Ha még nem láttad volna

2011. augusztus 25., csütörtök

Bognár Tibi bácsi panaszt emel

Tisztelt Budapesti Rendőr-főkapitányság!

Tárgy:

Jogsértő Rendőri

intézkedés elleni

panasz

Alulírott Bognár Tibor kérem, hogy az alábbiakban részletezett – álláspontom szerint Emberi,Alkotmányos jogaimat sértő ügyben vizsgálatot lefolytatni szíveskedjék.

2011.augusztus 12-én Budapesten a Hajógyári Szigeten Gyimesi Zoltán által 2011. január 17-én - a 1989.évi III. tv. –ben foglaltak szerint a BRFK-n a Budapest III. ker. Hajógyári szigetre, a Nagyrét területére 2011. augusztus 1-20. között, naponta 10.00 óra és 22.00 óra közötti időpontban bejelentett rendezvényen kívántam részt venni.

Köztudott,hogy a bejelentést a BRFK tudomásul vette, amit 2011. január 18-án kelt igazolásával alá is támasztott. A bejelentéssel kapcsolatban nem állapította meg a hatásköre hiányát, tehát az adott időpontban a bejelentéssel érintett terület bárki számára korlátozás nélkül igénybe vehető közterületnek minősült.

Az 1989. évi III. tv. A Gyülekezési jogról, a rendezvény szervezőjére nézve, egyéb bejelentési, engedélyeztetési kötelezettséget nem ír elő, tehát a bejelentés jogerős, tiltó ok nem áll fenn.

Mindezekből egyenesen az következik, hogy a rendezvény helyszíne a rendezvény időtartamának idején nem vehető igénybe korlátozás nélkül bárki számára. Azon csak az vehet részt, aki a megállapított szabályokat elfogadja és betartja, tehát a terület nem minősül közterületnek.

A gyülekező helyet is rendőrségi kordonnal látták el A helyszínen nagy mennyiségben tartózkodtak egyenruhás és civil ruhás rendőrök. Feltűnt Kalmár Tamás alezredes is.

19 óra 24 perc körüli időben többedmagammal elindultunk a bejelentett rendezvény helyszíne felé,amikor minden előzetes felszólítás nélkül hátulról a BRFK állományába tartozó rendőrök rohantak be a tömegbe,lökdösték a jelenlévőket.

Ezen rendőrök azon kívül,hogy Alapvető Alkotmányos jogom - a gyülekezési jogom gyakorlásában megakadályoztak, a bejelentett rendezvényünk helyszínén jogsértő módon zajló üzleti vállalkozás által bonyolított környezet és természetkárosító,zajszennyező cselekmény helyszínét meglátogatni szándékozó személyeket is megakadályozták a továbbhaladásban. A helyszínen tartózkodó Zagyva György Gyula országgyűlési képviselő több esetben próbálta felvenni a kapcsolatot a helyszíni biztosítás parancsnokával a súlyos jogsértés/bűncselekmény megszüntetése érdekében.

Több helyszínen tartózkodó ügyvéd is intézkedést kért a helyszínen tartózkodó rendőröktől az Emberi,Alkotmányos jogok gyakorlását sértő bűncselekmény megakadályozása érdekében.

Több rendőr egyenruhát viselő személy kézi videó kamerával, valamint a BRFK több „Terepjáró ” kamerás gépkocsija,valamint a Készenléti rendőrség több beosztottja folyamatos felvételt készített a jelenlévőkről,ennek okáról felvilágosítást nem adott.

Ezen rendőrök jogellenes illetve titkos adatgyűjtést végeztek a helyszínen. A folyamatos videó felvétel készítéssel megsértették a személyes adataimhoz fűződő jogomat is.

Kérem panaszomban leírt véleményem szerint a jogbiztonságot,Gyülekezési jogomat,személyes adatok védelméhez fűződő Alapvető jogomat sértő eljárás kivizsgálását.

Kérem intézkedését a jogellenes adatgyűjtés megszüntetéséről,a személyemmel kapcsolatosan a helyszínen tartózkodó rendőri szervek által készített videó felvételek –eseménynaplót is tartalmazó másolatának- kiadásáról.

Kérem büntetőeljárás kezdeményezését a nyomozás lefolytatására illetékességgel és hatáskörrel rendelkező Nyomozó Ügyészségnél az Alkotmányos jogom gyakorlását megakadályozó, személyes adataimmal visszaélő személyek büntetőjogi felelősségre vonása érdekében.

Budapest 2011. augusztus 25. Tisztelettel:

BognárTibor

Bp.1043 M. u.34.

Kérem panaszomat Budapest Rendőrfőkapitányához továbbítani,panaszom átvételét jelen E-mail címemen visszaigazolni szíveskedjék.

213 megjegyzés:

  1. sneci, ha nem recskáztad volna el azt a tüntetést akkor most a te beadványodat olvasnánk...

    VálaszTörlés
  2. Ez a Tibibácsi is egy retardált balfasz. Ha tudja, hogy ki az illetékes, miért nem oda küldi a baromságait? Hogy többen röhögjék ki?

    VálaszTörlés
  3. Szia zsodi!

    Készíts egy leleplező 66 másodpercest az aberrált zsery titkos életéről, amiben megszólalnak neten megismert alkalmi partnerek is, sf pedig szakértőként véleményezi a hallottakat.
    Figyeld meg, személyesen Orbán fog magyarázkodni, amikor kiderül, hogy pártja egy szodomita deviánssal készíttetett propagandafilmet!

    VálaszTörlés
  4. Pedig sneci is milyen extatikus állapotba került a gondolattól, hogy majd szarrá perli a secusokat, Gerendait, meg a fasz tudja még kit.

    VálaszTörlés
  5. Kuplungtárcsa: Jól hangzik a szinopszis, de sneci és a fideszes burnyák egyívásúak, nem bántják egymást. Sztem Sodi még fel is néz erre a ratyira, hogy milyen profin húzza le az adófizetőket és hogy Gery nem buszjegyért kefél, hanem egy pesti lakásért.

    VálaszTörlés
  6. Sneci, milyen sajnálatos, hogy a nagyszabású terveid nem ismét valósultak meg.
    Valami olyasmit tervezgettél, hogy majd veszel egy jegyet és ki-be járkász a szekusok orra előtt. Mi lett az egészből -> otthon huzigáltad a pérót, a nyugdíjas Tibi bá természetesen a tűzvonalban volt..

    VálaszTörlés
  7. "Ha tudja, hogy ki az illetékes, miért nem oda küldi a baromságait?"

    Jaj, ezt te nem érted!
    HADD DOLGOZZANAK! :D

    Azzal is lefoglaljuk őket, ha átküldik máshova. :)

    VálaszTörlés
  8. Sneci és azért nem jelenthet fel a Tibi bácsi amiért közzé tetted itt a személyes lakcímét?

    VálaszTörlés
  9. Megtehetné, de miért tenné? :D

    VálaszTörlés
  10. Sodi, 'tárcsa ötlete nem baromság. Gondolj bele: újra feléd fordulna a sajtó figyelme. Talán még a 168 Tóra is készítene rólad egy új képet. Még ha Gery személyiségi jogi pert is indít ellened – amiért az anyagodnak köszönhetően elvesztette a megélhetését, valamint a jó hírén is csorba esett –, akkor sem kell beszarnod, pár százezer forinttal több vagy kevesebb adósság úgysem számít neked.

