Ha még nem láttad volna

2011. szeptember 1., csütörtök

Művész úr

Miután másfél napig a Kuruc.info címlapján virított Kertész Ákos Művész Úr érdekes elemzése a magyar genetikáról és lélekről, talán nincs az olvasók között olyan, ami még nem értesült volna magasröptű gondolatairól.

Túlságosan magas labda lenne azon élcelődni, hogy miként értekezhet genetikáról olyasvalaki, aki olyan körből jött, melyre az amerikai néplélek elsőként kezdte el használni a motherfucker kifejezést, ezért nem is teszem. Sokkal érdekesebb Kertész mondanivalójának azon része, amiből megtudhatjuk, miért is vagyunk mi bűnös nép.
Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. Így aztán nem is kapott soha föloldozást!
Elemezzük kicsit ezt a gondolatot. Az egyszerűség kedvéért vegyük alapnak a holokauszt mainstream megközelítését, gázkamrával, 6 millióval, Endlösunggal. Egyrészt mert törvénybe foglalt dogmával csak máglyahalálra vágyó mártírnak van kedve vitatkozni (a hülye Giordano Bruno is inkább maradt volna csendben), másrészt pedig mert ez téma most feleslegesen terelné el a figyelmünket a lényegről.

Miért is kellene a magyar népnek bocsánatot kérni? Azért, mert a vezetőik egykor jobbnak látták, ha engednek a megfélemlítésnek, és hullámzó mértékben álltak csak ellen a deportálni szándékozó német birodalomnak? (Értsd: Szálasi erélyesen, elődei kicsivel kevesebb lelkesedéssel.) A lenne a magyarság bűne, hogy intézményes keretek között tette ezt?

De hisz a korabeli zsidó vezetők szintén ezt tették. Arra szólították fel a zsidóikat, hogy működjenek együtt a hatóságokkal. Félelemből cselekedtek? Nyilván. Akárcsak a magyar közigazgatás.

Az egyetlen különbség, hogy míg a cionista vezetők ezzel bűnös módon a saját véreiket árulták el, addig a magyar hivatalok voltaképpen a magyarságot (és mellettük a hazai zsidóságot) védelmezték, ameddig csak a nagyhatalmi nyomás árnyékában ez egyáltalán lehetséges volt, megóvva őket az okos reálpolitikájával (megjegyzem, kiemelkedően sikeresen, ugyanis hazánkat Európában utolsók között szállta meg a német hadsereg, több évvel a többi ország után).

Egyébként, ha szabad megkérdeznem, a nagyra becsült Kertész Művész Úr úr mikor tervez bocsánatot kérni a népe nevében Kun Béláért, a Lenin-fiúkért, és Rákosi Mátyásért?

By SoDI

215 megjegyzés:

  1. Na akkor inkább itt folytassuk az előzőt.

    " nekem sokkal jobben bejonnek az olyan nok akiken van mit fogni. :)

    A te esetedben nem a sovány és a telt között dől el a verseny, hanem a vállalható és a vállalhatatlan között. És hidd el, rosszul járnál, ha szavaznánk..."

    Nem érdekel a (média által is nagymértékben manipulált) közízlés. Ha népszavazást írnánk ki, hogy Való Világ vagy ismeretterjesztő műsorok legyenek az RTL-en, az előbbi nyerne. Ez nem azt mutatja, hogy a VV színvonalasabb, hanem csak hogy több az igénytelen birka.

    Nem leszek divatból egy plázacicával, csak mert kifelé ez a menő. Én önmagam vagyok, és vállalom magam. Nekem Andi egyáltalán nem vállalhatatlan, én imádom, úgy ahogy van.

    "ha egy nő 60 kilós, akkor egészségesnek nevezhető, míg ha 160, akkor semmiképp."

    Ez a két véglet. Andi azért nagyon messze van a 160-tól :) Mellesleg volt egy barátom, kb 50 kiló volt, soha nem ivott, soha nem dohányzott, tiszta levegőn élt egy kis faluban és tavaly 34 évesen temettük csontrákkal. Nagyapám meg láncdohányosként élt 80 évig... Az élet alattomos tud lenni, és egyáltalán nem a testsúlyon vagy az életvitelen múlik, hogy mennyi jut neked. Persze, rizikófaktor, de nem elsődleges - Isten döntését nem írja felül semmi.

    "Komolyan nem zavar, hogy - főleg most ebben a kánikulában - a feleséged folyamatosan izzad, mert olyan zsírréteg van rajta, mint egy rozmáron?"

    Feltalálták a szappant. Egyébként Andi kifejezetten ad magára, nem egy igénytelen trampli. Soha nem volt ilyen problémánk.

    "Nem zavar, hogy a már a legkisebb testmozgás után úgy szuszog és fújtat, mint egy kazán? "

    Ilyet én még nem tapasztaltam nála, simán végigpogózik velem egy másfél-kétórás Tankcsapda-koncertet az első sorban :) (Lásd Facebook...) Nem fullad ki jobban, mint én.

    "Soha nem értem azokat a pasikat, akik azt mondják, hogy direkt azt szeretik, ha egy nő kövér. Ez önzőség. Az elhízás rengeteg betegséghez és rövidebb élethez vezet. Márpedig ha valaki szeret valakit, az ezek közül egyiket sem kívánja a másiknak."

    Nem miattam kövér, alapból (genetikailag) az. Így ismertem meg, így szerettem bele. Támogatom ha fogyni akar, mert nekem is fontos az egészsége, de nem fogom rá kényszeríteni (mint sok pasi, aki 70-80 kilós nőjét dagadtazza, ezzel nem kevés fölösleges stresszt, feszültséget és önértékelési problémát okozva neki - mi viszont harmonikus szerelmi kapcsolatban élünk immár lassan 11 éve, és a világért nem változtatnék ezen)

    "Amúgy meg hagyjátok már Geryt, ki a frászt érdekel ő? Ez a sneciblog."

    Köszönöm :) Tényleg lehet lemászni a magánéletemről. Ez itt a snecológiai tanszék, majd ha újraindul a GH blog (11.11.11.) ott majd lehet rajtam, a magánéletemen, a kövér feleségemen, a biszexualitásomon meg egyéb dolgokon csámcsogni :)

    VálaszTörlés
  2. Igazad van, Gery. Te két véglet között az optimumot találtad meg. Mondjuk azok a végletek a 30 éves kort sem érik meg általában, de részleteken ne akadjunk fent. :)

    VálaszTörlés
  3. Gery, miért csinálod ezt?

    Úgy értem miért beszéled ki a magánéleted pont ENNEK a blogján?

