Ha még nem láttad volna

2011. szeptember 10., szombat

Harci néni

Ez jóféle. Asszem azt az animét sürgősen meg fogom nézni. :)



By SoDI

68 megjegyzés:

  1. Végre valami, ami nem kibaszottul unalmas, hanem csak kurvára unalmas.

    VálaszTörlés
  2. Most ment el a villamos, ha jól hallottam, tehát a következő kábé húsz perc múlva jön, ami a teszkóig közlekedik, ahol van fagylalt. Az oda-vissza teszkó gazdaságos frusztrációval és komplexusokkal együtt sem lehet több, mint másfél óra. Az alatt két dolog biztos: A fagyi nem olvad el, valamint.... Hopp, elment még egy villamos,tehát a következő kábé húsz perc múlva jön, ami a teszkóig közlekedik, ahol van fagylalt. Az oda-vissza teszkó gazdaságos frusztrációval és komplexusokkal együtt sem lehet több, mint másfél óra. Az alatt két dolog biztos: A fagyi nem olvad el, valamint.... Hopp, elment még egy villamos és másfél óra.

    VálaszTörlés
  3. OFF: Lukács Gábor: De hiszen a Lázár nem beszélt semmiféle megmaradó különbözetről. Az Index is arról cikkezik, hogy Lázár javaslata úgymond "összedöntené" a bankokat. Másrészt a veszteséget csak akkor lehet lenyelni, ha van veszteség. Nem biztos ám, hogy a devizahitelesek jobban jártak volna akkor, ha a kezdetektől forinthitelt vesznek fel, elvégre a forintnak magasabb a kamata. Márpedig tegnap reggel Balczó Zoltán azt mondta a tévében, hogy a Jobbik elképzelése az, hogy vegyük úgy, mintha mindenki a kezdetektől forinthitelt vett volna fel, és az így keletkezett veszteséget nyeljék le a bankok. Arról, hogy ilyenkor tényleg van vesztesége a bankoknak, még nem láttunk konkrét számításokat.

    http://kuruc.info/r/2/84855/

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok sodi, végre egy kis sikerélmény neked is! Már csak azt kell megérned, hogy havi 34 ezer forintos (NETTÓ) keresettel ingyen legyen a buszjegy!

    VálaszTörlés
  5. Annyira bírom az ilyen kommenteket sodi nyelvtörős videója alatt:

    "Hogyha valaki Őt elítéli, azért mert bizonyítani szeretne, hogy nem olyan hülye akkor az süllyedjen el. Főképpen, hogy az előttem szólónak teljesen igazat adok . Lehetséges hogy dislexiás és azért nem megy neki olyan egyszerűen ez a dolog. De szégyen az, hogy a mai fiatalok már csak Fluort, hülyézést stb... ismernek... KICSIT GONDOLKOZNI KÉNE néha... jahh, ez nektek nem megy:)"

    VálaszTörlés
  6. Aki nem szolidáris az új nemzedékkel szemben, annak bizony a kurva anyját. Orbán így tesz rendet. A fizetősök vegyenek fel hitelt, az államiak ösztöndíjára meg dobják össze, akik már végeztek. Ez így szerintem tökéletes megoldás.

    VálaszTörlés
  7. vége van az uborkaszezonnak, lesz itt tartalom még ebben az évben te 'idénmégcsakhuszonéves' faszgyúró?

    SoDI 66 másodpercben mutatja meg, ugye? de ez a mesefilm klip amit posztoltál még csak nem is 66 másodperces, és egyáltalán mit akarsz ezzel megmutatni te nemzet csörgősipkás krónikása?

    VálaszTörlés
  8. "az államiak ösztöndíjára meg dobják össze, akik már végeztek"

    ha lenne diplomád te ajvékolnál most a leghangosabban zsodika.

    VálaszTörlés
  9. Te könnyen beszélsz sneci, hisz nincs és soha nem is lesz diplomád, arról nem is beszélve, hogy dolgozni se fogsz valószínűleg soha.

