Ha még nem láttad volna

2011. október 15., szombat

Ruha teszi az embert

Senki nem mondhatja, hogy az olaszliszkai Jobbik-megemlékezésen csupa ágrólszakadt ember jelent volna meg. Lám, ez az kedves úriember is milyen szépen felöltözött. :)


Az úr a Tigáztól jött.


SoDI

300 megjegyzés:

  1. Szánalmas.
    A provokáció olcsósága és a menetbéliek ennek felismerése és erre érzéketlensége miatt.
    Tényleg nehezen eldönthető, hogy melyik oldal volt itt mélyebben a mélytengeri búvárbéka feneke alatt.

    VálaszTörlés
  2. Már a bőrdzseki és a nyakkendő is tilos lesz? :D

    VálaszTörlés
  3. Lol. De azért tényleg elgondolkodtató, hogy senki nem zavarta el a picsába :D

    VálaszTörlés
  4. Vhogy színpadias, és fura eseménysor volt ez, de hát azér Abszurdisztán. :ß

    VálaszTörlés
  5. Sodika, legközelebb ha lenyírod a szakállad, hagyd meg a Hitler-bajuszt. A bajusz nem tiltott önkényuralmi jelkép :)
    Aztán a parlament folyosóján élôben közvetíthetnéd a reakciókat, mikor legközelebb mész kamerázni. Ha a zsidóknak szabad, akkor neked is! xD

    VálaszTörlés
  6. Inkasszómanó: Szerintem nekem nagyon hülyén állna a Chaplin-bajusz. Hitler sem azért hordta, hogy vonzó legyen, hanem hogy emlékezetes. :)

    VálaszTörlés
  7. Tény, hogy ráerősít a velük kapcsolatos általánosításra, pedig a valóban NS oldalakon írogatók nem hisznek a Jobbikban sem, mint le7séges kiútban.

    VálaszTörlés
  8. Egyébként meg, SoDI, nem méltó megváltoztatni a bejegyzést ráutalás nélkül. Ha cikinek érzed amit írtál xard le, majd azt mondod, hogy meghack-keltek.

    VálaszTörlés
  9. "nem méltó megváltoztatni a bejegyzést ráutalás nélkül"

    Így viccesebb :D

    VálaszTörlés
  10. "ráerősít a velük kapcsolatos általánosításra"

    Ki nem szarja le?

    Akik irányban általánosítanak, azok az elmúlt 8 évben számítottak csak valamit a magyar közéletben. Mára jelentéktelen kis piszokdarabok.

    VálaszTörlés
  11. Ja, a negatív reklám, tehát a botrány is reklám. Ien bajszot ezér nem hord szinte senki. De azelőtt ez a bajuszfajta divatos volt, nem Hitler találta fel. Mondjuk az öltönyös "nem annyira hasonlító" hasonmás haja is úgy volt elrendezve, ien olaszos félodlalra lenyalt frizu viszont a bajusz nélkül előfordul. =)

    VálaszTörlés
  12. Hülyeség (vagy szándékos csúsztatás). Akkoriban ez egy elterjed bajuszviselet volt. Elég megnézni a bérfizetési-lista legalsó régiójában álló bakter dédfater fekete-fehér fényképét. Igaz, SoDI?

    VálaszTörlés
  13. "Szerintem nekem nagyon hülyén állna a Chaplin-bajusz."

    Szerintem meg csak nyúl vagy hozzá - bezzeg a Vanity Fair-nél a tökös zsidógyerek bevállalta. Amúgy is, a mostaninál hülyébben már nem nézhetsz ki :)

    VálaszTörlés
  14. De mondjuk nekik eleve eléggé TÚL sok mindenki náczi, mint a náczivadász oldalon ahogy viccesen írják.

    VálaszTörlés
  15. Nem, így nem viccesebb, sőt. Pont az előbbi bejegyzésed alatt linkelt ( http://href.hu/x/8ns9 ) mondanivaló alá adja a lovat/szítja a tüzet.

    Szítja, szittya. Hmm. Imádok magyar anyanyelvűnek lenni. Te/ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel?

    VálaszTörlés
  16. Hall6@lan:

    Nincs tűz. Ez egy vicces geg. :)
    Aki meg nem érti a vicces, az hülye.

    VálaszTörlés
  17. SoDI: Most nem a bajuszos ember tűzszításáról van szó, hanem a Tiedéről (a megváltoztatott szöveg "célzottan rasszista" lett a "sugalmazó/áthallásos rasszistá"-ból).

    Te tényleg nem beszélni magyar?

    VálaszTörlés
  18. szeretnék látni egy kockás flanelinges hitlert, kameraálvánnyal a kezében. valaki aki ért a ps-hoz megcsinálhatná...

    VálaszTörlés
  19. A mondandó az még tán a cigányokra annyira nem igaz, kibeszélik 1re gyakrabban őszintén, mien gondok vannak köztük, de a zsidók egyes csoportjaira sem engedik a kritikát a 6almon lévők, "mert akkor jöN Hitler". Sőt, ők számunkra nincsenek is, mert az már zsidózás, ha arról, aki zsidónak IS mondja magát, tényszerűen +állapítja egy körön kívüli, hogy - zsidó.

    Nem, akkor nincsenek zsidók, akkor ők az országért aggódó magyar hazafiJak, azok, akik ien Kertészek, pózolnak néha így is. Bosszú népe bizony, + Ákos. :3

    VálaszTörlés
  20. akkor lett volna vicces ha sztálinnak öltözve menetelt volna valaki. egy hitlernek öltözött ember semmilyen meglepetést nem okoz egy jobbikos rendezvényen.

    VálaszTörlés
  21. Sodi, tennék egy indítványt a fogadásunkkal kapcsolatban. A Balfasz-póló nem lenne jó, mert egyrészt megalázna, másrészt Tomcat keresne rajta. A bajusz viszont poén. Mit szólsz ahhoz, hogy póló helyett egy Chaplin-bajuszos fotót csinálnál magadról (ha vesztesz), és kiteszed a blogba?
    Tisztelegnél a nagy mûvész emléke elôtt :)

    VálaszTörlés
  22. A Tigázat am a TEMPO párt oldalán (IS) kitárgyalják rendesen, hát a fene tudja miért volt ez a jelmezbe öltözés. Mondjuk a cigányok lumpen rétegeiben sokkal agresszívabb emberek is előfordulnak, mint ezek a gárdisták, és őket le7 provokálni vele, tán ezért hogy polgárháborúhoz 1 lépéssel közelebb menjünk, fene tudja. :P

    VálaszTörlés
  23. És akko az hogy, hogy az igazn "nácikok" lenézik a jobbikot, sőt 1nesen álnemzeti átverésnek tartják?

    VálaszTörlés
  24. Ez is egy újabb bizonyíték a hazai szélsőjobb elemebeteg pszichopata népirtó hajlamaira. Az, hogy ez megtörténhet 2011-ben Magyarországon világosan jelzi, hogy igazunk volt, mikor azt mondtuk, hogy a magyarországi szervezett állambűnözés (melynek a Jobbik is tevékeny része) Adolf Hitlerig VISSZAMENŐLEG védelmezi az Echelon-titkokat! Ezt pedig most már nem titkolják, hanem nyíltan az egész ország és világ szeme elé tárják, hadd lássák, meddig tűr az ostoba magyarság anélkül, hogy kinyílna a szeme. (amely 15 milliós magyarságból előre elrendelten és egyedüliként tárjuk fel a magyarságot és emberiséget fenyegető Echelon-terroristák és hitleristák üzelmeit)

    VálaszTörlés
  25. Amit mondasz, S.F., megfűszerezve a magyar érzelműek nemzeti érzelmének (magyarság tudatának és annak megnyilvánulásának) összemosása egy világszerte egyértelműen náci és csakis náciként leírható ikonnal (dászfűrer, já), gyakorlatilag egyenlőségjelet téve a kettő közé. Az 1920-30-as éveket éljük ezek szerint megint, avagy a törpénelem ismétli ön_mag_át.

    VálaszTörlés
  26. Nem értitek az egészet.

    Ez arról szól, hogy kit érdekel, egyesnek mit gondolnak rólunk, ezt a lehető legmagasabbról le kell szarni, sőt: érdemes gegekkel idegesíteni a megélhetési fasisztázókat, mert mi eközben pontosan tudjuk, hogy NEM IGAZ egyetlen szavuk sem. Senki sem akar kiirtani senkit, és genetikai alapon senkinek sincs baja senkivel.

    VálaszTörlés
  27. "Mit szólsz ahhoz, hogy póló helyett egy Chaplin-bajuszos fotót csinálnál magadról (ha vesztesz), és kiteszed a blogba?"

    Késő. Megdumáltuk a trikót. :D

    VálaszTörlés
  28. Hall6@lan: Jó, legyen igazad.
    Ebben az esetben tényleg több a kevesebb. :D

    VálaszTörlés
  29. Persze, az ugratás és heccelés az poén, csak éppen azt nem kellene szem elől téveszteni, hogy mi az, ami ebből lekommunikálható. Vagyis, miként megy át a médiába, a tömegnek. Mert a média csuda dolgokra képes. Még én is lehetek Jézus, kellő számú szimpatikus vágókép és jó kamerasrenk. Ennyi. A tömeg eszi amit kap. Azaz a "ne etesd a trollokat" új dimenziója.

    Jó, mi?
    Egy kis aktualizálással:

    Amit etetsz azzá leszel.

    VálaszTörlés
  30. Az mondjuk igaz, hogy a le7ő legbotrányosabb jelmez, valamiért Sztálin csak a 2. heiezett, pedig igazából +előzi, és még ott van szoros versenyben Churchill, Rooseveltm, Truman is.

    VálaszTörlés
  31. A TEMPO párt vicces. Az elnökük az egész világegyetemet beperelte. :)

    Itt van erről a saját videóm:

    http://indavideo.hu/video/Borbely_Jozsef_a_vilagegyetem_ellen

    VálaszTörlés
  32. "Ebben az esetben tényleg több a kevesebb. :D"

    Ejj már! Most megváltoztattam a történelem menetét?! :)

    VálaszTörlés
  33. "Ejj már! Most megváltoztattam a történelem menetét?! :)"

    Most szólj hozzá. :)
    A konstruktív kritikát mindig szívesen fogadom.

