Ha még nem láttad volna

2011. október 13., csütörtök

Fehér karácsonyt

Ez egy kivételesen jól sikerült AMV pokol összeállítás a 0:50-től (egyszerűen fergeteges) és az 1:50-től kezdődő részen is halálra röhögtem magam. :)


SoDI

186 megjegyzés:

  1. Ráadásul ez a szemüveges csávó a történetben is egy beteg ember.

    SPOILER:

    Kimérává transzmutálja össze a lányát és a kutyáját.

    VálaszTörlés
  2. végülis odaadhatjuk snecinek a magyar szilikon-völgy alapítási jogát. majd a szomszédos szilícium-völgyből röhögnek rajta.

    sneci fogja begyűjteni az összes vérpistikét a páty és biatorbágy közötti völgybe. a központi "cég" a pátyi szociális otthon lesz, ahol sneci és minden vérpistike anyja vesz egy holtig tartó haszonélvezeti jogot jobs-képességű 35-40 éves gyerekének, és havi 30 rugóért fapados ellátást (mirelitt pizza + teszkós energiaital, és papírzsepi a hokizáshoz), azért, hogy a gyerek végre elköltözzön otthonról, és megvalósítsa a régóta emlegetett "saját megoldást".

    VálaszTörlés
  3. sneci, arra is hivatkoztál, hogy a médiában így használják, és ezért helyes a szilikonvölgy (így egybe írva).

    most itt egy origo-cikk, amiben éppen a média hívja fel a figyelmet a helytelen szóhasználatra (megyó nyilatkozatával kapcsolatosan).

    nem érzed úgy, hogy ez az "érved" ki van ütve?

    VálaszTörlés
  4. Mi az, hogy "végre"?
    Alig két éve lakom itt. :)

    VálaszTörlés
  5. Az Origó cikkét is valami infót szakbarbár írhatta.

    VálaszTörlés
  6. POSZTCÚNAMI!!!

    de tényleg úszó, ez a post kinek szól? a mögötted álló csendes többségnek? esetleg a mecénásnak, mert ő is szereti az idióta rajzfilmeket?

    kik nézik ezeket a szarokat snecin és buzilüszin kívül? szerintem csak a tizenévesek.

    VálaszTörlés
  7. Sodi, miért olyan nehéz leírni, hogy "Rendben, tévesen Szilikon-völgynek írtam. Na Bumm."?

    VálaszTörlés
  8. "Az Origó cikkét is valami infót szakbarbár írhatta."

    az infós szakbarbárok a tachbázis rovatba írnak, de ez a politikai hírek között jelent meg.

    az a lényeg, hogy a médiában sem úgy használják, ahogy állítottad. hiszen itt a bizonyíték, pont a média hívja fel a figyelmet a tájékozatlanságból, és a nyelvtudás hiányából származó téves szóhasználatra.

    VálaszTörlés
  9. Sokan nézik, csak az elcseszett mafla közfelfogás szerint elítélendő, sztem + maradi dolog elítélni vmit ami VISZONYLAG új. Vagy az a bajotok vele, hogy távol-keleti? ;DDDD

    Bizony bizony, a pokolban a megfelelő 6alom uralkodik. xD

    Le7, hogy az animék egy részét onnan ihletik ;Đ

    VálaszTörlés
  10. buzi aki megnézi ezt a videót.

    buzilüszi, te már egyébként is az voltál, ne búsulj.

    VálaszTörlés
  11. 1ébk a "szerinted" menüben jutubon (egy szóval jellemezd...) erre mi a heiies válasz? ;Đ

    VálaszTörlés
  12. Full Metal Alchemist, nézzétek +, érdemes. Jó a sztori, és vicces a rendezés.

    Kihalunk a Földről akkor ezexerint mi emberek. =)

    VálaszTörlés
  13. ezt én most nem értem.. nem ez lett ígérve következő postnak :/

    VálaszTörlés
  14. "a politikai hírek között jelent meg"

    De egy szakbarbárt kérdeztem meg.

    "nem ez lett ígérve következő postnak :/"

    Egy molnáros cikket rendesen megírni több óra. Most nincs rá időm.

    VálaszTörlés
  15. honnan tudod, hogy kit kérdeztek meg a cikk írásakor, te idióta? egyre nagyobb baromságokat találsz ki.

    VálaszTörlés
  16. Sneci, az ehhez és a Narutóhoz hasonló szarok már gimi elsőben is cikinek számítottak, kb. addig néztük a tévében a Dragon Ballt.

    Te 29,9999995622 évesen még mindig itt tartasz szellemileg, hogy kimérává transzformálja valaki a kutyáját meg a feleségét.

    Nézz már végig magadon! Így akarsz feleséget? Ki menne hozzá egy olyan kiskamaszhoz, aki két faszcsattogtatás között ilyeneket néz? Ha ne adj' Isten születne egy gyereked, 4-5 éves kora körül lekörözne téged szellemileg.

    Mondd csak, mikorra van kitűzve a céldátum arra, hogy elolvasd életed első szépirodalmi művét, ami nem kötelező olvasmány? De papíron, a szemeddel ám. Wass Albert nem egy nagy durranás, de mivel te állítólag nemzeti vagy, logikus választás lenne. A te kitartásoddal kb. három év alatt a végére is érnél a Kard és kaszának. 2015? Vagy kell még egy kis előkészület? 2018? Hm, te szellemi pöcegödör?

    VálaszTörlés
  17. "Egy molnáros cikket rendesen megírni több óra. Most nincs rá időm."

    Miért nincs rá időd? Ilyen legalja videókat kell nézned?

    Talán ha nem ezzel basznád el az idődet, nem nettó 90-et keresnél éjjel-nappal dolgozva.

    VálaszTörlés
  18. SF, és te mikor akarsz elköltözni otthonról, megházasodni és családot alapítani? Szintén krisztusi korban? Akkor húzz bele, mert már csak egy éved van!

    VálaszTörlés
  19. " Mi a társított funckió pontos neve?
    Ez az ugrás lenne?
    Az ugrást kéne nyomogatni? "

    zsodi bazdmeg ne mondd már, hogy nem tudtad lefordítani... ez kész..

    VálaszTörlés
  20. sneci szépirodalmi művet? ha éveket töltene orvosi rendelőkben várakozással, az sem jutna eszébe, hogy könyvet olvasson várakozás közben, nemhogy szépirodalmat.

    sneci max. mórickát olvas. vagy valami "így lehetnél sikeres és milliomos, de hiába reménykedsz, csóró balfasz maradsz" típusú blájentrészi könyvet. évente egyet.

    VálaszTörlés
  21. "az olvasás, az unalmas bambulás alternatívája"
    ne kelljen már evidenciákat magyarázni...

    VálaszTörlés
  22. Hát igen, 1eseknek totálisan a társadalmi nyomás 6ározza + az ízlésüket, mert nem mernek nemet mondani a szürke tömegek trendi xxarságaira. És lemaradnak sok érdekes dologról így.

    Fog a franc +házasodni, ien jogtechnikai feltételekkel, úgykülönben. Van vkim 1ébk...

    VálaszTörlés
  23. Persze le7 képmutizás, és aki a leghangosabban szidja, otthon tuti nézi a yaoi / hentai cuccost. ==)))

    VálaszTörlés
  24. Ja, és kicsit undinak érzem ezt az erőltetett szüjjéparaszt propagandát, ami tavaly tavasz óta m1 az összes kormánypropagandista médiafelületen. Első ösztönös reakció újfent az, hogy cseszd + viktor nincs lóvé. És még kiállt a fidesz által kitartott szélkakas bencsik (+ a belterjes fideszközeli fajtája) a fisztulás ájtatos műkeris pofájával azt hazudni, hogy mo-n a gyerek nem vállalásnak NEM anyagi okai vannak.

