Ha még nem láttad volna

2011. október 30., vasárnap

Gonda László - Feljelentésünk okt.24-én a LÜ-nek

Talán emlékeztek, hogy Gonda Lászlót becsületsértés ügyében anno bűnösnek találták. Én magam tettem közzé erről az első kiváló hangminőségű videómat, melynél a hangsávot egy hazafi csúcskategóriás, 100 ezer forintos diktafonjával készítettem, amit a bírónő asztalára helyeztem.


Nos, azóta változások vannak. Gondát másodfokon, majd harmadfokon az ítélőtáblán is felmentették. Részletek Gonda levelében.

Bajtársaim, a harc jogi eszközökkel tovább folyik, de a számonkérés ránk fog maradni ... csak éljék-éljük meg! 
... elsősorban azt szeretném jelezni, hogy feljelentésünkkel kapcsolatban további részleteket fogunk beadni, mert a hétfői (okt.24-i) feljelentésünk elsődleges célja az elévülési idő kitolása volt. Minden jogi segítséget megköszönünk. Most jönnek a részletek, amit rendszeresen elküldök nektek. Most az eredeti feljelentésünket küldöm mellékletben, amiben fontos részletek vannak, de amíg az ügyészség nem fogadja be, addig nem sokat ér. Pedig ... érdemes figyelmesen elolvasni, mert az ördög a részletekben van elrejtve. Még az utolsó fejezetet is, ami persze csak egy "civil elvárás" az ügyészséggel szemben, de jellemző a köz(röhej)állapotunkra
Az nem véletlen, h a Célpont -ban ( http://www.celpont.net/?page=VIDEOK&subpage=celpont1021.flv&category=2011 ) leadott információk alapján Völgyesi Miklós is további feljelentéseket kíván beadni. Az ő jelentésében pl. szó sincs a Műveleti - és Biztosítási tervről, pedig nagyon tanulságos olvasmány: HadMűveleti Terv a forradalmat megvívó magyar nép ellen, aki meg akarta ünnepelni áldozatvállalását, emlékezni, főt hajtani hőseinek és áldozatainak. Szerzője: Majoros Zoltán, műveleti parancsnok 2006.okt.23-án ... A REBISZ egységek névsoráról is hallgatnak... Pedig ez utóbbi az ügyészségnek és a bíróságoknak is meg vannak. Mind a kb. 1.300 rendőr és irányítóik, és politikai felelős vezetőik valamilyen mértékben bűnösek. A célpontban védett tanú tudja ki lőtt, kik a kritikus helyszínek főbűnösei, megmenthetné részben a rendőrség becsületét és példát mutathatna, de nem teszi. Csalódást kell okozzak Szima Juditnak is, akit tisztelek és együtt érző vagyok meghurcolásával összefüggésében, de 5 év után valamilyen mértékben mind bűnös! Lásd feljelentésünk vonatkozó részét!
Szerintem az igen lelkiismeretes és alapos Völgyesi keze is meg volt/van kötve ...  Sajnos engem mint korona tanút a parlamenti bizottság sem hallgatott meg és az első ülésen felsorolt dokumentumok töredékét sem tudták beszerezni ... pedig  Balog Zoli, Morvai és Gaudi is becsülettel sorolta a vizsgálathoz szükséges iratokat. Lásd a másik mellékletet, ami az első bizottsági ülésről készültjegyzőkönyvKiemelések tőlem. Még az ORFK által átadott dokumentumokat sem olvasták, böngészték végig. Nem állt össze egy szakértői csapat, amit Balog Zoli el akart érni, de ő a továbbiakban átadta bizottsági munkáját Révésznek ! Arról nem is beszélve, h szerintem az ORFK által mellékelt kb. 100 GB videó felvételt sem nézte meg rajtunk (Gőbl-Gonda) kívül senki. Ha megnézték volna, akkor talán többet tudtak volna elérni.
Nekem meggyőződésem, h. nincs meg a politikai akarat, ill. a politika miatt távolságot tartanak tőlünk, h ne legyenek támadhatóak a kormány pártok. Ezért szívósan folytatjuk munkánkat, támogatás nélkül isAz utolsó szellemi töltényig. De az bizony vérlázító, h a parancsnoki felelősséget teljesen elhanyagolták. A katonai ügyészségi intézkedések és a bírósági folyamatok egyértelművé teszik nekem, hogy visi-vasi az egész ... Lásd pl. a puskás V. Csaba perét, akit azzal vádoltak, h. az okt.23-án este 23 óra táján, a Blaha sörözőből kidobott emberekből 1-t, Cs.Andrást (tavaly dec.-ben derült ki, h egy másikat is, aki vak volt:V.Pétert) közvetlen közelről hátba lőtte. Tinesz és Kósa is ott voltak, és még ki tudja kik? Mert minden parancsnok ködösített, amnéziás volt, hazudott és a bíróságnak kötelessége lett volna hivatalból feljelenteni, mert a térfigyelő kamera igazolta, hogy hamisan tanúskodtak. Ehhez hozzá kell tegyem, h.csak én voltam az első fokú peren a népből. A térfigyelő kamera a kritikus rendőri intézkedésről persze semmilyen felvételt nem rögzített. Csak kb. 10 perccel a "REND(?)őr" bűnöző aljas tette előtti kb. 10 percig bezárólag. Pedig az ORFK anyagban szept.19-21 között kiváló minőségű térfigyelő kamera felvételek vannak a Blaha sarkán (szemben a Népszinház utcával) felszerelt kamerából. Megmondtam a két ügyésznek, a megismételt első fokú tárgyaláson, a II-III.ker. bíróságon, h. vagy minden puskást és a parancsnokukat - főleg Vágót és/vagy társait - vád és kemény kihallgatás alá helyezik, vagy nem lesz belőle semmi. Lett belőle felmentés és V.Csaba a TEK-nél azóta védett helyzetbe került ... Ő az egyetlen "REND(?)őr" aki a tárgyalásán megkövette a megemlékező-tüntetőket, amely anno a Magyar Hírlapban meg is jelent. A parancsnokok felelősségét ugyan úgy nem fogják vizsgálni, mint Gyurcsányét! Eddig Gyurcsány ellen két kiváló és rendkívül alapos feljelentést adtak be. Az egyiket Völgyesi, majd később Balsai. Akkor még Gy.F. min.elnök volt. Az ügyészség elutasította... Ha Gy.F. szept.18-án lemond, vagy Rudi beolvassa a petíciót, vagy okt.23-án a parlamentben ünnepelnek a forradalmunkat '56-ban cserben hagyó államfők és nem a Kossuth terünkön, ha minket hagynak ünnepelni, semmi tragédia nem következett volna be. Ehhez képest az igazi bűn elkövető Gyurcsány Ferenc, az ősbűnös, ősrasszista védettségű ezért nem lesz elítélve. A többi csak kocsonya gerincű, prostituált zsoldos. Népítéletet !
Következmények nélküli ország maradunk. De mi (és Ti is) tesszük, tegyük ami tőlünk telik. 

ui.: 
1.1956-ban "Magyar rendőr velünk" volt. A proli-kádári erkölcstelenséggel megmételyezett rendőrség 2006.okt.26-án árulóvá vált. 5 évük volt bűnbocsánatra, most már késő. Most jön a számonkérés. A TASZ, Schiffer & Co. pedig szégyellje magát, mert beletörődtek a bűn elviselésébe, a bűnt védik, a bűnösöket óvják. A megtorlatlan bűn következményeivel nem törődnek, csak torzult elveiket védik. 
2.3. melléklet, egy fontos adalék a Kossuth téri tüntetések igazságának megismeréséhez. Takács ellenem indított Btk. perének 3.fokú ítélete. A kézhez vételtől számítva fél évet vártam, mert Btk.-val perelt és még joga volt a Legfelső(bb) Bíróságon felülvizsgálatot kéni. Jó két hete a Magyar Nemzet is hírt adott az ítéletről. 
4-5. melléklet Takács (akác) honlapjáról letöltött szöveg és kép másolata, amellyel támadta a cikket, az interjúmat és elérte a helyreigazítást, úgy, h. nekem senki nem szólt. 
6. melléklet: a Magyar Nemzet interjúm. Azért tartom fontosnak mert félő, h. a Kossuth tér mostani átépítésénél nem fogják figyelembe venni a főcímben olvasható üzenetemet. A Kossuth térre fel kellene állítani még a kb. 22 Árpád házi szentté és boldoggá avatottak szobrát. Ezen őseink Portugáliától-Lengyelországig, Bizánctól-Skóciáig szentként tisztelt patrónái ezen és még több népnek, országnak. Milyen érzés lenne Európa szívében ezen országok állampolgárainak a gyönyörű Kossuth téren találkozni méltó szobraikkal. Zarándok hellyé válhatna a volt(?) Magyar Apostoli Királyság, a jelenlegi sánta legitimitású demokráciánk köztéri lelke! 
Barátsággal
-- Gonda László 
MVSZ-, MSZ-tagKJE alelnök, szóvivőNéptribun 2006+36 30 377 2690

299 megjegyzés:

  1. Sodi, nincs már messze a pillanat, amikor a pátyi házban fejszével felhasogatod a parkettát, és begyújtasz a szoba közepén - a rendelkezésedre álló javakkal átvitt értelemben eddig is pontosan ezt csináltad. Most kapjál a fejedhez, és menj el valahova 8 órában melózni, mielôtt kilakoltatnak benneteket a picsába, és az index.hu valamelyik hajléktalanvideójában látunk viszont.
    (Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy ha az én pénzembôl tékozolsz el 20 milliót, és utána az operátori meló kapcsán lehülyézel, én olyan sallert lekentem volna, hogy a fal adja a másikat. A baj az, hogy az egész család olyan akaratgyenge mint te magad, különben már rég megreguláztak volna.)