    VálaszTörlés
  34. Sneci, miért nem csinálsz interjút a bajszos úrral?

    VálaszTörlés
  35. Amúgy meg: kbf az egész politikának. Fackért nem lehet békében élni és jelentkezni mondjuk egy marsi bányászkolónia-hajóra? Technikailag simán adott minden, figyelembevéve azt, hogy fél évszázados Gagarin elvtárs is. Fél évszázada i8080-as sem volt (max. 6 bites procikkal nyomultak. 6 bit. Avagy a byte csak egy ideje 8 bit. előtte octet volt), ma meg már c7. 10 év marsi szolgálat, utána jöhet a nyugdíjas földi lét. Ennyi.

    Na szerintem pangatok.

    VálaszTörlés
  36. pontosan tudjuk kik vagytok, sneci, felesleges hitelrnek öltöznötök:

    "A helyi cigány kisebbség kiérdemelte
    cégünk szolgáltatásait. - mondta."

    a kollektív bűnösség fogalma mond valamit? na ennyit erről.

    férgek vagytok, a társadalom szemete, amit összefújt a szegénység és a válság szele, hogy egy kreált ellenségképben éljétek ki vesztes helyzetetek miatti frusztráltságotokat. mert csak ez maradt nektek. nekünk többieknek meg csak a röhögés maradt, mert kurva nevetségesek vagytok az állandó erőlködéssel, a forradalommal, és az ilyen piti provokációkkal.

    VálaszTörlés
  37. "Késő. Megdumáltuk a trikót."

    Oké, a megállapodás az megállapodás. Lesz legalább egy új pólód :)
    Egy Che-Dolf pólóban be mernél menni a Parlamentbe?

    VálaszTörlés
  38. @törzsgyökeres
    Pofa súlyba te moslékzabáló, munkakerülő, genetikusan alattvaló magyar!

    VálaszTörlés
  39. No először is a válságot télleg azok csinálták, akik, és személy szerint felelősök is érte, természetesen akik kollaborálnak velük, azok is.

    Tudod az a baj, hogy a "többiek" naon kevesen vannak, kicsit aránytalanul oszlanak el a javak a munkával megtermelt értékhez képest igenis érdemtelenül. Te mit dolgozol vajon, hogy ennyire büszke vagy magadra?

    Találkoznál oan cigánybűnözőkkel, mint a liszkai lincselők, azoknak kollektíve bűnös "ausvicci dunábalövető" gádzsó vagy te is csak.

    Más részt, azokat amcsi tüntetéseket NEM nemzetszocialisták szervezik, azért álljon má + a menet, hogy midnenki náci, akinek nem teccik ez a xxar rendszer.

    VálaszTörlés
  40. Amikor libsiék uszítják az évről évre egyre nagyobb számokat behazudó, és egyre gyakoribb hollókoszt"ünnepség"eken a cigányokat a magyarok ellen? A közösségi oldalakon géppisztollyal pózoló "gyűlölöm a parasztokat" köcsögök azok ugye nem is ismerik a kollektív bűnösség elvét, csak épp úgy tartják, "öld meg a magyart"...

    VálaszTörlés
  41. Bizony, egy történelmi "megemlékezést" fel le7 használni uszításra. Elsősorban azok bűáne, akik ienné tették a cigányságot, mert ENNÉL azért több le7őség van bennük is. Belpesti hazátlan cionista libsik, érdekük a nemzetek tönkretétele, nem is csak a magyaré, igen.

    VálaszTörlés
  42. "Egy Che-Dolf pólóban be mernél menni a Parlamentbe?"

    Ez olyan hülyeség, de miért is ne? :)

    "a kollektív bűnösség fogalma mond valamit? na ennyit erről."

    Még mindig nem érted.

    A Pygmalion-effektusra játszunk rá. Ha akármit csinálunk, rasszistának hazudtok, akkor egy ponton túl már leszarjuk a látszatot. Helyette inkább rájátszunk, és szándékosan kihasználjuk a beszűkült rögeszméiteket, mert szórakoztató nézni a dühtől vöröslő fejeteket. :DDD

    A naczivadasz.com is erről a torz gondolkodásról szól, ami mára végleg lejáratta magát. Megtanítja, hogy ha valaki teljesen témaidegen módon mindenhol csak rasszistázni és holokausztozni tud, akkor nyugodtan röhögjük pofán, mert ettől nem mi leszünk az illetlenek, hanem ő lesz a kiröhögött hülye. :D

    VálaszTörlés
  43. A provokációkat am soha nem a jó oldal szervezi, hanem uaz a kör, aki a háttér6alom helyi végrehajtóit alkotja. De akko+ "ti voltatok" :3

    VálaszTörlés
  44. Mert az ember kiröhögi magát a naczivadasz.com-on, majd kínjában a fejét fogja, amikor azt látja, hogy valami zsidó vagy cigány majdnem pontosan ugyanezt mondja el valahol, de halál komoly arccal. :DDDDDDD

    VálaszTörlés
  45. Érzelemvezérelt lettél, S.F., ez súlyos disszonancia az eddigi előadott önképedhez képest.

    Amúgy meg, amit mondasz, az szintén csak ragyogó példája a médiának és az általa történő tömegprogramozásnak.

    Ezek ismertek. És egy percig ne higgyétek, hogy nem kurvára levágós az egy brancs, amit képviseltek.

    Szerepjáték, amit űztök. És csak remélitek, hogy nem tudódik ki, hogy Júdea nem egyenlő Izraellel. Jeruzsálem királyának koronája, ugye? De teljesen mindegy mit gondoltok, mert az igazi ortodoxok köpnek rátok és az Izraelnek hazudott Júdeátokra.

    VálaszTörlés
  46. Az elmúlt 8 évben tényleg mindenki megpróbálta elmondani, hogy "hazugság, nem vagyunk rasszisták, hanem", meg "nem vagyunk rasszisták, hanem", aztán mára világossá vált, hogy ez felesleges.

    Az emberek maguktól is felismerték, hogy az igazság kimondása még nem szélsőség. Aki még ma is nácizik és szélsőségesezik, az olyan, mint amikor egy partra vetett hal vergődik. Próbál a szárazon is úszni, de nem nagyon jön össze neki. :)

    Nem kell erőlködni azon, hogy minek látszunk. Mi tudjuk, hogy nem vagyunk rasszisták, tudjuk, hogy körülünk senki sem akar embereket bántani s származása miatt, és ennyi pont elég.

    És ha ezen - mára mindenki által felismert - igazság ellenére valaki mégis az ellenkezőjét hazudja, nem kell görcsösen cáfolni. Elég kiröhögni, mert az összes ilyen nyomoréknak hiteltelenné vált a szava.

    VálaszTörlés
  47. Igen, igen, ezzel a primitívebb, jellemzően haves indulati életű emberekből magyargyűlöletet vált ki. A cigányokból, pontosan. És ők általánosítanak ám, valamint hát ébresztő ember, láttál te már oan hangoskodó, balhézó lumpenelem csoportosulásokat vhol biztosan, hát odamennél hozzájuk bájcsevegni akármiről is? Bizalomgerjesztőek? Őket nem érdekli,mekkora humanista vagy. a barbárokat sem érdekelte, mien naccerű dolog is a Római Birodalom, és ezek az anómiás antiszociális agresszív emberileg mínuszosok rosszabbak a barbároknál, mert a saját fajtájukkal is így bánnak. Ja, és a barbárok még attól, hogy barbárok voltak, legalább nem élősködtek a rómaiakon.

    VálaszTörlés
  48. Miért hívják "kukac"-nak a "@"-jelet?

    VálaszTörlés
  49. Felesleges ezt túlragozni. Ha ők sem próbálnak meg nem rasszistának látszani, mi miért erőlködnénk ezen? Elég ha tudjuk és kész.

    VálaszTörlés
  50. "Miért hívják "kukac"-nak a "@"-jelet?"

    Mert magyarul hülyén hangzik, hogy "et" :)

    VálaszTörlés
  51. Mert azért Sodinál is van igazság, azért védem. Ez legfeljebb baromság, de nem akkora, mint amit az Alex csinált.

    Azt tudjok, hogy "zsidóknak mondják magukat, de nem azok hanem a sátán zsinagógája", mondjuk érdekes módon rengeteg zsidó származású tagja, és szimpatizánsa van a Jobbiknak, az nsdap-ről ez nem volt elmond6ó. De ha EGY fogalmat használnak két különböző csoportra... + természetesen tudunk a kazárokról, a neturei kartáról, és Eric Hufschmid magyar oldaláról.

    VálaszTörlés
  52. "Mert magyarul hülyén hangzik, hogy "et" :)"

    Még csak egyetemi háló volt az internet (értsd: Magyarországon email-címe volt talán 60-80 embernek), amikor már így hívták.

    Egyéb tipp?

    VálaszTörlés
  53. nem, te nem érted, sneci. milyen dühtől vöröslő fej? te teljesen hülye vagy? pont azt magyaráztam, hogy ostoba senkiháziak vagytok, és az egyedüli elfogadható reakció veletek szemben a tele pofával való kiröhögés. már ha eléri valami az ingerküszöböt, mert egyébként ez a farsangi főpróba nem az a kategória.

    ostoba faszfejek vagytok. alapesetben nem kell veletek foglalkozni.

    VálaszTörlés
  54. S.F. igazság mindenkinél van, erre épül a "nincsen Igazság, csak igazságok vannak"-elve.

    VálaszTörlés
  55. " alapesetben nem kell veletek foglalkozni."

    Azért csak ideesz a fene vagy egy bő tucat aktív blogkommentert, meg egy rakás lurkingot. És soha nem a hozzászólók számítanak, hanem a csakolvasók.

    VálaszTörlés
  56. Mondjuk amíg konkrét személyeket tesznek felelőssé konkrét dolgokért, addig nem az egész csoportról beszélnek, hanem egy nemzetek feletti hatalmi hálóról, dehát vhogy csak kell hívni azt is, ienkor kerülnek elő a cionista, szabadkőműves, illuminátus, nwo, háttérhatalom stb szavak - ugyanarra az 1 fogalomra.