    VálaszTörlés
  25. aki a gyerekvállalást anyagi helyzethez köti, az egy materialista szardarab.

    de a magatokfajta patkányoktól nem is várjuk el, hogy gyereket vállaljanak a nemzet gyarapodása érdekében. inkább az a nemzet (és az emberiség) érdeke, hogy ti, rühes mocskok ne szaporodjatok.

    VálaszTörlés
  26. Akinek a forma fontosabb mint a tartalom, tehát !csak! az a baja az animével hogy rajzfilmként manifesztálódik a forgatókönyv, az pedig felületes, tehát korlátozott látásmódú ember.

    Ugyanis marhára nem mind1, mi a konkét !történet! 18-as karikák rajt' vannak rengeteg anyagon, és nem véletlenül. Kb a legelvontabb nemrajz horrorfilmek szintjétől is MÉG fokozottan ÉRDEKESEBBEK hogyúgy mondjam. :DDDDDD

    VálaszTörlés
  27. "Akinek a forma fontosabb mint a tartalom, tehát !csak! az a baja az animével hogy rajzfilmként manifesztálódik a forgatókönyv, az pedig felületes, tehát korlátozott látásmódú ember."

    És ki mondott ilyet, Balázska? Vannak jó animék. Ghost in the Shell, A vándorló palota, Chihiro Szellemországban, ezek zseniális darabok.

    De egy olyan anime, ahol kimérává transzformálnak kutyákat és nőket, az egy legalja hulladék. Persze nyilván az, ha Sneci élvezi.

    VálaszTörlés
  28. A felső 10 000 aki viktorka intézkedéseivel jóljárt, a budai villáiban könnyen urizál, világból vett példaként + pl Angelina Jolie is lazán gyűjti az árvákat, de a nép reakciója erre a valóságtól elrugaszkodott narancsködös propagandára az hogy cseszd+viktor, fizesd ki a rezsiszámláimat, + ne baxxd el a MT-t mer akko kirúgnak akár terhesen + terhességi tesztre kötelez7nek és nem is vesznek fel eleve. + ne emeld a minimálbér adóját + arányosan adózzanak többet a magasabb jövedelműek LINEÁRIS képlet alapján sávosan 1%-onként felfele, egy bizonyos határig persze + igenis a föld-nagybirtokosok, és üzérkedés céljából ingatlanokat birtoklók részére vagyonadó! És ahogy az ATTAC is jól mondja (alap, hogy balos nemegyenlő hülye) , a spekulatív célú pénzmozgások súlyos megadóztatása, persze ezt nem le7 1 ien kicsike országban bevezetni először...

    Középosztály az, aki ELSŐDLEGESEN munkajövedelemből él, és nem segélyből, DE! nem is tőkejövedelemből. Nem a viktorkáék újgazdag haverjai, az sajnos felső tízezer, hiába méltatlanok rá. Kontraszelekció volt itt majjjnem 1 évszázad óta. És kasztrendszert akarnak, hogy csak az ő gyerekeik tanul6ssanak komoi 6alomhoz, pénzhez segítő heiieken.

    Ha nekik ez a jobboldal, én kezet csókolok Castrónak és Kim Jong Ilnek. :ß

    Am a sokkaljobb nevű oldal cikkei nem mindig vannak fennt kurucon, érdemes néha ránézni.

    VálaszTörlés
  29. BarátNőm + aarinfantasy-ék által készített "esti meséket" néz. Pl az Okane ga Nai-t néztük 1ütt, bizony, mint ahogy pl a tévében megnéznek sok meghökkentő filmet, úgy ezt is megnézik full heterók, és vannak oanok is, akinek teccik. Mondjuk főleg LÁNYOK nézik ezeket. Nem tom, itt ki a lány, kell legyen a trollok közt is 1-2. ;P

    Nem minősít az ízlés, se az alkotások konkrét témája, története, elvégre mondjuk példaként senki nem megy gyilkolászni a soronkövetkező "Hannibálos" horrorfilm +tekintése után.

    Természetesen a manga is bejön pl nekem, nem csak a filmek...

    VálaszTörlés
  30. Sodi elkezdted már bevonzani a 100ezret a behajtók kifizetésére?

    VálaszTörlés
  31. nyissál már magadnak egy blogot, és oda írjad, hogy milyen filmeket, mangákat szeretsz, milyen hosszú a hajad, milyen cica a szemed, meg az összes ilyen baromságot magadról. mit gondolsz ki kíváncsi rád, te buzi? ki a fasznak írod ezeket az infókat magadról? azt hiszed ez valami közösségi oldal, ahova a kommentelők megismizni járnak egymás szokásait, életfelfogását?

    takarodjál már innen a faszra, és a blogon írkáljál magadról, mint egy hülye, magamutogató, egoista buzi.

    VálaszTörlés
  32. Púpos Peppinó! Ezt írta fankadeli, hogyan kommentálnád az írását?

    Steve Jobs az Apple megálmodója és sikerre vivője halott. Hasnyálmirigy rák. A világ egyik leggazdagabb embere és mégis 56 évesen kampec. Sosem bírtam elviselni a palit. Egy igazi arrogáns menősködő köcsög volt ebben az életében, de ettől függetlenül a lelke fölöt sosem törnék pálcát. Tévúton járt. Sokat tehetett volna a világhoz, de helyette csak egy iPhone-t kaptunk tőle, hogy még annyi hús-vér életünk se maradjon mint előtte. A tükör elől nincs menekvés, és a tükör sokszor rák formájában tükrözi vissza tetteid. Tragikomikus, hogy pont egy Apple gépről írom e sorokat, de pont ez a lényeg. A tárgyakat ma már nem használjuk, hanem hagyjuk, hogy ők birtokoljanak minket. Ezt Steve Jobs, Bill Gates és a többi hozzájuk hasonló vámpír zúdította az emberiségre. Nem az a lényeg, hogy zsidók. Azok. De ez sokkal magasabb illetve mélyebb dolgokról szól. Az emberiségnek pedig ideje volna mindezt észrevenni...

    VálaszTörlés
  33. Danyiil: Az FMA is zseniális anime.
    A szóban forgó eset Mengele-szintű bűnként jelenik meg benne. Sőt: a történet vége fele az egyik pozitív karakterről kiderül, hogy egy korábbi esetben ott volt egy népirtásnál, és ártatlanok, családok, bla bla bla, de ugye azóta milyen fasza dolgokat tett. Na most ő bűnös-e. Végül jövőbe tekint és teszi a dolgát.

    VálaszTörlés
  34. Egoista és erőszakos legelőször is az, aki vadidegenek blogján meg akarja 6ározni, ki mien kommentet ír6. Azért, mert te csak haTer-kodni jársz ide, azért még próbálj meg ne kizárólag magadból kiindulni.

    Apple az uborkafára felkapaszkodott sültsznobok státusszimbóluma itten vadkeleten + aztán főleg annak számít.

    VálaszTörlés
  35. Steve Jobs nem zsidó, hanem szír. Mondjuk, az is szemita. De végül is van annak egy diszkrét bája, hogy Sodrony többnyire zsidókhoz hasonlítja magát (Zuckerberg, Gates).

    VálaszTörlés
  36. Levédetni a kwereket! azaz az érintőkijelzőt, ez ám a zsidóSSág, és ezt apple + lépte, továbbá elérte, hogy kitiktsák samsung telcsiket pár országból a miatt, mert "szabadalmat sért"

    Apple : PATENT trollok gyülekezete.