    VálaszTörlés
  2. Most le7 röhögni libsiknek, de a "kádárista erkölcsök" azok leginkább nincsenek (-telenek), és így természetesen azok őket sem védik. xD

    VálaszTörlés
  3. Inkább a halál?

    Sneci, azt mondtad, hogy nem vagy alkalmas fizikai munkára, mert nyomorék vagy. Most hiába tiltakozol, aki nem tud 20-30 percen keresztül egy helyben állni vagy cipekedni, az nyomorék.

    Nem tudsz huzamosabb ideig koncentrálni egy dologra, mert nulla a monotóniatűrésed.

    Nem tudsz alkotó, kreatív munkát végezni, mert az intelligenciád és a kreativitásod ezt nem teszi lehetővé. Ez megmutatkozik a munkádban is, mert folyamatosan csak gányolsz.

    Pénzügyekkel való foglalkozásra is alkalmatlan vagy, ezt hadd ne magyarázzam.

    Bár az alkotás meg a kreativitás kapcsán érintettem, de erre ki kell térnem. Videófelvételek - ami a hobbid - készítését se tudod csinálni, ferde kép, szó közepén vágás, elnagyolt perspektíva, ezek jellemeznek téged.

    Sodi, most megkérdem. Mi haszna van belőled a társadalomnak? Minek él egy ilyen, mint te?

    Mi az a tevékenység, amivel te a világot jobbá teszed?

    VálaszTörlés
  4. SoDI hogy allsz a sajat megoldassal? Mikor tervezel indulni?

    VálaszTörlés
  5. Inkasszómanó: Nem kell "elmennem", csak el kell kezdeni 8 órázni. Kilakoltatásról pedig vicces gondolkodni, miközben semmiféle bankhitelünk nincs. :)

    "Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy ha az én pénzembôl tékozolsz el 20 milliót, és utána az operátori meló kapcsán lehülyézel, én olyan sallert lekentem volna, hogy a fal adja a másikat."

    Pedig ez a leglogikusabb gondolat a világon. Nem szabad a befektetést veszni hagyni. Vagy kreatív és innovatív munkát végzek, mint most, vagy inkább a halál. :)

    Ennyi anyagi befektetés és tanulás után ÉPPEN AZZAL tenném tökéletesen értelmetlenné az egészet, ha valaha is elvállalnék egy operátori szintű munkát. Nem-nem, én ennél többre vagyok hivatott. Most is többet csinálok.

    Ha olyan munkakörben dolgoznék, ahol nem érzem minden nap, hogy éppen hasznosítom az egyetemi évek alatt megszerzett tudást, akkor elásnám magam. Mélyre. Az tényleg egy vesztes helyzet lenne. Aminél talán még a halál is jobb. :)

    VálaszTörlés
  6. Sodi, ha 2 milliót élsz fel évente, meddig fog még tartani a vagyon? 5-6 év?

    VálaszTörlés
  7. ---

    Megint megkeveredtek a komment-sorrendek, bocs :)

    --

    "azt mondtad, hogy nem vagy alkalmas fizikai munkára"

    NA ÉS? :) Soha nem voltak ilyen terveim.

    "Nem tudsz huzamosabb ideig koncentrálni egy dologra, mert nulla a monotóniatűrésed."

    LOL :)
    Az utóbbi igaz (futószalag-munkát nem tudnék végezni, mert kb. 2-3 óra után őrjöngve törném össze a berendezést, és így fizetés helyett még nekem kéne kártérítést fizetnem), de az előbbi egyáltalán nem. Ha valami izgalmas és innovatív feladat, nagyon is tudok koncentrálni rá.

    "Nem tudsz alkotó, kreatív munkát végezni, mert az intelligenciád és a kreativitásod ezt nem teszi lehetővé."

    ENNEK PONT AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ.

    Jelenleg is ilyen munkát végzek.
    Kreatív, alkotó munkát.

    MÁS MUNKÁT NEM IS TUDNÉK ELVISELNI.

    Az intelligenciámmal pedig annyira nincs semmi gond, hogy amikor az ELTÉ-n programozás módszertanból az első félévek alkalmával sorra hullottak az emberek, mint a forgács, addig nekem egyik számonkérés sem került 3-asnál rosszabbra. :)

    VálaszTörlés
  8. "Sodi, ha 2 milliót élsz fel évente, meddig fog még tartani a vagyon? 5-6 év?"

    Most éppen olcsóbban élek. Nincs saját lakás fenntartva, nem járok be rendszeresen sehova, itthon eszem. Ez kapásból megfelezi a költségeket. A felét pedig hozom. Így bizony nem fogy semmivel a vagyon. :)

    VálaszTörlés
  9. Elég durva ez a mai futam, már a forma1re gondolva ez alatt. =)

    Az a munka még sima érettségit SEm igényel, 3 műszak, 8 v 12 óra, utóbbi esetben "'4 műszak" azaz mint a juhászok, folyamatos munkarend, pár nap 12 óra és pár szabadnap váltják 1mást.

    De hát mondom, 8 általánossal, és zömmel nőket kleresnek ien összexerelőnek szalag mellé, és ezt ki is írják a hirdetésbe.

    VálaszTörlés
  10. "NA ÉS? :) Soha nem voltak ilyen terveim."

    Nem is kell hogy legyenek.

    "Az utóbbi igaz (futószalag-munkát nem tudnék végezni, mert kb. 2-3 óra után őrjöngve törném össze a berendezést, és így fizetés helyett még nekem kéne kártérítést fizetnem), de az előbbi egyáltalán nem. Ha valami izgalmas és innovatív feladat, nagyon is tudok koncentrálni rá."

    Hány percig?

    "Jelenleg is ilyen munkát végzek.
    Kreatív, alkotó munkát."

    A szórólapkésztést meg a szippantós mailboxának a kezelését azért nem venném ide.

    "Az intelligenciámmal pedig annyira nincs semmi gond, hogy amikor az ELTÉ-n programozás módszertanból az első félévek alkalmával sorra hullottak az emberek, mint a forgács, addig nekem egyik számonkérés sem került 3-asnál rosszabbra. :)"

    Az intelligenciának több szegmense is van. Ebben lehet erős vagy, de a többiben még az átlagszintet is képtelen vagy hozni.

    VálaszTörlés
  11. "Nem kell "elmennem", csak el kell kezdeni 8 órázni."

    A 10 ezer forintos hónapjaid alapján már rég leeshetett volna, hogy erre te képtelen vagy, mert nincs önfegyelmed. Neked a saját akaratból történô 8 órázás ugyanolyan lehetetlen küldetés, mint saját erôbôl megmászni egy hegyet.

    "Kilakoltatásról pedig vicces gondolkodni, miközben semmiféle bankhitelünk nincs."

    Nem kell ahhoz hitel te gyogyós, elég egy jelentôsebb (pl. közüzemi) tartozás. Dereng már?

    "Pedig ez a leglogikusabb gondolat a világon. Nem szabad a befektetést veszni hagyni."

    A nigériai csalások áldozatai ugyanígy gondolkodnak, te okleveles viktimológus. Az alapvetô tévedés az, hogy ez egy befektetés lenne - lófaszt, az a pénz már rég elúszott, és minél késôbb szállsz ki, annál több fog elúszni. Ezért vagy balek, mert egy áldozat módjára gondolkodsz.

    "Vagy kreatív és innovatív munkát végzek, mint most, vagy inkább a halál. :)"

    Én is erre tippelek, hogy egy napon a tûzoltók, rendôrök és végrehajtók által körülvett pátyi führerbunkerban kinyitod a gázt, bár szerintem ehhez sem vagy elég akaraterôs. Lehet szmájlizni, de nyakadig ér a szar.

    VálaszTörlés
  12. Vagy ha nem is 2-3 óra, de 2-3 nap.

    Vannak olyan munkakörök, melyekkel kapcsolatban pontosan tudom, hogy alkalmatlan vagyok rájuk, mert kb. az első hét közepe táján elszakadna a cérna és vagy összetörnék valamit (esetleg valamelyik kollégát), vagy elküldeném valamelyik ügyfelet a kurva anyjába. :DDDDDDDDDD

    Tehát
    - futószalag
    - értékesítői
    - ügyfélszolgálati
    meló kizárva.

    Fizikai ügyszintén, tehát kizárásos alapon marad a kreatív és innovatív munka.

    Amit most is végzek. :))))

    Ezt az állapotot viszont, hogy TUDJAK ilyen munkát végezni, el kellett érni, ezért volt az egyetemi évek minden fillére és másodperce jó és okos befektetés. Mert nélküle a halál van. Erről ennyit.

    VálaszTörlés
  13. Sodi, kivételes képességeidet azért megkérdőjelezi, hogy 20 millió forintba és 56 félévbe került, hogy erre a pistike-szintre felküzdd magadat, ahova egy átlagos képességű fiatal 1-2 év alatt eljut, ingyen.

    VálaszTörlés
  14. "Vannak olyan munkakörök, melyekkel kapcsolatban pontosan tudom, hogy alkalmatlan vagyok rájuk, mert kb. az első hét közepe táján elszakadna a cérna és vagy összetörnék valamit (esetleg valamelyik kollégát), vagy elküldeném valamelyik ügyfelet a kurva anyjába"

    Te mindezen erőfeszítések közepette a satnya fizikumoddal először saját magad törnéd össze, Púp!

    "Ezt az állapotot viszont, hogy TUDJAK ilyen munkát végezni, el kellett érni, ezért volt az egyetemi évek minden fillére és másodperce jó és okos befektetés. Mert nélküle a halál van."

    Tehát okos és jó befektetés az, hogy 20 millát kifizess azért, hogy havonta megkeresd a minimálbér felét. Az kb. évi félmilla.

