Ha még nem láttad volna

2011. szeptember 3., szombat

Gyilkosok

A Kuruc.info méltó módon búcsúzik el Képíró Sándortól. Nyugodjék békében, és reméljük, gyilkosai a pokol tüzén fognak elégni.

Tudta ő, mit akar a Talmud népe:




Gyilkosai:


Az ügyész, aki képes volt fellebbezni a felmentő ítélet után, nehogy véget érjen Sanyi bácsi kálváriája:



Falvai Zsolt



A "nácivadász", aki azt nyilatkozta, a Képíró-félék szeretik öregnek és betegnek mutatni magukat:



Efrájim Zuroff


By SoDI

144 megjegyzés:

  1. Kiváló komment a Kurucon:

    "Nem írom le, hogy mit érdemelne Zuroff mert az horror filmbe való!"

    VálaszTörlés
  2. "Minden szar azért van, mert vonzottuk."

    Inkább azért, mert nem tettünk érte, hogy jó legyen. Ez a vonzásosdi hazug maszlag az agymosott bárányoknak, a földön minden a fizika törvényei szerint működik, abban pedig csak a tömegvonzás szerepel.

    VálaszTörlés
  3. "Inkább azért, mert nem tettünk érte, hogy jó legyen."

    Teljesen félreérted.

    Az már, hogy teszel valamit, következmény. Nem ok.

    Ezt kell megérteni.

    Irodalmi hasonlattal olyan ez, mint amikor Harry Potter megissza a szerencsefőzetet. Esetünkben ez a vonzás törvényének az alkalmazása. Következményként elkezdni a megfelelő dolgokat lelkesen csinálni, de maga sem tudja, miért kell pont azt. Ő csak a célt látja. Az út az Univerzum (ha úgy tetszik: Isten) dolga.

    VálaszTörlés
  4. Sneci, neked ki a példaképed?

    a) Brian Tracy
    b) Schilingó Sanya
    c) Kroko Tanár Úr
    d) Bognár Tibi bá
    e) Tomcat (addig, amíg kegyvesztetté nem vált a Kurucnál)

    VálaszTörlés
  5. Mix. Brian Tracy lelki békéjével és Tibi bácsi szorgalmával Tomcat-szintű anyagok, melyeket Schlingloff ügyességével népszerűsítek, és harmadrészt Krokohoz hasonló módon szerzem meg rájuk a pénzt (sok-sok kártérítés), kétharmadrészt pedig a saját megoldásomból (valami saját megoldás, mint ahogy a Zuckerberg) :D

    De melózok.

    VálaszTörlés
  6. Csak hogy tudd: a "de melózok" nem hárító célirány megadás (na, de, most már aztán tényleg), hanem a mennyiségi elégedettség hangja (hű, de sokat is most). Esetleg lehetne még önvigasztaló erősítés (de legalább) is, de ez itt nem játszik.

    VálaszTörlés
  7. Én,vagyishogy mi,ezennel nyilvánosan színre lépünk,mert túl sok itt a troll,héber,cigány áruló magyar,,illetve itt van a drezdai féllábú köcsög cfsicskaféreg mandy, meg itt van a latens homoszexuális asztrálmacska az sf,aki ugyan mellettünk áll,de mi homoszexuális macskákkal nem közösködünk!Ja ,még hogy el ne feljtsem,illetve felejtsük,itt van a zserytomanivics-fidesznyik propgandista aki viszont sffel ellentétben legalább felvállalja nyíltan nemi identitását azt,hogy szereti a férfiakat ,és ez becsülendő!Szóval,valamely troll azt mondta sodinak,hogy nehogy azt higyje,hogy van mögötte egy csendes többség,hát ez a hazaáruló tévedett mert itt vannak,vagyunk!

    VálaszTörlés
  8. és figyelünk,és ha kell a küszöbötökre hugyozunk!

    VálaszTörlés
  9. sodrony, buszjegyed meveszed most, irány a vár webkamerástul

    VálaszTörlés
  10. esküvői fotósnak mondod magad, a költségeket szét lehet dobni itt
    http://www.kickstarter.com/

    VálaszTörlés
  11. Szerintem-ünk,téves az a megállapítás,hogy a zsidók a halálát akarták volna,mivel már alig van ugynevezett háborús bűnös a II.vh-ból akire mutogatni lehetne,tehát élve nagyobb "hasznot"hajt mint holtan ,és mégha fel is mentették volna másodfokon,abból is lehetett volna jó kis prpagandát csinálnni,hogy lám-lám a náci magyarok...

    VálaszTörlés
  12. az egyik lábad itt...

    VálaszTörlés
  13. Sneci, ugye, milyen kár, hogy nem beszélsz egy büdös hangot sem angolul, különben lenne Zuroffal egy exkluzív interjúd, amit ide is embedelhettél volna. Balfasz :)))

    VálaszTörlés
  14. "Arra koncentráltam, hogy ott lakjak, ahol hamar be tudok érni a pesti eseményekhez, és soha ne essen az egy főre jutó négyzetméret 30-50 négyzetméter alá.

