Ha még nem láttad volna

2011. szeptember 18., vasárnap

Nem évülhetnek el a 2006-os rémtettek!

Íme Gaudi-Nagy Tamás, Morvai Krisztina, Gőbl György és Grespik László pénteki sajtótájékoztatója nagyjából vágatlanul, HD minőségben.



By SoDI

93 megjegyzés:

  1. Azzal cseszed el az életed, hogy egy órán keresztül egy ilyen baromságokat veszel fel?

    Hihetetlen.

    VálaszTörlés
  2. Az volt a baromság, amire 5 éve parancsot adott ez a szocion banda. Most szépen elő kell ráncigálni őket a fülüknél fogva, azért kell ütni a vasat, azért volt ez a sajttáj is.

    Ha téged vernek össze rohamrendőrök, annak a kivizsgálása is baromság, hi7etlen. :D

    VálaszTörlés
  3. sodilegnagyobbrajongoja:

    Közben PHP programoztam. :)

    VálaszTörlés
  4. "Közben PHP programoztam. :)"

    Te gyagyás! Ha téged se érdekel, akkor miből gondolod, hogy bárki mást igen?!

    VálaszTörlés
  5. Mindenki csak az önmaga nevében nyilatkoz6, azt majd egyénenként eldöntik a magyarul tudó netező közönség tagjai, érdekli őket eme sajttájról készült vidcsi, avagy sem. :))))))))

    VálaszTörlés
  6. Lehet, hogy berakják háttérnek +hallgatni mondjuk törölgetés, vagy zöldségpucolás közben, vagy akármi. Még mindig jobb, mint a győzelmi jelentéseket hallgatni a királyi rádión.

    VálaszTörlés
  7. "Te gyagyás! Ha téged se érdekel, akkor miből gondolod, hogy bárki mást igen?!"

    Egy dolog, hogy mi érdekel, és más dolog, hogy mire van időm. :)

    VálaszTörlés
  8. Szóval mégiscsak eljött az őszi felpörgés? Nincs egy szabad perced sem, mert a saját "megoldásodon" dolgozol? Vagy csak felhívott reggel a főnök, hogy rakj blink-et az AKCIÓ feliratra? Hát hogy a francba nem tudsz egy hétvégén se elmenni valahova anélkül, hogy közben dolgoznod kelljen? Ez a nagy szabadság, amit kapsz azért cserébe, hogy nem mész el rendes állásba?

    VálaszTörlés
  9. Hol láttad azt kőbevésve, hogy mindenkinek ugyanúgy kell élni, és ugyanazt kell csinálnia? Sodinak így a jó, persze ráérna, ha akarna, sőt, ha nem ér rá, akkor is ráér, mert MOBIL... :))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  10. Végülis azt tervezi két éve, hogy kamerázás közben majd programozik. Vicces és abszurd látvány lehet, de leglább ezt sikerült megvalósítania, akármekkora baromság.

    A kérdés az, hogy elkezdte-e már leprogramozni a "saját megoldását", vagy halasztódik a dolog októberre, novemberre, jövőre. Sneci?

    VálaszTörlés
  11. Azt hittem én vagyok süket, de bakker elindítottam a videót és SEMMIT NEM HALLANI, néha a kamera körüli zajokat igen, de beszéd kb olyan, mintha valakit egy ajtón át hallgatnál ki. Ezért kár volt odamenni, ez így hulladék.

    VálaszTörlés
  12. A hang is csúszik 1-2 másodpercet a képhez képest.

    Ha a zsidó mecénás ezért a bohóckodásért egy forintot is fizet, nem normális.

    VálaszTörlés
  13. "Ha a zsidó mecénás ezért a bohóckodásért egy forintot is fizet, nem normális. "
    Nincs azzal gond ha megteheti ,hogy udvari bohócot/csicskást tartson.Csak az a baj Sodi erre még nem jött rá.Sodi a szardarab két buszjeggyel és pár fornittal megvehető.Mondjuk mit várjon az ember egy olyan balfasztól aki 30 éves korára annyit tud felmutatni ,hogy felélte az anyja összes tartalékát és most éppen a lakása árát készülnek felélni (nesze neked közgáz szigorlat)

    VálaszTörlés
  14. "két éve,de leglább ezt sikerült megvalósítania"
    De milyen áron?Az elsodikázott pénzből már egy komplett studióra is futotta volna.

