Ha még nem láttad volna

2011. szeptember 3., szombat

A Titok röviden

Ha valaki még nem hallott volna a Titokról és a Vonzás Törvényéről (annak ellenére, hogy Brian Tracy is beszél róla), akkor számára itt van egy rövid összefoglaló - mindössze 10 percben!


By SoDI

86 megjegyzés:

  1. Jézusom. Van róla könyv, van a könyvből egy másfél órás film, és ez ennek a filmnek egy 10 perces vágott zanzásítása. Ne mondd, hogy még hallottál róla!

    VálaszTörlés
  2. Már értem miért vagy ilyen optimista sneci. Medencés iroda, x6, stb., ezeket elég nehéz lesz gondolattal magadhoz vonzani, de azért hajrá xD

    VálaszTörlés
  3. Értelmesebb dolgokkal töltöm az időmet.

    VálaszTörlés
  4. Az ateista materializmus egyfajta tájékozatlansából IS fakad. Persze nem az ő hibájuk, az emberből a csoportnyomás kiöl sokmidnent, így a természetes kíváncsiságot is. Mert ez égő, az gáz, amaz ciki, tudjátok... A csoport többségére jellemző viselkedés trendjeit pedig a hatalom 6ározza meg. Iskola, média... és ezt fogod visszahallani éppeghogy gyenge, ezért könnyen befolyásol6ó kortársaidtól...

    VálaszTörlés
  5. Nyilván a szabadidődben foglalkoz6nál vele, mondjuk kocsmázás, vagy meccsnézés helyett... De könnyű benneteket irányítani, ajajjaj. Ti macsók ti. xD

    VálaszTörlés
  6. Sneci, mikor tervezed megvenni a malacperselyeket? Szeptemberben lesz már benne százdolláros vagy egygrammos arany"tömb"?

    VálaszTörlés
  7. Máshogy reagál a gondolatiságunkra ez a létsík, mint az asztrál, de reagál. Pl. látszólag véletlen találkozások illeszkednek úgy rendszerbe, hogy még én is megijedek? ;))))))))))

    VálaszTörlés
  8. Sneci, sf, tegyük fel, hogy tényleg létezik a vonzás törvénye. Ti mit vonzottatok be eddig az életetekbe? A Teszkó gazdaságos parizert tudatosan vonzottátok be?

    Miért vagytok csórók?

    VálaszTörlés
  9. SF, ki is az irányítható?

    Csak nem az a majom, aki soha könyvet nem olvas, szépirodalmat pláne nem? Akit át tud baszni a lakásmaffia 3 millával?

    VálaszTörlés
  10. snecike pozitív gondolatainak útjában a gonosz cionisták állnak, ezért van az, hogy kaviárra gondol de parizert eszik.

    egyébként ki a faszom az az sf? én nem látok itt semmilyen sf-et... ;-D

    VálaszTörlés
  11. Snecike, a kommenteket ugyebár azért olvastatod fel Speakboarddal, mivel programozóként nem mehet tönkre a szemed. Amikor napi tizenhat órát ülsz a gép előtt és másfél órán át böngészed a kódot egy hiba miatt, akkor nem romlik a szemed?

    Vagy a kódban is Speakboarddal kerested a hibát? Felolvastattad magadnak a kódot újra és újra és füleltél? Az lenne az igazán epic :DDD

    VálaszTörlés
  12. De, én meg látlak titeket, és az a lényeg, t'od. ""I can see you, i can feel you!!!!!!!!!" :P"

    ...24 years I was living next door to ALICE...

    VálaszTörlés
  13. Nem vok csóró, csak ésszerűen takarékos. Nem fogom azért szórni a pénzem, mert az egyfajta társadalmi elvárás. Tudod hol nagy divat a rongyrázás? A legeslegcsóróbb országokban! Éppenhogy proli magatartás ez a magyar újgazdag flancolás. Ízlésük sincs, az már mellékes.

    VálaszTörlés
  14. Sf és Mandy blokkoló Google Chrome Extension:

    http://sodika.co.cc/sodi4chrome

    Meg kell nyitni az optionst, és menteni, utána működik.

    VálaszTörlés
  15. Snecigeci, kurva nagy vagy ezzel a retard-blokkolóval! Végre eltűnik ez a nyomorult innen.