    Most az egy főre jutó négyzetméter 50 felett van, tehát ez pozitív irányban teljesült."

    Megalol. Pátyról mégis hogy érsz be hamar a pesti eseményekhez?

    Még pénzed sincs a buszra!

    VálaszTörlés
  15. "Megalol. Pátyról mégis hogy érsz be hamar a pesti eseményekhez?"

    40 perc és a Moszkva téren vagyok.
    Bármikor.

    VálaszTörlés
  16. Igazad van, Páty sokkal közelebb van bármihez, mint a Nándorfejérvár köz. Jól alkalmaztad a vonzás törvényét.

    A közüzemi tartozásaidat hogy vonzottad be? Arra koncentráltál, hogy bárcsak ne jönne a gázszámlás, de mivel nem kértél elég pontosan az Univerzumtól, az áramszámla meg a csatornadíj azért mégiscsak jött?

    VálaszTörlés
  17. "40 perc és a Moszkva téren vagyok."

    Addigra mindenki összecsomagol és hazamegy, vége a balhénak. Bezzeg a régi szép idôkben, mikor még megvolt a Nándorfejérvár utcai birtok meg a kocsi, gyorsreagálású egységként perceken belül tudtál tudósítani... :(

    VálaszTörlés
  18. Én felvállalom, hogy szeretem a férfiakat, persze nem nemi vágyat értve ezalatt, hanem általános emberi együttérzést... :ß

    A nemi identitásom nem azonos a szexuális identitásommal, ez a dolog nálam többszörösen is meg van csavarva, mind1 is, lényeg a végső output : nem homokozok. ;D

    VálaszTörlés
  19. Sneci, miért nem válaszolsz a kérdésemre? Miért jártál a kertészeti szakra, ha nem a diploma megszerzése miatt?
    Növénytani ismereteidet akartad gyarapítani?

    VálaszTörlés
  20. A látóköröm bővítése miatt, igen.

    VálaszTörlés
  21. Zsodiközvetítés 5 perc múlva: http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_08_30_szabadsag-napja

    VálaszTörlés
  22. Snecike, ha a látókörödet akarod bővíteni, akkor miért nem olvasol könyveket? Miért Mórickát veszel mondjuk Élet és Tudomány helyett?

    VálaszTörlés
  23. ÉRTEM, KÖSZI :DDDDDDD

    VálaszTörlés
  24. te sneider-féle pöcs, azé' egy kis botanika nem árthat, gondolta E.T. anyukája és bejelölte azt is. Ha van róla papír, könnyebben kibeszéli az ember, hogy "csak orvosi célrea". Meg hát, nem kér kenyeret.

    VálaszTörlés
  25. Ismertem már pár embert, akik teljesen elcseszték az életüket, de makacsul nem voltak hajlandóak ezt tudomásul venni, de te mindegyikükön túl teszel.

    Nem veszed észre, hogy állandóan, évről évre csúszol le?

    Két éve még egyetemre jártál, és minden reményed megvolt a diplomára. Mára mindenkinek egyértelmű, hogy sose lesz diplomád. Az elején még mondogattad a Taxust, de mára már magadat se hitegeted azzal, hogy csak elhatározás kérdése a nyelvvizsga.

    Tavaly még saját lakásod volt. Magad ura voltál, anyád fizette a takarítást, pakolta tele a hűtődet, stb. Kurva büszke voltál arra, hogy saját lakásod van, ne is tagadd. Magad írtad, hogy sose költöznél vissza anyádhoz. (Mert utálod, ezt már én teszem hozzá.) Ma meg kint laksz nála Pátyon, állandó felügyelet alatt, és bizonygatod magadnak, hogy minden a legnagyobb rendben van. Ráadásul a lakást is akkor adtátok el, amikor leestek az ingatlanárak.

    Ha így folytatódnak a dolgok, akkor jövőre ilyenkor már valami 8 órás kulimelót fogsz végezni valami pesterzsébeti irodában, és magyarázhatod, hogy valójában mindig is erre vágytál, és egyáltalán nem baj, hogy napi másfél órát kell utazzál a munkahelyre és másfelet vissza.

    VálaszTörlés
  26. Ez az előkészületi szakasz.

    VálaszTörlés
  27. Tényleg sneci, angolul hogyhogy nem tanultál még meg? Nem akartad eléggé? Az Univerzumnak nem volt világos, milyen nyelven szeretnél tudni? xD

    VálaszTörlés
  28. Sneci, nyelveket nem kívántál tanulni a látóköröd bővítése miatt?

    VálaszTörlés
  29. Jó a kérdés. Sneci, szerinted a növénytannak, vagy az angolnak veszi nagyobb hasznát egy informatikus?

    VálaszTörlés
  30. Zsodi, görgorival még beérnél

    VálaszTörlés
  31. Könyörgöm. Nem azt mondom, hogy semmi se lett elszarva, hanem csupán azt, hogy ami velem történt, az a legkevésbé sem a vonzás törvényének cáfolata, hanem éppen ellenkezőleg: a fontosságára az elképzelhető legkiválóbb bizonyíték. Ha hanyagolod, rosszul jársz.