    Megyek szabadalmaztatni a levegővételt, ja és ha már ott vok, a járást is :3

    VálaszTörlés
  37. medvezs: Alkotó embereket csak az fikázza, aki maga nem tud minőséget alkotni. Ilyen, Jobs hagyományos értelemben bizony elég rossz ember volt (ez a Noah Wyle főszereplésével róla készült filmből is kiderül), de az alkotó embereket nem az erkölcsi nagyságuk miatt szokás tisztelni, hanem az alkotásaik miatt. :)

    "A tárgyakat ma már nem használjuk, hanem hagyjuk, hogy ők birtokoljanak minket."

    Ezt egyes tudósok úgy fogalmazzák meg, hogy már mindannyian kiborgok vagyunk.

    http://www.sg.hu/cikkek/81609/mar_mindannyian_kiborgok_vagyunk

    Na de könyörgöm, ez a XXI. század. Ha 40 éve megkérdeztél volna vala valakit, hogy igaz-e, hogy 2011-ben sok ember már kiborg lesz, azt válaszolta volna, hogy igen. Mi ebben a különleges?

    VálaszTörlés
  38. Vannak + szovjet (nem feltétlen orosz) íróktól kibernetikai témájú könyvek am talán ők is a robotikához elég sokat hozzátettek.

    VálaszTörlés
  39. "van annak egy diszkrét bája, hogy Sodrony többnyire zsidókhoz hasonlítja magát"

    Ezek mind rossz emberek. Igen. A róluk szóló játékfilmek világosan bemutatják, hogy mekkora gecik. De könyörgöm, nem létezik olyan ember a történelemben, aki egyszerre lenne ismert arról, hogy nagyot alkot, és nagyon jó ember. Csak külön-külön.

    Stohlon is ezért nem kell nagyon kiakadni. Ha látsz egy tehetséges embert, jó eséllyel szar ember. Amióta létezik az emberiség, ez így van. :)

    VálaszTörlés
  40. Pl Jancsó filmek, amik igenis jók, mondjuk az igaz, szocreál káoszista SZŰŰRRR reális cselekmény, de éppazért. :)

    VálaszTörlés
  41. "Na de könyörgöm, ez a XXI. század."

    Jól értem, hogy te egy modernista, haladásmániás liberális vagy?

    VálaszTörlés
  42. Kedved Zsodi!
    E kép remélem motivál arra, hogy még októberben felpörögj és ki tudd skálázni magadnak az iPhone 4S mobiltelefont!
    http://imageshack.us/photo/my-images/69/zsodi.jpg/

    ui.: A menórát le tudnád modellezni?

    VálaszTörlés
  43. Jajmár, nem CSAk arra le7 haladni, amerre a cionisták mondják. Ez az egyik hazugságuk, hogy mink nemők mind ludditák, retrográdok, maradiak stb. vagyunk. :DDDD

    VálaszTörlés
  44. mégis mitől lenne konzervatív-keresztény, sneci? az életvitelében semmi konzervatív, keresztényi nincs. ezen kívül minden egyes megnyilatkozása egy hiperliberális-newage-s világlátást tükröz.

    VálaszTörlés
  45. Sztem ha azokat kell érteni e fogalmak alatt, amiket JOGGAL nem xeriznek sokan, pl hatalommal való visszaélés, feudalizmusszerű rend, egyház abszolút 6alma, stb. akkor nincs is ebben az országban jobboldali, konzis, vagy keris, és így totál értelmetlen azon rugózni, hogy szélsőjobboldali veszéJ one.

    VálaszTörlés
  46. Luther se volt konzervatív, ha kitalálsz bármi újat, nem vagy konzervatív.

    Új kor = vallási "információs" szabadság lényegében. Sajnos most van a szellemi vadnyugat, később jön a letisztulás. Addig is be kéne tiltani a csalós betelefonálós xarokat. :ß

    VálaszTörlés
  47. Ezt az elmebeteget, aki Fanka Facebook-oldalán ír:

    "Valószínűleg ha nem lennének ilyen "hú de fejlett" számítógépek, akkor rohadtul de mindenkinek jobb élete lenne! Nos ennyit ért el Jobs! Köszönöm neki, hogy már képtelen vagyok normális életet élni a számítógép nélkül. Köszönöm, hogy kevesebb barátom van, köszönöm, hogy minden mű lett, köszönöm, hogy nem járok ki a természetbe, köszönöm, hogy egy tohonya senki lett belőlem. Köszönöm, hogy a kisgyerekeket kiközösítik, ha nincs számítógépe, köszönöm, hogy kisebbségi komplexusban nőnek fel a szegényebb fiatalok."

    Idióta.

    1) Ki a fasz (illetve picsa), akadályoz meg benne, hogy természetbe járj? Senki.
    2) Mennyivel jobb hivatalban sorban állni az ügyélkapus ügyintézés helyett? Semmivel. (Nem viccből kötelező ez, hanem azért, hogy az a titkárnő, akinek az ügyed intézése lenne a feladata, tudjon valóban hasznos dologgal foglalkozni, ne legyen lekötve baromságra, és így növekedjen az ország).
    3) Mennyivel jobb alap dolgok után könyvtárba járni? Semmivel. (Ha gyűjtőmunkát akarsz csinálni, mehetsz a Széchenyi könyvtárba, mert nincs minden a neten.)
    4) Miért baj az, hogy a gyermeked hatékonyabb világban él, és nem szocialista kapun belüli munkanélküliséges pazarlásban? (Amivel foglalkozom, CRM rendszer részben arra való, hogy a cégvezető lássa az adatokból, kit kell kirúgni, ki nem teljesít megfelelően.)

    Az ilyen baromságtól falra tudok mászni.
    Anyaisten, 2011-ben sok a számítógép.

    Könyörgöm. Ha nem lenne mobilnet, és hozzá sok használati mód, akkor MÉGIS MENNYIBEN KÜLÖNBÖZNE A VILÁG ATTÓL, AMILYEN AKKOR VOLT, AMIKOR SZÜLETTEM PÉLDÁUL ÉN?

    Semmiben. :)

    Manapság azért is izgalmas élni, mert cirka félévente látsz valami olyan technikai megoldást (elsősorban az informatikai területén), amit korábban lehetetlennek gondoltál, és leesik tőle az állad. :D

    VálaszTörlés
  48. "és ki tudd skálázni magadnak az iPhone 4S mobiltelefont!"

    Nem akarok 4S-t. 5-öt akarok. :)

    VálaszTörlés
  49. Újabb 10 év, és már minden könyvtári könyv fennt lesz neten, ocr-ezve, + fullosan, demég a Szabó Ervin könyvtárból is...

    Tudom, szkennelik a könyveket megyeszékhelyiben is.

    VálaszTörlés
  50. "Jól értem, hogy te egy modernista, haladásmániás liberális vagy?"

    A szívemnek valami hasonló lenne kedves, mint amit az Űrgolyhóbban láttunk. Feudális állam, végtelen hagyománytisztelet, (ahol ideális esetben a Tóta-démonokat köztéri bitón korbácsolják véresre az istenkáromlásuk miatt), ám közben elképesztően modern technika. :)

    VálaszTörlés
  51. "Újabb 10 év, és már minden könyvtári könyv fennt lesz neten, ocr-ezve, + fullosan, demég a Szabó Ervin könyvtárból is..."

    Az jó lenne, mert most tényleg az van, hogy a gyűjtőmunkához be kell menni és papírok között kutatni. Ahogy a Tomcat szokta tenni. :)

    VálaszTörlés
  52. Oké persze, hogy nem kell a 4s mivel nincs rá pénzed, de megindokolhatnád hogy miért nem kell!
    Egyébként a menórát lemodelleznéd?

    VálaszTörlés
  53. Sneci, miért sugalltad, hogy már megvan a tízes listád á la Tracy, ha tegnapelőtt bevallottad, hogy nincs életcélod, nincs mire pénzt keresned?

