Ha még nem láttad volna

2011. november 12., szombat

Árpád és a konténerek

Úgy látszik, Molnár F. Árpád kezd ráébredni, hogy kevésbé hatékony, ha a videóinak 95%-a Echelon-feltárós öndefiníció, és 5% érdemi tartalom; sokkal jobban átjön az üzenet, ha megfordul ez az arány. Ennek megfelelően a legújabb, hajléktalanokkal foglalkozó videója meglepően nézhetőre és pörgősre sikeredett. Nem alszik el az ember azt várva, hogy elhangozzon végre valami érdemi információ. Hogy miért akar kötelet Orbán lányának nyakára, nem értem egészen pontosan, de ettől eltekintve a mondanivalója nagyobb részével nagyrészt csak egyetérteni lehet.

Egy apróság kivételével:

5-10 fokon ugyanúgy ki lehet hűlni (hétköznapi szóhasználattal: halálra lehet fagyni), mint a kinti mínuszokban, ezért ezzel nagyon óvatosnak kell lenni.


A videóben említett konténereknek legalább egy legalább 15 fokon tartott, fedett, Tesco-szerű csarnokhelyiségben kellene lenniük. Bár én továbbra is azt mondom, hogy nézzük meg, milyen a legrosszabb állapotú felsőoktatási kollégium az országban, és legalább azt a komfortszintet kellene megközelítenie a hajléktalanellátásnak is.


By SoDI

438 megjegyzés:

  1. Az mondjuk télleg gáz, ha csövik randalíroznak részegen a köztéren, de azt szoktak mások is.

    VálaszTörlés
  2. azért nem érted csöves, mert egy echelon-agymosott idióta vagy! és a jövőképedet elnézve elhiszem, hogy aggódsz a hajléktalanok miatt :D

    VálaszTörlés
  3. 1 csomó iskola, és 1éb közintézmény amit +szüntettek áll ÜRESEN ebben az országban...

    VálaszTörlés
  4. Nagyon helyes, hogy egyre többet foglalkozol a hajléktalanság és a minimálbér kérdéskörével.

    Úgy látszik, kezdesz alkalmazkodni a realitásokhoz.

    VálaszTörlés
  5. Nem, eznek a neve szociális érzékenység, jobbára a fejlettebb érzelemvilágú empatikus emberek sajátossága. Pl Sodié, v az enyém. ;))))))

    VálaszTörlés
  6. Az, hogy én a Veres Jábos kölykeinek a nyakára akartam, és ez a Szetey-montázs kapcsán címlapos hír volt a teljes polgári nevemmel együtt a nyomtatott Népszabadságban, egy dolog. Ők tényleg védelmi pénzt szedtek. Hogy a Gyurcsánynak a Péter nevű kölyke bolti szarka, az apja pedig biciklitolvaj, az egy másik dolog. De hogy Orbán lánya személyesen bármikor is ártott volna bárkinek, ne arról még nem hallottam soha. Nyilván azért nem, mert ilyen nem is történt ilyen soha. :)

    VálaszTörlés
  7. No de elindul(t) bárki is akkasztani ha akármit is olvas ami le one írva? Tudnánk róla ha lett volna ien v hasonló. XD

    VálaszTörlés
  8. "Nagyon helyes, hogy egyre többet foglalkozol a hajléktalanság és a minimálbér kérdéskörével."

    Nem a jelenséggel foglalkozom, hanem - mint mindenki - én is azzal, vagy miként kezelni ezeket a kérdéseket a Fidesz, illetve hogy ezekhez a kezelésekhez miként viszonyulnak a különböző internetes közgondolkodók, úgy mint Tóta vagy Molnár F.

    VálaszTörlés
  9. Gyerekek. Tényleg van egy faszi MA ESTE a híd tetején? Mert akkor odamegyek közvetíteni.

    http://hirhatter.bplaced.net/a_tartarossz.htm

    VálaszTörlés
  10. Nem érdemes oanért aki nem xercsiz viszont viszont nemjó vészes nehogy az legyen belőle mint aminek Van Halen legtöbbet jáccott száma is. :ß

    VálaszTörlés
  11. Rotwein, én másra gyanakszom. Véletlenszerû fagyásokat gyártási hibák is szoktak okozni. Pl. ha valamelyik IC egyik lábánál a szûkségesnél keskenyebb a forrasztópaszta keresztmetszete. (Ne látványos dologra gondolj, ezeket csak mikroszkóp alatt látni.) Több oka lehet: pl ha egy nyák kevés pasztát kap, vagy túl kevés idôt tölt a reflow kemencében, hogy költségeket spóroljanak. Utólag is kialakulhat, ha pl nem ideális a hûtés (ami ugye szintén pénzkérdés), egy komponens jelentôs hôt termel (CPU, GPU, RAM) és a hô feltorlódik a házban, és a nyákban enyhe mechanikus feszültség van, akkor megeshet, hogy az IC egyik lába "kiforrasztja magát". Ezeket szabad szemmel nem látod; ha lehet tudni, melyik komponens a ludas, és van egy forrólevegôs forrasztóállomásod, javítható.

    Aztán persze lehet, hogy csak a RAMod szar, vagy olyan körülmények között használod, ahol rossz a hûtés (pl. asztallap helyett magad elé teszed a takaróra). Legközelebb, ha teheted, a Lenovo / Sony / Apple hármasból válassz.

    VálaszTörlés
  12. Az sznob márka, az utóbbi 2, a lenóvó talán nem, Apple-t elvből se, a szemét húzásaik miatt.

    VálaszTörlés
  13. lüszi bazdmeg a csóró nénikédet te gané, jössz itt mindig a fos sznobos dumáddal.. mindenkinek teszkós párizsit kellene zabálnia mert te is azt eszed?? emeld fel a segged a borsodi panelból aztán nézz körbe a kibaszott világban, mert nálad nagyon nincs rendben valami!

    VálaszTörlés
  14. Életembe nem ettem teszkópárizsit, és különben is itten egész másról volt szó. De 1 patent troll tsaság az epöl az tény, igyexik elle7etleníteni konkurrrrrrrrrrrrrrrenseit pl kocka alakú taccsszkrin és őszerintük azt ők találták ki így van ahol pl samsung galaxy forgalmazását BETILTATTA ez a köcsög cég.

    Nem le7 nem észrevenni, hogy az ájfon státusszimbólum, annak a hardvere pedig nem 1edi fejlesztés. De az igazi birka az, aki az ien üveggyöngyökért hajt mint állat, amiket aztán évente cserélget7...

    VálaszTörlés
  15. Lüszinek még egy szaros étterem is sznobizmus, el tudom képzelni, milyen faszságot okádott be megint. Tedd a picsába a retardszûrôbe a proletár barmát, hadd egyen rántott parizert meg májkrémes tésztát magában.

    VálaszTörlés
  16. Am akinek látom androidos telója van kb mindenkinek én is + jövőre veszek 1 szamszungot - szlovákiában.

    Ha vmi fizikailag uanaz... Semmi pluszt nem nyújt, appstore, és 1ebek vannak az ann droidra is..

    VálaszTörlés
  17. Mondom én hogy ti találjátok ki a sok xxarságot - én csak a FELESLEGES ráfizetést nem pártolom, azért eszem főtt csirkehúst itthon, és nem mirelit kutyakaját étteremben. Miért mirelit? Mert vendég, az nincsen annyit, hogy kiegye a gyors-raktárt...

    Sznob = pozőr oasvki aki kifejezetten drága (nem baj, ha nem ésszerű ez a drágaság, sőt) tárgyakkal öncélúan villog mert azok nélkül kisebbrendűségi érzése van???? Pl több milliós karórák.