    VálaszTörlés
  10. Olyan egyszerű vagy te, mint egy csomag papírzsepi. Ha valami csoda folytán lenne diplomád, akkor már kész kiselőadásokkal jönnél arról, hogy nem szabad minimálbérnél több pénzt kivenni egy cégből, mert az állam mekkora rablóbanda.

    Te még a saját taníttatásod költségét se vagy hajlandó fizetni (gy.k.: diákhitel), mit pampogsz te szolidaritásról, he?

    VálaszTörlés
  11. Sajnos nagyon sokan csak melegedni járnak be az egyetemre (sodi ilyen volt, még ki nem baszták), ezeknek egy nagy lófasz kell, nem támogatás. Hangsúlyozom, nem a rendesen tanuló fiatalokról beszélek, hanem a sodi-féle léhűtőkről.

    Vajon snecin hány milliót bukott az állami? Van ugye az el nem végzett egyetem, apeh tartozás, bkv tartozás, kamu indokkal bezsebelt kártérítések...

    Komolyan sneci, egy szaros parazita vagy, te nagy hazafi. Akkor járnánk legjobban mi, magyarok, ha elásnának az erdő mélyén egy fekete zsákba, bazmeg.

    VálaszTörlés
  12. Jelentkező: Folyamatosan haladunk. Múlt héten szereztem egy állandó parlamenti belépőt. Mit akarsz még? :)

    "ha lenne diplomád te ajvékolnál most a leghangosabban zsodika."

    Nem igaz.

    "Te még a saját taníttatásod költségét se vagy hajlandó fizetni (gy.k.: diákhitel), mit pampogsz te szolidaritásról, he?"

    Ez nem hajlandóság kérdése, hanem hogy állok-e máris azon a szinten, vagy ahhoz még egy kicsit építkezni kell?

    "sodi ilyen volt, még ki nem baszták"

    Nem basztak ki. Soha sehonnan.
    Elfogyott a tandíjam, ezért nem tudtam beiratkozni.

    "Vajon snecin hány milliót bukott az állami?"

    Az állami mi?

    "Van ugye az el nem végzett egyetem"

    Irreleváns. Ugyanezt a melót végezném, ha lenne diplomám.

    "apeh tartozás"

    Ja, bazmeg. Olyan időszak után, amikor nulla forint bevételem volt. Kurva anyjukat, azt. :)

    "bkv tartozás"

    Azt majd megkapják, ha felpörög a saját megoldásom.

    "kamu indokkal bezsebelt kártérítések..."

    Nem kamu indokok azok. Az igazságot írtam.

    VálaszTörlés
  13. Sodi, elsiklottál a lényegi kérdés fölött: A társadalom számára milyen haszna van a létezésednek? Csak nyeled a pénzt az államtól különböző jogcímeken, és elvered import energiatalra, meg Duke Nukem 3d-s számítógépre. Alig fizetsz adót, rengeteg behajthatatlan tartozást halmoztál fel, megkeseríted anyád életét. Milyen alapon vagy te hazafi, mikor itt bármelyik troll ezerszer hasznosabb tagja az emberiségnek, mint te?

    VálaszTörlés
  14. "Azt majd megkapják, ha felpörög a saját megoldásom."

    Ezt annyira bírom. Te Sodi, mit szólnál ahhoz, ha még a balhé előtt azt mondta volna a tanár úr, hogy "Figyelj Endre, most nem fogod visszakapni a 3 milliódat, mert 30 ezer bevételem sincs. Majd talán jövő tavasszal, vagy ősszel fel fogok pörögni, aztán ha minden jól megy megkapod. Most miért sír a szád a pénzedért, fogd fel, hogy most nem fogom kifizetni, hülye vagy te? Az irreleváns, hogy neked most lenne szükséged a pénzre, de evidenciákat nem fogok magyarázni."? Ahogy te elvárnád, hogy a megbeszélt időre visszakapd a kölcsönbe adott pénzed, úgy neked is ehhez kéne tartanod magad, különben csak egy élősködő pondró vagy.

    VálaszTörlés
  15. "Irreleváns. Ugyanezt a melót végezném, ha lenne diplomám."

    Ugyanazt végeznéd, ha be sem iratkoztál volna az egyetemre. Amit te csinálsz, azt középiskolai érettségivel, meg egy kis önképzéssel el lehet végezni. Ha neked ehez 26 félév egyetem kellett, akkor viszont fogyatékos vagy.