    VálaszTörlés
  54. Az informatikai forradalom előtt a nyersanyag-felhasználás volt a gazdasági növekedés üteme. Azóta az erőforrások egyre hatékonyabb kihasználása. Ez ugyanis kisebb részben technikai, sokkal inkább informatikai érdem. Ha minden tudsz mérni, és elmenteni, mert olcsó az adattárolás, és gyors - valamint egyre egyszerűbb - a feldolgozás, akkor nincs felesleges munka, mindenki azt fogja csinálni, ami hasznos.

    AZ EMBERNEK AKKOR VAN MEG A MÉLTÓSÁGA, HA HASZNOS MUNKÁT VÉGEZHET, ÉS NEM SZÚRJON KI A SZEMÉT KAPUM BELÜLI MUNKANÉLKÜLISÉGGEL.

    Ilyen szempontból a számítógép napról napra egyre több és több embernek adja meg a lehetőséget a valóban ÉRTELMES elfoglaltságra. Ennél jobb dolgot pedig nem lehet tenni az emberiséggel.

    VálaszTörlés
  55. "miért sugalltad, hogy már megvan a tízes listád á la Tracy"

    Nincs arra időm. Sok a meló. :D

    VálaszTörlés
  56. "Oké persze, hogy nem kell a 4s mivel nincs rá pénzed, de megindokolhatnád hogy miért nem kell!"

    Mert akkor veszek valamit, ha forradalmi az előző generációhoz képest. Ez csak ráncfelvarrás.

    VálaszTörlés
  57. Tíz tőmondatot nincs időd leírni, miközben posztolsz erről az animéról? Oldd már fel az ellentmondást.

    VálaszTörlés
  58. Messze utazni : co2 + pénz + idő + kopnak az utak stb...

    Mikor uanazt távolból is le7 végezni, minek.

    VálaszTörlés
  59. Persze, Bazsika, dugni is minek (fáradság, pénz, idő), mikor ki is lehet verni.

    VálaszTörlés
  60. "Mikor uanazt távolból is le7 végezni, minek."

    Pontosan.
    Az utazzon, akinek fizikailag van ott dolga. :)
    Számítógéphez beutazni max. akkor érdemes, ha atomrakéták rendszerét állítod be, mert azt nem jó ötlet nyílt netre kötni. :DD

    VálaszTörlés
  61. Pl a kamera forradalmi sőt videót is full hd-ban vesz fel, ideális lenne a munkádhoz is. Gondolj bele nem kellene laptopot és kamerát cipelned mert iphoneról is streamelheted a cuccaid vagy fel is töltheted őket netre.
    Még mindig nem válaszoltál arra, hogy a menórát lemodellezed?

    VálaszTörlés
  62. Danyiil:

    A lényeg a hatékonyság.
    Nem szeretek csinálni semmit, ami felesleges.
    Az embert ezzel lehet a legjobban megalázni.

    Orbán közmunka-programjának ezért is vagyok a legnagyobb ellensége, hiába támogatja a Jobbik. Szemétség úgy dolgoztatni az embereket, hogy manapság egyetlen munkagép egy óra alatt megcsinálja a havi melódat. Kábé annyira ellenzem, mint amennyire a Molnár F. Árpád, és ugyanazon okokból, csak nem hangoztatom, mert akkor lesz aktuális a téma, ha tényleg elindulnak a telepek.

    Nem a munka a lényeg, hanem az ÉRTELMES MUNKA.

    Mindenki végezzen értelmes munkát.
    Aki pedig nem tud, az kapjon alapjövedelmet. Tamás Gáspár Milkóssal ebben tökéletesen egyetértek.

    VálaszTörlés
  63. Borsót és babot válogatni, aztán másnap összekeverik, és kezdik elölről :D

    Nem vicc, gombokat iesmiket válogattak pl csökkent munkaképességűek, és este aztán összeöntötték amit dolgoztak újra, hogy másnap legyen mit válogatni.

    VálaszTörlés
  64. "Ilyen szempontból a számítógép napról napra egyre több és több embernek adja meg a lehetőséget a valóban ÉRTELMES elfoglaltságra."

    Lásd: távol-keleti kapcsarabszolgák.

    VálaszTörlés
  65. "Pl a kamera forradalmi sőt videót is full hd-ban vesz fel, ideális lenne a munkádhoz is."

    Nem baj, akkor is megvárom az 5-öst.
    Elmondtam. Vagy az 5-ös iPhone, vagy a vele aktuálisan konkurens Android (vagy Windows Phone). Még nincs 5-ös, tehát még nem veszek semmit.

    VálaszTörlés
  66. "Nem szeretek csinálni semmit, ami felesleges."

    Animéról posztolni? Azt minek neveznéd?

    VálaszTörlés
  67. "Lásd: távol-keleti kapcsarabszolgák."

    Ahogy a fejlődik a technika, nekik is jut előbb-utóbb értelmes meló. :)

    VálaszTörlés
  68. "Animéról posztolni? Azt minek neveznéd?"

    Vicces dologról posztolni hatékony.
    A humor növeli az életkedvet, és így munkakedvet, és így a termelékenységet.

    VálaszTörlés
  69. "Ahogy a fejlődik a technika, nekik is jut előbb-utóbb értelmes meló."

    Szerinted a számítógép egyre több embernek ad értelmes munkát. Melyik a hasznosabb tevékenység: a kapcsafejtés, vagy a cipőkészítés?

    VálaszTörlés
  70. És az, hogy összeírd az életcéljaidat, nem teszi hatékonnyá a munkát, gnóm? Tracy egyik alapvetése is ez.

    VálaszTörlés
  71. még nincs battlefield, még nincs iphone5, ezért nem veszel semmit. nyilván ezért.

    egyik nap küzdesz a rezsivel, másik nap meg úgy csinálsz, mintha lenne pénzed egy iphone-ra? minek vetítesz, te fasz? nincs 10 ezred sem ami szabadon elkölthető.

    VálaszTörlés
  72. Sneci amíg nem tudod, hogy mit fog tudni az iphone5 addig miért azt akarod megvenni? Azért mert jelenleg max egy használt pannonos nokia 3310re lenne pénzed? http://www.youtube.com/watch?v=tatV2A_VFVY Ilyen szép videokat csinálhatnál és a gyári iMovie alkalmazással 5perc alatt csinálsz belőle 66másodperces videot amit a pátyi volánon hazafelé menet fel is tölthetsz youtubera...
    Menóra modellezés nem érdekel?

    VálaszTörlés
  73. Végülis van egy éved bevonzani az iphone5-öt!

    VálaszTörlés
  74. "Melyik a hasznosabb tevékenység: a kapcsafejtés, vagy a cipőkészítés?"

    Nem érted, amit írtam. A számítógép nem abban segít, hogy ne legyenek cipőkészítők. Hanem abban, hogy hozzáértő legyen (megmutatja a gép, melyik cipőkészítő szar, és őt hamar át lehet irányítani olyan melóra, ahol jobb lesz neki), és segít abban is, hogy a cipőkészítő jobb munkát végezzen (kevesebb eséllyel fog túl sok vagy túl kevés nyersanyagot rendelni például), és hogy megéljen belőle, mert könnyebben találja meg őt a kereslet.

    Számítógép nélkül? Pazarló eszközbeszerzés, a középszerű cipész is pályán marad ahelyett, hogy valahol máshol hasznosabb lenne, ráadásul szegénység, mert nem tudja megtalálni a fizetőképes keresletet a cipőire.

    VálaszTörlés
  75. "Vicces dologról posztolni hatékony.
    A humor növeli az életkedvet, és így munkakedvet, és így a termelékenységet."


    http://youtu.be/a7Zvm4VD6nw

    VálaszTörlés
  76. medvezs: Taktika. Akkor vásárol az ember, amikor egy ideig korszerű lesz a cucc. Ha tavasszal jön az iPhone 5, nagyon ideges lennék az iPhone 4S-sel a zsebemben.