    És különben is az apple-ról volt szó, ami kb még sokkal felülértékeltebb a sonynál is. De mire fel...

    VálaszTörlés
  18. Az a májkrém, ha én sütök/főzök májat, és bedarálom vmivel. Amit e néven kapni le7 az leginkább szója, és disznózsír + rengeteg vegyiszer tartósítószer pfejj :3

    De ha a bolgári értékrend abból áll, hogy telótól, kocsitól nő a faxxunk, akko nekem én nem szorulok ienekre. =D

    1ébk az Acer is márka, és nem tegnap óta létezik a cég sem. Csak azt így targetelik be, hogy olcsó legyen. Népgép, ha úgy jobban teccik. Ien a Suzuki is, v a Skoda, de az is rendesen össze van rakva csak mert nem Rolls Royce még használ6ó ám.

    Am + miért higgyem el innen bárkinek h gazdag, hisz semmi módom ellenőrizni, sőt eleve miért kell bárkinek bizonygatnia itten h gazdag, mire jó az???

    És igen, ha sokat keresel, de sokat is költesz, uanott leszel a végén.

    VálaszTörlés
  19. Én mondjuk tok oan GAZDAG embert aki étteremben nem hajlandó enni, mert eccer póruljárt... córhauz + minden ó szalmonella...

    Abban az ételben bíz6cc mit családtagjaid, barátaid, v temagad készítettél ellenőrzött alapanyagokból. Michelin minősítések vanank, nem is a csillagok száma az 1etlen mércéjük.

    Kb télen sok étterem BEZÁR nna miért? Turisták nincsenek ienkor.

    VálaszTörlés
  20. telefonról tolom aztán látom, hogy mit fosik ide a szétkúrt segglyukán keresztül ez a retek proli, de gépen szűrön van nekem is. ne kelljen már evidenciákat... :D

    szerintem te érdektelen vagy a samsung galaxy betiltásában, életbe nem lesz se neked se annak a csöves rokondonak..

    "en a Suzuki is, v a Skoda, de az is rendesen össze van rakva csak mert nem Rolls Royce még használ6ó ám.

    suzuki meg a skodát és egy rolls royce-t ugyanazon szinten említeni, jóvan buzi, te aki gyalog meg bkv val közlekedtek elhiszem h egy szinten van autó-autó alapon..
    ültél már skodában, suzukiban vagy royce-ban, vagy ha abban nem is mondjuk audiban?? biztos érezted a különbséget.. de minek magyarázom ezt egy velejéig proli szarnak?
    pusztulj innen, nincs több mondanivalóm4

    VálaszTörlés
  21. Jaja, üveggyöngy gáz, ha nincs számodra konkrét és valós használati értéke. Lásd, nekem a Drone a politikai események légi videózásához kell, mert ha látványos a körítés, többen nézik meg és hallják meg az igazságot.

    VálaszTörlés
  22. A felmérés szerint a lakosság 14 százalékát alkotó "befutott értelmiségiek" esznek leginkább étteremben. Kedvelik a félkész termékeket

    Magyarul : mirelit xxart esznek aranyáron a sznobista balekjai , képesek csakazér az 1kerbe azaz a budai várfele menni mert ott uanaz DRÁGA mer BELVÁROS az MENŐhúha éééérted nahamár ekézünk ekézzünk

    A magyarok mindössze 28 százaléka jut el évente legalább egyszer étterembe - miközben Franciaországban ez az arány 68-78 százalék

    Majnem infós oldalt linkelődöm mer innen tán sokan it-sek???

    nem veszünk félkész kajákat, nem járunk étterembe, hanem főzés van. Így jóval olcsóbban, változatosabban, egészségesebben és többet lehet kihozni a kajákból, mint bárhogy máshogy

    ÍGY ÉSSZERŰ

    NA akko viszont én vok a burzsuj, mert 2* voltam idén, és nem gyorsbüfében ám... hanem kisvendéglőbe

    Na fexxem de előbb hozatok a lakájjal 1 kis Evian ásványvizet... telik rá, enyém az egész teszkohen lánc XD na, ez volt a pléda a sznob baomkodásra természetesen ez nemigaz és hüeség is :))))))))

    VálaszTörlés
  23. Ien autókat parkolni se le7 látni túl sűrűn, mondjuk 100-ból 1 ami 3 milka feletti eleve, és tán még sokkal többől 1 ami 10 milkátóüól többe fájt vkinek.

    És amíg nem fizetted ki nem tiéd - hány autóhitelt bebuktak már?

    A Skoda, az VW, és az jó. Különben is, cseh(szlovák) és mi tagadás kicsit ésszerűbb ország mint a mienk...

    A tárgyaknak használati értékük, és konkrét fizikai technikai paraméterei vannak. A kajáknak pedig tápértékük, és vegyi, vagy GMO szennyezéstől való mentességük, ízük van. Ha az idő pénz, akko a pénz is idő. Ha időd van több, főzzél, és akko spórol6cc pénzt mer nem kell mirelit/konzis készkaját enned v restaurálóba menned. :DDDDDDDD

    VálaszTörlés
  24. Aki alaptalanul igazságtalanul kitalált rosszakat mond rám, csak mert nem vok fogyasztótársadalmista hívő, az oan mintha a hajamat húzná. Márpedig a fiúk kinek húzzák a haját szívesen?????? XDDDDDDDDD

    Thürmer Gyula sztem is jó arc ám... ugye így van Árpád? ;)

    VálaszTörlés
  25. kifordul az ember bele ettől a nyálas ömlengéstől te rossz buzi..

    VálaszTörlés
  26. "Nézzük meg, milyen a legrosszabb állapotú felsőoktatási kollégium az országban, és legalább azt a komfortszintet kellene megközelítenie a hajléktalanellátásnak is."

    Mi az, hogy legalább azt kellene megközelíteni? A kibaszott hajléktalanoknak több kényelem jár, mint egy egyetemistának?

    Itt már tényleg arról van szó, hogy érzed a veszted, ezért hazabeszélsz. Elég pénzt húztál már le az államról, ne nagyon álmodozz többről!

    VálaszTörlés
  27. Felinstalláltam tegnap a Firefox 8-t, és eltűnt a retardszűrőm.

    Hogy rakom vissza? Már nem emlékszem, honnan kellett letölteni.

    VálaszTörlés
  28. "Thürmer Gyula sztem is jó arc ám... ugye így van Árpád? ;)"


    Így van. Thürmer Gyula úr rengeteget tett a szociális különbségek eltüntetéséért, többet mint a Fidesz-MSZP-Jobbik-SZDSZ-LMP-Kisgazda-MIÉP egypártbanda. Azon kevés hiteles politikusok közé tartozik ő, akihez bármikor fordulhattunk segítségért, jelen pillanatban őt látom a legalkalmasabbnak Magyarország miniszterelnöki posztjára, amit jelenleg egy tömeggyilkos, cigánygyilkosságokat eltussoló, saját fajtája irtásában közreműködő, egész Európa által megvetett idióta bitorol az Echelon-agymosott magyarok tetemes hányadának hallgatólagos támogatásával.

    S.F., te viszont tényleg abbahagyhatnád a transzexuális fantáziáid szavakba öntését. Azon gondolkodtam mostanában, hogy esetleg a nemi tévelygéseid az Echelon-sugárzások következményei. Láttam már ilyet a kilencvenes évektől kezdve, szexuálisan perverz embereket, akik kikerülve az Echelon-hullámok hatása alól, normális egészséges szexualitással tudtak tovább élni, férfiak és nők egyaránt. Ha segítségre van szükséged, keress fel minket. Elérhetőségek a honlapunkon.

    hirhatter.bplaced.net

    VálaszTörlés
  29. Callahan: ha megfigyeled, Sneckó is elkezdte újabban ezeket a szocialista szólamokat a minimálellátásról. Tudat alatt készülnek a hajléktalanlétre.