    Tehát a befektetésed 40 év múlva fog megtérülni.

    VálaszTörlés
  15. "Hány percig?"

    Akár hosszú órákig is. :)

    "A szórólapkésztést meg a szippantós mailboxának a kezelését azért nem venném ide."

    Ha szerinted az AdWords fiók mailbox, akkor hülye vagy. Ez komoly marketinges tudás, amivel az emberek dicsekednek, ha valóban nagyon értenek hozzá.

    http://www.keresomarketing.hu/google-adwords-szakerto

    "Ebben lehet erős vagy, de a többiben még az átlagszintet is képtelen vagy hozni."

    Ha a programozáshoz erős az intelligenciám, az már épp elég. :)

    "erre te képtelen vagy, mert nincs önfegyelmed"

    Az önfegyelem nem "képesség", hanem begyakorlott dolog. Be kell gyakorolni.

    "Nem kell ahhoz hitel te gyogyós, elég egy jelentôsebb (pl. közüzemi) tartozás. Dereng már?"

    Olyan pedig nincs. :)

    "Én is erre tippelek, hogy egy napon a tûzoltók, rendôrök és végrehajtók által körülvett pátyi führerbunkerban kinyitod a gázt"

    Na, ilyen nem lesz. :) Ugyanis a jövedelmem az hónapról hónapra folyamatosan növekszik.

    VálaszTörlés
  16. "Tehát okos és jó befektetés az, hogy 20 millát kifizess azért, hogy havonta megkeresd a minimálbér felét."

    Illetve ki tudjam skálázni megfelelő önfegyelemmel a sokszorosát. :)

    VálaszTörlés
  17. "Nem-nem, én ennél többre vagyok hivatott. Most is többet csinálok."

    Többre vagy hivatott? Aki valóban így gondolja, az általában lebasz egyet az asztalra, és azonnal elkezdi az álmának a megvalósítását. Te ezzel szemben mit csinálsz: egész nyáron halasztgattad a felpörgést, kitaláltad, hogy majd szeptemberben nekilátsz. Szeptember 1. óta közel 2 hónap telt el, és gyakorlatilag semmit sem értél el, mindössze állítólag optimalizálni tudtad valamilyen szinten a munkád ütemezését, de 4 óránál többet még mindig képtelen vagy melózni.

    És tudod miért van ez? Mert te nem akarsz magasabb szintre lépni, neked csak az kell, hogy megtudd venni a kütyüidet a lehető legkevesebb munkából, de ha nincsenek meg a kütyük, akkor a kevesebb munka is megteszi. Csak legyen mindig mögötted valaki, aki etet, öltöztet, fenntart egy házat, és mindig közbelép, ha valami világmegváltó ötleted csúfos kudarcban végződik. Ez fűtött szoba, megpakolt hűtő, egy erős gép és internet. Ezek az igényeid, csak azért vagy hajlandó kicsit jobban melózni, hogy ezt fenntartsd. Aki többre hivatott, aki milliós cégekről, A6-osról, medencéről álmodozik, az nem így él.

    VálaszTörlés
  18. "Na, ilyen nem lesz. :) Ugyanis a jövedelmem az hónapról hónapra folyamatosan növekszik. "

    Az excel tábláidből nem ez jön le, hanem 10-30 ezer környékén stagnáló jövedelem.

    VálaszTörlés
  19. "Aki többre hivatott, aki milliós cégekről, A6-osról, medencéről álmodozik, az nem így él."

    Jó, ki kell törni a kényelmi zónából. Ez tény. :)
    Ez szintén az akaraterő kérdése.

    VálaszTörlés
  20. Sodi, te szerencsétlen, a hármas vizsgáidra vered itt a faszod?
    Ha igazán tehetséges lennél, ötös alatti jegyed nem lett volna.

    VálaszTörlés
  21. "Akár hosszú órákig is"

    Napokig, nem? :-DDD

    "Ha szerinted az AdWords fiók mailbox, akkor hülye vagy. Ez komoly marketinges tudás, amivel az emberek dicsekednek, ha valóban nagyon értenek hozzá."

    És ezen emberek havi 10 ezret kérnek el érte?

    "Ha a programozáshoz erős az intelligenciám, az már épp elég."

    Lásd kötbér, visszadobott munkák, pistike-legózás, gányolás, hadd ne soroljam.

    "Az önfegyelem nem "képesség", hanem begyakorlott dolog. Be kell gyakorolni."

    Akaraterő kérdése, az meg képesség. Te nem rendelkezel vele.

    "Olyan pedig nincs. :)"

    Ha még az is lenne a végrehajtás alatt álló céged mellett...:-DDD

    "Na, ilyen nem lesz. :) Ugyanis a jövedelmem az hónapról hónapra folyamatosan növekszik."

    Minimálbért elérted már?

    "Illetve ki tudjam skálázni megfelelő önfegyelemmel a sokszorosát. :)"

    Ahhoz neked újra kell születned. Hol is tart a saját megoldás?

    VálaszTörlés
  22. "SoDI írta...
    "és ehhez képest milyen kurva keveset keresel már 2 éve?"

    Én ügyvédnek akartam volna tanulni, de erősködés volt, hogy a gimi utáni infós OKJ-k után infó irányba menjek."

    sneci, azt akarod mondani, hogy neked még 21 éves korodban is megmondták anyádék, hogy hova mehetsz továbbtanulni?

    sneci, neked mikortól lett önálló akaratod a saját életedre vonatkozó döntések esetében? hány éves korodig mondták meg anyádék, hogy hova iratkozhatsz be?

    és miben dönthettél önállóan, ha a továbbtanulásodban az anyád akaratát kellett követned?

    VálaszTörlés
  23. "Jó, ki kell törni a kényelmi zónából. Ez tény. :)
    Ez szintén az akaraterő kérdése."

    Ahogyan az is, hogy 2-3 óra kicsit monotonabb munkától ne kapj dührohamot. Bármennyire is meglepő, ez nem egy sajátos tulajdonságod, amin nem tudsz változtatni, hanem egy olyan tipikus attitűd, ami az elkényeztetett nagyvárosi kölyköket jellemzi, amikor egy napon kikerülnek a való életbe.

    Amúgy továbbra sem értem mit értesz azon, hogy a fizikai munkára alkalmatlan vagy. Állítólag te egy ereje teljében lévő, egészséges huszonéves vagy. Miért ne tudnál ellátni valamilyen könnyű fizikai munkát? Amennyiben a fizikumod még arra is alkalmatlan, akkor egyrészt valaki kurva nagy baj van veled, ami sürgős orvosi beavatkozást kíván, másrészt 40 éves korodra tolószékes leszel, 50 éves korodra meg már az alapvető szükségletek kielégítésében is segítségre fogsz szorulni.

    VálaszTörlés
  24. "Napokig, nem? :-DDD"

    Nincs olyan részfeladat, ami napokig tartana. :)

    "És ezen emberek havi 10 ezret kérnek el érte?"

    Én azért kérek egy 10-est, hogy legyen hol gyakorolnom. A Google minősítést az kapja meg, aki bizonyítja a gyakorlatát.

    "kötbér, visszadobott munkák, pistike-legózás, gányolás"

    Ez max. a tavalyi évre igaz. Idén semmi ilyesmi nincs.

    "Akaraterő kérdése, az meg képesség."

    Nem az. A motiváció szintjén múlik.

    "Ha még az is lenne a végrehajtás alatt álló céged mellett...:-DDD"

    A nem vészes. Nekem úgy sincs semmim, ami végrehajtható lenne. :)

    "sneci, azt akarod mondani, hogy neked még 21 éves korodban is megmondták anyádék, hogy hova mehetsz továbbtanulni?"

    Ha náluk a pénz, nyilván.

    VálaszTörlés
  25. "Ahogyan az is, hogy 2-3 óra kicsit monotonabb munkától ne kapj dührohamot."

    Nem, annak ehhez semmi köze. :D
    Több órás monoton feladataim nincsenek.
    Épp ez a szét a szakmámban.
    A monoton feladatok helyett írok rá egy szkriptet. :D

    VálaszTörlés
  26. Sneci, te kb fél éve még a Brian Tracy-féle tízes listát is képtelen vagy összehozni, mert ahhoz is akaratgyenge és buta vagy, hogy leülj, és átgondold az életed. Én megtettem helyetted, az elôzô kommenten írása óta, vagyis invesztáltam azt a kb 5 percet hogy kitaláljam, én a te helyedben hogyan próbálnám helyrehozni az elbaszott életemet. Parancsolj:

    1) rendberakod az életviteled, rendszeres bevételrôl gondoskodsz: vagyis keresel egy 8 órás állást, és minden nap bejársz
    2) rendezed a pénzügyeidet: elindítod a végrehajtást, felveszed a kapcsolatot a te ügyeidben eljáró végrehajtókkal, és megállapodtok a törlesztés ütemezésérôl
    3) gondoskodsz róla, hogy ne kényszerülj tolószékbe 40 évesen: gyógytornászt és úszásoktatót fogadsz, rendszeresen eljársz
    4) rendbeszeded a hajléktalan-külsôdet: minden nap zuhanyzol, borotválkozol és fogat mosol, továbbá rendszeresen eljársz fodrászhoz
    5) rendezed a kapcsolatodat anyáddal, elnézést kérsz érte az elkúrt 20 millióért és az eltékozolt 11 évért
    6) lerakod a nyelvizsgád, hogy lezárhasd a tanulmányaid
    7) rendszeresen kimozdulsz az odvadból, eljársz szórakozni
    8) eldöntöd hogy felnôsz, kidobod az összes játékod, a kütyüket, letörlöd az összes Naruto és One Piece epizódot, és megfogadod, hogy soha többet nem baszod el az idôdet rajzfilmekre
    9) rászoktatod magad a takarékoskodásra és tartalékképzésre, ha van fölös húszezred, nem baszod el azonnal valami haszontalan hülyeségre, hanem megnézed, hogy lenne a pénznek a legjobb helye (törlesztések, közüzem, takarékszámla, renoválás, stb).
    10) rendszeresen pénzt és idôt fordítasz az önképzésre (internet, könyvtár, szakkönyvek), hogy ne maradj ostoba proli, aki nem tudja elképzelni, hogyan navigáltak a repülôgépek a GPS létezése elôtt, illetve hogy ne gányolt fos programokat írj.