    Ilyen nagyon egyszerű ez.

    VálaszTörlés
  77. A róluk szóló játékfilmek világosan bemutatják, hogy mekkora gecik...
    bizony elég rossz ember volt (ez a Noah Wyle főszereplésével róla készült filmből is kiderül)...

    úgy látom zsodi teszkó újság mellett filmekből is tájékozódol..

    amúgy tudod mi kell neked?
    egy kibaszott seggberúgás, hogy ne legyél ilyen rohadt lusta...

    VálaszTörlés
  78. "És az, hogy összeírd az életcéljaidat, nem teszi hatékonnyá a munkát, gnóm? Tracy egyik alapvetése is ez."

    De.
    De a hatékonyság előkészületére is idő kell :D

    VálaszTörlés
  79. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  80. "De a hatékonyság előkészületére is idő kell :D"

    Bullshit.
    Egyszerűen nincs 10 cél, amit összeszedhetnél. Még három se.

    VálaszTörlés
  81. SoDI te fattyú iphoneba az a buli hogy elhozod most a 4S-t kb 70kezdőrészlettel aztán ha kijön az 5 akkor eladod 100ért a telefonod és meghosszabbítják a hűséget... Én minden iphone cserén keresek 40-50ezret.
    Amúgy meg ne taktikázz mert mindig ráfaragsz

    VálaszTörlés
  82. "úgy látom zsodi teszkó újság mellett filmekből is tájékozódol.."

    Azok életrajzi filmek. :D
    És pont azért hitelesek, mert nem szenteknek mutatják be ezeket az embereket, hanem azt is pontosan megmutatják, magánemberként mekkora erkölcstelen mocskok.

    VálaszTörlés
  83. Tényleg sodi te is valahogy így szoktad bevonzani a dolgokat? http://www.youtube.com/watch?v=22Tj_l4PcPs

    VálaszTörlés
  84. "SoDI te fattyú iphoneba az a buli hogy elhozod most a 4S-t kb 70kezdőrészlettel aztán ha kijön az 5 akkor eladod 100ért a telefonod és meghosszabbítják a hűséget..."

    Érdekes. Ennek majd utánaérdeklődöm.

    VálaszTörlés
  85. ideges lennél sneci? azt mondtad, hogy te sosem idegeskedsz, mert azt csak a hülyék szoktak, nem?

    VálaszTörlés
  86. Nem figyelsz a részletekre... Le kell raknod a kezdőrészletet ami szerintem egy jó díjcsomaggal lesz max 70ezer amire rengeteg ideig kéne gyűjtened főleg úgy hogy beindul a fűtés szezon és jön a radiátor rém!

    VálaszTörlés
  87. Baszki, másképp teszem fel a kérdést, mert a szövegértéshez is túl hülye vagy. Kapcsarabszolgának lenni, vagy NAGYÜZEMBEN cipőkészítőnek lenni az értelmesebb feladat? A számítógép, vagy a gépsor adja-e (ebben a példában) az értelmesebb munkát az embereknek?

    VálaszTörlés
  88. 1vmire még jó a nokia 3310 - zenéltetni + arra emléxem, a le7ő legmagasabb hang, pontosabban az az 1etlen hang a le7ő leghosszabban kitartva volt a csengőhangom, én szerkiztem magamnak... Kb mint a kutyariasztó úgy szólt =))))

    A cipőt is gép készíti, nem?

    VálaszTörlés
  89. medvezs: Jó, mondom. Átgondolom.

    "Kapcsarabszolgának lenni, vagy NAGYÜZEMBEN cipőkészítőnek lenni az értelmesebb feladat?"

    Egy hatékony világban előbb-utóbb a kapcsafejtőket sem fogja megéri foglalkoztatni.

    VálaszTörlés
  90. Itt van a púpos kövér nője: http://youtu.be/Mg_pk89PaKE

    VálaszTörlés
  91. "1vmire még jó a nokia 3310 - zenéltetni"

    Régi telefont használni nem jó.
    Erősebben sugároz, mint a maiak.

    VálaszTörlés
  92. P: Nem, ennek csúnya arca van :)

    VálaszTörlés
  93. 2002-es, de hívni nem hívok rajt + engem se hívnak, pár ft-os kvázi üri kártya van benne.

    Egy Samsung van, de nem tom mien, 2008-as.

    VálaszTörlés
  94. "Egy hatékony világban előbb-utóbb a kapcsafejtőket sem fogja megéri foglalkoztatni."

    Inkább írtad volna, hogy baszol válaszolni…

    VálaszTörlés
  95. Tényleg! Hogy viseled azt a pszichés stresszt, hogy a hideg idő beköszöntével naponta legalább 2 órával többet kell dolgoznod ahhoz hogy ki tudd fizetni a rezsi növekedést? Lefogadom, hogy apád hősugárzóját lenyúltad és csak a te szobádban van fűtés anyád pedig le se szarod!

    VálaszTörlés
  96. Tényleg, jön a fűtésszezon, Sneci. Kiszámoltad már, hogy mennyivel fog emelkedni a rezsi? :) Lehet, hogy az egész "felpörgésnek" anyuci figyelmeztetése az oka, miszerint nem lesz elég az eddig leadózott pár tízezer?

    Sneci, jól figyelj, mert már az ajtód mögött kuncog a Közüzem Kobold, a küszöbödet rágja a Fűtés Féreg, a Rezsi Rém az ablakodra szuszog, és az ágyneműtartóból már mászik elő a Villanyszámla Vámpír.

    (Srácok, milyen teremtmények voltak még? :))

    VálaszTörlés
  97. Tényleg, Mr. Scoliosis, mi lesz veled, ha beindul a fűtési szezon? A Nándorfejérvár közben legalább voltak falszomszédaid, akik fűtöttek, de most mi lesz veled kint a sufniban?

    VálaszTörlés
  98. Ezek a teremtmények hatalmasak! :))))

    VálaszTörlés
  99. HÁZban azért vannak opciók, hogyan is fűtsünk konkrétan, Nem távfűtéses, és éppen azért.

    VálaszTörlés
  100. Kényelmes a pufajka, aztat tuggya Tutujka... :DDDDDDD

    No de mit gondolsz te, az a ház tavaii/azelőtt/mégazelőtt nem volt ott?

    VálaszTörlés
  101. "Tényleg, jön a fűtésszezon, Sneci. Kiszámoltad már, hogy mennyivel fog emelkedni a rezsi? :)"

    Semmivel. :)) Villanyfűtés van és havi átalány.
    A téli fűtési költség eloszlik egész évre.
    Jelenleg 52 ezer forint.

    VálaszTörlés
  102. Van persze kályha meg fa is, de hülyeség, mert amíg felhasítom és begyújtok, annyi idő alatt megkeresem azt a pénzt a programozással, amennyivel drágább megoldás a villanyradiátor. :)

    VálaszTörlés
  103. Hát, ha a Sneci család a fűtést is ugyanolyan technikai színvonalon oldja meg, mint nyáron a légkondit (jégkockaolvasztó gép), akkor igen nagy esélye lesz egy lakástűznek valami roggyant olajkályha miatt.

    VálaszTörlés
  104. Na te és a favágás ez az igazi paródia rovat... Lenne ott jajjajjajuujjjujuj bőven :D

    VálaszTörlés
  105. Télen tehát nem hogy nem növekszik a havi kiadás, de éppen hogy csökken, mert ha hideg van, kevesebb kedvem van pénzt költeni arra, hogy tüntetésekre, sajtótájékoztatókra, parlamenti bizottsági ülésekre, meg bírósági tárgyalásokra mászkálok. :)

    VálaszTörlés
  106. "mert amíg felhasítom és begyújtok"

    Megint vetítesz? Soha nem hasogattál fát, le is szakadna a hátad.

