Ha még nem láttad volna

2011. október 27., csütörtök

Herman István emlékére


SoDI

228 megjegyzés:

  1. "Oké, ez is a cél.
    Most meg van egy néhány éves átmeneti állapot, amíg ez nem valósul meg. "

    Sodi, te olyan vagy, mint a kommunizmus.

    VálaszTörlés
  2. Csupa beszédhibás?

    VálaszTörlés
  3. Sodi ezt inkább vedd le. Tényleg.

    VálaszTörlés
  4. Ő meg ki? Én még új vagyok nem ismerem az öreg urat.

    VálaszTörlés
  5. "Sodi ezt inkább vedd le. Tényleg."

    Szerintem egy hazafiról illő méltó módon megemlékezni.

    VálaszTörlés
  6. "Ő meg ki? Én még új vagyok nem ismerem az öreg urat."

    Az első 56 gárdista egyike, aki nemrég hunyt el.

    VálaszTörlés
  7. "Terv van, csak idő nincs."

    napi 1-1,5 órát terveztél foglalkozni a saját megoldás megvalósításával ősztől, és január elsejei indulást terveztél. többször dicsekedtél, hogy a felprögés ellenére is csak napi 4 órát dolgozol.

    hazugság, hogy nincs rá időd. a jelenlegi munkaidőd mellett napi 5-6 órát is foglalkozhatnál vele ha igazán akarnál.

    miért hazudsz folyamatosan, zsidó???

    VálaszTörlés
  8. Jogos. Önfegyelem és időbeosztás.
    Jogos.

    VálaszTörlés
  9. "Jogos. Önfegyelem és időbeosztás.
    Jogos."

    azt én is tudom, hogy jogos, hiszen ezért írtam.

    azt viszont nem tudom, hogy miért hazudsz folyamatosan, zsidó?

    VálaszTörlés
  10. "Na megyek is melózni. "

    kb. 10 hosszú percig

    VálaszTörlés
  11. "azt viszont nem tudom, hogy miért hazudsz folyamatosan, zsidó? "

    Szerintem ez egyszerűen a kórképének a része. Biztos van valami kacifántos latin szó, amit pszichológusok használnak az állapot leírására.

    VálaszTörlés
  12. sodilegnagyobbrajongoja

    Első körben antiszociális a viselkedése sőt erősen hajazik az antiszociális személyiség zavarra ... de azt szakember tudná konkrétan megállapítani.

    Társas kapcsolatok: 1. simulékonyság, felszínes vonzerő, 2. énközpontúság, saját maga nagyra értékelése, 3. kóros hazudozás, 4. manipuláció.

    Érzelmek: 5. a bűntudat hiánya, 6. az együttérzés hiánya, 7. felszínes érzelmek, 8. a felelősségérzet hiánya saját tetteiért.

    Életvitel: 9. igény az új ingerekre, hajlam az unalomra, 10. élősködő életmód, 11. a hosszútávú tervek hiánya, 12. ösztönösség, 13. felelőtlenség.

    Antiszociális jellemzők: 14. korai viselkedésbeli problémák, 15. gyenge magatartásbeli kontroll, 16. fiatalkori bűnözés, 17. a szabadlábra helyezés feltételeinek megszegése, 18. sokrétű bűncselekmények.

    A fentiekbe nem tartozó jellemzők: 19. kusza nemi élet számos rövid kapcsolattal, 20. több rövidtávú házasság.

    A „ne próbálja ki otthon” felszólítás itt is érvényes, vagyis ne nagyon diagnosztizálgassuk kevésbé kedvelt ismerőseinket, mert egyáltalán nem biztos, hogy antiszociális személyiséggel, netalán pszichopatával lenne dolgunk. Könnyű ugyanis ezeket a személyiségzavarokat összekeverni például az antiszociális viselkedéssel.

    VálaszTörlés
  13. "Szerintem ez egyszerűen a kórképének a része. Biztos van valami kacifántos latin szó, amit pszichológusok használnak az állapot leírására."

    KOGNITÍV DISSZONANCIA

    VálaszTörlés
  14. Jah, Sodi saját maga rokona is, mint ahogy mindenki. Izé, ennek a modnaNNtnak mily értelme vóóttt??????? :D

    VálaszTörlés
  15. @vik: Szerintem magasan funkcionáló autista, vagy aspergeres. Az echolálásba hajló ragaszkodása bizonyos szószerkezetekhez (ne melózok, evidienciákat magyarázok, skálázható jövedelem, stb.), a rituálék (pl. egy időben mirelit pizza minden nap), a társas kapcsolatok szinte teljes hiánya, az empátia hiánya, a beszűkült, néhány speciális területre korlátozódó érdeklődés mind-mind tipikus autista vonások.

    Ezen kívül gyanús hogy enyhén bipoláris is, legalábbis a mániás szakaszok tüneteit csodásan produkálja egy-egy apró sikerélménye, vagy lelkesítő ötlete után.

    VálaszTörlés
  16. Kongitív disszonancia alap. Sodi gondolkodásán teljsen elhatalmasodtak az énvédő mechanizmusok, néha nem is lehet követi, hogy melyik hazugságát mondja "ravaszságból" és melyiket azért, mert maga is elhiszi, hogy védje vele az egóját a saját nyomorúságának felismerésétől.

    VálaszTörlés
  17. Nemá, én is pl kávézok reggel, rituálé pedig az, hogy épp most mostam fogat, mert azt midnennap szokok. :P

    VálaszTörlés
  18. buzilüszi, a te tanulmányaidra is 20-25 milliót költöttek anyádék?

    tudtál arról, hogy unokatesód felélte az fél családi vagyont?

    VálaszTörlés
  19. Nagyon kemény volt a mai termés, éreztem én, hogy érdemes utána menni az eladott lakás dolgainak.

    Sodi elmeállapotának jellemzéséhez meg álljon itt egy klasszikus idézet Záhonyi Istvántól:

    "Endre, nagyon komolyan kérdezem, nem cinikusan, nem heccelésből, őszintén kérdezlek:
    Tett már valaki célzást a családodból (Szüleid, rokonok) a fogyatékosságodra előtted, netán nyíltan szembesítettek-e már vele? Tudom nem könnyű ezzel szembenézni, és megértem, hogy ha még nem történt ilyen (nem akarnak ezzel szembesíteni), illetve ha történt már rá esetleg finom utalás, hogy te “más” vagy (de azért különleges), mint a legtöbb ember (és itt most nem arra gondolok a “másság” alatt, hogy esetleg meleg lennél). Ha esetleg nem történt még ilyesmi, felmerült benned, hogy vajon miért viselkedsz kicsit másképp, mint a generációd? Miért jársz annyi egyetemre? Miért nincs állandó barátnőd akivel utazgathatsz, nyaralgathatsz, netán feleséged? Miért nincs munkád a tanulmányaid mellett, stb?

    Van egy igazán egyszerű, de számodra talán nyugtalanító válasz a fenti kérdésekre. Ha elfogadjuk ezt az egyszerű választ, akkor a fenti kérdések mindegyike megválaszoltattatik, a kör bezárul, számodra is sok minden leegyszerűsödik. Talán az öngyűlöleted, amit a zsidókra vetítesz ki, is megszűnik, ha képes vagy egy mély levegőt venni, elszámolni magadban lassan tízig, és kimondani hangosan: “Kiss Endre Farkas vagyok, és fogyatékos.”

    VálaszTörlés
  20. "Endre!

    Látom, megsértődtél azon, amit kérdeztem. Pedig ez csak egy kérdés volt, de ezek szerint hogy ha így magadra vetted, az azt jelenti, hogy benned is felmerült esetleg ez a kérdés már? Közel jártam az igazsághoz?

    Én nem sértődöm meg a “génkorcs”-on. Nem is dicsekszem, vagy mentegetőzöm, és nem érzem, hogy magyarázkodnom kellene szüntelenül magam miatt, ahogy te teszed folyamatosan. Hogy ez miért van így? Ezt a kérdést nyitvahagyom, hogy elgondolkodhassa rajta, vajon miért van az, hogy teneked valamiért szüntelenül magyarázkodnod kell, mindenféle semmiségek, a személyedet ért legapróbb kritikák miatt, nekem pedig egyszerűen semmiféle hasonló miatt soha nem kell magyarázkodnom.

    Hogy miért van az, hogy én gépjárművel, lakással, diplomával, rengeteg megtakarított pénzzel, jó állással, karrierrel rendelkezem, amiért rengeteg jó csajom volt és lesz, és amiért rengeteget utazom, és miért van az, hogy te nem. Én ezek miatt a dolgok miatt nem magyarázkodom, nem is dicsekszem velük, a rövid, teljesség nélküli listát címszavakban csak gondolatébresztőnek szántam neked.

    Tudod Endre, itt többen mondták már neked, van aki finoman, szemérmesen célozgatva, van aki kerek perec nyíltan, egyenesen, ami szinte mindenki számára szembeötlő, csak számodra feldolgozhatatlan még (pedig legbelül te is tudod, máskülönben nem sértődtél volna meg ilyen gyorsan most is): ordít rólad Endre, hogy fogyatékos vagy.

    Nem autista, vagy csorgó nyálú mongolidióta, aki teljesen képtelen az önellátásra, ne ilyesmire gondolj. A világ nem fekete és fehér. Te egy testileg, és értelmileg is egy enyhén, közepesen sérült fiatalember vagy. A beszédkészséged jó, közösségben sem kapsz pánikrohamot, tanulni is képes vagy, alapvető logikai képességekkel rendelkezel.