    VálaszTörlés
  57. szögi lajos gyereke biztos örül, hogy a megemlékezésen egy hitlernek öltözött ember menetel a sorban. jól megadtátok neki, köcsögök.:)))

    VálaszTörlés
  58. Van, akinek fel kell vállalnia magát, felismerhető stílussal, avatarral, bármivel. Az internet szépsége pont abban rejlik, hogy egy hosszabb szöveg alapján bárki felismerhető egy szövegelemző programmal. Teljesen mindegy milyen gyakran vált ip-címet, nevet, emailt vagy éppen avatart.

    Botorság azt feltételezni, hogy valaki nem azért váltogat, mert szórakoztatja, hanem azért, mert komolyan azt hiszi, hogy ezáltal rejtőzni tud.

    Anoním proxy? Röhög a vakbelem. Melyiket nem nemzetbiztonság üzemelteti? Nemzetbiztonság nemzetbiztonságnak nem vájja ki a szemét. #D

    VálaszTörlés
  59. Mi nem vagyunk kollektíva, hogy ezt nekünk címezd, uanúgy most tudtuk + hogy ottan ez történt, mint te. Mondtam is, hogy még akár lejáratás is le7 a célja. A horogkeris karszalagot 2008 ősszel pl egy beépített ember (a fehér pulcsis) vette fel arra a percre, amíg az index fényképezett.

    VálaszTörlés
  60. azt magyaráztam, hogy ostoba senkiháziak vagytok, és az egyedüli elfogadható reakció veletek szemben a tele pofával való kiröhögés. már ha eléri valami az ingerküszöböt, mert egyébként ez a farsangi főpróba nem az a kategória.

    /me ásít
    Érvek is lesznek?

    VálaszTörlés
  61. A fackt, itt is megteszi:

    http://www.youtube.com/watch?v=tUnC6y8XwXo

    VálaszTörlés
  62. Nem kellett nekem szövegelemző program ahhoz, hogy tudjam ki itten a "fixpont"... XD

    VálaszTörlés
  63. @törzsgyökeres teheráni rádió :

    Ha te azér haraxol, mert az ienek lejáratják a nemzeti oldalt, akkor talán azt mondjad, mert így eléggé többértelmű pontatlan közlések ezek. Ért7ő úgy is, hogy mindenki ostoba, aki nem azt mondja, hogy minden naon szép midnen naon jó mindennel + vok elégedve. :ß

    VálaszTörlés
  64. Kicsit visszakanyarodva a telefon témához.

    A AR.Drone-ban a GoPro HD kamerában biztos vagyok, de a telefonban bizonytalan.

    Valahol a Samsung gépe sokkal kezelhetőbbnek tűnik a iPhone 4-nél...

    http://www.youtube.com/watch?v=t78KfESnFE0

    Nem tudom, hogy a 4S mennyivel jobb. Mert ha gyorsabb, de a ugyanolyan kevéssé reagál a kézmozdulatokra, mint a 4-es, akkor a Samsung a nyerő.

    VálaszTörlés
  65. Ez alapján is sokkal szimpatikusabb a Samsung.
    (Itt már az 4S-es iPhone-nal van összehasonlítva)
    http://www.youtube.com/watch?v=wAjzHAbBBAc&feature=related

    VálaszTörlés
  66. Legalább nálunk nem tiltották be. :)

    VálaszTörlés
  67. Az iPhone egyszerűen szarabbnak tűnik.
    Ha nem így lenne, egyértelmű lenne a döntés.
    Így viszont jó eséllyel a Samsungot veszem inkább.

    VálaszTörlés
  68. 1ébk valaki által egy másik blogon kommentben néha szoktunk emlegetve lenni. Főleg Sodi gazdaságról alkotott véleménye értődik félre, de pl Hermánékról ejtett most szót az a valaki. :]

    VálaszTörlés
  69. Amit én gondolok a gazdaságról, az így néz ki:

    - mindenki olyan munkát kap, amilyet érdemel (Bokros), a végzettsége ebben nem számít
    - verseny van, aki jobb, az többet érdemel
    - a teljesítményt ne büntessük adókkal (Orbán)
    - aki viszont nem képes teljesíteni, annak alapjövedelem, munka nélkül (Tamás Gáspár Miklós)

    Az utolsó pont fontos. Az dolgozzon, aki többet akar a kis lakás - átlag kaja minimumszintnél. Azt jutalmazzuk is bőségesen (érdemeinek megfelelően), de a hivatalos létminimumot enélkül is kapja meg mindenki.

    VálaszTörlés
  70. SilvioGesell 1ébként, csak a nevedet volt hogy ZS-vel írta... a freeblogon, de táén méshol is, annyira nem néztem. Hát jól féreértett ő téged miDNesetre. :P

    "SilvioGesell: 2010. 06. 14. 13:47 Mi lenne ezzel, ha össze kellene vágni motorfűrésszel pár köbméter fát, majd összehasgatni és behordani a pincébe"

    Ez a favágás vmi nemzeti sport le7, amiről nem tudunk? Távfűtéses lakásban érdekes is volna, miDNesetre legutoljára vendégségben viszont jó elvoltunk nyolc darabra vágtuk a tuskókat havernál, pedig nyár volt. :D

    VálaszTörlés
  71. Hasított fát veszünk, így valójában nem kell behordani. Egyébként ha csak úgy lenne meleg télen, hogy fával befűtök, az már tényleg a hajléktalan-lét széle lenne. Az embernek mégis csak legyen valami tartása, úgyhogy juszt sem ereszkedem idáig. :)

    A telcsinél meg asszem úgy néz ki a dolog, hogy

    - November 15 körül - GoPro kamera
    - Karácsonyra - AR.Drone
    - Január 17-re pedig Samsung S2 VAGY iPhone 4S :)

    VálaszTörlés
  72. "Az utolsó pont fontos. Az dolgozzon, aki többet akar a kis lakás - átlag kaja minimumszintnél. Azt jutalmazzuk is bőségesen (érdemeinek megfelelően), de a hivatalos létminimumot enélkül is kapja meg mindenki."

    Hogy kibújt belőled a kis kommunista, ahogy belegondoltál abba, hogy az első három pont alapján te éhendöglenél!

    Csak hogy tudd, az ország tele van olyan semmirekellő alakokkal, mint például te, akit nem motivál semmi, csak az éhhalál elkerülése. Ha ilyen rendszer lenne, akkor az ország 90%-ának mehetne a segély egyből, mert legtöbben lusták lennének dolgozni - arról nem is beszélve, hogy jobb buli feketén dolgozni hébe-hóba ÉS fölvenni a segélyt, mint tisztességesen bejelentve ledolgozni a 8 órát, összeségében kevesebb pénzért, mint a segély+feketemunka. Ez ma is így van a 28 ezer forintos segélyekkel, hát képzeld el, ha 120 ezer járna...

    VálaszTörlés
  73. "Hogy kibújt belőled a kis kommunista"

    A szociális piacgazdaság nem kommunista gondolat.

    "ahogy belegondoltál abba, hogy az első három pont alapján te éhendöglenél!"

    Épp ellenkezőleg. Azért vagyok szerelmes az első három pontba, mert amikor elkezdek növekedni, egy köcsög se pofázzon nekem. Akkor én azt meg fogom érdemelni. :)

    "Ha ilyen rendszer lenne, akkor az ország 90%-ának mehetne a segély egyből, mert legtöbben lusták lennének dolgozni"

    Te lenézed a magyarokat.
    Miért nézed le a magyarokat?
    Ne nézd le a magyarokat!
    Szégyelld magad.

    VálaszTörlés
  74. "ha csak úgy lenne meleg télen, hogy fával befűtök, az már tényleg a hajléktalan-lét széle lenne. Az embernek mégis csak legyen valami tartása, úgyhogy juszt sem ereszkedem idáig"

    1. Mégis, mi a lealacsonyító abban, hogy megrakod a kandallót?
    2. A hajléktalan-lét szélét már rág átlépted. Külsőleg is, s egziztenciálisan is. Csakis anyád jóindulatán múlik, hogy most nem a Népligetben sátorozol, hanme fedél van a fejed fölött.
    3. Az meg különösen vicces, hogy te beszélsz tartásról, pont te, aki rendszeresen lemélytorkozod tomcatet, valahányszor összeakadsz vele a hunhíren.

    VálaszTörlés
  75. "de a hivatalos létminimumot enélkül is kapja meg mindenki."
    Hidd el, nem lenne ennek jó vége. Tovább növelné a munkakerülő lumpenek rétegét, és tovább tenyésztené azokat az etnikai elemeket, amelyek nem követik a többségi társadalom normáit.
    Korábban még magad is mintha azt vallottad volna, hogy a munka nélkül senkinek ne járjon segély, aki munkaképes.

    "ha csak úgy lenne meleg télen, hogy fával befűtök, az már tényleg a hajléktalan-lét széle lenne"
    Ezt nem teljesen értem. Rengetegen fűtenek így, és náluk akkor van meleg (azt az esetet véve, hogy van pénzük tüzelőre), amikor szeretnék. Gazdagéknál is sok helyen kandalló van.
    A hajléktalanléthez közelebb áll pl. a panelban való fagyoskodás, mert még / már nem megy a fűtés, vagy elvileg megy, de alig langyos a cső. Brrr, jó ideig volt ebben részem. Szerencsére most gáz cirkó van :))))

    VálaszTörlés
  76. Zulu: "arról nem is beszélve, hogy jobb buli feketén dolgozni hébe-hóba ÉS fölvenni a segélyt, mint tisztességesen bejelentve ledolgozni a 8 órát, összeségében kevesebb pénzért, mint a segély+feketemunka."

    Azért ne essünk az általánosítás hibájába. Adott esetben elképzelhető, hogy így _kell_ tennie, máskülönben még a minimál-létezése is veszélybe kerülhet. Ugye a segélyből a végrehajtó nem vonhat, meg abból sem, amiről nem tud.

    Köztes megoldásként természetesen kínálkozik a lehetőség: keresni egy olyan munkát, ahol minimálbérre van bejelentve és a többit zsebbe kapja. Ekkor nem hal éhen a család, a végrehajtó is kénytelen beérni a konccal, viszont egyértelműen káros mind az országnak, mind a későbbi nyugdíjra.