    "Azt majd megkapják, ha felpörög a saját megoldásom."

    Én is ettől félek, hogy akkor kapják meg. (soha)

    VálaszTörlés
  16. "Múlt héten szereztem egy állandó parlamenti belépőt. Mit akarsz még? :)"

    na igen, de ha -egy véletlen baleset következtében- kimozdulsz, a nap fénypontjaként nem egy ütős anyag elkészítése, hanem a parlament óccsó büféje lebeg a szemed előtt.

    "Nem kamu indokok azok. Az igazságot írtam."

    most nincsen kedvem keresgélni, de emlékszem, hogy nemrég azt kommentelted, hogy kellemes pihenésként élted meg az őrizetben töltött órákat. A bíróságon ezzel szemben azt állítottad, hogy neked amiatt súlyos lelki problémáid voltak, és ez az etyetemi tanulmányaid rovására ment. Ez mi ha nem kamu snecike?

    VálaszTörlés
  17. "arról nem is beszélve, hogy dolgozni se fogsz valószínűleg soha."

    Alkalmazottként? Bizony soha. :)
    De elárulok egy titkot. Schlingloff Sándor sem volt soha alkalmazott, mégis Mercit vezet. :))))))

    VálaszTörlés
  18. snecigeci: "Ugyanazt végeznéd, ha be sem iratkoztál volna az egyetemre."

    Nem igazán. A programozásnak vannak olyan módszerei, melyek ismerete sokkal jobb szakemberré teszi az embert, ám autodidakta módon mégse szánná rá magát a megismerésükre senki.

    "A bíróságon ezzel szemben azt állítottad, hogy neked amiatt súlyos lelki problémáid voltak, és ez az etyetemi tanulmányaid rovására ment."

    Egy pillanat. Ezt nem az őrizetről állítottam, hanem a büntetőeljárásról, amit amiatt kellett elszenvednem, mert őt feljelentettek hivatalos személy elleni erőszak miatt. Én pontosan fogalmaztam. Eljárásról beszéltem, ami jogi fogalom. Nem pedig annak egy eleméről, az őrizetről.

    "A társadalom számára milyen haszna van a létezésednek?"

    Az ERP és a CRM a modern kor szövőgépe. Sokkal hatékonyabbá teszi a munkaszervezést és ezáltal megnöveli minden munka társadalmi hasznosságát. Én másfél éve ilyen fejlesztésének vagyok egyik fő munkatársa.

    "neked is ehhez kéne tartanod magad, különben csak egy élősködő pondró vagy"

    Akkor lennék az, ha ki akarnék bújni a felelősség alól, teszem azt pereskednék a BKV-val. Viszont a valóságban nem pereskedek, és nem vitatkozom, és a fizetést sem akarom megúszni. Addig is hasznos vagyok a BKV-nak, mert nálam kamatozik a pénzük.

    VálaszTörlés
  19. De singloff sanya merciéhez a te, pontosabban anyád pénze is kellett. Ebbe bele gondoltál már?

    VálaszTörlés
  20. Nem az a lényeg. Hanem hogy ha sose voltál alkalmazott, és előre láthatóan soha a büdös életben nem is leszel, az nem hátrány, és a nem szégyen. Főleg a mai világban nem az.

    Ez már nem a XX. század. :)

    VálaszTörlés
  21. "Alkalmazottként? Bizony soha. :)"

    Az éhség azért valszeg elfog kergetni teszkós árufeltöltőnek, ha már anyád nem tud eltartani.

    "Akkor lennék az, ha ki akarnék bújni a felelősség alól, teszem azt pereskednék a BKV-val. "

    Mit pereskednél ezen, te fasz?
    Egyébként pont ezt csinálod, próbálsz kibújni a fizetés alól. Állítólag van 13 milliód a párnába varrva, méghozzá azért oda, hogy ne tudják behajtani a tartozásodat.

    VálaszTörlés
  22. "Az éhség azért valszeg elfog kergetni teszkós árufeltöltőnek, ha már anyád nem tud eltartani."