    VálaszTörlés
  16. Zulu, ez kurva nagy, még ikont is csináltál neki :)

    VálaszTörlés
  17. Ez legyen a legnagyobb örömötök a hátralevő életetekben... xD
    biztos vmi gusztustalanság, mingyi megnézem a krómmal

    VálaszTörlés
  18. Zulu, nem nagyon értek a JavaScript-hez ill. hogy mennyire lehet belenyúlni a Chrome-ba userscripteken keresztül, de olyat pl. lehetne, hogy amikor jobbklikket nyom az ember egy Blogger profil linkre, megjelenjen egy "blokkold a nyomoroncot" menüpont? Mendike garantáltan fog egy raklap nicket regisztrálni, és így nem kéne mindig a konfigot szerkeszteni, csak egy kattintással ki lehetne baszni.

    VálaszTörlés
  19. 1ébként xarabb e króm, mint az Opera 12.0 prealfa labs build, sokkal lassabban megy vele a fécs is, meg-megakad. Pedig 15-ös legújabb kanári verzió.

    VálaszTörlés
  20. Na, azért, most látom, kis avatárkép csak, az a gonoszul kikockázott kép a Gellérthegy vidóból. Az a jelentkező féle. Bárki tud pofákat vágni, tehét retard mindenki, igen én is. vagynem xD na kb ennyire le7 ártani Sodinak azzal a vacak képpel...

    VálaszTörlés
  21. "Ne mondd, hogy még hallottál róla!"

    Töredelmesen bevallom, én se hallottam róla. De elárulok én is egy titkot: pénzt nem úgy kell keresni, hogy ilyen baromságokat néz az ember, és elhiheti magával, hogy úgy fog meggazdagodni, hogy az anyja házában mereszti a seggét egész nap a szamítógép elôtt.

    VálaszTörlés
  22. Baszd meg, ugye ez nem komoly?

    Találkoztam már a Titokkal, hogyne. Általában MLM-es, és más szarságokat is elhinni képes agymosott birkák körében igen népszerű cucc. Nem hittem volna, hogy te is ebbe a szektába tartozol, sodi...

    VálaszTörlés
  23. Nem csak pénz keresésre jó, sőt megkockáztatom, elsősorban boldogság ér7ő el általa... pl, ha tudod, kicsoda/miféle vagy, odamész az életben, ahol neked jó, és oda is mersz menni, igen.

    VálaszTörlés
  24. Az más, de hibásan kötsz össze dolgokat, amikor gyagyi junk business markecingre használják magának Jézusnak a nevét, mit vársz? Elkurvult a világ...

    VálaszTörlés
  25. "pl, ha tudod, kicsoda/miféle vagy, odamész az életben, ahol neked jó, és oda is mersz menni, igen."

    És ebben mi a titok? Ez 80 IQ felett default, nem kell ehhez mindenféle bullshit. Na de most mindjárt kipróbálom a króm extensiont :)

    VálaszTörlés
  26. Ó de istenkirályság, eltűnt SF, nyoma sincs :) Istenállat vagy snecigeci :)

    VálaszTörlés
  27. http://index.hu/belfold/2011/09/03/meghalt_kepiro_sandor/

    Szegény öreg... Talán nem kellett volna ilyen idős korában Sodi közelébe engedni :(

    VálaszTörlés
  28. Snecigeci és Zulu kollégákat ezennel felterjesztem a Snecológia Tisztikeresztjére.

    VálaszTörlés
  29. Szégyellje a pofáját mindenki, aki meghurcolásában résztvett, vagy aki ezen őszintén örömködött, beteglelkű kis idióták.

    VálaszTörlés
  30. jelentkező: "Medencés iroda, x6, stb., ezeket elég nehéz lesz gondolattal magadhoz vonzani"

    Sokezer mérföldet vezetni is nehéz a sötét országúton. Ráadásul nem is látod az út végét, mindig csak egy részét. Mégis van vége. :D
    Hallgasd meg az anyagot.

    Danyil: "Sneci, mikor tervezed megvenni a malacperselyeket?"

    Jövő héten.

    snecigeci: "Ti mit vonzottatok be eddig az életetekbe?"

    Na, pont ez a lényeg.
    Ha szart, akkor szart.
    Minden szar azért van, mert vonzottuk.

    Tanár uras példa: folyamatosan az járt az eszemben, hogy "miért ne,a legrosszabb, a lakásom elvesztése úgyse következik be". Na most miután folyamatosan erre gondoltam, ez az, ami így szó szerint teljesült.