    VálaszTörlés
  30. Callahan:

    MEGKÖZELÍTENI, te szar, nem "túllépni".
    Értelmezd már a magyar mondatokat.

    Hozzávetőlegesen közelítse meg az ÁTLAG hajléktalanszálló a LEGSZARABB felsőoktatási koleszt.

    Ha ebből a gondolatból azt szeded ki, hogy egy egyetemista szarabbat érdemel, mint egy hajléktalan, akkor funkcionális analfabéta vagy.

    VálaszTörlés
  31. Ez szerintem nem az Árpád.

    VálaszTörlés
  32. SoDI mikor voltál legutóbb gyúrni? Nem panaszkodott még a szexnagyi hogy hamar elfáradsz?

    VálaszTörlés
  33. Hazudsz Sodi. Semmi átlag hajléktalanszállóról nem beszéltél, hanem azt írtad, hogy a hajléktalanszállók komfortszintjének legalább a legrosszabb kollégiumot el kell érnie. Szóval azt szeretnéd, hogy minden hajléktalan jobban vagy legalább úgy éljen, mint egy egyetemista kollégista.

    VálaszTörlés
  34. A hangsúly a legszarabban van.

    VálaszTörlés
  35. És azon, hogy megközelíteni.
    Megközelíteni a legszarabbat. :)

    VálaszTörlés
  36. Ne izgulj nagyon Sodi.

    Pár évig még kihúzod anyád pénzével. Mire végleg feléled a családi vagyont és megtakarításokat, addigra már jobb lesz a gazdasági helyzet, és hajléktalanellátásra is több pénz lesz.

    VálaszTörlés
  37. Sodi ismét eltelt egy nap. Egy hét múlva ilyenkor tennivalóid lesznek, ne feledd.
    Mennyi pénz jött össze eddig?

    VálaszTörlés
  38. Ki trollkodik a Sodipédián?

    VálaszTörlés
  39. Nem általános alanyú "transzexuális" be6ás ez, ami am nekem mindig is +volt többé-kevésbé tudatosan, és sokkal inkább lelki mint testi, azaz ösztönjellegű. :)

    VálaszTörlés
  40. http://sodipedia.wikia.com/wiki/Sodipedia_Wiki


    EZ MI A BASZÁS?

    VálaszTörlés
  41. Púp, jövő héten melyik nap veszed meg a helikoptert? Huszadika vasárnap, így legkésőbb 18-án meg kell venned, hogy meglegyen huszadikán.

    VálaszTörlés
  42. gy legkésőbb 18-án meg kell venned, hogy meglegyen huszadikán.Púp, jövő héten melyik nap veszed meg a helikoptert? Huszadika vasárnap, így legkésőbb 18-án meg kell venned, hogy meglegyen huszadikán.Púp, jövő héten melyik nap veszed meg a helikoptert? Huszadika vasárnap, így legkésőbb 18-án meg kell venned, hogy meglegyen huszadikán.Púp, jövő héten melyik nap veszed meg a helikoptert? Huszadika vasárnap, így legkésőbb 18-án meg kell venned, hogy meglegyen huszadikán.Púp, jövő héten melyik nap veszed meg a helikoptert? Huszadika vasárnap, így legkésőbb 18-án meg kell venned, hogy meglegyen huszadikán.Púp, jövő héten melyik nap veszed meg a helikoptert? Huszadika vasárnap, így legkésőbb 18-án meg kell venned, hogy meglegyen huszadikán.Púp, jövő héten melyik nap veszed meg a helikoptert? Huszadika vasárnap, így legkésőbb 18-án meg kell venned, hogy meglegyen huszadikán.

    VálaszTörlés
  43. "Huszadika vasárnap, így legkésőbb 18-án meg kell venned, hogy meglegyen huszadikán"

    Így van. Arról ne is álmodj, hogy a vasárnapot kifogásnak hozod fel, és ezzel próbálod eltolni a dátumot. Jóelőre figyelmeztetve lettél.

    VálaszTörlés
  44. Mi ez, bazmeg? Elszámoltatóbizottság? xD

    VálaszTörlés
  45. SoDI, te kötöttél velük fogadást, amit úriember be is tart.

    VálaszTörlés
  46. Fogadást? :)
    Lehet. Jó. Így már logikus.

    VálaszTörlés
  47. sóder, mi van a nyelvvizsgával?

    VálaszTörlés
  48. Nem érzem sürgősnek. Elvagyok.

    VálaszTörlés
  49. hogy vagy el? mit csinász éppen?

    VálaszTörlés
  50. sneci, mikor veszed meg a
    - ramot
    - perselyt
    - 100 dollárt a perselybe
    - nagyobb mobilnet csomagot
    - cégautót
    ???

    VálaszTörlés
  51. "Mi ez, bazmeg? Elszámoltatóbizottság?"

    mi is kérdezhetnénk, hogy "kiknek képzel minket ez a fasz? a barátainak?" amikor előadod az életviszonyaidat, hogy mit mikor akarsz beszerezni, azzal milyen céljaid vannak, stb.

    ne csodálkozzál, ha rákérdezünk az életedre, mivel te vagy az, aki folyamatosan beszámol az életéről vadidegen embereknek.

    pátyon a buszmegállóban is mesélgeted a várakozó embereknek, hogy mikor veszel ramot, perselyt, 1 gramm aranyat, 100 dollárt, helikoptert, mikor indítod a saját megoldást, stb.? ha nekik nem, akkor nekünk miért igen?

    VálaszTörlés
  52. Sodi, mit érzel sürgôsnek az életedben?

    VálaszTörlés
  53. Most például egy gyors masztit. Gondolom én...

    VálaszTörlés
  54. A tanár uras esetből tanultam meg, hogy az életben nem léteznek sürgős dolgok. Attól még, hogy idegeskedsz, semmi sem fog gyorsabban menni. :)

    VálaszTörlés
  55. A várakozó embereket elsőre én vállalkozó embereknek olvastam, demér. :]

    Hát Géntolvaj, azt és sokmás midnent csak te/ti gondoljátok úgy. :P

    VálaszTörlés
  56. egoblog? inkább az a helyzet, hogy nincs nagyon más ember, akinek beszámolhatnál az életedről. baráti kör hiányában a neten, vadidegen emberekkel élsz "társadalmi életet". de akkor miért csodálkozol a reakciókon?

    VálaszTörlés
  57. sodi ... mennyit tudsz egy héten recskázni?

    VálaszTörlés
  58. törzsgyökeres:

    Az egoblog egy műfaj. :)

    VálaszTörlés
  59. Recsk, az. Életerő egésség ffiasság = magas libidó ez alap nem? /szejobb ha van kivel de mind1 xD

    VálaszTörlés
  60. tudom, hogy egy műfaj az egoblog, de ez műfajilag nem egblog, hiszen esményeket közvetítesz. megint hazudtál, zsidó.

    VálaszTörlés
  61. Sodi Teleki tér,Dobozi tér(ott van most a kajaosztás hétköznap olyan 14 órától minden nap,persze nem állami,hanem krsnások osztják)) érdemes forgatni, repcsizni,megkérdezni mi a véleményük a hajléktalanoknak a nyóckerülei nyikhaj polgármesterről,illetve érdemes lenne beöltözni hajléktalannak és kiülni a Teleki téri megállóban néhány szatyorral(onnan mostanában mindig elviszik a csöviket)aztán ha leigazoltatnak és be akarnak vinni mert közterületen életvitelszerűen tartózkodtál,csak villantsd elő a személyidet és a parlamenti belépődet és meglátjuk mit szólnak,mert ugye elméletileg van állandó lakcímed ergó nem vihetnek be...a parlamenti belépő s jól jöhet,biztos érdekes fejet vágnánának...egébként látszik a rendőrökön is,hogy baromira nem szeretik ezt a feladatot,csak ki van osztva az ukáz...

