Ha még nem láttad volna

2011. szeptember 22., csütörtök

Brian Tracy - 27 - Hogyan találjuk meg életünk valódi célját?

Rohamosan közeledünk Brian Tracy Phoenix szemináriumának a végéhez. Ez az utolsó előtti rész.

A mai lecke címe magáért beszél.



By SoDI

135 megjegyzés:

  1. Brájen Trészinek nincs valami anyaga a gyávaságról?

    VálaszTörlés
  2. Van pénzem és időm is.
    Bárhova el tudok menni.
    Csak most éppen nem akarok

    Ha ez valóban így van (amit kétlek) akkor igen lusta egy fasz vagy. Az utolsó elfogadható tartalom a blogodon a "Tomcat meséje és valóság Toroczkairól" című írás volt, még tizennegyedikén. Ma huszonkettedike van. Azóta csak nyomod a régi szart, a Jáksó reklámot, meg a Brian Tracyt. A TC per sok embert érdekelne, de te lusta vagy/félsz (ebből a szempontból mindegy) elmenni.

    VálaszTörlés
  3. végülis mi volt a tárgyaláson?

    VálaszTörlés
  4. Sodinak : utólag a jegyzőkönyv szövege természetesen elér7ő, amennyiben az publikus. Ez esetben az. Tehát nem maradtál le semmiről, csak mert nem videóztad le. :)

    VálaszTörlés
  5. Sodi egy tipp: javaslom a zimányi falunap meglátogatását, tudtommal egy kamera sem lesz, így kihasználhatnád a piaci rést! Aztán felvehetnéd a Tibi bá' pincéjében tanyázó kaszáspók napi tevékenységét 54 kameraállásból, hiszen ilyet még senkit sem csinált, ezért elmondhatnád, hogy történelmet írtál. Remélem mindkét eseményen rángatni fogod a kamerát, hogy kellően dinamikus legyen a felvétel, közben pedig folyamatos bazdmegeléssel átadhatnád a hangulatot. Zseniális ötletek, nemde?! :))

    VálaszTörlés
  6. Vmi Petrocelli blogon 1ébként kiírják, milyen érdekes perek vár6óak. Persze amik azon blog íróinak érdekesek...

    VálaszTörlés
  7. Rotwein: A Tomcat-Novák ítélethirdetés a jelek szerint annyira jelentéktelen esemény, hogy még maguk az érintett sem tartják fontosnak, hogy bármit is írjanak róla. :D

    VálaszTörlés
  8. Sodi, nem ez a lényeg. Hanem, hogy minden remeknek tartott ötleted és újításod ellenére legfeljebb 4-5 ember nézi a közvetítéseidet, a buzi-felvonulást nem számítva. És te ezek után is jósolgatásokba bocsátkozol, illetve szembemész a jogos kritikával. Igen, van esély rá, hogy a mai Tomcat vs. Novák per szar volt. De mennyivel tűnik izgalmasabbnak egy noname jobbikos képviselő beszéde egy minden izgalmat nélkülöző témáról, vagy egy totál ismeretlen hajléktalan figura kicsinyes ütközései a hatósággal? Ezt áruld el nekem.

    VálaszTörlés
  9. Sneci, mivel az életcélokról van szó, ez a legjobb alkalom, hogy kirakd a tízes listát, ami életed tíz legfontosabb elérendő célját tartalmazza. Kirakod?

    VálaszTörlés
  10. Én kizárólag a helyzetemmel vagyok azonos, vagy minden tettem és gondolatom következményével? :3

    Nem mindenre működik a célmeghatározás az életben. Pl munka, tanulás, család meg6ároz6ó, igen, de mondjuk már a boldogság, pláne az egyéni kiteljesedés, kibontakozás NEM.

    VálaszTörlés
  11. SF, te seggnyaló, egy kommentet szánok rád: tegnap még te is céloztál rá, hogy Snecinek érdemes lenne elmennie a tárgyalásra, ma viszont, amikor kiderült, hogy gyávasága miatt nem megy oda, hirtelen azt kezdted szajkózni, hogy milyen unalmas egy ilyen bírósági procedúra. Ekkora seggnyalót, vazz...

    VálaszTörlés
  12. Gyanús ez ám. Tomcat már rég dicsekedne azon a fórumon, ha "győzött" volna... Bombahíren sincs semmi róla... xD

    Persze, én azt számítottam ki előre, hogy Tomcat a Harag nevű, rendkívül jó, még a boxolók által is hasznosnak tartott (kb mint drótostótnak a hanyattesés ;DDD) tanácsadóra hallgatva majd tücsköt-bogarat összehord, és ezért mégis csak ő veszít, hiába volt akár egy szemernyi igazsága.

    VálaszTörlés
  13. Nem gyávaság, hanem érdektelenség, és te7 hogy rá nem érés okán nem ment el a perre Sodi. Sodi NEM gyáva.

    VálaszTörlés
  14. Danyiil: SF szerint jó ötlet lett volna elmennem, mert érdekli őt a téma, nekem meg éppen nem volt hozzá kedvem. Miért kell ebből megint identitásproblémát gyártani, és ellentmondásokat keresni? :D

    VálaszTörlés
  15. Sneci, tedd ki a tízes listát. Kapcsolódik ehhez a poszthoz.

    VálaszTörlés
  16. van egy olyan érzésem, hogy ártány azért nem siet a "lealáztam novákot a bíróságon" című beszámoló megírásával, mert nem az elképzelései szerint alakult a tárgyalás.

    VálaszTörlés
  17. 1) Maszti
    2) Masztiparti
    3) Főnök a masztipartin
    4) kamerázás a masztipartin
    5) masztipartin való kamerázás 8 kameraállásból
    6) masztiparti + special guest Gárda Niki gárdafelszereléssel
    7) masztiparti + TomCat fucking Blogin
    8) medence az irodában
    9) jumbojet
    10) ???

    VálaszTörlés
  18. Elég egy pont, azt csinálni, amihez értek, és mellé még szeretem is, mert jólesik. Nem, nem vmi disznóságra kell gondolni, hanem mondjuk a videoblogolásra. :ß

    VálaszTörlés
  19. "van egy olyan érzésem, hogy ártány azért nem siet a "lealáztam novákot a bíróságon" című beszámoló megírásával, mert nem az elképzelései szerint alakult a tárgyalás."

    Hova írna? Bombahírről elzavarták, nem?

    VálaszTörlés
  20. Én Sodira gondoltam a célzással, de mind1. Jó riportokat készített már.

    De van még, pl szájtot tervezni, karbantartani mint munka egyben a hobbija is Sodinak.

    VálaszTörlés
  21. Ez a Badoo am olyan hülyeség.