    VálaszTörlés
  11. Zsodi inkább csak irigykedik zseryre, ráadásul a tripodos csicskítás miatti szálka is ott van még a szemében. Arról nem is beszélve, hogy azóta már ő is sejti, mi lehetett zsery valódi szándéka az ingyen odaígért szigetjeggyel.

    VálaszTörlés
  12. Leleplező anyagok helyett inkább a rajzfilmparódiánál maradok. Ilyen miatt még Magyarországon nem pereltek be senkit, és nevetség tárgyává tenné magát az, aki mégis megtenné. :)

    VálaszTörlés
  13. A South Parknak is ez a lényege. Rajzfilmben bármit megtehetsz, és ha bárki kifogást emel, ő lesz a köcsög. :D

    VálaszTörlés
  14. Sodi, szóval itt bujkálsz? Rég hallottam felőled. Mesélj! Végül beperelt az értelmi fogyatékos szomódi polgármester?:D

    VálaszTörlés
  15. SoDI, a Bognár Péter az kije a Bognár Tibi bácsinak? Csak mert a tudakozó szerint neki van bejelentett telefonszáma arra a címre, amit leírtál, Bognár Tibornak nincs. Vagy Péter Tibi bá harmadik neve? Gyorsan válaszolj mert különben felhívom és megkérdezem!

    VálaszTörlés
  16. Miért perelt volna be engem bárki is? Nem értem.

    ismeretlenjoakaro:
    Tibi bácsi nem buzi, vannak gyerekei. :D

    VálaszTörlés
  17. Én meg már azt hittem, Tibi bá egy lakásfoglaló cigány, és pont az egyik rokona házába költözött be.

    VálaszTörlés
  18. Ti mindenkit homérnak néztek? xD

    VálaszTörlés
  19. Nem. Csak azokat, akik szeretnek férfitestet nyalogatni.

    VálaszTörlés
  20. hát sóder, hogy te mekkora lúzer vagy, a vén fasz tibi bá ott verette az első sorban, gery még ingyenjegyet is felajánlott neked erre te meg otthon verted a faszod.. pedig mekkora volt a pofád hogy majd jól feljelentesz mindenkit erre az a vén hülye aratja le a babérokat :D
    ez kész :D

    VálaszTörlés
  21. Nem jöhet mindig minden rögtön össze. :)

    VálaszTörlés
  22. De nem zavar, hogy neked soha semmi nem jön össze, ugye?

    VálaszTörlés
  23. Hálásak lehetünk Tibi bának, Hermánnak és Brian Tracynek, nélkülük semmi content nem lenne a blogon.

    VálaszTörlés
  24. Nem zavarja, mert nem igaz ez az állítás. :)))

    VálaszTörlés
  25. Sodi, kurucon tudnak a masztipartis kommentedről? :D
    Csak mert újabban nagyon nyomulsz :D

    VálaszTörlés
  26. Ő nem írta azt a kommentet, de te miért említgeted, mg sokat foglalkozol vele, fantáziálsz netán erről a témakörről???????? xD

    VálaszTörlés
  27. SF, ez a "nem Sodi írta" már kezd unalmas lenni. Mindenki tudja, hogy ő írta, totál egyértelmű az összes erre utaló tényező. Teljesen feleslegesen konspirálgattok, attól még mindenki számára világos a helyzet: Sodi írta. Ha bevallaná végre, akkor is biztosra veszem, hogy senki sem lepődne meg ezen.

    VálaszTörlés
  28. "Ő nem írta azt a kommentet, de te miért említgeted,"

    Leszarom. Jó vele basztatni Sodit :D
    By the way, helytelen szórend. Ismerek fogyatékost, de ő legalább tud beszélni.

    "mg sokat foglalkozol vele, fantáziálsz netán erről a témakörről???????? xD"

    Ha visszaolvasod a HSZ-aimat, akkor megtudod hogy mit gondolok a témáról... lol

    VálaszTörlés
  29. Mordi, te hogy definiálod a "nyomulást"? Sodi blogján utoljára 2008-ban láttam saját anyagot. Nem értem, mióta számít "nyomulásnak" Schilingó Sanya és Tracy anyagainak a kiposztolgatása, és az otthon recskázás.

    VálaszTörlés
  30. SoDI, masztipartival végülis mi volt? sikerült egyre elmenned?

    VálaszTörlés
  31. cicafiú, ma az asztrálvilágban jártam, ott mondta a nagy törzsfőnök szelleme, hogy 'debizonyhogy' sodi írta a masztipartys kommentet. Én legfeljebb arról fantáziálok, hogy egyszer kuruc címlapon lesz a 168órás sneci kép, alatta a sokat emlegetett sodézettel

    VálaszTörlés
  32. Helytelen szórend az ám direkt van, mert vicces.

    Még itt is volt sajátja, de a jobbstartos kontent kár, hogy nincs fennt legalább letölt7ő hétzip formájában, mivel ott is jó sok volt ugye.

    VálaszTörlés
  33. Én legfeljebb arról fantáziálok, hogy egyszer kuruc címlapon lesz a 168órás sneci kép, alatta a sokat emlegetett sodézettel

    Az tetszetős lenne. A trollok száma hirtelen megemelkedne harmincról kb. tízezerre :D

    VálaszTörlés
  34. Cicafiúk és lábatlanok RAUS!

    Már futnak is! xD

    VálaszTörlés
  35. "Amm not géj ;D"

    Ezeket de megjegyeztem anno, meg am megtaláltam az Advanced Art-ot, véletlen jutubos kóborlás közben, régi 20 éves kazin voltak meg nekem tőlük számok, sertrex, meg polimer, mind rég sz*rráment. Bezzeg a maxellek meg a basfok bírták az idő vasfogát, ami elszűállt felettük XD

    VálaszTörlés
  36. nem tom kivel téveszt itt össze bárki is, de nekem mindkét lábam megvan ... szöröstül böröstül ...

    VálaszTörlés
  37. Ugyan már, nem kell azt szégyenleni. Stauffenberg például elvesztette a bal szemét, a jobb kezét és a bal kezén két ujjat. Ezután azzal viccelődött, hogy sosem tudta mit lehet kezdeni annyi ujjal.

    VálaszTörlés
  38. Ja, azon kívül megpróbálta megölni Hitlert, de a szerencsétlen csak az egyik savkioldós indítót tudta elindítani a keze miatt.

    VálaszTörlés
  39. Tényleg honnan veszitek hogy Mandynek nincs lába? Ez már a régi Sodiblogon is téma volt, de már akkor se lehetett tudni honnan ered.

    És mi a fasz az asztrál világ??

    VálaszTörlés
  40. Azt susogják az éjszaka sötét alakjai, hogy elbaszta egy vonat.

    Mi az asztrál világ?
    SF lakóhelye. Onnan küldi a masztipartis okosságot a halandó embereknek.

    VálaszTörlés
  41. Asztrálsík, de mivel mindenkinek van asztrálteste, most is ott vagytok ti is, oda mentek álmotokban, (először...) oda kerül aki meghal, am ez a telepátia közege is, és én ott valóban kicsit 'aktívabb' vok az átlagnál. Pl meg t'ok jelenni álmodban... :)

    "A cicának barátja a sötétség. ;ß"

    VálaszTörlés
  42. "Ezután azzal viccelődött, hogy sosem tudta mit lehet kezdeni annyi ujjal. "

    Ezek a szavak Sneci szájából is tuti elhangzanának ha őt is valami hasonló baleset érné.

    VálaszTörlés
  43. Nana! Három ujjal nem lehet recskázni. Meg egész nap válaszolgatni kommentekre munka helyett!

