Ha még nem láttad volna

2011. október 20., csütörtök

Egy elvetett filmterv

Már épp elkezdtem volna készíteni egy videót, amin a sajtószabadságos rendetlenkedés spotjaiból vágtam volna ki a "nem tetszik a rendszer" mondatot, összekevertem volna a 2006-os ávós vérengzés képeivel, majd pedig az egész végén elénekeltem volna Váccpáör Dórika stílusában:
Nem tetszik, hogy 2006-ban nem láttam a pofátok. Nem tetszik, ó, drogosok és cionok, hogy most bezzeg rinyáltok.

Most viszont azt látom, hogy a libsik is felismerték az anomáliát, és mutatóba, dísznek beraktak egyvalakit, aki 2006-ot is megemlíti. Ezek után nem készítem el a videót, mert így már nem ütne olyan nagyot. :)



By SoDI

189 megjegyzés:

  1. "majd pedig az egész végén elénekeltem volna Váccpáör Dórika stílusában"

    Igazan nagy kar, erre kivancsi lettem volna :D

    VálaszTörlés
  2. Púpos, már csak 3at kell aludni a balhéig! Elkezdted már tölteni az akksikat? Szerezz be egy üveg Kalinka vodkát is, hogy ne remegjen a kezed!

    VálaszTörlés
  3. "Tényleg, mi van ártánnyal? Vannak még folyamatban lévô bírósági ügyei?"

    2 büntetőügye biztosan van annak a svábbűnözőnek.

    VálaszTörlés
  4. Az a renccer pedig mégúgyse tessene, am ezeket a bölcsész-maoistákat maga Mao lövetné főbe heiiben rögtön alapból. :3

    VálaszTörlés
  5. Valoszinuleg amugy nem ment at, hogy egy csomo zsido, plusz a TASZ, aminek eleteben komoly szerepet vallaltak a mostani project egyes szervezoi mind kialltak a 2006-ban elkovetett rendori tulkapasok ellen.

    VálaszTörlés
  6. Tessék Sodi, újabb téma amirôl tudósíthatsz. De sajnos te túlságosan beszari vagy ahhoz, hogy elmenj ártány tárgylásaira.

    VálaszTörlés
  7. "Púpos, már csak 3at kell aludni a balhéig!"

    Milyen balhé? Nem lesz balhé. Maradok itthon.

    "csomo zsido, plusz a TASZ, aminek eleteben komoly szerepet vallaltak a mostani project egyes szervezoi mind kialltak a 2006-ban elkovetett rendori tulkapasok ellen"

    A TASZ mindenki mellé odaáll, ez tény. De a többi nyavalygó geci hol volt?

    VálaszTörlés
  8. Hogy en milyen halas vagyok a sorsnak, hogy nem ilyen elmebetegnek szulettem, mind Sodi.

    VálaszTörlés
  9. "Nem tetszik, hogy 2006-ban nem láttam a pofátok."

    továbbra sem értem, hogy miért kellett volna 2006-ban kint lenni a mostani tüntetőknek?

    2006-ban egy szélsőséges csőcselék tombolt az utcákon, mi keresnivalója lett volna a primitív csürhében az értelmiségnek?

    a törvénysértések felszámolása során történt néhány rendőri túlkapás, dehát ilyesmi naponta történik a fogdán amikor összeverik a cigányokat, drogosokat, mégsem tüntetnek értük árpádsávos lobogókkal a kossuth téren.

    jómagam pl. sajnálom, hogy a rendőrség nem lépett fel sokkal keményebben 2006-ban. emberek százainak kellett volna kilőni a szemét gumilövedékkel, nem 1-2-nek.

    én a rendőröknek drukkoltam 2006-ban a csőcselékkel szemben. sőt, az lett volna a megoldás, hogy akik kint balhéztak akkor az utcán, azokat szépen be kellett volna terelni a marhavagonokba, és elvinni recskre kicsit dolgoztatni őket, mert túl sok energiájuk van csürhéset játszani.

    mindannyian tudjuk, hogy pl. snecivel csodákat művelt volna pár hónap kényszermunka a recski kőfejtőben, egy 5 kilós kalapáccsal.

    VálaszTörlés
  10. namostakkor Legyen háború huzon3án vagy ne? :Đ

    + kéne kérdezni vmeik démontóól.

    VálaszTörlés
  11. "Követeljük, hogy
    az ügyészség, a parlament és a kormány illetékes szervei vizsgálják ki a rendőri vezetés felelősségét az október 23-i eseményekkel kapcsolatban;
    a jogtalan állami erőszak áldozatai kapjanak erkölcsi elégtételt;
    a hatalom minden körülmények között tartsa magát a jogállam írott és íratlan szabályaihoz!
    Ne engedjünk a ’89-ből!
    Ádám Zoltán közgazdász; Ámon Ada közgazdász, Energia Klub; Baltay Levente ügyvéd; Bárdos-Deák Péter fotográfus; Boda Zsolt közgazdász, politológus; Bodolai László ügyvéd; Brády Márton koncertszervező; Csapody Tamás jogász-szociológus; Csernus Eszter jogász, a Társaság a Szabadságjogokért ügyvivője; Csikós Attila író; Csillag Gábor kultúrantropológus, Zöld Fiatalok; Dénes Balázs a Társaság a Szabadságjogokért elnöke; Döbrentey Ildikó író; Egri Orsolya; Elek István közíró, a TTFK elnöke; Farkas István vegyészmérnök, az MTvSz ügyvezetője; Ferjentsik Viola szociális munkás, Rügyecskék Alapítvány; Ficsku Pál író, hírügynök; Fidrich Róbert környezetvédő; Földes Ádám jogász, a Társaság a Szabadságjogokért programvezetője; Fridli Judit jogvédő; Gőbl Gabi szociológus, a Társaság a Szabadságjogokért munkatársa; György Péter esztéta; Herbert Tamás pathológus; Illés Zoltán környezetpolitikus, egyetemi tanár; Jávor Benedek biológus, a Védegylet szóvivője; Juhász Géza jogvédő; Kalas György jogász; Karátson Gábor Kossuth-díjas író, festőművész; Kis János filozófus; Lenkei Péter környezeti tanácsadó; Linder Bálint újságíró; Losonczi Péter filozófiatörténész; Lovasi András zenész; Lukács András geofizikus; Malgot István író, képzőművész; Maróy Ákos szerkesztő, Tilos Rádió; Mátrai Judit tanár, Zöld Völgyért Egy.; Nagy Erzsébet tanár, Civilek a Mecsekért Mozgalom; Orosz István esszéista, a szamizdat Beszélő alapító nyomdásza; Pelle Andrea ügyvéd; Péterfi Ferenc közösségfejlesztő; Prieger Zsolt az AnimaSoundSystem zenekar vezetője; Radnóti Sándor esztéta; Rauschenberger Péter filozófia-tanár, Védegylet; Reisz Terézia szociológus; Sallai R. Benedek termv.mérnök, a NIMFEA Termv.Egy. ügyvezetője; Schiffer András ügyvéd; Szalai Erzsébet szociológus; Szentistványi István tanár, Védegylet-Szeged; Székely Mózes fizikus-szociálpszichológus; Szikinger István alkotmányjogász; Szombati Kristóf társadalomkutató; Tamás Gáspár Miklós tud.kutató, egyetemi tanár; Tömöri Balázs földrajz-tanár, környezetvédő; Ungár Klára közgazdász; Vay Márton tanító, Védegylet; Vásárhelyi Dániel építész; Vásárhelyi Judit tanár; Vida Viktor a hungary.indymedia.org szerkesztője; Vizi Balázs jogász"


    További részletek: http://kuruc.info/r/1/6984/#ixzz1bJNHuu7N

    Parancsolj

    VálaszTörlés
  12. Aha, de ám 1 % csőcselék 99% békés járókelő volt az arány. Nyugaton az iet KIEMELIK a tömegből, itt + összeöntötték a klf elemeket (békés, veszélyes) :3

    VálaszTörlés
  13. "Milyen balhé? Nem lesz balhé. Maradok itthon."