    Végső megoldás: halál (t.i. a végrehajtóké, lámpavason befejezve szociálisan érzéketlen patkányféreg-létüket).

    VálaszTörlés
  77. "Hasított fát veszünk, így valójában nem kell behordani. Egyébként ha csak úgy lenne meleg télen, hogy fával befűtök, az már tényleg a hajléktalan-lét széle lenne. Az embernek mégis csak legyen valami tartása, úgyhogy juszt sem ereszkedem idáig."

    Nagyon sok olyan vidéken élő tehetősebb ember van, aki direkt fával fűt, nem azért, mert az olcsóbb. Csak a te proli agyad köti össze a fával való fűtést a szegénységgel, mert nem ismered a szobádon kívüli világot.

    Amúgy azzal kapcsolatban is lenne egy kérdésem, hogy ugye említetted, hogy időnként ti is szoktatok fával fűteni. Kérlek meséld el azt, hogy keresztény-konzervatívként milyen érzés a meleg szobádból hallgatni, ahogy odakint egy idős asszony (édesanyád) hasogatja a fát, miközben a házban lévő kvázi-férfi épp valamilyen sorozatot néz? Gondolom ez is részletkérdés.

    VálaszTörlés
  78. "A szociális piacgazdaság nem kommunista gondolat."

    Már megint fingod nincs, mit beszélsz.

    Szerintük a ~ alapja a szabad, önfegyelemre képes, felelősségtudattal rendelkező, kezdeményező, gazd. tevékenységre és magántulajdonra törekvő ember, aki önmagáról gondoskodni tud. Az emberi személy mint szabad és önálló polgár a ~ embereszménye.

    A szociális piacgazdaságban egy büdös szó nincs arról, hogy mindenféle munkára lusta, élôsködô trógereket alanyi jogon kéne eltartania a társadalom dolgozó tagjainak.

    VálaszTörlés
  79. Ja, csak máshol (akár innen keletre is) tán nem 70párE a minimálbér, nem ienek ahhoz képest az árak, továbbá 1általán van munka, és igen, nyolcórás, nem 12.

    VálaszTörlés
  80. Ja, én mondtam a pellet kazánt, ahhoz van adagoló, és eleve ien granulátumszerűség való bele. + eleve kazánnal is sokan fűtenek. Nem kell azzal se mindennap órákat foglalkozni.

    VálaszTörlés
  81. [] unter 19 Jahre alt
    [] über 26 Jahre alt
    [] Jungfrau
    [] In einer festen Beziehung
    [] Wohnte die letzten drei Jahren überwiegend bei den Eltern
    [] Student
    [] Studiert/lernt/lehrte Informatik oder arbeitet in Informatik- und Informatik ähnliche Berufe
    [] Fachhochschule
    [] Spendet für wohltätige Zwecke
    [] Sozialhilfe/Harz4/Arbeitslos/Arbeitsunfähig
    [] **Wirtschaftssektor: Primärer Sektor / Sekundärer Sektor / Tertiärer Sektor / Freie Berufe siehe Erläuterung unten
    [] Finanziell von Personen unabhängig
    [] Deutscher / Schweizer / Österreicher / Anderes
    [] Eingebürgert
    [] Ethnie: Mitteleuropäer-Germane / Slawe / Osmane / Afrikaner / Indo / Latino / Araber/Sandneger / Albaner / Anderes
    [] Atheist
    [] Männlich
    [] Körpergrösse: <161cm / 161-166cm / 167-172cm / 173-178cm/ 179-184cm / 185-190cm / 191-196cm / >196cm
    [] Body Mass Index: unter 16 / 16-18.5 / 18.5-25 / 25-30 / über 30
    [] Anzahl beherrschte Sprachen: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / über 5 (Dialekte/Akzente zählen nicht)
    [] Konsumiert regelmässig weiche Drogen (Alkohol, Cannbis, Tabak)
    [] Konsumiert regelmässig harte Drogen (Heroin, Crack, Kokain, Methamphetamin)
    [] Konsumiert regelmässig andere Drogen (Ecstasy, LSD, Pilze, Khat, Annabolika...)
    [] Otaku (übermässiger Liebhaber von Animu/Mango/Japanischer Kultur)
    [] Gedankengut: Links / Mitte / Rechts
    [] Bei der Landeseigenen Armee gedient bzw. wird demnächst einrücken
    [] Echtwaffenbesitzer
    [] Kampfsportler
    [] Sonstige Sportliche Aktivitäten alleine oder in Vereinen
    [] Next Generation Gaming-Plattformen: PC / PS3 / Xbox360 / Wii
    [] Lauerstation: Desktop / Notebook
    [] Betriebssystem: Windows / OS X / Linux/Unix / Anderes
    [] Besitzt ein Iphone
    [] Nicht im Besitz von Schlautelefonen (Smartphones)
    [] Mitglied bei sozialen Netzwerken (mind. einem)
    [] "Ich bin einsam"
    [] Ausgehgewohnheiten: Beizen-Pubs/ Funpark-Diskos / Herumhängen mit Freunden (das am besten Zusagendes stehen lassen)
    [] Musikstile: Populärmusik / Musik mit afro- und latino Wurzeln / Elektro / Rock und Metal / Jazz / Spirituelle & Geistliche Musik / Volksmusik-Folk / Zwischenformen (Baerberschop, Lounge, Minimal, Clicks & Cuts, ect...)

    VálaszTörlés
  82. http://www.youtube.com/watch?v=Ys9DPhAMJr0&has_verified=1

    VálaszTörlés
  83. Ez mi? Ien természetes lenne hogy vki drogozik? Énrólam szokták azt hinni, pedig soha. :3

    VálaszTörlés
  84. Sturmast: "Mégis, mi a lealacsonyító abban, hogy megrakod a kandallót?"

    Néha? Semmi. Szükségből naponta többször?
    Sok.

    "A hajléktalan-lét szélét már rág átlépted. Külsőleg is, s egziztenciálisan is."

    1) Van hajvágóm, 5 perc használatba venni
    2) Van melóm is, így a költözés döntés kérdése
    3) Nem jóindulaton múlik az ittlétem, hanem megállapodáson

    "aki rendszeresen lemélytorkozod tomcatet, valahányszor összeakadsz vele a hunhíren."

    ????
    Miről beszélsz?
    Én következetes vagyok.

    VálaszTörlés
  85. Az ottan a jutubon. :3

    Tomcat nem ellenség emberileg véve semmiképpen sem.

    VálaszTörlés
  86. Ond: "Tovább növelné a munkakerülő lumpenek rétegét, és tovább tenyésztené azokat az etnikai elemeket, amelyek nem követik a többségi társadalom normáit."

    Ha a munka az ezzel elért jövedelemhez képest, a minimális szegényléthez képst ugrásszerű növekedést jelentene, akkor nem feltétlenül.

    A gazdaságban minden "attól függ".

    VálaszTörlés
  87. "Adott esetben elképzelhető, hogy így _kell_ tennie, máskülönben még a minimál-létezése is veszélybe kerülhet. Ugye a segélyből a végrehajtó nem vonhat, meg abból sem, amiről nem tud."

    PONTOSAN.
    Nehéz ám a tisztességes, bejelentett munka mellett érvelni, miközben az ember akár 50%-os letiltás mellett éhen is halna.

    VálaszTörlés
  88. http://www.formel1.de/

    VálaszTörlés
  89. "Már megint fingod nincs, mit beszélsz."

    A Szociális piacgazdaság:
    "lehetővé teszi a piaci mechanizmus és a gazd. →konjunktúra fogyatékosságainak kijavítását, a társad-ilag is megfelelő →jövedelemelosztást és széles társad. rétegek számára a tulajdonképzést"

    Itt a "társadalmilag megfelelő" jövedelemelosztás azt jelenti, hogy akit nem éri meg foglalkoztatni, mert nem képes még a minimálbérnek megfelelő hozzáadott értéket sem előállítani, azt sokkalta optimálisabb megoldás az értelmetlen rabszolgamunkára kényszerítés helyett otthon - a dolgozó emberekhez képest érezhetően szerényebb körülmények között - eltartani.

    VálaszTörlés
  90. Am ha szocdarwinizmus "jól van úgy", akkor az is teljesen természetes lesz, mikor a 99% koldusszegény ember felköti az 1%-ot lmpvasra. Mert bizony ha elemi létfeltételek nem teljesülnek, akkor ez következik. XXart ér akkor már a törvény, meg ienek, mivel ugye senki nem akar éhenhalni.

    A szabadság, ahogy én gondolom, könyv, Jörg Haider a szerző. Az emberi társadalom az 1üttműködésre épül, de ha szélsőségesen NEM éri + (nem jutalmazott többé pl tisztességes bérrel) ez a viselkedés, akkor egyre többen lumpenizálódnak 1részt, más részt fekete gazdaság, bűnözés, illetve szociális düh, és akko csak idő kérdése, mikor le7 rácsodálkozni a "Bajuszra". =D

    VálaszTörlés
  91. >"Hogy kibújt belőled a kis kommunista"

    A szociális piacgazdaság nem kommunista gondolat.<

    Alapvetően minél nagyobb mértékben van jelen a javak újraelosztása (ti. beszedett adókból), annál baloldalibb a gazdaság. Te az egész megélhetést adnád oda, úgyhogy kb. balról előzöd a kommunistákat (lásd: közveszélyes munkakerülés).

    VálaszTörlés
  92. "Az emberi társadalom az 1üttműködésre épül, de ha szélsőségesen NEM éri + (nem jutalmazott többé pl tisztességes bérrel) ez a viselkedés, akkor egyre többen lumpenizálódnak 1részt, más részt fekete gazdaság, bűnözés, illetve szociális düh, és akko csak idő kérdése, mikor le7 rácsodálkozni a "Bajuszra". =D"

    Ezt be kéne kereteztetni, annyira benne van a lényeg, és annyira igaz. :)

    VálaszTörlés
  93. "Alapvetően minél nagyobb mértékben van jelen a javak újraelosztása (ti. beszedett adókból), annál baloldalibb a gazdaság."

    A szociális piacgazdaság akkor is szervesen tartalmazza ezt az elemet.

