Ha még nem láttad volna

2011. augusztus 13., szombat

Brian Tracy - 8 - A vész elhárítása

Itt a mai Brian Tracy lecke.

Ma megtanulhatjuk, hogy miként győzhetjük le a negatív fantáziát (más szóval az aggódást), melynek jelenléte a meggazdagodás egyik legfőbb gátja.


By SoDI

98 megjegyzés:

  1. SoDI írta...
    "feltéve HA lenne nőd, öszt valami okból kifolyólag egy csávó akaratoskodik vele ...."

    Te gyakran verekedsz, madárijesztő? XD



    A) hol vok madárijesztő

    B) tomcat csak megsimogatott ... én , geci ... kivinnélek az erdőbe és heréden akasztánalak ki valamelyik fára. oszt az óbégatásodat felvenném mikrofonon .... geci ... de nagy lenne ...

    VálaszTörlés
  2. de amúgy télleg .. én nem verekszem ... én a mútkor nekimentem 1 gorillának, oszt billiáárdgolyóóval vertek fejbe, mert már nem tudták a kezemet a torkától elválasztani ... szal ... ha keresel egy őrüültet ... itt vok én

    VálaszTörlés
  3. Az erdei történet komoly harc lenne, vajon sneci esne össze előbb lihegve, vagy a te spagettikarjaid szakadnának szét gurulás közben a kerekek kemény hajtásától, falábú korcs köcsög :)

    A brief summary in english for my foreign customers:

    For a professional homosexual male prostitute, please visit facebook.com/titus.beda

    Free blowjobs for the first three gentlemen who message me with the following subject:

    'Fekete bikapata kopog a patika pepita kövén'!

    VálaszTörlés
  4. milyen jó, hogy van barátnőm, te kis lótetű!

    VálaszTörlés
  5. A Púp kirakja Tracy handabandáit, alatta meg a dortmundi buznyák, Mandy kommentjei. Ez a blog a net legalja, a 4Chan elbújhat.

    VálaszTörlés
  6. Ne hazudozz kis buzeráns, zsindexen összevissza áradoztál, hogy Budaházy milyen jó pasi.
    Egy kis buzi vagy és az is maradsz. Nem veszed észre, milyen kibaszott égő, hogy még mindig női nickkel írsz, holott mindenkI tudja, ki vagy!!
    Sodi te meg tedd vissza a kapcsát, ez a fogyatékos úgysem tudja soha megfejteni :DDD!

    VálaszTörlés
  7. Mandy.

    Kussolj már el:D

    Vedd már észre, hogy te Sodinál is gázabb vagy, hiába beszélsz 2 nyelvet, ha fogyatékos vagy. Olyan vagy, mint tex vagy v.2.0, írogatsz, de nem mondasz semmit, broni sem értette miről van szó, de ő legalább vicces volt. Én teljesen megértő vagyok, hogy nincsenek barátaid, és a geci stb. szavak százszoros leírásával azt hiszed, hogy a közösség tagja vagy, de hiszem, hogy ennél többre is futja. Addig viszont szánalmas amit csinálsz, itt csak a minőségi trollkodás van díjazva. Köszi, hogy elolvastál, no hard feelings, csak válts stílust, vagy kussolj. Köszi.

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. "Ez a blog a net legalja, a 4Chan elbújhat."

    Ja, kb.

    VálaszTörlés
  10. Vedd már észre, hogy te Sodinál is gázabb vagy, hiába beszélsz 2 nyelvet, ha fogyatékos vagy. Olyan vagy, mint tex vagy v.2.0, írogatsz, de nem mondasz semmit, broni sem értette miről van szó, de ő legalább vicces volt. Én teljesen megértő vagyok, hogy nincsenek barátaid, és a geci stb. szavak százszoros leírásával azt hiszed, hogy a közösség tagja vagy, de hiszem, hogy ennél többre is futja. Addig viszont szánalmas amit csinálsz, itt csak a minőségi trollkodás van díjazva. Köszi, hogy elolvastál, no hard feelings, csak válts stílust, vagy kussolj. Köszi.



    A) 4 nyelvet vagyok képes pofázni

    B) vannak haverjaim ... lassan a világ minden részén előbukkan 1-2

    C)TI nem vagytok trollok, hanem szadista gecik, akik ezt a balfaszsodit próbálják kikészíteni ... de ahogy látom nektek se megy, mert föl se fogja mit akartok tőle. szerintem sodi olyan szellemi fogyatékos hogy fel se fogja, ti meg olyan keresztényi módon még belé is rugdostok

    D) aki troll itt, az asszem én vok csak

    E) azok a geci pina fasz stb. csak teszt vót. látom hogy sodrák nem kapcsóta ki a reklámot. ha tele nyomod ilyen szavakkal, akkor csak úgy villognak a tamponreklámok :)

    VálaszTörlés
  11. "Ez a blog a net legalja, a 4Chan elbújhat."

    Ja, kb.




    legalább tod, hun tanultam a szakmát ...

