Ha még nem láttad volna

2011. október 7., péntek

Okostelefon úszáshoz

Ez tetszik. Strandolás közben is elérhető tudsz lenni. :)

Amúgy is olyan sortban szoktam úszni, amelyiknek van zsebe.

KELL! :D


By SoDI

66 megjegyzés:

  1. Ne fárasszál már, mióta tudsz te úszni?

    VálaszTörlés
  2. Nem feltétlenül teljes hosszokat, nem is mondtam ilyet.

    VálaszTörlés
  3. Egyébként kivétel nélkül minden emlős tud úszni, úgyhogy hülyeség is a kérdés. :DDDDD

    VálaszTörlés
  4. "Nem feltétlenül teljes hosszokat, nem is mondtam ilyet."

    Én valahogy nem emlékszem rá, hogy a világ tavaiban, folyóiban, és uszodáiban 5 méterenként kapaszkodók lennének kirakva a kvázi-úszók számára, tehát elôttem továbbra is rejtély, hogy te mégis hogy a faszba akarsz úszni anélkül, hogy tudnál úszni.

    VálaszTörlés
  5. Ha mar ennyi penzt ki tudsz skalazni egy telefonra, akkor miert pont szutyok WP7? Ott a Motorola Defy, az is vizallo, de a Galaxy S-bol.is jon ilyen verzio...

    VálaszTörlés
  6. "Egyébként kivétel nélkül minden emlős tud úszni"
    Úszás és úszás között is van különbség.Amúgy az elmúlt két postból csak úgy süt a buta náci demagógia.
    "Nem feltétlenül teljes hosszokat"
    Nem tudsz 50 m-t leúszni????

    VálaszTörlés
  7. Inkasszómanó:

    Ki beszélt is uszodáról? :)

    VálaszTörlés
  8. "Ki beszélt is uszodáról?"

    Akkor hol úszol? A kádban, ahol még leér a hasad?

    VálaszTörlés
  9. Es nem valaszoltal az elozo posztban: mibol gondolod, hogy a csaj barmifele drogozast vagy politikai szarsagot propagal??

    VálaszTörlés
  10. "Mert folyton zavaros tekintetű, drogos végbéllénnyek tiltakoznak ellene, akikkel normális ember soha nem akarna közösséget vállalni."
    Bezzeg pálmarcsi, titbibá,sodi stb teljesen komoly és hiteles figurák.
    "Az a félelmetes, hogy a szóban forgó szélsőliberális söpredéken belül még a szép fiatal lányok is undorítóan züllött kinézetű alakok. "
    Na ez kicsit zavaros volt.Mondjuk én a fajtád "tüntésein" még egy épkézláb embert nem láttam.Jó nőket meg pláne.Ergo az egész slepp nem teszk ki egy egész embert :))))))

    VálaszTörlés
  11. Jellemzo Sodira, hogy meglat valami tech szarsagot (pl teszkos ujsagban) es azon nyomban felcsillan a szeme, hogy marpedig neki az kell, akkor is ha a key feature teljesseggel haszontalan szamara. Te most komolyan racsodalkoztal sneci, hogy van vizallo okostelefon? Es egyaltalan minek az neked, mert meno?

    Inkabb ird meg a Steve Jobs-os posztot.

    VálaszTörlés
  12. Egyáltalán, mi a fasznak úszás közben telefon?
    (Le is oszanék egy csicskalángost annak a fasznak, aki a medencében mellettem telefonál, miközben én kikapcsolódni próbálok.)

    VálaszTörlés
  13. Tényleg Sodi, már az előző posztban is feltettek pár kérdést Steve Jobs halálával kapcsolatban. Ugye elég sokszor hasonlítod a te életutadat többek közt az övéhez, és mit gondolsz, ha te is 56 évesen távoznál el, akkor a halálod híre ugyanúgy fel fogja kavarni a médiát, és más neves emberek és elnökök fognak arról beszélni, hogy milyen értékes embert veszítettünk el stb.?