    VálaszTörlés
  44. Amúgy se vonjunk párhuzamot Stauffenberg és Sodi között. Pl. Stauffenberg hithű katolikus volt. Három évet végigszolgált a Wehrmachtban. Ilyenekre Sodi nem lenne képes.

    VálaszTörlés
  45. akinek 2 lába van, nyujtsa fel a kezét!

    VálaszTörlés
  46. Az mit csináljon akinek 3 van? ;P

    VálaszTörlés
  47. Hosszú kezem, meg hegyes könyököm, az van. :)))))))))
    Sodi is katolikus, mondjuk én refi vok. Keresztlevelem is van. A zöldtornyú templomban adták Neszmélyen.

    VálaszTörlés
  48. Hajj, de figyelmetlen vagyok a saison du concombre vége felé!
    *felrakja a kezét*

    VálaszTörlés
  49. Most jut eszembe Sodi, úgy két hete azt magyaráztad, hogy augusztus 20-án befizetsz valami rendezvényre a Gellért-hegyre vagy hova, és onnan fogod jól lakottan nézni a tűzijátékot.

    Ezt sikerül megvalósítani? :)

    VálaszTörlés
  50. Sőt! Mind az ötszázhatvanhárom nőjét viszi! :D...

    ... most komolyan azt hitted hogy van esély Sodi kimozdulására?

    VálaszTörlés
  51. google+ wan walakinek?

    VálaszTörlés
  52. Írta, hogy nem volt, illetve írta, hogy menni fog 1általán, meg hát csak említette, hogy le7 hogy. De jó City Grill volt a Gellérten, de de mán nincsmeg.

    VálaszTörlés
  53. Igényeltem +hívót, rányomtam ott, de még nem küldtek, majd szól6ok ha nekem lesz. Persze nem biztos, hogy én meg t'ok majd hívni oda, iwiwen se adtak először sokáig meghívót...

    VálaszTörlés
  54. nyomd át a mailcímed oszt küdök egy meghivót!

    VálaszTörlés
  55. Elküldtem arra a jutubra, amivel egyet odakommenteltél od090-re

    VálaszTörlés
  56. Sodi olyan, mint a mormota. Tavasszal kidugta a fejét a lyukból, meglátta a saját árnyékát, megijedt, majd visszabújt, és azóta senki se látta.

    VálaszTörlés
  57. SF: "Asztrálsík, de mivel mindenkinek van asztrálteste, most is ott vagytok ti is..."

    Azt írtad, az asztrálsíkban szeretsz férfitesteket nyalogatni. Na most ha ez ugyanaz a világ, ahol mi is vagyunk, akkor te tulajdonképpen buzi vagy. Ideje beismerni; ezen se lepődne meg senki igazából.

    VálaszTörlés
  58. nem tom hova kommenteltem, mert nem szoktam ilyeneket megjegyezni, de a meghivo kiment ... de én máris dölök be az ágyba, mert leszakad a szemem ---

    VálaszTörlés
  59. Ó köszi, látom meg is jött :)))))))

    VálaszTörlés
  60. http://www.youtube.com/watch?v=ZWd_jEMTfjo

    Régi szép idők :(

    VálaszTörlés
  61. Mandy, te jovonk.infós sinoista iszlamofil vagy? lol

    VálaszTörlés
  62. Nem, ÉN vok ódkilences, ide lőjjetek. Ód energia, fekete lyuk, a képen is az a kék 9-es, az meg azért mert 1999 az meg azért mert csak

    VálaszTörlés
  63. Amíg az arabok otthon vannak, nincs baj velük. Kína, Oroszország meg nem ellenségek. Jól néznek ki a kínai csajok. Cicaszemek. :)

    VálaszTörlés
  64. Jól néznek ki a kínai csajok. Cicaszemek. :)

    Ezt a fajgyalázó megnyilvánulást most kivételesen elengedem a fülem mellett....

    VálaszTörlés
  65. SF, ha szexi cicalányként megjelensz az álmomban, elhiszem neked, hogy nem vagy buzi!

    VálaszTörlés
  66. FajTA? Mit gondolsz, honnan jöttek a magyarok ide?

    VálaszTörlés
  67. Nem, de ha elég lányos az arca, leszophat!

    VálaszTörlés
  68. BREAKING NEWS!!!!!

    SOÓS JÓZSEF UTOLSÓ POKOLI TÖRTÉNETE PÁTYRÓL!!!!!

    2011. AUGUSZTUS 25.-ÉN nem sokkal este 10 UTÁN Klein (Kiss) Ábrahám elhagyta a Kiss-villát. Meglehetősen zavart állapotban volt, távozását nem tudta megindokolni, bár azt tagadta, hogy az utóbbi napokban MEGRENDEZETT masztiparti MIATT hagyta el OTTHONÁT!!!

    Megkérdeztük Endrét is, aki - sunyi félmosollyal - csak annyit mondott:

    "A titok nyitja az átlagon felüli intim méretem"

    Megkérdeztük volna S.F.-et is, de rá olyan állapotban találtunk, amit inkább nem szeretnék kommentálni.



    Miután Árpád holnap hazatér horvátországi nyaralásából, a Hírháttér Multimédia Nemzetközi Anti-Echelon Központ visszatér eredeti rendeltetéséhez, és ebben SENKI, MÉG A ZAMBIAI TITKOSSZOLGÁLATOK SEM ÁLLÍTHATNAK MEG BENNÜNKET!!!!

    SÁRKÖZY, TUDOD A TÖRVÉNYT!!!!!! KADHAFI MINDEN CSONTJÁÉRT, EGY FRANCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    AMIKOR NAGYBETŰVEL ÍROK, AZT ÚGY KELL ELKÉPZELNI, HOGY KÖZBEN KIABÁLOK!!!!!!!!

    Üdvözlettel

    Soós József (oknyomozó, tényfeltáró, orbánpatkány által üldözött Echelon-tanú, a világ 2. legjelentősebb Echelon-tanúja, a Szilágysomlyói Repülő Szabadegyetem okleveles kvázi-diplomása, a Beregszászi Motörhead Cover Band egykori basszusgitárosa, két nő férje, háromszorosan elvált, négyszeresen özvegy, 6 törvényes és 11 törvénytelen gyermek apja, a cseh titkosszolgálatoknak dolgozó szlovák kettős ügynök 2002 május 3.-tól május 5.-ig, 13 ország jelenlegi, 41 ország volt állampolgára, a Világ Második Leghosszabb Aláírásának büszke birtokosa, az egyetlen ember, aki egyszerre ismeri, broni, tex, beda és lüszi valós személyazonosságát, BIZONY, MÉG ÁRPÁD SE)

    VálaszTörlés
  69. Basszátok meg, tegnap a sörfesztiválon voltunk a Várban, kurva másnapos vagyok.

    Viszont Sodi, kijárhatnál ilyen eseményekre (is) tudósítani, megkóstolni a söröket (a Delirium RED isteni finom, nem hittem volna hogy egyáltalán iható lehet a meggysör, ráadásul alattomos egy geci ez: olyan, mint ha üdítőt innál, észre se veszed hogy 8,5% az alkoholtartalma, 3 korsó után igencsak fejre lehet tőle állni) és véleményt írni róluk, kérdezgetni az utca emberét, meg ilyenek. Miért nem csinálsz ilyet? Még rá is érnél napi laza 4 óra meló mellett.