    VálaszTörlés
  62. ja,általában olyan 10 és 14 óra között vannak a hajléktalan razziák..

    VálaszTörlés
  63. Ehhez kéne rejtett kamera is.
    Mindent belülről megmutatni.
    Arra még skáláznom kell. :)

    És inkább a Kocsist szeretném lejáratni azzal, hogy ilyen kamerákkal beállok a sorba, és megmutatom, hogy milyen szar hely is egy ilyen szállás, és mennyire nincs esély zárható szekrényt kapni ott az értékeknek.

    VálaszTörlés
  64. Kapsz egyáltalán kimenőt a budai szeretetotthonból?

    VálaszTörlés
  65. http://jogger.blogter.hu/348255/arrol_hogy_miert_is_banjunk_ovatosan_egymas_feljelentgetesevel


    ez te vótá, sodi?

    VálaszTörlés
  66. "A tanár uras esetből tanultam meg, hogy az életben nem léteznek sürgős dolgok."

    Szerintem ezt a tanár úr is így látja, azért nem kaptál még egy büdös vasat se :DD

    VálaszTörlés
  67. És inkább a Kocsist szeretném lejáratni azzal, hogy ilyen kamerákkal beállok a sorba, és megmutatom, hogy milyen szar hely is egy ilyen szállás, és mennyire nincs esély zárható szekrényt kapni ott az értékeknek. "

    Ez az egyik dolog, a másik pedig,hogy bent terror van,ugyanolyan farkastörvények vannak,mint bárhol másutt ilyen jellegű intézményekben,és elég sok ugymond "nehézfiú" keseríti meg az életüket az átlag lepukkant hajléktalanoknak,illetve mennek ott a beszervezések(koldulásra,bűnözésre...etc)és sápot is szednek egyes csapatok...nem véletlen félnek oda bemenni...Egyik ismerősöm egy hajléktalanszállón dolgozott kb 5 évig...mesélt érdekes dolgokat...

    Kár.akkor skálázd azt a kamerát...is...!

    VálaszTörlés
  68. A géppel kapcsolatban köszönök minden tanácsot.

    Sodi:

    "A tanár uras esetből tanultam meg, hogy az életben nem léteznek sürgős dolgok."

    Szerintem ha a per alatt lett volna szükség lett volna a 3 millióra adósság, betegség vagy bármilyen más életbevágó dologra, ami téged vagy anyádat érint, akkor kaptál volna egy példát a sürgős dolgokra az élettől. Nem is értem hogy tarthatod magad abszolút győztesnek, miközben ha mondjuk holnap, vagy héten szükséged lenne erre a pénzre, akkor a tanár úr a pofádba röhögne, és megmutatná merre van a bíróság.

    VálaszTörlés
  69. "és elég sok ugymond "nehézfiú" keseríti meg az életüket az átlag lepukkant hajléktalanoknak"

    Ez azért is rossz hír SoDI mert odabent könnyen találkozhatsz Tomcattel is pár év múlva. Mindketten gyorsan haladtok efelé az életmód felé.

    VálaszTörlés
  70. "Szerintem ezt a tanár úr is így látja, azért nem kaptál még egy büdös vasat se :DD"

    100 ezer forintot megfizetett.
    Ezért volt hiteltelen a bíróságon a története. Ha nem volt kölcsön, miért törlesztette? :)

    VálaszTörlés
  71. Rotwein: "Szerintem ha a per alatt lett volna szükség lett volna a 3 millióra adósság, betegség vagy bármilyen más életbevágó dologra, ami téged vagy anyádat érint, akkor kaptál volna egy példát a sürgős dolgokra az élettől."

    Betegségre ott van a TB, adósságnál a bíróság malmai lassan őrölnek, minden egyéb dolog pedig ráérősen kiskálázható. Továbbra is fenntartom, hogy a való életben sürgős dolgok nem léteznek.

    "és elég sok ugymond 'nehézfiú' keseríti meg az életüket az átlag lepukkant hajléktalanoknak"

    Óóó... Ilyennek összefutni újságírói szempontból ARANYBÁNYA lenne. Tényleg érdemes kiskálázni a rejtett kamerákra a pénzt. :)

    VálaszTörlés
  72. "Betegségre ott van a TB"
    Ja, csak Rotwein nem éppen egy megfázásra gondolt te élet alól felmentett cigány.
    "Óóó... Ilyennek összefutni újságírói szempontból ARANYBÁNYA lenne. "
    Sodi láttuk milyen bátor szoktál ha éppen "helyzet" van.

    VálaszTörlés
  73. "Betegségre ott van a TB"

    sneci, ha anyádat hirtelen meg kellene műteni, miből fizetnéd a paraszolvenciát?

    VálaszTörlés
  74. "Továbbra is fenntartom, hogy a való életben sürgős dolgok nem léteznek."
    Neked lehet ,hogy nem léteznek.Na pont az ilyen mentalitás miatt vagy te béka segge alatt sem.Az előző postod is remek volt.Ugatsz össze vissza a bérekről a netto 43-al.A te szempontodból tök mindegy, hogy fix munkaidőben "dolgoznál" vagy otthon vered a faszod egy fűtetlen kotorékban "rugalmas" munkaidőben, mivel úgysincs pénzed a közlekedésre, utazásra stb.SZARBÓL VAGY.PONT.

    VálaszTörlés
  75. "100 ezer forintot megfizetett."
    Na kb. annyi maradt a 3 millióból.Többet úgysem fogsz belőle látni :)))

    VálaszTörlés
  76. Sodi mint tenyfeltaro ujsagiro... Vegul is minden adottsagod megvan hozza, kiveve hogy nem tudsz beszelni, nem tudsz normalisan kamerazni, plusz lusta vagy, meg beszari megalkuvo. Ugyhogy vagj bele:DDD

    VálaszTörlés
  77. V: "a pont az ilyen mentalitás miatt vagy te béka segge alatt sem"

    Pont ezen mentalitás miatt nem fog engem megölni a stressz. Ehhez a sikernek semmi köze, Napoleon Hill is a pozitív lelki beállítódottságot propagálja.

    "Sodi mint tenyfeltaro ujsagiro..."

    Bizony. Csak téma kéne.
    A bátorság, hogy ne tartson vissza semmilyen témától a félelem, megvan. :)

    VálaszTörlés
  78. "sneci, ha anyádat hirtelen meg kellene műteni, miből fizetnéd a paraszolvenciát?"

    A rejtett kamera erre is jó.
    Ha elvárja a doki, még ő fizet nekem. :DDDD
    Elvárni ugyanis bűncselekmény.

    VálaszTörlés
  79. Nehogy kilyukadj oda, hogy már nem is kell a helikopter, inkább januárban veszel egy rejtett kamerát!

    Azt meg tisztázhatnád miért kellett sürgősen elköltöznöd otthonról. Az "ideiglenes" tartózkodásod alatt is fizeted a pátyi ház rezsijét, vagy csak a jelenlegi lakásodét?

    VálaszTörlés
  80. Sodi, mióta vagy szociálisan ennyire érzékeny? Pár éve még azt mondtad, hogy olyan nincs, hogy valaki ne tudjon lakást venni magának. Ha mégis, az illető egy szerencsétlen fasz, és dögöljön meg. Most meg az állam építsen mindenkinek? Hogy is van ez?