    A Novak-Polgar peren se volt semmi, csak Tomcat leutotte a folyoson Elodot.

    Gyurcsany kihallgatasan se volt semmi, csak Gondaek produkaltak mahukat, amirol exkluzivan eloben kozvetithettel volna.

    A Szigeten tenyleg nem volt semmi - azon a napon, amikor kitoltad a beledet. Masnap volt akcio rendesen.

    VálaszTörlés
  14. "2006-ban egy szélsőséges csőcselék tombolt az utcákon, mi keresnivalója lett volna a primitív csürhében az értelmiségnek?"

    - Schmitt Pál jelenlegi köztársasági elnök
    - Papp Lajos színsebész

    Hogy csak két frekventált példát emeljek ki, akik ott jártak a Kossuth téren.

    Továbbá:

    - Usztics Mátyás
    - Kerényi Imre

    Értelmiség?

    - Budaházy György gépészmérnök
    - Gonda László villamosmérnök
    - Kroko tanár úr gépészmérnök
    - Morvai Krisztina egyetemi adjunktus

    Idióta. :)

    2006-ban a rendőrök ártatlanokat vertek. De ez ellen a most rinyáló aljadékok nagy része egy büdös szót sem szólt.

    VálaszTörlés
  15. Ha +löksz 1 ingát, a lökés ereje 6ározza + a kilengést. Ez így ennyire volt elég kétharmadra. Ha a tömegbe élessel lőttek volna sokat, sztem országos forradalom tört volna ki. Akcióreakció 6ásellen6ás...

    VálaszTörlés
  16. Zulu: Ez valahogy akkor csendesre sikerült. :)

    VálaszTörlés
  17. Ez ien energiavámpír dolog oat beírni mi dühít jópár embert s lőn kis súrlódó-érdes energia.

    Ja, indy-n voltak posztok akkor is erről. Ott csak vmi BT nevű volt Mszp-s, sőt tán még munkáspárt2006-os is.

    VálaszTörlés
  18. SF, neked halvany lila segedfogalamd sincsen arrol, hogy "nyugaton" hogyan bantak volna el pl. a TV-szekhaz kifosztoival.

    Nezegetheted pl. a mostani gorog kepeket. 2006-ban AZ EGYIK legnagyobb baj eppen az volt, hogy a rendorok sem szervezetileg, sem felszerelesileg nem voltak rendesen felkeszitve a szituaciora. RESZBEN ezert volt annyi szerencsetlenkedes. Nyugaton, pl. nemeteknel, ahol nagyobb gyakorlatuk van a rendoroknek az ilyen csurhe kezeleseben, sokkal hatarozottabb lett volna a fellepes.

    Amerikaban meg nagy esellyel elessel lottek volna, ha valamilyen ottani kozepuletbe akar betorni a hoborgo csurhe.

    VálaszTörlés
  19. Nem színsebész. Szívsebész. :D

    VálaszTörlés
  20. ""nyugaton" hogyan bantak volna el pl. a TV-szekhaz kifosztoival."

    A TV-székházat senki sem fosztotta ki. A tüntetők a büfénél fizettek. Egyetlen egy monitor tűnt el, de ennek az elkövetőjét maguk a tüntetők buktatták le.

    VálaszTörlés
  21. idióta vagy sneci. 2006-ban egy csürhe tombolt kint az utcán. nem az a lényeg, hogy volt ott egy pár értelmiségi is (butaházi, mint értelmiségi, ez vicces) a tömegben, hanem az, hogyan viselkedett a tömeg. csőcselék módjára tört-zúzott, zavarta a többiek nyugalmát, rongálta a többi magyar vagyontárgyait, a köztulajdont. elképzelhető, hogy ártatlan embereket is vertek az utcán a rendőrök, azonban rengeteg bűnös ember nem kapta meg a büntetését, és ez sokkal nagyobb baj.

    az tényleg baj, hogy nem csak a magadfajta hazaáruló, rendbontó huligánok kaptak a pofájukba, de az a legnagyobb baj, hogy a magadfajták közül sokan megúszták verés és szemkilövés nélkül. pedig társadalmi szempontból az lett volna a legkívánatosabb, ha titeket összefogdosnak, aztán köztérileg, nyilvánosan megbotoznak, hogy mindenki lássa mi jár az utcai bűnözésért.

    VálaszTörlés
  22. törzsgyökeres mi lett volna ha drága jó édesanyádnak lövik ki a szemét,pusztán csak hobbiból,mert éppen véletlenül arra járt?

    De egyébként valóban sok primitív senkiházi kukaharcos és divatmajom volt az utcákon,akiknek nem volt annyi eszük,hogy felfogják,hogy a cselekedeteikkel éppen hogy zsurcsány és bandájának az érdekeit szolgálták! Ha akkoriban nincs tévészékház és nincs néhány oktondi csekély képességű radikális "vezető" akkor talán másképp alakultak volna a dolgok...

    VálaszTörlés
  23. "Egyetlen egy monitor tűnt el, de ennek az elkövetőjét maguk a tüntetők buktatták le."

    csak most mondod, hogy ártány a tv-székházból is ellopott egy monitort?:))))

    VálaszTörlés
  24. Békés bámészkodókat nyugaton, pontosabban kulturált országban nem ütnének vernének lőnének.

    Sztem + az a csürhe, aki ien kilátástalan heiizetbe hoz százmilliókat világszerte. Az a 13 illumináti család, és az ő csicskáik. Feloszlatni!

    Am soha semmien forradalom nem volt jogszerű okoska...

    VálaszTörlés
  25. csikkszedő varga, téged senki nem kérdezett, az ide írás helyett inkább csapkodjál otthon a kukafedőkkel, és nevezd el zenének azt a zajt.

    VálaszTörlés
  26. Vazze Sodi, ha nem talalsz jobb peldakat ertelmisegire, mint Schmitt, Kerenyi es Kroko, akkor ez minden masnal jobban mutatja a Kossuth teresek szellemi szinvonalat.

    VálaszTörlés
  27. "hogyan viselkedett a tömeg. csőcselék módjára tört-zúzott"

    Hazugság. Mára világosan kiderült a videofelvételekből és a titkosítás alól feloldott iratokból, hogy kivétel nélkül valamennyi helyszínen a rendőrök kezdték az erőszakot.

    Ahogy Morvai Krisztina fogalmaz: ha megyek az utcán és rám támadnak maszkos emberek botokkal, jogomban áll megvédeni magamat, még akár sérülés okozásával is.

    VálaszTörlés
  28. Az a tévéostrom + volt szervezve, a frontharcosok összeszokott brigád, akik pl meccseket le7etlenítettek el - +bízásból. Fizetett csőcselék...

    VálaszTörlés
  29. "Értelmiség?