    VálaszTörlés
  70. Mandy góglét optimalizál nekem. De jó. :|

    Gery: Ízlések és pofonok. A gasztronómia engem akkor érdekel, ha a hagyományokra való hivatkozással feministákat lehet pukkasztani vele. :D

    VálaszTörlés
  71. minek iszik az, aki nem bírja? :)))

    hehe ...

    VálaszTörlés
  72. SoDI, mikor lesz neked comming out-od a masztipartival kapcsolatosan?

    VálaszTörlés
  73. Sodi, azért nem árt, ha megtanulsz főzni. Nem szükséges mesterszakáccsá válnod, elég csak pár dolgot megtanulnod. Ugyanis a nők imádják, ha egy férfi független, és ha esetleg elutaznak egy napra, nem hívja fel őket a férjük, és nem üvölti bele a telefonba, hogy "ÉHEN HALOK!". És ha magadra főzöl, az egészségesebb is, mint a mirelitpizza.

    VálaszTörlés
  74. Ugyan, erre az egy hétre minek megtanulni főzni. Elvégre a jövő héten már beköszönt az ősz, addigra meg Sodinak meglesznek az erre a célra fizetett alkalmazottai. Minek megtanulni a rántotta készítését, ha az alatt az idő alatt kiskálázol egy heti éttermi ebéd költségeit? Evidenciák...

    VálaszTörlés
  75. Sneci, alig egy utcányira tőled vár rád egy barátságos, befogadó otthon. De hiszen tudod, a pizzát is oda szoktad rendelni. Gondolj csak bele, nem kell többé rezsire skáláznod, ott is jó a mobilnet, és a melódból vehetnél annyi műszaki cikket amennyit csak akarsz. Végre megszabadulnál anyádtól is, akivel összeférhetetlen életmódotok miatt gyakran ordibálsz, mert aki a kádári rendszerben szocializálódott nem értheti a mai kor vérprofi vállalkozójának hozzáállását az élet dolgaihoz. Legközelebb mikor pizzát rendelsz a máltaiakhoz vedd alaposan szemügyre az épületet, meglátod, hogy micsoda luxus vár majd ott rád, még takarítani is fognak utánad.

    Páty, Csilla von Boeslager u. 3

    A szerető otthon.

    VálaszTörlés
  76. masztiparis, recskázol?

    VálaszTörlés
  77. "Ugyanis a nők imádják, ha egy férfi független, és ha esetleg elutaznak egy napra, nem hívja fel őket a férjük, és nem üvölti bele a telefonba, hogy 'ÉHEN HALOK!'."

    Ez mind igaz, de nem az én stílusom. :)

    "Elvégre a jövő héten már beköszönt az ősz, addigra meg Sodinak meglesznek az erre a célra fizetett alkalmazottai"

    Egyébként hosszútávon tényleg ez a gondolkodásmódom. :D

    VálaszTörlés
  78. Különben Tibi bácsinak miért ilyen pocsék a helyesírása?

    VálaszTörlés
  79. Sodi szerintem hosszabb távon nagyon csúnya világ fog várni, pláne ha anyád majd kidől mögüled.:)
    Egyébként mi a te stílusod?Az ,hogy anyád "törli kis a seggedet" még 30 évesen is te élet alól felmentett szerencsétlen barom?

    VálaszTörlés
  80. "Egyébként hosszútávon tényleg ez a gondolkodásmódom. :D "

    Meglepően jól látod a jövőt sneci. Egy apró kiegészítés, az alkalmazottakat nem te, hanem az otthon fizeti majd, természetesen.

    VálaszTörlés
  81. Sodi nem értem miért tagadod ennyire a masztipartyt?Mondjuk kicsit buzis dolog 4-5 másik hapsi farokverésére izgulni LOLLL

    VálaszTörlés
  82. "az alkalmazottakat nem te, hanem az otthon"
    Milyen otthon?Sodi a híd alatt fog élni.Ott max. pár csótány lesz a személyzet.

    VálaszTörlés
  83. Sodi inkább mesélj a diplomádról.Faszán elkúrtál pár évet rá és az eredmény ismét 0 lett.

    VálaszTörlés
  84. http://www.maltai.hu/?action=intezmeny&intezmenyid=307

    Ide fogja beadni az anyja, szerintem már megy az egyeztetés..

    VálaszTörlés
  85. Na már várom ahogy Sodi mindjárt előadja a laza yuppie-t.

    VálaszTörlés
  86. MASZTIPARTIs SoDI!

    VálaszTörlés
  87. "Ez mind igaz, de nem az én stílusom. :)"

    Azért elgondolkodhatnál a dolgon. Ha te lennél Brad Pit, lehet, hogy bármelyik nő szívesen főzne rád, de lássuk be, nem ez a helyzet. Mivel jávorszarvasfejed van, kénytelen vagy valamilyen jó tulajdonsággal kompenzálni ezt. Az nem elég, ha belesuttogod a lány fülébe, hogy nagy farkad van...

    VálaszTörlés
  88. Sajnos Sodi még mindíg ott tart, hogy szerinte elég a "nagy farkam van szöveg".Sajnos ezt látta a Tv.-ben, egyéb tapasztalata nincs.
    Azt simán el tudom képzelni, hogy valami nő behülyíti.Emberünk szépen elfecsegi amit nem kéne, anyuka kidől mögüle és a nő élete végéig rajta fog élősködni.Na az lesz csak az igazi LOL

    VálaszTörlés
  89. Egyébként viccen kívül, a megfelelő zenei választék miatt tényleg egy olyan rádiót hallgatok meló közben, amit fogyatékosok készítenek fogyatékosaknak. :D

    http://lepesradio.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=74

    VálaszTörlés
  90. De Sodi csak nettó 34 ezret keres havonta. Megnézném azt a nőt, aki rajta akar élősködni...

    VálaszTörlés
  91. "Sajnos Sodi még mindíg ott tart, hogy szerinte elég a "nagy farkam van szöveg"."

    Csak megfelelő célközönség esetén. A marketingben ezt hívják pozicionálásnak. :)

    VálaszTörlés
  92. "De Sodi csak nettó 34 ezret keres havonta."

    Szerencsétlen fasz... A havi bevételem stabilan 100 ezer forint felett van. Jelenleg pusztán melóból is, és kiterjesztetten tavaly április óta átlagban is. A céget pedig, ami a nagy semmiért zabálja a pénzt még adott havi nulla forint bevétel mellett is, épp most számolom fel, és cserélem le olyanra, ahol ügyvezető a rokkantnyugdíjas. Saját magam után pedig ezek után csak a tényleges megbízási szerződési kivét után fizetek 50%-os járulékot és adót (az muszáj lesz, mert a leendő ügyvezetőről nem hinnék el, hogy a rossz kezével maga programoz). Ahogy ez minden normális országban, így az USA-ban is van.

    Minden normális országban úgy néz ki az adó, hogy X forint bevételed van, kivonod belőle a kiadásaidat, az eredményt megszorzod egy Y számmal, és elutalod az adóhivatalba.

    Mert ez így igazságos.

    Adózni kivét és év végi nyereség után, havi járulékozni pedig azon az áron, amilyen áron egy nagykorú, saját maga után biztosítást fizető ember kapja az egészségügyi ellátást.