    "Beöltözne nőnek - név - jó pénzért?" válasz meg a talán volt XD

    A nők simán beöltöznek férfinak, az nem kelt megütközést ,de ez... 8)

    VálaszTörlés
  22. Folytatódik a Novák elleni szélmalomharc :

    #1327: tomcat - 2011.09.22.21:53

    A várakozással ellentétben mégsem született ma ítélet. Novák ugyanis az utolsó pillanatban ellenkeresettel hozakodott elő. Félmilliót követel tőlem azért, mert pofánvágtam, s ügyvédje szerint ez sértette emberi méltóságát és a jó hírnevét. A bíró kissé csodálkozva megkérdezte tőle, tudja-e egyáltalán, mi az, hogy jóhírnévsértés. Nem biztos, hogy tudta, de Novák gyorsan előhozakodott régi bombagyáros cikkekkel, hogy ezek miatt kéri az elmarasztalásomat. Az egész tárgyalás gyakorlatilag másról sem szólt, mint Novákék mellébeszéléséből. Mindenáron el akarják érni, hogy a jelen perben tárgyalják az ő igényét is, úgymond "pergazdaságossági okokból", persze csak a hülyének nem nyilvánvaló, hogy időhúzással próbálkoznak.

    Ezen a tárgyaláson meghallgattuk a Novák által beidéztetett "szakértő tanút", Szabó Miklóst, aki az LMP és más liberális szervezetek delegáltjaként 15 éve vesz részt különféle választási bizottságok munkájában. Novák legnagyobb sajnálatára a szakértő - aki egyébként vallomását azzal kezdte, hogy ő nem is szakértő, mert ilyen, hogy választási szakértő nemcsak szerintem, hanem szerinte sincsen - nem erősítette meg Novák vádjait. Nemhogy nem volt hajlandó elismerni, hogy csaló vagyok, de úgy fogalmazott, hogy "nem szerencsés ezt a jelzőt használni" általában bárkire. Elmondta, hogy ugyan rutineljárás, hogy bármilyen rendellenesség esetén a választási bizottság ismeretlen tettes ellen büntetőfeljelentést tesz, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül csalás történt, csupán nem a bizottság feladata ezt eldönteni. (Így pedig Novák Elődé sem.)

    A kérdésre, hogy az üres ajánlószelvények lemásolása minek minősül, azt felelte: az nem minősül bűncselekménynek, mert az üres ajánlószelvény nem okirat. (Ugyanezt mondtam korábban én is.)

    Arra a kérdésre, hogy előfordult-e már korábban, hogy egy jelöltet hamis adattartalmú cédulák eljuttatásával próbáltak kiütni a versenyből, azt felelte: ugyan nem tud róla, hogy ilyen bizonyítottan megtörtént, de híresztelésből számos esetről hallott. Arra a kérdésre, hogy mi a teendő, ha halott nevében leadott vagy más módon érvénytelen szelvényre bukkannak, azt felelte: akkor azt érvénytelennek tekintik. De nem zárják ki a jelöltet. Ilyen esetben is tesznek ugyan büntetőfeljelentést, hiszen lehet akár bűncselekmény is, de nem lehet megmondani, hogy a jelölő szervezettől követte el valaki, vagy az a személy, aki a szelvényt kitöltötte, sőt, hogy nem tévedésről van-e szó egyáltalán.

    A másolt cédulákkal kapcsolatban az volt az álláspontja, hogy azokat mindig is érvénytelennek tekintették, és 2010 óta hivatalosan is szabálytalannak minősülnek. (Korábban tehát nem!) Elismerte azonban, hogy bár rendszerint az Állami Nyomda készíti az ajánlószelvényeket, ez nem feltétlenül van így minden esetben.

    Hamisítványnak Szabó Miklós szerint azt a szelvényt lehet tekinteni, amelyik nem felel meg formailag a hivatalos formátumnak, pl. más betűtípussal, más színnel készült. 2010 óta az is érvénytelennek számít, ami ugyan formailag azonos az eredetivel, de nem a szabályos módon (a jegyző vagy a választási hivatal által) lett kézbesítve a választópolgárnak. De ez a jogszabály 2008 végén, 2009 elején még nem létezett.

    Szabó Miklós tanúvallomásáról videófelvétel készült. Meglátjuk, mit hazudozik össze Novák Előd, aztán majd cáfolatként közzéteszem, ha kell.

    VálaszTörlés
  23. Nováktól meg ugye hiába várunk posztot, a sas nem vadászik legyekre.
    Milyet röhögnék, ha Sodi Cassandra-jóslata beteljesedett volna, és a zsírost elmeszelték :D

    VálaszTörlés
  24. Háhá, ez a galád Novák ellenkeresettel élt!

    VálaszTörlés
  25. Tény, hogy Tomcat 2008 ősze óta folyamatosan rágalmazza Novákot mindenféle kitalált baromsággal.

    VálaszTörlés
  26. hehe, ártánynak 5 kilóba és 1 év 4 hónap felfüggesztettbe kerül a nováknak kiosztott csicskalángos.

    ezzel szemben áll a kétes dicsőség, és a 20 rugó, amit a hír tv-től kaptak a felvételért. (mínusz 350 forint, amit alkaanak adtak a fuvarért, aki aztán dörzsölgette a tenyerét, hogy milyen jól járt, mert genyó csak fél liter benyát evett, így a 150 forint nyereséget be is forgatta egy csomag dinnyés orbit rágóba.)

    VálaszTörlés
  27. "mínusz 350 forint, amit alkaanak adtak a fuvarért, aki aztán dörzsölgette a tenyerét, hogy milyen jól járt, mert genyó csak fél liter benyát evett, így a 150 forint nyereséget be is forgatta egy csomag dinnyés orbit rágóba"

    :DDDDDDDDDD
    Ó, tökre hiányzik az a csóró a netről :)

    VálaszTörlés
  28. Nem nagyon értem az Alkaa féle embereket, amiket a blogjain írt, annak alapján nem egy hülyegyerek, miért, minek rajonganak ennyire Tomcatért. Pedig pont ő tök jófej. :)

    VálaszTörlés
  29. Mit nyalsz Alkaanak SF? Mi ez itt? Buziszolidaritás?

    VálaszTörlés
  30. Nem buziiiiiii. Csak simán szimpi srác.

    VálaszTörlés
  31. buzilüszi! snecivel szervezzetek egy nemzeti masztipartit! résztvevők: ártány, sneci, blogin, alkaa, sf, zsery gayhound.

    VálaszTörlés
  32. Vajon Novák megkapta már az 5 kilót, vagy kap egy pólónyomó gépet helyette?

    VálaszTörlés
  33. "vagy kap egy pólónyomó gépet helyette? "

    Viztisztito gepet kap helyette. (Tenyleg, valaki tudja mi lett azzal? Sodi, kioknyomozhatnad!)

    VálaszTörlés
  34. Belinkelte ezt hunhiren :

    http://vimeo.com/5494277

    Persze, ez egy videó, mondjuk vhonnan letölt7tték, aszt' vimeóra feltöltötték, és ennyi, önmagában még nem bizonyít semmit. Nincs rajta még Tomcat se.

    Ja, meg hát "vázünt dilivred"...