    Azonban hiányzik belőled az egészséges szociális viselkedés, a valóságról alkotott visszacsatolt képed éppen olyan torz, mint az arcod (nyilván te nem látod annyira torznak, mert már megszoktad, de tedd csak mellé egy másik ember képét és hasonlítsd össze. na? kapisgálod?), dolgozni, termelni, beilleszkedni a szociális hálóba képtelen vagy, és közben megmosolyogtató, gyerekes kifogásokkal dobálózol.

    Sodi, aki közel harminchoz nem épített magának egzisztenciát, képtelen maga megkeresni a pénzt magának, nincs nője, az fogyatékos, Endre!

    Főleg olyan támogatással, ami neked van, hogy nem kell lakbérre, kajára, semmire költened, és még ilyen hátszéllel is csak egy nyomorult freeblogot tudsz összehozni, az életed csúcspontja, alfa és omegája, Endre ez súlyos, ordító fogyatékosságra vall!

    Hát nem látod, hogy mindenki csak és kizárólag ALÁZ a blogodon? Hogy egy Szalacsi Sándor vagy? Hogy nem azon röhögnek, amit mondasz, hanem rajtad?

    Endre, hidd el, nekem sem könnyű, hogy egyszerűen nekem kell közölnöm veled az igazságot. Nekem is szarul esne, de én legalább elfogadnám és összeszorított foggal megpróbálnék változni. Remélem egyszer sikerülni fog neked is, ami megannyi fogyatékosnak, és egyszer elindulsz majd az egészséges emberek társadalmába, a saját, kitaposott utadon, hátrahagyva a dedós, debil, fogyatékos fertőt, amiben jelenleg élsz.

    Ez az út sehová sem vezet, Endre, ébresztő, vagy Dragon64 sorsára akarsz jutni?

    Ébresztő, Endre! "

    VálaszTörlés
  21. "Endre, ha elolvastad az előző hozzászólásomat, és most dühöt, haragot érzel, akkor emiatt ne ess zavarba, ez teljesen normális. Amikor ugyanis az embert kritika éri, még ha építő szándékú, jóindulatú kritika is az, teljesen természetes, hogy bekapcsol a védekező rendszered, és automatikusan teljes elutasítással, netán agresszióval párosult düh hajtja a reakciódat, amíg valamilyen kis buta sértést leírsz, hogy így vegyél “elégtételt”.

    De kivel is baszol ki, Endre? Hát látod, már megint magaddal. Hiszen ha nem vagy képes tudomásul venni, amit én is, és sokan mások már leírtak itt neked őszintén – és talán már a szüleidtől, esetleg pszichiáteredtől is hallhattad már, hanem a totális elutasításba menekülsz, és csak durcásan, gyerekes sértésekkel válaszolgatsz, úgy soha nem leszel képes ezen a jelenlegi állapotodon változtatni, fejleszteni.

    Az első lépés Endre az Elfogadás. Állj a tükör elé, és nézd meg jól magad. A hosszú, kampós, asszimetrikus orrodat, az elálló füleidet, a sok faszveréstől beesett mélyen ülő, barátságtalan szemeidet, a vállig érő fülcimpáidat és az egész aránytalan, torz arcodat, mellyel kérdés nélkül megkapnád az állampolgárságot ha izraelben kérnél menedékjogot. Tudom hogy ez nem esik most jól neked Endre, de hány bombázó volt az életedben, aki érted tepert, mint alfa hímért, Endre? Aki sok férfi közül téged szemelt ki a tengerparton vagy a cégnél, vagy a suliban? Ugye nem sok volt, Endre. Csak huszadrangú, hozzád hasonló, ****é fogyatékos, torzarcú nőket kaptál meg, akiket kicsit bepittyentve megkettyintettél hogy ne nézzenek teljesen buzinak és anyád se ijedjen be még jobban.

    Endre, fogj egy vonalzót, és egy férfimagazint. Mérd le egy tetszőleges férfi fej arányait (internetet is használhatod), aztán állj a tükör elé és mérd le a saját fejed arányait. A kísérletet megismételheted ahányszor csak akarod. Látod már, hogy valami nincs rendben? Hogy torz az arcod? A számok nem hazudnak, Endre.

    Fogadd el a torz gnómságodat. Fogadd el őszintén a fogyatékosságodat, a lelki visszamaradottságodat. Csak őszinte, nyílt szembenézés után, stabil, fix alapokról lehet építkezni.

    A fantáziavilágból, ahová menekültél, sehová sem vezet az út!

    Fogyatékos vagy Endre, mondd ki! Most! "

    VálaszTörlés
  22. Elvan a zsidó, ha játszik.
    Nem, soha nem volt pszichológust igénylő problémám. :)

    VálaszTörlés
  23. http://hvg.hu/itthon/20111026_politikusok_es_a_porno

    Na végül Sodi is adózik v.milyen formában majd?

    VálaszTörlés
  24. Ezt a sok szart meg gondolod, hogy késő este elolvasom. Normális ember képes két mondatban is összefoglalni bármit. :)

    VálaszTörlés
  25. a jó öreg záhonyi, hehe. ártánynak őt sem sikerült elkapni.

    a közeljövőben megszüntetik azt az ügyet, amit az indexzsidók ellen indított, mondtam már?

    VálaszTörlés
  26. "Ezt a sok szart meg gondolod, hogy késő este elolvasom."

    hülye vagy, bazmeg? ez már a XXI. század, manapság már nem olvasnak az emberek, hanem felolvastatják maguknak a speakboarddal amit akarnak.

    VálaszTörlés
  27. Egyébként azért izzad a HVG videóján mindegyik pofája, mert ott bent meleg van. Télen a fűtés miatt, nyáron a hűtés hiánya miatt. Én egy szál vékony ingben is szarul éreztem ott magam, el sem tudom képzelni, öltönyben milyen rém szar lehet nekik.

    VálaszTörlés
  28. "manapság már nem olvasnak az emberek, hanem felolvastatják maguknak a speakboarddal amit akarnak"

    Az most épp nincs feltelepítve. :)

    VálaszTörlés
  29. ...és csak most is itt röhög, bazmeg, mikor az igazsággal századjára is szembesítve van. Hihetetlen.

    VálaszTörlés
  30. Nem "volt", hanem van.

    VálaszTörlés
  31. Pszichikai betegséget vélelmez, miközben ilyesmi velem kapcsolatban soha a büdös életben nem merült fel semmilyen vonatkozásban. Nyilván átugrom, hadd szórakoztassa magát a regényeivel, amit senki nem olvas el. :)

    VálaszTörlés
  32. sneci, sf is felélte a fél családi vagyont amikor virágkötő főiskolára járt?

    VálaszTörlés
  33. Sodi: "Ezt a sok szart meg gondolod, hogy késő este elolvasom. Normális ember képes két mondatban is összefoglalni bármit. :) "

    Igazad van. Tesék, a rövid verzió egy Zsírszopó nevű snecológus tollából:


    "Endre, te tényleg nem érted, hogy fogyatékos vagy? Endre könyörgöm csinálj valamit ezt már nem lehet elviselni! Endre, FOGYATÉKOS vagy, értsd már már baszki, hogy beteg vagy!"

    Ezt mér érted?

    VálaszTörlés
  34. Törzsgyökeres: Tomcat beperelte az indexzsidókat?

    VálaszTörlés
  35. "sneci, sf is felélte a fél családi vagyont amikor virágkötő főiskolára járt?"

    Az más. Szétválás nélküli hármas családi körben könnyű spórolni, mert nincs egymástól függetlenül több háztartás. :)

    "Ezt mér érted?"

    "Te tényleg nem érted, hogy zsidó vagy? Könyörgöm csinálj valamit ezt már nem lehet elviselni! ZSIDÓ vagy, értsd már már baszki, hogy nyomorult vagy!"

    VálaszTörlés
  36. @ "sodilegnagyobbrajongoja írta..."

    Snedier oldaláról van, én még erreis emléxem bibiiiiii =)))))

    @ "a te tanulmányaidra is 20-25 milliót költöttek anyádék?"

    Még a levegővel 1ütt számolva se, amit akkortájt vettem. De, csak mert vidéken eleve olcsóbb az élet, nem kell márkás cuccokat se venni ahhoz hogy 1ált emberszámba nézzenek, rádásul mindezt otthon lakva - és nem a Nándorfejérvár közben 1 lakás rezsijét is fizetni kell ám...

    Ja, és nem ELTE, az bizony ien drága sőőőt... :3

    VálaszTörlés
  37. nem beperelte, hanem feljelentette őket. azt hitte indexzsidók törték fel a gépét, és lopták el azt a csetlogot, amiben kiskabossal beszéli ki, hogyan lett véres a lepedő, amikor megbaszta pogit. vagy valami ilyesmi. csak találgatok.

    VálaszTörlés
  38. "Törzsgyökeres: Tomcat beperelte az indexzsidókat?"

    Miután a macsdisznót megregulázta valami ismeretlen fantom, nem tudom, hogy kapott-e hozzá pert is a pofájába, vagy sem. :D

    VálaszTörlés
  39. "Pszichikai betegséget vélelmez, miközben ilyesmi velem kapcsolatban soha a büdös életben nem merült fel semmilyen vonatkozásban."

    Már megint hazudozol.

    Szerinted a fent általad belinkelt videóban a fotósok miért dőlnek le majdnem az elfojtott röhögéstől a székükről?

    Szerintem azért, mert még nem láttak még egy ilyen debil, beszédhibás hibbantat életükben.

    VálaszTörlés
  40. Hát mondok vmit: itten a városban poJénból mondták azt Dobi 1etemnek, de sajnos ma már senki sem végez7i el, mivel +szűnt. :)

    VálaszTörlés
  41. Sztem ismeretlen tettes amíg vmi jogerősen nem bizonyított csak az a biztos, hogy vki megtette.