    VálaszTörlés
  32. Növényi részekből felépülő tudatháló. Rákapcsolódni egy fára és egy távolban fárakapcsolt másik géppel kommunikálni? Egy élő fából cpu? De szép jegenyéd van, háromdés? Ja, fecskefészek-csatis.

    VálaszTörlés
  33. egyik lábad ott, a másik fából

    VálaszTörlés
  34. Sneci, és most, hogy ismered a vonzás törvényét, mi történik? Nagyon erősen koncentrálsz arra, hogy tudjál angolul?

    Nem lenne hatékonyabb elővenni egy munkafüzetet?

    VálaszTörlés
  35. Vehetnák tejet, ó ha akarnák,
    Vehetnák tejet, ó ha akarnák.

    VálaszTörlés
  36. "a fontosságára az elképzelhető legkiválóbb bizonyíték"

    Nem, sneci, tévedsz. Az eddigi sikertelenséged oka az, hogy túl sok mirelitpizzát zabálsz. Az én elméletem szerint a mirelitpizza bevonzza az életedbe a balszerencsét. Az, hogy az egész életed el lett baszva, a legkiválóbb bizonyíték a mirelitpizza káros hatásaira.

    VálaszTörlés
  37. Létre se jön a tett, ha nincs se szándék, se 5let, se elképzelés.

    VálaszTörlés
  38. http://utv.hu/kamera/szena_ter/vermezo

    VálaszTörlés
  39. A túl sok sovány hal és szárnyashús vajon mit okoz ilyen hülyeséglogika szerint? Cicává válok tőle tán? xD

    VálaszTörlés
  40. Sneci, mikor hallottál először a vonzás törvényéről. Gondolom, nem ma.

    Néhány éve volt ez menő dolog. Tegyük fel, hogy 3-4 éve hallottad először. Miért csak ma kezded el helyesen haszálni?

    VálaszTörlés
  41. Tényleg évről évre épülsz le Sodi. Más az egyetem az egyetem után fokozatosan építkezik, fokozatosan lép előre, munka, pénz, család, lakás, autó, stb., te meg hanyatlasz napról napra.

    Gondolkozz már el. Hasonlítsd össze pár évvel ezelőtti blogodat ezzel. Az is egy nagy halom fos volt, de legalább volt saját tartalmad, lökted ki az idétlen videókat a youtube-re. A 168 óra írt rólad, Morvai Krisztina ismerte a nevedet és munkásságodat, és még Tomcat is elég fontosnak tartott ahhoz, hogy veled foglalkozzon.

    Mi maradt ebből mára? Egy féllábú dortmundi hülye, egy buzi asztrálmacska és egy tucat troll aki röhögni jár ide. 29,99997676 évesen életet romjaival állsz szemben, de csak nyomod magadnak a mantrát, hogy minden a legnagyobb rendben, meg csak elég erősen akarni kell, és akkor lesz medence meg X6.

    Ébredj már fel Sodi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  42. N1-en lesz a megemlékezés?

    VálaszTörlés
  43. Mondom én, hogy Moszkva tér marad az nekünk. :)

    VálaszTörlés
  44. Lesz, biz'a! lányom is, fiam is.

    kntr

    Lesz olyan téridő, ahol lesz nőnemű és hímnemű homo sapiens sapiens+ utódom.

    Erre gondolsz?

    VálaszTörlés
  45. Sneci, amióta Pátyon laksz, hányszor is jöttél be Pestre közvetíteni? Volt egy Képíró-per, egy buzifelvonulás, egy gárdatüntetés, meg egy Sziget. Négy alkalomra emlékszem. Hosszú hónapok alatt négy alkalom. Korábban kb. két hét alatt produkáltál ennyi tartalmat.

    Nagyon kényelmetlen neked ez a pátyi száműzetés és nyűg a bebuszozgatás, de még magadnak sem vallod be.

    VálaszTörlés
  46. 100 megája nézem, hogy nem jön a busz.

    VálaszTörlés
  47. mindeközben a statikus weben
    http://gabucino.be/files/minecraftfs.html

    VálaszTörlés
  48. Danyil: Időm volt kevés, nem a távolság volt az akadály. Nyugi, ebben a hónapban már pörgés lesz. :)

    VálaszTörlés
  49. Hiszen azt mondtad, hogy napi "laza 4 órát" dolgozol, meg hogy nyaralsz.

    Miért is nem volt időd?

    VálaszTörlés
  50. Mert a napi 4 óra is kitöltötte a napomat.
    Szar volt az időbeosztás.

    VálaszTörlés
  51. Már nem az?
    A mai naptól, ugye?

    VálaszTörlés
  52. Már nem. Csak most hétvégén nincs semmi.

    VálaszTörlés
  53. Sneci, dehát épp azért van laptopod, hogy a munka ne menjen a kamerázás rovására? Miért nem sikerült megvalósítani azt a tervedet, hogy olyan munkát végezz, ami mellett mindig mindenre van időd, mivel buszon, villamoson, akárhol is tudsz programozni?