    VálaszTörlés
  81. nem az volt a kérdés, hogy hogyan basznál ki anyád orvosával (idióta vagy, de zet most hagyjuk).

    megismétlem a kérdést:

    ha anyádat hirtelen meg kellene műteni, miből fizetnéd a paraszolvenciát?

    VálaszTörlés
  82. @Szeszesember
    A Zsíros csak erre az infóra várt ;)

    VálaszTörlés
  83. "Betegségre ott van a TB"

    Sneci idobkent elgondolkodom hogy te ugy mennyi dolgot tudhatsz a vilagrol. Szemlatomast elegge keveset. Egy sulyos betegseg altalaban eleg sok penzzel jar meg akkor is ha nem kell halapenzt adni. Ott van egybol a kieso jovedelem, ezutan 100%-ban onellatonak kellene lenned. Utana johetnek meg kulonfajta rehabilitaciok, amiket altalaban nem fetez a TB, de a teljes vagy akarcsak a reszleges felepuleshez is szukseg van rajuk. Esetleg egy idore szukseg lehet 24 oras apolasra/felugyeletre, ezek a TB keretein belul elegge korlatozottak. Raadaul gondolom a magyar egeszsegugyet nem kell bemutatnom, erdemes minimum konzultacio szintjen elmenni egy magan secialistahoz. Ezek mind sulyos penzekbe kerulnek. A TB csak arra jo hogy egy rohadofelben levo korhazi agyon nem fog rovid idon belul meghalni a beteg. A teljes felepuleshez penz kell.

    VálaszTörlés
  84. :)
    Elmebetegségekre nem válaszolok.

    VálaszTörlés
  85. Az rejtett kamerás felvétel jó ötlet! Ezúttal nem lesz gáz, ha Sodi csak lábakat vesz fel.

    VálaszTörlés
  86. "A teljes felepuleshez penz kell."

    Pénzt attól kérnek, akinek van.
    Minden más megoldható szociális kérelmek alapján.

    VálaszTörlés
  87. "Azt meg tisztázhatnád miért kellett sürgősen elköltöznöd otthonról."

    Nincs sürgősség. Amint rendben vagy újra a szobám, megyek vissza. Néhány hét.

    VálaszTörlés
  88. Nem, hozzá az Örs vezér teréről kell buszozni. Az a város másik vége.

    VálaszTörlés
  89. "Elmebetegségekre nem válaszolok."

    anyád már abban a korban van, hogy bármikor jöhet egy váratlan műtét, vagy egyéb egészségügyi beavatkozás, aminek azonnali költségei vannak. megint csak arról festesz képet, hogy mekkora idióta vagy, hogy ilyen alapvető dolgokra sem gondolsz.

    sokkal inkább elmebetegség az, hogy anyád orvosával kibasznál, és megzsarolnád egy rejtett kamerás felvétellel.

    tudnád még fokozni?

    VálaszTörlés
  90. "sokkal inkább elmebetegség az, hogy anyád orvosával kibasznál, és megzsarolnád egy rejtett kamerás felvétellel."

    Senkit sem, aki tisztességes.
    Legyen mindenki tisztességes, vagy megy fel a Kurucra.

    VálaszTörlés
  91. És most két lakás rezsijét is te fizeted?

    VálaszTörlés
  92. "Pénzt attól kérnek, akinek van.
    Minden más megoldható szociális kérelmek alapján."

    már látom hogyan fog telni anyád öregsége. a nyugdíja egyik felét elviszi a villanyszámla, a másik felét a gyógyszer, aztán mehet élelmet guberálni, mert az idióta gyerekének fogalma sincs az életről, és ráadásul gazdaságilag életképtelen, korábban felélte a családi vagyont.

    VálaszTörlés
  93. sodileaks:

    Nem kettőjét.
    Itt csak ideiglenesen vagyok.

    VálaszTörlés
  94. "Itt csak ideiglenesen vagyok."

    Azt értjük, te fasz, de ki fizeti a rezsijét?

    VálaszTörlés
  95. "Senkit sem, aki tisztességes.
    Legyen mindenki tisztességes, vagy megy fel a Kurucra."

    nem arról van szó, hogy anyád jövőbeli orvosa tisztességes-e, vagy sem.

    hanem arról, hogy neked mi jut eszedbe arról a helyzetről, hogy anyádat műtik, és hálapénzt kellene adni az orvosnak. ez az elmebetegség. egy normális ember ilyenkor nem arra gondol, hogy egy titokban készült felvétellel megzsarolja az anyja orvosát. ilyen gondolat csak egy igazi idiótának jut az eszébe.

    VálaszTörlés
  96. A hálapénzt fogalmilag UTÁNA adják.
    ELŐRE elvárni zsarolás.

    VálaszTörlés
  97. "J?!"

    Nyilván azért, ahol most vagyok, nem.

    VálaszTörlés
  98. sneci, ha te egy másik lakásban pecózol most (tudjuk, hogy a bocskai úti lakásról van szó), akkor az azt jelenti, hogy az a lakásotok üresen áll. miközben pátyon a rezsirémmel küzdtök, és anyád barátnőjének jóindulatán múlik, hogy nem haltok éhen. érdekes...

    VálaszTörlés
  99. "A hálapénzt fogalmilag UTÁNA adják.
    ELŐRE elvárni zsarolás."

    És azt hiszed, hogy ez úgy megy, hogy anyád egyszer megműtik, és utána soha többé nem kell látnotok azt az orvost? Mi van, ha több műtétből áll a kezelés? Mi van, ha elnyúlik a lábadozás?

    VálaszTörlés
  100. De az ideiglenes lakásban is fogy az áram, a víz(a te esetedben ez elhanyagolható), a gáz. Akkor azt anyád fizeti?

    VálaszTörlés
  101. "A hálapénzt fogalmilag UTÁNA adják.
    ELŐRE elvárni zsarolás."

    te idióta, már megint azt csinálod, hogy hozzátettél egy gondolatot (miszerint anyád orvosa elvárja a hálapénzt) a mondandómhoz, és arra reagálsz már a harmadik kommentedben. te teljesen hülye vagy? ezt csinálod folyamatosan, már vagy ötödjére szólok. nem vagy képes izolálni a fejedben, hogy mi az amit a másik állít, és mi az, amit te gondolsz erről? nem kéne bevonulnod egy intézetbe?

    senki nem állította, hogy anyád jövőbeli orvosa elvárná a hálapénzt. ez a gondolat csak a te buta fejedben fogant meg azért, hogy ne kelljen egy egyszerű kérdésre válaszolnod, mert kényelmetlen belegondolnod, hogy annyi pénzed sincs tartalékban, amennyi egy ilyen kiadást fedez.

    VálaszTörlés
  102. Ha meg nem várja el, nem kardinális kérdés.

    VálaszTörlés
  103. sneci, full idióta vagy. életedben egyszer sem beszéltél egy proffal, aki anyádat fogja műteni, hogy hogyan hálálhatnád meg neki a munkáját. azt hiszed, hogy ezek olyan hülye emberek, hogy tarifát, összeget mondanak? azt mondaná mindegyik, hogy semmit nem kér. és ha nem adnál neki műtét előtt semmit, akkor úgy is bánna az anyáddal. mert az egy dolog, hogy megműti, de hogy ezen kívül mennyit foglalkozik a beteggel, az meg a másik. és a nővéreknek is kell adni, mert azok is leszarnak ha nem kapnak.

    te mégis mit tudsz a világról, gyökér? voltál már olyan szituációba, ami nem az egytemhez, számítógépezéshez, meg a forradalomhoz kapcsolódik?

    ezt a beszűkült agyú faszt..::))

    VálaszTörlés
  104. Szerintem a Zsíros sose lesz hajléktalan, elél Pogi nyakán. Sóder, te is odaköltözhetnél a szexnagyihoz. Mindig kéznél lenne a muff :D

    VálaszTörlés
  105. sneci, nagyon súlyos, hogy te 30 (29,83) évesen milyen szellemi szinten vagy, és milyen elképzeléseid vannak a világ működéséről. megdöbbentő.