    VálaszTörlés
  4. Gery, fogalmazz már tömörebben, fáradt vagyok már ennyi marhaság elolvasásához. :)

    VálaszTörlés
  5. Too long; didn't read. Ha tudnál angolul, vagy ha ismernéd a google-t.

    VálaszTörlés
  6. Mondjuk tény, hogy a szőkénél szebb a vörös, meg még a barna haj is. Nekem legalábbis. ;) Egyébként módSzertelenól ált azért nem tudnak fogyni, mert az agy nem kap egyenletesen vércukrot, és az sz*r érzés, feladják, de az Atkins diéta, a GI érték, és ezek-azok am nem hülyeségek ám, hanem komoly felfedezések...

    VálaszTörlés
  7. Kifejezetten aranyos, ahogy Sodi csicskítani próbálja Geryt.

    VálaszTörlés
  8. Kifejezetten aranyos, ahogy Sodi csicskítani próbálja Geryt

    Szar a szaron nem akad.

    VálaszTörlés
  9. Na ezt nem oltásnak szánom előreis, de nem muszáj a néha elővillanó, előző személyiségből fennmaradt női identitás-darabkákat a fizikai, testi, szexuális bioenergetikai rendszerbe IS becsatlakoztatni - elég az a lelki, azaz spirituális szinten, meg még hozzá a mentális régió (a "7köznapi" gondolkodásra értem), talán ami még. Magyarul, ne buzuljunk mán. ;D

    VálaszTörlés
  10. Nem érdekel a (média által is nagymértékben manipulált) közízlés.

    Nagyon helyes.

    Nem leszek divatból egy plázacicával,

    Ezt senki nem mondta. Azokkal egy épeszűember nem lenne.

    Nekem Andi egyáltalán nem vállalhatatlan, én imádom, úgy ahogy van.

    Erősen vitatható,hogy ez helyes cselekvés-e.

    "ha egy nő 60 kilós, akkor egészségesnek nevezhető, míg ha 160, akkor semmiképp."

    Ez a két véglet. Andi azért nagyon messze van a 160-tól :)

    Itt a teltséget próbálták szembe állítani a közönséges elhízással. Ne püfölj szalmabábokat.

    Mellesleg volt egy barátom, kb 50 kiló volt, soha nem ivott, soha nem dohányzott, tiszta levegőn élt egy kis faluban és tavaly 34 évesen temettük csontrákkal. Nagyapám meg láncdohányosként élt 80 évig...

    Nekem meg egy nagyapám, aki állítólag földre szállt angyal volt, mégis mániákus depresszív és szívbajos (születésem előtt halt meg szívrohamban). Tagadhatatlan, hogy vannak ilyenek.

    és egyáltalán nem a testsúlyon vagy az életvitelen múlik, hogy mennyi jut neked. Persze, rizikófaktor, de nem elsődleges

    Ez blődség. Rengeteg kockázattal jár. És ezt most nem szopatásként mondom...

    Isten döntését nem írja felül semmi.

    Isten kivonhatatlan. De szabad-e kísérteni?

    "Soha nem értem azokat a pasikat, akik azt mondják, hogy direkt azt szeretik, ha egy nő kövér. Ez önzőség.[...]"

    Támogatom ha fogyni akar, mert nekem is fontos az egészsége, de nem fogom rá kényszeríteni

    Helyes.

    (mint sok pasi, aki 70-80 kilós nőjét dagadtazza,

    Nana. Én vagyok kb. 197 cm és 83 kiló. Egy átlagos magyar nő 164 cm, ehhez elméletben 57.6 kg társulna. Azért gondold át...

    majd ha újraindul a GH blog (11.11.11.) ott majd lehet rajtam, a magánéletemen, a kövér feleségemen, a biszexualitásomon meg egyéb dolgokon csámcsogni :)

    Én asszem megyek.

    VálaszTörlés
  11. Istenistenisten, de vazz' a teremtés egyik felét pont ránk bízta, meg aztán mi a fenének teremtette a TUDATUNKAT 1általán meg, hát nyilván azért, hogy használjuk, pl gondolkodásra, nem? ;P

    VálaszTörlés
  12. Szztem ez vmi kísérlet le7... én ezt tenném...

    VálaszTörlés
  13. Nahát, ugyanott gyárt6ttak mint engem, mármint a méreti''det tekintve. Átlag magyar csajnak annak úgy mellmagasságig ér a feje búbja nekem.

    Al Bundy féle kövér nős viccek teszemfel veszemle

    "NEM"
    "NAGYON"
    "JÖNNEK BE"

    Nála... xD ez kicsit gonoszka, de ez jutott eszembe XD

    VálaszTörlés
  14. (megjegyzem, kiemelkedően sikeresen, ugyanis hazánkat Európában utolsók között szállta meg a német hadsereg, több évvel a többi ország után).

    Mivel erősen német kötődésű családba születtem, ezt az eseményt inkább úgy élem meg, hogy Poldi bácsi ekkor látogatta meg a családot.

    VálaszTörlés
  15. Jé, ebben is 1etértünk, viszont.

    VálaszTörlés
  16. Sneci, augusztusban hányszor voltál kondizni?

    VálaszTörlés
  17. "Mivel erősen német kötődésű családba születtem, ezt az eseményt inkább úgy élem meg, hogy Poldi bácsi ekkor látogatta meg a családot."

    :DDDDD

    Danyil (akiben leszarom a dupla i-t): E hó csak az érdemi, mert most "pörgök". :)

    VálaszTörlés
  18. Amit írok, viccnek gondoljátok biztos, pedig nem.
    Épp most kaptam megrendelést Joomla modulra - egy befektetési arannyal foglalkozó cég értékesítési rendszerére. Szerződések, felhasználói szintek, rohadt bonyolult, többszintes jutalék -és pontrendszer. :)

    Valamiért vonzom az aranyat, az Isten üzenete.
    Csak az lehet.

    VálaszTörlés
  19. Büdös, bekapcsolod a mobilnézetet, vagy kapcsoljam be én neked?

    Olyan szinten értelmi fogyatékos vagy, hogy nem tudsz odanavigálni a menüben? Vagy miért ignorálod ezeket a kéréseket? Nyugi, ezt nem tudod elbaszni - nem kell hozzá programozni. Szerencsére, mert akkor 2025-ig várhatnánk.

    VálaszTörlés
  20. "Épp most kaptam megrendelést Joomla modulra - egy befektetési arannyal foglalkozó cég értékesítési rendszerére. Szerződések, felhasználói szintek, rohadt bonyolult, többszintes jutalék -és pontrendszer. :)"

    Tipp: ne vállald el, kötbérszagú a dolog. A "rohadt bonyolult" feladatok nem kompatibilisek veled.

    VálaszTörlés
  21. Tud programozni, hidd el. Még tapasztaltnak is számít...