    VálaszTörlés
  93. Az, hogy most olyan időszak után akarnának tőlem több százezer forint adót behajtani, amikor kurvára nem csináltam semmit (de SZÓ SZERINT SEMMIT), csak otthon ültem, és blogolgattam, kurvára felbaszta az agyam, ezért a torz állapotot mindenképp el akarom mozdítani az igazságos irányba, na. :)

    VálaszTörlés
  94. SoDI írta...
    "Egyébként viccen kívül, a megfelelő zenei választék miatt tényleg egy olyan rádiót hallgatok meló közben, amit fogyatékosok készítenek fogyatékosaknak. :D"

    Snecike, hiába kerülgeted a témát, anyád már intézkedik a hátad mögött, hogy megteremtse a számodra ideális életkörülményeket. Biztosan észrevetted már rajta, az utóbbi időben a megszokottnál türelmesebb az idegrohamaid és az állandó ordibálásod miatt. Ez annak a jele, hogy megkapta a táv-diagnózist dr. Trosokk Elek elmegyógyásztól (aki kiemelkedő eredményeket ért el a snecológia területén, és kezelte már Molnár F. Árpádot is), tehát tudatában van betegségednek. Ő javasolta neki a Pátyi Gondviselés Házát, ami stresszmentes, ideális szanatóriumi körülményeket nyújthat számodra.

    Felnőtt csecsemők gondozása, Páty, Csilla von Boeselager u. 3.

    VálaszTörlés
  95. Már megint sunyin beleszámolod a kártérítéseket, te fasz.

    Azok nélkül valóban 34 körül vagy, sőt, lehet hogy ott se xD

    VálaszTörlés
  96. "Az, hogy most olyan időszak után akarnának tőlem több százezer forint adót behajtani, amikor kurvára nem csináltam semmit (de SZÓ SZERINT SEMMIT), "
    Ehhez képest azt pofázod állandóan,hogy rengeteget dolgzol.Ez időszak amúgy kb 30 éve tart nálad. :)

    VálaszTörlés
  97. Mi van Sodi megint szarban vagy?Még egy koszos kis Bt.-t sem lehet rád bízni.Egyátalán te mire vagy alkalmas az otthon ücsörgésen és a faszverésen kívűl?

    VálaszTörlés
  98. "csak otthon ültem, és blogolgattam"

    Mi neked a blogolás? Hogy felbaszol egy-egy ilyen brájentrészis szarságot? Hát ez komoly teljesítmény :)

    "a megfelelő zenei választék miatt tényleg egy olyan rádiót hallgatok meló közben, amit fogyatékosok készítenek fogyatékosaknak. :D"

    Úristen, hát ez tényleg fogyatékosoknak való, belehallgattam. Baby Sisters, atyaég, Sodi, ez neked bejön? És még én vagyok buzi... :)

    VálaszTörlés
  99. A havi 34 az melyik szint a Sodi féle skála szerint?Kisnyugdíjas vagy valamelyik 3. világbeli ország down under szintje?

    VálaszTörlés
  100. Fúj, ez tök ratyi.

    Nesze, itt egy normális netrádió: http://rautemusik-extreme.radio.de/micro/rautemusik/index.jsp

    VálaszTörlés
  101. "Egyébként viccen kívül, a megfelelő zenei választék miatt tényleg egy olyan rádiót hallgatok meló közben, amit fogyatékosok készítenek fogyatékosaknak."
    Na ilyen kommentek miatt tartalak én téged súlyosan fogyatékosnak.

    VálaszTörlés
  102. Sneci, havi 34-ből mikorra lesz meg a medencés iroda, kiszámoltad már?

    VálaszTörlés
  103. Dögkutas Dzsánkárló: "Gery nem buszjegyért kefél, hanem egy pesti lakásért."

    Mivan?! :)

    VálaszTörlés
  104. "Egyátalán te mire vagy alkalmas az otthon ücsörgésen és a faszverésen kívűl?"

    pl. tud 20 métert gyalogolni a 2 kilós laptopjával halálhörgések nélkül. Aztán, 1 kilóméteres körzetben kiszimatolja a brian tracy, shlingloff és egyéb recskamesterek portékáit, amire nem sajnál 100 ezreket költeni. Sorolhatnám még a speciális képességeit, de már ez a kettő is hihetetlen. Snecike egy superman... http://www.derangedshaman.com/wp-content/uploads/2011/05/downsuperman1.jpg

    VálaszTörlés
  105. "Sneci, havi 34-ből mikorra lesz meg a medencés iroda, kiszámoltad már? "
    Nem is tud úszni...

    VálaszTörlés
  106. "BognárTibor


    Bp.1043 M. u.34."

    Igényes ember...

    VálaszTörlés
  107. mentőmellénnyel vagy úszógumival fog kváziúszni az irodai medencében. de ne kelljen már evidenciákat...

    VálaszTörlés
  108. Bemásolom ide a Sodi-féle társadalomfelosztást:

    29-55 – underclass (Sodi ide tartozik)
    56-80 – lumpen
    81-150 – proletár
    151-200 – alsó-középosztály alja
    201-300- alsó-középosztály közepe
    251-400- alsó-középosztály teteje
    401-500- középosztály közepének az alja
    501-750- középosztály közepe
    751-1000- középosztály közepének a teteje
    1001-1500- felső-középosztály alja
    1500-2000- felső középosztály közepe
    2001-3000- felső-középosztály teteje
    3001- gazdagok

    VálaszTörlés
  109. elég lol, sneci épphogy belecsúszik az underclassba a 34 ezrével.

    VálaszTörlés
  110. "A havi bevételem stabilan 100 ezer forint felett van"

    sneci, mi a VÁLLALKOZÓI bevételeidről beszélünk, nem a bevételeidről, amelyek közé te besorolod a kártérítést is.

    a vállalkozói bevételeid, az általad közöltek szerint számolva átlagban havi nettó 34 ezer forintot tesznek ki. ez a vállalkozói teljesítményed idei eredménye (aug. 21-ig számolva), sneci. silingóval és tracyvel, meg a 28 egyetemi féléveddel ide sikerült eljutnod a munkába lépést követő másfél év alatt. nettó 34 rugó havonta.

    szerinted azok az évfolyamtársaid, akik callcenterben dolgoznak, mennyit kapnak havonta nettóban?

    VálaszTörlés
  111. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy amikor Sodi 5 ezret ajánlott fel védelmi pénz gyanánt Tomcatnek, arra a fizetése 10%-aként hivatkozott. De végül is Sodi 50 ezres fizetéssel is csak undeclass.

    VálaszTörlés
  112. V: "Mi van Sodi megint szarban vagy?"

    Milyen 'megint'? Milyen 'szarban'? :) Nincs szar, megoldom én. Egyébként nem a Bt-től kérik a pénzt, hanem tőlem, mint alkalmazottól kérik letiltani. LOL. Hülye leszek, inkább felszámolom az egészet ebben a formában.

    "Ehhez képest azt pofázod állandóan,hogy rengeteget dolgzol."

    Ez hogy jön ide? Funkcionális analfabéta vagy.

    Gery: "Úristen, hát ez tényleg fogyatékosoknak való, belehallgattam. Baby Sisters, atyaég, Sodi, ez neked bejön? És még én vagyok buzi... :) "

    Mindenféle zene. Ez tetszik. :)
    Nincs olyan szűk repertoár, mint a NeoFM-nél vagy a Class FM-nél. Azok unalmasak.

    "Nesze, itt egy normális netrádió: http://rautemusik-extreme.radio.de/micro/rautemusik/index.jsp"

    Jó, majd belehallgatok.

    "Mivan?! :)"

    Arra céloz, hogy a nejed biztos valami fideszes káder. Szerintem is esélyes.

    ""Egyátalán te mire vagy alkalmas az otthon ücsörgésen és a faszverésen kívűl?"

    Mindjuk webfejlesztésre.