    VálaszTörlés
  27. "Nincs olyan részfeladat, ami napokig tartana. :)"

    Menny ideje is fejlesztgeted a nagy rendszert?

    "Én azért kérek egy 10-est, hogy legyen hol gyakorolnom. A Google minősítést az kapja meg, aki bizonyítja a gyakorlatát."

    "Nekem nagy gyakorlatom van, a helyi szippantós mailboxát kezelgettem havi 10 rugóért. Tyerintyem ez értyhetyő..."

    "Ez max. a tavalyi évre igaz. Idén semmi ilyesmi nincs."

    Mennyit is keresel idén a munkáddal?

    "Nem az. A motiváció szintjén múlik."

    Önámítás...

    "A nem vészes. Nekem úgy sincs semmim, ami végrehajtható lenne. :)"

    Ennyi idős korodra ez szégyen...

    VálaszTörlés
  28. Szép sorban haladok minden felé. :)
    Na megyek melózni.

    VálaszTörlés
  29. Akkor talán 5 év múlva keresel annyit, amennyi a mostani minimálbér...

    VálaszTörlés
  30. "Na megyek melózni."
    Azert az is eleg szanalmas hogy egy pihenonapot sem tudsz tartani a heten. Misen voltal ma?

    VálaszTörlés
  31. Rajzfilmet azaz animét a zember a szabadidejében néz, mondjuk valóvilág + uncsi különbenisismétlés tévés filmek, és ien efféle unalmas dolgok heiiett. :D

    VálaszTörlés
  32. Tegnap pihentem.

    - Zöld lámpás
    - Transformers 3
    - Ördögűző - a kezdet
    - One Piace 300 :)

    Ezeket néztem meg, valamint aludtam. :D

    Na meló.

    VálaszTörlés
  33. (10+1: Elfelejted a hagymázas baromságaidat arról, hogy milliomos leszel a saját megoldásodból; kizárólag a 10 pont végrehajtására koncentrálsz.)

    VálaszTörlés
  34. Sodi, november 20 -ra meglesznek az előirányzott dolgok?

    VálaszTörlés
  35. "Ha náluk a pénz, nyilván."

    sneci, ehhez csak gratulálni tudok, hogy az életedre, a vágyaid megvalósítására vonatkozó döntéseidet 21 éves felnőttként is anyád akaratának rendelted alá, és becsicskultál neki, mert nála volt a pénz.

    de akkor lépjünk tovább innen arra az állításodra, hogy te azért költöztél anyádhoz, hogy segítsd anyagilag a rezsibe való beszálással.

    ugye valójában arról volt szó, hogy anyád döntött a pátyra való költözésedről, és megint az ő akaratának kellett magad alárendelned, mert nála volt a pénz? ugye így volt sneci?

    VálaszTörlés
  36. tegye már fel a kezét a trollok közül, akinek 18 vagy 21 éves korában megmondták az anyjáék, hogy hova menjen továbbtanulni, azon az alapon, hogy a szülők fizetnek!

    VálaszTörlés
  37. "Sodi, november 20 -ra meglesznek az előirányzott dolgok?"

    NANÁ! :)

    VálaszTörlés
  38. Szerintem ezt is lepapírozták. Az anyja már nem tudta Sneci lakását fenntartani, erre ultimátumot intézett gyagyás fiához, hogy vagy odaköltözik, vagy csinál amit akar, mert ő tovább nem törli a seggét. Sneci jó szokásához híven bezsarolta az anyját, hogy amennyiben kivágja a lakásból, akkor a Régi Ól árát oda kell adja neki.

    Sneci életében annyi a változás, hogy most otthon csinálja ugyanazt, amit a Régi Ólban, anyja továbbra is eltartja, mint Toldi a rudat. Az anyja meg nem tudja kibaszni - pedig szerintem szeretné - mert nincs az elkúrt 20 után újabb 13 felesleges millája.

    VálaszTörlés
  39. sneci, azt az állításodat még mindig fenntartod, hogy anyáddal szemben van 13 milláról szóló papírod?

    VálaszTörlés
  40. milyen durva lenne, ha nem lenne ez is hazugság. mert akkor a mérleg úgy néz ki, hogy a tanulással felélt 20 milliót, elbaszta a 3 milliós anyai örökséget, és ezek után még az anyjától követel papíron 13 millát.

    VálaszTörlés
  41. SoDI anyad ismeri a blogodat? Nem szokott kivancsisagbol idenezni? (Lehet hogy o az egyik troll alneven?)

    VálaszTörlés
  42. "Van."

    akkor ez a mérleg. felélted anyád fél vagyonát, kb. 20 milliót, elbasztad a nagyszülői örökséget, kb. 3 milliót, és még ezek után van pofád anyáddal aláíratni 1 papírt, hogy 13 millióval tartozik neked?

    VálaszTörlés
  43. sneci, ti azért egy elég furcsa család vagytok. nem gondolod?

    felnőttként anyád dönt a továbbtanulásodról, mert nála van a pénz, te meg aláíratsz vele egy tartozáselismerést, miután elbaszott rád 20 milliót, és befogad a házába, etet és ruház, mindezt 29,8 évesen.

    ja, és kiraktad apádat a lakásodból.

    ti nem család vagytok, hanem laza érdekközösség.

    VálaszTörlés
  44. "Nem-nem, én ennél többre vagyok hivatott."

    Itt van a kutya elásva. Ez minden probléma alapja, Sodi kóros személyiségrajzának egyik fő elem.

    Valamikor sok évvel ezelőtt, amikor még kicsit reálisabban tekintett a világra, felismert, hogy valami nincs rendben körülötte, valami más. De ebből nem azt a következtetést vonta le, hogy gyagyás, és sürgősen orvoshoz kellene mennie, hanem azt, hogy jobb és értékesebb ember, mint a többiek, a szürke kisegerek.

    Azért nincsenek barátai, azért röhögik ki a lányok, azért nem sikerül neki semmi az életben, mert irigyek rá az emberek, mert jobb mint ők.

    Aztán harmincévesen az anyjánál lakik, minimálbért keres (ha egyáltalán) és agyonnyomják az adósságok.

    VálaszTörlés
  45. A trolloknak:

    Akiben van egy kis jóérzés, itt most kb. olyasmi a helyzet, mint a webcamon közvetített öngyilkosság, csak ez jóval lassabb. Lehet katalizálni, vagy gátolni is.

    A műsor interaktív, a főszereplő befolyásolható;
    -a hülyeségre kitűnő hatásfokkal lehet rávenni
    -a számára jó dologra viszont pocsék a vételi készsége

    A jelenlegi tendenciát ha továbbrajzoljuk, akkor a végkifejlet tragikus lesz, melyért a trollokat törvényi felelősség nem terheli, hiszen Sodi –papíron- akaratnyilvánításra alkalmas személy.
    (Persze a gyakorlatban annyira, mint a lakásukból kisemmizett öregek, akik aláírnak egy szerződést.)

    Ugyanakkor az erkölcsi felelősség annál inkább megállapítható.
    A jószándék sajnos lepereg róla, én csak rövid időszakokra követem a „karrierjét”, de még én is láttam, hogy évek óta rengeteg ember próbálta győzködni, sikertelenül.

    Gyökeresen nem tudunk változtatni rajta, viszont egy dolgot megtehetünk: leszarjuk a blogját, nem írunk kommenteket. Ezzel valamennyire tehermentesítjük őt a saját hülyeségétől.
    Most rengetegen írnak, napi több száz hozzászólás, amit ez a félnótás végigolvas, és készséggel válaszol is rá. Elégedett, hogy „pörög” a blog. Ezzel tölti a napjait.

    Ez lefoglalja a figyelmét, nem képes normálisan dolgozni, jön az inkasszómanó, ez a szerencsétlen pedig pár év múlva tényleg az utcán fog halálra fagyni!!!

    A hírek pedig terjednek, el fog jutni a trollokhoz, akik majd akkor nekiállhatnak elgondolkodni, hogy
    „ha nem kötöttük volna le a figyelmét, akkor talán többet dolgozott volna, és ma is (emberhez méltóan) élne”.


    Igen, olyan a gyerek amilyen… nekünk viszont ezt tudomásul véve kell döntenünk.

    Ennél többet nem tehetünk.
    (még hasznos lenne a sokáig formálgatott levél a mamának, de azt nem tudom, mi lett vele végül)

    VálaszTörlés
  46. A lányok, főleg ha többen vannak 1ütt, szinte MINDIG vihognak, és így vadidegenként pl 1 1etemen elég nehéz eldönteni, pontosan min v kin is, hisz "nem nincsenek" a megfigyelőn kívül mások a lányokon kívül ottan a képzeletbeli szituban, ígyhát honnan tudja az e per 1 +figyu, hogy épp őrajta viohognak az am is mindenen hihihiző butuska bakfisok avagy sem? xD

    VálaszTörlés
  47. Sodi, ezek mindig töröltetni akarják veled a blogod, én +figyeltem...

    És pl fenn le7 hagyni akkor is ha nem frissíted.

    VálaszTörlés
  48. tényleg, a levéllel mi lett? végül megkapta Sodimama?

    VálaszTörlés
  49. Nem lett elkuldve. Pedig szerintem tenyleg hasznalhatna. Most mar az uj infok birtokaban meg jobbra is meg lehetne irni.