    VálaszTörlés
  15. Sodi, ez tényleg egy szemét. Ha csak ennyire futja tőled, inkább maradj otthon!

    VálaszTörlés
  16. Sodi, látod azokat a mikrofon formájú eszközöket az asztalon? Azok mikrofonok, és azért teszik oda őket, hogy hangot rögzítsenek vele. Két-háromezer forintért már kapsz olyat, ami tökéletesen alkalmas a feladatra, és hatalmasat lépnél előre vele hangminőség terén.

    És miért vágatlanul teszed fel ezt a szart? Szerinted hányan nézik végig? (A Youtube belső statisztikájában - insight - megnézheted, az "audience attention" menüpont alatt: nekem van egy olyan tippem, hogy olyan 5 százalék környékén fog állni a zöld csík, ami azt jelenti, hogy átlagosan ennyit néztek meg a videóból)

    VálaszTörlés
  17. De vágva meg mi értelme lenne?

    Nekem most az villant be, létezik-e !használ6ó! fordítottja a speakboardnak, vmi videóból szöveget készítő hangfelismerő, ami tud magyarul?

    VálaszTörlés
  18. Ez egy technikai teszt volt.

    - Érdemes-e a webkamerával rögzíteni a hangot (nem)
    - Jó ötlet-e 29,997 fps-sel exportálni 30 fps helyett (nem)

    Miegymás.
    Az ember kísérletezik, aztán kialakul, hogy mit érdemes csinálni.

    VálaszTörlés
  19. "- Érdemes-e a webkamerával rögzíteni a hangot (nem)"

    Ez volt az első webkamerás felvételed?

    "- Jó ötlet-e 29,997 fps-sel exportálni 30 fps helyett (nem)"

    Az ilyeneket otthon kéne próbálgatni, nem élesben sajtótájékoztatón, nem gondolod?

    VálaszTörlés
  20. sneci, gondoltál már úgy magadra, mint egy technikai próba sikertelen eredményére? a szüleid csináltak egy technikai tesztet, hogy személyedben sikerül-e nekik-e egy normális embert adniuk a társadalomnak, de a teszt végül nem sikerült.

    VálaszTörlés
  21. Hát ez az... Sodi, te úgy 5 éve folyamatosan csak kísérletezel, és nem látunk semmi kialakuló eredményt, ugyanúgy bénázol, mint bármikor korábban.

    VálaszTörlés
  22. "Ez volt az első webkamerás felvételed?"

    HD minőségben, hosszú percekig?
    Igen, ez.

    VálaszTörlés
  23. "Az ilyeneket otthon kéne próbálgatni, nem élesben sajtótájékoztatón, nem gondolod?"

    Hol van nekem arra időm. :)

    VálaszTörlés
  24. Mi köze a felbontásnak és az időtartamnak bármihez? Az, hogy normális legyen a hang minősége, hogy ne csússzon a képhez képest, illetve hogy a képkivágás/kompozíció legalább alapszinten tudatos legyen, az teljesen független attól, hogy qcif, hd vagy imax felbontásban rögzítesz, és attól is hogy 24 másodperc vagy 24 óra a felvétel időtartama.

    VálaszTörlés
  25. "Hol van nekem arra időm"

    Te mondtad, milyen szabad ember vagy, annyi időd van amennyit csak szeretnél. Vagy hazudtál?

    VálaszTörlés
  26. Értsd már meg, hogy ez egy irreverzibilis globális folyamat. Nem tehettek ellene semmit. Nemsokára úgyis összeomlik, az első áldozatok pedig éppen ti lesztek. Az, hogy egyáltalán létezhettek, a jelentéktelenségeteknek köszönhető.
    Tudom, hogy téged is csak a betépett lövöldözés vérkapszula-szagú romantikája vonz. Butaság.

