Ha még nem láttad volna

2011. november 2., szerda

Napi agyrém: Szetey-montázs 2.0

Na, megint itt van egy túlérzékeny antifa, aki vicces Photoshop-munka miatt pattog.

Csurka lapja fogta az alábbi maffia antifa-fényképet, és a horogkeresztről kiretusálta az áthúzást. Főantifa főelvtárs pedig pattog, hogy ez becsületsértés (mármint róla paródiát készíteni), és egyben önkényuralmi jelkép használata. Ez utóbbi gondolat ugye szintén őrültség, mert azt csak az adott ideológia propagálásával lehet elkövetni, ha az ellenség lejáratására használod, akkor nem.


Ezek a ballibek összeszarnák magukat egy valódiszívatósan ízléstelen South Park-szintű paródia-rajzfilmen. Úgyhogy most már tényleg megcsinálom. Aztán aki azzal akarja kiröhögtetni magát, hogy vicces rajzfilm miatt perel, hát tegye. :)

By SoDI

197 megjegyzés:

  1. Sodi annyi terved van,hogy már csak bele kéne fogni,de mint tudjuk,ami késik nem múlik,fiatal vagy ,előtted az egész élet!

    Buddha nyugalma és türelme kísérjen utadon!

    VálaszTörlés
  2. volt valami szó egy videóról is (magyar vezetők szerepe a II.VH zsidóüldözései kapcsán vagymi...),és nagyon dicsérted magad,hogy milyen remek ötleteid vannak....azzal is tartozol még...többe között

    VálaszTörlés
  3. "Úgyhogy most már tényleg megcsinálom."

    Perszepersze.

    VálaszTörlés
  4. K0zi kérdezett valamit: "Milyen profilert használsz C# kód elemzésre/optimalizálás segítéséhez?"

    Milyen tipikus bottleneck-ek szoktak lenni C#-ban? Tudnál nekünk errôl mesélni egy kicsit? Elvégre te vérprofi vagy a témában, sok-sok féléven keresztül verték beléd a tudást. Hadd tanuljunk már egy kicsit.

    VálaszTörlés
  5. Görögtűz ragyog délen,ejrópának itt a vééégeee de csuhajja,csuhajja ...

    Eljött hát feleim az idők végezete,amikor is chaosba fullad minden és az antikrisztus uralkodik vala !

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. "Esetleg... Felveszek egy kék sapkát, és a repcsi a vállam felett követ engem"

    Csak nehogy az első rendőr eltérítse...
    Valld be zsodi, hogy csakis menőzni akarsz ezzel a szarral. Nem érdekelnek a légi felvételek, csakis az mozgat, milyen cool lesz, ha megjelensz a tömegben a repülő játékoddal. Amivel kétségkívül sikert is aratnál egy átlagos homokozóban a nyolcévesek körében. Egy tüntestés viszont más.
    A másik, hogy nincsenek is tüntetések manapság. A legnagyobb ez a 4k-s cucc volt rövid hajú bukszával. Ilyen helyre elmész majd repülőzni? CSak mert más rendezvény momentán nincs.
    Inkább vele csináltál volna interjút, a csajjal. Persze ahhoz BALFASZ vagy.

    VálaszTörlés
  8. Az tetszik benne, hogy egy informatikai rendszer, és lehet vele babrálni, lehet programozni. Engem már a mikrosütőnél is idegesít, ha nincs digitális kijelzője. Mosógépnél is zavarba jövök, ha csak tárcsák vannak, és nem írja ki a gép, hogy mit akar. Sokkal jobb egy LCD felületen kiválasztani, hogy miként mosson. Egy gép írjon ki mindent, és minél mélyebben lehet vele variálni, annál jobb. :D

    A vas szintjén persze ne lehessen. Az AR.Drone például a motorokhoz és a szenzorokhoz való közvetlen hozzáférést nem engedi. A magasságot és a mozgást megadhatom, a szenzorok adatait fogadhatom, de a tényleges kivitelezést (dőlés, motorsebesség, stb...) akkor is a gép automatikájára kell bízni, azzal nem babrálhatok. Ergo elrontani sem tudom. :D

    VálaszTörlés
  9. Az tetszik benne, hogy ez a két dolog egyszerre teljesül. Tudom széles körűen programozni, de az alacsony szintű repülésstabilitási funkciók 100%-ig le vannak tiltva előttem, így teljesen nyugodtan kihasználhatom az API minden mélységét, különösebb kárt ezzel nem tudok okozni. :)

    Olyan szintű irányítástól, ahol a motorokat is tudnám közvetlenül vezérelni, azért kicsit megijednék. :DDD

    VálaszTörlés
  10. Sóder, olvassál már utána alapvető dolgoknak, mielőtt szkriptelt mozdulatsorról beszélsz! Szerinted mennyit hibázik egy ilyen fos egy 5m-es sugarú kör berepülése közben? Elárulom, kurva sokat.

    Ami meg a képfeldolgozást illeti, látszik, hogy fingod sincs róla, informatikusok gyöngye. Szerinted egy ember statikusan áll? Szerinted ha körberepülöd, nem változik a kijelölt pontok egymáshoz képesti pozíciója?

    Kezdd mondjuk ezzel: http://en.wikipedia.org/wiki/Scale-invariant_feature_transform

    Gondolom értyhetyő lesz, elvégre a négyből az egyik szakod matek volt, úgyhogy nem okozhat gondot.

    VálaszTörlés
  11. "Szerinted mennyit hibázik egy ilyen fos egy 5m-es sugarú kör berepülése közben? Elárulom, kurva sokat."

    SEMENNYIT. Az alsó kamerával folyamatosan figyeli, mi van alatta, és az alapján tudja, hol jár, mennyi utat tett meg.

    "Szerinted ha körberepülöd, nem változik a kijelölt pontok egymáshoz képesti pozíciója?"

    Valahogy meg lehet feleltetni, hogy a mostani ponthalmaz melyik korábbi ponthalmaznak fele meg, lévén nem ugrásszerű a mozgás, hanem folyamatos.

    VálaszTörlés
  12. Ha el is tér az útvonaltól, ezt érzékeli, és korrigálja. Ez a lényege a működésének. :)

    VálaszTörlés
  13. Hát te tényleg sík hülye vagy. Ez _nem_ egy autonóm helikopter, hanem egy távirányítású gyerekjáték! Nem offline írsz neki előre útvonalat, hanem arra megy, amerre éppen mondod neki. Ez a lényege a működésének.

    A valahogy meg lehet feleltetni problémának meg nézzél már utána, ha akkora szakember vagy.

    VálaszTörlés
  14. "Ez _nem_ egy autonóm helikopter, hanem egy távirányítású gyerekjáték! Nem offline írsz neki előre útvonalat, hanem arra megy, amerre éppen mondod neki"

    LOL. Olyan dologról mondod, hogy lehetetlen, amit már konkrétan megcsináltak vele cseh egyetemisták. :D

    NÉZZ MÁR EL IDE:
    http://labe.felk.cvut.cz/~tkrajnik/ardrone/
    (videókkal)

    "A valahogy meg lehet feleltetni problémának meg nézzél már utána"

    Részleteiben nem érdekel. Nem vagyok én kutató. :)

    Biztos az is lealgoritmizálható valahogyan.

    VálaszTörlés
  15. Viszont HOPPÁ!
    Ezek 100%-ig a repcsi belső értékelésére hagyatkoznak. Viszont vannak már olyanok is, akik ráraktak a repcsire egy extra GPS modult, és így oldják meg.

    http://www.youtube.com/watch?v=3-r2Jk0uA6U
    http://unixweb.kutztown.edu/~mbowe910/ardrone/index.html

    A lehetőségek határtalanok. :)

    VálaszTörlés
  16. Delft műegyetem - Ardrone Atonomous GPS flight

    http://www.youtube.com/watch?v=LavCr7t0Cmg&feature=related

    És még ezernyi hasonló példát tudnék hozni. GPS-szel és GPS nélkül.

    A legtöbb ilyen dolog forráskódja és pontos összeállítása útmutatója elérhető a weboldalakon. Tehát semmi sem lehetetlen, csak egy kicsit foglalkozni kell vele. :)

    VálaszTörlés
  17. Sodi, az a probléma, hogy a te programozási skilljeid valahol egy tizenkétéves érdeklődő kisgyerek szintjén vannak. Az alapján amit meséltél a CRM-es melódról, meg abból, hogy folyton kitértsz minden szakmai kérdés elől (nincsenek illúzióim, nyilván még a fogalmakat se tudod hova tenni) teljesen világos, hogy híján vagy minden olyan képézettségnek, amivel te a legegyszerűbb 50 soros scriptet is meg tudnád írni a drone-odra.