    VálaszTörlés
  22. SF, te ilyenkor is szopóügyeletbe vagy?
    Tudom, mennyire tud programozni. Lapozz vissza 2-3 napot, mennyire szét lett oltva. Köze nincs a programozáshoz ennek a fasznak..

    VálaszTörlés
  23. SF, szerinted 34 ezret keres egy tapasztalt programozó?
    Az még az asztrálsíkon is 5 kiló körül mozog, cicafiú.

    VálaszTörlés
  24. Ja, ilyen alapon a londoni utcaseprő jobb utcaseprő, mint az ukrán, mert többet keres. xD

    VálaszTörlés
  25. A hozzáállása a legnagyobb baj snecivel, ezért lesz 34 ezres csóró fasz élete utolsó napjáig.

    Napok óta képtelen átbillenteni egy kapcsolót, hogy az olvasóinak kb ötöde kényelmesen tudja használni az oldalt a mobiljáról.
    Ilyet egyszerűen nem lehet. Nem egy új közösségi funkció programozását kérjük, hanem bazmeg, egy előre megírt dolog bekapcsolását. És erre képtelen ez a büdös féreg.

    Ez az idióta azt hiszi, hogy akik meggazdagodtak az internetből, azok csak ültek a szarszagú gatyájukban, rajzfilmeket nézve meg fitymát csattogtatva. Hát elmondom, nem. Figyelték a trendeket, a visszajelzéseket, innovatívak voltak. Na, sneci ettől elképzelhetetlenül messze áll. Ígyhát igazságtalan is lenne az élettől, ha 34 ezernél többet keresne.

    VálaszTörlés
  26. Hülyegyerek, az országon belül hasonlítsd össze a kereseteket. És igen, egy magyar közmunkás jobb, mint sneci, mert az - ugyan többet keres - de legalább dolgozik is valamit.

    VálaszTörlés
  27. Jav: az többet keres és dolgozik is valamit. Így igazságos egyébként. Snecinél a 34 ezret is soknak tartom. Nem állít elő 34 ezer forintnyi értéket, így valakinél veszteségként jelentkezik ez az összeg.

    VálaszTörlés
  28. Ja, erősen kötbérszagú a dolog. Ne vállald túl magad!

    VálaszTörlés
  29. Én havi átlag 100 ezer felett vagyok, ez közmunkás meg nem. :)

    VálaszTörlés
  30. Ez az állítás, miszerint "valakinél veszteségként jelentkezik ez az összeg", hát, ha egyik számból kivonunk 1 másikat, az a veszteség, de az elvégzett munka jogos bérét odaadni nagyon más kategória.... Vagyakkó az is veszteség ám neked, ha nem hagynak kisétálni az ábécéből rúd téliszalámival a hónod alatt. Miazhogy kifizetni, á minek :p

    De, ezt a dumát ismerem "ki fogja ezt megvenni" én még ezen röhegtem is kézműves suckeren (no nem NEKEM mondták...) ;))))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  31. Ha összetákol sneci valamit 40 ezerért, ami igazából 5 ezret se ér, akkor azon bizony 35 ezret bukott a megrendelő. Persze másodszor már nem fog vele dolgoztatni, ha van egy kis esze, vagy esetleg még rá is basz egy kis kötbért. xD

    VálaszTörlés
  32. "Én havi átlag 100 ezer felett vagyok, ez közmunkás meg nem. :)"

    Múltkor be lett másolva a link, hogy mennyit keres _nettóban_ a közmunkás, napi 4 óra munkával. Az összeg a te _nettód_ (ami nem 100 ezer) felett volt. Ennyit erről.

    VálaszTörlés
  33. Szted nem ér annyit, de se én se te se Sodi nem dönti el mennyit ér, hanem a megrendelő 6ározza meg, mennyit fizet. Ő szerinte igenis megér ennyit, evvan. Piaci érték, t'od. :D

    VálaszTörlés
  34. Igen, ezért fizetett sneci 1 milla kötbért tavaly.. Mert szerencsére vannak tökösebb megrendelők, akik nem nyelik le a szart, hanem visszapasszolják snecikének xD

    VálaszTörlés
  35. Visszapasszolják a win7-est is sokan, mert ugye hibák abban is vannak????? Hát nem. 1-2 hiba normális, csak az nem hibázik, aki nerm dolgozik.

    VálaszTörlés
  36. 500 ezer forintos éves árbevétel mellett 1 millió kötbér az "apró hibákat" sejtet? :DDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  37. Egyenesen snecitől. 7k + 3k.

    VálaszTörlés
  38. Most már alaposabban megnézi, milyen szerződési feltételekkel vállal el egy melót. De ez a követelés is aztán, mennyeneka.... Attól hogy jogszerű, még nem igazságos, na.

    VálaszTörlés
  39. Nyugi, ez nem olyan kötbér, nem kellett kifizetnie, csak hát ingyen dolgozott egy fél évig.
    Ez pedig teljesen természetes, hogy ha kalap szar munkát végez valaki, azt nem fogom kifizetni.

    A számok pedig azt mutatják, hogy nagy többségében szar munkát végzett sneci. Az az 500 ezer gondolom kevésbé rámenős ügyfelek bukott pénze.

    VálaszTörlés
  40. Sodi össze-vissza hazudozik ám a kötbérről is.

    Volt, hogy azt mondta, hogy fizetett, de olyan is volt, hogy tagadta, hogy fizetett volna, és csak ingyen munkáról beszélt (ki nem fizetett munka).

    VálaszTörlés
  41. Szóval akkor ez nem is kötbér, csak szimplán szarul elvégzett munka, amit nem vettek át. Sodi ezek szerint nincs tisztában a fogalmakkal, mert a kötbér az lett volna, hogy nem fizetik ki, és még ő fizet büntetést, mert nem lett kész időben megfelelő minőségben.

    VálaszTörlés
  42. Én nem vok benne biztos, hogy ő kötbért említett volna...

    VálaszTörlés
  43. "Büdös, bekapcsolod a mobilnézetet, vagy kapcsoljam be én neked?"

    Mi az a mobilnézet?

    VálaszTörlés
  44. "Szóval akkor ez nem is kötbér, csak szimplán szarul elvégzett munka, amit nem vettek át."

    Átvették, és használatba is vették.

    VálaszTörlés
  45. "Mi az a mobilnézet?"

    http://google-hu.blogspot.com/2011/06/mobil-weboldalak-google-nel.html

    VálaszTörlés
  46. Irányítópult - Beállítások - E-mail és mobiltelefon

    VálaszTörlés
  47. A kék fehér "Egyszerű" jó, mert minimál is 1 részt, más részt az a kék fehér kedvencem nekem IS. A cionisták nem sajátít6ják ki a színeket elvégre. :D

    VálaszTörlés
  48. Valami kamu emailt be kell írni oda alúúúra a méles közzététel7z,, mert különben nem menti el.