    - Budaházy György gépészmérnök
    - Gonda László villamosmérnök
    - Kroko tanár úr gépészmérnök
    - Morvai Krisztina egyetemi adjunktus"

    Budaházyt értelmiséginek hívni, ezt ugye te sem gondoltad komolyan.
    A listára még odabiggyeszthetnéd: "Kiss Endre Farkas, egyetemi hallgató, blogger, közéleti személyiség"

    VálaszTörlés
  30. Egyébként ha a fenti embereket a diplomájuk teszi értelmiséggé, akkor van egy rossz hírem, te nem vagy az, a saját magad definíciója alapján sem.

    VálaszTörlés
  31. Miondjuk ha bedurvul a vláság, télleg nem kell itten 2 csoprtra oszolva 1mást ütni verni lőni dobálni. Akko a rendőrség, katonaság akár elsőnek lázad. Pl Egyiptomban Nasszer 6alomra kerülésekor.

    Am ideológiafüggetlenül általában is ienek a dühös tüntetők szerte a világon, és épp a nácik (az igazi régiek) békés párt és tömeggyűléseit szérverni mentek oda a kommunisták csőcselékei, ezért IS alakul az SA... a náci az fegyelmezett, aki nem az az + nem is igazi náci =))))

    VálaszTörlés
  32. Aha, de ám 1 % csőcselék 99% békés járókelő volt az arány. Nyugaton az iet KIEMELIK a tömegből, itt + összeöntötték a klf elemeket (békés, veszélyes) :3 "

    Na azért a gócpontokon nem egészen ez volt a szitu...nem kell szépíteni...egyébként meg valljuk be,hogy a radikális közeg nagy hányada enyhén szólva jelenleg is csekély értelmi színvonallal rendelkezik...persze katonák mindig kellenek,de hát ha nincs megfelelő irányítás és vezetőréteg akkor a katonákból tomboló csürhe lesz...Szóval őket nem is lehet igazán hibáztatni,hiszen csak a természetük szerint cselekedtek...ellenben a "vezetők" felelőssége már sok mindenben felvethető...

    VálaszTörlés
  33. Diplomás, bár ez NEM feltétel. Humán érdeklődésű, mint ember, igen, nem számít bele a reálos diploma. Követi a közéleti eseményeket, van önálló véleménye. Sok értelmiségi elvtelen pártkatona csak, mivel am piacképtelen a "tudása" kultúra, stb terén politológus "független" LM-zők vajon ki fizeti őket elemzésért??? Gyuri nem ien, sőt nem is feltétlen Jobbikos.

    Petőfi is értelmiségi volt, csak ien forróvérű/fejű. No vhogy így. Am mit ártott néktek Budaházy? :ß

    VálaszTörlés
  34. "Ahogy Morvai Krisztina fogalmaz: ha megyek az utcán és rám támadnak maszkos emberek botokkal, jogomban áll megvédeni magamat, még akár sérülés okozásával is. "

    ócska, szar duma ez a nácibarbitól, dehát már megszokhattuk balónétól, hogy mindig hazudozik, és égeti hazánkat a külföldiek előtt.

    autók gyújtogatása, utcakövek, molotov koktélok dobálása az nem önvédelem. az szimpla utcai bűnözés. hiába hívjátok ti magatokat forradalmároknak, meg hősöknek, a társadalmi többség bűnöző csőcseléknek tekint titeket, akikkel jogoson (most nem a jogszerűt értem ezen) bántak úgy a rendőrök, ahogy bántak. keményebben is bánhattak volna veletek, hogy a jövőre nézve megtanuljátok a leckék, ti mocskos hazaárulók. nem is vagytok magyarok, hiszen külföldi érdekeket szolgáltatok.

    VálaszTörlés
  35. Meik országét? Nyugat = bukó kivéve tán a németek. Keleten oroszok, kínaiak, BRICS, és 1ebek sikeresek. Éljen Putyin! :)

    VálaszTörlés
  36. Oan nácik oroszék, hogy május 9-én a nácik vereségét ünneplik. =Đ

    Le7 vajon síelni a tavalyelőttelőttelőtti havon?

    Buta ember tudatlanságában kárt csinál, annak a neve hasznos idióta, annak hasznos, akinek használ.

    VálaszTörlés
  37. "autók gyújtogatása, utcakövek, molotov koktélok dobálása az nem önvédelem"

    1) 2006. október 23-án nem volt gyújtogatás
    2) a támadókat utcakővel megdobálni igenis önvédelem
    3) 2006. október 23-án nem voltak molotovok

    VálaszTörlés
  38. Hazugság. Mára világosan kiderült a videofelvételekből és a titkosítás alól feloldott iratokból, hogy kivétel nélkül valamennyi helyszínen a rendőrök kezdték az erőszakot."

    Ez így nem egészen igaz!Lásd saját esetedet,szerencsés voltál,hogy csak "igazoltattak" és nem egyből neked ugrottak a kameradok...

    VálaszTörlés
  39. No mondjuk erről már az index + a népsava ír, az ugye két majnsztrém oldal, tehát igaz, hogy mégis bekerültek a szórásban SOKAN ártatlanok is + nem így kellett volna megoldani az egészet. Ien öszödi beszéd után mondjuk lemondott volna a kormány, és akkor eleve az egész cirkusz nincs.

    VálaszTörlés
  40. Törzsgyökeres azt kérdeztem mi lett volna ha drága jó ídesanyád szemét lövik ki passzióból...erre felelj senkiházi!

    VálaszTörlés
  41. "Ez így nem egészen igaz!Lásd saját esetedet"

    ??????? Mi van? :)
    Az 2007-ben volt.
    Most 2006-ról beszélünk.

    VálaszTörlés
  42. "a támadókat utcakővel megdobálni igenis önvédelem"

    a btk. ezt úgy hívja, hogy hivatalos személy elleni erőszak.

    az egy dolog, hogy szerinted milyen cselekmény milyen jogi kategória, de valójában A véleményednek semmi jelentősége nincs.

    csürheként viselkedő utcai bűnözők voltak 2006-ban az utcán, és sok adót fizető állampolgárként hálás vagyok a rendőröknek az intézkedésükért, és egyben ezt várom el a jövőre nézve is. a buzifelvonuláson egyébként keveseltem a csőcseléknek kiosztott gumibot ütések számát, és a kifújt könnygáz mennyiségét.

    VálaszTörlés
  43. csikkszedő varga, ez itt nem kívánságműsor, hogy majd arra válaszolok, amire te szeretnéd. a helyedben örülnék neki, hogy nem részesítelek teljes ignorálásban. húzd meg magad a sarokban, kisköcsög.

    VálaszTörlés
  44. SF Budaházyt nem kell isteníteni,néha olyan dolgokat csinált aminek semmi értelme nem volt,illetve csak annyi,hogy még jobban heccelte a rendőröket a tüntetők ellen...voltak esetek amikor a rendőrökkel szemben anyázott,alpári módon szidta őket,gúnyolódott...etc...szóval ezt inkább hagyjuk...

    VálaszTörlés
  45. ?????? Mi van? :)
    Az 2007-ben volt.
    Most 2006-ról beszélünk. "

    Lényegtelen,hogy mikor volt,pusztán példaként hoztam fel...Semmi értelme tagadni azt ami természetszerűleg következik a tömeg természetből...

    VálaszTörlés
  46. Amaz + rendőri túlkapás. De ez férreértett szlengszó, nem vmi ottfelejtett elvi7ő cuccok begyűjtését hívta annak ő? :)

    De télleg, akár sétálsz ott öltönyben aktatáskával az elit bevásárlóutcában, és 1szercsak jönnek a lovasrendőrök + a falanxos-puskás tsaság a szemedet kilőni. Ez így ment, sőt éttermekben bemenve vertek + ott épp evő embereket, köztük sok külföldit.