    VálaszTörlés
  14. Tényleg, Sodi, ha vennél egy vízhatlan notebook-ot, úszás közben is tudnál dolgozni. Ki tudja, lehet hogy épp akkor riasztanak, hogy javíts meg valamit a rendszerben!

    VálaszTörlés
  15. Gery: "Es nem valaszoltal az elozo posztban: mibol gondolod, hogy a csaj barmifele drogozast vagy politikai szarsagot propagal??"

    Egyértelmű. Azzal, ahogy kinéz és ahogy néz, ezt propagálja.

    VálaszTörlés
  16. Nekem nem célom ilyen fiatalon meghalni. :)

    VálaszTörlés
  17. "Azzal, ahogy kinéz és ahogy néz, ezt propagálja."

    Akkor azzal, ahogy kinézel a rossz tartásoddal és az ápolatlanságoddal, te az egészségtelen, mozgásszegény életmódot és elhanyagoltságot propagálod. Népegészségügyi szempontból hihetetlen kártékony vagy!

    VálaszTörlés
  18. " Nekem nem célom ilyen fiatalon meghalni. :)"
    Mert szerinted elhatarozas kerdese hogy mikor halunk meg, te szerencsetlen?

    Amugy ugy emlekszem valami olyasmit mondtal anno amikor vitorlazni voltal hogy te uszogumival szoktal uszni :)

    VálaszTörlés
  19. EPIC FAIL...

    Te hogy nezel ki te szerencsetlen pupos utolso nyomorek csoves, neztel ma mar tukorbe?! Basszus az a csaj tenyleg gyenge kozepes, de meg siman vallalhato kategoria, te meg epp hogy hasonlitasz valamennyire a homo sapiens fajhoz... Siman kineznem beloled, hogy szedsz valamit, es hogy propagalod is.

    VálaszTörlés
  20. "Egyértelmű. Azzal, ahogy kinéz és ahogy néz, ezt propagálja."

    sneci, tudod magadról, hogy te nagyon súlyos idióta vagy?

    és azt tudod, hogy azzal ahogy kinézel és ahogy nézel egyértelműen az idiotizmust propagálod?

    VálaszTörlés
  21. Attol meg tekintsunk el, hogy Steve Jobs mennyi idot kapott itt a foldon. Legyen az osszehasonlitasi alap a 30 eves Jobs (de valaszthatod a 30 eves Gatest illetve Zuckerberget is, akikkel szereted magadat egy klubban emliteni) lassuk hat az osszehasonlitast, hogy ki mit ert el 30 eves koraig. Kezdetnek annyit segitek, hogy az Apple, a Microsoft es a Facebook, vagyis e 3 ember eletmuve javaban letezett mar, amikor az illeto 30 eves lett. Zuckerberg meg azt hiszem csak 28 jelen pillanatban...

    VálaszTörlés
  22. sodi a mélyen ülő malac szemeiddel mit propagálsz?

    VálaszTörlés
  23. sneci, szerinted a libsi csajnak a videón szintén egy szexcseten létesített, felvállalhatatlan, szexen alapuló párkapcsolata van, vagy neki szerinted van normális, érzelmi alapú tartós párkapcsolata egy korban hozzá illő sráccal, akivel esetleg közös életet élnek, vagy közös családalapítást terveznek?

    VálaszTörlés
  24. "Egyértelmű. Azzal, ahogy kinéz és ahogy néz, ezt propagálja."

    És akkor te mi a szart csinálsz? Te nevezed magad a Nemzet Krónikásának, miközben a blogodon minden olvasó egy olyan képet kap rólad, hogy ez itt egy 30 éves nagyra nőtt gyerek, aki az anyjával él, gyakorlatilag képtelen a fizikai munkára, a szexre, az önfenntartásra, az életre, az anyja nélkül már sehol sem lenne, mert miközben a tökeit szorongatják a bíróságon, mert elherdálta az örökségét, ő hitelből telefont meg monitort vesz, és hogy milliárdosokhoz hasonlítja magát, miközben amennyit eddig az életben elért a többdiplomás szüleinek a támogatásával, milliós örökséggel, autóval saját lakással a háta mögött az az, hogy ezek közül mindent elveszített, diplomát nem szerzett és havi nettó 40-50 ezrekért dolgozik 24 órás készenlétben, és csak azért nem roskad abba a tudatba, hogy egy utolsó csöves lesz, mert az ő kis álomvilágában rövid időn belül egy milliomos lesz.