    VálaszTörlés
  49. Jó, majd ránézek dél körül mondjuk, hogy mi ez.

    VálaszTörlés
  50. Ja, nem kamu, azon ám meg mailben tudsz posztolni a blogra. De miért jó az?

    VálaszTörlés
  51. Na, mondom hogy nem fogja bekapcsolni ez a fasz.

    Vajon mi lehet az akadály? SF lefordította az angol menüpontokat, tehát ez sem lehet probléma.

    Valszeg ENNYIRE szarik mindenre ez a lusta fasz. Sneci, ezzel a hozzáállással akkor leszel te milliárdos, mikor nekem két faszom nő.

    VálaszTörlés
  52. Nem t'om, nekem magyarul van a Blogger felülete. Ja, ez a baj?

    VálaszTörlés
  53. Akkor

    Settings - Email & Mobile - Show mobile template

    "Yes. Show mobile template on mobile devices."

    Choose mobile template : Simple

    Email Posting Address itt add meg a titkos címet, amire levelet küldve

    Publish emails immediately hogy rögtön ki is tegye posztba'

    VálaszTörlés
  54. Neki is magyarul van, angolul valószínűleg a regisztráción se jutott volna túl sneci xD

    VálaszTörlés
  55. Ha gmailed van, mindened van, csak "első használatba vétel" kell, nem kell reggelni külön. Ez is, a loiter88-hoz van kötve, aztán ha belépek másikkal, innen kilép. Ságvári a mozgalomba' sztetek belezavarodott néha a bizniszbe???? :)

    VálaszTörlés
  56. "Én nem vok benne biztos, hogy ő kötbért említett volna..."

    Nem is, mert először ködbért említett, míg fel nem világosítottuk.

    VálaszTörlés
  57. Az nem tudatos elírás, hanem csak mellémenős elgépelés volt. :)

    VálaszTörlés
  58. Sneci, ha összeszámolnánk a soha be nem váltott "délben megnézem", "holnap megcsinálom" stb ígéreteidet, szép nagy számot kapnánk.

    Nagyobb összegben mernék fogadni, hogy délben a fitymaráncigáláson kívül más mnem fog történni a kiss-odúban.

    VálaszTörlés
  59. Egyetértünk sf, nem tudatos elírás volt, snecinek fogalma sem volt, hogy nem úgy kell írni.

    Mindezt csak megkoronázza, hogy magának a fogalomnak a jelentésével sincs tisztában xD

    VálaszTörlés
  60. De, Sodi tudta, hogy késedelmes szerződésteljesítéssel kapcsolatos kártérítésnek a neve az.

    VálaszTörlés
  61. Nem fizetett semmiféle kártérítést. Az lett volna az igazi poén. xD

    Egyszerűen nem fizették ki a szar munkáját, ezt nem kötbérnek hívják.
    Sneci megint olyan fogalmakkal dobálózik, amikről fogalma sincs, mit jelent.

    VálaszTörlés
  62. Túl bonyolult volt a feladat, és ehhez képest szűkre szabták a határidőt, meg gondolom a pénzt is? Ha ezzel az egy megbízással volt ilyen problem, akkor bizony valószínű. :)

    VálaszTörlés
  63. "De durva anyag is ez xD"

    Cheshire matska, vagy vörös királynő a teremtő abban a sztoriban? Aliz betéved vki asztrálbirodalmába, annak a teremtőjére értem.

    VálaszTörlés
  64. http://www.youtube.com/watch?v=_BI0szjpxJs


    PÉNTEK VAN, GECYK!

    VálaszTörlés
  65. Igen, túl bonyolult volt a feladat snecinek. Idénre már megtanulta, hogy a szippantós weboldalánál összetettebb feladatokat ne vállaljon el.

    Sneci, tart még a lendület? Már második napja? Mi a geci, intravénásan nyomatod a teszkó gazdaságos energiaitalt? Nézzél meg egy rajzfilmet inkább, a pörgésre ott az október.

    VálaszTörlés
  66. Ja, meg a macskagyökértől megbolonduló matskák a megosztott elemeid közt. Jó. :)

    Mandy, kabrió, trendicsajok, ez annyira amcsis, hogy tán a kékinges csáquesz az 1etlen nem irritáló szereplő, már az énekesen kívül, aki vhogy olyan 7köznapian néz ki, ilyen csajt látok az utcán is, viszont az övé akkor biztos nem trendi amcsis stílus, tehát jó. Na. :3

    VálaszTörlés
  67. Ez a Joomla-dolog nekem nem kötbérszagú, inkább amolyan pitiáner fillérbaszó szar. Ügyfél úr megvett 35 dollárért egy profi Joomla template-et, nagyjából ennyi volt a büdzsé a webes jelenlétre (amivel a mai világban nincs gond, én is épp ezt tervezem - felesleges olyan dolgokat egyedileg legyártatni/leprogramoztatni, amit készen megkapsz szinte ingyen) aztán most ami a tízezer Ft-os keretből megmaradt, azt felajánlotta Sodikának hogy barkácsoljon hozzá valami plugint. Sodi eldolgozgat majd rajta két hétig, és keres vele ötezer Ft-ot.

    VálaszTörlés
  68. Mandy, anyád.

    Ha már péntek, akkor inkább: http://www.youtube.com/watch?v=k4MKfNcIwBQ

    VálaszTörlés
  69. Robert Smith nem buzi, mégmielőtt.... :P

    VálaszTörlés
  70. Sodi, eskuszom atutalok anyad bankszamlajara neked 50.000 forintot (az tiz havi vedelmi penz Tomcatnek!), ha meghegeszted ezt a fos blogot ugy, hogy ignorra lehessen tenni SF-t.

    VálaszTörlés
  71. Pszionikus fegyver vok tán, mi rombolja az elmédet, vagymivaaan? :ß

    VálaszTörlés
  72. sodilegnagyobbrajongoja írta...

    Sodi, eskuszom atutalok anyad bankszamlajara neked 50.000 forintot (az tiz havi vedelmi penz Tomcatnek!), ha meghegeszted ezt a fos blogot ugy, hogy ignorra lehessen tenni SF-t.



    semmi értelme, buzikám! mert ha megis heggeszti, hogy IGNORE=SF, ami mondjuk eltart SoDInál 2 hónapig (lásd telónézet) akkor egy 5perces wordpresses regisztráció után várhatsz ismét 2 hónapot ...

    lolcat!