    Egyetemi példa: az járt az eszemben, hogy tanulok itt sok évig, aztán lesz olyan távmunkás melóm, ahol ki tudom használni az tanultakat. Ez is szó szerint teljesült.

    Vigyázni kell a kívánságokkal.
    Az teljesül szó szerint, amit világosan állítasz.

    VálaszTörlés
  31. "Snecike, a kommenteket ugyebár azért olvastatod fel Speakboarddal, mivel programozóként nem mehet tönkre a szemed."

    Nem ezt írtam. Azt írtam, hosszabb szövegekkel nem rontom feleslegesen.

    VálaszTörlés
  32. "Vigyázni kell a kívánságokkal.
    Az teljesül szó szerint, amit világosan állítasz."

    Azt mikor kívántad, hogy anyáddal lakj?

    VálaszTörlés
  33. Inkasszómanó: "pénzt nem úgy kell keresni, hogy ilyen baromságokat néz az ember, és elhiheti magával, hogy úgy fog meggazdagodni"

    Dehogynem. Ekkor fogja ugyanis lelkesen megtenni a oda vezető lépéseket. Azért, mert tudja, hogy a végén úgyis a siker várja. Nem lehet másként, mert az univerzum így működik.

    VálaszTörlés
  34. "Tanár uras példa: folyamatosan az járt az eszemben, hogy "miért ne,a legrosszabb, a lakásom elvesztése úgyse következik be". Na most miután folyamatosan erre gondoltam, ez az, ami így szó szerint teljesült."

    Miért nem arra koncentráltál, hogy megduplázd a befektetésed?
    Nem, a nagy faszt, az elejétől fogva dollárjelek pörögtek a szemed előtt. Már el is költötted gondolatban a nyereséget. Aztán mégsem ez vonzódott be xD

    VálaszTörlés
  35. Te hülye pöcs, te, hanyas vagy? bannolás mi? heh? te barom te, fegyvert adtál magad ellen nekem kezembe bele.

    Te fasz, simán téged bannollak vele, s.f meg megy a trúk közé forever!

    VálaszTörlés
  36. Uramisten... Hát mégis csak a halálba üldözték a zsidók. :(

    VálaszTörlés
  37. Sneci, az egyetemre nem azért jártál 10 évig, hogy kibasszanak a végén.
    Folyamatosan az járt a fejedben, hogy el akarod végezni. Diplomát akartál szerezni, nyilvánvalóan. Aztán mégsem ez vonzódott be xD

    VálaszTörlés
  38. A 3 millió forint elvesztéséről hosszasan álmodoztál?

    VálaszTörlés
  39. "Azt mikor kívántad, hogy anyáddal lakj?"

    Arra koncentráltam, hogy ott lakjak, ahol hamar be tudok érni a pesti eseményekhez, és soha ne essen az egy főre jutó négyzetméret 30-50 négyzetméter alá.

    Most az egy főre jutó négyzetméter 50 felett van, tehát ez pozitív irányban teljesült.

    Ez mind-mind programozási hiba. Nem volt elég konkrét az, amit kértem az Univerzumtól. Csak a nagyon egyértelmű és világos kéréseknek engedelmeskedik.

    VálaszTörlés
  40. OIgen, csak úgy érdemes, úgy tartják, ha a zsidóság ellen esik el hősi harcban VAGY zsidó ármány által gyáva módszerrel. Én viszont inkább gazdagon, párnák közt, nagy és szerető család köriben.

    Aztán másra meg szarok.
    Kitartás, éljek ÉN!

    VálaszTörlés
  41. "A 3 millió forint elvesztéséről hosszasan álmodoztál?"

    Ott arra koncentráltam, hogy soha nem fogok kihagyni semmit, ami életem esélye LEHET. Ennek érdekében mindent meg kell tenni, ami nem teszi tönkre teljesen az életemet.

    Nos, nem hagytam ki a LEHETSÉGES lehetőséget, és az életem sem ment tönkre teljesen.

    Tehát ez is teljesült. :)

    VálaszTörlés
  42. "Ott arra koncentráltam, hogy soha nem fogok kihagyni semmit, ami életem esélye LEHET. Ennek érdekében mindent meg kell tenni, ami nem teszi tönkre teljesen az életemet."

    Mikor aláírtátok a papírokat, nem abban a hitben voltál, hogy megfialtatod a pénzt? Dehogynem. Meg még utána egy jó darabig, még le nem esett, hogy át lettél baszva.