    VálaszTörlés
  42. "Szerinted a fent általad belinkelt videóban a fotósok miért dőlnek le majdnem az elfojtott röhögéstől a székükről?"

    Mert látszik, hogy nem vagyok egy gyakorlott szónok. :)

    VálaszTörlés
  43. szegény ártány. téged a zsidók csak itt szopatnak a blogon, sneci, de ártánynak keserűbb sors jutott. már érezhette a törődést, de a java csak most jön. majd csinálj vele 66 mp-es interjút amikor szólok. megadom neked a megfelelő kérdéseket is.

    VálaszTörlés
  44. "nem beperelte, hanem feljelentette őket."

    Én úgy tudom, sikeresen.
    De mindegy. :)

    "vidéken eleve olcsóbb az élet"

    Nem feltétlenül, de tényleg olcsón meg lehet úszni, ha az ember összeférhetetlenségek és szétválások miatt nem érzi szükségét a kellő önálló lebensraumnak. Nem szétváló családi körben könnyű spórolni szerencsére.

    VálaszTörlés
  45. "szegény ártány. téged a zsidók csak itt szopatnak a blogon, sneci, de ártánynak keserűbb sors jutott."

    Én tegnap már nem is igazodtam ki rajta.
    Átment trollba, pedig inkább keménykedik, és karakán módon kiáll de soha nem trollkodik. :(

    VálaszTörlés
  46. "Pszichikai betegséget vélelmez, miközben ilyesmi velem kapcsolatban soha a büdös életben nem merült fel semmilyen vonatkozásban."

    Dehogynem sodi, dehogynem. Emlékszel, mikor édesanyád kétségbeesésében gyámság alá akart helyeztetni? Csak hisztirohamot kaptál, és feladta?

    VálaszTörlés
  47. "SoDI írta...
    Pszichikai betegséget vélelmez, miközben ilyesmi velem kapcsolatban soha a büdös életben nem merült fel semmilyen vonatkozásban."

    Egy őszinte barátod v. ismerősöd sincs?

    VálaszTörlés
  48. "Én úgy tudom, sikeresen."

    jaj, buta, tudatlan sneci. dehogy sikeres. senki gépén nem találtak semmit. és ez ártány nagy pechje is egyben, mert a szerencsétlen biztosra vette, hogy bűnözőket fogott, és ennek megfelelően viselkedett. csak hát egy ilyen melléfogás súlyos következményekkel jár. de mondom, hogy csak találgatok. lehet éppen ennek az ellenkezője is, én nem tudhatom.

    VálaszTörlés
  49. "senki gépén nem találtak semmit"

    LOL, bazmeg.

    Két hónapja még nagyban tagadtátok a házkutatás tényét, amikor még azt is pontosan megneveztem, kiknél volt, erre most elszólod magad, hogy mégis igazam volt. :DDDDDD

    VálaszTörlés
  50. "Emlékszel, mikor édesanyád kétségbeesésében gyámság alá akart helyeztetni?"

    Jogi taktikán gondolkodott a papírok alapján.
    Aztán mondtam neki, hogy nézze meg még egyszer a papírokat, mert tartalmuk szerint minden stimmel, és tökéletes logikai láncolatban áll. Erre senki sem fogja azt mondani, hogy a belátási képességek hiányából született meg hozzá az aláírás. És - miután ügyvéd - be is látta.

    Tartalmilag minden tökéletesen stimmelt. Az már egészen más kérdés, hogy a 19 eredeti - ellenőrizhető, és személyesen általam előzetesen a földhivatalban ellenőrzött - papírhoz keveredett egy huszadik hamisított.

    VálaszTörlés
  51. "Egy őszinte barátod v. ismerősöd sincs? "

    Nincs, ugyanis semmilyen barátja vagy ismerőse sincs.

    VálaszTörlés
  52. ""Emlékszel, mikor édesanyád kétségbeesésében gyámság alá akart helyeztetni?"

    Jogi taktikán gondolkodott a papírok alapján."

    Én eddig azt hittem, hogy ez csak vicc, de téged az anyád tényleg gyámság alá akart helyezni?

    Ez nem gondolkodtat el téged?

    VálaszTörlés
  53. "csak hát egy ilyen melléfogás súlyos következményekkel jár"

    Nem feltétlenül.
    Ő ugyanis - még ezt is pontosan tudom - ismeretlen tettesek ellen tette a feljelentését, és a konkrét elkövetői kört csak személyes vélelemként említette meg. Nem állításként.

    VálaszTörlés
  54. "Én eddig azt hittem, hogy ez csak vicc, de téged az anyád tényleg gyámság alá akart helyezni?"

    Nem "akart".
    Az akarás legalább kezdeményezést jelent. :)

    VálaszTörlés
  55. Sodi szerintem mostmár nehogy feladd! Küzdj tiszta szívvel és újult erővel azért, hogy anyád és apád utolsó vagyonát is eltékozold és addig ne állj meg míg tető lesz a fejük felett.

    VálaszTörlés
  56. sneci, több indexzsidónál volt házkutatás, sőt, volt olyanoknál is, akik nem indexzsidók. nálad is könnyen lehetett volna, ha ártány begyűjti az ip-címedet, és azt írja a feljelentésbe, hogy a te ip-dről törtek be a gépére. de nem ez a lényeg. hanem az, hogy ártány csúnyán melléfogott. tisztességes embereknek sértette meg a személyiségi jogait, és ez súlyos következményekkel szokott járni, főleg ha jó érdekérvényesítő képességgel rendelkező emberekről van szó. ezért mondtam neked is, hogy ne erőlködjél fenyegetésekkel, mert még valaki odacsap egyet, és sírni fogsz.

    VálaszTörlés
  57. "sneci, több indexzsidónál volt házkutatás, sőt, volt olyanoknál is, akik nem indexzsidók."

    Hmm, nem tudom, de lehet hogy a Hermán Péteres ügy is ezért áll, mert megvárták ennek a végét. Bár TC-vel kapcsolatban csak a kamu APEH-es és VPOP-s feljelentéseket említettem meg a rendőrségen, a saját hackereimet nem kapcsoltam össze az övéivel, így ez kevésbé valószínű. Sokkal valószínűbb, hogy egy ügyésznek sem kell egy nehéz, bukógyanús ügy, ami jó eséllyel veszélyeztetné a váderedményességet. :D

    VálaszTörlés
  58. Sodi, egy dolgot ígérj meg kérlek!

    10-20-30 év múlva is bloggolj kitartóan. Semmiképpen sem szeretnék lemaradni bámulatos életed újabb és újabb meglepő fordulatairól.

    VálaszTörlés
  59. ártány is alapvetően egy ugyanolyan típusú hülye, mint te, sneci. azt hiszitek magatokról, hogy okosak vagytok, pedig nem vagytok, és ez felettébb önveszélyes állapot. olyakor milliós bukták és felfüggesztett fogházbüntetések a következményei. na de nem is mondok erről többet. majd mindennek eljön a maga ideje. az ártányszopatás is egy folyamat.

    VálaszTörlés
  60. TC hasonlóan óvatos, mint amikor Toroczkai szintén nem közvetlenül Noé Krisztina ellen tette meg a feljelentését, pedig magyargyalázó ballibekkel szemben - sajtóesemények vonatkozásában - szerintem nem kell óvatosnak lenni. Főleg ha jogtechnikai kísérletről van szó, mert csak az hamis vád, ha te tudatod is átfogja, hogy hamis.

    Én például épp ezért mertem közvetlenül feljelenteni a Félix Pétert kisebbség elleni izgatásért. Elvégre ha a Duna parti cipők disznólábai miatt elindul a nyomozás ilyen alapon, akkor a Turul megbecstelenítése is nyilván a magyar nemzetiség elleni uszítás. :)

    Persze elutasították, hogy a cselekmény "nem bűncselekmény".

    VálaszTörlés
  61. Baszki a mai termés hihetetlen. 11 év és 25 millió elkúrva a semmire. ILYEN NINCS BAZMEG.

    VálaszTörlés
  62. "majd mindennek eljön a maga ideje. az ártányszopatás is egy folyamat"

    Ha engem fenyegetnél, még talán félnék is. Túl nagy erőkkel nem tudok küzdeni, ezért is nem merek _túlságosan_ kellemetlen lenni senkinek. Vagy kicsit rúgok, vagy nagyot, de olyan nagy emberekbe, akiknek derogálna visszarúgni. :)

    AZONBAN TC-T NEM FÉLTEM.

    Aki a teljes radikális jobboldallal való szembefordulást túlélte különösebb veszteségek nélkül, az mindent túlél. Főleg néhány zsidó troll kellemetlenkedését. :)))

    VálaszTörlés
  63. "de lehet hogy a Hermán Péteres ügy is ezért áll, mert megvárták ennek a végét."

    persze, sneci. a te ügyed mindennel összefügg. lehet, hogy kadhafi elfogása és megölése miatt állt eddig az ügyed.

    VálaszTörlés
  64. Inkasszómanó:

    Milyen 11 év?
    Majdnem két éve dolgozom.

    Milyen 25 millió.
    Jó ha a fele.

    VálaszTörlés
  65. SoDI

    Látod szegény anyudnak is cselhez kellett folyamodni, de sajnos hamar feladta az ötletet. Bár inkább kezdetnek elég lett volna, ha v.hogy sikerül neki orvoshoz elvinni.

    VálaszTörlés
  66. "persze, sneci. a te ügyed mindennel összefügg."

    Hát ha folyik egy - vélt vagy valós - maffiátlanítás, akkor a nem közvetlenül kapcsolódó ügyek is kapcsolódhatnak a közös ponton.