    VálaszTörlés
  73. Nekem igazabol olyan kellene, hogy egy kattintassal barki ignorra megy. Neki tovabb tartana allandoan ujraregisztralni.

    Es ne aggodj, te lennel a kovetkezo celpont.

    VálaszTörlés
  74. Akkor majd rányomsz midnenkire jól, ésaztán olvas6ot sajátmagad... Ez jóóóóóóóóó....... ;d

    VálaszTörlés
  75. Greasemonkey-val meg lehet csinálni.

    Ha van rá igény, akkor megírom a scriptet. Firefox kell hozzá meg greasemonkey addon + a scriptem.
    Mandyt és sf-et defaultból eltüntetné, akár hozzá is lehetne adni embereket.

    VálaszTörlés
  76. Egyébként én sf-et nem tiltanám minden esetben.

    Csak a 3 sornál hosszabb kommenteket, vagy amiben link van. xD

    VálaszTörlés
  77. A kommentek pontozása lenne az igazán jó, mint a sodika.atw-n. Ha SF-re nagyon rájött a szófosás, akkor se kellett lapozgatni, és Mandy is valamiért teljesen eltűnt abban az időszakban.

    VálaszTörlés
  78. Pedig KEGYETLEN jó linkek azok. :)))))))))))

    VálaszTörlés
  79. Mandy IP alapjan ki volt tiltva, ha jol tudom.

    VálaszTörlés
  80. Ilyet soditól ne várj, látod a mobil nézetet is 1 hétig tart neki bekapcsolni.
    Na meg a szaktudása sem lenne elég szerintem xD

    A cérnakarú mandy meg ki volt tiltva annak idején, jött volna ő, csak nem tudott. :)

    VálaszTörlés
  81. Vamelyikőtök meg zongorázik, miközben kis hordoz6ó gép kinn van pianó tetején amiről vmi unorthodox függőleges vonalakból álló kottát les.

    VálaszTörlés
  82. Na jó, meggondoltam magam, kukába az összes sf hsz-szel. xD

    VálaszTörlés
  83. De mértpont engemet nem szerettek, meg Mandyt? :3
    Énrólam - hát nem csodálatos dolog a káosz? Abból lett a teremtés...

    VálaszTörlés
  84. Az internet nem szarelem kérdése ... lol

    ... itt csak seggnyalások és leszarások léteznek.

    VálaszTörlés
  85. "De mértpont engemet nem szerettek, meg Mandyt? :3"

    Mert 10-ből 9 hozzászólásod teljesen random hülyeség, minthogyha egy véletlenszerűen kiválasztott weboldal közepéről copyznál ki 3 mondatot. Ki a fasz kíváncsi erre?

    Ettől függetlenül a fennmaradó 1 hozzászóláson el lehet szórakozni, mert szinte ugyanolyan vagy, mint sodi, csak meleg-drogos kivitelben. Ugyanaz a demagógia, ostobaság sugárzik belőled is, meghintve az előbbiekkel.

    mandyt meg aért nem szeretjük, mert értelmi- és testi fogyatékos, ráadásul kibaszott unalmas. Mi meg nácik vagyunk. xD

    VálaszTörlés
  86. Nem is az, de vmiért összezavar6om az áramköreiket, és azért le7.

    VálaszTörlés
  87. Pedig én nem drogozom, és alig alig írtam bárhova le vmit "lényegesebb" dolgokról, mondjuk a konkrétumokat nem is akarnám, általánosságban csak, de mindig van benne rendszer : kabbala, gemátria, és szakrális geometria, amelyek amúgy is KOMOLY ezo-s körökben "műveltség része" kategóriába esnek...

    VálaszTörlés
  88. http://www.wa.de/nachrichten/nordrhein-westfalen/nazi-demoin-dortmundpolizei-erwartet-auseinandersetzungen-1385196.html





    holnap összeütközés!

    SoDI, te gyáva féreg, ide elmernél menni? XD

    VálaszTörlés
  89. A "komoly ezo-s kör" kifejezés önmagában paradoxon.

    Lehet, hogy jelen pillanatban nem drogozol, de hogy valami pszichedelikus (kábító-)szert fogyasztottál már, az nyilvánvaló.

    VálaszTörlés
  90. "Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire."
    Sodi az állítólagos idézetből ezt részt miért nem említetted?Pedig pont a "mélymagyar" szar fajtádra vonatkozik :))))
    Egyébként még mindíg nagyon pitiáner, hogy magyarázkodsz ,hogy hány percet voltál képes dolgozni és hány órát nem.Az ezer forintos tételidről már ne is beszéljünk.S nekünk ettől kéne elájulni?

    VálaszTörlés
  91. Pedig nem. Én tudom, miért van, ebben az életben !mindig! 'így voltam' legkisebb, épphogy járni tanuló/tudó koromig visszaemlékezve...

    VálaszTörlés
  92. Egyéni megítélés kérdése, de a tudomány nem képes megmagyarázni mindent, főleg nem a LELKET, csak találgatások, elképzelések vannak (azért a Kvantumradar című cikk - ami fenn van neten - már közel jár...). 1ébként is a paradoxonok tartják fenn a kozmikus rendet.

    VálaszTörlés
  93. Lehet, hogy jelen pillanatban nem drogozol, de hogy valami pszichedelikus (kábító-)szert fogyasztottál már, az nyilvánvaló.


    honnan vágsz fel ilyen nagy tudással, te szardarab? vannak saját tapasztalataid, vagy ki fosott megint tele az okoskodásával?

    VálaszTörlés
  94. "És ez FIZIKA !!!!!!!!!!!!"

    Ne tudd meg hol tartanak efféle alapkutatásokkal nem is titokban, csak nem hirdetik óriásplakáton, meg főműsoridőben reklámblokkban... Ez is konkrétan volt sg.hu-n is ha yool emléxem.

    VálaszTörlés
  95. Elvégre Isten nem egy gonosz öregapó, aki lávában ordítozva akarja látni a teremtményeit, csak mert nem tökéletesek, és ezért nem élnek tökéletes életet ergo go to pokol. :)))))

    VálaszTörlés
  96. Ez is valami családi vonás lehet Sodiéknál, hogy a fogyatékosságaikat különleges képességként élik meg.

    SF, nem azért ignorálna itt mindenki téged a picsába, mert olyan meghökkentő dolgokat írsz, amelyek megzavarják a mi földhözragadt életvitelünket, hanem mert mindig az aktuális témától függetlenül floodolsz mindent. Kurvára nem érdekel senkit, ha én elkezdenék itt ömlengeni az általam érdekesnek tartott témákról, akkor ugyanúgy kapnám az osztást, mint most te. Elhiszem, hogy téged érdekel az ezotéria és a lebegő asztrál-macskák homoszexuális közösülésének az empirikus tanulmányozása, viszont mást nem, és igazán zavaró tud lenni, ha minden második kommentedben fél oldalt becopyzol egy ezzel foglalkozó weboldalról.