    VálaszTörlés
  47. Azokról láttam jutubon felvéterlt én is. Mondtam, hogy Buda forrófejű, tehát meggondolatlan, és indulat vezérelten bizony ez következik jellemzően abban a szituban.

    VálaszTörlés
  48. anyám egyébként nem megy a csőcselék közé, így nem lövik ki a szemét a csürhére lövő bátor rendőrhazafik. anyám jobb társaságba jár annál, minthogy bármifél közösséget vállaljon az utcán üvöltöző, kövekkel dobáló huligánokkal. az ilyeneket a magunkfajta csak távolról nézi, és aztán hálát ad az égnek, hogy mi nem lettünk ilyen őrültként viselkedő szánalmas emberi véglények.

    VálaszTörlés
  49. törzsgyökér kérlek ne büntess és ne ignorálj,nem is tudom mi lenne velem ha ezt tennéd...!

    VálaszTörlés
  50. Elég, ha az utca 1ik végében a kődobálók, másik végében a rohamosztagosok indulnak el 1mással szembe, máris beszorítják a békés embereket is a darálóba. Innen dobálnak, onnan + lőnek, na merre mész...

    VálaszTörlés
  51. "anyám egyébként nem megy a csőcselék közé"

    Véletlenül az utcán sétáló ártatlanokra is rátámadtak.

    VálaszTörlés
  52. csikkszedő, inkább meséld el azt a történetet, amikor bementél ártányhoz a boltba, és numbert kerested, hogy lerendezz vele valami idióta vitát. hogy is volt az?

    kurva jót röhögtem rajtad már régebben is, elevenítsd fel kérlek ezt a vidám történetet.

    VálaszTörlés
  53. anyád éppen nem,viszont sokan voltak ott mások akiknek semmi közük nem volt hozzá,csak éppen rosszkor rossz helyen...

    Amúgy meg köszönöm,hogy megtiszteltél a válaszoddal,leborulok nagyságod előtt!köcshögh!

    VálaszTörlés
  54. vajon number leérettségizett már?

    emlékeztek, amikor blogin kitüntette numbert?:))

    VálaszTörlés
  55. Numbikát hagyjuk,csak rezget mint a nyárfalevél...szegény...áhh rég vót,talán igaz sem volt,fiatalság bolondság...

    VálaszTörlés
  56. csikkszedő, a te vitapartnereid a number-félék. velem eltévesztetted a házszámot. keressél valami primitívebb embert a társalgásra, mondjuk ott van rögtön buzilüszi.

    VálaszTörlés
  57. Ákos is elítélte a rendőri brutalitást, és csak magát az indulatot érezte jogosnak, nem a kődobálást, az sajnos előrelát6ó hogy lesz erőszak is, ha sokan dühösek...

    Van ez a Megsebzett ünnep film, és a "A 29 perces, oknyomozó film zenéjét Kovács Ákos szerezte" + interjúkban mondta. Vmi Andante nevű "Kannásbor"-szalonjai vannak, tudjátok meik Ákos ő. :DDD

    VálaszTörlés
  58. Énmi nem prim, hanem kaoutikus vok... :3

    VálaszTörlés
  59. Ugyan,azt hiszed hogy veled én vitázok?Egyátalán nem érdekel a személyed,pusztán betűk halmazára reagáltam,de azt írhatta volna bárki...

    SF nem rossz arc,pusztán ezt az idióta stílust kéne abbahagyni....

    VálaszTörlés
  60. beszélgetés néhány áldozattal

    A jutubon reakciók (0) le7 szavazni.. sztem a legjobban ráillő a cuki xD vagy tán annyira mégse???

    VálaszTörlés
  61. és mi volt a vita lényege, amit mindenképpen számon akartál kérni rajta személyesen?

    VálaszTörlés
  62. az csak egy érdekes kísérlet volt,egy teszt,de mivel te nem állsz szóba velem,ezért nincs kinek válaszolnom...

    VálaszTörlés
  63. emlékszem rá, csak veled akartam elméseltetni. az volt, hogy number fotelforradalmárnak nevezett téged.

    persze, érdekes kísérlet....inkább azt mondanám, hogy a személyiség nem volt elég erős a number által személyedre használt kifejezés befogadásához. pont így viselkednek az őrültek. ártány is pont így viselkedik.

    VálaszTörlés
  64. http://ujlatasmodfuzio.bandcamp.com/track/betonrama

    VálaszTörlés
  65. Nem!Nem!Soha! Abszolute nem ez volt a lényege

    Azért én nem vagyok olyanból,hogy egy nálamnál kétszer kisebb termetű,vasággyal együtt kb 45 kilós harczzzossal keménykedjek...

    VálaszTörlés
  66. De jó ez... :) Oanmint amiket épp régi "Depeses" it, mod, xm fájlokat hallgattam, van vmi amp nevű oldal ahol amigás modok vannak...

    VálaszTörlés
  67. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  68. Pont a hangszerelése jobb pedig. :)

    VálaszTörlés
  69. Direkt ilyen,élőben remek kis egy akkordos kázió szintivel nyomják...egyébként nagyon jó szövegeik vannak,ezt se véletlenül linkeltem ide...

    VálaszTörlés
  70. nem a keménykedésről van szó, hanem arról, hogy magadra vettél egy kifejezést, és nem tudtad elviselni a tudatot, hogy valóban fotelforradalmár lennél. ezért el kellett szaladnod numberhez, hogy helyreállítsd az önképeden esett csorbát. ártány is pont így viselkedik, amikor azt mondják rá, hogy választási csaló, vagy bűnöző. egy szó hatására bekapcsol az "őrültség" program az agyban, aztán minden megy a maga útján, automatikusan. vki balhézik, vki verekszik, vki még bíróságra, rendőrségre is elmegy egy szó miatt.

    VálaszTörlés
  71. Oan fajta zene is van, hogy Minimal wave... eléggé jók. :D

    Fotelforradalmár se, kődobáló se, minek le7 még lenni mi marad?????? vmi a 2 közt?!!!

    VálaszTörlés
  72. de mondom,hogy nem ezért mentem,azt is bevallanám!Ha ezért mentem volna,akkor nevelő jelleggel kapott volna 2 fülest de én nem vagyok ilyen!Ez csak amolyan zavaró légyzümmögés volt a fülembe!Arra voltam kíváncsi,hogy élőben hogyan reagál egy forradalmár,és kellemesen elcseverésztünk!

    Az önképemen semmiféle csorba nem esett mert egyfelől akkor sem és most sem tudtam-tudok azonosulni a radikális táborral...max részletkérdésekben...

    Egyébként meg mondtam,rég vót talán igaz sem volt...fiatalság bolondság....

    VálaszTörlés
  73. Amikor egy komment helyen csak annyi all, hogy "A bejegyzést eltávolította a szerző.", az a soderacio jele?

    VálaszTörlés
  74. Ond kommentje? Nem írt oasmit, viszont van ien kuka gomb, amivel a saját kommented töröl7ed. De csak akkor van, ha az emailes értesítőből jössz ide - akkor barna a 2 margó, és kisebbek a betűk, viszont nagyobbak az avatarok + ha már 200 felett van, mindig a végére lapoz hsz elküldése után automatikusan.