    VálaszTörlés
  43. "Mikor aláírtátok a papírokat, nem abban a hitben voltál, hogy megfialtatod a pénzt?"

    Annyiban igen, hogy itt hosszú távú melóról volt szó kb. 10 éven keresztül. De kb. az alap attitűd akkor is az volt, hogy életem ESÉLYÉT nem szabad elszalasztani.

    VálaszTörlés
  44. Na jó, melózok egy kicsit.
    sziasztok.

    VálaszTörlés
  45. "Ez mind-mind programozási hiba"

    Az egész jelenlegi, elkúrt életed egy programozási hiba eredénye. Az a baj, hogy ez a hiba a gyári szoftberben van (rom).

    VálaszTörlés
  46. Na, melózz egy kicsit (egyébként ikes, de mindegy).
    szia.

    VálaszTörlés
  47. "Annyiban igen, hogy itt hosszú távú melóról volt szó kb. 10 éven keresztül"

    Akkor miért nem teljesült? Semmiféle hosszú távú meló nem volt, se pénz. Lemodelleztél egy menórát, átírattad a lakást, odaadtad a pénzt, és ennyi volt. Nem hinném, hogy erre vágytál pontosan.
    Mégis vannak kivételek a vonzás törvénye alól?

    VálaszTörlés
  48. Sodi, te is baromi rosszul értelmezed a titkot. Azt hiszed, hogy nulla megerőltetéssel valahogy majd bevonzod a milliókat. Pedig az egésznek az a lényege, hogy egy út végén elérd a célodat, viszont te képtelen vagy megtenni az utat addig. Határidők kitolása, mindent az utolsó pillanatra hagyni, lustaság. Ismerős? Hogy egy egyszerű példával leírjam a jelenlegi helyzetedet: bármennyire erősen gondolhatok egy A8-as megszerzésére, ha közben se munkám, se jogsim nincs. Jelenleg te pontosan ebben a helyzetben vagy, és nem, nem érdekel a felpörgésed, majd januárban vissza lehet térni a témára, ha már megvalósítottál valamit. Azt jegyezd meg, hogy sosem lesz belőled sikeres vállalkozó a cég ügyeinek elintézése nélkül, sosem lesz szálkás felsőtested, ha nem mész el rendszeresen edzeni stb. Ne a Titokhoz hasonló dolgokat nézegess egész nap bazmeg, hanem húzzál vissza melózni, akkor talán még lesz is belőled valami.

    VálaszTörlés
  49. "Nem hinném, hogy erre vágytál pontosan."

    Pontosan kell vizualizálni, nem általánosságban. Ezt világosan elmondja a könyv. Nem voltam elég konkrét. Az volt a hiba.

    "Határidők kitolása, mindent az utolsó pillanatra hagyni, lustaság. Ismerős?"

    Bla bla bla...
    A saját megoldásom a végső út.
    Az oda vezető bekötőút pedig a jelenlegi melóm.

    VálaszTörlés
  50. "Mégis vannak kivételek a vonzás törvénye alól?"

    Nincs, nincs. Ha kellően konkrét vagy, és kellően erős az akaratod, teljesül.

    VálaszTörlés
  51. Azon gondolkodtam, hogy hogyan lehet pénzt húzni a zsidóságból.
    Mivel ott van náluk a legtöbb kess, meg arany, ezért csak ott nem tűnik fel pármilliárd hiány. Ugye? Na jó, legyen csak egy százmisis, nem vagyok harácsgeci, vagy legalábbis letagadom. Én nem VAGYOK VAGYOK. Így hát csak az ezkiazördög lehetek.

    Szólítsatok eztán Ezkinek!
    Eztán Ezki.
    77.

    VálaszTörlés
  52. Ja nem, 99, mert déz és dézsé is van.

    99!

    VálaszTörlés
  53. Sneci, Rotwein jól mondja, rosszul értelmezed ezt az egészet.
    Akár működhet is a dolog, csak nem úgy, ahogy te a hülye agyaddal elképzeled. Nem valami mágikus erő hatására érik el az emberek a céljaikat. Nem az univerzum fog megsegíteni, hanem te magad.