    VálaszTörlés
  67. "11 év és 25 millió elkúrva a semmire. "

    Nana! Nem 25, csak kábé a fele. Így mindjárt más, nem? :)

    VálaszTörlés
  68. "anyudnak is cselhez kellett folyamodni"

    ???

    Mi van? :))

    VálaszTörlés
  69. "Milyen 11 év?"

    Amit állítólagos tanulással - vagyis sodikázással - töltöttél.

    "Milyen 25 millió. Jó ha a fele."

    Az is kurva sok.

    VálaszTörlés
  70. "Aki a teljes radikális jobboldallal való szembefordulást túlélte különösebb veszteségek nélkül"

    Igen ,függetlenül attól, hogy nem ismerem minden részletét az igazságnak, ez talán jelzi az Isteni gondviselést vagy mi a szósz...

    VálaszTörlés
  71. Ma ezt a lakás dolgot szépen kitárgyaltuk.

    Holnap az adótartozással megvett cég lesz a téma, jó? Addig is rendszerezheted a gondolataidat.

    VálaszTörlés
  72. Derogálna mint a rogán :)))))))))

    VálaszTörlés
  73. "Nana! Nem 25, csak kábé a fele. Így mindjárt más, nem? :)"

    Igen, így már fordul a kalkuláció, zseniális befektetés volt, belátom :)
    Baszki ha ennyi pénzt és idôt kúrtam volna el a semmire, és ennyire kilátástalan helyzetben, mélyen egy teszkó-árufeltöltô életszínvonala alatt élnék, szerintem én golyót repítenék a fejembe.

    VálaszTörlés
  74. "Holnap az adótartozással megvett cég lesz a téma, jó?"

    :)
    anyád

    VálaszTörlés
  75. "szerintem én golyót repítenék a fejembe"

    Oszt én vok a beteg.
    Anyám, borogass.

    VálaszTörlés
  76. "Aki a teljes radikális jobboldallal való szembefordulást túlélte különösebb veszteségek nélkül, az mindent túlél. Főleg néhány zsidó troll kellemetlenkedését."

    sneci, 1 év 4 hónap felfüggesztve (még ha nem is jogerős) az megúszás? abból bármikor lehet végrehajtható, ha a felfüggesztés ideje alatt valaki odaáll ártány elé, és elkezdi 2 centire az arca előtt mondogatni, hogy csaló és bűnöző vagy, miközben az adekvát lefejelést filmezi egy rejtett kamera.

    de ott van pl. novák félmilliós kártérítése (lesz még több is a pofázásért, csak az másik per lesz), hogy aztán a molnár balázs és kürk roland által indított (vagy megindítandó) kártérítési és büntetőügyekről ne is beszéljek.

    de ártányt már keresték a mészáros utcában is, legalábbis terepszemlézett valaki, mert ártány keserves erőlködéssel akarta megtudakolni, hogy ki volt az. szerintem egy alkalmas pillanatban bevárják, és meg fogják ruházni.

    VálaszTörlés
  77. SoDI


    "Nem "akart".
    Az akarás legalább kezdeményezést jelent. :)"

    Véletlenül sem taposnék a lelkedbe, de nekem egy ismerősnél, rokonnál, barátnál sem merült fel ilyesmi a szüleivel való kapcsolatában. Sőt hallani sem hallottam még hasonlót sem ötlet szintjén sem.

    VálaszTörlés
  78. ""Milyen 25 millió. Jó ha a fele."

    Az is kurva sok."

    utána már módosította 16 millióra. ami mai reálértéken 20 millió, alsó hangon.

    VálaszTörlés
  79. sodilegnagyobbrajongoja

    "Holnap az adótartozással megvett cég lesz a téma, jó? Addig is rendszerezheted a gondolataidat."

    Na ne :D ilyen ügylet is volt? :D

    VálaszTörlés
  80. Értem, amit írsz, de mi közötök van nektek Novákhoz vagy a Kürk Rolandhoz? Semmi.

    Meg ha tényleg sűrűsödik is levegő...
    ÉNELŐLEM mi a faszért bujkál? :))))
    Ennek SEMMI de semmi értelme.

    Na mindegy.

    VálaszTörlés
  81. vik, nem hallottál a cégvisszadobásról? ó, micsoda hiányosság. tünés tanulni!

    VálaszTörlés
  82. "Na ne :D ilyen ügylet is volt? :D"

    Azt nem fogom védeni.
    Az ember nem isten. Botladozik, hibázik.

    Ettől ember.

    Néha valóban érdemes lehet mérsékelni a delegációt.
    Steve Jobs-ot is a mikromenedzsment tette sikeressé. :DDD

    VálaszTörlés
  83. SoDI

    Megint egy kis fényt kell gyújtanom az elmédben ... attól hogy néhanapján mozdulsz ki a négy fal közül az nem azt jelenti, hogy bárki bujkálna előled.

    VálaszTörlés
  84. "ÉNELŐLEM mi a faszért bujkál?"

    hogyhogy bujkál? felvetted ártánnyal a kapcsolatot, és elbújt? vagy mi?

    VálaszTörlés
  85. "Na ne :D ilyen ügylet is volt? :D "

    Az eset kábé egy éve volt. Röviden összefoglalva:

    Akkor Sodi még mindenképpen vállalkozósat akart játszani, és ehhez kellet neki valami cég. És valami ismerősén (rokonán?) keresztül felkínáltak neki valami Bt-t (?) eladásra. Sodi persze lecsapott rá, majd rövidesen a trolloktól (!) megtudta, hogy több százezres adótartozása van a megvett cégnek.

    Erre kijelentette, hogy sebaj, majd visszadobja a céget az eredeti tulajdonosoknak.

    Gondolom a tartozás azóta is az ő nevén ketyeg.

    VálaszTörlés
  86. Egyébként miért vett ez az idióta céget adótartozással? Tudja valaki?

    VálaszTörlés
  87. De javíts ki Sodi, ha nem így történt!

    VálaszTörlés
  88. Nem tudta, hogy adótartozása van a cégnek. Nem nézett utána.

    Ez akkor volt, amikor rácsodálkozott, hogy létezik elektronikus cégnyilvántartás.

    Valami ismerős ismerősének cége volt, ez Sodinak elég garanciának tűnt.

    VálaszTörlés
  89. " mi közötök van nektek Novákhoz vagy a Kürk Rolandhoz? Semmi."

    ki az a nektek? én csak a saját nevemben írok, és pontosan tudom, hogy kihez milyen viszony fűz. de jogosan gondolod azt, hogy megint szopatlak, csak nem tudhatod, hogy helyes-e ez a gondolatod. tudni csak én tudom. már ha érted, hogy mire célzok.

    VálaszTörlés
  90. sodilegnagyobbrajongoja

    Azt a k. :D

    Ki az a hülye aki Bt. -ben akar bohóckodni? ott is a vagyonával felel.

    Ki az a hülye, aki nem kér le egy céginfót? ha az anyja ügyvéd ingyen lehívja ...

    VálaszTörlés
  91. Írtam neki a tomcat@tomcatpolo.hu címre, erre valami Savanyó László (csigafattyu@gmail.com) válaszol nekem, hogy nem érti, ki vagyok, és mit akarok tőle. Hiába írtam vissza, nem volt hajlandó elárulni, hogy ki is ő. Márpedig Google keresés alapján 95%-os valószínűségű, hogy ezt a csigafattyu nicket TC használja, tehát nem tévedt el az a levél.

    Azért érzem ezt marhára furcsának, mert az ilyesféle trollkodás marhára nem jellemző TC-re. Ha azt akarja, hogy ne írogassak neki, nem játszik tudathasásosdit, hanem világosan megírja, hogy "kurvára elegem van belőled, ne írogass nekem, gyagyás".

    De NEM ez történt.

    Mindenesetre írtam neki YouTube üzenetet, meg mindkét mobiljára SMS-t, hogy nézzen rá a mail szerverére, hátha egy 5% esély rá, hogy valaki tényleg feltörte, és mégsem ő az.

    Válasz egyikre sem érkezett.

    VálaszTörlés
  92. "Ki az a hülye aki Bt. -ben akar bohóckodni? ott is a vagyonával felel."

    Nem volt pénz Kft alapítására.

    VálaszTörlés
  93. Igen sodi a mai napod egy jókora tomcatcsicskulással zártad:) Rég voltál alkottál ennyit mint ma!

    VálaszTörlés
  94. Jaa, hogy az átvett cégről beszéltek. :)))
    Azt hittem, a Bataliról.
    :DDD Neeem, amiről beszéltek, az Kft.

    Olyan Kft, ahol 170 ezer a törzstőke rám nyilvántartott része. Tehát ezzel a 170 ezerrel felelek mindösszesen.

    VálaszTörlés
  95. "Valami ismerős ismerősének cége volt, ez Sodinak elég garanciának tűnt."

    innen származik a mondás: "a haver nagybátyja intézi".

    akkor is minden papírt elovasott aláírás előtt, mint a tanár úr esetében, és akkor is kurva okosnak hitte magát, ezért nem vonta be az anyját.

    aztán nagy pofával hajtogatta, hogy a "jövő héten" visszadobják a céget, és ez sima ügy lesz. hát nem lett.

    VálaszTörlés
  96. "Ez akkor volt, amikor rácsodálkozott, hogy létezik elektronikus cégnyilvántartás."

    Gondolom ez sem szerepelt a teszkóújságban.

    VálaszTörlés
  97. "Igen sodi a mai napod egy jókora tomcatcsicskulással zártad:) Rég voltál alkottál ennyit mint ma!"

    Milyen csicskulás? :)
    Ez trollkodás. :D És furcsa.
    TC-re marhára nem jellemző.

    VálaszTörlés
  98. Akkor kft, minden részletre én sem emlékezhetek.