    VálaszTörlés
  35. Semmi. Lebaszta a pincébe, a lomis cigányok meg elvitték hulladékfémnek a MÉHbe, gondolom. Meg aztán azzal nem keres pénzt - ha Novák lehúzza róla a pólónyomógépet, az sokkal jobban fog fájni.

    VálaszTörlés
  36. Sneci céljai az életben

    1) recskaparti (talán összejöhet)
    2) világrekordot dönteni animenézésből (jók az esélyei)
    3) úgy leélni az életét, hogy egy percet sem dolgozott (jók az esélyei)
    4) szarrá perelni az anyját (kizárt)
    5) malacperselyt venni, mire krisztusi korba lép (nagyon halvány esély)
    6) elveszíteni a szüzességét (szinte kizárt, max. ha börtönbe kerül)
    7) értelmiséginek lenni/tűnni (esélytelen)
    8) elismert szakemberré válni (kizárt)
    9) meggazdagodni (kizárt)
    10) elérni, hogy tiszteljék (elképzelhetetlen)

    VálaszTörlés
  37. Á, 1 kicsit se vagy rosszindulatúan ferdítő te se aztán, biztos bezzeg sikeres le7cc, hogy még Sodit is irigyled titkon tán, nem? xD

    VálaszTörlés
  38. Mai napnak am örülnek majd a cionok. Sehogy sem lesz jó számukra abból a xavazásból. +vétózzák a xarháziak a palesztin kérelmet, de hát eleve ki kell vágni usákokat az enszből a francba. :D

    VálaszTörlés
  39. "Sodit is irigyled titkon" Na ez már tényleg kemény volt. sf te borsodi proli meséld már el, hogy soditól mit lehet irigyelni?Azt ,hogy 30 évesen ott tart mint 10-12 éves gyerek pl?

    VálaszTörlés
  40. Sodi, a te életednek mi a valódi célja? Megtaláltad már?

    VálaszTörlés
  41. Denem ott tart. Azt például, hogy nem egy szürke egér... :)

    VálaszTörlés
  42. HÁt hol tart?Tényleg nem egy szürke egér, inkább egy irdatlan nagy szardarabnak nevezném.
    sf rajtad kívűl nincs még egy ember aki irigyelné sodit (ebből is látszi, hogy te még nála is mélyebben vagy vagy).Mondjuk meg tudom érteni, hogy szar lehet ez a vidéki szegény rokon szerep.:D

    VálaszTörlés
  43. sf. szerinted az egy tök jó dolog, hogy a rokonod 30 éves korára annyit képes felmutatni ,hogy felélte az anyja pénzét és most éppen tetves lakása árát készül(nek) felélni?

    VálaszTörlés
  44. Mindez nem felel meg a valóságnak, csak te gondolod így. :)

    Kinek mi a fontos, Sodi videózott balhésnak ígérkező fővárosi tüntetéseken, ilyesmi események vidéken elég ritkák, na mondjuk nekem sem hiányzik hogy "feloszlassanak" xD

    VálaszTörlés
  45. Nem irigylem, csak reálisan látom a helyzetét. 1ébként nem is csak anyagi siker létezik. De még a társadalmi siker sem azonos az anyagival... Hol is hallottam a materialista szardarab kifejezést? XD

    Am aki nem szürke egér, az le7ne elvileg elátkozott, negatív karakter is, igazi antihős, és még akkor sem lenne szürke egér.

    VálaszTörlés
  46. Egyébként a mai Budaházyra nem mentem el.
    De a jövő szerdaira el fogok.

    VálaszTörlés
  47. Az a materialista, aki csak a felszínét látja az életben mindennek, mint példéul te. :D

    VálaszTörlés
  48. Húha, nyaljál be gyorsan sf, nehogy megharagudjon rád a sikerember sneci.

    SODI AKAROK LENNI!!!! Vissza kell adnom a diplomám, sajna a fürdésre nagyon rászoktam, de talán menni fog!

    VálaszTörlés
  49. Ő a saját céljainak megvalósítása felé igenis jól halad. Nem tudom, honnét veszed, hogy nem fürdik, mosaxik...

    VálaszTörlés
  50. "Egyébként a mai Budaházyra nem mentem el.
    De a jövő szerdaira el fogok. "

    sneci, újdonságot árulok el, ha azt írom, hogy a viccblogod olvasóinak kb. 90 %-át nem érdekli a butaházi per? az olvasókat az ártány per érdekelte volna, dehát te beszari voltál elmenni.

    meg különben is! az élő közvetítés le van tiltva butaházi esetében. amit a múltkor felvettél a dv kameráddal, azt sem adtad el, nem vágtad meg, a tárgyaláson történt egyetlen érdekes eseményről be sem számoltál, pedig megtehetted volna, elsőként írhattad volna meg.

    tehát mi a fasznak mennél a következő butaházi tárgyalásra, ha sem az olvasókat, sem téged nem érdekel a téma túlzottan? novákék előtt akarsz jó pontokat szerezni?

    mi lenne, ha esetleg olyan tartalmat kezdenél el csinálni, ami érdekli az olvasókat? gondoltál már erre? vagy a közönséged igényei, elvárásai nem érdekelnek annyira? vagy azért csinálod, hogy minden anyagod után lealázzunk, mert érdektelen, unalmas és borzasztó rossz minőségű? azért csinálsz ilyen fos anyagokat, hogy minél jobban tudjunk szívatni téged?

    VálaszTörlés
  51. "Nem irigylem, csak reálisan látom a helyzetét. 1ébként nem is csak anyagi siker létezik."
    Én is reálisan látom a helyzetét illetve a szánalmas vergődését.Az a baj, hogy sodi nemcsak anyagi szempontból sikertelen.Ergo egy csődtömeg.
    Egyébként örülök , ohgy elismerted a rokonod anyagi luzerségét is.:)
    "Az a materialista, aki csak a felszínét látja az életben mindennek"
    Sajnos nemcsak felszínét látom a dolgoknak sodival kapcsolatban.Van némi élettapasztalatom, neked nincs.Kisfiam honnan is lenne neked egy borsodi panel putriban

    VálaszTörlés
  52. "Ő a saját céljainak megvalósítása felé igenis jól halad. "
    Ha a teljes csődre gondolsz akkor emberünk tényleg jól halad.(Bár kicsit sokba kerül a "projekt")

    VálaszTörlés
  53. Én például "mindig óta" kapcsolatban (sőt, nem csak kapcsolatban...) vagyok egy speciális tudatmezővel, pongyola megfogalmazásban egy másik világgal, na mondjuk ilyet se kapsz a teszkóban, az más kérdés, mennyire akarnád-e, ha tudnád előre, konkrétan! mivel is JÁR.... ;3

    VálaszTörlés
  54. Érdekelni érdekel sok minden esemény, így ez a per is, legfeljebb az van, hogy nem tudunk 6ni konkrtétan a kimenetére, de akkor nyilván a fikázással sem. :P

    Meccset is minek nézni, mikor nem mi játszunk?

    VálaszTörlés
  55. sf tényleg nem csodálkozom, hogy ilyen dolgokba menekülsz a pocsék és sikertelen életed elől.