    "Te az egész megélhetést adnád oda, úgyhogy kb. balról előzöd a kommunistákat (lásd: közveszélyes munkakerülés)."

    A kommunisták nem munkát adtak, hanem kapun belüli munkanélküliséget. Ha valami képes gazdaságilag tönkretenni egy országot, hát akkor ez az. Ugyanis nagyságrendileg drágább, mint a munkára alkalmatlanok segélyezése.

    VálaszTörlés
  94. >Sturmast: "Mégis, mi a lealacsonyító abban, hogy megrakod a kandallót?"

    Néha? Semmi. Szükségből naponta többször?
    Sok.<

    Mint a legtöbb liberálisnak, neked is modernség-kórod van. Mindent lenézel ami régi és mindent dicsőítesz ami új.

    VálaszTörlés
  95. sneci, annyira vicces amikor egy félművelt idióta magabiztosan értekezik közgazdasági kérdésekről, és egy másik félművelt idióta buzgón helyesel neki.

    sneci, miért nem mész el gazdasági elemzőnek ha ennyire vérprofinak érzed magad ebben is?

    VálaszTörlés
  96. A szociális piacgazdaság akkor is szervesen tartalmazza ezt az elemet.

    De nem ilyen mértékben.

    A kommunisták nem munkát adtak, hanem kapun belüli munkanélküliséget.

    Ez szerintem egyszerűen nem igaz. A kommunizmusban volt termelés, aztán a rendszerváltás (a rendszer az új, az ország a régi...) után a félzsidó Antall rablóprivatizációja után állt le minden.

    VálaszTörlés
  97. Sneci, ha van hajvágód, miért nem használod?

    Miért jobb ez a zsíros, kócos, sehogy sem álló, össze-vissza szétollózott rőzse a fejeden, mint egy pár centis, sokkal ápoltabban kinéző frizura? Nem értem.

    VálaszTörlés
  98. "Sneci, ha van hajvágód, miért nem használod?"

    Mert nem keres társat. Tüntetésekre és sajttájokra pedig ez a viselet ideális. Ne kelljen már evidenciákat... Na, szóval Sneci majd a krisztusi korba lépve, rögtön a szülinapján levágja az elburjánzott hajkoronáját, kilép a barlangjából, és nekifog megkeresni a (33/2+7=) 23,5 éves jövendőbeliét.

    VálaszTörlés
  99. Tudod, le7 úgy lenni műveltnek, hogy a mások kizsákmányolásában, és letiprásában vagy kiképezve. Az uralkodó neolib közgazság pl ien elméletek halmaza. Szépen csődöl is be a nyugati világban ez a modell, szal ne védjük be utolsó csatlósként. 7D

    VálaszTörlés
  100. Eddig a remek mókáig még 92 napunk van hátra.

    VálaszTörlés
  101. Mordecháj Rosenzweig: "kommunizmusban volt termelés"

    Ugyan már! Az nem piacképes termelés volt. Ha az lett volna, a kommunista viszonyok között is fennmaradt volna.

    VálaszTörlés
  102. 2sneci, miért nem mész el gazdasági elemzőnek ha ennyire vérprofinak érzed magad ebben is?"

    Mert van más melóm, amit jobban szeretek.

    VálaszTörlés
  103. "Mint a legtöbb liberálisnak, neked is modernség-kórod van. Mindent lenézel ami régi és mindent dicsőítesz ami új."

    Mondom. Az én ideálom az erős technikai fejlődés, közel feudális viszonyok között. Mondjuk a Horthy-rendszer az önjáró autók korában. :)

    VálaszTörlés
  104. feudális viszonyok között megvetett szolga lennél, sneci. a szaros gatyámat mosnád.

    VálaszTörlés
  105. Önjáró autók, bazdmeg! Sneci, ha annyira lusta vagy, hogy még vezetni sem akarsz, miért nem veszel magadnak egy elektromos tolókocsit, amin csak egy gombot kéne nyomogatni az előrehaladásért? Gondolj csak bele! A jobb hüvelykujjadon kívül semmilyen testrészedet nem kéne megmozdítanod egész nap.

    VálaszTörlés
  106. Sodi, mitől vagy te szabad? Nem jársz be nyolcórázni, eddig oké.

    Viszont:

    - Anyád etet, nélküle nem jutna élelemre sem.
    - Anyád szabja meg, hogy mennyit dolgozz és mennyi pénzt adj oda neki. A 140 bruttót is ő találta ki, és a kereseted szinte teljes egészét le kell adóznod neki.
    - Teljes függésben vagy a munkaadódtól, nemcsak a kötbér, hanem a 24 órás ügyelet miatt is, amit egyébként te magad kényszerítettél magadra. Még egy szórólap miatt is úgy csicskáztatnak, ahogy akarnak (lásd a vonatkozó videón).
    - Pénztelenséged miatt sem utazni, sem szórakozni, sem nyaralni, sem minőségi életkörülményeket biztosítani nem tudsz. Csak néhány hívószó: bérlet nuku; Egynapos Nyaralás; 525 forintos makaróni + tescós energiaital, stb.
    - A szánalmas bevételeidhez képest szinte végtelennek tűnő tartozásaid miatt nem lehet semmi tulajdonod, még egy szaros bankkártyád sem, ami ma már minden tizenöt évesnek van. Még egy mobilnet upgrade-hez is anyád aláírása szükségeltetik, nála kell kikönyörögnöd még egy telefonelőfizetést is. Ha lesz iPhone-od (dehogy lesz), az is anyád nevén lesz!

    Sneci, ez nem szabadság, ez teljes függőség és adósrabszolgaság, amiben élsz.

    VálaszTörlés
  107. "Az én ideálom az erős technikai fejlődés, közel feudális viszonyok között. "

    Már egyszer említettem, hogy létezik ilyen a világban (Szaúd-Arábia), de arra nem válaszoltál:)
    Szívesen lennél Szaúd-Arábia polgára?

    VálaszTörlés
  108. Sneci, miért nem használod a hajvágót?

    VálaszTörlés
  109. "ha annyira lusta vagy, hogy még vezetni sem akarsz, miért nem veszel magadnak egy elektromos tolókocsit, amin csak egy gombot kéne nyomogatni az előrehaladásért?"

    Egyetértek. Minek mozogni, ha ezt elvégzi helyettünk a tolószék? Ráadásul ha laptopot szerelünk rá, folyamatosan dolgozhatunk, és a tolószék árát többszörösen megkeressük. Végre valaki, aki érti Sodi hatékonyság-elméletét!

    VálaszTörlés
  110. már nem azért, de milyen igénytelen az, aki 500 ft-os tésztát zabál ebédre? ha tésztát akarok enni, eleve olasz étterembe megyek, és nem egy menzára.

    sneci, te mikor voltál utoljára valami jó olasz étteremben, ahol nem gyermelyiből csinálják a spagettit? vagy még soha?

    mikor voltált utoljára bármilyen étteremben, úgy, hogy te fizettél?

    VálaszTörlés
  111. "Egyetértek. Minek mozogni, ha ezt elvégzi helyettünk a tolószék? Ráadásul ha laptopot szerelünk rá, folyamatosan dolgozhatunk, és a tolószék árát többszörösen megkeressük. Végre valaki, aki érti Sodi hatékonyság-elméletét!"

    Sőt, ha úgy lenne kialakítva, hogy tulajdonképpen egy guruló WC csészén ülsz, akkor még a budira járást is meg lehetne spórolni. Egy gomb ürítené a tartályt.

    VálaszTörlés
  112. Sodikát én nagyon el tudnám képzelni egy elektromos tolószékben, abszolút illene a személyiségéhez. Valóban nagyban megkönnyítené az életét. Esetleg még fel lehetne szerelni egy Stephen Hawkingos beszédszintetizátorral. Programozóként nem kophat el a gégefője, ugye. Biztosan meg tudná tanulni, hogy a beszédszinti egyujjas nyomkodásával programozzon, esetleg egysoros kommenteket is írjon.

    VálaszTörlés
  113. "Ugyan már! Az nem piacképes termelés volt."

    Ez nem csak akkor lényeges, ha az elosztás piaci alapú?

    VálaszTörlés
  114. Sneci, tudjuk, hogy nagyon erős a hited a vonzás törvényében, de ha esetleg mégsem sikerülne a Nagy Kísérlet, azaz január 17-ig nem lenne a kezedben a kamera, a helikopter és az iPhone, akkor ebből két következtetést lehet majd levonni:

    - A vonzás törvénye nem működik, vagy
    - te egy balfasz vagy.

    Ez egy nagyon egyszerű, még általad is belátható következtetés. Nos, Sneci, január 17-én, a várható kudarc esetén melyiket fogod beismerni a kettő közül?

    u.i.: Külső körülményekre hivatkozás természetesen NEM számít majd érvnek a január 17-i magyarázkodásnál, hiszen a vonzás törvénye per definitionem elhárítja a negatív külső körülményeket, amik akadályoznak téged a kütyük megszerzésében.

    Nos?

    VálaszTörlés
  115. Szaúd-Arábiában tartok tőle, én pl megzúzódnék kissé. :p

    Ja, ha senki se keres eleget, akkor senki se vásárol, viszont sokan eladósodnak, és majd nem tudnak fizetni.

    VálaszTörlés
  116. Ond: "Szívesen lennél Szaúd-Arábia polgára?"

    Ott azért korlátozzák a nyugati tartalmakhoz való hozzáférést. A kulturális javak legyenek hozzáférhetőek, társadalmi berendezkedés ide vagy oda. :)

    Danyiil: "miért nem használod a hajvágót?"

    Mert most nem érzem éppen szükségét. Elvagyok. :)

    tözsgyökeres: "már nem azért, de milyen igénytelen az, aki 500 ft-os tésztát zabál ebédre?"

    A Képviselői Irodaházban ennyi, ahova átlagember nem mehet be csak úgy. Bárhol máshol minimum a duplája lenne az a kaja.

    "Sneci, ha annyira lusta vagy, hogy még vezetni sem akarsz"

    Ha elmegyek valahova, a legtöbbször iszom. :)

    Danyiil:

    "Anyád etet"

    Megállapodás alapján.

    "nélküle nem jutna élelemre sem."