    De azt ugye jól látjuk, hogy a cég még a neveden van az adótartozással együtt?

    VálaszTörlés
  99. Ahm rádsóztak egy kft-t amit nem is adtak el neked végül csak oda is fizettél 170 ezret ? ki az ügyvezető?

    Én szeretnék veled üzletelni, ha lesz pénzed. Kevés ilyen ökröt találni az országban.

    VálaszTörlés
  100. Nyilván nem írok olyat, hogy nem fizettem, mert az lehet hogy intellektuális okirathamisítás lenne, ezért csak annyit írok, hogy nem biztos. :DDD

    VálaszTörlés
  101. Mondjuk én se tudom magamaról mindent mi minden jellemző rám, mikor soxor MÉG azt se tom mit csinálok hova yukadok ki akkora káosz one a feLYembe. xD

    VálaszTörlés
  102. sodilegnagyobbrajongoja

    Feltételezem régebben létrehozott cég 3 milliós tőkével abból 170.000 forintnyi százalék papíron SoDI tagi része az nagy semmi. Nem vett semmit.

    Az adótartozásért meg az ügyvezető felel.

    VálaszTörlés
  103. "Az adótartozásért meg az ügyvezető felel."

    A törzstőke erejéig, mint a többi tag.

    VálaszTörlés
  104. SoDI

    A cégek vezető tisztségviselői - a polgári jog általános szabályai szerint - felelnek a gazdasági társasággal szemben a jogszabályok, a társasági szerződés, a határozatok, illetve ügyvezetési kötelezettségeik megszegésével a társaságnak okozott károkért. Vagyis egy ügyvezető teljes vagyonával felel, amennyiben a fent leírtak szerint a cégnek kárt okoz.

    VálaszTörlés
  105. "Írtam neki a tomcat@tomcatpolo.hu címre, erre valami Savanyó László (csigafattyu@gmail.com) válaszol nekem..."

    sneci, írjál ártánynak egy újabb mailt, hogy birtokodban van egy levél, amit ártány írt alá, a tomcatpolo-ról küldték, és amelyben ártány űgy fogalmaz, hogy "csigafattyú barátom volt olyan kedves". biztos lehetsz benne, hogy erre válaszolni fog neked. ezer százalék. és te is, meg mi is jót fogunk szórakozni azon a válaszon. utána adok újabb infókat, amelyek alapján ezer százalék, hogy ártány csigafattyú néven trollkodik a blog.hu-n, és a mandíneren.

    kérdezd meg tőle, hogy megnősült-e? mert akkor gratulálsz. azt írta trollként, hogy ő már házas.

    írjad a mailt, jó móka lesz, ígérem!

    VálaszTörlés
  106. "sneci, írjál ártánynak egy újabb mailt, hogy birtokodban van egy levél, amit ártány írt alá, a tomcatpolo-ról küldték, és amelyben ártány űgy fogalmaz, hogy 1csigafattyú barátom volt olyan kedves'. biztos lehetsz benne, hogy erre válaszolni fog neked."

    Nem fogom azt a látszatot kelteni, hogy közöm van hozzátok, troll :D

    VálaszTörlés
  107. Toncat heiiében én néha idenéznék átolvasni a komment-termést. Habár őt túl sok heiien emlegetik ahhoz, hogy mindet figyelemmel kísérje.

    VálaszTörlés
  108. Savanyó úr két további levelemre is válaszolt egyébként, bár a továbbiakat már az ő gmail-ére küldtem, nem a tomcatpolo-ra.

    Ez az egész nagyon furcsa.
    TC-t nem ilyen trollkodó embernek ismertem.
    Furcsa. :(

    Na mindegy.

    VálaszTörlés
  109. írjon minden zsírdisznológus ártánynak a csigafattyu@gmail.com-ra, hogy mindannyian tudjuk már, hogy ő trollkodik, és mesél saját magáról szépeket a róla szóló cikkek alatt, és már sneci is ezen híren örömködik.

    VálaszTörlés
  110. Nem azt mondtam, hogy ő az.

    ---
    Írok TC-nek valamit (mindegy mit)
    Jön a Savanyó úr válasza:
    ---

    Nagyjából leszarom a Bombahírt. Ki ez, és mi közöm nekem ehhez?

    ---
    Írom neki (Savanyó úrnak)
    ---

    Csá.

    Hogy te válaszolsz erre a levélre, annak három oka lehet

    1) Tomcat munkatársa vagy, és te kezeled a levelezését
    2) Feltörték Tomcat szerverét, és a leveleit átirányították
    3) Tomcat hozzád irányítja a tőlem kapott leveleket (ez elég valószínűtlen, tekintve hogy nem szokásom zaklatni őt, jó ha 3-4 hónapja írok neki valamit)

    Te melyikre tippelsz?
    És egyáltalán: ki vagy te? :)

    Kiss Endre

    ---
    Erre a válasza:
    ---

    Te írsz nekem és megkérdezed, ki vagyok?

    ---
    Ismét írok neki:
    ---

    Szia.

    Itt egyszerűen valami nagyon nem stimmel.
    Én nem neked, hanem a tomcat@tomcatpolo.hu címre küldtem a levelet. :)
    Mégis neked érkezett meg.

    Nincs ötleted, hogy ez miért van? Én vagyok az első, akitől befut ilyen üzenet?

    Üdv:
    Kiss Endre

    ---
    A válasza:
    ---

    Igen, te. Ilyen hülyeségeket nem szoktak nekem írogatni.
    Ki ez, aki velem személyesen akar megbeszélni és milyen csődöt?

    ---
    Írom neki:
    ---

    Szia.

    Ez a kérdés akkor nem téged érint.
    Bár fingom sincs, miért épp hozzád futnak be Tomcat levelei.

    De mindegy is.
    Ezek szerint tőled nem fogom megtudni a választ. :)

    Üdv:
    Kiss Endre

    ---

    FURCSA FURCSA FURCSA...

    Olyan furcsa, hogy külön ellenőriznem kellett, nem-e álmodom ezt a hülyeséget, de nem. :DDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  111. Ezután írtam TC-nek a mobiljaira az SMS-eket, hogy nézzen rá a szerverére, mert lehet hogy megint feltörték. Nem tudom, hogy végül így van-e vagy sem.

    VálaszTörlés
  112. Ha nem lettél volna gyáva felhívni, most többet tudnál.

    VálaszTörlés
  113. Hirtelen össze voltam zavarodva.

    Ilyen hülyeség miért történik?

    Ez most nem tűnik álomnak. :DDDDDDDD
    Mégis... Nem, minden a helyén van, tehát nem az.

    :)

    VálaszTörlés
  114. Nekem ebben semmi furcsa nincs ... teljesen egyértelmű, hogy SoDI-val senki sem levelez szívesen így lazán átirányította a SoDI-s leveleit akár hasraütés szerűen.
    Esetleg más mail címről próbáltad?

    VálaszTörlés
  115. Ugye hogy hülye érzés sneci, amikor valaki össze-vissza hazudozik valami olyanról, amit mind a ketten világosan tudtok?

    Na, kb. ilyen érzés nekünk is, amikor kijelented, hogy nem te írtad a masztipartis hozzászólást, vagy hogy 140 nettót keresel.

    VálaszTörlés
  116. tényleg ilyen hülye vagy, sneci? nincs itt feltörve semmi, ártány átirányítja a leveleit erre a csigafattyúra, lebukott, és adta neked az ártatlant.

    VálaszTörlés
  117. sneci, megint az van, hogy nem mered felhívni ártányt, hogy mi ez a furcsaság. helyette találgatsz.

    VálaszTörlés
  118. Sodi, az eddigi életmûvedre visszatérve: a 12.5 milliót a semmire eltapsolni kb. ahhoz hasonlítható, mint amikor a cigányok felhasogatják a parkettát, és meggyújtják a szoba közepén: abszolút gazdaságos, értékarányos, bölcs döntés, amely számol a következményekkel.

    VálaszTörlés
  119. Inkasszómanó írta...

    Az 16 millió, és a tudásába fektette amiből dúsgazdag lesz a vonzás beindulása után.

    VálaszTörlés
  120. "így lazán átirányította a SoDI-s leveleit akár hasraütés szerűen"

    Ebben lenne logika.

    De van az indexes fórum, ahol csigafattyú hív embereket biciklitolvajok elleni fellépésre. Pár nap múlva TC dicsekszik a hunhír fórumon, hogy előző este biciklitolvajokat fogott. Vagyis ha nem ő TC, akkor jó eséllyel TC közeli kollégája. De ha így van, miért nem vallja be?

    Egyáltalán miért válaszol rá?
    Ez tök értelmetlen dolog. :DDDD
    Ha titokban akarok maradni, akkor nem válaszolok az átirányított levélre. TC ilyen durva hibát szerintem nem vét. Okosabb ennél. Ebben biztos vagyok. Ez tehát az ellen szól, hogy nem ő az-

    Tehát ha van is átirányítás, nem véletlenszerű.

    No meg miért irányítana át pont engem? Tényleg átlag 3-4 havonta egyszer ha írok neki bármit is.

    Furcsa ez, nagyon furcsa.

    Dupla-tripla csavar, de a logikát nem látom. :D

    VálaszTörlés
  121. Mit nem értesz? Trollkodik veled. Ezt is most itt olvassa, és röhög rajtad, hogy megint adod a hülyét.

    VálaszTörlés
  122. "megint az van, hogy nem mered felhívni ártányt"

    Én magamból indulok ki. Márpedig utálom, ha egyeztetés nélkül bárki felhív telefonon, mert azt a személyes szférámba való betöréssel egyenlő súlyú dolognak tekintem, ezért egyeztetés nélkül én is csak akkor hívok fel valakit, ha fontos és sürgős dolog van. :)

    VálaszTörlés
  123. "Mit nem értesz? Trollkodik veled"

    De ő nem szokott trollkodni. :)
    Ő keménykedni szokott. Ez nem vall rá.