    És ezek mellett egy szép, és minden bizonnyal nála jóval sikeresebb színésznőt ekézik, mert a tekintete hasonlít egy drogoséra.

    Tömören ennyi.

    VálaszTörlés
  25. sneci, tudsz arról, hogy azzal ahogy kinézel és ahogy nézel egyértelműen a vadliberális, érzelemszegény, testiségen alapuló párkapcsolatokat propagálod?

    miért akarod elérni a propagandáddal, hogy a magyar társadalomban ilyen érzelmileg sivár, felszínes, monitor előtt született párkapcsolatok létesüljenek, amelyeknek semmi közük a családhoz, a gyerekvállaláshoz?

    miért akarod a nézéseddel és a kinézeteddel, az ezekkel kifejtett propagandáddal a magyar társadalmat bomlasztani?

    takarodj a propagandáddal a meg felvállalhatatlan nőddel izraelbe, a hazádba, és ott basszatok valami kibucban, ahol csak a zsidók látják, hogy milyen szánalmasan néztek ki egymás mellett. te, a hajléktalan külsejű, magas girhes csávó, meg a kivénhedt, alacsony, kövér matróna. hát, csodásan nézhettek ki egymás mellett, csak mi magyarok nem kérünk belőletek, meg az ilyen beteges kapcsolatokból.

    VálaszTörlés
  26. Van olyan ember aki alapból (mindenféle szerek nélkül)"punnyadt", melankolikus típus, de ezt snecinek, egy érzelmi és értelmi fogyatékos emberi hulladéknak hiába való magyarázni...

    Ne mesélj snecike, hogy te úszol. A rendszeres futás sem volt igaz, mifasznak hazudozol te nyomorék?

    És miért törlöd Molnár F. Árpád hozzászólásait te echelon agyonvert, kuruc in-fosos mélymagyar barom?!?!?

    (;DDD)

    VálaszTörlés
  27. sneci, aki mentőmellényben "úszik" a balaton közepén, arra való hivatkozással, hogy ott mély a víz, az nem tud úszni. ugyanis miután valaki megtanul úszni, annak utána már nem szempont, hogy milyen mély a víz ott, ahol éppen úszik.

    te nem tudsz úszni, csak kvázi-úszni.

    VálaszTörlés
  28. "és csak azért nem roskad abba a tudatba, hogy egy utolsó csöves lesz, mert az ő kis álomvilágában rövid időn belül egy milliomos lesz. "
    Vonzás törvénye, pénzmágnes...Ne kelljen már evidenciákat magyarázni :))))))
    Az mondjuk megnézném ahogy sodi az egyik kezével telefonál a másikkal meg kapálódzik a vízben.Ja, hogy fél kézzel csak segget lehet törölni :))))

    VálaszTörlés
  29. "meg a kivénhedt, alacsony, kövér matróna"
    Ha egy nő odáig jut, hogy magára enged egy sodit az már a vég.Persze ez csak fikció, mert nincs semmiféle nő aki sodival kúrna.

    VálaszTörlés
  30. Nem inkább normális felszerelésre kellene skálázni, ha már video blogot akarsz üzemeltetni? elég gyenge a jelenlegi teljesítmény. Nem tudsz zoomolni, nem tudsz rendes hangot felvenni stb.

    VálaszTörlés
  31. bréking!

    ártány perrel fenyegetése miatt a hunhír arra kényszerült, hogy levegye az összes kommentet és fórumbejegyzést. a perrel fenyegetésre buzilüszi ip-címének ártány részére való kiadása miatt került elő, ugyanis kirkó beintett a zsírosnak, aki viszont emiatt kurva anyázta kirkót, és perrel fenyegette a hunhírt.

    sneci, hívd fel kirkót, és írjál erről egy ütős postot!