    Dehogynem. Csak ez most egy munkamegosztás.

    "Anyád szabja meg, hogy mennyit dolgozz"

    Nem igaz. :)

    "és mennyi pénzt adj oda neki."

    Amennyi a rezsi.

    "A 140 bruttót is ő találta ki, és a kereseted szinte teljes egészét le kell adóznod neki."

    Én találtam ki, és a rezsin felül egy fillért sem kap.

    "Teljes függésben vagy a munkaadódtól, nemcsak a kötbér, hanem a 24 órás ügyelet miatt is, amit egyébként te magad kényszerítettél magadra."

    Több munkaadóm van, de kell egy, ami a biztonságot adja. Amíg nem épül ki a saját megoldásom, kell ez.

    "Pénztelenséged miatt sem utazni, sem szórakozni, sem nyaralni, sem minőségi életkörülményeket biztosítani nem tudsz."

    Hazugság. Mindent tudok biztosítani magamnak, amit akarok.

    "Csak néhány hívószó: bérlet nuku; Egynapos Nyaralás; 525 forintos makaróni + tescós energiaital, stb."

    Ezek mind az én tudatok választásaim.

    "A szánalmas bevételeidhez képest szinte végtelennek tűnő tartozásaid miatt nem lehet semmi tulajdonod"

    Nem is akarok tulajdont. A tulajdont bármikor el lehet kommunizálni az embertől. Illúzió, hogy bármikor bármije is lenne.

    "még egy szaros bankkártyád sem"

    A cégeset tudom használni, ha nagyon muszáj.

    "Még egy mobilnet upgrade-hez is anyád aláírása szükségeltetik"

    Na és?

    "Ha lesz iPhone-od (dehogy lesz), az is anyád nevén lesz!"

    Mondom. Lehet, hogy helyette ez egy Galaxy S II lesz inkább. Még átgondolom.

    VálaszTörlés
  117. "Külső körülményekre hivatkozás természetesen NEM számít majd érvnek a január 17-i magyarázkodásnál"

    Mondom. A harmadik pont még kérdéses. Vagy Galaxy S2, vagy iPhone 4S. Karácsonykor eldöntöm, amikor repül a GoPro HD kamerám a AR.Drone-om hátán. :D

    VálaszTörlés
  118. Egyébként a Vonzás Törvénye működik, ezért hiába is reménykedsz az ellenkezőjében.

    A terv a első pontja november 15 környékén a GoPro HD kamera.

    VálaszTörlés
  119. "már nem azért, de milyen igénytelen az, aki 500 ft-os tésztát zabál ebédre?"

    Igazából önmagában nincs azzal semmi probléma, hogy valaki 525 forintos makarónit zabál. Az a gáz, hogy Sodikának ez a bárki számára tök átlagos ebéd is egy hatalmas élmény, amit felvillanyozva kommentel be ide.

    VálaszTörlés
  120. Sneci, ha ennyire biztos vagy a vonzás törvényének működésében, akkor nyugodtan megállapodsz velem abban, hogy ha mégsem sikerül, akkor a fenti két állítás közül minimum az egyiket nyilvánosan elismered.

    Hiszen ha működik, akkor úgyis te fogsz naugyemegmondtamozni, pofára ejtve a trollokat.

    Áll az alku?

    VálaszTörlés
  121. Ezzel a tolószékkel, állítom, ragyogó ötletet adtatok Sodinak. Kinézem belőle, hogy titokban már régóta megélhetési rokkant szeretne lenni.
    Kapná a pénzt, s csak üldögélnie kellene egy tolószékben - dupla haszon. Kicsit rájátszana a gerincferdülésére, s lehet, összejönne neki. A támadási felülete is csökkenne ezzel, lehetne mire fogni, miért nem megy sehova, miért nem csinál semmit. Aranyélet.

    VálaszTörlés
  122. "Nem is akarok tulajdont. A tulajdont bármikor el lehet kommunizálni az embertől. Illúzió, hogy bármikor bármije is lenne."

    érdekes, sneci, hogy nekem vannak ingatlanaim, kocsim, rengeteg ingóságom, és egyiket sem tudja elkommunizálni senki. szerinted miért nem? az én tulajdonom erősebb, mint a tiéd?

    VálaszTörlés
  123. "A harmadik pont még kérdéses. Vagy Galaxy S2, vagy iPhone 4S."

    Nekem tök mindegy, hogy melyiket tervezed. Ha az egyik megvan a kettő közül január 17-én, akkor neked lesz igazad.

    De mindenki sejti itt, hogy milyen kifogásokkal fogsz majd előhozakodni a születésnapodon, ha a szemedre vetjük, hogy se kamera, se helikopter, se csúcsmobil. Még egyszer elmondom, hátha végre felfogod: a külső körülményekre hivatkozás (anyád, munka, per, akármi) nem számítanak majd, hiszen ha a vonzás törvénye működik, akkor el is hárítja az akadályozó tényezőket. Érted már?

    Egyébként képzelem, milyen fejet vágna szegény szülőd, ha beállítanál egy százezres értékű játékhelikopterrel, miközben neki kikapcsolgatják miattad a telefonját, a kajapénzbe meg egy fillért sem fizetsz és elvárod, hogy még főzzön is. Szerencsére erre nincs túl sok esély :)

    VálaszTörlés
  124. Sneci, áll még a határidő, miszerint 2012. január 1-én indulsz a saját megoldásoddal, vagy ez is késni fog?

    VálaszTörlés
  125. "Ha az egyik megvan a kettő közül január 17-én, akkor neked lesz igazad."

    Bizony.

    "Még egyszer elmondom, hátha végre felfogod: a külső körülményekre hivatkozás (anyád, munka, per, akármi) nem számítanak majd, hiszen ha a vonzás törvénye működik, akkor el is hárítja az akadályozó tényezőket. Érted már?"

    Értem, és tökéletesen egyetértek.

    "Egyébként képzelem, milyen fejet vágna szegény szülőd, ha beállítanál egy százezres értékű játékhelikopterrel, miközben neki kikapcsolgatják miattad a telefonját, a kajapénzbe meg egy fillért sem fizetsz és elvárod, hogy még főzzön is."

    A laptopnak sem örült. A 200 ezres repülő kamera szettnél kicsit nehezebb lesz elmagyarázni, hogy munkaeszköz, pedig ha nekem lesznek egyedül légi felvételeim bizonyos eseményekről (esetleg még élőben is közvetítve), az igenis exkluzív dolog, amire már lehet médiaterméket is építeni, vagy legalábbis érezhetően megnöveli az esélyét. :D

    VálaszTörlés
  126. "Sneci, áll még a határidő, miszerint 2012. január 1-én indulsz a saját megoldásoddal, vagy ez is késni fog?"

    Inkább akkor kezdem el kivitelezni. :)

    VálaszTörlés
  127. Snecigeci, ha majd itt leszel, légyszi részletezd az oldaladon Sneci ígéreteit. Tehát nov. 20-ig kamera, karácsonyig helikopter, január 17-ig iPhone vagy Galaxy S2.

    Ezek mellé majd sorban lehet odaütni a nagy, piros FAIL pecsétet :D

    VálaszTörlés
  128. 90 a kamera
    90 a repcsi
    20 a memóriakártya

    Így jön ki a 200.

    VálaszTörlés
  129. "Inkább akkor kezdem el kivitelezni. :)"

    Megint sohanapján :DDD Ügyes vagy :)

    VálaszTörlés
  130. "Tehát nov. 20-ig kamera, karácsonyig helikopter, január 17-ig iPhone vagy Galaxy S2."

    Ezzel csalhatnék. Nem sima iPhone, iPhone 4S. :)
    Egyébként stimmel, és kizárt, hogy ne jöjjön be, mert a vonzás törvénye működik.

    VálaszTörlés
  131. Az iPhone 5-ről miért léptél vissza 4S-re?

    VálaszTörlés
  132. Ennek a játékhelikopterrel való közvetítésnek is annyi a realitása, mint hogy Sodi kamerát köt magára előre is és hátra is, és egyidejűleg tudja közvetíteni a bírót meg vádlottat ítélethirdetéskor.
    Kitalál valami hülyeséget, amiről ordít, hogy megvalósíthatatlan, de ő úgy adja elő, mint az évszázad ötletét. Később a nagy tervekből nem lesz lószar sem, szokás szerint, de nem vallaná be, inkább kovácsolja a következőt.

    VálaszTörlés
  133. melyik faszba faszozott fasz faszozik a lóherén ??????????????????????????????????????????????????????????

    VálaszTörlés
  134. "Sodi kamerát köt magára előre is és hátra is, és egyidejűleg tudja közvetíteni a bírót meg vádlottat ítélethirdetéskor."

    Tényleg, ilyen is volt! Az évezred vicce. Mint az is, hogy jelenleg is 7 vagy 8 kamera van a szobájában, de neki kell még egy, 90 ezerért. Hülye ez teljesen.

    VálaszTörlés
  135. Nohát, leírjuk ki mit evett, én pl sült összeaprított lebőrzött csirkehús + hajma + pari + paprika + fűszerek :))))

    Ja, mert nincs rajta - polgári jogi - inkasszó, azaz követelés, azért, tehát nem a tulajdonod erősebb ;D

    Oan van, hogy a jogi személy adósodik el, v nem fizet termékért, szolgáltatlsért, elvégzett munkáért, amit igénybevett. A körbetartozások ien cégektől indulnak ki. aztán szépen csődbem1, kft jogszabályok hello, magánvagyonával nem felel érte senki, csak a társaság tőkéjével. Persze nem biztos, hogy ez jól van így. A Bt esetében - legalábbis én úgytom - a tulajdonosnak ien szempontból nem korlátolt a felelőssége. :ß

    VálaszTörlés
  136. "Ezzel csalhatnék. Nem sima iPhone, iPhone 4S. :)"

    nem sima maszti, MASZTIPARTI!



    "Egyébként stimmel, és kizárt, hogy ne jöjjön be, mert a vonzás törvénye működik."