    A gondolat, elhatározás csak az első lépés. Ha megszületett a gondolat, majd elkezdesz kitartóan dolgozni rajta, akkor eléred a céljaidat.
    Nem tudom, érzed e a különbséget e között, meg az otthoni recskázás + milliókról álmodozás között. Szerintem nem. Te évtizedek óta milliókról álmodozol, aztán nézd meg, hol tartasz: -1 lakás, -3 milla, -autó, x milla tartozás, 34ezer / hó.

    VálaszTörlés
  54. "Nem az univerzum fog megsegíteni, hanem te magad."

    Jaj, ez totális félreértés.
    Ahogy a másik poszt alatt Gerynek is írom: a tevékenység, az aktív cselekedet nem ok, hanem az már következmény.

    "Irodalmi hasonlattal olyan ez, mint amikor Harry Potter megissza a szerencsefőzetet. Esetünkben ez a vonzás törvényének az alkalmazása. Következményként elkezdni leküzdhetetlen kényszerből a MEGFELELŐ dolgokat csinálni, de maga sem tudja, miért kell pont azt. Ő csak a célt látja. Az út az Univerzum (ha úgy tetszik: Isten) dolga."

    VálaszTörlés
  55. Brian Tracy is ezt mondja. Meg Napoleon Hill is.
    Nem a cselekmény a lényeg. Az már csak következmény. Okozat. A lényeg a gondolat. Az az ok.

    Cselekmény nem okoz semmit.
    Mindig a gondolatok materializálódnak.
    A cselekmény is ilyen materializáció.

    VálaszTörlés
  56. "Arra koncentráltam, hogy ott lakjak, ahol hamar be tudok érni a pesti eseményekhez, és soha ne essen az egy főre jutó négyzetméret 30-50 négyzetméter alá.

    Most az egy főre jutó négyzetméter 50 felett van, tehát ez pozitív irányban teljesült."

    :DDDDDDDDDDDDDDDD bazmeg sneci.
    Ez kőkemény. Könnyezek.
    Ha majd kiköltözöl pátyi főtéren a padra, ott is 50 felett lesz a négyzetméter, tehát pozitív irányba teljesült a vágyad xD

    VálaszTörlés
  57. Látom, érted a lényeget.
    Ezért kell PONTOSNAK lenni, és nem általánosságban arra gondolni, hogy "valami majd csak lesz, aminek a keretén belül teljesül a minimum, amit elvárok".

    Mert akkor tényleg a minimum fog teljesülni.

    VálaszTörlés
  58. Ja, ezt tudom, van lehetőséged = van lovad, de arra még fel is kell ülni, és végigmenni az úton. Én nem konkrétan pénzt "kértem" hanem vmi mást, viszont teljesült, sőt egyre jobban teljesül. Gyerekkoromban nem álmodoztam erről, hanem viszont még gyerekkorom előtt voltak efféle gondolataim úgy másfél - három-négy évesen.

    VálaszTörlés
  59. Sneci, a 10 év egyetem alatt meg sem fordult a fejedben, hogy lediplomázol? Nem gondoltál rá, hogy elvégezd az egyetemet? Ha működik a vonzás törvénye, az csak azt jelentheti, hogy nem.

    VálaszTörlés
  60. És az elkúrt 2010-es évben mire koncentráltál? Mi vonzotta azt a sok kötbért? És ha arra gondoltál, hogy gyorsan be akarsz jutni a városba, akkor hogyhogy elment az autód? Azt is gondoltad mellé, hogy "de tömegközlekedéssel"?

    VálaszTörlés
  61. snecigeci: "Sneci, a 10 év egyetem alatt meg sem fordult a fejedben, hogy lediplomázol?"

    Elsősorban nem a végére koncentráltam, hanem a folyamatra. A tudásom folyamatos gyarapodására.

    SF: Valami közelebbi? :)

    VálaszTörlés
  62. "És az elkúrt 2010-es évben mire koncentráltál? Mi vonzotta azt a sok kötbért?"

    Az a gondolat, hogy megtaláljam az optimális munkavégzést és megrendeléseket. Az ilyen keresés természetszerűleg mindig menet közbeni kodarcokkal jár. De a végén megtaláltam, és idén már csak ilyeneket vállalok. Nincs is kötbér.

    VálaszTörlés
  63. Kicsit most megsajnáltalak. Ennek annyira kétségbeesett önigazolás-szaga van.

    "Nem vagyok értéktelen, nem vagyok vesztes, ki tudok törni, csak erősen gondolni kell rá, és hinni benne! Eddig nem jól gondolkodtam, azért nem voltam sikeres, de majd most már minden rendben lesz! Igenis érek valamit!"