    VálaszTörlés
  32. Ez a skálázás-elmélet elbukott, úgy ahogy van.

    Már rég HD kamerával meg profi állvánnyal, külső mikrofonnal kéne nyomnod sneci.

    VálaszTörlés
  33. "hajléktalan külsejű, magas girhes csávó"

    Ebből csak a hajlétalan külsejű és a girhes áll meg.

    VálaszTörlés
  34. ártánynak miért kell csíralüszi ip címe? perelni akarja?

    VálaszTörlés
  35. "ártánynak miért kell csíralüszi ip címe? perelni akarja?"

    bizony.

    VálaszTörlés
  36. az jó móka lenne, biztos vagyok benne, hogy sneci is közvetítené a tárgyalást

    VálaszTörlés
  37. A faszt. Nem merne elmenni. Ő is tudja, hogy Lüszi nem tudná őt megvédeni Ártánytól.

    VálaszTörlés
  38. Picsákat, lüszi ki van gyúrva a sok kapálástól, sneci meg - mivel már ősz van - ki van szálkásodva. Nem beszélve Kántor2.0-ról.
    Esélye sem lenne tc-nek. xD

    VálaszTörlés
  39. "ugyanis kirkó beintett a zsírosnak, aki viszont emiatt kurva anyázta kirkót, és perrel fenyegette a hunhírt"

    Ha ez igaz, valakinek nagyon fáj, hogy hiába vélelmez egyeseket holmi rokonomnak, nem tudja bizonyítani a kilétét, és ha még tudná is, nem tudja őt blogokhoz kötni. Szar ügy.

    Egyébként nem úgy volt, hogy TC-nek adminjoga van a hunhírhez? És marha rég óta úgy tudtam, hogy ő valami belsős ember, aki mindenhez hozzáfér.

    Egyébként honnan az infó?

    VálaszTörlés
  40. "sneci, hívd fel kirkót"

    Troll által forrás nélkül beböfögött, ellenőrizhetetlen információk alapján nem vagyok hajlandó két szalmaszálat sem keresztbe tenni. :)

    VálaszTörlés
  41. TC-nek még jogilag se lenne esélye semmihez. Még ha engem be is idéznének tanúnak, akkor sem tudnám elmondani, hogy mely blogokat ki írta, és ki nem, mert konkrétan fingom sincs. :D

    VálaszTörlés
  42. Egyébként nem tűnt el a hunhír fóruma. :)
    Tessék, itt a TC-s fórum.
    Még hozzászólni is lehet.
    Csináltam egy technikai próbát.

    http://www.hunhir.hu/forum.php?rsid=700

    VálaszTörlés
  43. Sneci, írjál posztot Jobsról, a skálázás-elméleted kudarcáról, tomcatről, vagy a korábban beígért "miért kell egyedülálló logikai érzék a pistike-legózáshoz?" témájából!

    VálaszTörlés
  44. Sodi, ezt te írtad a hunhíren:

    "A Kuruc BlueBunny-cikkéhez mellékelt fotók anno hitelesnek tűntek (orr -valamint fejforma), és ezzel szemben nem állt olyan erős cáfolat, mint amikor például Csisztu Zsuzsa kiállt a tévében és anyajegyekről kezdett el magyarázni (melyek egyébként sebészileg eltávolíthatóak, de ez más kérdés). Ettől még lehetett hamis a Kuruc cikke, de a részletes cáfolat hiánya még esetlegesen hamisan is hitelesítette."

    Ezek szerint elismered, hogy a masztipartis komment tőled származik, mivel a mai napig a "nem én írtam"-on kívül egyszer sem kaptunk részletes cáfolatot. Bár ezt gondolom továbbra sem fogod bevallani, viszont azt legalább elismerhetnéd, hogy a rendelkező információk alapján a trollok véleménye 100%-osan megalapozottnak számít, mivel a sok felsorolt bizonyíték közül még egyet sem cáfoltál meg.