    VálaszTörlés
  50. tényleg sneci, a törölt blogjaidat töltsd már fel valahova, hogy hozzáférhető legyen a teljes életműved.

    VálaszTörlés
  51. Nem tom, sztem feltöltötte, max a jobbstartot nem de ha nincs + vmennyit behoz belőle az archive.org - sajnos pont a kommenteket annyira nem igazán...

    VálaszTörlés
  52. Google keresés: sodiblog.rar
    Majd talán felrakom a JobbStart blogot is.

    VálaszTörlés
  53. ""Én ügyvédnek akartam volna tanulni, de erősködés volt, hogy a gimi utáni infós OKJ-k után infó irányba menjek."

    sneci, azt akarod mondani, hogy neked még 21 éves korodban is megmondták anyádék, hogy hova mehetsz továbbtanulni? "

    Kivételesen Sodinak kell igazat adjak (ajaj). Vagy inkább az anyjának.

    Lássuk be, Sodi teljességgel alkalmatlan az ügyvédi pályára: beszédhibás, mindenféle szociális interakcióra alkalmatlan, öltözködni nem tud, stb. Milyen ügyvéd lett volna belőle?

    Az meg szerintem természetes, hogy ha valaki 15-20 milliót költ valaki "oktatására", akkor beleszóljon abba, hogy mire megy el a pénz.

    VálaszTörlés
  54. ugyanolyan ügyvéd lett volna belőle, mint amilyen most informatikusnak, és az anyja öltöztetné ugyanúgy. kirendelésekből élne, és a hermán-gőbl-féle lúzerek ügyeit vinné. hónap végén meg rettegne, hogy ki tudja-e skálázni az iroda rezsijét.

    VálaszTörlés
  55. Mondom, a Regász Mária is 45 évesen lett ügyvéd.
    Sose késő. :D

    VálaszTörlés
  56. Azért nem.

    Közösködne az anyjával. Együtt mennének melóba, az anyja figyelne rá hogy rendesen fel legyen öltözve, satöbbi.

    A tárgyalások vitelét persze nem bízná rá, de valami ingatlanadásvételt vagy cégalapítást rá lehetne bízni.

    VálaszTörlés
  57. Sodi, te előbb fogsz feleségül venni egy orosz szupermodellt akit a szexcseten szedtél fel, minthogy letegyél egy jogi szakvizsgát.

    VálaszTörlés
  58. "A tárgyalások vitelét persze nem bízná rá, de valami ingatlanadásvételt vagy cégalapítást rá lehetne bízni. "

    Szerintem nem.

    Ha nem működik a webshop, akkor mi van? Semmi.

    Ha elbassza a szerződést, akkor annak közvetlen milliós következményei vannak.

    VálaszTörlés
  59. Itt a snecológiai archívum:
    http://www.megaupload.com/?d=4SSIQRZN
    A jobbstart.hu-s speakboard mintán (vakembernek.mp3) konkrétan beszartam :D

    VálaszTörlés
  60. Jogi pálya és Sodi? Nem hinném. Van egy ismerősöm, aki oda járt, és a szorgalmi időszakot is reggeltől estig tartó tanulással töltötte. Sodit pedig már 4 óra legózás is ledönti a lábáról. Másrészt meg a jogra járnak az igazi sznobok, akik már azt is szóvá tették annak az ismerősömnek, amikor egyik nap kicsit borostásan tévedt be. Vajon Sodira hogyan néznének?

    VálaszTörlés
  61. Pedig a sznob, az csak utánozni próbálja a NEMESEKET. XD

    Mondom én, az nem 1 pozitív jelző. Sodi nem sznob. A régi blogon volt 1 poszt szakállas-vastagkeretes szemcsis idősebb hangmérnökről, akiről is Sodi is és én is +állapítottuk, hogy igen, róla elhiosszük, hogy ÉRT a témához, mert nem tininek öltözött trendy divatmaki hanem ien stílusos külsejű. :D

    VálaszTörlés
  62. Mondjuk a sok magolást utálnám, az tény. :)

    VálaszTörlés
  63. http://www.modellsport.hu/szabalyzatok/biztonsagi.pdf helikopter tervet passzolhatod is ... Budapesten elkezdenél vele játszani nagyjából az első hatósági személy elkobozná.

    VálaszTörlés
  64. Rotwein

    Már egyszer felsoroltam mennyiféle problémakör van SoDI jogi pályafutásának eshetőségével ... nem véletlenül nem erőltette édesanya pedig, ahol szülő ügyvéd ott gyereket is helyből oda küldik, mert megvan a bojtárkodáshoz a stabil hely meg az örökölendő ügyfélkör.

    VálaszTörlés
  65. Vik: "Budapesten elkezdenél vele játszani nagyjából az első hatósági személy elkobozná."

    Oszt mégis mire hivatkozva? :DDD

    Egy nem egy analóg vezérlésű, komoly, robbanómotoros repülőmodell, hanem egy elektromos vezérlésű, távirányítós játék.

    Ez még akkor sem okoz bajt vagy sárülést, ha nekimegy egy embernek, vagy ráesik.

    Ezek a szabályok VALÓDI helikoptermodellekre vonatkoznak. Azok tényleg tudnak veszélyesek lenni. Ez nem. :D

    VálaszTörlés
  66. "távirányítós játék."

    Tehát ez nem egy beruházás, hanem egy játék. Kösz, hogy végre elismerted!

    VálaszTörlés
  67. Majd meglátod ... aztán max. utólag magyarázkodhatsz, ha lefoglalták.

    VálaszTörlés
  68. Ezzel még akkor sem tudnék sérülést okozni akár emberekben, akár felsővezetékekben, ha SZÁNDÉKOSAN akarnék. :)

    Egyszerűen alkalmatlan rá. Csak a gép törne össze. Ez nem valódi modell, egy játék. Játék, ami komoly célra is hasznosítható (repülő kamera).

    "nem véletlenül nem erőltette édesanya pedig, ahol szülő ügyvéd ott gyereket is helyből oda küldik"

    Nem feltétlenül. Anyám kolléganőjének a fia a BME-n tanul. :)

    VálaszTörlés
  69. Különben ha az volt az érv a számítástechnikai tanulmányok mellett, hogy a gimnázium után ilyen OKJ-kre mentél, akkor minek mentél ilyenekre?

    Egyáltalán, miért nem mentél a gimnázium után azonnal egyetemre?

    VálaszTörlés
  70. "A TEK úgyis egyből ott fog teremni..."

    HOL "ott"?
    Nyilván nem fogom az Orbán Viktor fejéhez küldeni a cuccot. :DDDDDDDD

    "Majd meglátod ... aztán max. utólag magyarázkodhatsz, ha lefoglalták."

    Akkor engem is vinnének vele, mert abból bizony hivatalos személy elleni erőszak lenne. Ugyanis semmilyen jogcímük nincs a repülő kamerám lefoglalására. :DDDDDD

    Max. eltetetheti velem, ha úgy érzi, zavarja az intézkedést. :)

    VálaszTörlés
  71. sodilegnagyobbrajongoja: Gimi után pihenni akartam. Az OKJ-t is anyám találta ki, hisz ötösre érettségiztem infóból, és gimi mellett is jártam több évig suli melletti fizetős Rend-szám Bt tanfolyamra (lásd: Dbase adatbázisomat).

    VálaszTörlés
  72. SoDI

    Tökre mindegy te milyen sérülést nem akarnál okozni ... közterületen nem lehet ilyesmikkel játszani. Főleg nem tömegrendezvényen.

    Tőlem nyugodtan kezd el a próbálkozást legalább lesz pár perced az esti hírekben majdan ...

    VálaszTörlés
  73. Rendszámra én is jártam, kurva "igényes" volt.

    VálaszTörlés
  74. A TEK az a kertben termett MÁRIS és összve is lettek szedve még a fagyok előtt. =Đ

    VálaszTörlés
  75. Különben meg menjél dolgozni, ne itt kommentelgess.

    VálaszTörlés
  76. Vik: Nézd már meg ezt a videót.

    http://www.youtube.com/watch?v=CLHCD5E4_mQ

    A felében Budapest belvárosában játszanak vele. :)

    VálaszTörlés
  77. Orbi e nélkül is repül hamarosan :DDDDDDD

    VálaszTörlés
  78. SoDI

    Van aki graffitizik mégsem kapják el, ha viszont egy rendezvényen mész oda a falhoz felfirkálni, hogy Orbán takarodj! bevisznek :D

    VálaszTörlés
  79. Perjési busz+re ki volt írva 01-ben aszt nemúgylett??? Nahátakkor+! ;)

    VálaszTörlés
  80. A 2 Füzitő közt one azon busssszMEG...

    VálaszTörlés
  81. Vik: Mivel nem fogja tudni majd megvenni a helikoptert, ezert tok felesleges errol vitatkozni.

    VálaszTörlés
  82. Egyébként akármilyen szabályozás is van, az erre vonatkozik.

    http://www.origo.hu/itthon/20060513modellrepulo.html

    Az AR.Drone nem ilyen komoly dolog. Akármilyen fejlett az elektronikája, fizikailag csak egy műanyag játék. :)

    VálaszTörlés
  83. Sodi! Ötlet. Lehetne olyat, hogy emelt díjas sms-ért a trollok 1 percig irányíthatják a helikoptert webes felületen keresztül?

    VálaszTörlés
  84. Miért nem dolgozol?