    VálaszTörlés
  106. Sodi, gondolj bele, a szexnagyi fizetné a rezsit, és bármikor meghúzhatnád. Na, nem?

    VálaszTörlés
  107. "Szerintem a Zsíros sose lesz hajléktalan, elél Pogi nyakán"

    Szerintem Pogi szülei részéről egyre nagyobb lesz a nyomás hogy hagyja ott a Zsírost és keressen valamilyen kevésbé gáz partnert. Lehet hogy ez már meg is történt és Pogi örökre véget vetett egy ideje nyilvánosan már fel nem vállalt kapcsolatuknak.

    VálaszTörlés
  108. A Hírháttér MM titkosszolgálati kapcsolatának értesülései szerint Sodi és Sodimama között konfliktus alakult ki a rezsivel kapcsolatban. Ugyanis mikor Sodimama kérte a ~60 ezer Ft-ot, Sodi azzal válaszolt, hogy: "Mivel te a kádári rendszerben szocializálódtál, nem értheted a kiadás súlyozásos skálázást. Pont Különben is most repcsit veszek, juszt is!"
    Minden bizonnyal ez a fő oka annak, amiért jobbnak látták ideiglenesen külön költözni egymástól.

    VálaszTörlés
  109. Egyébként SoDI miért kell újból felújítani a szobádat? Elvileg nemrég lett kibővítve és felújítva az egész ház, nem?

    VálaszTörlés
  110. Sodi mar anyad is kivagott otthonrol? Igy ertheto, miert is foglalkoztat ennyire a hajlektalan-kerdes.

    VálaszTörlés
  111. a bűnöző ártány most itt próbálja megvédeni a becsületét: http://www.youtube.com/watch?v=eq-n4fyJBCM

    azt nem tudja valaki, hogy blogin miért szedte le profilját a fb-ról? remélem nem egy újabb öngyilok kísérlet.

    VálaszTörlés
  112. "Egyébként SoDI miért kell újból felújítani a szobádat? Elvileg nemrég lett kibővítve és felújítva az egész ház, nem?"

    kamu a felújítás, nézd meg a kamerapróbás felvételt, semmi felújítani való nincs azon a szobán.

    az is elképzelhető, hogy az anyja a sokadik veszekedés után azt mondta, hogy akkor boldoguljon a másik lakásban egyedül, fizesse a teljes rezsit, és gondoskodjon magáról ahogy tud.

    sneci, az ideiglenes mit jelent pontosan? mert ideiglenesen laksz pátyon több, mint másfél éve.

    VálaszTörlés
  113. Senkit sem, aki tisztességes.
    Legyen mindenki tisztességes, vagy megy fel a Kurucra.

    mondja ezt a becsületesség mintaképe :D

    te hülye vagy bazdmeg?? értő olvasás első osztály!


    Ha meg nem várja el, nem kardinális kérdés.

    nem arról szól a kérdés, hogy elvárja-e, hanem hogy miből fizetnéd ki? látszik mennyire nem vagy képben a világ dolgaival.. szomorú..

    VálaszTörlés
  114. "Egyébként SoDI miért kell újból felújítani a szobádat? Elvileg nemrég lett kibővítve és felújítva az egész ház, nem?"

    A födém nem.

    VálaszTörlés
  115. Felmerült itt látom, én pl elvből sem fizetnék hálapénzt. Látom mien burzsik orvosok közül sokan, hol laknak, miféle kocsijuk van, stb. no nehogy má a csóró betegek vérét szívják. Viszont AZT felvenném, ahogy toporzékol a borítékért a hippokratészieskü-szegő pénzéhes... Iesmi jól jön ahogy mifelénk mondják "dokkument" XD

    VálaszTörlés
  116. Magyar orvosok közt sok sok pénzéhes, és ritka gusztustalan féreg viselkedésű ember van, pl szülőorvosok egész maffák vannak kiépülve kiskirályok minden nem is baj ha majd arab, néger, ukrán stb orvosaink lesznek, emberileg sokkal különbek valószínű,...

    Szetm az a lúzer, aki hadja magát lehúzni, alapvető igazság??? ;D

    VálaszTörlés
  117. Az orvos basz ki vgeled, arról készülne rejtett kamerás felvétel. Kb uanaz mintha 1 lopást rögzít 1 üzlet kamcsija. És ez után vajon ADÓZNAK e a fehérköpenyes törökbasák???? Kétlem...

    Mien féreg az, aki nem adózik noha dúsgazdag, és a beteget, azaz a gyengébbet, kiszolgáltatottabbat zsarolja????? Nincs ienekre szükség!!!!

    VálaszTörlés
  118. És igen, ez oan, mintha a tűzoltó pénzt kérne azért h kimentsen az égő házból. V a rendőr azért, hogy kimentsen a rablók karmai közül...

    VálaszTörlés
  119. Naná, féreg menjen kurucra.
    Vagy ha nem akar, legyen nagyon kedves.

    VálaszTörlés
  120. Persze Luszi, ha anyadat muteni kell, kezdd el a melled verni, hogy te azert se fizetsz senkinek, es hagyd, hogy ott fekudjon etlen-szomjan, noverek meg magasrol tegyenek ra.

    VálaszTörlés
  121. Nagyon hiányoztál már, seggfej. Itt az ideje visszakapcsolni a tiltást.

    Rakja fel mindenki, aki nem akarja átgörgetni a buzinak a hozzászólásait:
    http://snecigeci.atw.hu/sodi.user.js

    (firefox + greasemonkey szükséges)

    VálaszTörlés
  122. Nővérek így is trógerek soxxor de tudodmikor fizet az ember előre a semmiért amit ellenőrizni pontopsabban kikényszeríteni sem tudja a teljesítését!!!!!

    Volt a családban már kórhazu párszor, és nem kellett adni semmit. Nem is halt + senki. Ne légy balek tese. ;))))

    VálaszTörlés
  123. Update: mostantól sf is blokkolva van defaultból, illetve hozzáadtam dortmundi rokkant barátunk új profilját is a listába.

    VálaszTörlés
  124. Es akkor mi van, ha valaki kikerul a kurucra? Tinesz biztos osszeszarta magat, mikor felhivtak a cernajanosok nevtelenul, es egy elcincogott szemetavosozas utan lebasztak a telefont.
    Meg a sertesbunozot sem kalapalta el senki, pedig evek ota, hogy aztatja novakot-toroczkait-jobbikot stb.

    VálaszTörlés
  125. Rendőrt +vesztegetni erkölcsös: Orvost se az. Rádásul így azokkal tolsz ki akik nem, v nem annyit adtak. Mintha csak 1 bérgyilkosnál le7ne licitálni, kinek a +bízását teljesítse :P

    VálaszTörlés
  126. HÁT A CSINTALAN? :)))
    Hát a Noé picsa Móricz Zsigmond körtéri pofonja?

    :))

    IDŐNKÉNT azért van hatás.
    Lutri, de az esélyt növeli.

    VálaszTörlés
  127. Én volt h kérdeztem tőle, és a véleményét osztó többi pár embetről, és az az áztatás néhol +lepően konkrét, és utánajár6ó dolgokat jelentett. Magyarán, Tomcaték igazat mondtak. :)))

    VálaszTörlés
  128. "HÁT A CSINTALAN? :)))"

    Le is sittelték érte Butaházyt meg a sleppjét.