    És ez az, ami kurvára nem érdekel senkit, csak sajnos mivel minden második hsz a tied, ami eléggé megkerülhetetlenné teszi a figyelembevételét, ezért van azon az állásponton az itteni közösség, hogy kéne valami szűrési módszert alkalmazni.

    VálaszTörlés
  97. sf ezeket nekem ne mutogasd, mert a szabadidőmben ezzel foglalkozok.

    Attól még az ezotéria 1 nagy faszság, semmi köze a tudományhoz.
    Az, hogy fiúként (bazmeg, majdnem férfit írtam) hiszel ezekben, egyenesen siralmas. xD Még a nőknek el lehet nézni, de neked bazmeg..

    VálaszTörlés
  98. Ez nem a te véleményed, ez a tipikus sablonos ateista, legújabbkori beszűkült látásmód. Valakiknek az az érdeke, hogy te azt hidd, nincs lelked. Sok minden következik ám ebből. Én meg azt nem értem, miért hagyod magad terelni a massza által, őket meg a mediális 6ások tették ilyenné, t'od, elcseszettül rugalmatlan, hataloméhes 1házak kiábrándították absolut minden hitből a népeket ajrópában, és most fürdővízzel 1ütt a gyerek is ki van öntve. Magyarán, te azért hiszed azt, hogy nem hiszel semmiben, mert mondjuk a nemszent Feri meg Józsi is assziszi akiket jól ismersz és adsz a véleményükre.

    VálaszTörlés
  99. De.

    A világról szóló ismereteid 99.99%-át más emberektől nyered különböző kommunikációs csatornákon át. A tudásod 99.99%-a valójában tehát HIT, hogy az embertársaid azért osztják meg veled a tudásukat, mert ily módon hatékonyabban tudunk kooperálni egymással a sikeres lét érdekében. Még az olyan triviális igazságok is, mint hogy a Föld gömbölyű, ezen alapulnak - hacsak nem utaztad körbe ténylegesen. Az emberek közötti információáramlás redundáns: egy adott csomópontból származó információ jár körbe közöttünk. Egy információ pedig akkor hiteles számodra, ha a "forrás" hiteles, ez a "forrás" pedig: az a csomópont, ahonnan kaptad, és nem a kiindulási csomópont. A kiindulási csomóponttal általában nem vagyunk tisztában; ha az egyetemen egy plutónium-izotóp tulajdonságairól tanulsz, nem törődsz vele, hogy az ismeretet melyik kutató szerezte meg, a professzor és a mögötte működő intézmény hitelébe vetett bizalom elég. Ha egy gráfként rajzoljuk fel az emberek közötti információáramlást, megkapjuk azokat a személytelen intézményrendszereket, amelyeket a gráfon belül zárt egységként bekarikázhatunk, és a karikákra ráírhatjuk, hogy AUTHORITÁS. Ha a karikák közül elég sokba behelyezünk egy olyan csomópontot, amely forrásként működik és mi irányítjuk, viszont maga a csomópont a kívülállók számára ismeretlen, akkor gyakorlatilag mi irányítjuk azt, hogy mi igaz, és mi hamis - és mivel a valóságot az emberek értelmezési szűrőkön keresztül vizsgálják, még olyasmit is el tudunk hitetni velük, ami ellentmond a személyes tapasztalatuknak.

    Pláne olyan jelenségekkel kapcsolatban, melyek eleve szubjektíven, vagy mondjuk megelőlegezett !figyelem! által "multi-szubjektíve" észlel7ők. Igen, a telepátia kísérletek.

    VálaszTörlés
  100. Ki mondta, hogy nem hiszek a lélekben? Elárulom, hogy ebben a kérdésben nincs szilárd meggyőződésem egyik oldal irányába se.
    Attól még az ezotéria ahogy van, 1 kurva nagy hülyeség. Egyszerűen nevetséges az egész. Ha elkezdek olvasni valamit belőle, bármit, fél perc múlva fetrengek a röhögéstől, akkora baromságok vannak benne.

    VálaszTörlés
  101. Ezt azért nem értem, mert mondtam én is, hogy nőklapja bulvár szintem nemhogy komolytalan, de még fals is ez az egész. Ha nem épül rá külön átverés, akkor is dezinformáció, pl. "EBBEN" a tudatállapotban le7 hatásosan "működni", de mindenütt azt olvasod, menjlealfába.... na elég a leakingből, még levadász az emájcvölf xD

    VálaszTörlés
  102. Példás kis családi életet élő állatkák...

    Igen, sztem is baromság, sőt rosszabb, szándékos dezinfó, sőt, úgy van megcsinálva, hogy nevetséges legyen, és emiatt aztán az egészet eleve elutasítsd. A fordított 6ás elve. A től erős ingertől menekülnek. MolnáreffEKTUS. Aztán már a saját spirituális élményeiket se veszik komolyan az emberek. Ez a célja.

    VálaszTörlés
  103. Na, kész a mandy-mentesítő szkript. Faszán működik.

    Mindjárt feltöltöm, akit érdekel.

    Kell hozzá firefox + greasemonkey addon..

    VálaszTörlés
  104. http://snecigeci.atw.hu/sodi.user.js.txt

    Ha valakinek segítség kell a telepítéshez, szóljon..

    VálaszTörlés
  105. Ha a baloldali ikonocsskára kattintok, öszecsukódik bárki hsz-e. :)

    VálaszTörlés
  106. Értesz hozzá, mint Sneider... Le7, te ő vagy? :D

    VálaszTörlés
  107. A "ha nincs jquery, hívjuk be"-dolog tetszik benne. Egyébként barkács. :D

    VálaszTörlés
  108. Megszólalt a vérprofi szakember. Sneci, dél van!

    VálaszTörlés
  109. Hehe, Sodi a facebookon örömködik a scriptnek, én meg csak nézem hogy mi van :)

    Nagy vagy snecigeci :) Viszlát SF és Mandy, hiányozni fogtok :)

    VálaszTörlés
  110. ...annyi probléma van, hogy nekem FF6 alatt eddig nem nagyon akart működni a grízmajom (legalábbis egy script, amit korábban használtam, sehogy se akart települni) de most ha hazaérek, teszek vele egy próbát, hátha már jó.