    VálaszTörlés
  85. Ja, hogyne. 1 busz kereke alá, be vki csukott ablakán, v ágyú csöve elé???? xD

    VálaszTörlés
  86. sneci, van olyan repülésbiztonsági szakértő, aki szerint a modellekre vonatkozik az légiközlekedésről szóló törvény 20. § (3) bekezdése. érdekes lesz, amikor készíted a légifelvételt a helikopterrel, és a légügyi hatóság emberei megkérdezik tőled, hogy hol az engedély.

    olvasgassál:

    http://www.szrfk.hu/rtk/kulonszamok/2009_cikkek/Wuhrl_Tibor.pdf

    VálaszTörlés
  87. Szerintem mindenképpen úgy vedd meg a helikoptert, hogy legalább 3 napon belül vissza tudd vinni úgy, hogy visszakapod a pénzed.

    Ha anyád meglátja, mire ment el 2 hónap rezsipénze, olyan műsor lesz, amit még te se láttál. Te is nagyon jól tudod, hogy a türelme fogytán van, és már egyre nehezebben bírja a süket dumádat.

    Ne feszíts túl a húrt Sodi!

    Most már nem az anyádnak van eltartási kötelezettsége veled szemben, hanem pont fordítva, téged kötelez erre az Alaptörvény!

    VálaszTörlés
  88. "Gimi után pihenni akartam."

    És mire kellett neked az egy év pihenés/élősködés? Mivel töltötted volna ki azt az egy évet? Egyben meg akartad nézni a Pokémon összes évadjának összes epizódját?

    VálaszTörlés
  89. Sneci, ne hallgass rájuk. Teljesen ártalmatlan ez a helikopter, ha meg ráteszed a szilikon(!)hab keretet, akkor meg végképp.

    VálaszTörlés
  90. "Vik: Mivel nem fogja tudni majd megvenni a helikoptert, ezert tok felesleges errol vitatkozni."

    szerintem meg fogja venni, azon az áron, hogy nem lesz kifizetve a járulék vagy a rezsi egy része.

    hitelre veszi meg, csak nem egy áruhitelt nyújtó pénzintézetnek, hanem az apehnak vagy a szolgáltatónak fog tartozni. ez a sneci-féle alternatív áruhitel. nem tudom már, hogy silingónál vagy tracynél tanulta-e ezt a konstrukciót.

    VálaszTörlés
  91. Most éppen a kamerával akar kezdeni, csak utána helikopter.

    Szerintem azért, mert a kamerát könnyen el tudja dugni az anyja elől, míg a helikopterrel azonnal lebukna.

    VálaszTörlés
  92. Jó, ez egy faszság.
    Ennyi erővel nem is lenne egyáltalán HASZNÁLHATÓ ez a cucc, elvégre eleve a kamerája által közvetített kép segítségével irányítod. :D

    VálaszTörlés
  93. Sodi, anyádnak már beszámoltál helikopteres és kamerás terveidről? Mit szólt hozzá?

    VálaszTörlés
  94. HA HA HA!!!!

    A törvény hatályos verziójában már nincs is benne! :D

    http://jab.complex.hu/hjegy.php?docid=99500097.TV

    Bármilyen légi felvételt közzétehetek.

    VálaszTörlés
  95. SoDI, BÜDÖS VAGY!

    VálaszTörlés
  96. sneci, mennyit küzdöttél azon, hogy lenyomd anyád torkán a játékbeszerzés ötletét? vagy még tart a meccs, és nem kaptál engedélyt?

    mert gondolom ebbe is beleszól, ha azt is meghatározta, hova mehetsz továbbtanulni.

    VálaszTörlés
  97. Egyébként a légi közlekedés a légtérre vonatkozik. Légtér az, ami a terület FELETT van. Emberi magasságban repülő dolog nem a légtérben repül, hanem alatta, a területen. Magasra, a légtérbe pedig amúgy se merném felküldeni a drága cuccot. Legfeljebb a második-harmadik emelet magasságáig. :)

    VálaszTörlés
  98. Senkinek semmi köze hozzá, hogy a saját pénzem mire költöm. :)

    VálaszTörlés
  99. Ennyi a lényeg. Embereket akarok körülrepülni a kamerával, illetve néhány méterre a fejük felett megmutatni őket. Az még nem érinti a terület feletti légteret, mert alatta, a területen repül. Erről ennyit. :)

    VálaszTörlés
  100. Egy valódi repülőgépmodelt soha nem mernék irányítani. Azzal tényleg percek alatt megölnék valakit. :DDDDDDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  101. "Senkinek semmi köze hozzá, hogy a saját pénzem mire költöm. :)"

    Aha. És mi lenne ha anyád mondaná ezt, és holnaptól nem adna enni? Beperlenéd?

    VálaszTörlés
  102. sneci, veled tudod hogy bánhatna el igazán anyád? ha ő is csak átlagban gondoskodna a kajádról. pl. ha ő is azt mondaná neked, mint te neki a rezsipénzre.

    "endi, dehát vettem és csináltam neked kaját a múlt héten, miért nem osztottad be? várnod kell fizetésig, mert addigra skálázom ki a jövő hónapi kajádat. addig lakjál jól a kurucinfóval."

    VálaszTörlés
  103. ugyanúgy amikor nem fizeted a közterheket, akkor az államnak is meg kellene vonni tőled 1-2 szolgáltatást.

    pl. amíg tartozásod van, addig nem használhatnád a páty-bp közötti közutakat, így nem tudnál bejutni pestre.

    veled csak így lehet bánni, a következetes fenyítéssel.

    VálaszTörlés
  104. "ten centimeters from their heads" XD

    Na, de azt bizti képzett modellrepülős irányította + a többi hasonló gépet is. Pl ők ni :

    "onboard camera rc plane Boldogasszony-puszta"

    VálaszTörlés
  105. sneci, mivel szokott anyád zsarolni, hogy azt csináld amit mond? továbbtanulás, elköltözés, munkakeresés, ezeket milyen szövegekkel érte el nálad?

    VálaszTörlés
  106. KAJA :D
    Legyen hozzávetőleges rend a szobában, különben nem hoz kaját. :)))

    VálaszTörlés
  107. "Legyen hozzávetőleges rend a szobában, különben nem hoz kaját. :))) "

    Be is viszi a szobádba? Bilidet is ő üríti?

    VálaszTörlés
  108. A hangsúly gondolom a "hozzávetőlegesen" van.

    VálaszTörlés
  109. Ja.
    Ha az ember dolgozik, nincs ideje mindenre.

    VálaszTörlés
  110. "Ha az ember dolgozik, nincs ideje mindenre. "

    napi 4 óra munka mellett tényleg nincs időd rendet rakni.

    VálaszTörlés
  111. Sodi, amikor egyedül laktál, milyen gyakran főztél és minek az elkészítése számított a legbonyolultabbnak?

    VálaszTörlés
  112. SoDI, BÜDÖS VAGY!

    VálaszTörlés
  113. "És mi lenne ha anyád mondaná ezt, és holnaptól nem adna enni? Beperlenéd?"

    MIBÔL? :)

    VálaszTörlés
  114. Rotwein, van rá egy fogadásom, hogy Sodi életében nem fôzött.

    VálaszTörlés
  115. Nem mindenki ien házias cicuska mint én =Đ ezért vannak készen kap6ó kaják. + am se a ffi dolga, hagyományosan...

    VálaszTörlés
  116. Inkasszómanó, ebben én is biztos vagyok, csak arra vagyok kíváncsi, hogy a képességei meghaladják-e a rántotta készítését, vagy esetleg azt is az anyjára delegálja. :D

    VálaszTörlés
  117. Egyébként utána olvastam a biztonságnak.

    Régen simán rá lehetett menni az AR.Drone-ra egy IDEGEN géppel, és egyszerű "reboot" telnet parancs beírásával kikapcsolni. :D

    Itt pontosan azt csinálja. Fix IP-vel rámegy a gépre (a Drone DHCP-vel csak egyet oszt ki), majd beírja, hogy "reboot". A gép pedig lezuhan.

    http://www.youtube.com/watch?v=rD1fuWsKvMk

    A piros led jelzi, hogy éppen boot-ol, a zöld pedig hogy már beboot-olt.

    Ezt szerencsére a 1.3.3-as firmware már megoldotta, azóta idegen géppel nem lehet telnetelni (jelenleg az 1.7.5-ösnél tartanak). :)

    VálaszTörlés
  118. Úgy látszik Rotwein és Inkasszómanó snecológusok nem voltak akkor jelen amikor ezek lettek kitárgyalva. Sneci amikor egyedül élt általában mirelitpizzát evett, amit a Grobys futár pakolt be a hűtőjébe, illetve az anyja is főzőtt rá rendszeresen és hordta neki a kész kaját.

    VálaszTörlés
  119. Te elvennéd a futártól a munkáját? Ésakko mi lesz a magyar gazdasággal? :]

    VálaszTörlés
  120. Amúgy kíváncsi lettem és néztem erről az AR.Drone-ról youtube videókat. Egyrészt sok kommentben panaszkodtak az emberek, és írták, hogy pénzkidobás, másrészt teljesen alkalmatlannak tartom arra, hogy ezzel tüntetéseken csinálj felvételeket.

    Ha jól láttam, akkor kb. 15 percig tudsz vele repkedni, tehát ha nincs baromi nagy szerencséd, hogy pont egy izgalmasabb esemény történik, mikor repteted, akkor legfeljebb arra jó, hogy egy hosszabb anyagba néhány légi felvételt bevágj. És nem tudom, hogy ez a 15 perc megéri-e azt, hogy közben cipelgeted órákig.

    Meg ugye a felvételek minősége is kérdéses. Ahogy láttam, eléggé dobálja a szél, nem nagyon lehet egy ponton megtartani, az egyik videón például jó ideig eltartott, mire egy párna fölé tudott manőverezni. Mondjuk át lehet vele futni a tömeg felett, de arról se tudni, hogy a valóságban hogy fog kinézni.