    VálaszTörlés
  75. Ez jó, ezen felröhögtem:

    lakástámogatás(fn.): az Orbán-kormány által kifejlesztett rendszer, amely segíti a maguktól is lakást szerezni képes lakosság lakásszerzését, és ezzel valamilyen folyamatok elindítását a nemzetgazdaságban

    http://hircsarda.blog.hu/2011/10/20/fidesz_magyar_szotar_kereso?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_10_20&utm_campaign=index#q=lakástámogatás

    VálaszTörlés
  76. SoDI: Magyar Helsinki Bizottság is felemelte a szavát még 2006. október 23. előtt a rendőri túlkapások ellen.

    Egyébként annyira 1 bites vagy, hogy az már fáj. Fel se merült benned, hogy aki most tüntetni megy, az esetleg az utcán volt 2006-ban is? Esetleg ottvolt a TV székháznál, a Deák téren?

    Hozzáteszem azért voltak olyan liberális értelmiségiek is, akik felemelték a szavukat 2006. október 23. után. Ilyen volt például Hajós András is.

    VálaszTörlés
  77. Igen, a szerzôt ilyenkor meglátogatja Sóder a nagy fekete autóval, és szilánkosra töri a csontjait :D

    VálaszTörlés
  78. egyébként number még nem érettségizett le, de ha sikerül neki, akkor snecivel azonos iskolai végzettsége lesz.

    VálaszTörlés
  79. Varga, te elvégezted már a szakmutyit?

    VálaszTörlés
  80. Szerintem még azt is megérjük, hogy szegény Dumbernek magasabb iskolai végzettsége lesz Sodinál.

    VálaszTörlés
  81. sneci, júliusban azt állítottad, hogy ősszel veszel az eladott kocsi helyett egy másikat, talán a céged nevére. mi van ezzel a projekttel, sneci?

    VálaszTörlés
  82. Minek az? Közmunkához nem kell végzettség...Alig várom Árpi barátomat,hogy együtt szedjük a csikket!Jó móka lesz! Azóta kifejlesztettem egy csikkszedő szerszámot,szóval már hajolgatni sem kell.

    VálaszTörlés
  83. Gyurcsótánynak egyszerű többsége volt csupán a szadi segítségével, és mégis nyugodtan elevickélt a nyugati pénzcsapok elzárásáig ...

    A kedves vezetőnek kétharmados felhatalmazása van miből gondolják a tüntisek, hogy megretten?

    Sőt ezek még hülyébbek Sodinál, de még Budaházynál is, mert azt hiszik ilyen milliók ezért-azért neveket adnak maguknak, akkor millióan is vannak ... csak elég nevetséges, mikor pár ezer kisnyugdíjas csahol az utcán pár hippivel. Ez még a nemzeti tesco szatyros nyugdíjas kommandónál is szánalmasabb.

    VálaszTörlés
  84. csikkszedő varga, te most mivel foglalkozol a csikkszedésen kívül? nehogy azt mondd, hogy a zenélésből élsz, mert magam alá csinálok. (ki fizetne azért a szarért?)

    VálaszTörlés
  85. Dobi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari SZKI ... =D

    Naon szép szocreálista épület, kb mint 1 szaxervezeti üdülő, le7 annak Is épült... mostjelenleg üresen áll

    VálaszTörlés
  86. Jah értelmiség most sincs a kanyarban sem, mert a Gyurcsány holdudvara sem egy '56-os Petőfi kör szint, ahogyan 2006-ban sem a jurtás Budaházy meg megzápult Gonda habókos baromságaikkal.

    Alternatívát nem tudott prezentálni senki akkor sem, és most sem ... anélkül meg a nép nehezen mozgatható inkább tűri a birka sorsot.

    VálaszTörlés
  87. Jaja, de viszont "Dumb, Dumber, ANTIFA". :DDDDD

    Minden zenének +van a maga "scenéje"...

    VálaszTörlés
  88. Jó volt a tsaság ottan is, mentek a baromkodások... 1ik padtársam azóta refis pap+kántor lett. Én különben nem értem, hogy van az, hogy ezt a nevemet ottan mondtam néha, és még senkise nem talált ide közülük... xD

    Az még 1999 előtt volt ugyi, és így.

    VálaszTörlés
  89. snecinek egy szürke ford escortja volt. 400 ezerért akart kocsit venni most ősszel. legalábbis nyáron ezt állította, hogy ősszel lesz kocsija, vagyis a cégnek, vagyis az anyjának a nevén. ezt még variálta.

    de a lényeg, hogy nem lesz ősszel semmi a kocsivásárlásból. volt kocsi, nincs kocsi. elvitte a válság, a ködbér, a lustizás.

    végülis megdolgoznia nem kellett érte, könnyen jött, könnyen ment. de nem gond, már meg van rendelve az új bmw x6 hamann tuninggal. tavaszra kiskálázza.

    VálaszTörlés
  90. Emléxem, fél osztály +bukott matekból mindig, persze csak a fiúk közül a fele. Én se votlam túl jó belőle, 2-3...

    [nem, masztiparti nem volt.] =))))))))

    VálaszTörlés
  91. ügyvezető igazgató úr vagyok,csak éppen 36 000ft-os tb járulék elmaradás miatt ami a könyvelő hibájából történt egyelőre vígrehajtás alatt vagyok...de a közmunkából kiskálázom...

    Kemény mostanában ez a világ,de akkor is Hail Viktor!

    VálaszTörlés
  92. Sodinak 1 robogó kéne talán, vagy 1éb kismotor, azzal könnyű parkolni, és a városi forgalomban boldogulni.

    VálaszTörlés
  93. (Az még 1999 előtt volt ugyi, és így a s.f.-et értettem azalatt)

    Vmit így utólag megtudva nem fizetni be, és aztán jön a bírság, "angyalszárny", mint ahogy tevékenység nélküli cég után fizetni minden hónapban a semmiért is az. :ß

    VálaszTörlés
  94. törzsgyökeres

    Köszi a választ!

    "Sodinak 1 robogó kéne talán, vagy 1éb kismotor, azzal könnyű parkolni, és a városi forgalomban boldogulni."

    Beszarnék a röhögéstől, ha meglátnám Sodit motorozni. :D

    VálaszTörlés
  95. csikkszedő, ha van pénz a céged számláján, akkor lehúzza az apeh az elmaradást, és nincs is tovább végrehajtás. úgy látom neked is az a bajod, mint snecinek, hogy csóró vagy, és nincs pénzed egy piti összeget kifizetni.

    a magatokfajta minek vállalkozik? csak az adótartozás látszik utánatok, vérszívók.

    VálaszTörlés
  96. Sokanmások is csórók akkor eszerint. Rossz a törvény : ha nincs nemhogy nyereség, de 1általán bevétel 0 ft akkor ne kelljen már adózni, vhogy így kéne...

    VálaszTörlés
  97. mindenkire ugyanaz a törvény vonatkozik, van aki életképes vállalkozást csinál, és van aki kénytelen lehúzni a rolót, mert még a járulékokat sem tudja kitermelni. balfasz ne vállalkozzon.

    VálaszTörlés
  98. "Önállóan" Alkalmi munkavállalás jogi keretei közt kellene akko vhogy +oldani az iesmit. Mivel nincs bevételt biztosító !rendszeres! tevékenysége a cégnek.

    VálaszTörlés
  99. Ha kiperkálom akkor is csak a következő negyedévben oldják fel a végrehajtást...már volt ilyen...

    Egyébként a számlán valóban nincs pénz,de ennek más okai vannak...többnyire ugyanis tárgyakban van a della...