    "Bemásolom ide a Sodi-féle társadalomfelosztást"

    bla bla bla.
    Ez a lista továbbra is érvényes.
    Az önkritika a felemelkedés igazi záloga.

    "a vállalkozói bevételeid, az általad közöltek szerint számolva átlagban havi nettó 34 ezer forintot tesznek ki"

    Mi ez 34 ezer?
    Ja, vágom. 400 Ft napi 4 órában, hétköznapokon.
    Ez továbbra is benne vannak a tavalyi 100%-osan elbaszott hónapok. No meg hétvégéken is dolgozni szoktam, azt sem számolod bele. :)

    Az utóbbi hónapokban ugyanakkor stabilan 100-as felett vagyok. Kártérítés nélkül is.

    VálaszTörlés
  113. "a fizetése 10%-aként hivatkozott"

    A hivatalos fizetésem közel 10%-ára. Minimálbérnél magasabbra büdös életben nem fogom bejelenteni magam. Inkább elköltségelem a többletet.

    VAGY befizetem utána a 10%-os céges nyereségadót. (Az egy olyan adó, amit nagyon szívesen fizetek.)

    VálaszTörlés
  114. Sodi már megint a torkodig lenyomták a faszt és megint a saját szarodba dörgölik az orradat.Kell ez neked?:)

    VálaszTörlés
  115. "Milyen 'megint'? Milyen 'szarban'? :) "
    Ok rosszul írtam.MÉG MINDÍG SZARBAN VAGY.:)
    "Ez hogy jön ide? Funkcionális analfabéta vagy."
    Vazzeg te már saját szövegedet sem tudod értelmezni?

    VálaszTörlés
  116. "Az önkritika a felemelkedés igazi záloga."
    Na pont ezért vagy te olyan mély sötétben, a béka segge alatt kisfiam, hogy zseblámpával kell felfelé világítanod,hogy valaki észrevegyen
    "Ez továbbra is benne vannak a tavalyi 100%-osan elbaszott hónapok. "
    Évekről van szó Sodi.

    VálaszTörlés
  117. "Arra céloz, hogy a nejed biztos valami fideszes káder. Szerintem is esélyes."

    Nem nyert :) Nálam a szex élvezet, nem azért csinálom hogy elérjek valamit az életben, például egy BKV jegyet. Tudom, neked fárasztó, és egyébként se jutnál másképp előre, de nem kell magadból kiindulni. A "nejemet" pedig szeretem, bár nem tudom, van-e értelme ilyen szavakat használni, mert fogalmad sincs hogy mi az.

    "Az önkritika a felemelkedés igazi záloga."

    LOL :)

    "Minimálbérnél magasabbra büdös életben nem fogom bejelenteni magam. Inkább elköltségelem a többletet. "

    Magyarán adót csalsz, és erre még mindig büszke vagy.

    VálaszTörlés
  118. Sodi egyébként ha nem lennél súlyosan korlátolt,fogyatékos a funkcionális analfabéta.Akkor már rájöhettél volna,hogy nem azon van a hangsúly, hogy 34 vagy 100 ezret keresel.Az a lényeg,hogy a kurva nagy pofádhoz képest lófaszt nem keresel.Neked pl nagy dolog ,hogy veszel egy szaros webcamot.Ha akarom mindennap veszek egy webcamot amit kidobok a kukába poénból.

    VálaszTörlés
  119. "Magyarán adót csalsz, és erre még mindig büszke vagy. "
    Ez még ahhoz is hülye,hogy adót csaljon.Egész egyszerűen ennyi vagy még ennnyi sem jön össze az anyja által összekukázott munkákból.

    VálaszTörlés
  120. megint hazudni próbálsz, sneci. ezt te írtad:

    "2011-ben eddig 774 600 Ft bevételem volt."

    és ebben benne volt a februárban kapott 200 ezer ft kártérítés.

    marad tehát 554.600,-Ft. ezt 8 hónappal leosztva marad havonta bruttó 69.325,-Ft. ebből a bruttó havi bevételből le kell vonni a közterheket, állításod szerint 35.000 Ft-t fizetsz. marad tehát havi 34.325,-Ft nettó.

    ebben nincs benne a tavalyi év. ez az idei éved, amelyik már nem volt elbaszva, eredménye. nettó 34 rugó /hónap.

    VálaszTörlés
  121. Egy nagyon szerény nyugdíj így 30 évesen.Mennyit keres a kukás vagy McDonaldsban egy eladó?

    VálaszTörlés
  122. az új 4 órás közmunkások havi 46.800 bruttót keresnek majd. talán ezzel kéne próbálkoznod, sneci. elvisznek miskolcra építkezésre, lehúzod a 4 órát, utána meg elleszel a konténerben a maradék 20 órában, mivel 3g ott is van.

    VálaszTörlés
  123. Adócsalás az, ha családon belül más lesz az ügyvezető, és én bizonyos időszakonként megbízási díjakat veszek fel tőle, ami után tisztességesen leadózom?

    Ez elég érdekes elgondolás, de megnyugtatlak: nem adócsalás.

    VálaszTörlés
  124. "Csak "adóoptimalizálás"... tudjuk..."

    Az Aviator című filmben van DiCaprio-nak egy olyan mondata, ami a legszebb dolog, ami filmből valaha megtanulhatsz.

    Kérdezik tőle, hogy nem-e érzi vesztegetésnek, amit elkövetett.
    - De igen. Abszolút annak érzem.
    Döbbent csend, majd tétova kérdés:
    - Ezt megmagyarázná, kérem?
    - Uram, Önöknél van a törvényhozói hatalom. Alkossanak olyan törvényt, hogy tilos megvendégelni a tenderek döntéshozóit, ÉS ÉN KÉSZSÉGESEN BE FOGOM TARTANI.

    Erről kb. ennyit.

    VálaszTörlés
  125. V: "Vazzeg te már saját szövegedet sem tudod értelmezni?"

    Kapcsolatot teremtettél aközött, hogy "sokat dolgozom", és hogy évekkel ezelőtt adóhátralékom keletkezett, amikor túl későn adtam vissza a vállalkozóit. Ez pedig logikátlan dolog, tehát funkcionális analfabéta vagy.

    "Évekről van szó Sodi."

    Á, nem. A tapasztalat is érték.
    Értékesebb, mint a pénz.

    "Magyarán adót csalsz, és erre még mindig büszke vagy."

    Nem. Csak hülye leszek többet kivenni, miközben a pénzt a cég fejlesztésére is fordíthatom. A befektetésre nem kell sajnálni a pénzt.

    "Az a lényeg,hogy a kurva nagy pofádhoz képest lófaszt nem keresel"

    Két adat...
    Napi átlagmunkám idén 4:35:05.
    Munkanapokra felszorozva az "1+(2/0.07)*0.01" értékkel: 5:53:41
    Kártérítés nélküli idei bevétel 604 600 Ft.
    Oszt 8-cal osztva ez havi 75 575 Ft.
    A munkanapi 8 órának 74%-át dolgoztam le idén.
    Vagyis a havi bevételemet 8 órához 1,35-tel kell felszorozni.

    Ez azt jelenti, hogy a 102 026 Ft-ot kereső emberekkel vagyok egy kategóriában. Tehát 100 ezer Ft felett vagyok havi átlagban.

    És ez még csak szerény becslés, mert ha az ember sokat dolgozik tömbben, akkor dupla olyan hatékony, mintha megszakításokkal tenné ugyanezt.

    VálaszTörlés
  126. "...tehát funkcionális analfabéta vagy."


    van valami más beszólásod is, gecifejü? ez a funktionális analfabetizmus kezd uncsi lenni ...