    És a legnagyobb kockázat abban van, hogy ha a WiFi hatósugarán kívül ér, akkor elveszted az irányítást. Értem, hogy nem fog belecsapódni a betonba, mert megtartja magát a föld felett (mondjuk ez se mindig igaz), viszont minden bizonnyal emberek közé fog leereszkedni. És azért egy jobbikos rendezvényen nem hiszem, hogy megilletődött nyugdíjasok fogják körbeállni, hanem mondjuk egy csapat ittas fiatal, akik akár ávós kamerázós cuccnak is nézhetik, ami ugye taposással jár. Az is oké, hogy te akkor minden bizonnyal oroszlánüvöltéssel berohansz a tömegbe, és porrá roncsolod a 120 kilós kigyúrt szkinhedet, viszont attól még a játékod is csak egy roncs marad.

    Személy szerint nem kockáztatnám meg...

    VálaszTörlés
  121. Ezt a Grobys futárt nem hiszem el.

    Egyszerűen nem vagyok hajlandó rá.

    VálaszTörlés
  122. "Ha jól láttam, akkor kb. 15 percig tudsz vele repkedni"

    Ha 15 percről beszélnek, akkor én 10 percre számítok. :)

    "És nem tudom, hogy ez a 15 perc megéri-e azt, hogy közben cipelgeted órákig."

    Megéri. Nem olyan nehéz dolog ez. :)

    "hanem mondjuk egy csapat ittas fiatal, akik akár ávós kamerázós cuccnak is nézhetik, ami ugye taposással jár"

    Rakok rá egy baszott nagy Jobbik logót. :D
    Akkor azt hiszik, a párt kamerája.

    VálaszTörlés
  123. pedig elhiheted. volt úgy, hogy sneci hetekig ki se mozdult a koterékából, vitték neki a kaját, ő meg csak netezgetett, narutózott, recskázgatott.

    van olyan twitter bejegyzés, hogy "hideg van, hetek óta nem voltam idekint. kell egy sapka.".

    VálaszTörlés
  124. ismeretlenjoakaro: A GRoby-t meg a mirelitpizzát vágom, az érdekelne, Sodika fôzött-e már életében valaha. Szerintem nem.

    VálaszTörlés
  125. "van olyan twitter bejegyzés, hogy "hideg van, hetek óta nem voltam idekint. kell egy sapka.". "

    Erre emlékszem.

    Tényleg Sodi, a twitterezni nem akarsz megint?

    VálaszTörlés
  126. SoDI én csak jót akarok neked a következő nagy pofára esés előtt.
    Eleve ezt utcai programoknál használhatnád ott viszont az a probléma, amelyekre te jársz ott a közönség agyi kapacitása még a tiédnek a töredékét sem éri el pedig az sem túl nagy. Ráadásul sokszorta felpörgetik magukat a tünti buli előtt hangulatcsináló alkohol segítségével.
    Na te ezzel a cuccal elkezdenél a fejük felett körözgetni mindjárt legalább féltucat elüvöltené magát, hogy itt a moszad megfigyelnek szuper technikával aztán secpec megsemmisítenék a kütyüd ... mire odaférnél hozzá kamerástól is csak egy halom hulladék maradna.
    Megéri?

    VálaszTörlés
  127. Úgyhogy azt hiszem most veszek egy új számítógépet karácsonyra, cserébe nem veszek most iPhone-t még egy darabig, hanem megvárom a következő modellt.

    VálaszTörlés
  128. Haha, ezt nem is ide akartam írni, hanem a skype chatbe valakinek. :) Törölheted Sodi.

    VálaszTörlés
  129. Lehet az AR.Drone-nal TEMPLOMBAN is repülni :D

    (Nem GoPro Hero-s felvétel, a repcsi saját kamerájának a közvetített képe van rögzítve)

    http://www.youtube.com/watch?v=pHLU6Fuzb6o&feature=fvwrel

    VálaszTörlés
  130. " legalább féltucat elüvöltené magát, hogy itt a moszad megfigyelnek szuper technikával "

    Igen, ezért kell rá a Jobbik logó. :D

    sodilegnagyobbrajongoja : Nem-nem. :)
    Egy kevés inside infó RÓLAD is belefér. :))))

    VálaszTörlés
  131. "Mit nevezünk főzésnek? :)"

    Mi volt a legbonyolultabb muvelet amit a konyhaban etel elkeszitesenek celjabol vegeztel?

    VálaszTörlés
  132. "Mit nevezünk főzésnek?"

    Kicsit átfogalmazom. Teszem azt, tudsz-e minden nap változatosan étkezni egy hétig, úgy, hogy mindent önmagad csinálsz. Szerintem ez lenne a normális, ha az ember olyan 20 éves kor körül, amikor már hetekre elszakadhat a szüleitől, illetve ha ismerősökkel összefut 1 hétre/hétvégére, akkor ne a csomagolt vasárnapi ebédet kelljen ennie. Ehhez tartozik, hogy nem jössz zavarba olyan kérésektől, hogy panírozd be a húst, kockázd fel a hagymát, dobj össze valami köretet. Én se vagyok egy nagy szakács, de az ilyen dolgokat eléggé alapvetőnek gondolom, és kicsit cikinek tartom, amikor valaki azt kérdezi, hogy hogyan forralja föl a vizet.

    VálaszTörlés
  133. SoDI

    Az kevés lesz a Toro híveket ilyen apróság nem zavarja meg ... átlátnak a zsidó furmányságokon.

    VálaszTörlés
  134. Mert egy 5 centis Jobbik matrica olyan jól látható egy 5-6-7 méter magasságban ide-oda cikázó helikopteren...

    Kénytelen leszel venni egy megafont is, amivel folyamatosan mondod a tömegnek: "Ez egy nemzeti helikopter, kérem a hazafias bajtársakat, hogy ne dobálják!"

    VálaszTörlés
  135. "sodilegnagyobbrajongoja : Nem-nem. :)"

    Kicsit komolyabb lesz, mint a tiéd. :)

    VálaszTörlés
  136. Én se vok éppen a NEM híve Torónak, xerizem őket... :))))))

    VálaszTörlés
  137. Hát nem tom, én akkor is ideges vagyok, amikor anyám nyers húst hoz. Ennyi erővel élve is kiköthetné a csirkét a ház elé, hogy tessék, kaja. :D

    VálaszTörlés
  138. Nem is igazi férfi aki tud főzni XDXDXD

    VálaszTörlés
  139. "nem veszek most iPhone-t még egy darabig, hanem megvárom a következő modellt"

    Mit sodiskodsz? xD

    VálaszTörlés
  140. Bár nézem, hogy nem is kell hozzá HD Hero2.
    35 ezres Flip Mino HD-vel is fasza a felvétel.

    http://www.youtube.com/watch?v=JjO7E0Sp6D8

    VálaszTörlés
  141. Egy portugál golfpálya. AR.Drone és Flio Mino HD.

    http://www.youtube.com/watch?v=WgqQNpfUdUc

    Itt meg egy néni egy raktárnál próbálgatja ugyanebben az összeállításban.

    http://www.youtube.com/watch?v=uGQeB7onSlk

    Bár a FiloHD-vel nem lehet úszni, és úszós videókat készíteni. Ez azért egy hátrány. :)

    VálaszTörlés
  142. Nanem sodi, nehogy az legyen a vége, hogy veszel egy újabb 5000 forintos webcamerát, amire anyádtól könyörgöd ki a pénzt.

    90 ezres kamera, vagy helikopter vagy balfasz póló november 20-án, azaz 3 hét múlva.

    VálaszTörlés
  143. SoDI: "Hát nem tom, én akkor is ideges vagyok, amikor anyám nyers húst hoz. Ennyi erővel élve is kiköthetné a csirkét a ház elé, hogy tessék, kaja. :D"

    Atya ég, hogy fogsz te önállóan egyedül élni? Készételeken és mireliteken?

    Nem tudom, ha a barátnőm húst vesz, tök alap, hogy én takarítom meg és teszem el. Szerintem ne legyünk már ennyire kényeskedők, hogy ne merjünk megfogni egy szelet húst.

    SF: jó hát szerencsére ezt nem te fogod eldönteni. Btw ezt mondd meg Gordon Ramsaynek is :)

    VálaszTörlés
  144. Zulu: A probléma, hogy miként rakjam rá a repcsire. Ugyanis majdnem az összes GoPro Hero-s felvételen látszanak a rotorok.

    A Mino HD-es felvételeken pedig nem, mert annál magasabban van a kamera lencséje.

    http://www.youtube.com/watch?v=Kg4QbeTgfLY

    Tehát venném én a GoPro-t, de ez a "ne látszódjon a rotor" probléma zavar.

    VálaszTörlés
  145. Ezen például nem lóg be a képbe a rotor, hiába alacsony GoPro.

    http://www.youtube.com/watch?v=F6oiuYjLUXs

    VálaszTörlés
  146. sneci, azt mondtad, hogy te minden problémát meg tudsz oldani. most akkor mi a gond?

    vagy tőlünk várod a megoldást?

    VálaszTörlés
  147. Hát, itt van egy konkrét megoldás:

    http://www.youtube.com/watch?v=W1nRhFG_RnQ

    Részletesen bemutatja. Csak nem tudom, megvan-e nekem hozzá a kézügyességem. :D

    VálaszTörlés
  148. Egyszerű GoPro Hero HD 2 299$ Flip Mino HD 79-99$
    Egyre közeledik a határidő :)

    VálaszTörlés
  149. "Hát nem tom, én akkor is ideges vagyok, amikor anyám nyers húst hoz. Ennyi erővel élve is kiköthetné a csirkét a ház elé, hogy tessék, kaja."

    És azért megcsinálod magadnak, vagy visszaadod neki, hogy majd hozza vissza akkor, ha a mikrózáson kívül nem lesz más dolgod vele?