    VálaszTörlés
  54. És még érdekes perek sincsenek.
    14-én lesz egy Budaházy, de az is zárt ajtók mögött.

    De valami biztos lesz.

    VálaszTörlés
  55. Danyil: "Sneci, dehát épp azért van laptopod, hogy a munka ne menjen a kamerázás rovására?"

    Oké, össze lehet mindent hangolni, csak megfelelő akarat kell. Most már megvan.

    Várom az első eseményt.

    VálaszTörlés
  56. Sneci, a parlamenti belépőd megvan már? Szeptembertől fogsz onnan közvetíteni?

    VálaszTörlés
  57. Vehetnák tejet mission: komp lett.

    Gondoltam veszek egy kompot, aztán nem komp lett.

    VálaszTörlés
  58. Danyil: Bármikor bemehetek, amikor csak akarok. Egy telefon. Vona Gábor már az állandó belépőm igénylését is aláírta. (Kicsit lassan halad a dolog, mert a benyújtás után több mint három hónapig keveredett náluk, amíg az asztalára jutott, de halad minden szépen, és az a lényeg.)

    VálaszTörlés
  59. Bármikor bemehetsz, feltéve, hogy sikerül kiskálázni a pénzt a buszjegyre.

    VálaszTörlés
  60. Ha történik valami, amiről érdemes videózni egyet, majd bemegy. De szerettek ezen a buszjegyen rugódzani.

    VálaszTörlés
  61. Mostantól tartok magamnál pénzt mindig arra, hogy bármikor el tudjak menni bármire. :)

    VálaszTörlés
  62. Most éppen, ebben a szent minutumban mennyi pénz van nálad?

    Ha perceken belül elkezdene minden hírportál arról cikkezni, hogy egy Toroczkai László által vezetett fegyveres csoport az égő parlament előtt most húzza keresztre Orbán Viktort, mennyi idő alatt érnél oda a helyszínre?

    VálaszTörlés
  63. Sneci, ebben a hónapban hányszor tervezel konditerembe menni?

    VálaszTörlés
  64. "Most éppen, ebben a szent minutumban mennyi pénz van nálad?"

    2000, de van energiaital a hűtőben. :D

    VálaszTörlés
  65. És Zulu kérdésére mi a válaszod?

    VálaszTörlés
  66. Úgy értem, Zulu második kérdésére.

    VálaszTörlés
  67. :DDDD

    Sodi, én néha kedvellek téged :D Ha középkori király lennék, biztosan te lennél az udvari bolondom :D

    VálaszTörlés
  68. Nem lesz ilyen, mégpedig azért, mert Toró nem cáfolta egyértelműen, hogy akkor ők most télleg fő-szabadkőműves nyúlszájú internacionalista libsiket akarnak-e trónra emelni, avagy sem. ;D

    Náluk még ÉN IS konzisabb vagyok, és ezt most nektek mondom, itt. Me for president vagyizé king... or kvín xD

    Sztem ilyen lincs dolog nem lesz, legfeljebb vmi kemény nemzeti számonkérő szék, persze az ítélet eléggé megjósol6ó lenne ebben az esetben - is.

    VálaszTörlés
  69. "2000, de van energiaital a hűtőben. :D"

    Tescós?

    VálaszTörlés
  70. Milyen márkájú? Red Bull?

    VálaszTörlés
  71. És hányszor tervezel szpetemberben konditerembe menni?

    Ha csak kardiogépezel, attól hogy lesz szálkás a felsőtested?

    VálaszTörlés
  72. Majd rendelsz Szlovákiából. Va

    "Idióta kormány idióta átlátszó pénzbehajtási kísérlete, demi szépen meg fognak kerülni mind a gyártók, mind a fogyasztók"

    Ne felejtsük el azt sem soha, hogy 1999, majd 2001 évben 1-1 trvcsomag meghozatala adott jogkört a bibsi szartiszjusznak cimkézni szinte mindent, amire bitek férnek. Milyen kormányunk is volt akkor Gery????? Ja, te nem látsz, nem baj. xD

    VálaszTörlés
  73. Nincs az a vad, bizalmatlan idegen matska, mit ne tudnék magamhoz hívni, hogy megsimítsam. Mit jönnek, még rohannak is hozzám a cickák. Pedig nem is nyávogtam, csak beszéltem hozzájuk. Igaz, nem valami mély öblös férfihangon... =^..^=

    VálaszTörlés
  74. http://naczivadasz.com/index.php?q=a_kepiroper_igaz_tortenete

    VálaszTörlés
  75. sodi a Hell az még proli kategória,szóval majd ha felpörögsz,akkor át kell váltanod,minimum bombára,aztán persze Red Bullra!

    VálaszTörlés
  76. eszef nagyon gáz ez a cicafiubuzivagyokdemégsem imidzs!

    attól függetlenül,hogy a kapucsinó ellenség és egyesek szerint kétes származású,a vörös haj ugye mint tudjuk elég elterjedt az északi skandináv országokban,Angliában,Németországban,sőt bizonyos szláv népeknél is,úgyhogy ha más rasszjegyek nem utalnak a származásra,akkor ez még nem elég,hogy valakit lezsidózz cicabogár!