    VálaszTörlés
  56. Nem kitaláltam, azóta tart, mióta csak vissza tok emlékezni, olyan időkig vissza', amikor még járni se tudtam... :)))

    Konkrét dolgot meg úgyse mesélek el, még őszinte érdeklődőknek se, nemhogy itten - am is majd ezek a bizonyos nem-evilági entitások felkeresnek titeket akkor, ha ők jónak látják XDXDXD

    Mivel erősen negatív szellemi 6ások alatt áll némelyikőtök, amit pl a folyamatos (az már mellékes, hogy rá'dásul igaztalan is) Sodi-gyalázás mint lelki igény jelez, meg is tudnak fogni titeket maguknak szépen. De nem olyan rossz az, sőt csatlakozzatok is minél többen.... Gyűlölj, gúnyolj, küldj ezzel életerőt... :)))))))))))))

    Azért mégsenem le7 olyan ez, mint mesében a rókakoma erdei iskolája nyúlgyerekeknek, hiszen lám, én is itt v'ok, oszt' semmi bajom. :D

    VálaszTörlés
  57. Ha ennyire kapaszkodsz a mások lesikertelenezésébe, épp hogy te nem le7cc vmi boldog ember, tehát sikeres sem...

    VálaszTörlés
  58. buzilüszi, milyen kár, hogy az a "tudatmező" sem segít téged abban, hogy 32 évesen ne az anyádéknál lakj. majd amikor még 42 évesen is anyádéknál pecózol, akkor talán elkezdesz azon gondolni, hogy a csak a fejedben létező "tudatmező" valójában a gyerekkorod meghosszabbítására szolgált, arra, hogy bemeséld magadnak milyen fasza csávó vagy, hogy ilyenek vannak a fejedben. közben meg férfiként egy nagy csődtömeg vagy, se önálló lakhatás, se egzisztencia, se családalapítás, csak a szöveg a tudatmezőről, meg hasonló ezós faszságokról.

    duma, duma, duma, és mellette zéró felmutatható eredmény. ez jellemez titeket, kisseket. nagyon elbaszták a neveléseteket, letettek titeket egy sarokba legózni, és nem mutatták meg, hogy hogyan kell férfiként önálló életet felépíteni. mert anyuci szoknyája mellől, a mamahotelből pofázni, hogy ti mekkora, életcéljaik felé magabiztosan haladó felnőttek vagytok már, elég nevetségesnek tűnik, innen.

    VálaszTörlés
  59. Nem vok ilyen kőkonzis, hogy tűkön ülve kötelezőnek érezzem mindezeket határidőre, vagy akár 1általán, am is bármikor elme7nék - igaz, leginkább országon kívülre.

    Az életcél nem azonos a vagyongyarapodással, pénz az csak az élethez kell, de nem az az élet !értelme!, hogy felhalmozzunk javakat, amit am egy albi elég komolyan gátol, csak megjegyzem. Régebben meg generációk laktak 1ütt, ráadásul nagycsaládok voltak, sok gyerekkel...

    Annyit kerestél valójában, amennyit nem muszáj elköltened előre kötött kiadásokra.

    VálaszTörlés
  60. Ezt sem értem, mit értesz egzisztencia alatt, bármilyen fajta munkával bármennyi pénzt keresni, mert akkor nekem is van, és Sodinak is. Mert aztán rajtunk kívül mindenki főnök, meg mindenki csodakarriert fut be, aha.

    Új idők, új szokások, nézz körül, hányan laknak a szüleikkel más országokban, és idehaza. Azok közül is, akik jól keresnek. Kb. marha sokan.

    VálaszTörlés
  61. "bármikor elme7nék "

    igen, ez a "bármikor megtehetném, hogy kimászok a nyakig érő szarból, de jó itt nekem, mert lanygyos" attitűd szintén jellemző a kissekre.

    és minek kapkodni? minden egy folyamat. még 42 évesen sem gáz anyádékkal lakni, mert sneci anyjának barátnőinek a gyerekei is mind az anyjukkal élnek 42 évesen. hiszen ma már az az általános, hogy a gyerekek 50 éves korukban költözzenek el otthonról, de még a 60 sem számít kirívónak, hiszen 42 ezer találatot ad rá a google.

    VálaszTörlés
  62. Négy kerék, három szoba, két gyerek, vagy három, vagy hogy is volt ez a régi fideszes reklámszöveg? :)

    De mindez csak külső társadalmi elvárás, nincs köze az egyéni kiteljesedéshez, se a boldogsághoz, mint elvont fogalomhoz.

    Arról nem is szólva, hogy akkor most jó eséllyel rám szakadna egy szép megtermett, visszafizet7etlenné duzzadt DEVIZAHITEL....

    Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér, és ne adósodj el, avagy tedd el a takaród tartalékba, lám, most olcsóbbak is lettek, lesznek az ingatlanok... :D

    Ha ilyen primitív apróságokra célzol, mint pl porszívózás, bevásárlólista összeállítása, pénz nem elbaxxása baromságokra vagy amire nem jut, vagy főzés - azok megvannak így is nekem...

    VálaszTörlés
  63. sneci is bármikor megte7né, hogy elköltözik az anyjától a fűtött medencés villába, és a bkv helyett egy x6-os bmw-vel közlekedik.

    ti, kissek, bármikor megte7tek bármit. de sajnos csak elméletben, és ez a ti nagy tragédiátok, hogy az a "bármikor megte7em" örökre csak a szöveg szintjén marad.

    VálaszTörlés
  64. Úgyvan! És ha én lennék az 1etlen ien ember a világon, akkor + arra le7nék büszke.

    És engem, meg Sodit még ez SEM érint - mi mentális egészség tekintetében az átlag felett állunk

    Olcsó, és uncsi dolog ám ez a csórózás, mikor egy, vagy több leellenőriz7etlen, névtelen troll folytatja. Elvégre honnan tudjam, hogy nem a "nyóckerből" írsz 1 rossz, és rá'dásul rága albiból????? Nagyzolni nagyon könnyű, csak éppen hazugság, én nem nagyzolok, erre tessék, egyesek lecsóróznak. :ß

    VálaszTörlés
  65. "Hazánkban a fiatalok szintén nem állnak meg a saját lábukon, az esetek 99%- ban anyagi okok miatt."

    Jó reggelt, válság közepén vagyunk, úgy mellesleg.

    Felelősséggel döntve nem vállalok olyan felelősséget, melynek felelősen nem volnék képes megfelelni. Akár önhibámon kívül. :))))))))))))))

    Most jöhetsz azzal, hogy neked 3 diplomád van, gecisokat keresel, így téged nem érint, ha 1általán idehaza azaz ebben az országban élsz. de a többség bizony nem te vagy.

    VálaszTörlés
  66. Az életed minősége továbbra se nem azonos az általad birtokolt anyagi javak mennyiségével. Nem igaz, hogy nem látsz más értelmet az életben, csak a házakat, meg a kocsikat...