    Annál már most jóval többet keresek. :)

    "Mit pereskednél ezen, te fasz?"

    Ha akarnék, tudnék. Hidd el. :)

    VálaszTörlés
  23. "Komolyan sneci, egy szaros parazita vagy, te nagy hazafi. Akkor járnánk legjobban mi, magyarok, ha elásnának az erdő mélyén egy fekete zsákba, bazmeg."

    Fogalmazhatunk úgy is, hogy Sodika egy féknyom a nemzet alsónadrágjában.

    VálaszTörlés
  24. "Annál már most jóval többet keresek. :)"

    34 ezerből nehéz megélni sneci, de majd megtudod..

    "Ha akarnék, tudnék. Hidd el. :) "

    Mégis mivel, te szerencsétlen?

    VálaszTörlés
  25. Megvan minden bizonylat? Mindet aláírtam? Minden az én aláírásom van? Miegymás.

    "34 ezerből nehéz megélni sneci, de majd megtudod."

    Továbbra is 107 ezer a havi átlag bevételem, amióta dolgozom (tavaly április óta).

    VálaszTörlés
  26. "Fogalmazhatunk úgy is, hogy Sodika egy féknyom a nemzet alsónadrágjában."

    Épp ellenkezőleg. Szerintem egy vállalatirányítási rendszer fejlesztésénél csak egy vezérigazgató végez hasznosabb tevékenységet. Ő mégis csak közvetlenül irányítja a szervezetet, míg én az eszközt adom a kezébe.

    VálaszTörlés
  27. "Milyen alapon vagy te hazafi, mikor itt bármelyik troll ezerszer hasznosabb tagja az emberiségnek, mint te?"

    Bizony, a haza iránti szeretet tettekben, nem érzelgésben kell hogy megmutatkozzon. Tudod hogy lehetsz nagy hazafi? Építs stabil párkapcsolatot, házasodj, nevelj fel 4 gyereket. Akkor az én szememben már nemzeti hős lennél...

    VálaszTörlés
  28. "Megvan minden bizonylat? Mindet aláírtam? Minden az én aláírásom van?"

    Azt hiszed, hogy ez ilyen egyszerű?
    Hülyegyerek..
    Pereld anyádat, ahogy eredetileg tervezted, ne a bkv-t, itt semmi esélyed..

    "Továbbra is 107 ezer a havi átlag bevételem, amióta dolgozom (tavaly április óta). "

    Kártérítés nélkül és adózás után maradnettó 34 ezer.
    Vagy úgy gondoltad, hogy minden évben kapsz egy millió kártérítést, meg az elköltségelt laptopoddal fogsz táplálkozni?

    VálaszTörlés
  29. A vén faszhiányos buxa szexpartnered továbbra sem számít stabil párkapcsolatnak.***

    VálaszTörlés
  30. Ja úgy, ha arra érted, hogy nem házasság és gyerek(ek) a célja... Elég sok stabil kapcsolatnak NEM ez a célja ám...

    VálaszTörlés
  31. Mondjuk, a nemeseknek kötelező volt házasodni, igen, a férfiaknak is, bizonyos kor felett, régen. De hát akkor kerítettek is neki feleséget, megvolt annak a rendszere.

    Mondjuk olyan nagyon jól nem mindenki járt a nagy összeboronálással. xD

    VálaszTörlés
  32. "Azt hiszed, hogy ez ilyen egyszerű?"

    Naná. :) Nekik kell bizonyítaniuk, nem nekem. :)

    "Vagy úgy gondoltad, hogy minden évben kapsz egy millió kártérítést, meg az elköltségelt laptopoddal fogsz táplálkozni?"

    Nem. Úgy gondolom, hogy a kártérítés pont azt kompenzálta, hogy egy pályakezdőnél természetes, ha bénázik egy kicsit. De ezt elmondtam már ezerszer, nem fogom magam megismételni.

    "Építs stabil párkapcsolatot, házasodj, nevelj fel 4 gyereket."