    VálaszTörlés
  77. A Tomketgyűlölők közül páran zsidózzák le, érdekes módon. Én nem, suerintem se nem az, éppen azt mondom nagyban. Nem tűnt fel a mondatom értelme? ;)

    VálaszTörlés
  78. Ja, le7, megtévesztett az a Đ szmájli, de azok a 17:47-ben mind komoly állítások, irónia és más értelem nélkül. Különben magam is áztatnám az egyik állítással, ha ironikusan, az ellenkező értelmében....

    A "bizonyára készségesen segédkedni fog Gyurcsány bizonyítékok csokorba szedésével, az ellene folyó büntetőperben..." pl ilyen mondat :P

    VálaszTörlés
  79. "biztosan te lennél az udvari bolondom"

    Inkább a diplomatáid főnöke lenne. xD

    VálaszTörlés
  80. eszef spirituális síkon mi a férfiideálja az asztrálmacskanő énednek? De ne halandzsázz ,hanem mond meg kerek-perec!

    igen megtévesztett...

    VálaszTörlés
  81. http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/01/itt_a_chipsado/

    Sodi, másfélszeresére fog növekedni az energiaitalok ára! Betáraztál már?

    VálaszTörlés
  82. Pontosan olyan férfi, mint amilyen én vok, aki viszont pontosan úgy nézek ki ffiben, mint nőben, kérded hogy honnan t'om, hát láttam magam asztrálutazáson a tükörben. Ilyen érdekes egy lény vok, ami saját magával van keresztben kétszeresen is összekötve. :D

    Amúgy igen, a nőideálom is ilyesmi, nem az a klasszikus babaarcú szőke/nemszőke egyenfazon.

    VálaszTörlés
  83. Az emósok/darkosok olyan arik, de nemi vonzalmilag vhogy a lányokat kéne bejelölnöm helyes válaszként, nem? xD

    VálaszTörlés
  84. Napról napra él. Nem engedheti meg magának, hogy forgótőkéje jelentős részét két karton energiaitalban kösse le.

    VálaszTörlés
  85. ha ugyanúgy nézel ki,ahogy írtad,akkor "férfiba" ezen a síkon buzis vagy,vagyis úgy nézel ki mint egy transzveszcica,nőben pedig az asztrálsikon úgy nézel ki mint egy férfias leszbikus bika!Nem irigyellek semelyik síkon se!

    VálaszTörlés
  86. Ráadásul most még céltartalékot is képezett arra az esetre, ha hirtelen kellene buszjegyre pénz.

    VálaszTörlés
  87. Na de hogy lesz ebből arany? :D

    VálaszTörlés
  88. No, ott odaát azért lányosabb és főleg valószínűtlenebb külsőm van, sokat láttam sima álomban is magam tükörben... az a cickafül inkább vmi antenna vagy glória féle... De ez így testben is itt "lenn a földön", olyan, ülök véndöglőben emberekkel, csaj szörnyülködve néz "NEKED MEKKORA SZEMED VAN?!?!?! ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!"

    A baj nem ez, hogy nagy, hanem az, hogyha kiolvasnak vmi identitásra alkalmas nonverbális infót belőle. Szeretném tudni, miket gondolhatott az a lány, bár sejtem.

    VálaszTörlés
  89. identifikálásra vagymi... :) ájdentifáj jajj de fáj

    VálaszTörlés
  90. és a férfias, EBM-es Electroindustrál arcok azok se jönnek be ?Természetesen szigorúan asztrálsíkon!


    Egyébként szerintem én ismerlek,ha más nem akkor látásból...

    VálaszTörlés
  91. Sodi ne foglakozz ezekkel a lelkiszegényekkel!!Mi bizunk benned és tudjuk,hogy úgy fogsz pörögni mintha felszívtál volna 2 kiló speedet és 3 kiló kokaint!

    VálaszTörlés
  92. Sehogy, de az energiaital manapság úgyis sokkal jobb befektetés, tekintve, hogy 50%-os árfolyamemelkedés várható.

    VálaszTörlés
  93. Osztálytársam voltál valahol? Vagy lehetsz még Szomódról valaki, netán a Gy. keresztnevű, ő is jobbos, nagyon helyes :)

    Az Rivethead amire te gondol6cc, olyan katonás srácok. Ha nő lennék, jó hogy tetszene. Dehát nem vok az, vagy mi van.

    VálaszTörlés
  94. Megint összegyűlt a "felpörgés" kapcsán egy szép csokor ígéret.

    - Malacperselyek megvétele a jövő héten (összesen kb. 17 000 forint, házhoz szállítással legalább 20)
    - Százdolláros megvétele az egyik malacperselybe szeptember végéig (szintén körülbelül 20 ezer forint)
    - Tartalék képzése utazásra (pár ezer forint)
    - Memória vásárlása a laptopba (fogalmam sincs, hány forint)
    - Szálkás felsőtest "őszre"
    - Eredeti blogtartalmak tömege.

    Egyéb, valaki?