    VálaszTörlés
  45. Érdemes eljátszani a gondolattal, mi történne, ha sneci beismerné a masztipartis kommentet.
    Szerintem alapjaiban rengetné meg a snecológiát.

    VálaszTörlés
  46. ha sneci olyan lenne, hogy nem szégyellné a masztipartis kommenteket, és bátran, egyenes gerinccel felvállalná azokat, akkor maga a snecológia sem létezne, mert akkor sneci egy egyenes gerincű bátor ember lenne, nem pedig egy gumigerincű, sunyi, hazudós alak, amely tulajdonságokra a snecológia épül.

    VálaszTörlés
  47. "És marha rég óta úgy tudtam, hogy ő valami belsős ember, aki mindenhez hozzáfér."

    vs.

    "Troll által forrás nélkül beböfögött, ellenőrizhetetlen információk alapján nem vagyok hajlandó két szalmaszálat sem keresztbe tenni"

    és arról milyen hiteles forrásból értesültél, hogy ártánynak adminjoga van a hunhíren?

    jaj ne, csak nem trolloktól szerezted ezt az infót marha régóta?:))

    ártány megtűrt ember a hunhíren, párszor már kibaszták, mert nem nagyon bírják az adminok, csak mindig visszakönyörögte magát kirkónál. lassan már a hunhír az egyetlen hely, ahol tomcat név alatt mer pofázni. a blog.hu és az index fórumon is álnévvel nyomja. mondjuk nem volt nehéz kiszúrni, mert minden tc-s hírnél saját magát magasztalja és védi.

    VálaszTörlés
  48. sneci, már most foglald le a téli karibi utazásodra a repjegyet, mert később jóval drágább lesz.

    VálaszTörlés
  49. sneci, amúgy azt trolloktól való információként kezeled, hogy a hunhíren és a bloghun adani néven író ártánycsicska valójában ágoston (augenstein) dániel, a raccsoló zsidó riporter? az is amerre csak jár, folyamatosan ártány seggét nyalja. olyan ő ártánynak, mint neked buzilüszi.

    VálaszTörlés
  50. http://www.youtube.com/watch?v=iGrTc1Odm4o

    :D:D:D

    VálaszTörlés
  51. "http://www.youtube.com/watch?v=iGrTc1Odm4o

    :D:D:D "

    Ki az a selypegős, szélsőliberális, drogos végbéllény aki a videóban beszél? Hogy merészeli propagálni a nyekegést, mintha az normális lenne? Felháborító.

    VálaszTörlés
  52. Komolyan mondom, Ez kesz katasztrofa... Es meg O tesz megjegyzest masokra. ROTFL

    VálaszTörlés
  53. Hm, ha annyira érzékenyek vagyunk a női méltóség megsértésére, akkor tán nem kéne automatikusan kvázi lerusnyázni minden 35 év feletti nőt, meg gúnyolódni azon, akinek esetlen pont az érettebb nők tetszenek? Az + másik, hogy nem csúnyul + igazán PUSZTÁN a korral, aki kicsit is odafigyel magára. :3

    Ágostonnak van blogja, hát nem vmi libsiségeket írkál össze, és akkor ezexerint ő egy oian zsidó, aki a zsidókat leplezi le??? :p

    "S ma ugyanúgy, mint 1014 esztendeje: szép vagy, hazám! De rút volt a Koppány megcsonkítása. És rút volt a buzgalom, mivel megtagadtad őseid. Büszke lehetsz magadra és műveltségedre, hazám, de lásd: e földet nem a Vecelin fattyai adták neked! Kevély vagy, hazám, de hagytad, hogy lángra vessék rovásbotjaid elveszejtve, isteneid, mitológiád, őstörténeteid. Szeretlek, hazám! Mert szeretem a múltam, s mindazt, amivé tettél. Szeretek égi szemeidbe nézni, tisztásaidon szellemedet keresni. S nem számít, hogy nincsenek szellemek. Te ott vagy nekem. De kérlek, sose feledd azt, ami aznap a pogányokkal történt!"