    Én egy huszonéves ember vagyok. Az ember szerintem a krisztusi kor környékén házasodjon. :)

    VálaszTörlés
  33. Mondjuk, azért nincs értelme +házasodni, hogy utána elváljanak tőled + a felét elvigyék mindenednek + a házad + a gyereked + méág a tartásdíjat is fizet7ed, cserébe alig lát6od a sahát gyereked, hülye egy törvényeink vannak.

    VálaszTörlés
  34. "Nem. Úgy gondolom, hogy a kártérítés pont azt kompenzálta, hogy egy pályakezdőnél természetes, ha bénázik egy kicsit."

    Te idén is bénázol. Ha kivesszük a kártérítéseket, 1 vagy 2 esetben voltál 100 ezer felett idén. Két hónap volt 0 forintos, egy 22 ezres..
    És ezek adózás előtti bruttó bevételek!!!
    Ezt még oszthatod kettővel, hacsak nem laptopot akarsz zabálni.

    VálaszTörlés
  35. Én egy huszonéves ember vagyok.

    Még egy ideig... xD

    Az ember szerintem a krisztusi kor környékén házasodjon. :)

    1. Minél később lesz gyereked, annál nagyobb lesz köztetek a generációs szakadék.
    2. A nőnek jobb, ha fiatalon vállal gyereket (kevesebb komplikáció, méh jobb vérellátása). Ez a krisztusi kor szempontjából eléggé aggályos (más a vitalitása egy 33 és egy 18-20 éves embernek, és az idő telésével csak rosszabb lesz).

    VálaszTörlés
  36. "A nőnek jobb, ha fiatalon vállal gyereket"

    De én férfi vagyok.
    NEKEM nem kell sietni. :D
    Látod, a Krokonak is 50 évesen született a kislánya egy 20 évvel fiatalabb csajtól. A Szeremley Hubának pedig 70 évesen egy 30 évvel fiatalabb csajtól.

    VálaszTörlés
  37. "Te idén is bénázol. Ha kivesszük a kártérítéseket, 1 vagy 2 esetben voltál 100 ezer felett idén. Két hónap volt 0 forintos, egy 22 ezres.."

    Idén nem bénáztam, hanem lustiztam.
    Csak most szeptembertől tartom be szigorúan a munkanapi átlag 8 órát.

    VálaszTörlés
  38. Látod, a Krokonak is 50 évesen született a kislánya egy 20 évvel fiatalabb csajtól. A Szeremley Hubának pedig 70 évesen egy 30 évvel fiatalabb csajtól.

    Mondom, elég nagy vitalitásbeli különbségek vannak az ilyen kapcsolatokban, ezért az esetek nagy részében nem nagyon működnek...

    VálaszTörlés
  39. Oké. De 33 évesen a 20 éves csaj még pont jó. :)
    Az nem túl nagy különbség. :)))

    VálaszTörlés
  40. Egyébként az ideális a férfi korának fele plusz hét.
    Tehát hozzám most egy 21 éves csaj illik.

    VálaszTörlés
  41. "Az ideális a férfi korának fele plusz hét."

    Ezt hol írják?

    VálaszTörlés
  42. "Én egy huszonéves ember vagyok. Az ember szerintem a krisztusi kor környékén házasodjon. :)"

    Nos, lehet, hogy huszonéves vagy (már az sem sokáig), de az embertől még nagyon távol állsz. A "krisztusi kor környéke" a te értelmezésedben gondolom, nyugodtan kitolható ötvenéves korig.

    VálaszTörlés
  43. Sneci hozzád a 40+ éves dagadt öregasszony illik.

    Egy 21 éves fiatal csaj nem áll szóba egy ilyen büdös homeless-el.

    VálaszTörlés
  44. Egy tipikus mai 21 éves fiatal csaj leginkább bulizni akar, iszik, dohányzik (főleg ez utóbbi 1 nőben !!!!undorító!!!!) és egy farkánál fogva rángat6ó PÉNZES balekot keres, aki majd költ rá. Aki nem pénzes, azzal meg szóba se áll, de a pénzeset is csak a pénzéért HASZNÁLJA KI. Nem, nem szereti.

    Azok a k*rva eltorzító médiahatások, igen.