    VálaszTörlés
  107. Ájszmesín. =D

    Olajkályhában NEM le7 fizikailag se fát égetni, én már láttam oat, igaz, azóta ők se olajjal fűtenek ahol láttam.

    VálaszTörlés
  108. Vannak ien pellet kazánok, ma délután volt a tv-ben, olcsó a tüzelő hozzá, de elég drága 1 oat +venni..

    VálaszTörlés
  109. Eddig se sűrűn jártál ilyen helyekre! A víz használat is kevesebb lesz mert ilyen hidegben nincs kedved vizesnek lenni illetve borotválkozni és fodrászhoz se kell menni mert a szőrzet is védi a testmeleged. Ahogy gondolom iszonyat unalmas teled lesz snecike szerintem dugni se fogsz sűrűn :D

    VálaszTörlés
  110. Danyiil:

    A kályha nagyon-nagyon ritkán van használva. Évente max. 2-3 alkalommal. Akkor is kizárólag a hangulat miatt, nem a funkciója miatt.

    Annál jobban idegesít, hogy a rohadék köcsög szomszédok fával fűtenek. Picsába, az ugyanolyan rákkeltő, mintha a belvárosban lennénk, és menne a sok autó. Ha én nem füstölök, más se kormozzon a pofámba.

    Mondjuk van itt is gázvezeték, csak ugye nem olcsó a rákötés.

    VálaszTörlés
  111. "A víz használat is kevesebb lesz mert ilyen hidegben nincs kedved vizesnek lenni"

    Én nem a Molnár F. Árpád vagyok, hogy otthon kabátban és kesztyűben üljek. És Hitler se vagyok, hogy szeressem a hideget. Épp azért van havi 50 felett a havi villanyszámla, mert azt mondom, hogy inkább legyen kényelem, és nagyobb havi számla.

    VálaszTörlés
  112. Az egyébként egészen meglepő, hogy Jobs mennyire jóképű, meglepően jó állású, kellemes megjelenésű ember volt a 80-as évek közepén, és milyen gyorsan változott át a kopasz izévé.

    http://jobsposingwithcomputers.blogspot.com/

    Mintha nem is ugyanaz az ember lenne.

    VálaszTörlés
  113. Te már egész fiatalon is ritka csúf ferdehátú szőrös izé voltál :)

    VálaszTörlés
  114. Nemisám, Sodi akkor is jól nézett ki, csak voltak nála fizikailag erősebbek, de az más kérdés.

    VálaszTörlés
  115. "Télen tehát nem hogy nem növekszik a havi kiadás, de éppen hogy csökken, mert ha hideg van, kevesebb kedvem van pénzt költeni arra, hogy tüntetésekre, sajtótájékoztatókra, parlamenti bizottsági ülésekre, meg bírósági tárgyalásokra mászkálok. :)"

    LOL! Alig hogy vége az uborkaszezonnak, máris kezdődik a tél :DD

    VálaszTörlés
  116. http://imageshack.us/photo/my-images/823/ikertornyokjo.jpg/
    Sf ezt a képet érdemes megnézned itt sodi magához képest ápolt de így is ég és föld a különbség a rendes tiszta ápolt haj és szakáll között!
    Sodi amúgy neked miért vannak ilyen jellegzetesen csúnya beesett szemeid?
    Tényleg! Te az ágyból szoktál gépezni/dolgozni vagy milyen pózban és hol?

    VálaszTörlés
  117. Sf fogalmazzunk úgy hogy életképesebbek szellemi és fizikai területen is.

    VálaszTörlés
  118. "Épp azért van havi 50 felett a havi villanyszámla, mert azt mondom, hogy inkább legyen kényelem, és nagyobb havi számla."

    Végülis, úgyse te fizeted. Havi 10 ezer nettót kerestél nyáron nem tökmindegy, hogy 30 vagy 40 ezer forint hibádzik havonta ahhoz, hogy kifizesd? Anyád majd kipótolja. Te aztán tudsz élni.

    VálaszTörlés
  119. Sodi él, tehát életképes, különben is, ha vkit úgy látsz, hogy !szerinted! nehezebben m1 vkinek vmi az átlagnál, akkor tán segíteni kell, de legalábbis nem kiröhögni.

    Nem beesett szemek, még csak nem is csúnyán mélyen ülőek. Harmonikus arca van Sodinak.

    VálaszTörlés
  120. "Tényleg! Te az ágyból szoktál gépezni/dolgozni vagy milyen pózban és hol?"

    Ágyból max. filmez nézek. :D

    VálaszTörlés
  121. Ágyból nem kényelmes, széken ülve a jó. azon el le7 tehénkedni hátradőlni, hintázni, mögöttem az ágy nincs hová essek xD

    VálaszTörlés
  122. Harmonikus mint egy Aliennek :)
    A kép összehasonlításról mi a véleményed?

    VálaszTörlés
  123. Simán kinézem belőled hogy éjjel nappal az ágyadban fekszel és onnan intézed a dolgaid :D

    VálaszTörlés
  124. Én is max animét + tévét nézek ágyból. Máésik heiien is ágy mellett one a tv + van médialejáccó

    VálaszTörlés
  125. Csak felületesen nézve hasonló pl nem uanoan a fül, Sodinak nicns orrnyerge ennyire kinnt, + sokkal szebb homloka is van és a járomcsontja sem uaz, a másik fickónak csúnyább.

    Ha a hátad mögül jön a fény, a te szemed is beesettnek tűnik 1 fotón...

    A száj alatti-áll feletti "Mesterházy-csíxakállka" mind2 arcon láét6ó, van akinek az magától oanra nő, pl igeeeen nekemis. Pedig nem vok zsidó, és Sodi semaz.

    VálaszTörlés
  126. Tényleg sf nincs tervben, hogy te is Pátyra költözz sodiékhoz?

    VálaszTörlés
  127. Költözni ugyan nem költözöm, de a társamnál már volt hogy ott aludtam. Nahát, ő is szüleivel lakik, mint általam ismizettek többsége, a kivétel is csak azért nem, mert örököltek. :)

    VálaszTörlés
  128. Egyszer próbáld ki hogy csajjal alszol!

    VálaszTörlés
  129. Honnan veszed, hogy nem az???? =D

    VálaszTörlés
  130. , mert amíg felhasítom és begyújtok, annyi idő alatt megkeresem azt a pénzt a programozással, amennyivel drágább megoldás a villanyradiátor. :

    tiszta billgéc a gyerek, nem éri meg neki lehajolni a 100 dollárosért :D

    felhasíom begyújtok :D jóvan zsodi buksisimi :D

    Annál jobban idegesít, hogy a rohadék köcsög szomszédok fával..
    elmondom, hogy ha csak fával fűtenek az nem kormol, csak ha minden szemetet ráhajigálnak..
    cigányok mellet laksz? égett gumiszag is van?

    z egyébként egészen meglepő, hogy Jobs mennyire jóképű, meglepően jó állású, kellemes megjelenésű ember volt a 80-as évek közepén, és milyen gyorsan változott át a kopasz izévé.

    nem láttál még rákos embert te féreg?

    VálaszTörlés
  131. De ha nektek az életképesség 1edüli mércéje a pénzkereset és a vele szorosan összekapcsolt pénzköltés... avagy hiába keresel sokat, ha muszáJ elverned státusszimbólumokra, hogy sznob "polgári" környezeted befogadjon, elfogadjon. Pl ien le7 a milcsi feletti Rolex karóra : ami minek, sőt karóra minek (varnyú).