    VálaszTörlés
  27. Gery: így még nem volt felvétel.
    Pont. Ez tény.

    VálaszTörlés
  28. "Ez egy technikai teszt volt.
    (...)
    Az ember kísérletezik, aztán kialakul, hogy mit érdemes csinálni"

    Már mióta videózol, te szerencsétlen, és még mindig olyan alapvető hiányosságaid vannak, amit egy kommunikáció-szakkörös iskoláslány profibban megoldana.

    VálaszTörlés
  29. "HD minőségben, hosszú percekig?"

    Én sem értem, mi köze ezeknek a hanghoz. Egy 5mp-es felvétel ugyanúgy hangzik, mint egy 2.5 órás.

    Az ezelőtti felvételednél se lehetett hallani semmit. Hány technikai próbát végzel, mielőtt levonod a következtetéseket (=szarok a felvételek)?

    VálaszTörlés
  30. "Hol van nekem arra időm. :) "

    Nem arra verted magad egész eddig, hogy arra van időd, amire akarod, hogy legyen? A kötetlen munkaidő, skálázható jövedelem, miegymás?
    Órákat ott rohadni van időd, de hangot-képet összehangolni pár perc alatt már nincs? Vagy csak túl balfasz vagy hozzá?
    Na meg az igénytelenséged, elmegyek kamerázgatni kicsit, oszt' akármilyen az eredmény, jó lesz az úgy, kibaszom, és milyen büszke vagyok magamra, hogy én vagyok a nemzet krónikása.
    Igénytelen videók, igénytelen blog, igénytelen ember. Ez vagy te.

    VálaszTörlés
  31. De jó is az! Egy csík a roham előtt. Zene betesz (http://www.youtube.com/watch?v=XHUsIU161w4), táraz, célra tart és vár.

    Jön a sok mocskos csőcselék, skandálgat, gyújtogat. Még egy csík. Nah még egy. Jőnek, jőnek lobogtatnak. Faszom tűzparancs mikor már? Adj egy csíkot testvér. Köszi. Sniff-sniff.

    Tűzparancs vagy amit akartok. Add má' ki.

    VálaszTörlés
  32. Azt csak akkor adják ki, ha már a nyugis arcok is 99% mind azt mondják, hogy ebből télleg elég volt.

    Nem tudom, adódott-e olyan komoly audio-csatlakozó ottan', mint a múltkorin a teremben, de talán azt is le7ne használni. :)

    VálaszTörlés
  33. Vennem kéne egy diktafont.
    De hát annyi mindent kéne, persze.
    Mindent szépen, sorjában.

    VálaszTörlés
  34. ""Vennem kéne egy diktafont.
    De hát annyi mindent kéne, persze."
    Lehet nem kellett volna "elskálázgatni" pénzedet illetve anyád pénzét és lehet futná egy szaros diktafonra így 30 körül.
    Sodi komolytalan vagy a filléres problémáiddal.
    Egyébként a 2006-os "rémtettek" mára eléggé "NA ÉS" kategória lett.LOLLLL

    VálaszTörlés
  35. Sodi! Újabban megint azon ügyeskedsz, hogy többet tudj élőben közvetíteni, holott levezettük már neked, hogy ez zsákutca! Nagyon kevés esemény van, amiről érdemes élőben közvetíteni, mert kevés olyasmi történik, ami az embereket valós időben érdekli.

    A vágatlan adások szintén többnyire unalmasok, az még csak tetézi, ha a minőség is szar. Na most nálad ebből a kettőből lehet válogatni, vagy legfeljebb néha csinálsz 66 másodperceset, de az is élvezhetetlenül szar minőség.

    Azt javaslom, az élő közvetítést hagyd a fenébe, és koncentrálj a 66 másodperces videókra. Vegyél egy frankó HD kamerát (nem webkamerát!), vagy vetess a zsidó mecénásoddal. De még így is képezned kéne magad (videovágás, ízléses feliratok stb.), mert hiába kameráztál sok évig, ez így nagyon gyenge.