    Lesz min röhögni szeptember végén. Egészen nyilvánvaló, hogy ennek a töredékét sem tudja teljesíteni a rezsi kiskálázása mellett.

    Sneci, mi a helyzet azzal, hogy valaki vagy valami szervezet majd fizeti az utazgatásodat? Mégsem jön össze, hogy külön tartalékot kell képezned a buszjegyre? :D

    VálaszTörlés
  95. A saját megoldást, amibôl milliói lesznek is az ôszi felpörgés keretében akarta elkezdeni implementálni, nem?

    VálaszTörlés
  96. Várjál, Danyiil, valami olyasmirôl is hadovált homályosan, hogy a Vona aláírt neki valami papírt, amire "régóta várt". Hogy is volt ez, Sodika? Kaptál végülis valamilyen megbízást Vonáéktól, vagy csak kamuztál?

    VálaszTörlés
  97. Inkasszómanó: Igen, de még augusztusban kijelentette, hogy abból úgysem lesz semmi látható január előtt.

    VálaszTörlés
  98. Az a Vona-féle aláírás a parlamenti sajtós belépője.

    VálaszTörlés
  99. Sodi egyébként a nyomoronc trolloknak abban igazuk van,hogy a régi blog jobb volt, főként a freeblog!!!!

    De nem zavarunk,tudjuk,hogy dolgozol!

    VálaszTörlés
  100. A R. keresznevű is derék jobbikos, meg jó iskolába járt ;D de hogyhogy nem Sneider családneve is ugyanaz, mint neki vkinek, na ez az apparition ám, a "véletlenek".

    Amúgy azzal meg, marhára a zene a lényeg, amit én konkrétan a hangzás miatt hallgatok, tehát a vokál az csak háttérnek kell bele - ezzel így vok más zenestílusoknál is, és ezért eleve nem jön be az ilyen csinált x-faktoros műzene. Ami nem szintézis, az legyen mondjuk jazz, sramli, vagy germán "rezesbandás" katonazene, az még a jó.

    VálaszTörlés
  101. Nem kell látható eredmény, nekem az is bôven elég, ha elmeséli, mi mindent csinált eddig, hol tart a projekt (de még azt sem fogja tudni megmondani, min dolgozik egyáltalán, mert evidens hogy nem csinál semmit a kamuzáson kívül).

    A sajtóbelépôt gondolom odatette a Taxus CDk mellé a polcra :)

    VálaszTörlés
  102. Miért bazzmeg cicalány te szomódról ki se mozdultál áltsuli óta csak az asztrálsíkon?Vagy nem jársz társaságba,vagy szórakozni csak az asztrálsíkon vagy mi?

    jav:szerintem mi ismerünk...

    Sod remélem nem veszed zokon tőlünk,hogy az uncsitesódat csesztetjük,de tényleg gáz ez az infantilis imidsz amit felvett,pláne a cicalánydolg!

    VálaszTörlés
  103. Sodi, tudod mi a te fajod?

    Az alkotáshoz nincs tehetséged.

    Hogy csinálj valamit, ahhoz nins bátorságod.

    Hogy dolgozz, ahhoz meg nem fűlik a fogad.

    Jah, hogy is volt anno az indexfórumon az a kommented, hogy nyomi félmilla alatti fizetés?

    VálaszTörlés
  104. SF, jól sejtem, hogy neked sincs egyetlen barátod sem, pont mint Sodinak? Most leírtad nekünk, hogy milyen zenét szeretsz, pedig senki sem kérdezte. Korábban leírtad, hogy kamaszkorodban pattanásosodtál. Szerinted ez érdekel minket? Hogyha valaki kérdés nélkül elkezd vadidegen embereknek ilyen személyes információkat kibeszélni, akkor ezt valószínűleg az adott személy azért teszi, mert nincs egy barátja sem, akivel ezeket megoszthatná. SF, azt javaslom, keress magadnak barátokat, mert minket rohadtul nem érdekel, milyen a zenei ízlésed.

    VálaszTörlés
  105. Géntolvaj, ne pazarold az idôd, tedd a picsába tiltólistára a Sodi szkriptben, mint mindenki más.

    VálaszTörlés
  106. héber: "Jah, hogy is volt anno az indexfórumon az a kommented, hogy nyomi félmilla alatti fizetés?"

    Nyomi is.
    Én éppen előkészülök.
    Az egyetlen szempont, hogy ennek finanszírozásához legyen bevételem.

    VálaszTörlés
  107. "Az alkotáshoz nincs tehetséged."

    Állandóan alkotok, te fasz. :D

    VálaszTörlés
  108. "minket rohadtul nem érdekel, milyen a zenei ízlésed"

    Főleg, hogy nincs is neki.

    VálaszTörlés
  109. Danyil: "Sneci, mi a helyzet azzal, hogy valaki vagy valami szervezet majd fizeti az utazgatásodat?"

    Ez még alakulóban van-

    VálaszTörlés
  110. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  111. Lüszi, amúgy ne fáradj a válasszal, én nem látom a kommentjeidet!