    Ezek a srácok, akik programozzák a helikoptereket, szabadidejükben programoznak, mert élvezik amit csinálnak. Nem csak drone-okat, hanem mindenféle más hobbiprojectet. Nem azért programoznak drone-ra, mert az repül, de jó, hanem azért vesznek drone-t, mert azzal érdekes programozási feladatokat lehet megoldani. Nehogy azt hidd, hogy bármelyikük is fennakadna egy MySQL tábla indexelésén, vagy egy primitív cache-elés kivitelezésén. Te hozzájuk képest annyi vagy, mint Woody Allen testépítőként a Mr. Olympia versenyen.

    Más kérdés, hogy vicces, hogy folyton álmodozol róla, annál nagyobb pofára esés lesz, mikor 15-én rájössz, hogy nem tudod megvenni.

    VálaszTörlés
  18. ???

    Én sem akadok fent semmin. :)
    10 + 6 félév infószakos egyetem után pedig nem szükséges nekem semmit se bizonyítani.

    VálaszTörlés
  19. Ne hülyéskedj már, az előbb mondtad hogy semmi sincs cache-elve, meg hogy 40-50 user alatt roskadozik a rendszer.

    Érdekes módon egy drupal (egy ismert CMS úgy egymillió sornyi kódbázissal) röhögve elvisz egy filléres virtuális gépen napi jópár ezer oldalletöltést, pedig hát nem az egyszerűségéről vagy a gyorsaságáról híres.

    VálaszTörlés
  20. "10 + 6 félév infószakos egyetem után pedig nem szükséges nekem semmit se bizonyítani."

    Hát pedig de. Néha megdöbbentően béna emberek kerülnek ki diplomával egyetemről, neked ha jól tudom még szakdolgozatod sincs.

    Én úgy vagyok a szakértelemmel, hogy hiszem ha látom. Nekem jöhet Woody Allen, mondhatja, hogy ő hány évet milyen profi edzővel csinálta a testépítést, valahogy nem hiteles. Kb. ilyen vagy te is.

    VálaszTörlés
  21. "az előbb mondtad hogy semmi sincs cache-elve, meg hogy 40-50 user alatt roskadozik a rendszer"

    Az nem miattam van. :)
    Nem az én moduljaim csinálják ezt.

    VálaszTörlés
  22. "Az nem miattam van. :)
    Nem az én moduljaim csinálják ezt."

    Magyarul egy fos kókány cégnél dolgozol, gratulálok. Ráadaásul ennek a kódnak a gazdáját mesterednek is tartottad, aki sokat tanított neked.

    VálaszTörlés
  23. Minden viszonylagos. A megoldásai elegánsak, csak sietett mindennel. :)

    Egyébként ami az automatikus légi felvétel tényleg nem hobbi-szkriptezés kategória. A BME-n diplomamunkának ajánlják. :D

    https://www.aut.bme.hu/Task/11-12-osz/Panorama-legifelvetel-keszitese

    Úgyhogy asszem maradok az egyszerű kékeszöld-sapka-követésnél. :)

    VálaszTörlés
  24. Még ebben a hónapban lesz. :)

    VálaszTörlés
  25. 10+6 félév info szakos egyetemi képzés után miért nem mernél belevágni olyasmibe, amit szakdolgozat-témaként írnak ki addig 6 (hat) félévet elvégzett infosoknak?

    VálaszTörlés
  26. Dehogynem. Csak időm nem igazán lenne ilyen mélységű belemélyedésre, mert meg is kell élnem. :)

    VálaszTörlés
  27. Hogy van az, hogy egyik pillanatban semmire nincs időd, a másikban pedig napi 4 órát dolgozol? Hát hová lett a nap többi 20 órája, sodi?

    VálaszTörlés
  28. Értelmetlen töltelék. Épp ezért igyekszem eltüntetni. :D

    VálaszTörlés
  29. Von Báró Trajtzigfritzig

    "volt valami szó egy videóról is (magyar vezetők szerepe a II.VH zsidóüldözései kapcsán vagymi...)"

    SoDI a történelemmel köszönő viszonyban sem áll ... alapvető fogalmakkal nincsen tisztában, amely még egy általános iskolás számára is egyértelmű.

    VálaszTörlés
  30. nem pattogni kell, hanem azt a technikát kell alkalmazni, amit a muzulmánok alkalmaznak ha velük viccelődik valaki. egyszerűen csak fel kell gyújtani a szerkesztőséget, és az sem baj, ha éppen csurka is ott tartózkodik. vagy rá lehet menni csurka lakására is.

    snecinek is sokkal kisebb lenne a pofája, ha mondjuk a sheriffnés "paródia" után felgyullad a nándorfejérvár közi pecó, mert véletlenül rárepül egy molotov. de ehhez még most sincs késő, sneci anyja biztos örülne ha a hülye gyereke zsidózása miatt lángot kapna a pátyi recskafészek.

    VálaszTörlés
  31. Sok vicces dolog van veled kapcsolatban Sodi, de a legviccesebb mindig az, amikor kétségbe vonják szakértelmedet, akkor mindig azzal reagálsz, hogy hány félévet jártál egyetemre.

    Az is vicces lenne, ha a diplomáiddal érvelnél, de hát NINCSEN MÉG DIPLOMÁD SEM!

    NEM VÉGEZTED EL AZ EGYETEMET! NEM ÍRTÁL SZAKDOLGOZATOT, NEM ÁLLAMVIZSGÁZTÁL, NEVETSÉGES, AHOGY A FÉLÉVEIDRE HIVATKOZOL!

    VálaszTörlés
  32. Sneci, nem véletlen az, hogy képtelen voltál elvégezni az egyetemet.
    Lusta + hülye vagy.

    Így aztán tényleg vicces, hogy a féléveidre hivatkozol.

    Persze foghatod a válságra az egészet, de egy jobb képességű fiatal max 1 millióból lediplomázik. Neked 20-ból sem sikerült.

    VálaszTörlés
  33. "NEM VÉGEZTED EL AZ EGYETEMET!"

    Elfogyott a tandíj, mert válság volt.

    "NEM ÍRTÁL SZAKDOLGOZATOT NEM ÁLLAMVIZSGÁZTÁL"

    Hogy ez miért nem igaz, azt is tisztáztuk már. Nem megyek bele újra.

    "NEVETSÉGES, AHOGY A FÉLÉVEIDRE HIVATKOZOL!"

    Elsősorban a sikeres szigorlataimra hivatkozom. :)

    " képtelen voltál elvégezni az egyetemet."

    Hazugság. Elfogyott a pénz a tandíjra.

    " foghatod a válságra az egészet"

    Konkrétan ez történt.
    Tanulmányi okokból én soha sehonnan nem jöttem el. Ha valahol töröltek is a hallgatói névsorból, az anyagi okokból volt. Mert nem iratkoztam be két félév után sem. Erről papírom is van.

    VálaszTörlés
  34. "snecinek is sokkal kisebb lenne a pofája, ha mondjuk a sheriffnés "paródia" után felgyullad a nándorfejérvár közi pecó"

    ENNYIRE fáj ennyi idő után is a Sheriffné? :DDD

    VálaszTörlés
  35. Mondom, egy jobb képességű fiatal max 1 millióból lediplomázik.

    Ha te tényleg azt hiszed, hogy mindenkibe 20 millát beleölnek a szülei, akkor te súlyosan fogyatékos vagy.
    20 millából a Harvardot elvégzem, bazmeg.

    VálaszTörlés
  36. Pedig tessék csak ide nézni.
    Elindítottam, és ma már saját életet él. :DDDD

    http://bajot-visit.blogspot.com/2009/12/az-elso-magyar-seriff.html

    TERJED, mint a vírus :DDDDDDD

    VálaszTörlés
  37. "Mondom, egy jobb képességű fiatal max 1 millióból lediplomázik."