    VálaszTörlés
  67. én nem a hitelekről, meg a birtoklásról, meg az anyagi javakról beszéltem, te ostoba, gyökér faszkalap. hanem arról, hogy snecihez hasonlóan 32 éves férfiként egy nagy csődtömeg vagy, se önálló lakhatás, se egzisztencia, se családalapítás, csak a szöveg a tudatmezőről, meg hasonló ezós faszságokról, és arról, hogy bármikor megtehetnéd...

    na be is fejeztem veled, te köcsög.

    VálaszTörlés
  68. "Jó reggelt, válság közepén vagyunk"
    Tényleg?Ehhez képest a kisköcsög rokonodnak roppant nagy arca volt a szaros közgáz szigorlatára(diplomája nincs, szaktudása nincs) és azt állította, hogy válaság egy aranybánya (ami igaz is lehet pl short) stb. Ehhez képest anyyira futotta csak neki, hogy sáska módjára mindent pénzt felélt (kivéve azt amit lenyúltak tőle).
    Szóval sf az a lényeg kibaszott nagy pofátok van viszont nincs mire igazándiból.Szerintem inkább laposkúszásban kéne közlekednetek.

    VálaszTörlés
  69. "Az életed minősége továbbra se nem azonos az általad birtokolt anyagi javak mennyiségével. Nem igaz, hogy nem látsz más értelmet az életben, csak a házakat, meg a kocsikat... "
    sf. hagys már az ócska, demagóg közhelyeket.Nektek nemcsak az anyagi helyzetetek szar sodival hanem az egész életetek egy 0.

    VálaszTörlés
  70. milyen válság? - szoktuk kéredezni a haverjaimmal, és utána jót röhögünk.

    VálaszTörlés
  71. SF, kérlek értsd már meg, hogy itt nem az a gond Sodival, hogy milyen az anyagi helyzete és hasonló dolgok, amiken tényleg kicsinyes lenne vitatkozni. A gond neki a viselkedésével van. Ő azt akarja mutatni magáról, hogy egy sikeres vállalkozó, profi a munkájában, alapvetően jól él, és minden azért történik úgy ahogy, mert ő azt úgy látja jónak. Ezzel szemben a valóság az, hogyha az anyja nem állna ott a háta mögött, akkor egy önellátásra képtelen egyén lenne, akit az első tanár úrhoz hasonlatos személy tönkretenne végleg. Ha azt mondaná, hogy "igen, anyám tart el, a munkámmal csak segítem a közös lakás fenntartását, a tartozásaimat jelenleg képtelen vagyok kifizetni, a kintlevőségeimet épp próbálom visszaszerezni, viszont vannak terveim a jövőre nézve", akkor egyáltalán nem lenne semmi gond. Ezzel szemben ő valahogy így látja ezt: "anyámmal csak a kényelem miatt élek együtt, teljesen önellátó vagyok, 100%-osan tudok építeni a kintlevőségeimre, hiszen csak elhatározástól függ, hogy megkapom-e, illetve úgyis pár év múlva milliókban fogok úszkálni a saját, még el nem indított vállalkozásomnak köszönhetően".

    VálaszTörlés
  72. buzilüszi kurvára okosnak kézeli magát a fejében lévő tudatmezővel és 32 a 64.-en számú asztrálsíkkal, de azt még nem sikerült levennie, hogy milyen alapon folyik sneci szopatása.

    buzilüszi: a tettek, valamint azok eredménye, és az előadott szöveg között húzódó mariana-árok az egész snecolóia alapja.

    a legnagyobb szopatások mindig akkor történnek snecivel, amikor nagyon nagy az arca, és eközben találkozik a valósággal.

    VálaszTörlés
  73. "Ha azt mondaná, hogy "igen, anyám tart el, a munkámmal csak segítem a közös lakás fenntartását, a tartozásaimat jelenleg képtelen vagyok kifizetni, a kintlevőségeimet épp próbálom visszaszerezni, viszont vannak terveim a jövőre nézve", akkor egyáltalán nem lenne semmi gond. Ezzel szemben ő valahogy így látja ezt: "anyámmal csak a kényelem miatt élek együtt, teljesen önellátó vagyok, 100%-osan tudok építeni a kintlevőségeimre, hiszen csak elhatározástól függ, hogy megkapom-e, illetve úgyis pár év múlva milliókban fogok úszkálni a saját, még el nem indított vállalkozásomnak köszönhetően"."

    Ez a lényeg. Sodi, ha beismernéd, hogy lúzer vagy, fele ennyire sem lennél lúzer, mint így, kapálózva.

    VálaszTörlés
  74. De fasz vagyok, egybe kell írni, hogy feleennyire…

    VálaszTörlés
  75. De ha egyszer tény, hogy azért vagyok ott ahol, mert éppen itt akarok lenni, és nincs semmiféle kényszer az életemben, akkor nem mondhatok mást, mert az már hazugság lenne.

    VálaszTörlés
  76. Régebben azt írkáltad azért költöztél külön anyádtól mert nagyon különböző az életviteletek.
    Tulajdonképpen miért is lett eladva a kotorékod?

    VálaszTörlés
  77. Egyébként egy ordas hazugság amit írsz.

    VálaszTörlés
  78. a felprögés sem kényszerből volt, ugye? tény, hogy éppen azért voltál abban a helyzetben (a totális csóróság a balfaszkodás és a lustaság miatt), mert éppen abban a helyzetben akartál lenni, hogy aztán felpöröghess. csak a folyamat, a felpörgés kedvéért juttattad magad abba a helyzetbe, hogy a nődnek kell vennie a buszjegyedet, hogy el tudj hozzá menni, és kikapcsolják a szolgáltatásokat. mert egyébként nem tudtál volna felpörögni, nem tudtad volna magad kipróbálni felpörgési helyzetben, ugye?

    mi más is lehetne az igazság?

    apropó: hogy is állsz azzal a felpörgéssel? gondolok itt a munkaidő táblázat kipakolására. attól tartok ugyanis, hogy szó sincs semmilyen felpörgésről, és a napi 4-5 órákat nyomsz átlagban.

    VálaszTörlés
  79. "Jó reggelt, válság közepén vagyunk"

    Oszt? Sodi óta tudjuk, hogy a válság aranybánya.

    VálaszTörlés
  80. sneci, te a zsidó tanárral is azért huzattad le magad 2,5 millára, mert éppen abban a helyzetben akartál lenni, ugyanis így akartad megmutatni anyádnak, hogy te jogi-pénzügyi téren mindent jól csinálsz nélküle is. ennek persze meg is lett az eredménye, anyád azóta tökéleetsen megbízik a képességeidben, és már az összes vagyonotok a te neveden van, te meg bátran forgatod, eladsz aztán veszel ingatlant, aranyat, devizát, ami éppen pörög a piacon.

    vagy ha nem így van, akkor hogyan?