    Nem adótartozás...egy Ft adótartozásom sincs és soha nem is volt,nem mondom azt se,hogy multicég,de pár éve azért elevickélgetek..most viszont új korszak jön...Ez most egy igen-igen kemény világ...5000 illetéktartozás miatt felfüggesztik az adószámot (legalábbis ezt sztorizta a könyvelőnéni)

    VálaszTörlés
  100. ÉRTEKEZÉS A KÖZIGAZGATÁSRÓL

    Nem le7 linkelni, mer' lejjebb írja, de ez a címe.

    "Az emberiségnek, miután beláthatatlan idő óta, és folyamatosan, és minden ember beleegyezésével az alulról támadó erők életrontása ellen küzdött, és a civilizációt megteremtette, most arcvonalat kell változtatnia, mert az életrontó erők nem alulról, hanem felülről fenyegetik"

    VálaszTörlés
  101. "Fel se merült benned, hogy aki most tüntetni megy, az esetleg az utcán volt 2006-ban is?"

    A videókban nem az ilyen arcokat látni.

    "de ha sikerül neki, akkor snecivel azonos iskolai végzettsége lesz."

    Mínusz 3 informatikai OKJ, mínusz CISCO.

    VálaszTörlés
  102. Népszámcsin legmagasabb végzettség bizony a középfokú szakirányú a rangsorban, amit a help adott be - és tehát így Sodinak NEm csak 1 sima éREDségije van. :]

    VálaszTörlés
  103. Egyébként meg addig amíg néhány embernek munkát adok és nem kell nekik munkanélküli fizetni és elég sok ilyen-olyan adót termelek,addig kissé logikátlan,hogy minimális tartozások miatt megakasztják-megakaszthatják egy cég működését...

    Pl korábban emiatt nem kaptam hitelt...

    VálaszTörlés
  104. "sneci, júliusban azt állítottad, hogy ősszel veszel az eladott kocsi helyett egy másikat"

    Nem hiányzik, nem járkálok. A kocsi egyetemre járkálni volt jó.

    "Sodi, milyen kocsid volt?"

    Egy régi Ford Excort.

    "5000 illetéktartozás miatt felfüggesztik az adószámot (legalábbis ezt sztorizta a könyvelőnéni)"

    Lehetséges. De csak akkor, ha egy EGÉSZ ÉVET késel vele. :)
    http://www.feketelista.hu/mikor-fuggesztik-fel-a-ceg-adoszamat/

    VálaszTörlés
  105. sneci! végre találtam valamit, amiben tényleg hasonlítasz jobsra:

    Zseni, látnok, rocksztár; emellett elviselhetetlen személyiség és sok szempontból borzasztó ember – így teljes a kép. És azt tudták, hogy a hetvenes évek elejéről származó beszámolók szerint az ifjú Steve Jobs elviselhetetlenül büdös volt?

    http://index.hu/tech/2011/10/19/steve_jobs_nem_volt_szent/

    VálaszTörlés
  106. "addig kissé logikátlan,hogy minimális tartozások miatt megakasztják-megakaszthatják egy cég működését..."

    Mi ezen a bénítás? Nyiss egy másik számlát, az APEH-nek fizesd meg a tartozást, amivel lóg, majd értesítsd az üzletfeleidet, hogy méltóztassanak a másik számlára teljesíteni.

    VálaszTörlés
  107. Sodi zseni, és ahogy néztem xereti a rockzenéket is... :)))

    Jogi személy a cég ugye, és van 1 természetes személy akié az a cég - apeh szemében külön van-e amúgy inkasszóilag, az a kérdés.

    VálaszTörlés
  108. Pl korábban emiatt nem kaptam hitelt... egy átvezetési hiba miatt,a maradék áfámat elfelejtették átvezetni a következő negyedévre,én meg kevesebbet fizettem...ezért lett 160 000 ft "saram" és emiatt nem kaptam...

    És te törzsgyökér te gondolom valami multicég tulaj lehetsz mi?

    VálaszTörlés
  109. Sodi már megoldottam,de most úgyis új telephelyre megyek,cuccok már raktárban szóval költözés stb ,tehát jelenleg nem működök néhány hétig...

    Egyébként meg lehet,hogy én is szlovák céget alapítok puszta hazafiasságból!

    VálaszTörlés
  110. Von Báró Trajtzigfritzig

    Bemész bármelyik NAV irodába azonnal leszednek, ha rendezted a tartozásod.

    VálaszTörlés
  111. "2006-ban egy szélsőséges csőcselék tombolt az utcákon, mi keresnivalója lett volna a primitív csürhében az értelmiségnek?"

    Ó igen, hazudj, azt szeretem!

    VálaszTörlés
  112. "me az oan ari".... <33333333

    Te + Mordecháj, léccy szercsizd az útmutató célkijelölő oldalt...

    VálaszTörlés
  113. "de a lényeg, hogy nem lesz ősszel semmi a kocsivásárlásból."

    Hol van meg az osz vege!

    VálaszTörlés
  114. "Mínusz 3 informatikai OKJ, mínusz CISCO."

    látod, mondtam, hogy ez lesz a sorsod egész életedben, a magyarázkodás. ebben a helyzetben nem tudod azt mondani, hogy én diplomás vagyok, nem pedig csak érettségizett. szar tanfolyami papírokat lobogtatsz, hogy magasabb végzettségűnek tűnjél egy érettségizett biztonsági őrnél. de sajnos nálam sikertelen a próbálkozás.

    VálaszTörlés
  115. konzervtív teakör,teokrácia...micsoda sületlenségek

    Le az értelmiséggel!OJ !OJ! OJ!

    umirájem zájcsik moly,nye á hotnye nye papa szérűj zájcsik übezsáj!Zsáj zsáj zsáj szérűj zájcsik übezsáj...vagy hogy volt,abba nem vagyok biztos,hogy ez fonetikusan rendben van,de mindegy is....

    VálaszTörlés
  116. Azok a képzések, amelyeknek érettségi a feltétele, a feletti végzettségnek is számÍtanak, nem? :3

    VálaszTörlés
  117. @Callahan (előző post HSZ-éhez)
    Sajnos túl sok van ahhoz, hogy egy ember önerőből összegyűjtse.

    VálaszTörlés
  118. " szar tanfolyami papírokat lobogtatsz, hogy magasabb végzettségűnek tűnjél egy érettségizett biztonsági őrnél"

    Nem. Ha kérdezik, elmondom az igazat. Hogy hány félévet jártam milyen szakokra. Aztán válság, munka, utána meg már nem volt kedvem visszamenni, mert boldogultam a tudásommal.

    VálaszTörlés
  119. aki nem tudná ez egy orosz mondóka volt...én is értelmiség vagyok bizony mondom néktek!

    VálaszTörlés
  120. @Trajtzigfritzig
    Раз, два, три, четыре, пять, Вышел зайчик погулять, Вдруг охотник выбегает, Прямо в зайчика стреляет Пиф - паф ой-ой-ой Умирает зайчик мой. Привезли его в больницу, Отказался он лечиться, Привезли его домой, Оказался он живой.
    fonetikus átírásban kb.
    Raz, dva, tri, cstri piáty, víszel zájcsik páguljáty, drug ohotnyik vibegájet, prjámo zájcsik sztriljáet, piff páff oj oj oj,umirájet zájcsik moj...

    VálaszTörlés
  121. "Ha kérdezik, elmondom az igazat"

    most nem kérdezte senki, ezt hívják magyarázkodásnak. nincs diplomám "de", "mert", "miatt".

    addig verted a nyálad a felmenőid diplomáira, amíg a sokadgenerációs diplomás értelmiségi családot lezüllesztetted diploma nélküli lumpenproli családdá. ami már nem is család, hiszen te szingliként fogsz megrohadni.