    VálaszTörlés
  129. Az Áipi buszokról, vagy a Broadway jegyirodáról már nem is beszélek. Orosz József kényszerű coming out-járól szintén nem. :)

    SF: "Tomcaték igazat mondtak. :)))"

    Lényegtelen, hogy igaza volt-e valamiben. Ha valaki tehetségtelen ahhoz, hogy állításait kézzelfogható bizonyítékokkal támassza alá, az arra a sorsra jut, hogy mindenki hiteltelennek fogja gondolni. Így működik a világ.

    VálaszTörlés
  130. Egész konkrétan nem Tomcat, hanem Kovács Géza bizonyos állításainak kérdeztem utána Egomban, és az utánjárás őt igazolta.

    És elítélték érte Budát naugye hogy NEM. Nincs rá bizonyíték = nem létezik. Antifa rongálókat, gyújtogatókat vajon terrorizmusért lecsukták volna 2 évre a fogdába, azaz ítélet/bizi nélkül??????? Gondolkozz!!!!!

    VálaszTörlés
  131. SF engem csak az rdekel hogy becsukták azt a nyomorultat oda ahova való. Remélem ha vége van a tárgyalásnak visszamegy jópár évre.

    VálaszTörlés
  132. Jó, hogy nem szól6cc bele érdemben max ien blogokon. :DDDDDD

    Az is, hogy elárulod magad, MIÉRT vagy elfogult legelőszöris, a szocionistákat véded tán????

    VálaszTörlés
  133. Ez a fordított személyi kultusz, ahol csak azért kell vkit gyűlölni !bizonyos körökben! mert mondjuk Budazázy v Polgár v akármi nevű...

    VálaszTörlés
  134. Ez nem a szeretetről vagy a gyűlöletről szól SF, hanem arról, hogy szeretem látni azt a kevés alkalmat amikor működik az igazságszolgáltatás. Téged és sodit is be kéne zárni. SoDI-t valami szociális otthonba, téged meg valamilyen komolyabb elmegyógyintézetbe. Ott beszélgethetnél az asztrálmacskákról a lakótársaiddal.

    VálaszTörlés
  135. Ismiztem 1et kinek uaz a neve, bicskei illetőségű volt akkor - le7 vmi rokona Gyurinak???? :Đ

    Végül is... skinhead volt a fickó...

    VálaszTörlés
  136. A lenácizottak érzékenyebben az emberi jogokra nálatok, jaés még sokan toleránsabbak is pl szemforgató hamis papok sokkal meredekebb emberkáromlásokat levágnak, miközben van jobbikosok közt zsidó, cigány, meleg, és minden, és akko + azzal támadódnak be.

    VálaszTörlés
  137. S mily tettért kéne igazságot szolgáltatni?

    VálaszTörlés
  138. Hitgyüli pl buzikról amit mond, oan még a kurucon sincs. Jó, hogy nincs 6almuk, de én betiltva látnám őket szívesen.

    VálaszTörlés
  139. mijazaz asztrálmacska?

    VálaszTörlés
  140. Vmi többoldalas cikk a szentkoronás alkotmányról, és ezt ők alkrend+döntése címszó alá besöpörték + államellenes igzatás. Kb rákosi rosenfeld mátyás szintű mélypontja az i gazság szolgáltatásnak, jó lenne átvilágítani a teljes apparátust, és kiszórni aki tweljesen 1értelműen politikai +rendelésre, a szocionisták javára dolgozott

    VálaszTörlés
  141. Ők értették félre annak azt hogy Lucy, + hogy napközben is éber az álmodó felem - azaz különösebb meditálás nélkül is alfa agyhullámok. Pedig ennek max boszorkánysághoz van köze, és különben is éter, nem asztrál, ugye az megint más.

    VálaszTörlés
  142. "Szerintem Pogi szülei részéről egyre nagyobb lesz a nyomás hogy hagyja ott a Zsírost és keressen valamilyen kevésbé gáz partnert."

    Évek óta terelgetik Pogit ebbe az irányba, de mivel ennek a két ostoba, agresszív, nárcisztikus idiótának esélye sincs kapcsolatra mással, mindig újra összejönnek.

    VálaszTörlés
  143. "Ha valaki tehetségtelen ahhoz, hogy állításait kézzelfogható bizonyítékokkal támassza alá, az arra a sorsra jut, hogy mindenki hiteltelennek fogja gondolni. Így működik a világ."

    Hohó, és ezt te is tudod?

    VálaszTörlés
  144. Spekuláció. Fényképeket például még nem nagyon láttunk.

    VálaszTörlés
  145. "Hohó, és ezt te is tudod?"

    Én minden ügyemben kirtaktam a blogra minden iratot.

    VálaszTörlés
  146. Sodika a minimálbéres posztoddal valamint az alapjövedelmet támogató hozzászólásaid alapján számomra egyértelműen kiderült, nem csak közgazdasági analfabéta vagy. Hanem marxista is!

    VálaszTörlés
  147. http://66masodperc.blogspot.com/2011/11/arpad-es-kontenerek.html?showComment=1321198488802#c8410786788303431937

    VálaszTörlés
  148. Az asztrálmacska asztrálsíkon élő macska.

    VálaszTörlés
  149. Poop, vonzod a helikoptert? 5 napod van.

    VálaszTörlés
  150. Nyugi.
    Határidőig meglesz rá a pénzem. :)

    Még 17.500 Ft hiányzik a 80 ezerhez.

    VálaszTörlés
  151. "Az asztrálmacska asztrálsíkon élő macska."

    És a családban az nem okoz pánikot hogy az unokatesód annak képzeli magát?

    VálaszTörlés
  152. Micsoda hülye kérdés. Miből gondolod, hogy nem az?

    VálaszTörlés
  153. "Micsoda hülye kérdés. Miből gondolod, hogy nem az?"

    Ez valami olyasmi rögeszme nála, mint amikor te sikeres vállalkozónak képzeled magad?

    VálaszTörlés
  154. És hány nap alatt ér ide a megrendelt repcsi az Újvilágból? Jobb, ha mielőbb megrendeled, mert 20-ára már az asztalodon kell lennie! És az sem mentség, ha anyád barátnője nemet mond rá, attól még ugyanúgy fel kell venned az balfasz-pólót!

    VálaszTörlés
  155. "Micsoda hülye kérdés. Miből gondolod, hogy nem az?"

    Szerinted a katolikus egyház szereti az asztrálmacskákat? És a Jobbik?

    VálaszTörlés
  156. Sneci, sima szállítással akkor sem érne ide huszadikára, ha holnap megrendelnéd, szóval skálázzgass az expressz szállítás díjára is.

    VálaszTörlés
  157. Endre tedd ki a vörös csillagot! Vállald fel nyíltan, hogy marxista vagy!

    VálaszTörlés
  158. A 62500 Ft kiskálázása mellett a rezsit is kifizetted a pátyi házra vagy ezt most erre a hónapra nagyvonalúan anyádra hagytad?

    VálaszTörlés
  159. 1 óra és válaszolok is... Sodival ellentétben járok ugye misére...

    VálaszTörlés
  160. "És hány nap alatt ér ide a megrendelt repcsi az Újvilágból?"

    Itthon olcsóbb.

    "Jobb, ha mielőbb megrendeled, mert 20-ára már az asztalodon kell lennie!"

    Most épp távol vagyok az asztalomtól. Cirka 30 kilométerre.

    VálaszTörlés
  161. "erre a hónapra nagyvonalúan anyádra hagytad?"