    Számoljunk. 10 félév. 5 év, 60 hónap.
    Vagyis egy átlag egyetemista havi 16 ezer forintból él. ÉRTEM ÉN. :DDDDDDD

    VálaszTörlés
  38. "Ha te tényleg azt hiszed, hogy mindenkibe 20 millát beleölnek a szülei, akkor te súlyosan fogyatékos vagy."

    Nem érdekel a "mindenki". Az egyetemi évek alatt is élni kell. És nem 16 ezer forintból, ahogyan te elképzeled. :DDDDD

    Annyiból nem lehet élni.

    VálaszTörlés
  39. Törzsgyökeresről ez jut eszemre.
    Gárdaünnepség. Alatta a felirat:

    http://bajot-visit.blogspot.com/2010/03/holokauszttagado-marcius-15.html

    "Egyéb leírom: TILTSÁK BE!!! AKI ÜNNEPLI AZT MEG LŐJÉK A TISZÁBA!"

    LOL

    AZ EMBER AZT HINNÉ, HOGY A NÁCINADÁSZ IGAZSÁGTALANUL TÚLOZ, DE NEM! EZEK a törzsgyökeres-félék NAGYOBBRÉSZT TÉNYLEG OLYAN BETEG ALAKOK, A VALÓSÁGBAN IS MINT AMILYENEKNEK OTT TŰNNEK A FÉL-IGAZ PARÓDIÁK ALAPJÁN. :DDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  40. "Hogy ez miért nem igaz, azt is tisztáztuk már. Nem megyek bele újra."

    hazugság, nem tisztáztuk, hogy írtál-e szakdogát, és megvan-e az államvizsgád.

    te össze-vissza hazudoztál, amit mi nyilvánvaló ellentmondások miatt kiröhögtünk, utána kértük, hogy szkenneld be a szakdogát, államvizsga bizonyítványt, ha van ilyen. ez azóta sem történt meg, tehát nem írtál szakdogát, és nem államvizsgáztál le.

    miért hazudozol folyamatosan, zsidó?

    VálaszTörlés
  41. Nem hazudozok.
    Csak 100-szor tisztázott dolgokba uncsi 101-edszer is belemenni.

    VálaszTörlés
  42. "Elfogyott a tandíj, mert válság volt."

    De te államin voltál, nem, recskakobold?

    "Hogy ez miért nem igaz, azt is tisztáztuk már. Nem megyek bele újra."

    Nem tisztáztuk amíg nem szkenneled be a szakdolgozatodat és az államvizsga bizonyítványodat.

    "Elsősorban a sikeres szigorlataimra hivatkozom. :)"

    Azt se szkennelted még be eddig...

    "Hazugság. Elfogyott a pénz a tandíjra."

    kártérítés, lakáseladás...

    "Konkrétan ez történt.
    Tanulmányi okokból én soha sehonnan nem jöttem el."

    Magadtól nem is, mert küldtek.

    "Ha valahol töröltek is a hallgatói névsorból, az anyagi okokból volt. Mert nem iratkoztam be két félév után sem. Erről papírom is van. "

    Akkor miért nem szkenneled be a papírt? De az nehogy olyan legyen, mint a számlád másfél éve...

    VálaszTörlés
  43. "De te államin voltál, nem, recskakobold?"

    A Corvinus-on nem.
    És az állami féléveim elfogytak.

    Szkennelni pedig szkennelek amit akarok.

    VálaszTörlés
  44. Púpos fasz, szerinted mennyiből tud megélni egy egyetemista? Neked még lakbért se kellett fizetni. Havi 50-ből bőségesen ki lehet jönni. Főleg ha az embernek 0db barátja, 0db barátnője van, és 3 havonta merészkedik ki a kapun túlra.

    Az egyetem 4 év. Összeszorozva kijön kb 2 millió.

    VálaszTörlés
  45. Még a szakdolgozatod címét sem vagy hajlandó megmondani, mert NINCS!

    Te teljesen hülyének nézel minket????

    VálaszTörlés
  46. "Számoljunk. 10 félév. 5 év, 60 hónap.
    Vagyis egy átlag egyetemista havi 16 ezer forintból él."

    Csak 45 hónap, zsidó.

    A nyári szünetet ne számold bele.

    VálaszTörlés
  47. "Annyiból nem lehet élni."

    Emlékszel sneci, amikor büszke voltál arra, hogy te "nem szorulsz rá" arra, hogy dolgoznod kelljen az egyetem mellett? Milyen vicces így visszagondolva nem? Egyrészt a családi vagyont élted fel, másrészt ha dolgozol mellette, akkor talán most lenne diplomád. Az legalább lenne valami, ha már szaktudásod nincsen.

    VálaszTörlés
  48. Sodi, matekfeladat!

    1. Mikorra fog megtérülni a beléd ölt 20 millió, ha az elmúlt 2 éved átlagával, havi nettó 30 ezerrel számolunk?

    2. Mennyivel lennél ma előrébb, ha a 20 milliót lekötöd a bankban, és elmész operátornak, havi nettó 90 ezerért?

    VálaszTörlés
  49. "Nem érdekel a "mindenki". Az egyetemi évek alatt is élni kell. És nem 16 ezer forintból, ahogyan te elképzeled. :DDDDD"

    Egy egyetemistának akkor havi 320 ezerre van szüksége, recskás?

    Igaza van snecigecinek, annyiból a Harvardon is le lehet diplomázni...

    VálaszTörlés
  50. "ENNYIRE fáj ennyi idő után is a Sheriffné?"

    veled kapcsolatban az szokott fájni, hogy milyen hülye vagy. az pedig csak szimplán bosszantó tényező, hogy téged eddig még csak ártány fejelt pofán, pedig egy védtelen, bárki által könnyen szétverhető gyenge szardarab vagy.

    de bazmeg, most kitaláltam a tutit. téged egy nagydarab nővel kéne megveretni, az volna az igazi megszégyenítés neked.

    VálaszTörlés
  51. Hazudsz a tandíjjal, mert az ingyenes állami félévek bőven elegendőek arra, hogy elvégezz egy egyetemet.

    VálaszTörlés
  52. "A Corvinus-on nem.
    És az állami féléveim elfogytak.

    Szkennelni pedig szkennelek amit akarok."

    Nem amit akarsz, hanem amit tudsz. Különbség...:-DDD

    VálaszTörlés
  53. "Annyiból nem lehet élni."

    De mégis vannak ilyen helyzetek, amikor a szülő nem képes ennél jobban támogatni a gyerekét, vagy még ennyivel se. De van egy kurva egyszerű megoldás erre, amit diákmunkának hívnak. Nem egy olyan ismerősöm van, aki gyakorlatilag hideg kaján kívül semmi más támogatást nem kap otthonról, viszont munkával vidáman eléldegél. Meg bármilyen furcsa, lehet úgy is kiadásokat csökkenteni, hogy nem egyedül laksz egy nagy lakásban, hanem haverokkal albérletben/koleszben, illetve az szétszórt alsók összeszedésére ne bejárónőt kelljen bérelni.

    Különben is, neked mire kellett havi 15-20 ezernél több? Anyád rendszeresen feltöltötte a hűtőd, fizette a rezsit, és minden más kiadást. 20 ezerből is el lehet éldegélni, még akkor is, ha neked kell venned a kaját, és ha minden héten egyszer elmész iszogatni haverokkal, de ilyet ugye te nem csinálsz. Komolyan mindet taxusra, schlingloffra meg ilyesmikre verted el?

    VálaszTörlés
  54. "Nem hazudozok.
    Csak 100-szor tisztázott dolgokba uncsi 101-edszer is belemenni."

    nem 100szor tisztázott, hanem 100szor ismételt hazugság. attól még nem válik igazzá semmi, hogy 100szor ismételgeted.

    és folyamatosan hazudsz. vedd csak alapul a múlt héten történteket.

    pl. miért hazudtál, hogy bankban le van kötve 13 milliótok?

    VálaszTörlés
  55. Látod sodi?

    Sokkal jobban jártál volna, ha bevallasz egyből mindent. Ahogy minden csoda három napig tart, három napig kiröhögött volna boldog-boldogtalan é kész. Most hogy folyamatosan csepegteted a dolgokat, így minden egyes csepp újabb három nap röhögést jelent. És te annyit csöpögtetsz hogy a röhögés permanens.

    Nemsokára bevallod a masztipartis kommentet is meg azt is hogy te vezetted a trollokat Kroko metéltfaszos videója nyomára hogy ezzel eltereld magadról a figyelmet.