    VálaszTörlés
  132. "elmondom, hogy ha csak fával fűtenek az nem kormol, csak ha minden szemetet ráhajigálnak.."

    NEKEM minden füst korom. :D Kivétel a gáz, ami lényegében széndioxiddá és gőzzé ég.

    VálaszTörlés
  133. Én NEKEM mindenki cigány, aki fával fűt. :DDD

    VálaszTörlés
  134. Nem sf... sodi sajnos egy lepusztult középkorú ember aki próbálja beállítani magát egy vagány, jól kereső huszonévesnek. A szigetes videon is látszik hogy alig bír felállni és minden mozdulat nehezére esik. Ilyen fizikummal kb 40évesen tolószékbe fog kényszerülni!

    VálaszTörlés
  135. "nem láttál még rákos embert te féreg?"

    Mi a francról beszélsz?

    Ennek semmi köze ehhez.
    Már azelőtt ilyen lett, hogy rákos lett volna. A kopaszodás nem a ráktól van. :D

    VálaszTörlés
  136. Nekem meg mindenki cigány aki a bkv-n lóg és kvázi harminc évesen az anyján élősködik! :)

    VálaszTörlés
  137. "sodi sajnos egy lepusztult"

    Miért is?

    "középkorú ember"

    Huszonéves vagyok.

    "aki próbálja beállítani magát egy vagány, jól kereső huszonévesnek."

    Megfelelően kereső.

    "A szigetes videon is látszik hogy alig bír felállni és minden mozdulat nehezére esik."

    Ez így nem igaz. Egyszerűen szerintem egy kis szenvedés hangulatot ad a mozgós videóknak. :D

    VálaszTörlés
  138. Cigányoknak adnak lakást, legalábbis ez a kép él a köztudatban... :)

    VálaszTörlés
  139. Nagyon férfiassá tesz az a szenvedés és kifejezetten jól ál egy 29.999993423 éves embernek :) A megfelelően kereső pedig azt takarja, hogy az anyjára támaszkodva a létminimumot eléri és eleget keres ahhoz hogy a létfenntartást folytatni tudja.

    VálaszTörlés
  140. Steve Jobs annyira tehet a kopaszodásáról mint kb te a kesze-kusza ló-fogsorodról!

    VálaszTörlés
  141. Többet keresel, többet is költesz, uanott vagy. :3

    VálaszTörlés
  142. "mint kb te a kesze-kusza ló-fogsorodról"

    Tehetek róla, mert régebben Tom Cruisenak sem volt közel sem tökéletes a mosolya. Ez döntés kérdése, mennyire tartod fontosnak. :)

    VálaszTörlés
  143. Tom Cruise korábban:

    http://images.mirror.co.uk/upl/m4/jul2009/0/5/image-1-for-perfect-celeb-teeth-gallery-499460558.jpg

    http://thisrecording.files.wordpress.com/2008/06/tom-cruise.jpg

    http://drkam.files.wordpress.com/2010/04/tom-cruise-before-after1.jpg

    http://static.entertainmentwise.com/gallery/TOMCRUISESMILE1.jpg

    Ezek a fotók is bizonyítják, hogy az ilyen dolgoknak semmi jelentőségük sincs. Az viszont már igazán genetikafüggő, hogy az ember ne kezdjen el nagyon látványosan leépülni, amikor öregszik, hanem maradjon karakteresen jó kiállású.

    VálaszTörlés
  144. Megint a lényeget kaptad el, bár a fogaid valószínűleg azért ilyenek mert gyerekkorodban faterodtól kutya csontot kaptál játéknak.

    VálaszTörlés
  145. "Nagyon férfiassá tesz az a szenvedés és kifejezetten jól ál egy 29.999993423 éves embernek :)"

    Nem férfias akarok ezzel lenni, hanem karakteres. :)

    VálaszTörlés
  146. Akkor te miért nem csináltatod meg a fogaid ha már jól menő vállalkozó vagy? Akár a nándorfejérvári ingatlan árának egy részéből is megcsináltathatnád... Ja hogy erre nincs igényed!!! Értyhetyő

    VálaszTörlés
  147. Az hogy kvázi-rokkantnak tetteted magad nagyon karakteressé tesz! Tényleg nem igényelsz rokkant kártyát ha anyád kocsiját használnád ingyen is parkolhatnál vele?!

    VálaszTörlés
  148. "szerintem egy kis szenvedés hangulatot ad a mozgós videóknak"

    Nekem ez a mai nap kommentje

    VálaszTörlés
  149. Hát igen... sneciben vannak még tartalékok, nap mint nap tud virítani valami újat!:)

    VálaszTörlés
  150. A jellegzetességnek nem csak azon van a lényege, hogy hogyan mozog vki... de a vicces kommentár az ücsörgésből val feltápászkodáshoz miért nem - vicces? :p

    VálaszTörlés
  151. inkább szánalmas 29.99494 évesen! :)

    VálaszTörlés
  152. SF nem kell holnap viragot kotozni? Eltakarodhatnal mar aludni.

    VálaszTörlés
  153. november 1-én szerencsére sf mentes nap lesz, mert biztos behívják takarítani! :)

    VálaszTörlés
  154. "Az hogy kvázi-rokkantnak tetteted magad nagyon karakteressé tesz!"

    Ez a "jaj, már megint mozogni kell, na hóóóóó-rukk, ejnye, menjünk" szerintem igenis ad egy kis hangulatot a mászkálós videóknak. :)

    VálaszTörlés
  155. Tényleg sodi ha már a 10-es célon gondolkozol az egyik lehetne a fogaid rendbetétele! Már csak 9 van hátra!

    VálaszTörlés
  156. Na, azér ANNYIRA messze nem rossz a jelenlegi heizet mint a Tomkrúz esetében.

    VálaszTörlés
  157. Segítek! Kezd el bevonzani ezt: http://www.thetrilogytapes.com/blog/uploaded_images/bad-teeth-747843.jpg
    Ja nem :D inkább ezt: http://wwwdelivery.superstock.com/WI/223/1558/PreviewComp/SuperStock_1558-44383.jpg
    sf nézd már meg sodi fogait, nagyon sárgák, s harapásnyoma kb mint egy lónak! Egy almát 3 harapásból megeszik :D
    Ráadásul látszik a szájtartásán hogy keresztharapása is van szóval ez a fogas téma lehet hogy 2 kívánságot is kitesz a 10es listából

    VálaszTörlés
  158. Ez a "jaj, már megint mozogni kell, na hóóóóó-rukk, ejnye, menjünk" szerintem igenis ad egy kis hangulatot a mászkálós videóknak. :)

    jóvan magyarázzad a bizonyítványodat te kis nyekegős... őő

    VálaszTörlés
  159. Ez nem is derül7 ki se fotótól se vidcsiről, nem mutogatta a fogait hogyan harap velük 1iken se.:3

    Mi az hogy sárga, a fog az oan BÉZS színű normálisan, talán te ráadtad a színt a monitorodra???

    VálaszTörlés
  160. Mind1 sf szerinted sodinak szép fogsora van... húzz már el koszorúkat csinálni fattyú!

    VálaszTörlés
  161. Mijjaz h fattyú? :ß nem tok aludni

    VálaszTörlés
  162. Sodinak olyan fogsora van hogy amikor régen az anyjával bkv-t használtak szájkosarat kellett rá rakniuk mert csak úgy utazhatott :DDD

    VálaszTörlés
  163. Jól lenne most egy erős férfi kéz ami átölel igaz?hehehe

    VálaszTörlés
  164. http://www.youtube.com/watch?v=v_nbp5NsRYE&feature=related

    tedd fel hd re és baszd ki teljes képernyőbe, milyen foghíjak azok bazdmeg a színéről nem is beszélve..