    Furcsa. Mindegy. :DDDDD

    VálaszTörlés
  124. SoDI

    Ez most komoly? hogy akartál vállalkozni? hogy akarsz rendszergazdáskodni?

    VálaszTörlés
  125. Ajánlj fel neki megint egy 50.000-es védelmi pénzt, mint a múltkor.

    Ha ő Tomcat, akkor biztos lecsap rá.

    VálaszTörlés
  126. Sodi most is vállalkozónak képzeli magát, pedig csak egy kötbérrabszolga.

    VálaszTörlés
  127. "Ez most komoly? hogy akartál vállalkozni? hogy akarsz rendszergazdáskodni?"

    ???

    Nem értem a kérdést.
    Delegáltam a feladatokat, pedig néha jobb a mikromenedzsment. Ez hiba. Mondtam.

    VálaszTörlés
  128. SoDI

    A 21. században az állandó telefonos elérhetőség nélkül még utcát seperni sem küldenek, alkalmaznak, fogadnak ...

    VálaszTörlés
  129. Nos:

    http://www.google.com/search?q=csigafattyu+site%3Avatera.hu&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

    Mire tippelsz Sodika?

    VálaszTörlés
  130. Hopp-hopp

    http://homar.blog.hu/2011/03/08/a_duna_plaza_torok_ettermeben_nem_lopnak

    Újra összejött Pogival?

    VálaszTörlés
  131. Németország:

    Mi a fasz a légkompresszor?
    Mi a fasz az a IBC tartály?

    Én azt sem tudom, ezek mire valóak. :D

    VálaszTörlés
  132. Spekuláltok, közben lehet hogy tényleg csak a kollégája. Csak fingom sincs, miért nem vallotta be nekem.

    Mindegy.

    VálaszTörlés
  133. Na-na.

    Emlékezz csak vissza tegnap kiakad rád elég durván, majd ezt az infot teríti, hogy mindenképp eljusson hozzád is. De mikor fel akarod vele venni a kapcsolatot letagadja magát.

    Szerinted nem tervez valamit ellened bosszúból az ármánykodásodért?

    Le tagadta magát, mert nem akar békülni.

    VálaszTörlés
  134. Frenetikus a mai termés. Feltétlenül be kell szerkeszteni a wikibe. Optimális körülmények a zavartalan tanuláshoz, omg. Meg a TUDÁS, ami diplomához és nyelvvizsgához ugyan nem vezetett, vonatozó öregekhez annál inkább. Anyád 20 millióért megrendelte a PHP for dummiest meg a Taxust, amelyek közül egyiket sem sajátítottad el.

    VálaszTörlés
  135. Ami meg a helikoptert illeti: erről tud édesanyád? Mert azt gyanítom, hogy nem, viszont használna a show-nak, ha mégis megtudná.

    VálaszTörlés
  136. "Szerinted nem tervez valamit ellened bosszúból az ármánykodásodért?"

    Nem, miután nem ármánykodtam. :)
    Olyan kurva beteg voltam, hogy géphez sem tudtam ülni. :D

    "Anyád 20 millióért megrendelte a PHP for dummiest"

    A PHP csak eszköz. A munka nem a kalapácsról szól, hanem arról, hogy tudod, miként kell használni. Ahhoz pedig kellett az egyetemi tudás.

    VálaszTörlés
  137. Annyira szép végigolvasni ezeket a kommenteket, eltapsolni több milliót. De ebbe ti egyébként beleszámoltátok a tandíjakat? Mert úgy tudom a 4 egyetemi szakot nem ingyen mérik. (gondolom ELTE is azért maradt "félbe" mert elfogytak az államilag finanszírozott félévek). Valamint ugye érdemes beleszámolni hogy -3 millió örökség az husss, azt is "elkártyázta", valamint a lakáson is volt egy igen jelentős bukta (saját bevallása szerint) és gyanítom a lakás árát is felélték édesanyjával.

    VálaszTörlés
  138. "Anyád 20 millióért megrendelte a PHP for dummiest meg a Taxust, amelyek közül egyiket sem sajátítottad el."

    Tökéletes összefoglaló.

    "gyanítom a lakás árát is felélték édesanyjával."

    ...hát ennyit arról, hogy van 13 milliója, csak az anyja kezeli. Össze kéne gyûjteni a wikiben Sodi önvédô mechanizmusait:
    - huszonéves vagyok, semmi gond
    - van 13 millióm csak anyám kezeli, semmi gond
    - van 3 millióm csak a zsidó tanár kezeli, semmi gond
    - hamarosan beindul a saját megoldásom, semmi gond
    - bármikor elhozhatom a diplomát, csak egy nyelvvizsga kell, semmi gond
    - nem gáz ha kikötik a telefont, amíg tudok pénzt szerezni a viszakötésre, semmi gond
    - nem gáz ha ívben kerülnek a csajok, hol van még a krisztusi kor, semmi gond
    - nincs gerincferdülésem, csak furcsán tartom a felsôtestem, semmi gond
    - annyit se mozgok hogy elhagyjam a lakást, de eddig nem voltak panaszaim, semmi gond

    Aki akarja, folytathatja.

    VálaszTörlés
  139. k0zi

    Ez a lényegen nem változtat. Minden lehetősége adott volt egy sikeres élethez, és minden lehetőséget elbaltázott lényegében a nagy semmiért. Elég szomorú történet ez.

    VálaszTörlés
  140. 1. Ha a 20 mihály nem beléd lett volna ölve, hanem beteszitek valami közepes kamatra = havi 80e.
    2. Elmentél volna dolgozni érettségi után = havi 80e.
    3. Nem állsz neki jampiskodni a Nándorfejérvár közben, hanem kiadjátok = 80e.
    Ez havi 240 lett volna, attól a perctől, hogy leérettségizel, mind a mai napig. Most meg ott állsz csóró fasszal, ugyanúgy dipoma nélkül, mínusz a lakás meg a pénz. És alamizsna-szintű jövedelemmel. Ezt azért úgy szépen összehoztad xDDD.

    VálaszTörlés
  141. A tandij meltanyolhato kiadas lenne, ha valami ertelmes masoddiplomara vagy kulfoldi reszkepzesre vonatkozott volna. De Sodinal mire kellett? Pl. kerteszeti egyetemre.

    Az eltapsolt penz Sodi eseteben javareszt arra ment el, hogy sajat lakaban elhessen, mikozben annak koltsegeinek toredeket se tudta maga eloteremteni. Luxuselet hitelre, mert ez neki JART.

    VálaszTörlés
  142. Sneci, biztos megérte az a 16 millió?

    A te tudásodat 0.5-1 év alatt autodidakta módon is el lehet sajátítani, 0 forintért. Hidd el, kellően átlátom a területet, nem a levegőbe beszélek.

    VálaszTörlés
  143. "Elmentél volna dolgozni érettségi után = havi 80e."

    HOVA? :)
    Érettségivel a fizikai munkára képtelen állapotban hova? :)

    "A te tudásodat 0.5-1 év alatt autodidakta módon is el lehet sajátítani, 0 forintért. Hidd el, kellően átlátom a területet, nem a levegőbe beszélek."

    Nem igazán, ugyanis - még egyszer mondom - ez nem a PHP-ről, vagy a webes technikákról szól, hanem a programozási módszertan tudatos alkalmazásáról. Azért 10 + 6 félév felsőoktatási informatikai oktatása (+ 6 félév OKJ + 4 félév CISCO) során ragad az emberre koszon kívül is valami. :D

    VálaszTörlés
  144. "Érettségivel a fizikai munkára képtelen állapotban hova? :)"

    Ha találok neked melót, amihez érettségi (vagy az sem kell), elmész:))?


    +saját bevallásod szerint is 10 éven keresztül havi 160e lett beléd ölve.
    Ez mikor fog visszatérülni? Esetleg profitot termelni?
    Nem kellett volna inkább valami más, jobban jövedelmező befektetést választani?

    VálaszTörlés
  145. SoDI elolvastam az elmúlt 2 nap termését, azt kell mondjam, hogy valamit észre kell venned édesanyáddal kapcsolatban. Éveken keresztül nézte ahogy te eltékozoltad a családi vagyont, nem avatkozott közbe, még a hízlalt borjút is levágta neked anélkül hogy te a lábai előtt esdekeltél volna bocsánatért. Az egyetlen lehetséges magyarázat arra, hogy miért csinálta ezt az az hogy _SZERET_! Annak ellenére hogy a fia egy akkora lúzer hogy a wikipedia lúzer szócikkéhez be lehetne másolni az életedet, szeret téged anyaként. Még nem késő Endre megpróbálni egy valódi kapcsolatot kialakítani anyáddal. Ne hagyd ki!

    VálaszTörlés
  146. "Érettségivel a fizikai munkára képtelen állapotban hova?"

    Nem csak nehéz fizikai munka létezik ám. Sőt, ha esetleg érettségi után elmész egy ingyenes OKJ-s képzésre, vagy 1 darab, könnyen elvégezhető egyetemi szakra, ami mellett rengeteg szabadidőd van, akkor még a diákmunka szövetkezeteket is igénybe vehetted volna. De látom, hogy nem dolgoztál, és úgy képzeled el, hogy napi 8 órában 30 kilós dobozokat kell mozgatni. Vannak viszont pénztárosi, takarítói munkák, vagy esetleg kicsit monotonabbak, amik egy haverral együtt még szórakoztatóak is lehetnek. Vagy ha kicsit kreatívabb vagy, akkor kis szerencsével olyat is találhatsz, ahol havonta 100 vagy akár 160 ezer nettót fizetnek. Mondjuk ez már számodra teljesen mindegy, de gondoltam azért felvázolom, hogy ez mennyire nem lehetetlen.