    VálaszTörlés
  64. "Elsősorban nem a végére koncentráltam, hanem a folyamatra. A tudásom folyamatos gyarapodására."

    Ha a tudásodat akarod gyarapítani, akkor beülhetsz bármelyik egyetemi előadásra, hallgatói jogviszony nélkül is jogod van hozzá. Minek iratkoztál be, ha el se akartad végezni?
    Hagyjuk már a mellébeszélést sneci, hogy nem is akartál lediplomázni :DDDDDD Teljesen hülyének nézel itt mindenkit?

    VálaszTörlés
  65. Jogviszony nélkül infós gyakorlatokra beülni?
    Érdekes gondolat. Próbáld ki. :D

    VálaszTörlés
  66. Csak érzékeltetni akartam, ez nagyobb általánosságban működik, mint a pénzkereset, és a felettes tudat (azt nevezik tudatalattinak is) irányítja... Az is előfordul, a hétköznapi énünk harcol vmiért, a tudatalatti meg harcol a törekvésünk elszabotálásáért.

    "Beware of the thief in your head"

    VálaszTörlés
  67. Jó. Felmerült még egy kérdés bennem, miért írtad meg az állítólagos diplomamunkádat, ha nem is akartál lediplomázni?

    VálaszTörlés
  68. Itt nem az akarat hiányáról beszéltünk, hanem annak konkrétságáról és erősségéről.

    VálaszTörlés
  69. Ja, gondolom vmelyik irodalmár életrajz-leírása ugrik be, hogy bejárt előadásokra ilyen, meg olyan egyetelmre jogviszony nélkül, de akkár/ott nem volt ilyen beléptető szisztéma még...

    VálaszTörlés
  70. 1ébként ez az előző linkem Nate Miller facebookjáról van. :)

    VálaszTörlés
  71. Sneci a kertészeti szakra is azért iratkoztál be, mert bővíteni akartad a növénytani ismereteidet? xD

    További kérdésem, miért fogadtatdál egy egy csomó tárgyet, hiszen a mérhetetlen tudásszomj hajtott, nem pedig a diploma minél könnnyebb megszerzése?

    VálaszTörlés
  72. "Ez mind-mind programozási hiba. Nem volt elég konkrét az, amit kértem az Univerzumtól."

    Akkor legközelebb kérd azt, hogy a Vízmûvek ne küldjenek számlát :D

    VálaszTörlés
  73. "Itt nem az akarat hiányáról beszéltünk, hanem annak konkrétságáról és erősségéről."

    Hú, de gyenge.

    Jóvan, ma is újat tanultunk.. a mórickából, meg teszkós újságból tájékozódó sneci önszorgalomból képezte magát négy egyetemen, mert olyan fáradhatatlaunl hajtotta a tudásvágy. roftl

    VálaszTörlés
  74. "nem pedig a diploma minél könnnyebb megszerzése?"

    ???
    Akkor miért vettem volna fel speciket a kötelező minimumon túl is?

    VálaszTörlés
  75. Kiselőadásokkal is készültél, mi?
    Sneci a pedáns tanuló, bazmeg. xD
    Faltad a könyveket az egyetem alatt, mi? Úgy szívtad magadba a tudást, mint a szivacs.

    Nem kaptam választ még, miért iratkoztál be a kertészetire? Zavartak a hiányos növénytani ismereteid?

    VálaszTörlés
  76. Hja, bat áj hev inufh her, mellbimbón alulra IS leér, pedig keményen bepödrödik, mer' göndör. :3

    Amitől félsz, azt megkísérled elpusztítani... Hát, így járnak szegény pókok irl. És ezért nerm érdemes félelmetesnek lenni. . xD

    Vmikor nagyon sok pattim volt, aztán bőrdokinál felirtak vmi rózsaszín xarszagú trutyit rá, ami 1ből leszárította mindet. Elvileg a férfiasság, sok férfihormon jele a mitesszeresedés, persze a tudat áll az anyag felett, meg különben is elég zsíros a bőröm... nem baj, legalább nem fog ráncosodni :)

    VálaszTörlés
  77. Sneci, ha ennyire hajt a tudásvágy, most, (napi átlag laza 3 óra (LOL, bazmeg!) meló mellett miért nem iratkoztál be valahova? :DD

    VálaszTörlés
  78. ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

    VálaszTörlés
  79. ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.