    VálaszTörlés
  122. privezli ego domoj, okazalszjá on zsivoj (?)

    VálaszTörlés
  123. Kösz modercháj!akkor majdnem,végül is néhány szó hasonlított..

    Fel kell elevenítenem az orosz tudásomat...nemhiába öregszem a demencia már itt kopogtat az ajtómon...

    VálaszTörlés
  124. Csak fel akartam vágni ,hogy én is értelmiségi vagyok és tanultam oroszul,de sajnos már elfelejtettem...szóval bevallom nem értem pa ruszki...

    VálaszTörlés
  125. Небо как колокол
    Месяц язык
    Моя мать родина
    Я большевик
    ---
    Nyebo kak kólákol
    Meszjác jizsik
    Mójá maty rogyina
    Já Bolsevík...

    VálaszTörlés
  126. gyéduska,gyévocska ,málcsik nye ,da minyázávút,trámváj...na azért még rég volt emlékeim foszlányaiból felsejlik Lajos bácsi tanitása...meg az orosz kápoosztaleves receptje...

    VálaszTörlés
  127. semmi gond, nekem középfokú c van oroszból, de már a betűket sem mindig ismerem fel elsőre. nem próbálkoznék valami orosz oldalon visszaszerezni a jogosultságaim, mert again mine the access lenne belőle, csak oroszul: опять мои доступа.

    VálaszTörlés
  128. örzsgyökeres mi lett volna ha drága jó édesanyádnak lövik ki a szemét,pusztán csak hobbiból,mert éppen véletlenül arra járt?

    akiben annyi életösztön nincsen, hogy "elmeneküljön" egy veszélyhelyzetből, hogyha nem tud/nem akar ellene fellépni, meg is érdemli, hogy elverjék..
    elmondom én is voltam 23 sörözni a haverjaimmal az astoriánál és mégse vertek meg minket a rendőrök, hogy lehet ez??

    VálaszTörlés
  129. Pedig milyen szépen énekeltünk oroszul...Áll egy ifjú nyírfa a réten,Hej te bunkócska te drága meg ilyesmi...nem voltak rosszak ezek a komcsi nóták,csak hát a csőcselékeszme az csőcselékeszme...igaz-e ond?

    VálaszTörlés
  130. Силвия Елена Поган

    broni bevállalta volna a kis kaksisexest :D

    VálaszTörlés
  131. fotelcigány azért elég sok menekülő háton csattant a gumibot...

    Én is voltam esettanulmányon majdnem mindenhol,engem se vertek meg...

    VálaszTörlés
  132. sneci, lesz helyreigazító poszt?

    Nem helytálló a sajtóban szerdán megjelent hír, mely szerint Gyurcsány Ferenc ellen terrorcselekmény bűntette miatt nyomozást rendelt el az ügyészség - közölte a Katonai Főügyészség.

    VálaszTörlés
  133. mondjuk én cseles voltam és biciklis hadosztályt játszottam...

    VálaszTörlés
  134. Hoppá, mit találtam:
    http://m.blog.hu/no/nopasaran/image/Tomcat-kipaban.jpg

    VálaszTörlés
  135. Örülök, hogy így összegyűltünk, továrisi!

    VálaszTörlés
  136. "Hoppá, mit találtam:
    http://m.blog.hu/no/nopasaran/image/Tomcat-kipaban.jpg"

    ez az örökmécsesnél készült, mellette az a pajeszos blogin.

    VálaszTörlés
  137. mivel nálunk ritkán támad fel a tenger mert a magyar lusta, ahogy egy nagy filozófus is mondta,ezért remek alkalom volt tanulmányozni testközelből a tömeg természetét... vagyis:"A tömeg a fizikai testek tulajdonsága, amely a bennük lévő anyag és energia mennyiségét méri. A súlytól eltérően a tömeg mindig ugyanaz marad, akárhová kerül is a hordozója..."ecetera,ecetestea...asszem talán túl ironikus lettem...lehet,hogy magamba kéne nézni és fellelni az ideákat újból!(?)ezen el kell gondolkoznom! Hail Ferenc József!

    VálaszTörlés
  138. "sneci, lesz helyreigazító poszt?"

    Ezt akartam en is epen kerdezni, de lam, megeloztek!

    VálaszTörlés
  139. úgy látom ma már a depressziós szakaszban van a nagy maszturbátor. anyu jött a rezsiért gyagyás?

    VálaszTörlés
  140. sneci, a gyurcsány elleni nyomozással kapcsolatban ejaculatio praecoxod volt.

    VálaszTörlés
  141. A tömeg a fizikai testek tulajdonsága, amely a bennük lévő anyag és energia mennyiségét méri. A súlytól eltérően a tömeg mindig ugyanaz marad, akárhová kerül is a hordozója.

    vagyis tök mindegy,hogy szélsőbalos-balos,szélsőjobbos-jobbos,vagy liberális tömegről van szó,vagy éppenséggel ugandai futballszurkolókról,a tömeg mindig mennyiséget és nem minőséget képvisel és a mennyiség önmagában minőség nélkül tehetetlen! Mondom hogy értelmiségi vagyok,egy fizikai törvényből micsoda elvont következtetéseket tudok levonni...köszönöm,köszönöm!Jelentkezek a konzi teakluba!Természetesen 17 órakor! Egy Árja Einstein veszett el bennem !

    VálaszTörlés
  142. "Nem helytálló a sajtóban szerdán megjelent hír, mely szerint Gyurcsány Ferenc ellen terrorcselekmény bűntette miatt nyomozást rendelt el az ügyészség"

    Akkor majd később. Mindegy az. :)

    VálaszTörlés
  143. Elég szánalmas, hogy arról posztolsz, amit nem sikerült megcsinálnod, Sodi. "Már épp kezdtem volna..." - persze, hogyne.

    De ha már így kútba esett ez az ötlet, kezdheted megrajzolni a Pumukli-rajzokat, aztán leanimálhatod a laptopodon, végül pedig kimehetsz provokatív kérdéseket feltenni a tüntetőknek okt. 23-án.

    Ahogy tervezted.

    Gyerünk, te lusta szar.

    VálaszTörlés
  144. @Trajtzigfritzig
    Már alakul, de még mindig kiérezni az izzadtságszagot. Csiszolj még rajta.

    VálaszTörlés
  145. Sneci, mikor jön el az az idő, amikor saját magad fogod venni a ruháidat?

    30 évesen? 35 évesen? Esetleg nem az életkortól függ, hanem az anyáddal kötött megállapodástól? Fog ez változni a közeljövőben, hogy látod?

    VálaszTörlés
  146. 35 évesen már a pátyi szociális otthontól fogja kapni a ruhákat.

    VálaszTörlés
  147. Sneci, szerinted egy huszonéves lány szóba áll valakivel, akit 30 éves korában még az anyja öltöztet? Őszintén.

    VálaszTörlés
  148. Jaja, nincs Rolex, nincs Armani, nincs ****... xD (vagy mégsem van ez így)

    VálaszTörlés
  149. éppen most jön a népszámláló bácsi ez izgi lesz,már vártam...miből van a ház építve?Vályogból,milyen származású vagyok:Árja
    és egyéb úri huncutságok...

    VálaszTörlés
  150. @Mordecháj:

    Ki az a ven szatyor kozepen?

    Es mi az a folt a tomcat pocsenel?