    VálaszTörlés
  127. SoDI írta...

    "Csak "adóoptimalizálás"... tudjuk..."

    Az Aviator című filmben van DiCaprio-nak egy olyan mondata, ami a legszebb dolog, ami filmből valaha megtanulhatsz.

    Kérdezik tőle, hogy nem-e érzi vesztegetésnek, amit elkövetett.
    - De igen. Abszolút annak érzem.
    Döbbent csend, majd tétova kérdés:
    - Ezt megmagyarázná, kérem?
    - Uram, Önöknél van a törvényhozói hatalom. Alkossanak olyan törvényt, hogy tilos megvendégelni a tenderek döntéshozóit, ÉS ÉN KÉSZSÉGESEN BE FOGOM TARTANI.

    Erről kb. ennyit.


    a hazafias cselekedetröl meg ugyanannyit ...

    VálaszTörlés
  128. ok, éppen megkerested a rezsire valót 4 órában. A fennmaradó 20 órában mi a fenét csináltál? A nap bármely szakában bekommenteled, hogy "na melózok", tehát nem úgy tűnik, hogy csak 4 órát gürcölsz a semmiért, hanem sokkal többet...

    VálaszTörlés
  129. "Évekről van szó Sodi."

    Á, nem. A tapasztalat is érték.
    Értékesebb, mint a pénz.


    és mit tapasztaltál? se munkahelyed nem volt normális, se nöd nem volt normális ... tulajdonképpen mit tapasztaltál?

    VálaszTörlés
  130. 75 ezret keresel, ebből 35 ezret kifizetsz járulékokra és adóra, mint azt korábban írtad. Marad 40, tehát ugyanott tartunk.

    Mellesleg leszarom, hogy mennyit keresnél, ha napi nyolc órát dolgoznál. Az érdekel, most mennyit keresel.

    Szerinted, ha egy részmunkaidőstől megkérdezik, mennyi a fizetése, arra kíváncsiak, hogy mennyit keresne, ha teljes munkaidőben dolgozna?

    VálaszTörlés
  131. "A fennmaradó 20 órában mi a fenét csináltál?"

    Sokszor reggeltől estig a 4 óra munka kitölti a napot. Az időgazdálkodásra ezért kurvára rá kell gyúrnom, ezt aláírom. :D

    VálaszTörlés
  132. "Két adat...
    Napi átlagmunkám idén 4:35:05.
    Munkanapokra felszorozva az "1+(2/0.07)*0.01" értékkel: 5:53:41
    Kártérítés nélküli idei bevétel 604 600 Ft.
    Oszt 8-cal osztva ez havi 75 575 Ft.
    A munkanapi 8 órának 74%-át dolgoztam le idén.
    Vagyis a havi bevételemet 8 órához 1,35-tel kell felszorozni.

    Ez azt jelenti, hogy a 102 026 Ft-ot kereső emberekkel vagyok egy kategóriában. Tehát 100 ezer Ft felett vagyok havi átlagban."


    ki nem szarja le a számaidat? ez mind csak olyan büvészkedö hülyeség, amibe még rodolfó nagymester se ment bele ...

    VálaszTörlés
  133. Nem részmunkaidőben dolgozom, csak eddig lusta voltam, és hozzá nem értő az időgazdálkodás témájához. :)

    VálaszTörlés
  134. "se munkahelyed nem volt normális"

    Normális (bejárós, 8 órás) munkahelyet soha nem is akarok. Soha nem is lesz. Úgy akarok meghalni, hogy soha nem volt. :)

    VálaszTörlés
  135. "Nem részmunkaidőben dolgozom, csak eddig lusta voltam, és hozzá nem értő az időgazdálkodás témájához. :)"

    Az lehet, de akkor is a valós fizetésed alapján sorolunk be az egyik társadalmi osztályodba, nem az elméleti fizetésed alapján, amit nyolcórás munkaidőben keresnél.

    VálaszTörlés
  136. "Kártérítés nélküli idei bevétel 604 600 Ft.
    Oszt 8-cal osztva ez havi 75 575 Ft."

    Ennyi a lényeg abból a hablatyból, amit itt még próbálsz összemagyarázni.

    EZ HAVI 75.575 FORINT. BRUTTÓ!

    Húzd alá jó vastagon, mert itt a mondat vége.

    "Ez azt jelenti, hogy a 102 026 Ft-ot kereső emberekkel vagyok egy kategóriában. "

    Nem, ez azt jelenti, hogy te pontosan a havi 75.575 Ft-ot kereső emberekkel vagy egy kategóriában, ami kb a minimálbérrel egyenértékű.

    VálaszTörlés
  137. Szia Sodi,

    tehát akkor sikerült becsúszni a proletár szintre? Ez jó hír, akkor egy közös társadalmi osztályhoz tartozunk, te meg én!

    Mit tervezel, kb. mikorra lesz meg a szakképesítésed ahhoz a területhez, amiben dolgozol?

    http://kuruc.info/r/6/7275/

    Minden hozzászólásom paródiarovat. :)

    Üdv, Bentli

    VálaszTörlés
  138. http://www.youtube.com/watch?v=_dKav6OD6Ec&feature=feedbul

    VálaszTörlés
  139. "Normális (bejárós, 8 órás) munkahelyet soha nem is akarok. Soha nem is lesz. Úgy akarok meghalni, hogy soha nem volt. :)"

    Nyugi, úgy fogsz... úgy fogsz...:D Ez az egy biztos.

    VálaszTörlés
  140. "A tapasztalat is érték.
    Értékesebb, mint a pénz."

    A tapasztalat csak akkor ér valamit, ha a későbbiekben pénzre tudod váltani :)

    VálaszTörlés
  141. Ne legyél materialista szar is. Az is fontos, hogy olyan melót tudjál végezni vele, amit élvezel. :)

    VálaszTörlés
  142. "Ez jó hír, akkor egy közös társadalmi osztályhoz tartozunk, te meg én!"

    Egyelőre. Napi 4 órában nem is olyan rossz ez. :)

    VálaszTörlés
  143. http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE


    SoDI, ez a csávó többet ért el nálad ...

    XD

    VálaszTörlés
  144. SoDI írta...

    "Ez jó hír, akkor egy közös társadalmi osztályhoz tartozunk, te meg én!"

    Egyelőre. Napi 4 órában nem is olyan rossz ez. :)




    TÖK JÓ LUMPENNEK LENNI, MI? XD

    VálaszTörlés
  145. "Napi 4 órában"
    a 16 órából (8 óra alvással számolva...) 4-et dolgozol, ami azt jelenti marad 12 órád, DE MIRE??? Mit csinálsz a fennmaradó időben te életcsászár?

    VálaszTörlés
  146. Ebben nincs vita.
    Az időgazdálkodásomat fejleszteni kell.

    VálaszTörlés
  147. SoDI írta...

    Ebben nincs vita.
    Az időgazdálkodásomat fejleszteni kell.



    kevesebb recskázással megoldható ...

    VálaszTörlés
  148. tehát 16 órán keresztül minden órában 15 percet dolgozol. úristenbazdmeg.

    VálaszTörlés
  149. Azért nyomok egy linket, hogy tudjátok hol kezdődik a ZENE.

    http://www.youtube.com/watch?v=XWEPTc0qlA8

    Gery meg Sodi ritmikus csörömpölése ugyanis nem ZENE.

    VálaszTörlés
  150. "Egyátalán te mire vagy alkalmas az otthon ücsörgésen és a faszverésen kívűl?"