    VálaszTörlés
  111. "A "ha nincs jquery, hívjuk be"-dolog tetszik benne. Egyébként barkács. :D"

    Barkács? Ezen kívül még mit tudnék csinálni jelszó nélkül, kliensoldalon, te majom? xD Adjál logint, aztán megcsinálom szerveren is xD

    VálaszTörlés
  112. Úgy értem, elegánsabb parent-elés helyett tag-re, vagy class-ra hivatkozni, mert így apróbb változás esetén is működik a cucc. Például ha van olyan jquery plugin, ami mindenféle extra képességekkel ruházza fel a linkeket, és ehhez bebassza egy-két extra div-be őket, akkor azzal már nem működne a te megoldásod, míg az általam írt módon igen. Épp erről tervezek írni majd külön postot a hétvégén. :)

    VálaszTörlés
  113. Épp a múlt héten volt olyan melóm, hogy kértek valamilyen jquery plugint beépítést, oszt teljesen szétbaszta a parent-elgetésre épülő korábbi scriptem működését, így dolgozhattam át. Na, azóta próbálom hanyagolni ezt. :D

    VálaszTörlés
  114. Egy pillanat. Ezen a blogon akkor lesz bármilyen apróbb változás, ha én belépek azt megcsinálom.

    Amúgy meg ne oktass programozásra sneci, mert meg leszel alázva megint. :)

    VálaszTörlés
  115. Na tessék, és akkor jöttök azzal, hogy Sodi nem ért hozzá, pedig de.

    VálaszTörlés
  116. "Ezen a blogon akkor lesz bármilyen apróbb változás, ha én belépek azt megcsinálom."

    Lehetnek még terveim. Nyugi. :D

    VálaszTörlés
  117. sf ezt miből vezetted le, hogy ért hozzá? :DD

    VálaszTörlés
  118. Sodi levezetéséből vezettem le. :D

    VálaszTörlés
  119. "Lehetnek még terveim. Nyugi. :D "

    Terved annyi van, mint a tenger, ebben nem kételkedem.
    A hétvégi poszt előtt megírnád azt, amit 1 hete ígértél?

    VálaszTörlés
  120. A kettő együtt lesz, mert ezzel együtt két olyan plugint is egymásba kellett építenem, melyek alapból nem szeretik egymást. Oszt trükközéssel tudtam csak őket "összelegózni".

    VálaszTörlés
  121. Alig várom, hogy ízekre szedjem a hülyeségeidet. Siess! xD

    Mit posztolt sneci a facséra? Valaki copyzza már. :p

    VálaszTörlés
  122. Jelöljetek fécsen, Sneider te is, nem haragszom rád azééért, néztem néha, jó képeid voltak fenn arról a madárnevű faluról. Csak hogyhogy ott is székelykapu, mikor az nem is szeklerland... xD

    VálaszTörlés
  123. snecigeci írta...

    Alig várom, hogy ízekre szedjem a hülyeségeidet. Siess! xD

    Mit posztolt sneci a facséra? Valaki copyzza már. :p



    nem vagy barátja? de szánnivaló vagy, geci!

    VálaszTörlés
  124. Script Update: a[href*=barbieworldificationa]

    xD

    VálaszTörlés
  125. snecigeci írta...

    Alig várom, hogy ízekre szedjem a hülyeségeidet. Siess! xD

    Mit posztolt sneci a facséra? Valaki copyzza már. :p



    nem vagy barátja? de szánnivaló vagy, geci!

    VálaszTörlés
  126. Bocs, elírtam. A helyes mandy-blokkoló sor:

    $("a[href*=01082928898935407085], a[href*=barbieworldification]").parent().hide().next().hide().next().hide();

    SF, mi az a falu, szabad tudni?

    VálaszTörlés
  127. Ha nem ő vagy, nem tud6tod meg. Nem ám megveritek, vagy ilyesmi. Falunak van szép cirill betűs neve. Ilyen széles utcájú kertvárosi részek itt is vannak megyeszékhelyen Kertvárosban, meg Felsőgallán. Pedig messze van ám ez onnét.

    VálaszTörlés
  128. Miért vernénk meg, hülye vagy? Akit itt többen megvernénk, az egyedül te vagy. xD

    VálaszTörlés
  129. @snecigeci:
    "Kiss Endre Farkas
    Jaj de jó! A trollok írtak egy scriptet, amivel bárki eltüntetheti Mandy kommentjeit a blogomról. Ilyen az, amikor a troll trollmentesít. :D
    sneci
    snecigeci.atw.hu"

    VálaszTörlés
  130. Még a fécsem se rejtett, ellenben az övé most már az.

    VálaszTörlés
  131. SF,

    1. miért lennék sneider?
    2. akkor mi van, ha kikerül a címem ide? szarom le kb. innen összesen 3 ember akrana ártani nekem: egy buzi, narkós asztrálmacska, egy 50 kilós púpos gnóm, meg egy tolókocsis, cérnakarú véglény dortmundból

    szarom össze magam! xD

    VálaszTörlés
  132. Épp most mondom, hogy én nem akarnék neki ártani, de mind1.... :3 ez 1ébként t'od mi a hármas jelentése...

    VálaszTörlés
  133. Nem tudom.. heregzacskó?

    Jó, akkor marad 2 "ember". xD Másold nyugodtan a címet..

    VálaszTörlés
  134. Te, én nem hiszem, hogy őtőlük veszélyben vagy. Máj híró.... :D

    VálaszTörlés
  135. Ki tudja, sneci agyonüt a kameraállvánnyal, mandy meg agyonszúr a könyökével, vagy áthajt rajtam a tolószékkel. xDD

    Ja, snecinek a jobb alkarja mondjuk durva lehet xD

    VálaszTörlés
  136. Az abban a magyar, de nemzetközi jogi országhatárokon túli lapban a fénykép, egy sárga gúnyában, talán esőkabátban? Elég furcsa ruha, mondjuk pont én mondtam, hogy szép a színes cucc... Amúgy azért nem mind1, konkrétan a maffia a konkurrencia, avagy csak sima irigyeid, rosszakaróid vannak. Arrafelé esély van az előbbbire...

    VálaszTörlés
  137. snecigeci írta...

    Ki tudja, sneci agyonüt a kameraállvánnyal, mandy meg agyonszúr a könyökével, vagy áthajt rajtam a tolószékkel. xDD



    sörösüvegtöl kell inkább félned, mert azt nyomnám föl a seggedbe ...

    VálaszTörlés
  138. Hát nemépp 1 aneros.... ;))))))))))
    (am csak spam levélből t'om h mi az...)

    VálaszTörlés
  139. SF, téged nem akartalak letiltani, de ha folytatod a totálisan értelmetlen kommentek küldését, kénytelen leszek..

    VálaszTörlés
  140. Mandy, tudom, továbbra is tagadod, hogy nincs lábad, de azt legalább elismered, hogy te vagy Titus Beda, dortmundi lakos, mellesleg egy férfi?