    Vagy ezt az egészet úgy gondolod, hogy nyers húst venni alapból hülyeség? Akkor szerinted mi a normális, ha tescoban veszel valami előre elkészített patkányhúst, vagy ha étterembe veszel normálisat, de 5-10-szeres áron?

    Mondjuk ezt a kijelentésedet alapból nem tudom sehová sem tenni. Ez olyan "not sure if trolling, or just stupid".

    VálaszTörlés
  150. "Egyre közeledik a határidő :)"

    Egyszerűen ésszerűen próbálok gondolkodni. :)

    VálaszTörlés
  151. sneci, mikor teszed ki az októberi adatokat? munkaórák, megkeresett pénz összege.

    VálaszTörlés
  152. Mondjuk valami kameratartóval biztos megoldható a dolog. Na még átgondolom. :)

    VálaszTörlés
  153. "Nem is igazi férfi aki tud főzni XDXDXD"

    A modern férfi el tudja látni magát önállóan.

    VálaszTörlés
  154. Szerintem ma már semmi közötök hozzá. :)

    VálaszTörlés
  155. Az más, ha 1szer a szakácsnak az a konkrét szakmája. Otthonra komoiian tudni főzni az oan, mintha óvóbácsi lennél kb. :]

    Sőt, mosmá' sok szingli NŐ se tud főzni.

    VálaszTörlés
  156. "Hát nem tom, én akkor is ideges vagyok, amikor anyám nyers húst hoz. Ennyi erővel élve is kiköthetné a csirkét a ház elé, hogy tessék, kaja."

    Ne finnyáskodj, hülyegyerek. Átvágod a torkát, kitéped a tollát, kiszeded a belsőségeket, aztán már csak fűszerezés és irány a sütő.

    VálaszTörlés
  157. Ez a német csávó is ugyanezt csinálja.
    GoPro Hero házi készítésű oszloppal az AR.Drone hátára.

    http://www.youtube.com/watch?v=xFtxnSqpSAE

    Tehát lehet hogy nálam is ez lesz.
    Még nem tudom. :)

    VálaszTörlés
  158. hogy érted, hogy "ma már"? két hete még volt? mi változott azóta?

    VálaszTörlés
  159. "Sőt, mosmá' sok szingli NŐ se tud főzni."

    Hülye egy világot élünk, az biztos.

    VálaszTörlés
  160. SoDI írta...
    Egy portugál golfpálya. AR.Drone és Flio Mino HD.

    http://www.youtube.com/watch?v=WgqQNpfUdUc



    10 másodperc és megfájdult a himbálózástól a fejem és szerintem én ezzel nem vagyok egyedül.

    VálaszTörlés
  161. Nem vágtál még sosem csirkét?

    VálaszTörlés
  162. Énnekem mondjuk konkrétan +jön az étvágyam már a csirkevágás gondolatára, de ez csak azér le7 mer Sodi nálam városiasabb életet él + őt nem a mezeigazdaság érdekelte régebben se, engem + igen. :)

    VálaszTörlés
  163. "A modern férfi el tudja látni magát önállóan."

    Igen, Ferenc, egyetértek.
    p.s.: Tetszett a habverős képe Facebookon!

    "Sőt, mosmá' sok szingli NŐ se tud főzni."

    A főzni nem tudó nő büntetése azonnali és a férfira bízott: haját leborotválni és meztelenre vetkőztetve végigkorbácsolni az adott településen.

    VálaszTörlés
  164. Tehát lehet hogy nálam is ez lesz.
    Még nem tudom. :)



    álmodik a nyomor

    VálaszTörlés
  165. Jó eséllyel ezt fogom majd megrendelni inkább.

    http://etfett.net/product_info.php?products_id=61&osCsid=07466a4dee5375ae7ca814c98bb75104

    Meglátjuk :)

    VálaszTörlés
  166. Én am magam ellen is beszéltem, mert én értek a főzéshez, demég a zöldség aprításhoz is. Dehát ezt is xerizni kell, akinek nyűg, az nem talál élvezetet benne. :P

    VálaszTörlés
  167. Sneci olvasd el a cikket.
    http://mobilarena.hu/hir/apple_blog_ar_drone_ropteti_es_kikacagja.html
    Szerintem alapból vegyél hozzá 2 akksit
    http://www.profitec.hu/ar-drone-akkumulator.php?_ShopSearch%5BSearchType%5D=0
    Ja és scanneld be a szerződést amit anyáddal aláírtál a 13millióról!

    VálaszTörlés
  168. "Részletesen bemutatja. Csak nem tudom, megvan-e nekem hozzá a kézügyességem. :D"

    Nem néztem meg a videót, de így látatlanban is biztos vagyok abban, hogy a válasz az, hogy nincs meg.

    VálaszTörlés
  169. SoDI

    Alig várom, hogy Hegedűs Lóri pl. páros lábbal rúgjon ki a templomából, amikor ott repkednél vele :D

    VálaszTörlés
  170. Ajánlott keresőszavak : "ar drone" crash

    Elvileg azokból a vidikből +tud6od, mit nem érdemes csinálni vele. :D

    VálaszTörlés
  171. Sodi ezek olyanok mint te:DDD
    http://www.youtube.com/watch?v=CAAzndJjN5U
    Elképzelem ahogy kimész egy tüntetésre és tomcat meglátja nálad a röppentyűt :D Rádkiabál hogy add csak ide hogy kipróbáljam te aztán átadod nekik az irányítót ő felküldi 20méter magasra egy ház tetejére vagy a Duna fölé engedi és röhög rajtad :D

    VálaszTörlés
  172. Fejre fordítva minden heli végképp irányít6atlanná válik, nem csak a távircsis modellek. =)))))))))

    VálaszTörlés
  173. akkor ezzel meg is dőlt az az elmélet, hogy leszáll magától. ez simán le tud zuhanni.

    VálaszTörlés
  174. Azok a gyűrűk pont az ütközés esetén védik a propcsikat - a Parroton pl így tudnak letörni azok, so az Ar dsrone a jobbik mer strapabíróbb????

    VálaszTörlés
  175. "akkor ezzel meg is dőlt az az elmélet, hogy leszáll magától. ez simán le tud zuhanni."

    Nem, nem tud.
    Vannak hibás példányok, és hibás firmware-ek, de a legtöbb példány nem hibás, és ezerféle firmware frissítés jött már ki hozzá.

    VálaszTörlés
  176. Mindegy ez egy játék ... és nem annak a társadalmi rétegnek, amelynek a rezsi kifizetése is problémát jelent.
    SoDI amire akarja használni a cuccot arra ez nem alkalmas, és nem is lehet használni ilyen célra ilyesmi kütyüt.

    VálaszTörlés
  177. Most, hogy megnéztem a videót, az a véleményem, hogy ha ez 17 méterről rázuhan egy tüntető fejére, tuti, hogy a mentő viszi el. Meg téged is, Sodi, ha a szkinhedek rájönnek, hogy te vagy a hibás.

    VálaszTörlés
  178. Remélem majd te is közvetítesz az első repülési kísérleteidről Sodi.

    Hívd el valamelyik barátodat, hogy tartsa a kamerát, amíg te a helikoptert irányítod. :)

    VálaszTörlés
  179. "Hívd el valamelyik barátodat, hogy tartsa a kamerát, amíg te a helikoptert irányítod"

    snecinek nincs barátja akit elhívhatna (krokót, hermánt, tibi bácsit?), viszont 8 kamerája van, amivel venni tudja saját magát.

    VálaszTörlés
  180. "Most, hogy megnéztem a videót, az a véleményem, hogy ha ez 17 méterről rázuhan egy tüntető fejére, tuti, hogy a mentő viszi el."

    Régi firmware. Ennyi.

    VálaszTörlés
  181. Ott van neki ez a homoszexuális rokona.

    VálaszTörlés
  182. "snecinek nincs barátja akit elhívhatna"

    A smiley-val erre akartam utalni.

    VálaszTörlés
  183. Sodi, menj dolgozni, különben nem lesz helikopter.

    VálaszTörlés
  184. Ien tüntiken én am voltam néha, de pont mikor a cr gázas, cipőt kordonon bedobálós volt, (én már akkor nem voltam ott, vhol Kelenlandon ballagtam gyalog a pu-ra) láttam zúzós arcokat a skandálók közt, éshát kissé tartottam tőlük, így emígy kirívva közülük. xD

    VálaszTörlés
  185. "láttam zúzós arcokat a skandálók közt, éshát kissé tartottam tőlük, így emígy kirívva közülük. xD"

    Ez érthető, ők nem csípik a buzikat.

    VálaszTörlés
  186. "az első hét közepe táján elszakadna a cérna és vagy összetörnék valamit (esetleg valamelyik kollégát)"

    Hogyne, biztosan lenne esélyed, de neked, 21-ik századi huszonéves vadászbikának, nem kell verekedni. Elég bevetned a biológiai fegyveredet, a penetráns testszagodat. 20 méteres körzeten belül garantált a pusztulás.

    VálaszTörlés
  187. "Sodi, menj dolgozni, különben nem lesz helikopter."

    Jogos. :)

    VálaszTörlés
  188. Egyébként utána olvastam az AR.Drone fórumain. Amikor gáz volt, azt egy elbaszott firmware okozta. Minden ilyesmit korrigáltak azóta.

    VálaszTörlés
  189. SoDI

    Nem piszkálásból, de te elkezded a firmware-t piszkálgatni tuti lezuhan a tiéd is egyből.

    VálaszTörlés
  190. Csak néznek annak nem vok az. :)

    Eleve nem árul6nak hibás terméket. A cuccnak kell legyen legalább vmi angol fóruma...

    VálaszTörlés
  191. Attól még nem hibás egy termék, hogy a balfasz unokatesód többet vár tőle, mint amit tud.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.