    VálaszTörlés
  81. "anyád azóta tökéleetsen megbízik a képességeidben" - azóta, hogy megnyerted a pert, és az utolsó fillérig mindent visszakaptál, a kamatokkal együtt.

    nem akarok evidenciákat magyarázni, de hátha nem tudná valaki, és ezért egészítettem ki.

    VálaszTörlés
  82. sneci, mi újság a mecénással? valami fejleményt találj ki, mert a végén azt kell hinnünk, hogy csak kitaláltad az egészet.

    VálaszTörlés
  83. Lehet, hogy csak látta, hogy milyen gyáva szar is ez a kis sodika. Senki se öl szívesen pénzt egy olyan kis görcsbe, aki ennyire gyáva és lusta.

    VálaszTörlés
  84. Ma dobok neki egy emailt, hogy aktuális-e még. Türelmes voltam, nem akartam zaklatni.

    VálaszTörlés
  85. az könnyen lehet, hogy ha van is mecénás, látva sneci ártánynak való becsicskulását inkább visszatáncolt. mert mégis kinek kell az, hogy elküldi valahova kamerázni, és sneci meg hazaszalad, mert ártány csúnyán nézett rá, és éppen nem volt nála védelmi pénzre való.

    VálaszTörlés
  86. "sneci ártánynak való becsicskulását"

    bla bla bla
    Nem csicskultam be, csak éppen nem volt kedvem elmenni oda.

    VálaszTörlés
  87. V: "Régebben azt írkáltad azért költöztél külön anyádtól mert nagyon különböző az életviteletek."

    Azóta duplája lett a ház lakóterülete és háromszorosa a raktár része.

    "a felprögés sem kényszerből volt, ugye?"

    Természetesen nem.

    "apropó: hogy is állsz azzal a felpörgéssel?"

    Egész elfogadhatóan.

    "azóta, hogy megnyerted a pert, és az utolsó fillérig mindent visszakaptál, a kamatokkal együtt"

    Ez a valóság, csak bizonyos arányban még időben el van tolva.

    SF: "Jó reggelt, válság közepén vagyunk"

    Mondjuk ebben a konkrét kérdésben szerintem kivételesen a zsidó-trolloknak van igazuk. Egy hasznos embernél indifferens, hogy válság van-e, mert akire szükség van, arra válság idején is szükség van.

    VálaszTörlés
  88. persze, meg amikor védelmi pézt ajánlottál neki e-mailben, az sem a becsicskulás miatt volt, tudom. csak éppen olyan kedved volt.:)))

    VálaszTörlés
  89. ha egész elfogadhatóan állsz a felpörgéssel, akkor miért nem teszed ki a táblázatot? korábban mindig kitetted, pedig akkor számodra jóval kellemetlenebbek voltak a számok. szerintem azért nem akarod kitenni, mert kudarcba fulladt a felpörgés. cáfold meg, ha akarod.

    VálaszTörlés
  90. "Azóta duplája lett a ház lakóterülete és háromszorosa a raktár része."
    S te alig vártad, hogy Pátyra költözhess...blablabla
    "Egy hasznos embernél indifferens, hogy válság van-e, mert akire szükség van, arra válság idején is szükség van. "
    S te egy kurvára hasznos ember vagy blablabla

    VálaszTörlés
  91. Felpörgés???Tegnap vagy tegnap előtt pár órát voltál a bíróságon(büfében) valami tyúkperen és teljesen kimerültél.Így nehéz lesz felpörögni.

    VálaszTörlés
  92. "Ez a valóság, csak bizonyos arányban még időben el van tolva."

    az egyetlen biztos valóság ami el van tolva az időben, az a halál. a többi mind bizonytalan valóság, amit jelen pillanatban fikciónak hívunk.

    fikció pl. az is, hogy van 100 ezer forintod a végrehajtás megindítására. tudom, szeretnéd azt hinni, hogy ez csak egy időben eltolt valóság.

    VálaszTörlés
  93. sneci, amúgy ha a mecénás azt kéri tőled, hogy menj el valami rendezvényre (pl. bivalybasznádra), és neked nem lesz kedved hozzá, mint pl. most ártány esetében, mit fogsz neki mondani?

    vagy majd azt mondod neki 2 nappal előtte, hogy "majd meglátom, hogy aznap reggel lesz-e kedvem hozzá"?

    múltkor egyébként még azt mondtad, hogy ha ad neked bkv-bérletet a támogató, akkor jajdenagy pörgés lesz itt, elmész majd minden eseményre.

    dehát úgy látom, hogy itt a kedvvel és az akarattal is problémák vannak.

    hogy lesz ez, sneci, ha ott lesznek a mecénás milliói, neked meg nem lesz kedved elmenni kamerázni?

    VálaszTörlés
  94. "Ez a valóság, csak bizonyos arányban még időben el van tolva."

    Szerintem jelentkezz a kormanyzati kommunikacios irodnal. Ott most nagy szukseg van olyan emberekre, akik ilyen kreativan mukodtetik a bullshit-generatort.

    Az elmult 3 honapban kulonben milyen lepeseket tettel, hogy megkapd a penzed?

    VálaszTörlés
  95. "amikor védelmi pézt ajánlottál neki e-mailben"

    Nem neki. A zsidó trollnak, akivel összetévesztettem őt.

    "miért nem teszed ki a táblázatot?"

    Majd hó végén. Az átlag a lényeg.

    "S te egy kurvára hasznos ember vagy"

    Pontosan.

    "valami tyúkperen és teljesen kimerültél.Így nehéz lesz felpörögni."

    Fárasztó úgy dolgozni, hogy ölben kell tartani a képet. De igyekszem. :)

    "a többi mind bizonytalan valóság, amit jelen pillanatban fikciónak hívunk"

    Nem, nem fikciónak. Hanem a vonzás törvényének.

    "sneci, amúgy ha a mecénás azt kéri tőled, hogy menj el valami rendezvényre (pl. bivalybasznádra), és neked nem lesz kedved hozzá, mint pl. most ártány esetében, mit fogsz neki mondani?"

    Az más. Ha kifizeti, elmegyek.

    "dehát úgy látom, hogy itt a kedvvel és az akarattal is problémák vannak."

    Nincsenek problémák. De egyelőre egyedül vagyok, pénzügyi háttér nélkül.

    VálaszTörlés
  96. "Ellenőrizhetetlen hallomásokra pedig nem adok, példának okáért a rólad terjesztett monitor-ügyes zsidaj hazugsággal sem foglalkoztam soha. Mert baromság."

    ezt írtad a hunhíren, sneci.

    hát, sajnos fel kell világosítsalak, aztán vagy elhiszed, vagy nem.

    nem monitorról van szó, hanem egy számítógépről, amit egy németországi demoscene party végén ártány a hóna alá csapott a csarnokból kifelé jövet, a party végén, amit aztán a busz csomagterébe tett. amikor észlelték, hogy eltűnt a gép, akkor a rendezők lezárták a buszparkolót a csarnok mellett, hogy átnézzenek minden buszt. már jópárat át is néztek, amikor ártányék buszához értek. amit el is kezdtek átvizsgálni, és ekkor az egyik srác (ő persze nem tudott semiről) kifakadt, hogy micsoda dolog ez, hogy tolvajoknak nézik őket. és erre elengedték őket.