    A téma meg szintén kurva fontos. A ZP-s tüntetésre simán kimehettél volna kamerázni, mégha neked az "liberális" hely is (a swinger klub nem az, lol), az sokakat érdekelt, mivel sok népszerű együttes lépett föl, és legalább jó reklám lett volna az oldaladnak. De ne kelljen már evidenciákat magyaráznom!

    VálaszTörlés
  36. Ha ott lenne a Zp, ahol mondjuk a teszkó, ahol az M1 bejön a városba, vagy a lényeg, lakott területtől távol, kutya se akarta volna bezáratni. Jó film az Országúti diszkó, Patrick Swayze, meg minden, a második része viszont... egész másmilyen. :3

    VálaszTörlés
  37. Ja, biztosan kurvára örülnének a ZP-nek Őrmezőn.

    VálaszTörlés
  38. Sneci, miért fogod a gyalázatos kép- és hangminőséget a technikai hiányosságokra?

    Korábban összeszámoltad, hogy összesen 7 vagy 8 kamera van a szobádban. Ne mondd már, hogy egyik sem alkalmas elfogadható minőségű videórögzítésre.

    Ha pedig azzal dicsekedsz, hogy a bevételed egyharmadát mindig kütyükre költöd, akkor ne sírjon már a szád, hogy nincs diktafonod, nincs fiszem-faszom kábeled meg hasonlók. A felpörgés adta magaslabdát most le sem csapom és a csóróságodat sem hozom fel.

    Sneci, a blogodat látva egyértelműen kijelenthető, hogy pár évvel ezelőtt technikailag színvonalasabb és témájukban érdekesebb videókat csináltál, mint most, pedig akkor még nem volt ennyi kínai piacos gagyi kütyüd, csak egy vagy két kamera, meg egy kis lelkesedés.

    Az a helyzet, Sneci, hogy annyira leépültél szellemileg az elmúlt években, annyira igénytelen lettél magaddal szemben is, hogy valójában már leszarod, hogy hallható-e a hang, vagy hogy a kamera épp Pálmarcsi arcát vagy seggét veszi-e (bár nagy különbség nincs, az igaz).

    Ráadásul annyira beszűkült az "ízlésed" ebbe a jobbikos mederbe, hogy tematikailag esélyed sincs semmi érdekeset csinálni. Ki a faszt érdekel a hatvanötödik gárdaavató, az idén századik tyúkper vagy Morvai sajtótájékoztatója? Lófaszt se. Tök sok érdekes esemény lenne Pesten, de te mindet elintézed valami béna kifogással, és elmész inkább valami minuszos, még a jobbikos rendezvények közül is szarnak számító katasztrófára.

    Korábban még képes voltál felmászni egy várromra és onnan kamerázni, tudtál Szigligetről picsablog-videót csinálni, meg merted szólítani Tamás Bence Gáspárt... Ezeket a videókat a snecológusok nagy része szerintem rendszeresen megnézi. A jelenlegi blogodról egyszerűen nincs mit visszanézni.

    VálaszTörlés
  39. http://index.hu/video/2011/09/19/zptuntetes/

    Tessék, valami ilyesmiről beszéltem, csak te megmutathattad volna, hogy aki Quimby-t hallgat, az zsidó, vagy minimum liberális, vagy tudom is én. A Kuruc biztos kirakta volna.

    VálaszTörlés
  40. Őrmező hmm, akkor rosszul magyarázódott el, inkább úgy : Például valahol BP felé haladva jobbra az emegy mellett, le7őleg ott, ahol még nem ér a sztráda közel városhoz... Jah, az a lényeg, hogy ne hallacccccccon oda lakott területre. Ausztriában láttam dizsit így, kinn' a senki földjén, országút mellett. :)

    Danyiil, érdekesebb dolgok is történtek, annyi van abban, amit mondasz, hogy le7ne keresni a politikához csak lazábban kötődő témákat is. Ha az Ellenkultúra oldalon írnak másról, akkor Sodi is készít7 a szűken vett témától eltérő anyagokat, mondjuk, hogy fenntartsa az érdeklődést.