    VálaszTörlés
  56. sneci, rájöttem, hogy a te életed szüntelen hazudozásból áll.

    - hazudozol anyádnak a munkáddal, tartozásaiddal kapcsolatban
    - hazudozol a megrendelőidnek amikor elbaszod az időt
    - hazudozol az olvasóidnak

    és legfőképpen:
    - hazudozol magadnak is, amikor énvédő hazugságokat gyártasz magadnak

    VálaszTörlés
  57. Nincs mit bevallani. :)
    Na melózok. Este majd leszek.

    VálaszTörlés
  58. Sodi, már nincs mit bevallani, már kiderült szinte minden...:-DDD

    Na menj melózás címen a baszdühödet levezetni, addig amíg fel nem jön a szobádba anyád a gumitalpú mamuszában...:-DDD

    VálaszTörlés
  59. Sodi, nyíltan írd le: adtál be szakdolgozatot a Corvinuson vagy sem? Igen vagy nem? Elfogadták a szakdolgozatod a Corvinuson, igen vagy nem?

    VálaszTörlés
  60. "Szkennelni pedig szkennelek amit akarok."

    Jaj, ne szórakozz már. Komolyan azt akarod elhitetni, hogy egy olyan ember, aki a netre kirakja minden gagyi dolgozatát, a faszméretét, képet a dagadt nőjéről, és családi szennyest is itt teregeti ki, az pont egy szakdolgozatot ne posztolna ki, amibe legfeljebb kicsit tartalmilag lehetne belekötni? Ne nézz mindenkit azért ennyire retardáltnak kérlek...

    VálaszTörlés
  61. "Szkennelni pedig szkennelek amit akarok."

    nem az akarattal van a probléma. a képességgel. ha egyszer nincs államvizsga bizonyítványod, akkor azt nehezen lehet beszkennelni.

    így hát maradt a tény: hazudtál a szakdolgozatoddal és az államvizsgáddal kapcsolatban.

    egy hazudós lúzer vagy, aki kibukott az egyetemről.

    VálaszTörlés
  62. Nem szégyen az, ha valaki kibukik az egyetemről, hisz nem lehetnek mindenkinek az egyetem elvégzéséhez elegendőek az agyi képességei.

    A szégyen az, ha elkezd hazudozni.

    Főleg azután, hogy korábban elismerte hogy nincsenek meg a megfelelő észbeli képességei annak, hogy hihetően hazudjon, azaz az ő szóhasználatával élve ahhoz hogy konspiráljon.

    Tehát még ahhoz is hülye, hogy felismerje, hogy az ellenfelei okosabbak nála, így hülyének nézi őket és hazudozik átlátszóan.

    Ezzel még vastagabb kötelet szállít a saját akasztásához...

    VálaszTörlés
  63. Sodi, nyíltan írd le: adtál be szakdolgozatot a Corvinuson vagy sem? Igen vagy nem? Elfogadták a szakdolgozatod a Corvinuson, igen vagy nem?

    VálaszTörlés
  64. Sodi, ha nem buktál ki, akkor szkennelj egy indexet.

    De ne hamisíts, amilyen balfasz vagy a fotoshophoz (is), észre fogjuk venni.

    VálaszTörlés
  65. de kibuktál. az már egy másik dolog, hogy milyen okot hazudsz a kibukás mögé, de aki 20 milliót elbaszott a tanulmányaira, attól elég szarul hangzik, hogy nem maradt pénz, mert nyilvánvalóan az következik ebből, hogy rosszul osztotta be a rendelkezésre álló pénzt.

    tehát a végeredmény mégiscsak az, hogy a saját hülyeséged miatt buktál ki.

    és most kétségbeesve hazudozol, hogy van államvizsgád, és írtál szakdolgozatot.

    már annyiszor kaptunk hazugságon, hogy neked semmi esélyes 1 ilyet elhitetni itt bárkivel is. kivétel persze a buzi rokonod.

    VálaszTörlés
  66. Oké.

    Majd beszkennelem a két egyetemről azokat a papírokat, hogy azért törölnek a névsorból, mert nem iratkoztam be két félév múltán sem.

    Ezek megvannak.

    VálaszTörlés
  67. "Ezek megvannak."

    ezek megvannak, viszont sem a szakdolgozat, sem az államvizsga nincs meg.

    VálaszTörlés
  68. "Megvan mindkettő."

    persze, meg a 13 millió lekötve a bankban, ugye?:))))))

    VálaszTörlés
  69. Ne azt szkenneld be púpos, hanem a szakdolgozatod első néhány oldalát.

    Azt senki sem vitatja, hogy ki lettél baszva az egyetemről, azt viszont senki sem hiszi el, hogy írtál szakdolgozatot.

    VálaszTörlés
  70. Persze sodi, megvan.

    Hisszük ha látjuk. A te hiteled már nemhogy nulla, hanem mínusz.

    A szakdolgozatod bírálati lapját is beszkennelheted még hozzá...

    VálaszTörlés
  71. Az meg a másik, ha már a tanulmányi kötelezettségeidet az egyetem felé teljesítetted, akkor mi a faszért kell beiratkoznod?

    Egyszerűen benyújtod a nyelvvizsgapapírt és megkapod a diplomád, aztán kalap.

    Valami itt nagyon nem kerek...

    VálaszTörlés
  72. "Azt senki sem vitatja, hogy ki lettél baszva az egyetemről"

    Azt hazudod, hogy kibuktak. Ez a két papír bizonyítja, hogy nem. :)

    Erről ennyit. :)

    VálaszTörlés
  73. "Valami itt nagyon nem kerek..."

    Sodinak természetesen nincs államvizsgája. Valamikor régen egy pillanatig próbálta ezt hazudni, de már ő sem tartja szerintem.

    Jól mondom sodi? Nincs letett államvizsgád ugye?

    VálaszTörlés
  74. SoDI

    Ismerek olyat akinek az újgazdag szülei 20 milliót beleöltek a tanulmányaiba, de neki van egy francia meg egy svájci diplomája angol-francia felsőfokú nyelv ismerete ... ellenben neked lényegében nincsen semmi azonkívül, hogy bejártál melegedni.

    VálaszTörlés
  75. Nekem a tudásom van. :)
    A papír csak papír.

    VálaszTörlés
  76. "Azt hazudod, hogy kibuktak. Ez a két papír bizonyítja, hogy nem. :)"

    Nem, ezek a papírok legfeljebb azt bizonyítják, hogy hülye voltál ahhoz, hogy elvégezd az egyetemet.

    A megadott idő alatt nem tettél eleget tanulmányi kötelezettségeidnek.

    Különben meg már egy feloldhatatlan hazugságspirálban vagy, mert egy időben még azt hazudtad, hogy csak be kell mutatnod a nyelvvizsgádat, és kezedbe nyomják a diplomát. Most meg már azt magyarázod, hogy elfogyott a pénz a tandíjra. A két állítás összeegyeztethetetlen.

    VálaszTörlés
  77. Semmilyen tudásod sincs sneci, ezért vagy beszarva attól, hogy felhívlak a 10 kérdésemmel.

    197 félév ide, vagy oda...

    VálaszTörlés
  78. Ha már úgyis napirenden van egy fogadás, miért ne legyen még egy. Sodi, mi lenne, ha mondjuk vasárnapig (2011.11.06) feltöltenéd a szakdogádat? Az még jó pár nap, még a te lustaságoddal is simán megoldható. Az lenne, a tét, hogy:

    - amennyiben feltöltöd, és hitelesnek tűnik, akkor a trollok egyrészt elismerik, hogy ebben a témában tévedtek, és mondjuk nem kötnek bele a tartalmába,
    - ha viszont abban az időpontban sem lesz fent, akkor kötelességed megerősíteni, hogy a szakdolgozatod létezése hazugság volt, vagy konspiráció, az már mindegy, de a lényeg, hogy nincs.

    Mit szólsz ehhez Sodi, és mi a véleménye a trolloknak?

    VálaszTörlés
  79. nem tudom miért kell hazudni, nem veszed észre milyen szánalmas vagy így?

    van beadva szakdolgozatod vagy nincs?

    van államvizsgád vagy nincs?

    két eldöntendő mondat igen/ nem válaszlehetőségekkel, értő olvasás első osztály, nem olyan nehéz ez...