    VálaszTörlés
  45. Meg az Omega Kóborjának is lett 1 gyereke nemrég. SOK évesen. :)

    VálaszTörlés
  46. Falun láttam, válás, férj alkesz lett, pár év alatt 0-ra lépült - halál

    A 2 nem nem bízik 1másban, és azért nincs már annyi sok párkapcsi, igen, de ha vakon bízol, keményen rábaxxol...

    Ez, és ilyenek saját szemmel látása miatt nem iszom semmit soha, még azon felül, hogy rosszul is vok tőle.

    VálaszTörlés
  47. Ja azt kihagytam, hogy kirakták a saját házából, mit saját 2 kezével épített fel.

    El van ez cseszve.

    VálaszTörlés
  48. 1ébként az 1ik település a Kom-Egom közti 10-es út mellett... pedig a boráról híres :)

    VálaszTörlés
  49. Egyébként az ideális a férfi korának fele plusz hét.
    Tehát hozzám most egy 21 éves csaj illik.

    Tehát ha elveszel egy 21 éves csajt, akkor jövőre nem fog hozzád illeni? Az szép...

    VálaszTörlés
  50. Tehát akkor hatvanéves emberhez 37 éves nő passzol? Baszki, akár a lánya is lehetne…

    VálaszTörlés
  51. Sneci, a szüleid hány évesek voltak, mikor összeházasodtak?

    VálaszTörlés
  52. "Egyébként az ideális a férfi korának fele plusz hét.
    Tehát hozzám most egy 21 éves csaj illik."

    Mégegyszer, újra sodi, nem! Tényleg ennyire fafejű vagy? Az xkcd tette ismertté ezt a formulát, de nem az ideális életkor következik belőle, hanem az a kor, aminél fiatalabb lánnyal nem randizhatsz, mert az már gáz. Tehát a képlet szerint nem randizhatsz 21 évesnél fiatalabb, vagy 46 évesnél idősebb nővel. Ennyi.

    Parancsolj:
    http://xkcd.com/314/

    VálaszTörlés
  53. Az mondjuk igaz, hogy párokra ált jellemző, a ffi idősebb a nőnél.

    VálaszTörlés
  54. "Sneci, a szüleid hány évesek voltak, mikor összeházasodtak?"

    Mondjuk sneci szüleit nem venném követendő mintának, látod, mi lett belőle...

    VálaszTörlés
  55. És kit érdekel, hogy mi gáz mi nem mi trendYYYYY mi nem? CSOPORTNYOMÁS!!!!! Lexxarjuk. Lázadunk!!!!! XD

    VálaszTörlés
  56. Csak kicsiny köze van bárki szüleinek a gyereke személyiségéhez - azt hozzuk magunkkal ide... :Đ

    VálaszTörlés
  57. "Mondjuk sneci szüleit nem venném követendő mintának, látod, mi lett belőle..."

    Igazad van, de gyanítom, ők sem a krisztusi kor környékén házasodtak.

    VálaszTörlés
  58. Zulu: "Az xkcd tette ismertté ezt a formulát"

    Még apám is ismeri, tehát ez sokkal régebbi. :D

    "Sneci, a szüleid hány évesek voltak, mikor összeházasodtak?"

    Irreleváns. Ma már más kort élünk.

    Egyébként írtam a devizahitelesekről.
    http://66masodperc.blogspot.com/2011/09/fidesz-az-uj-radikalis-part.html

    VálaszTörlés
  59. Jaja. Én pl. 17... Na, melyik lány házasodik MA 17 évesen?????????? Cigányok max... XD

    VálaszTörlés
  60. "Irreleváns. Ma már más kort élünk."

    Tehát, mikor a kettejük átlagéletkora annyi volt, mint a te mostani életkorod, te már rég a világon voltál, igaz?

    VálaszTörlés
  61. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  62. Szerintem ez kb. úgy igaz,hogy a csaj max. 1-2 évvel lehet idősebb, a férfi meg max. 8-10 évvel. De ez csak az én véleményem.

    VálaszTörlés
  63. Bizonyos kor felett a nő nem képes gyerexülésre. A ffi még a maga részéről igen, de hát az ugye nem szül. xD

    VálaszTörlés
  64. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  65. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.