    "Sajnos Sodi még mindíg ott tart, hogy szerinte elég a "nagy farkam van szöveg"."

    Tehát Sodi egy mondatban:
    Magára veri a faszát és a faszára veri magát.

    VálaszTörlés
  151. tényleg nem tudom elképzelni mit tudsz csinálni a rengeteg szabadidődben sneci. japán rajzfilmek, igénytelen HD-s akciófilmek, redtube és kurucinfo orrba szájba?

    VálaszTörlés
  152. ja, bocs a pc-s játékokat kihagytam...

    VálaszTörlés
  153. "Napi 4 órában nem is olyan rossz ez."

    Én azt értem, hogy neked ez kényelmes. Anyádnak is az lehet valamennyire, hisz így legalább szem előtt vagy, és nagyobb bajt nem csinálsz. Abba nem tud beleszólni, hogy kissé furcsa módon a fizetésedet rögtön a főnöködnél költöd el (lol) meg a vaterán vagy hol, egészen addig, amíg hazaadsz a rezsibe. Valami irtózatos szerencsétek van, hogy egyelőre nem kezdtél el katizni vagy inni, mert ilyenkor rendszerint az szokott következni, ebben a nagy kényelemben. Azt hiszed, hogy olyan kurva jók a magyarázataid mindenre. Pedig pontosan az az életvitel amit te űzöl, ezek a családi megoldások és egyebek a melegágya a drogfogyasztásnak is. Anya megment, anya ad, anya biztosít. Mivel te nem vagy hajlandó változni, ezt egyedül az anyád tudná megtenni azzal, ha nem mosná ki a ruhádat (a takarítónő), nem tenné eléd az ételt, hanem egyszerűen kijelentene a lakásából. Kilökne a fészekből, és azt mondaná, hogy repülj. :)

    Minden hozzászólásom paródiarovat.

    Üdv, Bentli

    VálaszTörlés
  154. "Két adat...
    Napi átlagmunkám idén 4:35:05.
    Munkanapokra felszorozva az "1+(2/0.07)*0.01" értékkel: 5:53:41
    Kártérítés nélküli idei bevétel 604 600 Ft.
    Oszt 8-cal osztva ez havi 75 575 Ft.
    A munkanapi 8 órának 74%-át dolgoztam le idén.
    Vagyis a havi bevételemet 8 órához 1,35-tel kell felszorozni.

    Ez azt jelenti, hogy a 102 026 Ft-ot kereső emberekkel vagyok egy kategóriában. Tehát 100 ezer Ft felett vagyok havi átlagban."

    Ez olyan jó?

    "Sokszor reggeltől estig a 4 óra munka kitölti a napot. Az időgazdálkodásra ezért kurvára rá kell gyúrnom, ezt aláírom. :D"

    Ezzel együtt?!?!

    "No meg hétvégéken is dolgozni szoktam, azt sem számolod bele. :)"

    Kiszámoltad te az órabéred?!?!

    Mert havi 20 nappal, 4 órával kijön a 80 óra, azzal pedig kijön a brutto 944Ft/óra órabér. Tehát a 4 héthez vegyük hozzá a 8 hétvégi napot is 8x4 = 32 -> 112 óra azaz 674Ft/óra és így csak napi 4 órát dolgoztál! (de saját bevallásod szerint többet dolgozol). Diákmunka órabérek a szakértelmet igénylő munkák esetén (lásd pl IT munkák) az órabér olyan 1000-1300Ft, ha felnőttként végzel ilyen munkát 8 órában, akkor az órabér is magasabb.

    Tudod én inkább napi 8 órában melózom, a fennmaradó időmben pedig csinálom a saját projectemet, ami vagy bejön vagy nem :)

    VálaszTörlés
  155. Aki az előbb elhencegett a szexchates nőci megdugásával, az Ál-sodika volt?

    VálaszTörlés
  156. Igen.

    Ha ráviszed az egeret a nickjére, az igazinak 0543-ra végződik a link, amire mutat.

    Egy trükk: ha rákattintasz az igazi sodi nickjére, onnantól megjegyzi a böngésződ, hogy már meglátogattad a linket, és szürkén fogja mutatni az igazi sodi nickjét, míg az álsodika kék marad.

    VálaszTörlés
  157. Agent Zulu írta...

    Igen.

    Ha ráviszed az egeret a nickjére, az igazinak 0543-ra végződik a link, amire mutat.

    Egy trükk: ha rákattintasz az igazi sodi nickjére, onnantól megjegyzi a böngésződ, hogy már meglátogattad a linket, és szürkén fogja mutatni az igazi sodi nickjét, míg az álsodika kék marad.



    de ügyes! buksisimi!

    VálaszTörlés
  158. http://www.youtube.com/watch?v=6fsAN1aqRjE


    WOW!

    VálaszTörlés
  159. A tolószékest nem lehetne lecserélni Bronira? Ő legalább szórakoztató volt... néha.

    Zulu: Kösz!

    VálaszTörlés
  160. http://www.youtube.com/watch?v=_BI0szjpxJs


    ezt majdnem elfelejtettem ...

    VálaszTörlés
  161. vettem retróban egy rövid gatyát, meg két pólót és kijött egy húszasból asszem jóvagyok :D

    VálaszTörlés
  162. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/15/Die_Uniformen_der_Allgemeinen_SS_32-45.jpg

    Ilyet kellet volna venned.

    VálaszTörlés
  163. Láger rádió. A '30-as '40-es évek legnagyobb lágerei.

    VálaszTörlés
  164. Egyébként is, a divat nem számít. A stílus viszont igen.

    "A divat haszontalan dolog, a stílus nem. A divat múlandó, a stílus örök"
    Yves Saint-Laurent

    Pedig ha valaki értett a ruhákhoz, az Saint-Laurent volt...

    VálaszTörlés
  165. k0zi: "Kiszámoltad te az órabéred?!?!"

    Az órabérem annyi, amennyit igazságosnak érzek. Én mondom az árat, és eddig még nem vitatkoztak, szó nélkül mindent kifizetnek. Mondjuk lehet hogy anyámnak van igaza, és ez azért van, mert nem ismerem az árakat, és ezért nevetségesen keveset kérek...

    Ebben mondjuk lehet valami, mert tényleg nem ismerem, mennyit lehetne elkérni.

    VálaszTörlés
  166. De akármik is az okok, a tény tény marad.

    1) én mondom meg az árat
    2) eddig egyik munkaadóm sem alkudott
    3) idén mindenki mindent kifizetett

    Mondjuk ebben az is közrejátszik, hogy nagyon utálok alkudni, meg anyagiakon vitatkozni, ezért eleve olyan árakat mondok, aminél nem számítok vitára.

    VálaszTörlés
  167. "1) én mondom meg az árat
    2) eddig egyik munkaadóm sem alkudott
    3) idén mindenki mindent kifizetett"

    és ezzel együtt is csak átlag havi 40 ezer nettót kerestél. nem érzed úgy, hogy szarul csinálod? hogy óriási bajok vannak a hatékonyságoddal? mármint azon túl, hogy csóró balfasz vagy, a vérprofi vállalkozó helyett.

    nem kellene venned silingónál pár hanganyagot, hogy rájöjj mi lehet a baj?

    VálaszTörlés
  168. "Én mondom az árat, és eddig még nem vitatkoztak, szó nélkül mindent kifizetnek."

    Nettó 200 Ft-os órabérnél ez nem csoda.

    VálaszTörlés
  169. 200 forintért legyezel egy óráig, te nigger?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.