    Az életben nem hogy sürgős, de még anyagilag összeegyeztethetetlen dolgok nem léteznek.

    VálaszTörlés
  162. Én nem képzelem magam hanem létezem, elég az :))))))))))

    1 más heiien én 1 ien démonszerű jeles vki vok ám, és itt a konkrétumon van a hangsúly nem azon h macskához hasonlatos v hogy nő. És az át tud 6ni ide.

    De abban a "koordináta" renccerben sikeres ám az az entitás, azazhát ÉN... és ehhez nem kell vállalkozói engedély, így még asse baj, ha nem lesz EVA jövőre...

    Mivel hivatalosan lélek nem létezik, és 1ebek sem, hogy vkinek a lelke pont az enyém, lényegtelen dolog, nem? =D

    Elvégre azon entitás 1ik korábbi verziója sem szerette a kaotlitkus direktelítva 1háuzat!!!!! XD

    Hail Lucifer hail Chaos!!!! jaéspersze hail mich :DDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  163. Sodika hiába kendőzöd el a tényt. Akkor is marxista vagy. Pont.

    VálaszTörlés
  164. "Az életben nem hogy sürgős, de még anyagilag összeegyeztethetetlen dolgok nem léteznek."

    azaz a rezsi és a közterhek befizetése elhalasztva a helikopter megvásárlása miatt.

    a hülyegyerek megint a takaróján túl nyújtózkodik.

    VálaszTörlés
  165. "Az életben nem hogy sürgős, de még anyagilag összeegyeztethetetlen dolgok nem léteznek."

    Magyarul ebben a hónapban kerestél kb 80 nettót, azt mind a helikopterre költöd, a rezsit és a szobád felújítását meg fizeti anyád.

    VálaszTörlés
  166. Sodi tudja mi mennyi, és a saját bevétel-kiadás párosát is jobban tudja nálatok sztem...

    VálaszTörlés
  167. "Magyarul ebben a hónapban kerestél kb 80 nettót, azt mind a helikopterre költöd"

    Nem. Magyarul aki hasznos, az minden szükségére ki tudja skálázni az ellenértéket.

    VálaszTörlés
  168. " aki hasznos, az minden szükségére ki tudja skálázni az ellenértéket."

    Te fizeted a szobádban a födém felújítását hogy ne essen a fejedre az eső maszturbálás közben? Te fizetted a rezsit erre a hónapra?

    VálaszTörlés
  169. "Jobb, ha mielőbb megrendeled, mert 20-ára már az asztalodon kell lennie!"

    "Most épp távol vagyok az asztalomtól. Cirka 30 kilométerre."


    Hoppá! Kezdődnek a kifogások?

    VálaszTörlés
  170. jövő vasárnap ilyenkorra azért már szeretnénk majd látni a bevásárló körutas, kicsomagolós első reptetős videókat!!

    VálaszTörlés
  171. "Te fizeted a szobádban a födém felújítását"

    Szerintem ez felesleges. Jó az a tető.
    Ha eddig nem omlott be, nem pont most tenné.
    Bőven ráért volna tavaszig. De leszarom. :)

    VálaszTörlés
  172. Ha már tényfeltárás,kórház és ilyesmi...

    Sajnos mostanában kórházba kell járnom valakihez és a vacsora illetve a reggeli általában ennyi: 1 szelet szeletelt kenyér,2 szelet felvágott,és egy minivaj.az ebéd még úgyahogy ok...

    Sodi ha esetleg ne adj isten kórházba kell járnod majd valakihez,készülj fel,hogy neked kell fizetni a gyógyszert mert nem adnak (csak ami nagyon fontos,létfontosságú-fájdalomcsillapító az pl luxus),ha nem viszel kaját-gyümölcsöt éhen hal a beteg,ha nem tejelsz egy kis borravalót leszarják a beteget...bizony kiadás...ha lázadsz azzal pedig a beteget szívatod...

    egyébként tessék,itt egy Budapesti kórház-itt tolják a betegeket,az egyik épületből a másikba:

    http://data.hu/get/4416254/008.AVI

    VálaszTörlés
  173. "Ha eddig nem omlott be, nem pont most tenné"

    Ejha, csak kikotyogtad hogy azert kell felujitani a szobadat mert anyad (es valoszinuleg egy szakember) szerint veszelyes hogy beomlik. Ezek szerint nincs tul jo allapotban a patyi kunyho. Edesanyad nem hiszem hogy orulni fog annak hogy ilyen helyzetben helikopterre koltod a penzed. Tenyleg, tud mar rola?

    VálaszTörlés
  174. Csókolom, ha már úgy is fizetni akarsz, akkor már kurvára nem az SZTK-ban kéne. Ha az ember félrerak, akkor ne paraszolvenciára rakjon félre, hanem rendes EÜ számlára. :)

    Egyébként amikor a Hermán élettársát vittük, ugyanazt ebédeltem, mint az ottani betegek. Nekem ízlett, és nem volt szar. Hermánnak pedig tényleg nincs pénze gyümölcsöt vinni, vagy férgeket lefizetni. Mégis mindennel elégedettek. Erről ennyit.

    http://www.youtube.com/watch?v=OhfBDR3KLuE

    A tervezhető műtétet magánkórházban kell elvégezni, és addig várni vele, amíg nincs rá pénz.

    Ami pedig nem tervezhető, az kurvára legyen ingyenes, mert különben minden köcsög fel lesz jelentve valamint megy fel a Kurucra.

    VálaszTörlés
  175. Egyszerű a képlet.

    - ha valami nem sürgős, inkább dolgozom többet, hogy legyen pénz normális helyen megcsináltatni
    - ha pedig sürgős, elvárható az ingyenesség

    Ennyi.

    VálaszTörlés
  176. Mivel olyan előszeretettel vájkálnak itt egyesek mások életében, szerintem alapvetően elvárható lenne tőlük minimum egy magasság/szemszín/kukihossz kombó fel- és bevállalása, nem?

    Én egyébként kék.
    De csak akkor, amikor nem alszom. Mert olyankor viszont határozottan szemhéjszínű.

    VálaszTörlés
  177. "egyébként tessék,itt egy Budapesti kórház-itt tolják a betegeket,az egyik épületből a másikba"

    NA ÉS?

    Mégis milyen legyen a pince?
    Márványpadlós, szökőkúttal? :D

    VálaszTörlés
  178. Akko már inkább fizetnék vkit h látogassa és hordja neki a kaját, de leginkább én mennék a kórházba azt a munkát elvégezni, amiért annak a nővérnek FIZETNEK

    Ez a hálapénz dolog oan, mintha nekem kéne önbíráskodnom, mert a rendőr alulmotivált...

    VálaszTörlés
  179. "Egy friss felmérés szerint a fiatal orvosok 93 százaléka támogatja azt a kezdeményezést, hogy duplájára emeljék azon orvosok alapbérét, akik nem fogadnak el hálapénzt"

    Én is...

    VálaszTörlés
  180. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  181. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  182. NA ÉS?

    Mégis milyen legyen a pince?
    Márványpadlós, szökőkúttal? :D

    Ahol a betegeket tolják,minimum,hogy ne legyen kosz,dzsuva,por,ne folyon ki a lefolyóból a víz a padlóra és ne találkozzanak össze hallotakkal...

    Egyébként az átlagpolgár még inkább a borravalót perkálja ki,mert az nyílván olcsóbb mint egy magánkórház...az ebéddel valóban nincs olyan nagy gond,de a többi,enyhén szólva kevés.

    VálaszTörlés
  183. A Jobbik tele van mindenféle orvossal. Ha te elkezdesz a kurucon lázítani a hálapénz ellen, nagyon gyorsan kinn lesz a Klein dosszié.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.