    VálaszTörlés
  147. "Nem igazán, ugyanis - még egyszer mondom - ez nem a PHP-ről, vagy a webes technikákról szól, hanem a programozási módszertan tudatos alkalmazásáról. Azért 10 + 6 félév felsőoktatási informatikai oktatása (+ 6 félév OKJ + 4 félév CISCO) során ragad az emberre koszon kívül is valami. :D "

    Láttam a munkádat, beszélgettünk sokszor szakmai témákról. Ezalatt felmértem a tudásodat. Ezek alapján kalkuláltam a 0.5-1 évet.
    Egy átlagos képességű fiatal, ha nem rajzfilmnézéssel meg recskázással tölti az időt, röhögve lehagy téged 1 év alatt. Including programozáselmélet, obj.o, php, minden.

    VálaszTörlés
  148. "Érettségivel a fizikai munkára képtelen állapotban hova?"

    VS.

    "Anyám is minap újságolta, hogy kereszttesóm adott neki álláshirdetést, ami nekem pont megfelelne.
    Operátori munka."

    Ne hazudozz. zsidó, az első perctől kezdve dolgozhattál volna, ha akarsz.

    VálaszTörlés
  149. Ezzel nem azt mondom, hogy könnyű megtanulni a programozást. Hanem hogy a te alacsony szintű tudásodat (pistike-legózás) viszonylag könnyen el lehet sajátítani. A neheze utána jön.

    VálaszTörlés
  150. "Ha találok neked melót, amihez érettségi (vagy az sem kell), elmész:))?"

    Nem :D

    "Sőt, ha esetleg érettségi után elmész egy ingyenes OKJ-s képzésre"

    Egymás után háromra is elmentem. Sőt, utána a CISCO-ra is beiratkoztam. Na most elárulok egy titkot: OKJ-s tanfolyamok pénzkeresési képességet nem adnak a kezedbe. :D

    "Vannak viszont pénztárosi, takarítói munkák, vagy esetleg kicsit monotonabbak"

    Előbb vetem magam a vonat elé. :DDDDDDDD

    "Láttam a munkádat"

    Nem láttad. Amit láttál, azok az egyetem mellett összerakott dolgok.

    "beszélgettünk sokszor szakmai témákról"

    Jó. És?

    "Ezalatt felmértem a tudásodat."


    Nem mérted fel. :)

    "Ezek alapján kalkuláltam a 0.5-1 évet."

    Nagyon tévesen. :)

    "Egy átlagos képességű fiatal, ha nem rajzfilmnézéssel meg recskázással tölti az időt, röhögve lehagy téged 1 év alatt. Including programozáselmélet, obj.o, php, minden."

    Akkor mi a picsáért vannak 3-5 éves egyetemi képzések? GONDOLKODJ MÁR, AZ ISTEN SZERELMÉRE, mielőtt megszólalsz.

    Nem elméleti tudásról beszélek, holmi könyvek elolvasásáról, hanem ZH-król, beadandókról, gyakorlatokról, szigorlatokról. Ezeket autodidakta könyvmolyoskodás igen nehezen tudja pótolni. :)

    "Ne hazudozz. zsidó, az első perctől kezdve dolgozhattál volna, ha akarsz."

    Édesapám sem dolgozott annak idején a diplomáig egyetlen napot sem. A legkevésbé sem éreztem problémásnak, ha az ő példáját követem, miközben a '80-as években fejlesztőmérnökként a magyar átlag sokszorosát kereste.

    "a te alacsony szintű tudásodat (pistike-legózás) viszonylag könnyen el lehet sajátítani"

    - 10 félév ELTE (4 féléves, szigorlattal záruló programozás módszertannal, 2 féléves informatika alkalmazás módszertanával, 2 féléves programozási nyelvekkel, rengeteg specivel, stb...)
    - 6 félév Corvinus (0erős szoftvertechnológiai alapok (UML), Java, modern üzleti informatika)
    - mindkét egyetemen C#, adatbázisrendszerek, Java erősen

    És most csak azokat soroltam fel, melyeket jó eredménnyel zártam.

    Na most ha ez Pistike szint, akkor csak Pistikék léteznek. :))))

    VálaszTörlés
  151. Sóder, nekünk a C++ alapjait, az objektumorientált programozást, a top-down metodológiát, egy félév alatt tanították meg a gimnáziumban (gyakorlattal együtt legyen két félév). Te viszont 11 év után egy hülyegyerek szintjén vagy, aki két hétig olvasgatta a PHP for Dummies-t.
    Nem érzed ezt gáznak?

    VálaszTörlés
  152. "nekünk a C++ alapjait, az objektumorientált programozást, a top-down metodológiát, egy félév alatt tanították meg a gimnáziumban (gyakorlattal együtt legyen két félév)"

    Aztán hasznosítsd az ilyen elméleti alapokat. Ez olyan programozói OKJ szintű dolog lehetett, amit gimi után, egyetem előtt végeztem. Valódi értékteremtésre alkalmatlan. :)

    Ha már Gimi... Múltkor megmutattam azt a DBase III adatbázis-rendszert, amit 16 éves koromban készítette a gimi melletti fizetők Rend-Szám tanfolyamon. :)

    Tehát ilyeneket én is tudok mondani. Na és?

    Illetve nem "na és". 16 éves koromban már ilyeneket csináltam, színvonalas dokumentációval, és utána 12 éves át mélyítettem az informatikai tudásomat.

    - jelesre érettségiztem, majd 3 OKJ, CISCO, 10 félév ELTE infó, 6 félév Corvinus info

    Ugrálsz itt a PHP-n, de nem ez a lényeg. Az csak a kalapács.

    Ha elém raksz egy C# (vagy más .NET nyelv), Java, Delphi rendszert, akkor sem jövök zavarba, hanem tök simán elkezdek dolgozni rajta. Emellett C++ ismereteim is vannak, ki is raktam anno a C++ (valamint assembly) beadandóimat a blogra.

    VálaszTörlés
  153. SoDI te mondtad, hogy a Corvinusos évfolyamtársaid többsége telefonos operátori munkában dolgozik egyetem után. Ez elég sokat elmond a gány szakod színvonaláról, így hiába arcoskodsz vele.

    VálaszTörlés
  154. "SoDI te mondtad, hogy a Corvinusos évfolyamtársaid többsége telefonos operátori munkában dolgozik egyetem után"

    Nem. :D

    A Corvinus-os egyetemi gazdinfo szakban az első végző évfolyamnál 80% volt az elhelyezkedési arány a szakmában. (Hangsúlyozom: a szakmában.) Amit olvastál, az az ELTE szakra vonatkozott, és azt sem én írtam be, hanem valami troll.

    A Corvinus piacképesebb tudást ad, mint az ELTE. Ezt el is hiszem. Az utóbbin nagyon erős az az öncélú elmélet-szarakodás, aminek alig van gyakorlati haszna, bár ettől még tényleg megad egyfajta kitartást és gondolkodásmódot.

    VálaszTörlés
  155. Azért használom a PHP-kalapácsot, mert éppen ebben van a legtöbb meló. A Java vagy C# kalapácsolásban lesz több, majd azt fogom csinálni. A eszköz lényegtelen.

    VálaszTörlés
  156. "Emellett C++ ismereteim is vannak, ki is raktam anno a C++ (valamint assembly) beadandóimat a blogra."

    Na erre kíváncsi lennék mesélj légyszíves a c++ változók validálásáról és a verem-túlcsordulás veszélyeiről, valamint az operációs rendszer szintjén történő védelmekről, Utána szeretnék hallani egy összefoglalót a template-ekről.

    És mielőtt elkezdesz hápogni, én nem értek a c++-hoz, nem is állítom, de ilyen alap kérdésekre azért tudok válaszolni, szóval neked se okozhat gondot, ha annyira értesz hozzá.

    VálaszTörlés
  157. Nem figyelsz, pedig pontosan fogalmaztam.

    Melózni ezeken a nyelveken tudok akár már ma:
    C#, Java, Visual Basic, Delphi, PHP, Actionscript 3.0
    Egyéb nyelveknél (C++, assembly) csak az egyetemi beadandók elkészítéséhez szükséges ismereteket sajátítottam el.

    VálaszTörlés
  158. Sodi, láttam mit barkácsoltál össze.
    Nulla.

    Hallod, ha tökös gyerek vagy.. Beleegyezel egy telefonos interjúba, ahol programozás-elméleti kérdéseket teszek fel neked, mondjuk 10 darabot? Utána kitesszük ide a felvételt. Ha tényleg ennyire profi vagy, nem lehet probléma. Nem fogok nehezeket kérdezni, ne félj. Nos?

    VálaszTörlés
  159. "Sodi, láttam mit barkácsoltál össze."

    :))))
    Mi a francról beszélsz?
    A 6-7 évvel ezelőtti weblapok nyilván az akkori szabványoknak megfelelően készültek, te farok. :D

    VálaszTörlés
  160. "Melózni ezeken a nyelveken tudok akár már ma:
    (...) Java"

    Sneci en is szivesen feltennek neked par java kerdest ha benne vagy, akar itt a blogon is. Nem kell hozza semmilyen framework ismerete, csak core java. Vallalod?

    VálaszTörlés
  161. PHP + adatbáziselmélet is lesz, azokban is profi vagy. Benne vagy sneci, vagy fosol?

    VálaszTörlés
  162. "A 6-7 évvel ezelőtti weblapok nyilván az akkori szabványoknak megfelelően készültek, te farok. :D"

    Szélkerekes shop.