    és hogy honnan tudom ezt? egy tanútól, egy szintén volt demoscene-s arctól, aki látta az egészet, és fenn ült azon a buszon. sajnos nem adhatom ki a nevét, mert kifejezetten megtiltotta.

    de én csak a teheráni rádió vagyok, tehát lehet, hogy éppen ártány volt az, aki megajándékozott valakit egy géppel. vagy billentyűzettel. nem tudom.

    VálaszTörlés
  97. te sneci, ma hányszor masztiztál már?

    VálaszTörlés
  98. ""sneci, amúgy ha a mecénás azt kéri tőled, hogy menj el valami rendezvényre (pl. bivalybasznádra), és neked nem lesz kedved hozzá, mint pl. most ártány esetében, mit fogsz neki mondani?"

    Az más. Ha kifizeti, elmegyek."

    Tegnap felajánlottam neked, hogy ha elmész a ZP-vel kapcsolatos ülésre, fizetem neked a buszjegyet - mégis basztál elmenni, pedig ez kivételesen érdekelt volna (nagyon). Már megint hazudsz.

    VálaszTörlés
  99. Sodi nem erzed kinosnak hogy minden nap tobb tucat hazugsagod leplezodik le?

    VálaszTörlés
  100. "hát, sajnos fel kell világosítsalak, aztán vagy elhiszed, vagy nem."

    Nem az a kérdés, hogy elhiszem-e. Hanem az, hogy bizonyítható-e. Ha nem bizonyítható, hiába hihetem el esetlegesen, akkor nincs túl sok értelme annak, hogy harsogjam.

    "Tegnap felajánlottam neked, hogy ha elmész a ZP-vel kapcsolatos ülésre"

    És a pénz hol van? :)

    VálaszTörlés
  101. Sodi, ha már vonzás törvénye, akkor hadd éljek az egyik kedvenc példámmal veled kapcsolatban:

    Az egyetemi tanulmányaidra te a következő dolgokkal rendelkeztél, amit mások nyújtottak neked: saját lakás, autó, 3 millió forint örökség, 300 ezer forint értékű diákhitel, bejárónő, és egy viszonylag jól kereső szülő, aki adott havi szinten zsebpénzt, és helyetted járt boltba.

    Ezekből mi tűnt el az egyetemi tanulmányaid végére:
    - autó
    - lakás
    - örökséget elajándékoztad, a visszaszerzése még a jövő zenéje.
    - a diákhitel teljes egészében elment nélkülözhető, illetve helyettesíthető cikkekre.

    Mit szereztél az egyetemi éveid alatt:
    - egy szép kis adósságot, aminek következtében semmit sem írathatsz a nevedre, nem lehet számlád.
    - az egyetlen dolog, ami pozitívnak nevezhető, az a bizonyos szakmai tudás megszerzése volt. Mivel nem értek hozzá, nem tudom, hogy ez milyen mértékű, viszont jelenleg nettó 40-50 ezer forintbot kapsz havi szinten, amit rögtön le is kell adnod anyádnak, hogy a rezsit fedezni tudd.

    Ezeket az adatokat megnézve a te esetedben inkább taszítás törvényéről beszélnék, leszámítva a tanár urat, Schlingloffot, a taxust, meg a hasonló pénzlehúzós eseteket, melyek profi módon megtaláltak téged.

    És nem, továbbra sem érdekel, hogy te "majd" milliókat fogsz keresni a jelenleg nem létező cégeddel, 3-4 fős nézettségű élő műsoraiddal, a se eleje se vége 67 másodperces anyagaiddal. Majd ha az egész aktuális lesz, akkor elkezdhetünk beszélni arról, hogy a társadalomnak mennyire érte meg a beléd fektetett idő és pénz, de kérlek ne az legyen az egyetlen érved, hogy így vagy úgy, de egyszer sikeres leszel és pont...

    VálaszTörlés
  102. "viszont jelenleg nettó 40-50 ezer forintbot kapsz havi szinten"

    Nem tervezem, hogy a személyes bevételem bármikor is az életem során a minimálbér fölé emelkedjen. :D

    VálaszTörlés
  103. SoDI, tiszteletbeli vendégként meg vagy hívva ma estére a 8 órai ferencvárosi masztipartira. Találkozó a Mester utcában az éjjel-nappali elött!

    VálaszTörlés
  104. SoDI írta...
    "viszont jelenleg nettó 40-50 ezer forintbot kapsz havi szinten"

    Nem tervezem, hogy a személyes bevételem bármikor is az életem során a minimálbér fölé emelkedjen. :D
    2011. szeptember 23. 15:11



    díszvendég! remélem ezt nem gondolod komolyan!

    VálaszTörlés
  105. "Nem tervezem, hogy a személyes bevételem bármikor is az életem során a minimálbér fölé emelkedjen."

    Jaj, annyira tudtam, hogy ebből a hosszú kommentemből ki fogsz keresni csak azért is egy olyan részt, amibe valamilyen formában bele tudsz kötni. :D

    Rendben, kapsz tőlem egy harmadrangú virtuális vállveregetést, amiért ennyire ügyes voltál, viszont mivel nem szeretnélek teljesen funkcionális analfabétának tartani, örülnék, ha a hozzászólásom lényegi részét is kitapogatnád, és arra reagálnál.

    VálaszTörlés
  106. Látom tomcat lüszire gyanakszik a hunhíren lehet h elkéne küldeni neki a nevét és az elérhetőségét! :D Azt hiszem a közös e-mail címen megvolt!

    VálaszTörlés
  107. Rotwein, Sneci sosem válaszol tételesen ilyen hosszú kommentekre. Valószínűleg a shareware speakboardja nem enged bizonyos karakterszámnál hosszabb szövegeket felolvastatni :D

    VálaszTörlés
  108. :DDD
    Egyáltalán tudhatja tc hogy lüszi sodi unokatesója?

    VálaszTörlés
  109. Sneci, lerövidítem neked Rotwein kérdését:

    Hol volt a vonzás törvénye, amikor
    - elherdáltad az örökségedet
    - el kellett adnod a kocsidat
    - annyi közüzemi tartozást halmoztál fel a lakásodban, hogy anyádnak kellett rendeznie a kártérítésedből
    - végül a lakásodat is el kellett adni.

    Hol volt ekkor a vonzás törvénye, te vérprofi?

    VálaszTörlés
  110. Egyébként ezeknek a lúzereknek nagyon jól jött a válság, 2008 óta tudják erre hivatkozva otthon mereszteni a seggüket :)

    VálaszTörlés
  111. Egy korábbi képről, amit Sneci tett be és ábrázolja az ő és SeggFej sziluettjét, tudjuk, hogy SF viszonylag magas és erős felépítésű (vagy kövér?)