    Buzi az úton + SoDI az úton = két buzi az úton

    VálaszTörlés
  137. 8 kamera...És még ő mondja, hogy nem akarja birtokolni a dolgokat. Nem a faszt nem. Olyan, mint egy kisgyerek, kellenek neki a "kütyük". Meg minden más is kéne, csak ugye Behajtó Brumi miatt max kütyüket birtokolhat csak. Ezer forintos szarokat, amiket nem fognak lefoglalni:)).

    VálaszTörlés
  138. Ez az elektromos tolószék jó ötlet. Mandytől kérhetnél tanácsot, milyen típusokat ajánl, stb.

    Danyiil: ok, este frissítem az oldalt, most rohanok.

    VálaszTörlés
  139. " ha nekem lesznek egyedül légi felvételeim bizonyos eseményekről (esetleg még élőben is közvetítve), az igenis exkluzív dolog"

    De ugye tudod hogy ehhez fel kell emelned a segged es elmenni erdekes esemenyekre? Egy unalmas gardatuntetesrol vagy birosagi perrol senki nem akar latni legifelvetelt. Ellenben pl a mostani okt 23-rol erdekes lehet.

    VálaszTörlés
  140. "És még ő mondja, hogy nem akarja birtokolni a dolgokat."

    Birtokolni akarom.
    TULAJDONOLNI nem akarok semmit. :D
    A tulajdon elvehető. Ami nem a tied, az meg nem.

    VálaszTörlés
  141. http://krautchan.net/files/1318765339001.jpg

    Az asztrál macskának sok szerettel a seggbeszorult kutyától!

    VálaszTörlés
  142. ""Anyád etet"
    Megállapodás alapján."

    Erdély is megállapodás alapján tartozik Romániához. A Trianoni Szerződés is egy megállapodás volt. Megállapodások nem csak szabad elhatározásból születhetnek. Téged azért etet anyád, mert rákényszerülsz, ugyanis képtelen vagy magad ellátni.Kénytelen voltál lemondani az önállóságodról egy "megállapodással" pont ugyanúgy, ahogy Magyarország kénytelen volt lemondani Erdélyről.

    VálaszTörlés
  143. "Ez az elektromos tolószék jó ötlet. Mandytől kérhetnél tanácsot, milyen típusokat ajánl, stb."

    :DDDD

    VálaszTörlés
  144. http://lohere.net/b/image/0806/1318765527443.jpg

    Ez az igazi halikopter, SoDI!

    VálaszTörlés
  145. Jajjj.

    Szóhasználat azé túlzás, mert nyilván bal v jobbkézzel eszik, mint mindenki. :)

    VálaszTörlés
  146. Mondjuk ien "elméletileg fiúk" arcra, alkatra 1 sovány lánynak néznek ki.

    =^..^=

    Most mondjam azt h édi fiúka???? Annak, aki az iet xereti, legalábbis... ez kegyetlen ;3

    VálaszTörlés
  147. ""Pénztelenséged miatt sem utazni, sem szórakozni, sem nyaralni, sem minőségi életkörülményeket biztosítani nem tudsz."

    Hazugság. Mindent tudok biztosítani magamnak, amit akarok."

    Hazugság. Nem tudsz magadnak minőségi életkörülményeket biztosítani, sem nyaralni nem tudsz járni, sem szórakozásra sincs pénzed.

    Ha ezek a dolgok igazak lennének, akkor nem itt álmodoznál azon, hogy majd novemberben meg januárban mit veszel magadnak, hanem már megrendelted volna az interneten, és jövő héten már hozná is a postás.

    De neked még mobilnet upgrade-re se futotta.

    VálaszTörlés
  148. "Ond: "Szívesen lennél Szaúd-Arábia polgára?"

    Ott azért korlátozzák a nyugati tartalmakhoz való hozzáférést. A kulturális javak legyenek hozzáférhetőek, társadalmi berendezkedés ide vagy oda. :)"

    Milyen kulturális javakra gondolsz? Naruto, One Piece, Twilight, Brian Tracy, Harry Potter?

    VálaszTörlés
  149. Európábl + épp a libsik csinálnak iszlám társéget (???akaratuk ellenére???), ha így hagyják a bevándorlást, és a népességen belüli arányukat úgy általában. Azér jobb a saját szabadságunk nekünk.

    VálaszTörlés
  150. Sodi, szerinted miért van az, hogy az ide írogatók közül szerintem SF és talán Mandy kivételével mindenki spontán tudna venni magának helikoptert meg telefont, ha akarna? Miért csak te vagy ennyire csóró, miközben milliós örökséggel, ingyen kapott lakással, autóval, takarítónővel és telepakolt hűtőkkel vágtál bele az életbe?

    Hol cseszted el annyira az életedet, hogy filléres gondjaid vannak, és 30 évesen az anyáddal élsz Pátyon? Miért cseszted el annyira az életedet, hogy az egyetlen megmaradt reményed a legalább átmeneti anyagi jólétre az öröklés?

    VálaszTörlés
  151. Telóm one, heli + nekem nem KELL, am legutóbbi kütyü 1 hordoz6ónak is elég kicsi média lej + 16G-s pendrájf volt amit vettem + fm transzmitter az autóba. :)

    1szer majd veszek egy hd-s, (micro) sd kártyás kamcsit, + egy új fényképezőt, de az is Fuji lesz, a cam pedig Panasonic...

    Nem kell elbaxxni a pénzt, nagylábon ugrálni naon, és akko marad rá, ennyi.

    VálaszTörlés
  152. ""Sneci, áll még a határidő, miszerint 2012. január 1-én indulsz a saját megoldásoddal, vagy ez is késni fog?"

    Inkább akkor kezdem el kivitelezni. :)"

    hahahahahaha

    el sem hiszen amit olvasok. sneci, eddig 4 dolgot tudtunk meg a saját megoldásodról:

    - ősztől kezded a kivitelezést
    - napi 1-1,5 órát akarsz vele foglalkozni
    - 2012. január 1-én fogsz vele indulni
    - okádni fogja a pénzt

    múltkor bevallottad, hogy egy byte-nyi kódot sem írtál eddig, most meg már elcsúsztattad az egészet kivitelezés elkezdését jan.1-re.

    miért?

    janu.1-ig nincs napi 1-1,5 órád a napi 4 óra munka mellett?

    nincs szükséged arra a rengeteg pénzre, amit már januártól okádna a megoldásod?

    nem vagy elég motivált, nem lelkesedsz a világon egyedülálló ötleted kifejlesztéséért? nem vagy képes 4 hónapon keresztül napi 1 órát erre áldozni?

    sneci, nálad nagyon nagy gondok vannak fejben.

    VálaszTörlés
  153. "A tulajdon elvehető. Ami nem a tied, az meg nem."

    Nem értem a hozzáállásod. Nem úgy kéne az egész dolgot kezelni, hogy becsületesen, előrelátóan viselkedsz? Vagyis nem veszel fel hitelt százezres szórakozási cikkekre, csak ha tudod, hogy vissza fogod azt időre fizetni, és ezt te el is ismered az aláírásoddal. És te ezt nem vagy hajlandó betartani. Tudom, most írnád azt, hogy nem várhatják el tőled, miközben most kezdtél el dolgozni, hogy ekkora összeget kifizess, de figyelj ide.

    Ez olyan, mint például, ha van 3 milliós örökséged, amit kölcsönadsz egy, teszem azt zsidó származású tanárnak, azzal a feltétellel, hogy 1 hónap múlva visszaadja. Nos, tegyük fel, hogy ez a fiktív illető nem úgy gazdálkodik vele, hogy az időre megtérüljön a hónap végére. Neked éppen szükséged lenne egy új autóra, mert a régit elvitték a Közüzem Koboldok, viszont neked az nélkülözhetetlen a munkádhoz. De ugye nem esel kétségbe, mert hónap végére számítasz a 3 milliódra. És meglepődsz, amikor a tanár úr széttárja a kezét, hogy sajnos elverte az egészet, és majd akkor adja vissza, ha lesz egy milliókat kaszáló cégbirodalma. Te szépen elveszíted a munkádat, ő meg beleröhög a végrehajtók arcába, hogy neki semmi sincs a nevén, és mégis milyen pofátlanság addig pénzt kérni tőle, amíg törvényesen nem keres annyit, hogy ki tudjon skálázni ekkora összeget.

    Ezért van meghozva a törvény, ami miatt te arra vagy kényszerítve, hogy egy nincstelen senki legyél, és ezért vagy a jelenlegi státuszodban egy élősködő a magyar adófizetők pénzén.

    VálaszTörlés
  154. + miaz hogy élősködő, valamiből 1általán élnie kell, nem vili? :ß

    VálaszTörlés
  155. sneci, nem adtál választ!

    az én tudlajdonomat miért nem tudja elvenni senki?

    VálaszTörlés
  156. VAlaki világosítson fel röviden a következő kérdésekben.

    Sodi miért költözött Pátyra?
    Mi van a lakásával?
    Most az anyjával él vagy az apjával?

    VálaszTörlés
  157. "Mi van a lakásával?"

    A Nándorfejérvár utcai lakást el kellett adni.

    "Sodi miért költözött Pátyra? Most az anyjával él vagy az apjával? "

    Mivel a lakását - ami az adósságok miatt az anyja nevén volt - el kellett adni, ezért nem volt más opciója, mint az utcára menni, vagy visszaköltözni anyjához. Ugyan korábban a jobbstarton nagyon erősen bizonygatta, hogy sosem költözik vissza az anyjához, mert összeférhetetlenek, most szégyenszemre visszakullogott.

    VálaszTörlés
  158. Sneci az anyjával él egy fedél alatt Pátyon. Nem tudott fenntartani önálló háztartást, két okból: egyrészt nem keresett elég pénzt még a rezsi kifizetésére sem, ezért jelentős közüzemi tartozásokat halmozott fel. Ezt később az anyja törlesztette Sneci kártérítésének egy részéből. Másrészt ha a lakást megtartják, akkor behajtás során elvették volna Snecitől. Az autóját is ezért kellett eladnia.

    VálaszTörlés
  159. Ja, még annyi, hogy Sodi saját bevallása szerint csak úgy egyezett be a lakás eladásába, ha az anyja aláírt egy ígérvényt, hogy bármikor követelhet tőle Sodi 13 milliót, amit kaptak a lakásért.

    Szóval most arra élvezkedik, hogy van 13 millió forint "kintlevősége".