    Na, elfogadod a kihívást, vagy befostál? Lássuk azt a nagy tudást! Még akár jól is kijöhetsz a dologból, ha tényleg profi vagy.

    VálaszTörlés
  163. "Mi a francról beszélsz?
    A 6-7 évvel ezelőtti weblapok..."

    Az Alet sztem nem volt 2 evnel regebben. Plusz nalad koncepcionalis kerdesekkel volt mindig is a problema nem pedig szabvanyokkal.

    VálaszTörlés
  164. "Szélkerekes shop."

    Jó. ÉS?
    Készen volt az? Nem, nem volt kész.
    30%-os állapotában láttátok.

    "Na, elfogadod a kihívást"

    Nekem nem szükséges bizonyítanom, mert tudom, mi minden tapasztalat áll mögöttem.

    VálaszTörlés
  165. "A Corvinus-os egyetemi gazdinfo szakban az első végző évfolyamnál 80% volt az elhelyezkedési arány a szakmában. (Hangsúlyozom: a szakmában.) Amit olvastál, az az ELTE szakra vonatkozott, és azt sem én írtam be, hanem valami troll."

    Hazudsz.

    Ugy indult az egesz, hogy rohogtunk a rezsi remenes a kotber koboldon, es valaki megkerdezte, hogy szerinted egykori evfolyamtarsaid kozul - akik meg is szereztek a diplomat - vajon hanyan kuzdenek ilyen filleres problemakkal.

    Mire te azt valaszoltad, hogy evfolyamtarsaid egy resze szimpla telefonos operatori munkanal jobbat nem tudott szerezni, ezert te mennyire meno vagy a "vallalkozasoddal". Hogy melyik szakrol volt szo, mar nem tudom. Nem is relevans.

    VálaszTörlés
  166. Ha ezen túlvagyunk, jöhet az SQL teszt.

    Adok egy feltöltött adatbázist mondjuk az atw-n, 4-5 táblával és néhány tízmillió rekorddal.

    Meg kellene írnod 5 lekérdezést, úgy hogy lehetőleg ne 30 percig fussanak. Az indexeket is neked kell beállítanod.

    Lenne rá 15 perced.

    VálaszTörlés
  167. "Nekem nem szükséges bizonyítanom, mert tudom, mi minden tapasztalat áll mögöttem."

    Akkor mi a probléma? Nincsen 10 perced? Utána a zsidók orra alá dörgölhetnéd a felvételt.
    Amúgy igenis szükséges lenne bizonyítanod, mert amit eddig láttunk tőled, az egy baszott nagy nulla.

    VálaszTörlés
  168. "Mire te azt valaszoltad, hogy evfolyamtarsaid egy resze szimpla telefonos operatori munkanal jobbat nem tudott szerezni"

    A korábban író troll alapján. És az ELTÉ-re gondoltam. A piacképes tudást a Corvinus adja.

    "Ha ezen túlvagyunk, jöhet az SQL teszt."

    Mondom. Tudom, mi van mögöttem, nem szükséges bizonyítom semmit.

    VálaszTörlés
  169. Nem csak indexes fórum, maga a JOBBIK is felhív a bicikli lopások +büntetésére 2 év böri a javaslat. Kell is.

    VálaszTörlés
  170. "Nincsen 10 perced?"

    Lenne, de nem szükséges bizonyítanom.
    Megvan a megfelelő tudásom, és ez tény.

    VálaszTörlés
  171. Jólvan sodika, akkor maradjunk annyiban hogy akkor hencegj legközelebb a tudásoddal, ha nem szarsz be 10 kérdéstől. Köszi.

    VálaszTörlés
  172. Tudod nagyon jól, hogy 10 szakmai kérdéssel szarrá lehetne téged alázni viszonylag könnyedén.

    Ezzel nincs probléma, de azt nem tudom akkor mit arcoskodsz.

    VálaszTörlés
  173. Sodi, ne kamuzzal mar ossze-vissza. Te mondtad, hogy volt evfolyamtarsaid egy resze diplomaval csak telefonos operatorkent dolgozik, egy troll mi a faszert irna ilyet???

    VálaszTörlés
  174. "Lenne, de nem szükséges bizonyítanom."

    Évek óta folyamatosan bizonygatod a trolloknak, hogy mennyire nagytudású vagy.
    Itt az alkalom, 10 perc alatt eloszlathatnád a kételyeket.

    VálaszTörlés
  175. Értem sodi, akkor mardjunk csak a php-nél, úgyis abban vagy a legprofibb.

    Mesélj légyszíves, mi a véleményed a PDO-ról, mik a tapasztalataid vele? Érezted-e valaha valami korlátját, hibáját a php core függvénykönyvtárának? Mi a legnagyobb korlátja az call_user_func() függvénynek?

    Mivel folyamatosan az általános programozási ismereteidre vered magad, ezért biztos tudsz beszélni arról is, hogy ha egy API-t tervezel, akkor milyen elveket tartasz elsősorban szem előtt? Kíváncsi lennék pár anti-pattern-re is, amiket igyekszel elkerülni a munkád során.

    Ennyi elég is lesz első körben, remélem nem menekülsz el a válasz elől.

    VálaszTörlés
  176. "Aztán hasznosítsd az ilyen elméleti alapokat"

    Én hasznosítottam, te fogyatékos, méghozzá az iskola mellett. Nekem ha Burton dzseki vagy Caterpillar bakancs kellett, megkerestem az árát (részben nyáron, részben hétvégéken), nem a családi vagyon kárára élôsködtem, és nem is hitelbôl vertem a faszomat.

    VálaszTörlés
  177. ""Szélkerekes shop."

    Jó. ÉS?
    Készen volt az? Nem, nem volt kész.
    30%-os állapotában láttátok."

    Mar megint hazudsz.

    Masnap vagy mikor akartad atadni megbizonak.

    Dicsekedni akartal vele, azt hitted, hogy majd mindenki elajul a munkadtol, aztan 10 perc alatt szet lettel szopatva.

    Akkor hirtelen tesztelokke leptek elo a zsidok, most meg azzal jossz, hogy 30%-ban volt csak kesz?

    Holnap mi lesz? "Nem is dolgoztam soha egy szelkerek-webshop projekten, csak a nevemben bohockodo hackerek szivattak?"


    Sodi, egy modon tudod bebizonyitani csak szakmai ratermettsgedet, ha beinditod a sajat megoldast. Ha azzal tarolsz, akkor elhallgat majd minden troll! Mire varsz?

    VálaszTörlés
  178. "Masnap vagy mikor akartad atadni megbizonak."

    Ja. Első bemutatóra.
    Tudván, hogy úgyis lesznek megjegyzései.
    Mindig vannak. Mindegyiknek. :D

    VálaszTörlés
  179. SoDI

    Nekem van jó ismerősöm, aki anno nagyjából veled együtt kezdte ezt az informatikát csak ő neki nem futotta ilyen 16 milliós csodaképzésre, hanem először érdeklődés szintjén vidéki kisvárosban kezdett dolgozni rendszergazdaként a gimis ismeretek, és a kialakított kapcsolatain keresztül tanultakból. Évek során egyre jobban fejlődött , mert a valódi tudást a gyakorlati szakemberektől lehet átvenni igaz nehéz abba a körbe bekerülni, de neki sikerült. Ma vidáman él, és egy hónap alatt keres annyit amennyit te bevonzol egy év alatt.
    Az egyetemen 16 milkáért az az igazság nem szereztél semmi értelmeset. Az egyetemet, ha sikeresen elvégezted volna, akkor még csupán egy erős alap lenne a talpad alatt, de arra még építkezni kell ...

    VálaszTörlés
  180. A te gányolásod esetében...

    VálaszTörlés
  181. SoDI

    Nem tudom, de elte-n végzett informatikus volt osztálytársam ma a reptéren rendszergazda ... ő is szerintem egy hónapban megkeresi féléves bevonzásod.

    VálaszTörlés
  182. Sodi, a tények.

    -Elkúrtak rád kb. 20 milkát.

    - Nem keresel havi 50 -nél többet. Neked a havi 200 túl sok.

    Szóval ha ezt így tartod, kb. 20 év múlva jön vissza a képzésed ára és akkor még nem költöttél semmire.

    VálaszTörlés
  183. "Készen volt az? Nem, nem volt kész."

    Nem is lett soha!!

    VálaszTörlés
  184. "Nem tudom, de elte-n végzett informatikus volt osztálytársam ma a reptéren rendszergazda ... "

    Nem N-nak hívják? xD

    VálaszTörlés
  185. Sodi, mit mondasz anyádnak arra, hogy a rád költött pénzt akár el is égethette volna, az a kis meleg több hasznot hozott volna, mint a te okításod?

    VálaszTörlés
  186. Ha az eltés papír olyan szar SoDI-nak már nem is tudom hol kellene termelnie a millióit a szuper Corvinus diploma megszerzésével.

    VálaszTörlés
  187. Vik: spanom. :Đ
    Egyébként nem diplomás képzésre járt az eltére, de pszt! :p

    VálaszTörlés
  188. ...legalábbis úgy tudom. De nem hangoztatja. xD Így méginkább lol sodika.

    VálaszTörlés
  189. Egy szó, mint száz SoDI a 16 milkáért szerzett szaktudásod pillanatnyilag nagyjából annyit ér, mintha Pátyon közmunkásként napi 8 órában söpörnéd az utcát.

    VálaszTörlés
  190. Nem igaz. Magas szintű tudásom van, amivel bármennyi pénzt kiskálázok. :)

    VálaszTörlés
  191. "Nem igaz. Magas szintű tudásom van, amivel bármennyi pénzt kiskálázok. :)"

    Telefonközelben vagy Púp? xD

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.