    VálaszTörlés
  112. Na mindjárt megvan, ki mindenki NEM le7tsz, különben is egy bizonyos tanfolyamra gyanakodtam, nem ált-sulira...

    Szomód különben szép falu, azért látszik ám, kik lakják.

    1ébként félreértés, az ott nem lány - nincs is neme neki, uniszex, felette áll a humán szexualitásnak.

    Ez itt viszont annak a lénynek a kommunikációs "alap" reagálási módja, igen. És, természetesen, mindez KÍSÉRLET!!! Még én magam is alanya vok...

    Sodi 1ébként, ha majd egyszer nem vagy nagyon elhavazva munkával, és nincs esemény se, meg lenne kedved hozzá :) lehetne kérni tőled egy "megauploados" jobbstart blog archivumot?

    VálaszTörlés
  113. Nem kell ám valami nagy dologra gondolni a saját megoldás ügyében. Szerintem valami olyan "csoda" lesz, mint az ingatlantúra, amiből ugye semmi sem lett. Vagy a szélkerék webshop.

    VálaszTörlés
  114. Ja, aki nem CSAK hörgősmetált hallgat, annak nincs zenei ízlése, vágom. Különösen én jómagam, aki bár nem írta sehova, de természetesen ismeri&szereti az Áron Majdnem / Queensryche / Grave Digger / egyéb bandák nevei hosszan felsorolva de uncsi lenne, stb. féle gót rock stílus jelentősebb, nívósabb képviselőinek produktumait... De ha csak a gitár kell, az FLA számokban is van, t'od "a Canadian electro-industrial band" ... Azért nem minden zenébe kell zúzógitár, elvégre nem minden kajába szórunk paprikaport sem.

    De igazad le7 a magad szemszögévől, midnen relatív és szubjektív, és kellő fantáziával BÁRMIBE bele le7 kötni. Bizonyám. :3

    VálaszTörlés
  115. eszef a mostani electro-industrial zenék 80 százaléka végtelenűl buta ,sablonos zene,még ha sok esetben a hangzás profi is!,nem kell hozzá semmi más mint egy midibillentyűzet,egy fruty loops,esetleg egy cubase,néhány jó plugin és szoftver,oszt már lehet alkotni",midizgetni,szerkesztgetni..Aztán bevinni egy studóba,jobb esetben meghangszereltetni,studóefektezni ,rádobni egy jó masteringet azt mehet a bugi! Ismerek olyan hírős külföldi zenekart akinek Budapesti koncertjére én adtanm kölcsön szintit oszt a szintiből nem jött jel a keverőpultba,csak imitélta a srác,a billentyűzést...erről ennyit

    Azért látom közeledek ahhoz,hogy milyen férfitipus jön be...

    VálaszTörlés
  116. géntolvaj református téged senki nem kérdezett,úgyhogy pofa alapállás!

    Jelen pillanatban énmi beszélgetünk sf-fel,hogy hogyisvan ez a cicadolog ,illetve infórmációkat szerzünk róla,azért mert leégeti azzigaz jobboldaliakat és szeretnénk kkideríteni,hogy ki ő,hogy aztán menjünk a küszöbjére hugyozni,ha nem viselkedik igaz jobboldaliként!

    VálaszTörlés
  117. No akkó' néz7ed a Loiter88-t meg a "zegyéb csatornákat" ottan, pár klasszik is be van téve kedvencbe... Van néhány elborultabb vidcsi is, ami nem zenés... xD

    1ébként sejtem mire célzol, olyan egyforma anhalt-os, vagy épp And One hangzást utánzó számok. Hát, nem midnenki te7séges, de ez sem a műfajt minősíti. Pláne nem a vezérelvem, mit preferáépl : olyan elektronikus zenét, ami NEM tucc tucc ritmusú. Azért próbáltam összeszedni itt-ott klf helyeken a profiljaimba, mik vannak jó stílusok, de ez messze nem azt jelenti, csak az jon be nekem. Pl a trackeres zenéket se írtam be, pedig... "úgy szól, mint egy amigás mod/gamemuzax, jajj desz*r zeneez a Nótár Méry sokkal yobb - - yoszar tuctucc" ja koma, de tán germán nyelvterületen, 86-95-ig készültek e zenék, s e stílus akkor és ott virágzott (azért most is...) és azért.

    VálaszTörlés
  118. Te, én nem bántalak ám titeket, veletek vok. Behozom nektek erre az oldalra a vér balosokat, már jó pár embert meggyőztem - jól tudok téríteni ám! Nem úgy kell, hogy "kurvaanyádbüdöskomcsidögöjjmeg" attól nem lesz senki jobboldali, csak megsértődnek, és akkor aztán azértsem ;D

    VálaszTörlés
  119. Vagy a Combichrist klónokra utal6cc. Az már majdnem tuctuc eleve... Ugye mit kerülök nagyívben????

    VálaszTörlés
  120. FLA koncerten ottleszel hee eszef? Akkor találkozhatnánk és elmondanánk neked,hoogy milyen is azigaz harcos jobboldaliság esetleg egy 24 lyuku gettával szemléltetve! na,ez csak vicc voltne félj,egyelőre csak szép szóval próbálunk meggyőzni!
    Naszóval ott leszel?