    VálaszTörlés
  141. Jóvan, veled vok, én most amúgyse érek má' rá... ;)

    VálaszTörlés
  142. "Sneci, augusztusban hányszor voltál kondizni?"

    SoDI: "E hó csak az érdemi, mert most "pörgök". :)"

    Még egy strigula a "Sneci elkúrt ígéretei" rubrikában :DDD Balfasz... :D

    VálaszTörlés
  143. Segítsetek már a technikai analfabéta Danyiilnak mandy-mentesítőt installálni... Van greasemonkey-m, hova kell bemásolni ezt a kódot?

    VálaszTörlés
  144. Danyiil Romanovics írta...

    Segítsetek már a technikai analfabéta Danyiilnak mandy-mentesítőt installálni... Van greasemonkey-m, hova kell bemásolni ezt a kódot?


    de béna vagy, more!

    VálaszTörlés
  145. Géntolvaj református írta...

    Mandy, tudom, továbbra is tagadod, hogy nincs lábad, de azt legalább elismered, hogy te vagy Titus Beda, dortmundi lakos, mellesleg egy férfi?


    nem lakom dortmundba, te köcsög. kérsz valami bizonyítékot?

    VálaszTörlés
  146. Mindjárt nem látlak, Mandy...

    VálaszTörlés
  147. Mondjuk a főzőcskés videón tényleg új gurult oda a polchoz, mintha állna. :D

    VálaszTörlés
  148. De a többi igaz? Te vagy Titus Beda, férfi, nem-dortmundi lakos?

    VálaszTörlés
  149. Nem elég, hogy egy lábatlan nyomorék és buzi, még román is?

    VálaszTörlés
  150. Aki ritka fajta, mert nem tud szőrösödni a talpa. ;P

    VálaszTörlés
  151. Csodálatos az emberi agy, amikor asszociál xDDDD

    VálaszTörlés
  152. Miből gondoljátok, hogy Mandy az Titus Beda? Ki az a Titus Beda egyáltalán, hol lehet rábukkanni? (Csak kérdezem, nem vonom kétségbe hogy ő az, de nekem kimaradtak az előzmények amikor ez kiderült)

    VálaszTörlés
  153. szerintem fözés közben bukkanhatsz rá

    XD

    VálaszTörlés
  154. Sneci, elkezdted már leprogramozni a saját kis megoldásodat?

    VálaszTörlés
  155. Sneci, hogy állsz a politikai képregényfilmeddel? Kb. öt héttel ezelőttre ígérted.

    VálaszTörlés
  156. Sneci, megvetted már a malacperselyeket?

    A cégfelszámolás hogy áll?

    Megvetted már a konzolt, ahogy tervezted?

    A játékhelikopter megvan már? (Ne feledd, még erre az évre Orbán háza fölötti videót ígértél!)

    Szeptemberben hányszor tervezel konditerembe menni?

    A felpörgés fodrásszal is együtt jár majd?

    VálaszTörlés
  157. Óh hát gondolom visszamenőleg is megkapjuk, ha már ekkora a pörgés :))

    VálaszTörlés
  158. http://blog.hu/user/237392/tab/activity

    http://www.365chess.com/players/Titus_Beda

    http://www.facebook.com/titus.beda

    VálaszTörlés
  159. "Jelöljetek fécsen"
    Kivéve komcsik? :D

    VálaszTörlés
  160. Danyiil sikerült beállítani a titus-blokkolót?

    VálaszTörlés
  161. Most nézem a videót a nőről, akit tomketté operáltak. Beszarás. xD

    http://velvet.hu/sztori/2011/09/02/ferfive_operaljak_megis_anya_marad/

    VálaszTörlés
  162. köszi snecigeci, működik! eltűnt a hülye nyomi mandygeci és a faszfejű eszef is.

    VálaszTörlés
  163. Hát bazmeg, én nem tudom működésre hozni. Már az instalálásnál elakadok, pedig még a greasemonkey users manualjánál is próbálkoztam.

    VálaszTörlés
  164. sodilegnagyobbrajongoja: ha fentvan a greasemonkey, jobbra fent(vagy lent) lesz egy majom ikon. azon belül van egy "új parancsfájl"
    Arra rámész.
    Utána valamit írkálj be a mezőkbe, mindegy mit, azokat felülírjuk majd úgyis.
    Ezután megnyílik egy szövegszerkesztő, oda másold be a forráskódot, amit adtam. Majd mentés után működnie kellene.

    VálaszTörlés
  165. Amikor bemásolod a forrást, írd felül vele a szöveget, amit defaultból odarak..
    Sikerül?

    VálaszTörlés
  166. snecigeci: ha a régebbi bejegyzésekre lapozok, még mindig látom a retardáltakat. ezt ki lehetne védeni valahogy?

    VálaszTörlés
  167. Itt nem látod, csak a régieknél?

    VálaszTörlés
  168. Oké, elindítottam a greasemonkeyt, beírtam a kamu adatok, majd OK-ra kattintottam. Ezután megkérdezte, hogy milyen szerkesztőt akarok, kiválasztottam a notepad-et, a kamu szöveget felülmásolva bemásoltam az általad írtat, de itt elakadok.

    Azt írod mentés után megy, de hiába mentek a notepadben, semmi sem történik.

    VálaszTörlés
  169. innen eltűntek, majd visszalapoztam egy régebbi bejegyzésre és ott láttam őket. de már itt is látom megint

    VálaszTörlés
  170. Gondolom nem notepadben kell menteni, de mást nem látok.

    VálaszTörlés
  171. Igen, ha notepadban elmented utána jó.
    Fontos, hogy utána refreshelni kell az oldalakat a böngészőben. Úgy se jó?

    VálaszTörlés
  172. Refresheltem, meg újraindítottam az FF-t, de nem látok változást. Ha a kis majomfejre kattintok, akkor azt látom, hogy "Ezen az oldalon nem futnak telepített parancsfájlok."

    VálaszTörlés
  173. Akkor valamit nem jól csináltál.
    Parancsfájlok kezelése alatt mi van? Látod ott, amit hozzáadtál? Ha igen, kattints rá és nézd meg a forrást, hogy ok-e.

    Ha végképp nem jó, csináld meg újra a hozzáadást előről. Én megcsináltam, és ok.

    VálaszTörlés
  174. Alakul, újracsináltam és most már "Ezen az oldalon nem futnak telepített parancsfájlok" helyett azt a nevet látom, amit random adtam neki.

    Más változást azonban nem látok (régi bejegyzéseik olvashatóak). Vagy csak az újakat blokkolja?

    VálaszTörlés
  175. úgy néz ki, hogy nálam minden bejegyzéshez külön parancsfájl kell. vagy valamit szarul csináltam?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.