    VálaszTörlés
  151. buzilüszi, az csak a te menekülőutad, hogy márkás cuccok kellenek a csajozáshoz. ezzel magyarázod a sikertelenségedet.

    VálaszTörlés
  152. SeggbeFasz, nem rolextől meg armanitól igényes valaki, hanem attól, hogy ő maga tiszta, ápolt, a ruhái nem gyűrötek, jó szabásúak, illenek rá és még színben is mennek hozzá. Kuzinodnak erre nincs igénye, ő hasonlóan igénytelenül nézne ki armanian és rolexszel is

    VálaszTörlés
  153. Van sikerem, de ezt IS +tapasztaltam. Bizonyos pályákon viszont igenis a pénzed nézik. Pl a menőbb szórakozóheiieken sok ien csaj van. Azért nem ott kell ismizni...

    Ja, akkor viszont Danyiilnek se sincs igaza...

    De am nekem nem, mer' most is van kivel... =D

    VálaszTörlés
  154. Kékfehér cuccok.... :Đ

    Sodihoz mien szín illene, ha épp a fehér nem? A fekete?

    VálaszTörlés
  155. A fehérrel nincs baj, kicsit vastagabbá teszi optikailag azt a cérnavékony testét.

    Amúgy a törtfehér cigányzakót ki vette neki?

    VálaszTörlés
  156. "Elég szánalmas, hogy arról posztolsz, amit nem sikerült megcsinálnod, Sodi. "Már épp kezdtem volna..." - persze, hogyne."

    Nem ertek egyet.

    Szerintem kifejezetten hasznos es szorakoztato lenne egy posztsorozat, amelyben Sodi egyenkent vegigmegy nagyszabasu tervein, felvazolja, hogy meddig jutott el a megvalositasban, majd kifejti, hogy miert bukott el a projekt.

    A szelkerekes webshoppal kellene kezdeni.

    VálaszTörlés
  157. Tanárbácsi munkanélküli és népszámlál...nem rossz,nem rossz...

    VálaszTörlés
  158. Ki az a ven szatyor kozepen?

    Szerintem a nője.

    Es mi az a folt a tomcat pocsenel?

    Körülmetélés után gyorsan kellett öltözni.

    VálaszTörlés
  159. sodin egy makkos cipő, leopárdmintás nadrággal cigánylila öltönnyel, és szintén lila tollas kalappal tudom elképzelni kb így:

    http://www.gigaweb.com/files/productsimages/BS_C/17277.jpg

    VálaszTörlés
  160. "Ki az a ven szatyor kozepen?

    Szerintem a nője."

    Nem hiszem, itt mar eleg idos es kover, ilyenkor mar reg athinaval jart.

    VálaszTörlés
  161. Van akinek semmien kalap v akár sapka nem áll jól, mert nevetséges. Pl én is elismerem, kegyetlenül néznék ki úgy. Csizmáskandúr váááá :D

    VálaszTörlés
  162. Nem vén az a lány, csak ien kicsit kiálló orra van. :)

    VálaszTörlés
  163. Nem tudom, mi ez a ruhamánia. Itthon ülök, meg néha elmegyek kamerázni. Nem tökmindegy, hogy ehhez milyen a ruha?

    VálaszTörlés
  164. Nem arról volt szó, hogy őssztől "eskü" elkezdesz csajozni?

    VálaszTörlés
  165. Nem. Azt mondtam, hogy "esetleg".
    Elvagyok itthon. Nem hiányzik innen senki. :D
    Jól a HD filmek. :)

    VálaszTörlés
  166. A szexnagyit sem akarod annyira megtisztelni hogy szépen felöltözöl és rendbehozod magadat mielőtt rámászol?

    VálaszTörlés
  167. Megint hazudsz!

    Ezt írtad:

    "Ahogy elnézem magam, szeptembertől eskü’ elkezdek újra csajozni a fél éves pihenő után, mert ha nem szarom pont le, hogyan nézek ki (tüntetésre, illetve suliba pont le szoktam szarni, így ezekre a helyekre rendszerint úgy megyek, mint valami utolsó csöves), akkor szerintem egész normális képet tudok mutatni, melytől szabályosan bűn megfosztani a gyengébbik nem szerencsésebb tagjait xDDDDD"

    VálaszTörlés
  168. Mindent akkor teszek, amikor belső igényem van éppen rá, küldő nyomásokat leszarom.

    VálaszTörlés
  169. A saját esküd külső igény. Tehát elismered, hogy disszociatív személyiségzavarban szenvedsz?

    VálaszTörlés
  170. "Nem tudom, mi ez a ruhamánia. Itthon ülök, meg néha elmegyek kamerázni. Nem tökmindegy, hogy ehhez milyen a ruha?"

    Látod Sodi, ezért vagy te proli. Egy úriember nem a társaságnak, hanem ömagának borotválkozik - te meg ha tehetnéd (nem szólna rád anyád) egy szál alsógatyában meg egy neccatlétában kacsáznál otthon egész nap.

    VálaszTörlés
  171. "Mindent akkor teszek, amikor belső igényem van éppen rá, küldő nyomásokat leszarom."

    Ezt fogod mondogatni akkor is amikor nem lesz meg novemberben a helikopter?

    VálaszTörlés
  172. Na jó, rugaszkodjunk el a csajozástól Ha buzi vagy, buzi vagy, nem szégyen.

    Arra viszont mit mondasz, hogy miért ennyire más a hangulatod ma, mint tegnapelőtt volt? MI változott? Hogy értékeled most a HD kamera megszerzésének esélyét?

    VálaszTörlés
  173. Asszociatív nincs? =)

    Átlagos utcai ruha nem különösebben kiöltözés, és Sodi erre célzott csak. A csövesek 1ébk kapnak kimosott ruhákat mindig a szállón, tehát a "mint1csöves" hasonlat csak ennyit jelent.

    VálaszTörlés
  174. Előzőt +jegyzem... :]

    Tán az, hogy ma nem sütött a nap -> hangulatot alakítja ez is.

    VálaszTörlés
  175. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  176. Buzilüszi, épp ez a lényeg.

    Sodi hangulata szélsőségesen ingadozó. A jelenlegihez hasonló depresszív mogorvától kezdve egészen az elmúlt napokban megfigyelt mániás állapotig bármi előfordulhat nála.

    Általában kisebb sikerélmények vidítják föl, legutóbb például az, hogy kapott valami komolyabb melót.

    Ennek a tünetegyütesnek pedig neve van, és úgy hívják, hogy mániás depresszió.

    VálaszTörlés
  177. + kell inni 1-2 kávét, erős teát, és/vagy adrenalin kell vhonnét, akár csinálni oasmit ami felpörget, vagy passzívan miondjuk zene, film, effélék, és kedv jobb lesz máris. Na mondjuk én szét tudom rakni magam hullafáradtan főleg, ugye akkor nem tok figyelni, viszont minden eszembe jut - műxenek az idegek közti kapcsik, ésugye a depi az az, amikor ezekből kevés aktív.

    VálaszTörlés
  178. Ja, kéne legyen FLOW érzése, az 1 fogalom ami wellness, annak is a mentális része kapcsán ismert fogalom. De hát van is, nem? :)

    VálaszTörlés
  179. Azért még megcsinálhatnád a videót.
    Több értelme lenne, mint leállni vitatkozni ezzel a sok barommal, akik a blogodra járnak.

    VálaszTörlés
  180. Főleg az éneklős részt...:-DDD

    VálaszTörlés
  181. "sneci, írtál már a mecénásnak?"

    Annak, aki nem is létezik?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.