    VálaszTörlés
  165. Figyeld + ABBA dalt Erasure uanúgy énekli gimme gimme gimme a MAN after midnight... pedig vhogy nincs női énekesük.... xD

    VálaszTörlés
  166. Fehér Anna aki szomszcsiban Niski Alma volt is kisit foghíjas középen.

    VálaszTörlés
  167. Majd veszek Microsoft Lifecam Studio kamerát, az jobban visszaadja a valódi színeket. Ez egy szar, 7 ezer forintos webkamerával készült.

    VálaszTörlés
  168. "Van persze kályha meg fa is, de hülyeség, mert amíg felhasítom és begyújtok, annyi idő alatt megkeresem azt a pénzt a programozással, amennyivel drágább megoldás a villanyradiátor. :)"

    újabb EPIC. ugye jegyzi ezeket valaki?

    felhasítja. sodika felhasítja. kijelölöd és croppolod, vagy hogy gondoltad? szerinted te tudnál használni egy fejszét? öt perc szerencsétlenkedés után hívnád szegény anyádat, és neki kellene felvágnia. mondjuk nyilván meg is csinálná, nehogy levágd a lábad. meg nehogy szétpereld.

    VálaszTörlés
  169. most azt hagyjuk is, megkeresed-e te a villanyfűtés árát. endi, itt mindenki tudja, hogy a nettó bevételed ebben az évben nem érte el az átlag 50 rongyot, tehát NEM keresed meg. és az csak a fűtés.

    VálaszTörlés
  170. "Figyeld + ABBA dalt Erasure uanúgy énekli gimme gimme gimme a MAN after midnight... pedig vhogy nincs női énekesük.... xD"

    Persze, mert az Erasure cső buzi, úgy mint te.

    VálaszTörlés
  171. "Majd veszek Microsoft Lifecam Studio kamerát, az jobban visszaadja a valódi színeket."

    Miből?

    VálaszTörlés
  172. Sodi, elárulom neked, hogy évi 100-150 rugóból meg lehetne venni azt a fát és szenet, amit a fűtési szezonban elfűtenétek. Számold ki, az két-három hónapi rezsi. Te meg küzdesz a Villanyszámla Vámpírral. :-DDD

    Az utóbbi időben meg olybá tűnik, hogy akkor se tudnád magad jobban leégetni, ha a Kiszel Tüncikével együtt kabrióznál végig az Andrássy úton...

    VálaszTörlés
  173. "Sodi, elárulom neked, hogy évi 100-150 rugóból meg lehetne venni azt a fát és szenet, amit a fűtési szezonban elfűtenétek."

    Ja. Csak éppen ez egy nagy ház, kályha pedig egy van - a ház legtávolabbi pontján. Egyébként van fa itt is, tehát veszünk, és néha használva is van, de csak a hangulat miatt, nem a funkció miatt.

    VálaszTörlés
  174. Beszarok ezeken a magyarellenes mocskokon.
    http://kuruc.info/r/34/86589/

    ---

    1) Prófétált? Ennyi erővel, kérem, Tyirityán Zsolt is prófétált a Magyar Szigeten az ismert szavaival.
    2) 1944-ben a magyar hivataloknak pontosan annyi esélyük lett volna szabotálni a német hatóságok intézkedéseit, mint amennyi esélye egy tálib hivataloknak volt Afganisztán USA-megszállását követően.
    3) Még Karsai László történész úr is elismeri - sőt: ő maga hozta nyilvánosságra -, hogy Szálasi az ország közönséges kirablásának tartotta a munkaerő-transzportokat, ezért minden erejével igyekezett leállítani azokat.
    4) A polgári zsidóság ellen erőszakos atrocitásokat elkövető aljas bűnözőket pedig még a hungarista kormány is keményen üldözte a büntetőjog eszközével.

    Tessék megnézni a balliberális RTL KLUB történelmi összeállítását, melyben erről beszámolnak. Szándékosan nem jobboldali forrást hivatkozok, nehogy valaki azt mondja, hogy hiteltelen vagyok.
    http://www.youtube.com/watch?v=W-_MKcofrk0#t=380

    VálaszTörlés
  175. "Ja. Csak éppen ez egy nagy ház, kályha pedig egy van - a ház legtávolabbi pontján. Egyébként van fa itt is, tehát veszünk, és néha használva is van, de csak a hangulat miatt, nem a funkció miatt."

    Kályha vagy kazán? Mert ha kályha, akkor vízteresíttethetitek és radiátort rakathattok minden szobába, ha kazán, akkor meg ez eleve adott.

    A fahasogatással meg az a helyzet, hogy megveszitek tavasszal amikor olcsó, felkugliztatjátok és akár edzés helyett is felhasogathatod a télig.

    VálaszTörlés
  176. Ja lehet százezrekért szerelgetni és szívni minden szarral, és lehet utána felriadni a szénmonoxidjelző sípolására az éjszaka közepén, és lehet megnyomni egy gombot. Amíg nincs egyben pénz a gáz bekötésére, addig maradjon inkább ez.

    Ha hülyeségekkel foglalkozom, például a befűtéssel, akkor nincs időm melózni.

    VálaszTörlés
  177. Sneci, a "skálázható" "melóddal" még lófaszra se tudtad összeszedni a pénzt lasstan 2 év alatt.

    Ha annyira skálázható lenne, jövő hónapra kiskáláznád a gázfűtést.

    VálaszTörlés
  178. Tudnál mondani bármit az elmúlt 1.5 évből, amire eldöntötted, hogy kiskálázod a pénzt és ez végül sikerült is? (nem, te idióta, a kártérítésből vett laptopod nem ide tartozik)

    VálaszTörlés
  179. Az a százezer amit a szerelgetésre költenél visszajönne egy év alatt azzal, hogy a villanyszámla átalány az nem 50, hanem 15 rugó lenne, Púp. A gázzal se leszel előrébb költségek szempontjából, fűtésszezonban havi 40-50 lazán elmegy nektek gázra. Akkor a téged riogatók közé be fog lépni a Gázszámla Goblin is. :-DDD

    Milyen szénmonoxid, te pontagyú? Ha rendes kéményed van, akkor nem lesz szénmonoxid, nem kell felriadnod és gombokat nyomkodni.

    VálaszTörlés
  180. Ez is érdekes. Buta púpos urizál hogy kényelem meg minden, amikor majd megszakad abba, hogy távoltartsa a Rezsi Rémet, akkor derogál neki egy olcsóbb fűtésre áttérni, mert azt hetente ki kell salakolni, naponta be kell gyújtani, hadd ne soroljam.

    Meg hogy ő ezalatt az idő alatt megkeresi az elektromos fűtés árát.

    Na ahhoz ezeknek a dolgoknak olyan 7-8 órán keresztül kéne tartania.

    De lehet az zavarja, hogy itt nem lehet öt perc után megállni kuruc/kávé/recska/energiaital/netezés szüetre...

    VálaszTörlés
  181. Banshee: A kulcs pedig az, hogy nem sneci fizeti a fűtést. A nyári átlaga nettó 10 ezer(!) forint volt, amit - ha igaz egyáltalán - a szeptemberi bruttó 140-es se tudhatott kompenzálni. Sneci egyszerűen nem keresi meg a rezsi kétharmadát, következésképpen semmit nem érezne abból, ha kevesebbe kerülne a fűtés - ugyanúgy az utolsó fillérje is rámenne, a hiányzó részt pedig az anyunak nevezett varazsló úgyis előteremti.

    VálaszTörlés
  182. Sneci, már az is elég gáz, hogy ennyi idősen animét nézel, de hogy találod meg mindig a legfosabbakat?

    VálaszTörlés
  183. Pont a vicces "németes" animék ellen one kifogásod, na hát??? ;x

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.