    VálaszTörlés
  80. SoDI

    Az a probléma, hogy már párszor tisztázva lett amit te tudásként értelmezel az lényegében semmi. Mivel a tudásod nem filozófia szakon szerezted, amelynek max. elméleti értéke van, hanem gyakorlati szakterületen a tudásod értékét az határozza meg, hogy a tudásod által milyen anyagi ellenértéket vagy képes megteremteni. Ebből a szempontból az látszik, hogy előreláthatólag gyakorlatilag évtizedekig nem vagy képes a befektetett anyagi javakat sem előteremteni. Nem beszélve arról, hogy a 20 milliót érő tudásoddal a többszörösét kellene megteremtened.
    Az álomvilágodat leszámítva a keserű valóság az, hogy az életedben komoly anyagi kihívást jelent a bkv jegyek kiskálázása, ha a négy falat elhagynod. Nem beszélve arról a tragédiáról, ha véletlenül édesanyád már nem lesz te pár hónapon belül hajléktalan világában találod magad.

    Nem gondolod, hogy ideje lenne szembenézni a valósággal, és elkezdeni v.mi értelmeset az életedben. Lediplomázni? elindítani a végrehajtás? dolgozni? Nem pedig tyúkperekre járni meg a gazdagok játékai után vágyakozni mindezt becsomagolva átlátszó hasznosítható tevékenységként.
    Még nem késő.

    VálaszTörlés
  81. Na meg ez a "nemzet krónikása" műsorból is kihozhattál volna többet, ha legalább a jó segget találtad volna el amit nyalni kell.
    Gaudi estét már tisztáztuk az mélyen lenézi a hozzád hasonló modern dzsentriket max. kihasználja az idiótaságod, hogy ingyen követed minden lépését.
    Morvai pedig harcos feministaként fiatal leányzókkal veszi magát körbe onnan max. pár évente egy ebédmeghívás esik le neked a képviselői keret terhére.

    Lett volna egy kis eszed Novák Elődnél v. Schön Petinél jelentkezel egy alapos hátsó tisztogatásra, akkor lett volna esélyed legalább v.mi fizető álláshoz jutni v.melyik jobbikos krónikás részlegnél a csókosok közt.

    VálaszTörlés
  82. Sodi, ne feledd!

    "Ha viszont valaki 30-40-50 éves korában se tud többet felmutatni egy érettsinél, meg valami utána megszerezhető OKJ-nél, az már azért égő :)"

    VálaszTörlés
  83. Amikor ezt írtad, akkor még nagyon biztos voltál a diplomáidban!

    VálaszTörlés
  84. Sodi, nem vetted észre, amikor prominens jobbikosok társaságában vagy, a mimikát, amit produkálnak a jelenlétedben?

    Az egyik az undor, amit megpróbálnak leplezni a jelenlétedben, a másik meg a röhögés, amit szintén.

    Gaudi egy hasznos idiótának tart, Morvai szintén. Zagyva és a többi HVIM -es is azért olvasta a blogodat, hogy jókat tudjon röhögni azokon a kommenteken, amikben oltanak. Mit gondolsz, miért kaptál parlamenti sajtóbelépőt? Hogy lehessen rajtad röhögni, amikor interjút próbálsz készíteni, meg amikor rácsodálkozol a parlamenti büfé áraira, illetve a ferdén tartott kamerás képeiden és a többi hasonló sodiságon.

    Az egyedüli ember, aki szeret, mégpedig önmgadért szeret téged, édesanyád.

    Akit mélyen lenézel.

    Sodi! Még nem késő változtatni. Skálázd ki a pénzt a tandíjra, tegyél le egy nyelvvizsgát, fizesd ki az adósságaidat és keress magadnak valami nyolcórás állást.

    Az egyedüli lehetséges jövőkép számodra ez...

    VálaszTörlés
  85. néha megsajnálom ezt a csöves snecit, de aztán mindig rá kell jönnöm, hogy csak magának köszönheti ezt a sok szart..

    VálaszTörlés
  86. "Az egyedüli ember, aki szeret, mégpedig önmgadért szeret téged, édesanyád."

    Szerintem SF is szereti. Valószínűleg senkije nincs, és a gyerekkori barátjához próbál menekülni a magány elől.

    VálaszTörlés
  87. sodi legjobb haverja (akivel még céget is alapított) is csak röhögni jár ide, ez kiderül a fb. üzenőfaláról:

    "Rezso Puchleitner
    Olvasod a kommenteket, beszarsz! :D
    SoDI 66 másodpercben mutatja meg
    ‎66masodperc.blogspot.com"

    VálaszTörlés
  88. Az öreg csóka is kedvelheti akinek adott 3 milliót puszira, és egy vasat nem követelt még vissza :D

    VálaszTörlés
  89. Zsodi vedd már észre az ellentmondást a szavaidban. Azt mondod, azért kellett abbahagynod az egyetemet, mert jött a válság és elfogyott a pénz. Ugyanakkor azt is állítod, megszereztél minden szükséges tudást az egyetemen.
    Ez most hogy a faszba van? Pont akkor fogyott el a pénz, mikor pont meglett a szükséges tudásod?
    Mi van, ha még plusz két hónapot lehúzol? Az már fölösleges lett volna?
    Most miért nem mész vissza, kiskálázva a lóvét, hogy befejezd? Hogy még több tudásra szert tegyél, arra, amire annak idején nem volt lehetőséged?

    Megmondom. Mert KIBUKTÁL, mert lusta, ostoba tróger vgy, akinek túl magas volt a követelmény. Érettségizett proli vagy és maradsz is életed végéig.

    VálaszTörlés
  90. "és egy vasat nem követelt még vissza :D"

    Kamatozik. A jogerőssé válástól 5 év.
    Jogerős 2009. október elején lett.

    "Ez most hogy a faszba van? Pont akkor fogyott el a pénz, mikor pont meglett a szükséges tudásod? "

    Elfogyott a pénz, de nem baj, mert a tudás az évek során amúgy is meglett.

    VálaszTörlés
  91. Szkenneld a papírokat, zsidó!

    VálaszTörlés
  92. "Mi van, ha még plusz két hónapot lehúzol? Az már fölösleges lett volna?"

    A végén már untam, igen.
    Nem éreztem, hogy bármivel is gyarapodnék.
    Ezért is nem esz a fene, hogy visszamenjek.

    VálaszTörlés
  93. Mégse válaszolsz a szakmai kérdésekre, mivel vérpistike vagy, egy kontár, akinél gimis srácok is jobban értenek a programozáshoz!

    VálaszTörlés
  94. Mit untál? A folyamatos kudarcélményt hogy nem tudsz a megmérettetéseken megfelelni?

    Mondjuk azt átéled a munkád során is, te retardált neonyilas köcsög...:-DDD

    VálaszTörlés
  95. De vannak "valakijeim" mondjuk az is igan nemcsak gyerekkori barát nekem Sodi. Kb minden 7végén vagy még sűrűbben voltunk 1ütt akkoriban...

    Az + mié vok itt, és máshol, hátmer' követem mi történik vele. Nem ért7ő nemár??? ;)

    A képhez : 5ágú komcsi vörös csillagra is lazán ki le7ett volna cserélni, úgyis ezek ált véresszájú kommunisták, pont azért hiteltelenek, jellemző rájuk am a primitív előadásmód, erőszak, szoborrongálás, hőzöngés, legutóbb d.p. amit előadott Wittnerrel kapcsiban.

    VálaszTörlés
  96. banshee: Általában mindig minden infós tárgyat élből tudtam venni :)

    VálaszTörlés
  97. "Általában mindig minden infós tárgyat élből tudtam venni"

    Mondjuk én nem így tudom, de ha így is lenne, ebből a mondatból arra lehet következtetni hogy valamit nem.

    A másik meg az hogy te ott nem csak infót tanultál, voltak ott más tantárgyak is...

    VálaszTörlés
  98. Én úgy tudom hogy voltak infós tantárgyakkal nehézségeid, nem kicsik, sőt, nagyok és ezt több, egymástól független forrásból is tudom.

    VálaszTörlés
  99. Sodi, egyetemen csak elméletet oktatnak, speciel php gyakorlati ismereteket egyáltalán nem. Te persze még az elméletet se tanultad meg rendesen, azért is buktál ki.

    De be is bizonyítom:
    - Melyik a kedvenc OO design-pattern-ed, és miért az?
    - Implementálj egy preorder fabejárást php-ben.