    VálaszTörlés
  41. - Álmos ásítással tudomásulvesz - a Kvimbi kivételesen sztem is jó. Mármint ha az szól valahol, ahol nem én döntöm el, mit játsszanak, na. :D

    VálaszTörlés
  42. Jaj, indexes linken ajánlóban, már megint a diszkó, + a veselopás... urbán legend??? xD

    VálaszTörlés
  43. SoDI elmész tomcat vs novákelőd perre? Ha nem miért nem?

    VálaszTörlés
  44. Tomcat nem bánt, csak alapból gyakran fenyegetőzik, nem is értem, miért próbál meg ő maga magáról kedvezőtlenebb képet festeni, mint a valóság. Ugye volt a 3 mászkálós rpg-je, amiben halomra le7ett ölni mindenkit. Dehát az csak játék volt. :3

    VálaszTörlés
  45. SF ezt Endrének nem tudod megmagyarázni, ösztönösen fél tőle!

    VálaszTörlés
  46. "SoDI elmész tomcat vs novákelőd perre? Ha nem miért nem?"

    Ha lesz kedvem, elmegyek, ha nem lesz kedvem, akkor meg nem megyek el. Majd meglátjuk, éppen milyen kedvem lesz.

    VálaszTörlés
  47. Meg majd meglátjuk mit mond a szponzor. Vagy neki is ellent mondanál, ha épp nincsen kedved elmenni?

    VálaszTörlés
  48. Sodi van egy ötletem, ajánlj fel tomcatnek védelmi pénzt, hogy nyugodtan elmehess a tárgyalásra és ne keljen attól tartanod hogy kiüt a divatból!

    VálaszTörlés
  49. A biztonság kedvéért valaki kérdezze meg hunhíren tomcattől hogy a gyagyás esetleg jogosan tarthat a személyes találkozótól! :D

    VálaszTörlés
  50. Megkérdezem, jön-e ismét a Kürk Roland is. :DDDDD
    Nagyobb és kopaszabb ember ő, mint a fényképek alapján tűnik :SDDDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  51. Hát, erre én is KIVIVOK mi lesz 22-én azon a peren. Leírta kommentbe' az órát, meg a termet Tomcat. :)

    Valamilyen jogszi alapján mégis érvénytelenek voltak ama -szószerint- kopi cédulák... Jogszabályba ütközni efféle manőverrel nem csalás vajon?

    VálaszTörlés
  52. Éppen oda, nameg előtte egy kicsit visszább is. És akkor most mi van?!

    VálaszTörlés
  53. Gondolod, hogy majd ô megvéd? Fosol, Sodi?

    VálaszTörlés
  54. Nem. Csak vicces, hogy elsőként tudtam gratulálni az úriembernek. :DDDDD

    VálaszTörlés
  55. Kissfarkú, elkezdted már leprogramozni a "saját megoldásodat"? Mivel századjára kérdezem és még mindig nem válaszolsz, gondolom, hogy még hozzá sem szagoltál...

    VálaszTörlés
  56. "Szerdán meg pénteken valszeg Budaházy-perezek."

    Ne Budaházyzz, mert a kutyát nem érdekli. TC perérôl közvetíts, krónikás!

    VálaszTörlés
  57. "Hol van nekem arra időm. :)"

    Esetleg "harci nénis" animék nézése helyett?

    VálaszTörlés
  58. Szia, zsodi! Az előbb szóltak a srácok fentről, hogy segítsek nekik anyagot gyűjteni minden idők legnagyobb becsicskításához. Képzeld, neked is kiemelt szánnak a történetben, de hogy milyet, egyelőre nem árulták el. Szerintem kezdj el izgulni!

    VálaszTörlés
  59. Bazmeg Sodi, ha nem mész a Tomcat - Novák Előd perre, akkor egy utolsó puhapöcs vagy.

    Itt van egy ügy, ami a trollokat és a kurucot is érdekli, te meg nem mersz menni, mert félsz?

    Gondolj bele, TC-nek elborul az agya, felrúgja Novákot, és ez mind meglesz a te videódon! Téged linkelne a kuruc!