    VálaszTörlés
  160. Nem figyelsz? Sodi egy megállapodás keretein belül költözött Pátyra kizárólag kényelmi okokból. A lakása meg egyébként is az édesanyja nevén volt, mert Sodi - természetfeletti bölcsességét bizonyítandó - a lakást nem tulajdonolni, hanem birtokolni akarta. Na, már most az történt, hogy Sodimama sem akarta tulajdonolni a lakást, és túladott rajta. Így Sodi jelenleg a családi fészekben tengeti mindennapjait, mint ahogy azt minden magára valamit adó 29,9999 éves vadászbika teszi.

    VálaszTörlés
  161. Oh::Dd

    Sodi ezt te nem érzed kicsit kínosnak?

    30 évesen visszakullogsz? Te aki egykor 4 egyetemi szakot kezdett el? Tényleg azokat mikor fejezed be?

    VálaszTörlés
  162. Sodika nem lehetett volna kiadni a lakás aka. görénylyuk egyik szobáját kiadni valakinek? Valaki olyannak aki hajlandó beköltözni melléd. Például egy dokumentumfilmesnek a Discovery Channel-nél?

    VálaszTörlés
  163. Ja, tényleg, mekkora lenne már, ha Bear Grylls a Túlélés törvényei következő epizódját Sneci házában forgatná.:D

    VálaszTörlés
  164. A többség bizony vagy szüleivel lakik, vagy elment külföldre, vagy olcsó albiban akár többedmagával leledzik vmeik nagyvárosban. Ez sokkal gyakoribb, mint gondolnátok, főleg most, hogy nem tudsz és nem mersz hitelt felvenni lakáscélra.

    VálaszTörlés
  165. Sodi egyáltalán nem szégyelli, hogy 30 (azaz 29,999996546) évesen visszaköltözött a mamahotelbe, hiszen valójában ő tesz ezzel szívességet szeretett (azaz utált) anyjának, mert havi kábé 10.000 forintot ad a rezsihez*, és ezzel biztosítja anyja lakhatását.

    Kivéve, amikor nem, mert akkor kikapcsolják az anyja telefonját.

    VálaszTörlés
  166. Vagyoni heiizet mióta szégyen v büszkeség tárgya, manapsdág nem emberi érdemek felmutatásával le7 IGAZÁN gyorsan sokat keresni. .ß

    VálaszTörlés
  167. Semmi szégyellnivaló nem lenne abban, hogy ha Sneci beismerné, hogy enyhe mértékű szellemi fogyatékossága és pszichés problémái miatt korlátozott munkaképességű, így a jövedelme csekély, és édesanyja felügyeletére szorul.

    A baj azzal van, hogy ehelyett folyamatosan játssza itt a nagymenőt. Meg persze azzal, hogy náci.

    VálaszTörlés
  168. Nincsen már oan hogy igazi náci. Pl Sodi a szlávokat, vagy a kínaiakat ittlétüket se ellenzi. :)

    VálaszTörlés
  169. szomódi snecológusok szerint a nándorfejérvár közi lakás eladása során sneci gazdasági életképtelenségén kívül az is nagyban közrejátszott, hogy sneci szponzoraként tevékenykedő mamahotel tulajdonosnak nem volt munkája, nagyon fogyni kezdett a pénze, és ezért kellett pénzzé tenni a lakást.

    VálaszTörlés
  170. Igen, és mindez a válság miatt történt. :)

    VálaszTörlés
  171. Nincsen már oan hogy igazi náci. Pl Sodi a szlávokat, vagy a kínaiakat ittlétüket se ellenzi. :)


    SoDInak mi a fasz joga van valamit is ellenezni? A szava kb. annyit ér mint egy csövesnek ...

    VálaszTörlés
  172. No ha így one akkor + mind1 és így felesleges bajnak felfogni ezt pl Danyiilnak. Csak mert abszurd morbid groteszk provokatív paródia gegekkel él néha. Húha, mEIn veszélyesek a Hitleres hüeségek, pl marcipánfigurácskák, irtódnak majd a népek tőle. =DDD

    VálaszTörlés
  173. Azt a hisztit képzeljétek el, amikor Sneci anyja bejelentette, hogy el kell adni a lakást és egy fedél alatt élni, meg rezsit fizetni :DD

    VálaszTörlés
  174. Sneci, azt mondtad, anyád ellenezte a laptopot. Mik voltak az érvei, milyen kifogásokkal élt?

    VálaszTörlés
  175. És igen, ezeket csak a rosszindulatúbb trollok képzelik el, de a valóságnak ezek az elképzelések nem felelnek +. :3

    VálaszTörlés
  176. "Azt a hisztit képzeljétek el, amikor Sneci anyja bejelentette, hogy el kell adni a lakást és egy fedél alatt élni, meg rezsit fizetni"

    Azt a konfrontációt szívesen megnéztem volna. Még fizettem volna is érte.

    VálaszTörlés
  177. SF írta:
    "És igen, ezeket csak a rosszindulatúbb trollok képzelik el, de a valóságnak ezek az elképzelések nem felelnek +. :3"

    Honnan tudod, buzernyák? Jelen voltál, amikor Sodianyu a kényszerköltözést bejelentette?

    VálaszTörlés
  178. Púpos, ha nem lennél gonosz, csak simán fogyatékos, még sajnálnálak is.

    VálaszTörlés
  179. SF, azt hiszem, hogy egy képzett, tapasztalt snecológus jobban tudja rekonstruálni az eseményeket, mint egy elfogult rokon, akinek a mondandója erős forráskritikával kezelendő.

    VálaszTörlés
  180. Mert Sodi nem ien, onnan tom, és ezér. Még itt veletek is higgadt, pedig naon durva dolgokat is írtok néha neki páran. :ß

    VálaszTörlés
  181. Sneci már milyen rég nem szólt hozzá. Ilyen sokat nem bír dolgozni, így az ösztönöm azt súgja, hogy a szokásos vasárnapi paráználkodásra ment. Pont az Úr napján. Érdemes lenne értesíteni a Püspök Urat...

    VálaszTörlés
  182. A testi szerelem azon formája nem le7 bűn, kölcsönös bele1ezés + nem ártanak vele másnak + nem házasok. Vagy akko ide is, mer én is. :/

    VálaszTörlés
  183. Na ez az, hogy nem házasok, SF. Sneci mások szemében a szálkát is, a sajátjában a gerendát sem.

    VálaszTörlés
  184. Nóóószekszantilmerridzs? Jahogy már ez is baj? Kb senki nem tartja be 1 igen szűk körön kívül. És régen SE tartották be, szal ez mindig így volt. xD

    VálaszTörlés
  185. Sneci szokott fattyúzni, meg a házasság szentségéről beszélni, én csak ezt emlegetem fel. Persze vizet prédikál és bort iszik ebben az esetben is...

    VálaszTörlés
  186. Ha már van házasság, akkor az szent, Sodi nem mondott más 1ebet. De amíg nincs, nincs minek szentnek lennie sem. :]

    Am Medvezs ha nézed, én mé vok lefattyúzva általad soxxor? :/

    VálaszTörlés
  187. "Ha ezek a dolgok igazak lennének, akkor nem itt álmodoznál azon, hogy majd novemberben meg januárban mit veszel magadnak, hanem már megrendelted volna az interneten, és jövő héten már hozná is a postás."

    Amire kell pénz, kiskálázom. :)

    "Sodi, szerinted miért van az, hogy az ide írogatók közül szerintem SF és talán Mandy kivételével mindenki spontán tudna venni magának helikoptert meg telefont, ha akarna?"

    Mert van egyéb és konkrét motivációja a pörgésre.

    "Nem úgy kéne az egész dolgot kezelni, hogy becsületesen, előrelátóan viselkedsz?"

    Úgy viselkedek. Egy első munkahelye és első valódi vállalkozása előtt álló ember nem is nagyon tud máshogy viselkedni, mégis a korábbi időszak miatt baszogat mindenki. Ennyit az úgymond "becsületesség"-ről, mint viszonyítási alapról.

    "Te szépen elveszíted a munkádat, ő meg beleröhög a végrehajtók arcába"

    Nem tud. Nyugdíja van.

    " Ugyan korábban a jobbstarton nagyon erősen bizonygatta, hogy sosem költözik vissza az anyjához, mert összeférhetetlenek"

    Azóta ez a ház dupla akkora. :)
    Korábban alig volt 60, most közel 120 négyzetméteres. És ebbe az új padlásteret bele se számoltam.

    VálaszTörlés
  188. "Azóta ez a ház dupla akkora. :)
    Korábban alig volt 60, most közel 120 négyzetméteres. És ebbe az új padlásteret bele se számoltam."

    És a ház méretének mi köze van ahhoz, hogy rühelled anyádat?

    VálaszTörlés
  189. sneci hívő keresztényként házasságon kívüli kapcsolatot ápol házassági szándék nélkül, amelyet nem vállal fel egyik fél sem a külvilág előtt. na vajon miért nem vállalják egymást a család és barátok előtt?

    sneci, anyádnak mit szoktál mondani a nődről? gondolom megkérdezte, hogy mennyi idős.

    VálaszTörlés
  190. "És a ház méretének mi köze van ahhoz, hogy rühelled anyádat?"

    Ez így erős és túlzó megfogalmazás egyrészt, másrészt így megoldható, hogy ne kelljen folyton egymást kerülgetni, és egymás pofájában lenni.

    VálaszTörlés
  191. "Ez így erős és túlzó megfogalmazás egyrészt"

    Nem az.

    "másrészt így megoldható, hogy ne kelljen folyton egymást kerülgetni, és egymás pofájában lenni"

    Szóval a fene nagy függetlenség annyit jelent, hogy ne jöjjön be a bűzhödt odúdba, csak fizessen mindent, és főzzön rád.

    VálaszTörlés
  192. sneci, te csak a rezsit tudod kiskálázni, meg havi párzer költőpénzt. a laptopot nem számítva, mivel azt a kártérítésből vetted, csak egy 15 ezres webkamerát tudtál kiskálázni az idén. egy szar ramot meg moblinet csomagváltást már hetek óta csak tervezgetsz, de megvenni nem tudtad.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.