    VálaszTörlés
  121. Sodi szólj majd ha kell kölcsön buszjegyre pénz,amíg felpörögsz addig támogatunk!

    VálaszTörlés
  122. Lüszi, Soós József szeretne megdugni!!!

    Benne vagy?

    Titán eddig 14 Echelon-terroristát kúrt meg irgalmatlanul, de most rád vágyik.

    VálaszTörlés
  123. Nem valószínű most sajnos, de felőlem pontba is szed7ed, konkrétan milyen témákban akarsz meggyőzni, és miért is, aztán a géméll címem scallfast, és oda átpasszolod...

    Ghetta harcosnak úgyse lennék jó, fizikailag akkor is gyengébb vagyok, ha testben erősebb, evvan, mind over matter...

    VálaszTörlés
  124. Vagy a Combichrist klónokra utal6cc. Az már majdnem tuctuc eleve... Ugye mit kerülök nagyívben???? !

    azokra is,de a régi nagy EBM zenekarok többsége is haknizó kurva lett...

    Nincskedvemünk pontokba szedni ugyis tudod!lada50-en van profilod?

    VálaszTörlés
  125. Btw ez a női személyiség dolog, én bevallom, mert rájöttem, felismertem, de körülöttem élő férfiakon is előfordul... csak ők nem figyelik mafukat, nem foglalkoznak lelkizéssel, mert "az olyan csajos" de miért lenne az a kíváncsiság?

    Nahát... "Hasidic Jews accept that God may send a soul back on many missions or opportunities for growth persze nekünk gojoknak kuss, "nincslelkünk", anyag vagyunk (majnem' agyagot elgépeltem, tán direkt)

    Kétségkívül furcsa szitu, hogy fennmaradt a személyiségem, és tanulnom kellett egy egyéni stílust, mert a lányokkal ugyan tudtam jóban lenni, de CSAK mint a "férfi barátnőjük" az meg nem az igazi... és nem, nem határozza meg a nemi vonzalom tárgyát, csak az identitást, és különben is eléggé férfias, akaratos nő voltam... :ß

    VálaszTörlés
  126. mert a lányokkal ugyan tudtam jóban lenni, de CSAK mint a "férfi barátnőjük" az meg nem az igazi"

    hát valóban nem az igazi...Ha neked ez nem egy felvett jopofának vélt imidzs,hanem ezt komolyan gondold ,akkor súlyos problémák vannak veled!Értem én azt amit az ezoteréiáról hablatyolsz,meg a síkokról,meg egyéb(attól függetlenül,hogy néha olyan szinten gagyogsz atémáról mindent mindennel keverve,mint a legrosszabb édesvíz kiadó könyvek,vagy humbug ezotérikus tanfolyamok ahol jó pénzért megvilágosodhatsz,) de ettöl függetlenül elég bizzar ha nőként bánnak veled a lányok! Szerintem fizess egy dominát és korbálcsoltasd meg magad,úgy,hogy női ruhába bújsz!,ha már lúd ,legyen kövér!

    VálaszTörlés
  127. "Lécci hadd ne adjam ki a trolloknak, csináltam egyet most, a régit már amúgy se használom..."

    Túl kíváncsi voltam mindig is, és homályosan emlékeztem rá kis koromban, hogy vmikor nőként éltem. Aztán néha foglalkoztam ezzel, néha nem, tudatosan először 1999 nyáron "vittem vissza" magam... de ettől nem ferdülök hajlamilag, addig is a lányok, aztán is a lányok vannak fókuszban... csak tudod, a rosszfiúval mennek el, a jófiú az olyan "legyünk inkább csak barátok" és az vele a baj. De egy férfi testben levő 'rossz' nőre vajon mit lépnek??? :D

    A tudatosulás, a lelki fejlődés ára bizony a káosz és a zűrzavar, főleg ha még ekkora kíváncsisággal, lelkesedéssel siettetik is, olyasmi lehet, mint mikor átrendeznek, nagytakarítanak egy hatalmas nagy lakást. Nagyon úgy néz ki, ez mostanában is történik velem. Aztán csodálkoztok, hogy cifrát kommentelek.

    VálaszTörlés
  128. Nem t'om miért festettek ilyen kopasznak... xD
    Igen, ez az egész minden elég bizarr, énnekem is. Nem félelmetes, ez más. De talán az elmém mégse akasztotta ki eddig semmilyen "okkult" tapasztalás, meg nem is fogja. Lehet, hogy azért tiltja az egyház, mert túl rázós lehet pár embernek, de akkor sem kéne pokollal ijesztgetniük a kíváncsiakat....

    VálaszTörlés
  129. másfélórája ébren vok

    VálaszTörlés
  130. Ehun ni a mai Brian Tracy.
    http://66masodperc.blogspot.com/2011/09/brian-tracy-23-stressz-es-feszultseg.html

    VálaszTörlés
  131. Kétcukros-tejeskávéban teljes vasárnap reggelt mindenkinek! Áhoj!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.