    Dani blogjából van ez az idézet =D

    Ha már hunhir, az intézményes alapon (nemzetközi intézmény vs nemzeti érdek ellentmondást magukat radikálisnak, hungaristának, stb-nek tartva !!! miért nem fedezik fel???) dogmatikus harcos antipogányok bizony nem szimpik.

    VálaszTörlés
  54. Sneci 23-án is otthon fogsz recskázni, bocs, dolgozni, ugye?

    VálaszTörlés
  55. SF, neked tényleg növénykereskedő céged van?

    VálaszTörlés
  56. sneci írjál erről:

    A Betyárseregben több bűnöző is van, köztük drogdílerek, akinek egy részét Novák Előd név szerint is ismeri - állítja a Hetek című lap.

    kérd el nováktól a neveket, és hozd nyilvánosságra, tedd ki a fb, iwiw profiljukat. különben azt fogom hinni, hogy elfogadod ezt a tényt, hogy ilyen bűnöző "hazafik" vannak közöttetek.

    kezd egyébként világossá válni, hogy milyen figurákból áll az ún. nemzeti radikális tábor. négerekkel kúró lotyókból, férfi pornószínészekből, bűnözőkből, ketyós nyugdíjasokból és swingerklubos-hiperliberális-masztipartis faszcibálókból, mint te.

    VálaszTörlés
  57. Vanvolt kapcsolatom ien tevékenységet IS folytató céggel... nem vetítek, de nem is dicsexem mer' minek. xD

    VálaszTörlés
  58. Exotikus gyümölcsöket is tudnál szerezni?

    VálaszTörlés
  59. Mondjuk ieNsféle Novák akciók tesznek engem elgondolkodóvá midnazokkal a dolgokkal kapcsolatban, amiket pont Tomcat és az ő pár barátja mondott a hunhíren, vagyépp máshol. Most ez mire jó mégis, xxart dobálni a betyárokra, akik önmaguk által is vallottan NEM a jobbik részei semmien tekintetben, vagy formában????

    Nyakkendős, öltönyös szalonnacionalista el6árolósdi :ß

    VálaszTörlés
  60. "írjál erről"

    Mit írjak róla? Előd cáfolta már, hogy valaha ilyet mondott volna.

    VálaszTörlés
  61. akkor hívd fel a hetek szerkesztőségét, hogy miért hazudoznak. most jól beégethetnéd a zsidókat, mint annak idején benkővel is csináltad. a helyedben gyorsan kihasználnám a lehetőséget, mert a mandíneren is címlapos, és ha lenne egy ilyen telefoninterjúd, azt biztos linkelnék a mandíner címlapján a cikk alatt, és lehet, hogy a cikket is átírnák. neked ez biztosan látogatottségot, ismertséget hozna.

    de szerintem megint kitalálsz valamit, hogy miért nem lehet ezt most telefonon lebonyolítani, és meglovagolni a lehetőséget.

    VálaszTörlés
  62. Nem kell beégetni őket.
    Beégettét ők saját magukat.

    VálaszTörlés
  63. A man dinner szalonképesíti a jobbikot Előd által, mi közbena b etyárokat, az "utcai" radikálisokat, (volt) gárdistákat, stb-eket mindenféle kisebb tüntetéseket, tiltakozásokat, egyéb akciókat szervező "egyleteket" szépen ott hagyják a büdösfrancba' ???? :Đ

    + ezekből eleve 1 elég lenne, vagy legalábbis 1mással ne harcoljanak már, és ne is függjenek párttól...

    VálaszTörlés
  64. A fidesz miépet, azaz szalon látszat ellenzéket AKAR csinálni a jobbikból, mondjuk az látszik!!!!!

    VálaszTörlés
  65. Esküszik.

    http://66masodperc.blogspot.com/2011/10/eskuszik.html

    VálaszTörlés
  66. LemaraTT, hopgy a mandíner kőkeményen zsideszes. Sőt, inkább annak is libsis. Miért xerysse akkor Novákot??? xD

    ATV, és a hetek is xercsyzik Eldöt. Jé, múltkor még dunábalövetőnek neveztettek ottan a jobbikék???

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.