    VálaszTörlés
  60. ...Novák meg fényesre nyalná a golyóidat, mert megint lenne bizonyíték :)

    VálaszTörlés
  61. Ne erőlködj. Nekem ezért fizetnek.

    VálaszTörlés
  62. Félévente egyszer lenne értelme a létezésednek, amikor éppen van egy újabb forduló TC valamelyik perében, de te félsz elmenni???

    A 2006-os forradalmár Sodi, aki az első sorban harcolt a kommunisták ellen, szembeköpné a végletekig ellustult és becsicskult 2011-es Sodit.

    VálaszTörlés
  63. Szegény Tomcat...

    Ha ilyen 1szerű provokálni, ezt valóban csúnyán ki le7 használni ellene. És ez a fajta előzmény nélkül dühkitőrős nyers erőszak bizony a legtöbb embert taszítja. Függetlenül a politikától.

    VálaszTörlés
  64. Az 1997. évi C. trv szó konkrétan a választások ezen részleteiről.

    Nincs hozzá szankció rendelve, de ez még nem jelenti a cédulamanipulálási eljárás törvényességét. Másolt cédula érvénytelen, nomeg személyes aláírás kéne rá attól, akié az se ártana ha valós személy lenne aki ott is lakik életvitelszerűen, + 1általán él még xD

    VálaszTörlés
  65. "Ha lesz kedvem, elmegyek, ha nem lesz kedvem, akkor meg nem megyek el"

    Itt más áll a háttérben. Valószínű megint nincs pénze buszra, elfogyott az adatforgalma, kötbér lóg a feje fölött, vagy egyszerűen még nem tudja, fel tud-e kelni majd időben. Ha minden pozitívan összejön, s az is anyját le tudja szedni pár ezressel, akkor talán elmegy.

    VálaszTörlés
  66. nyüzüge gyagyás :DDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  67. Nem biztos. Szerintem tényleg fél Tomcattől.

    Ne feledjük, hogy
    a) Tomcat mélységesen lenézi a Gyagyást,
    b) Sodi egyszer már holt komolyan felajánlott védelmi pénzt Tomcatnek,
    c) és Tomcat szívesen üt magánál gyengébbeket (Sodi, Előd, macstappancsok éke, stb.)

    Sodi tudja, hogy nagy sikere lenne egy szaftosabb Tomcates anyagnak, de fél odatolni a képét.

    VálaszTörlés
  68. Annyira hülye Tomcat se lehet, hogy leüt valakit, pont egy olyan pernél, ami azért van, mert korábban leütött valakit. Sodinál ráadásul bekapcsolt kamera lesz, plusz ott lesz az N1 híradó, szentkorona, etc.
    Hallod Sodi? Biztonságban leszel:DD! Ki lehet tolni a bringát. Menj és röhögj a pofájába a hájasnak, ne nyalj neki meg becsicskulj, mint azt a hunhíren teszed neki rendszeresen.

    VálaszTörlés
  69. TC: "Nem ez a nyüzüge gyagyás a tömegtájékoztatás legfontosabb letéteményese."

    Mit szólsz ehhez, Krónikás? Nem hiszem el, hogy nem szeretnéd élôben látni, ahogy Novák becsicskítja az ôsellenségedet. Elégtételt vehetnél a zacskózörgésért!

    VálaszTörlés
  70. Pláne ő mit nyüzügézik másokat, ugye... ;D

    VálaszTörlés
  71. d) Tc egyszer már megfejelte a Gyagyást.

    Egyértelműen fosik Sneci, a buszjegy ára ebben a konkrét esetben sokadlagos probléma.

    VálaszTörlés
  72. Masztis, a szerdád Budaházy keddi és csütörtöki pere mellett is szabad. Mindannyian tudjuk, hogy fosol Tomcattől, de ha nem mész el szerdán, akkor ezt látványosan bizonyítod is.

    Nem te voltál az, aki azzal hencegett, hogy ha valaki felteszi neked a kérdést, hogy "jaj, mi lesz ebből?", azt válaszolod, hogy "Baj. GYERÜNK!"?