    Ne is erőltesd magad, természetesen nem vagy képes válszolni a kérdésekre, mert még egy bsc-s szakon leadott anyag leghasznosabb, legkönnyebb részeivel sem vagy tisztában. Csak bukdácsoltál 9 éven át, szakokat váltva, pótvizsgáról pótvizsgára járva. Ha nagy nehezen le is tudtál 1-1 tárgyat, akkoris csak bemagoltad valahogy kínkeservesen a jegyzetet, és másnapra el is felejtetted, vagy simán puskáztál.

    VálaszTörlés
  100. ...és sodorják veszélybe a kis zsidókat, mert a faji jelleg olyan jellegű meghatározóságát demonstrálják, amiben még az egyébként „antiszemiták” sem voltak biztosak

    Ha farkasnak születtél, az önmagában még nem kötelez arra, hogy 1ütt üvölts a farkasokkal, elvégre kaptál szabad akaratot. Viszont ha "kutyának", azaz nem zsidónak születtél, és mégis elsajátítod a rossz-zsidós tulajdonságok széles skáláját vmi elcseszetten értelmezett filoszemitizmusból, az talán még rosszabb. És úgy is hasznos idióta goj lesz az ien nekik csak mindig. :3

    VálaszTörlés
  101. Az itten már feltűnő, ha a posztra reagálva kommentkézek... :ß

    VálaszTörlés
  102. Az S.F. nevű kommentelő beteges és mániás perverzitása és antiszemitizmusa nagy mértékben hozzájárul SoDI blogjának színvonalcsökkenéséhez. Az pedig, hogy a többszörösen lebukott, és önmagát megalázó államügynök Csurka Istvánt reklámozza 2011-ben (!), egyértelműen bizonyítja, hogy egy idiótával vagy egy ügynökkel van dolgunk, mert a kettő egyszerre biztosan nem lehet. Csurka őszinte és nem teljesen idióta és nemügynök támogatói legkésőbb 2001 után elpártoltak.

    VálaszTörlés
  103. "...mert még egy bsc-s szakon..."

    Ez is egy érdekes szempont, amire érdemes felhívni a figyelmet. A Bsc igazából az egyetemi képzésnek csak a fele. Pár éve nem is volt még ilyen, hogy három éves egyetemi képzés.

    VálaszTörlés
  104. Ne legyenek illúzióink, mi vagyunk Sodi legjobb barátai!

    VálaszTörlés
  105. Külön kell választani az embert attól, amit mond. A rossz tulajdonság maga az, ami üldözendő, én asztondtam különben is. ;D

    Zsidó gyerek az apjához,a rabbihoz:
    -Mondd, papa, mi az a kapitalizmus?
    Rabbi: -Az fiam, hogy a gójoktól elvesszük a gyárakat, a médiát, sajtót, TV-t, kisajátítjuk az irodalmukat, uraljuk a kereskedelmüket, őket pedig a szolgáinkká tesszük...
    Fiú: -De papa, s ha tiltakoznak, ellenállnak?
    Rabbi: -Ja,fiam, azt másként nevezik! Az antiszemitizmus!

    Ez + Karinthy Frigyestől:

    "Antiszemitizmus. A zsidók csalnak - üldözzük a zsidókat! Ostobák! Üldözzétek a csalást - ha igazatok van, annál rosszabb a zsidókra!"

    VálaszTörlés
  106. "Implementálj egy preorder fabejárást php-ben."

    Kezded elfelejteni, hogy mögöttem van egy 4 féléves programozás módszertan tárgy utáni sikeres szigorlat és erre egy szimpla fabejárásokkal próbálsz meg szívatni. Már az is derogál, hogy egy ilyen felvetésre egyáltalán reagálok.

    Gondolkozz már, ember! :)

    Nyilván nem vagyok hajlandó érdemben reagálni arra, hogy mennyi 2 + 2 :D

    VálaszTörlés
  107. Nyilván nem vagyok hajlandó érdemben reagálni arra, hogy mennyi 2 + 2 :D

    Ha veszünk 5, ha eladunk 3.

    VálaszTörlés
  108. http://velvet.hu/celeb/2011/11/02/egy_no_azt_allitja_justin_bieber_elso_aktusabol_gyereket_csinalt_neki/

    VálaszTörlés
  109. Nem sodi, az van, hogy NEM TUDOD MEGCSINÁLNI!

    De ha derogál, hát implelentálj egy b+ fa osztályt, a hozzá tartozó legfontosabb metódusokkal (insert, delete, search).

    VálaszTörlés
  110. Mit gondolsz, milyen dolgok szerepeltek azon a szigorlati tételsoron? Mit gondolsz, milyen feladatok voltak a beadandók? Milyen kérdésekre terjedtek ki a ZH-k? Hát a szemeszter végi vizsgák?

    Mondom... Gondolkozz :DDDDD

    VálaszTörlés
  111. Cukkkkkkkyság! =)

    De dns teszten úgyis kiderül hogy nemigaz.

    (velvetceleb "szépség" topISlista 1. l. Claudia - hááát fura ízlésük van 1eseknek...)

    VálaszTörlés
  112. NEKEM nem szükséges bizonyítanom semmit :)

    VálaszTörlés
  113. "Mondom... Gondolkozz :DDDDD"

    Én megmondom mi van sodi. Az, hogy te ezeket nem tanultad meg. Egy részén megbuktál a maradékot puskáztad, vagy az értelmét alig-alig kapizsgálva bemagoltad, aztán két héten belül elfelejtetted.

    Ebbéli feltételezésemet kellene most megcáfolnod, de látom, képtelen vagy rá.

    VálaszTörlés
  114. A négy félévet lezáró szigorlatnak éppen az a lényege, hogy a bemagolás és héten belüli elfelejtés ne legyen valós lehetőség.

    Megint nem gondolkodsz.

    VálaszTörlés
  115. Megint kitértél a válasz elől te kis pöcs!

    Az van, hogy szerintem egy faktoriálist nem bírnál kiszámolni php-ben, annyira sötét vagy! Vered itt a melled a szigorlatokra, de csak azért, mert valós tudás nincs az elvégzett félévek mögött. Külön lol, hogy diplomád sincs, és mégis az egyetemmel arcolsz.

    VálaszTörlés
  116. Sodi, hogy is volt ez a szigorlat?

    Miből is kellett a bukások után a dékánnál méltányosságit kérned?

    VálaszTörlés
  117. Sodi, ott követed el az alapvető hibát, hogy itt most nem SF-nek meg Tibi bácsinak kell vetítened, hanem olyan embereknek, akik már láttak egyetemet belülről.

    Mindannyian helyén tudjuk kezelni az olyan kijelentéseket, hogy "De át 3-4-5 évvel ezelőtt én ebből szigorlatoztam!"

    Ismerünk, láttuk már a munkádat, elmondásod alapján pár dolgot sejtünk a cégről is, ahol dolgoztatnak. Azt is tudjuk, hogy négy szakodból képtelen voltál akár csak egyet is elvégezni. Még angolul sem beszélsz. Senkinek sem tudod itt bemagyarázni, hogy valami komoly tudás birtokában lennél.

    VálaszTörlés
  118. A szigorlathoz félévenként több gépes ZH és beadandó tartozott. Elméleti dolgok magolásával nem lehetett eljutni oda. :)

    VálaszTörlés
  119. sodilegnagyobbrajongoja:

    Nem érdekel a véleményed. Aki látott belülről egyetemet, az tudja, hogy egy-egy kellően szívatós gépes ZH-t nem lehet elbliccelni.

    VálaszTörlés
  120. Nana, én láttam eleget, igaz fősúlnak híták, de viszont programzó télleg nem vok szal csak FÉLIG igaz...

    VálaszTörlés
  121. "Elméleti dolgok magolásával nem lehetett eljutni oda. :)"

    Én nem tudom hogy jutott el oda, lehet hogy hazudsz, lehet hogy puskáztál, lehet hogy nagy nehezen sikerült bemagolgatnod kettesre az anyagot, nem érdekel. Napnál világosabb, hogy még annak a tudásnak sem vagy a birtokában, amit az egyetem nyújt.

    VálaszTörlés
  122. Tegyük még hozzá, hogy láttuk saját magad által írt egyetemi jegyzeteidet, így tudjuk, hogy agyilag nincs minden rendben veled.