    Azt is tudjuk, hogy hosszú, sötétbarna haja van, tehát alapból egy nagydarab rockernek nézhet ki.

    Azt is tudjuk viszont, hogy csatak buzi, plusz van egy erős emós beütése is. Ha elképzelem, hogy mindehhez a maga 32 évével megszólal a sajátos, 13 éves kislányokra jellemző "üdcsi", "telcsi", "asztrálsíkcsi" gügyögésével, hát az sokkolóbb látvány lehet, mint Alkaa és Sneci együttvéve.

    Apropó, honnan véljük tudni, hogy SF egy borsodi panelban lakik? Korábban mások az Észak-Dunántúlra lokalizálták.

    VálaszTörlés
  112. medvezs: Hol lakik buzilüszi? Küldenék neki képeslapot.

    VálaszTörlés
  113. Sodi: "Egy hasznos embernél indifferens, hogy válság van-e"

    Akkor korábban miért hivatkoztál a válságra? Azt mondtad, a válság miatt fogyott el a pénz a tanulmányaidra, és a válság miatt kellett anyádhoz költöznöd. Hogy is van ez?

    VálaszTörlés
  114. Danyiil: Dolgoztam én a válság idején?
    Nem, nem dolgoztam. Még egyetemista voltam.
    Akkor hogy kapcsolódik ide, amit mondasz?
    Igen, pontosan. Sehogy.

    VálaszTörlés
  115. "tudjuk, hogy SF viszonylag magas és erős felépítésű (vagy kövér?)"

    Az a kép több mint 10 éve készült, sneci akkor 50 kiló lehetett és 165 cm magas, ahhoz képest valamivel magasabb, kb. 175 cm és kb. 60 kg volt sf. Magasabb nem lett de talán már kinőtte a váltósúlyt és kb. 70 kg lehet.

    VálaszTörlés
  116. Szerintem az nem panel. Téglából van.
    Mindegy. :D

    VálaszTörlés
  117. Sneci jóval magasabb 165 centinél, 175-177 körül saccolnám.

    VálaszTörlés
  118. "Hol volt a vonzás törvénye, amikor"

    A vonzás törvénye negatív irányban is hat.
    Ha nem így lenne, mindenki gazdag lenne.
    De hülye vagy, még ennyit se tudsz?

    VálaszTörlés
  119. Sneci, hol volt a vonzás törvénye, amikor elherdáltad a vagyonodat?

    VálaszTörlés
  120. "De hülye vagy, még ennyit se tudsz?"

    Viccelsz? Mit kéne tudnom erről az üzleti mázba csomagolt ezoterikus maszlagról?

    Te viszont kezeltethetnéd a diszgráfiádat, mert még mindig kevered a hasonló hangzású betűket és szavakat (de-te) :D

    VálaszTörlés
  121. Hogyhogy honnan? Ha nem tudod, hogy mi ez, miért beszélsz róla?

    De tessék. Most külön blogpostot nyitottam róla, hogy mi a vonzás törvénye.

    http://66masodperc.blogspot.com/2011/09/mi-vonzas-torvenye.html

    VálaszTörlés
  122. ITT van a szóban forgó kép, amiről az látszik, hogy buzilüszi fél fejjel magasabb snecinél, viszont a válla ugyanolyan keskeny mindkettőnek, kis nyüzüge balfaszok ezek.

    VálaszTörlés
  123. Ez a kép még kamaszkorunkban készült. :)

    VálaszTörlés
  124. "Te viszont kezeltethetnéd a diszgráfiádat, mert még mindig kevered a hasonló hangzású betűket és szavakat (de-te) :D"

    Nem keverek én semmit. Azt akartam írni hogy de (nagyon) hülye vagy, és azt is írtam. :)

    VálaszTörlés
  125. Itt a kép: http://kepfeltoltes.hu/view/110807/sf_ekkora_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Sneci - saját bevallása szerint - 178 cm, SF kb. 190 lehet, de erős testalkatúnak semmiképp nem nevezném. A válla sem szélesebb, mint Snecié.

    VálaszTörlés
  126. Baszki, nem frissítettem ezt a geci oldalt, és megelőztek.

    VálaszTörlés
  127. Mindegy, a lényeg, hogy SF sem egy félelmetes harcos.

    VálaszTörlés
  128. igen, ez a "bármikor megtehetném, hogy kimászok a nyakig érő szarból, de jó itt nekem, mert lanygyos" attitűd szintén jellemző a kissekre.

    A langyos az N-el van, nem Ny-el!

    De ha egyszer tény, hogy azért vagyok ott ahol, mert éppen itt akarok lenni, és nincs semmiféle kényszer az életemben, akkor nem mondhatok mást, mert az már hazugság lenne.

    Igénytelen proli vagy, akinek nincs igénye a jobbra. Képzeljünk el egy világot, amiben csak SoDI-féle emberek élnek. A lustaság miatt megszűnne az élelmiszerbőség, leállna a kereskedés, semmi távoli áru, se kényelmes épület, nem volna semmiféle kutatás a föld ábrázatára vonatkozóan. Az igénytelenségben veszne oda a művészet, az irodalom, a társadalmi érintkezés. Az anarchistoid jellem nyelné el az időszámítást, az államszervezetet tehát örökös félelem uralkodna és az erőszakos halál fenyegetne. Tömeges maszturbálások szintjére züllene az erkölcs. Az ilyen SoDI-féle világban az élet magányos, szegényes, csúnya, állatias és rövid.
    A fentiek miatt utállak, Sodi, és nem azért mert közöm lenne a zsidókhoz...

    VálaszTörlés
  129. 1995-ös kép, Szeszes. Akkoriban kezdtem el gyúrni különben. Magasság most 195 centi.

    Danyiil, add hozzá, hogy "rezgős" vékony hangon... xD

    Hát végülis a hátam mögött már Merilinmenzonoztak, meg Óóziozbornoztak le..... ;)))))))))))))))))

    Tomcat akármilyen hülyeségeket csinál, azért úgy emberileg messze különb itten egyeseknél ám. Mondjuk tényleg butaság volt Novákkal bajuszt akasztania, vagy főleg bebaxxnia neki 1et, kb azóta tart a pechszériája.

    Amúgy főleg annak muszáJ elköltöznie otthonról, aki olyan helyen született, ahol gyakorlatilag közel s távol sincs semmilyen munka, stb. le7őség. Meg igen, aki nem fér össze a szüleivel.

    Mondjuk egy történet név nélkül : most kb 5x évesek, huszonéves koruk óta budapesti lakosok, mindig is albérletben laktak, lakást nem tudtak venni, középfokú szakirányú végzettségük van, sokat dolgoznak, mégis pénz dolgában szegények. Amúgy boldogan élnek. :)

    VálaszTörlés
  130. "Mindegy, a lényeg, hogy SF sem egy félelmetes harcos."

    Aki félelmet kelt, arra rátámadnak, vagy akár el is pusztítják, elvégre senki sem szeret félni. Ja, és a félelmetes ember elijeszti, taszítja a szeretetet el magától.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.