    Hová lett ez az attitűd, fosos Sneci?

    VálaszTörlés
  73. Ráadásul Budaházynak lesz még csomó tárgyalási napja, de remélem a Tomcat-Előd perre nem pazarolnak már több időt.

    VálaszTörlés
  74. Sodi, mindenféle vállalkozó szellem kihalt belôled, a legkisebb rizikótól is befosol. Bryan Tracy leköpne.

    VálaszTörlés
  75. Bazmeg Sodi, én még fizetnék is azért, hogy lássam, ahogy elítélik Tomcatet.

    Butaházyn lesz ezer másik újságíró (vagy leadták nekik a fülest, hogy semmi sem fog történni), míg Tomcatnél tényleg exkluzív anyagot tudnál készíteni.

    És még Tomcat képébe is röhöghetnél, mert a bíró szeme előtt nem merne kezet emelni rád!

    VálaszTörlés
  76. Púp, miért nem teszel ki egy pollt, hogy ki mire kíváncsi: Tc-re vagy Házibudyra? Rögtön kiderülne, hogy mindenki Tc perét akarja. Vagy leszarod az olvasóid igényeit? Ez nem vezet sikerhez...

    VálaszTörlés
  77. Sodi, sikerült már rábeszélni anyádat a mobilnet upgrade-re?

    VálaszTörlés
  78. Sneci, Budaházy még közel egy évig fog előzetesben ülni, ráadásul a legutóbb is zárt ajtók mögött tárgyalták az ügyét, sőt, ha jól tudom, még őt sem engedték be, úgyhogy ez tényleg senkit sem érdekel. Arról nem is beszélve, hogy ott egymást fogják taposni a firkászok, operatőrök, fotósok. Ellenben a Tomcat kontra Novák ítélethirdetésre mindannyian kíváncsiak vagyunk. És ugye a piac diktál, akik jelen esetben mi vagyunk…

    VálaszTörlés
  79. Tomcat morog sok mindenkire, így Sodira is, ez nem jelent semmit. El le7ne merni menni még a világ legóvatosabb emberének is 22-én a perre akár Sodi helyében is, aki azért az említett legfélősebb embernél JÓVAL bátrabb. Ki sem ment volna semmilyen tömegtüntetésre különben, ha nem volna az. Csak nem szélmalomharcos, na. ;)

    VálaszTörlés
  80. Shaaallloooooommmmmm????? XD

    88!

    ;)))))))))))))

    VálaszTörlés
  81. mink mán csak ilyen poreszra izgulunk...
    Rettegés!!!444!!négy!!

    http://www.porn.com/videos/zoltan-kabai-has-orgy-with-2-midgets-sluts-and-a-babe-84485.html

    VálaszTörlés
  82. szeszesember: "Arról nem is beszélve, hogy ott egymást fogják taposni a firkászok, operatőrök, fotósok"

    De én élőben fogom közvetíteni. :)

    VálaszTörlés
  83. "De én élőben fogom közvetíteni. :)"

    És ki a frász fogja nézni munkaidőben? Megint hat ember, mint a buzitüntetéses videódat?

    Elkezdted már leprogramozni a saját cuccodat, Púpos? Nyögd már be a választ végre. Nem, mi?

    VálaszTörlés
  84. Sneci, szerinted az a siker titka, hogy a piaci igényeket (Tomcat-Novák per) leszarva gyávaságból egy olyan eseményt közvetítesz (Budahauser), ami nem is érdekli a közönségedet? Ezt tanítja Schlingloff meg Tracy? Ne legyél már fosos szar...

    VálaszTörlés
  85. "De én élőben fogom közvetíteni. :)"

    Mi meg élôben fogjuk leszarni, mert munkaidôben jobb dolgunk is van, mint az ostoba Budaházy dögunalmas perének 625. epizódját nézni.
    Azt akarjuk látni élôben, ahogy Kisdobos Dávid a jog parittyájának egy jól irányzott lövésével leteríti Polgár Góliátot!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.