    Az igazság az, hogy könnyen lehet, hogy a te hendikepeddel még az érettségi sem egy rossz eredmény.

    VálaszTörlés
  123. Programozás ZH-ról beszélek. :D

    VálaszTörlés
  124. Te sodi, ki is volt az, aki egy ilyen gépes zh -nál úgy tudta, hogy helyettesítő tanár jön, erre beküldött mást maga helyett aztán mégse helyettesítő tanár jött? Hm?

    VálaszTörlés
  125. Banshee: Lol, volt ilyen? :D

    Akkor nincs több kérdésem, akkor tuti puskázta a kétharmadát.

    VálaszTörlés
  126. Sodi, akkor még egyszer:

    1. a dékánnál ellőtt méltányossági

    2. a lebukás gépes ZH -n hogy más ment be...

    VálaszTörlés
  127. Nem te?

    Akkor ki volt, sodi?

    VálaszTörlés
  128. Ilyen történetről még életemben nem hallottam. Baromság is. A csoporttársak felismernék az idegent. :DDD

    Egyébként meg...

    DE HISZEN ÉN TÜNTETTEM A FERIÉRT!!! :DDDDD

    http://w.kuruc.org/galeriaN/egyeb/dp111102.jpg

    VálaszTörlés
  129. @Banshee
    Aki ilyet megjátszik, annak megcsókolom a seggét!:D

    VálaszTörlés
  130. SoDI: azért a profiler meg a design pattern kérdések felett szépen átsiklottál, pedig a profiler tényleg érdeklődés nem trollkodás volt...

    VálaszTörlés
  131. k0zi: Nem C#-ban dolgozom, csak értek hozzá. De egyetemen kívül nem foglalkoztam vele.

    VálaszTörlés
  132. Sodi, a csoporttársak lehet, de a helyettesítő tanár az azért nem.

    És az illető blazírozhat arra, hogy a csoporttársak nem buktatják le.

    Másrészt ki az, akinek akkora önbizalma van, hogy neki ez is sikerül, és utána mindenki hibás lesz csak ő nem?

    VálaszTörlés
  133. A dékáni méltányossági felett meg szépen elsiklottál. Vajh miért?

    VálaszTörlés
  134. ugatsz onnan a magas lóról, hogy nem méltó hozzád ez a kérdés, akkor ha olyan egyszerűek ezek a dolgok miért nem válaszolsz rá? kisujjból ki kéne ráznod fél perc alatt... csak a szokásos terelés megy.. szánalmas

    VálaszTörlés
  135. banshee:

    A dékáni méltányossági azért kellett, hogy 2006. október 23 utáni napokban rendőrségi fogdán voltam. Épp ezért kaptam 800 ezer forintot, tudod.

    VálaszTörlés
  136. És ezért nem adták meg a másodikat?

    VálaszTörlés
  137. pFF.. szerintem tettek fel másik kérdést is, csak átsiklottál rajta..

    k0zi írta...
    SoDI: azért a profiler meg a design pattern kérdések felett szépen átsiklottál, pedig a profiler tényleg érdeklődés nem trollkodás volt...

    VálaszTörlés
  138. "Mert derogál."

    Sodi, válaszolsz pár ilyenre amúgy félvállról aztán senki se fog neked ilyen kérdéseket feltenni mert látja hogy vágod.

    Te meg húzódozol mint kezdő kurva a fasztól, csodálkozol ha mindenki úgy látja hogy nem értesz hozzá?

    VálaszTörlés
  139. Ott cseszted el Sodi, hogy nem erősködtél jobban a jogi képzés mellett. Akkor ugyanis az anyád megírhatta volna a szakdolgozatod helyetted.

    Nem vicc. Nekem az első munkahelyemen volt egy kollégám, aki helyett az anyja írta meg a szakdolgozatának legalábbis egy részét. Saját maga dicsekedett vele.

    A srác Sodinál is gázabb volt, de volt valami k. magasról jövő protekciója. Pontosan sose tudtuk kideríteni, hogy ki volt mögötte, de közvetlen felettesei már egy hónap után ki akarták rúgni, de csak egy fél év után tudtak megszabadulni tőle. (Állami munkahely.) Aztán kirúgták. Pár hónappal később állítólag a Gellért-fürdőben volt biztonsági őr.

    VálaszTörlés
  140. "Fotelrocker: Mert derogál."

    Mi nem derogál? P=NP? Ezt meg tudod mondani hogy igaz-e vagy nem? Vagy ez is derogál, mert már megírtad szigorlaton?

    VálaszTörlés
  141. Szerintem a bölcsek köve a megoldás.

    VálaszTörlés
  142. sodi, a crm-es cég nevét elárulod egyszer?

    VálaszTörlés
  143. Mennyivel egyszerűbb lenne válaszolni a kérdésekre mint itt okoskodni? Mármint ha lenne a félévek (nem is papírok, mert papírod nincs) mögött valós tudás.

    Fáj elismerni, hogy a semmire baszott el anyád 20 millió forintot? Hogy szigorlatok ide, elvégzett félévek oda, egy tesco árufeltöltő valóságos Rocekfeller hozzád képest?

    VálaszTörlés
  144. Azért, hogy ocsmányságokat írjatok nekik hamis feladóval? Aljasok...

    VálaszTörlés
  145. SeggbeFasz, a te szüleidnek is lehetne, és eddig megtette valamelyik troll?

    Na ugye nem...

    VálaszTörlés
  146. De, a Lundartnak valakik írtak Sdoi nevében.

    VálaszTörlés
  147. Pontosan erről van szó.

    A Házy Tamásnál és az Ernyei Áronnál bebizonyítottátok, hogy rossz ötlet az orrotokra kötni a megbízóimat. :D

    VálaszTörlés
  148. "sodi, a crm-es cég nevét elárulod egyszer?"

    Nem hiányzik a legstabilabb pénzforrásomhoz egy troll sem.

    Felajánlották, hogy fent lehetek a weblapon a munkatársak között, de közöltem velük, hogy ez netes haragosaim miatt elég rossz ötlet. Úgyhogy köszönettel visszautasítottam a lehetőséget. :DD

    VálaszTörlés
  149. nem csatolták volna el Trianont

    VálaszTörlés
  150. Bazmeg SoDI, kérdeznek valamit, te meg dacból nem válaszolsz rá. Tiszta kisegítő...

    VálaszTörlés
  151. Sodi, a lundartnál ha jól tévedek nem te árultad el hanem a trollok jöttek rá.

    De így is szállítottál némi kötelet az akasztásodhoz:

    - crm -es cég
    - pesti
    - a honlapján fenn vannak a munkatársak

    VálaszTörlés
  152. banshee: HAHA. :DDDD
    Hiába keresed, még nem jelent a piacon. :))))

    VálaszTörlés
  153. sneci, írtál már a mecénásnak? most már igazán bevallhatnád, hogy nem is létezik.

    VálaszTörlés
  154. Nem jelent meg a piacon, de már van weboldaluk? Érdekes...

    A másik meg az, hogy ha ez igaz, akkor a kötél még vastagabb. Csak azt kell megtudni valaki bennfenntes ismerősnek, hogy melyik az a crm cég, amelyik most bontogatja a szárnyait...

    VálaszTörlés
  155. SoDI írta...
    "sodi, a crm-es cég nevét elárulod egyszer?"

    Nem hiányzik a legstabilabb pénzforrásomhoz egy troll sem.

    Felajánlották, hogy fent lehetek a weblapon a munkatársak között, de közöltem velük, hogy ez netes haragosaim miatt elég rossz ötlet. Úgyhogy köszönettel visszautasítottam a lehetőséget. :DD












    AZTAKURVASZAROK BELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! HOGY LEHECC ILYEN JÁTÉKRONTÓ, GECY!

    VálaszTörlés
  156. "banshee: HAHA. :DDDD
    Hiába keresed, még nem jelent a piacon. :)))) "

    de honlapja van, nem?

    VálaszTörlés
  157. Még nem.
    Majd írok.

    Egyébként Dániel Péterre visszatérve. Ha erre az emberre nézek, nem akarok komolynak tűnni a repcsi hiányával, mert - ahogy Kroko monja - 40 év szocializmus után ebben az országban egy kicsit MINDENKI neurotikus. Ha pedig teljesen élelméjű emberek jóformán nincsenek is az országban, akkor nem tök mindegy, ki mit gondol? :DD

    VálaszTörlés
  158. "de honlapja van, nem?"

    A CRM-nek? Nincs :)

    VálaszTörlés
  159. Ha nem is épp ti vagytok, de van másik 1 tsaság akik inkább rosszindulatúak, és azért, mondjuk. :3

    VálaszTörlés
  160. Ha tök mindegy, akkor miért nem vállalod fel a masztipartis kommentet?

    Dániel Péter meg jó arc, a kaszinótojásos meg a kecsöpös akciója az tetszett.

    A poén az lenne, ha betiltanák az alaptörvényasztal körül 100 méteres körzetben a kechupot. Akkor megalakulhatna a MUK.

    Majonézzel Újra Kezdjük

    VálaszTörlés
  161. Az 1 dolog, hogy neokon a fideszdéessz, de nem mind1 ki mit akar HELYETTE...

    VálaszTörlés
  162. ""de honlapja van, nem?"

    A CRM-nek? Nincs :)"

    vs.

    "sodi, a crm-es cég nevét elárulod egyszer?"

    Nem hiányzik a legstabilabb pénzforrásomhoz egy troll sem.

    Felajánlották, hogy fent lehetek a weblapon a munkatársak között, de közöltem velük, hogy ez netes haragosaim miatt elég rossz ötlet. Úgyhogy köszönettel visszautasítottam a lehetőséget. :DD"

    VálaszTörlés
  163. hogyhogy még nincs? dobjál össze egyet, mi az neked. tényleg nem kértek még fel, hogy csinálj nekik honlapot?

    VálaszTörlés
  164. Tök jó töltött tojás recepteket tok... ;D

    VálaszTörlés
  165. "Engem már a mikrosütőnél is idegesít, ha nincs digitális kijelzője. Mosógépnél is zavarba jövök, ha csak tárcsák vannak, és nem írja ki a gép, hogy mit akar. "
    Mikor voltál utoljára te mikró vagy mosógép közelében?
    Divat helikopter,divatnáci, divathazafi :))))

    VálaszTörlés
  166. "Dániel Péter meg jó arc"

    Mostanában azért kicsit zavarodottnak tűnik.

    "A fegyelmi értesítővel, egyelőre még ügyvédként... Ha egy hónapig nem indítanak ellenem valamilyen eljárást, már szinte hiányérzetem van. :-)"

    http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/318616_259653140744811_100001003825487_746832_817765339_n.jpg

    Valamint:

    http://kuruc.info/r/6/87497/

    Erre mondom, hogy minek komolykodni, ebben az országban még az ügyvédek sem komolyak. :DDD

    VálaszTörlés
  167. "Mikor voltál utoljára te mikró vagy mosógép közelében?"

    teavizet azzal melegítem :D

    "hogyhogy még nincs?"

    Majd lesz. Piacbevezetés előtt.

    "Felajánlották, hogy fent lehetek a weblapon"

    Ami most készül. :)
    De még nincs kész.

    Egyébként a weblap készítésében nem veszek részt.

    VálaszTörlés
  168. Ha már egyetem.Sodi, hogy is volt az mikor volt pofád azt hauzdni, hogy államvizsgázni mész és pár óra alatt lebuktál, hogy mégsem lesz ott semmiféle államvizsga. Ennyit rólad te kis csótány.

    VálaszTörlés
  169. Köszi sodi, csak meg kell kérdezni, melyik az a crm cég, amelyik most bontogatja a szárnyait...

    Egyébként ide érződik, hogy mennyire befostál, amikor kicsit meg lett kapargatva ez a crm cég...:-DDD

    És hogy akaratlanul is mennyit elárultál róla! :-DDD

    VálaszTörlés
  170. Erre mondom, hogy minek komolykodni, ebben az országban még az ügyvédek sem komolyak"
    Pedig fogsz te komolykodni szerintem :)

    VálaszTörlés
  171. "csak meg kell kérdezni, melyik az a crm cég, amelyik most bontogatja a szárnyait..."

    :)
    Nem bontogatja.
    Ez a cucc még piacra vezetés ELŐTT áll.

    VálaszTörlés
  172. "Pedig fogsz te komolykodni szerintem :)"

    A Hermán-ügyben? Dehogyis.
    Az könnyedén és nevetve veszem még esetlegesen bírósági tárgyaláson is. Abban ugyanis annyira nekem van igazam, hogy az elmondhatatlan.

    "És hogy akaratlanul is mennyit elárultál róla! :-DDD"

    Azt, hogy még nincs bevezetve a piacra, korábban is elárultam. :D

    VálaszTörlés
  173. "Divat helikopter"

    Nyugaton csomó embernek itthon.
    Itthon nem annyira.
    Nem is tudom, miért.

    Na nem baj, annál menőbb cucc. :D

    VálaszTörlés
  174. ez a cég már évek óta a szárnyait bontogatja? mert már tavaly is ennek dolgoztál, igaz sodi?

    VálaszTörlés
  175. Akkor nyilván hazudok. Valahogy ebben a kérdésben még az is megnyugtat, ha azt gondoljátok, hogy hazudok. :DDDDD

    VálaszTörlés
  176. Ha eltekintünk attól, hogy itten nincs vásárLÓerő annyi, reáljövedelem tec. akkois viszont az van itt NEM DIVAT JÁCCANI nem divat a rekreációs tevékenységek széles választékából szinte SEMMI asse ami7z nem kéne lóvé - mer "inkább igyunk mind1igaziffi" ja, aztán sokra mennek vele. :ß

    VálaszTörlés
  177. Ezeknek sajnos annyira nincs idehaza kultúrája, hoghy pl még ma is +szólják akár azt, aki felnőtt létére kocog!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  178. Ha meg nem indult el a CRM-es ceg akkor hogy van maris annyi felhasznalotok, ami alatt roskadozik a szerver? Plusz eleg gaz hogy egy meg meg sem jelent termekben mar legacy kod van (a munkatarsad godja, amit te javitasz ki).

    VálaszTörlés
  179. "Plusz eleg gaz hogy egy meg meg sem jelent termekben mar legacy kod van (a munkatarsad godja, amit te javitasz ki)."

    Az élet néha ilyen.

    "Ha meg nem indult el a CRM-es ceg akkor hogy van maris annyi felhasznalotok, ami alatt roskadozik a szerver?"

    Személyes ismerősök cégei használják zártan.

    Egyébként pedig:


    Tilosban parkol, és még neki áll feljebb

    http://66masodperc.blogspot.com/2011/11/tilosban-parkol-es-meg-neki-all-feljebb.html

    VálaszTörlés
  180. És az miért fájna neked, még ha így is lenne? :)

    VálaszTörlés
  181. "somó embernek itthon.
    Itthon nem annyira.
    Nem is tudom, miért.

    Na nem baj, annál menőbb cucc."
    Ilyen olcsó "bibsi" marketinget bekajálni.Ha esetleg sikerül összecigánykodnod azt a koszos pár ezret a szarodra, nem adok két hónapot és ott fog porosodni valamelyik sarokban (nagy valószínűséggel szétgányolva)BALEK VAGY.

    VálaszTörlés
  182. Sodi, vered állandóan a faszod az átseggelt féléveidre. Nos, az angolt 20 évig tanultad, mégis Again mine the access. Programozásból is ez a helyzet.

    VálaszTörlés
  183. "Akkor nyilván hazudok"
    Persze, készség szinten teszed mint a cigányok.Pl. hogy is volt mikor egy összemontírozott számlát tettél közzé valahol.Persze 10 perc alatt lebuktál vele te amatőr kis pöcs.

    VálaszTörlés
  184. "Sodi, vered állandóan a faszod az átseggelt féléveidre"
    Ááá most már a nettó 43-ra veri magát (villanyszámla 55k) LOLLL

    VálaszTörlés
  185. Akkor még azt hitte ez a divathazafi ,hogy menő dolog egyetemistának lenni.Mikor rájött, hogy ebből nem lesz diploma mert hülye mint a segg, akkor jött ez vállalkozósdi.Közben egy 120-ad rangú senki kis csicska valami szaros cégnél.
    Persze már abban sem vagyok biztos, hogy létezik az a bizonyos cég.

    VálaszTörlés
  186. "Személyes ismerősök cégei használják zártan."

    Jó sok ismerőse lehet a főnök úrnak…

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.