    VálaszTörlés
  12. L Sturmast írta...
    Ne hazudozz kis buzeráns, zsindexen összevissza áradoztál, hogy Budaházy milyen jó pasi.
    Egy kis buzi vagy és az is maradsz. Nem veszed észre, milyen kibaszott égő, hogy még mindig női nickkel írsz, holott mindenkI tudja, ki vagy!!
    Sodi te meg tedd vissza a kapcsát, ez a fogyatékos úgysem tudja soha megfejteni :DDD!




    ON THE INTERNET I AM A 15 YEAR OLD GIRL!

    WELCOME 2 4CHAN!

    VálaszTörlés
  13. Mandy és a virtuális haverjai, rotfl.

    Amúgy ja, ki barátkozna irl egy ilyen óvodás hülyegyerekkel. Neten legalább hozzászól valaki, mondjuk azt is megnézném, aki online "haverkodik" vele.

    Mandy átlag haverja amerikai, szűz, zsíros hajú, 180kg-os basement dweller. Tokaszakáll, minden játszik.

    VálaszTörlés
  14. Ja, amit írunk, meg ami maga a poszt, olyan adsense jön. Most is ez van alant : "milliomos észjárás tanfolyam" :))))

    VálaszTörlés
  15. SF: Ja, megy olyan, hogy Gárdos Katalin, klinikai pszichológus.

    Talán ez sem véletlen :D

    VálaszTörlés
  16. Amúgy ja, ki barátkozna irl egy ilyen óvodás hülyegyerekkel. Neten legalább hozzászól valaki, mondjuk azt is megnézném, aki online "haverkodik" vele.


    depressiv magyar csajok, akik az öngyilkosság szélén álnak ...

    VálaszTörlés
  17. Sneci, mikor lesz már valami eredeti tartalom a blogon? Én valami szöveges cuccot várok elsősorban, rág volt már valami hosszabb lélegzetű lemzés tőled. Vagy nem érsz rá így vasárnap dél körül sem, kötbérrabszolga?

    VálaszTörlés
  18. Arról is elárulhatnál valamit, hogy mi lesz a szeptemberi (vagyis most már januári) nagy durranás? Nem konkrétan, csak úgy általánosságban. Valami új honlap egy eredeti ötlettel? Esetleg egy új szoftver? Lesz köze a radikálisokhoz, vagy valami teljesen más téma lesz?

    VálaszTörlés
  19. Sneci, mikor lesznek már borotvált pinájú szőkék a blogon? Én valami modelt várok elsősorban, rég volt már valami hosszabb lélegzetű elemzés csajokról. Vagy nem érsz rá így vasárnap dél körül sem, SoDI?

    VálaszTörlés
  20. Sodi, olyan Brian Tracy anyag nincsen, amely arról szól, hogyan kellene legyőzni a lustaságodat?

    VálaszTörlés
  21. Arról is elárulhatnál valamit, hogy mi lesz a szeptemberi (vagyis most már januári) masztipartival? Nem konkrétan, csak úgy általánosságban. Valami új masztitechnika egy eredeti ötlettel? Esetleg egy új műfasz? Lesz köze az SM-hez, vagy valami teljesen más téma lesz?

    VálaszTörlés
  22. Sodi, olyan Brian Tracy anyag nincsen, amely arról szól, hogyan kellene legyőzni a menstruációt?

    VálaszTörlés
  23. Sneci, a ban gomb még mindig nincs meg? Nézz már körül az adminfelületen.

    VálaszTörlés
  24. Sneci, a műlófasz még mindig nincs meg? Nézz már körül az asztalodon.

    VálaszTörlés
  25. "vannak haverjaim ... lassan a világ minden részén előbukkan 1-2"

    Na és a tokaszakállas haverjaid közül hányat láttál már élôben?

    "aki troll itt, az asszem én vok csak"

    Nem, te egy testi-lelki fogyatékos figyelemkurva vagy, egy NDKs segílyes, akinek semmilyen szociális élete nincs, fent rohadsz a panelban és abban reménykedsz, az interneten talán hajlandó hozzád szólni valaki.

    VálaszTörlés
  26. Sodi, megyek a Szigetre, te nem jössz? Megnéznélek Sonata Arctica majd Tankcsapda koncerten az első sorban :)

    VálaszTörlés
  27. Inkasszómanó írta...
    "vannak haverjaim ... lassan a világ minden részén előbukkan 1-2"
    bezony ám!

    Na és a tokaszakállas haverjaid közül hányat láttál már élôben?
    olyanokat sajna nem ismerek

    "aki troll itt, az asszem én vok csak"

    Nem, te egy testi-lelki fogyatékos NINCS BAJOM A TESTEMMELfigyelemkurva boxxy&zoe a nagymestereimvagy, egy NDKs segílyesmost dortmund vagy ndk? döntsd mán el, akinek semmilyen szociális élete nincshogyapicsába ne lenne, fent rohadsz a panelban errefelé nincsennek panelok és abban reménykedsz, az interneten talán hajlandó hozzád szólni valaki.most öngólt rúgtál, miageci?

    VálaszTörlés
  28. Sodi, megyek a Szigetre, te nem jössz? Megnéznélek Sonata Arctica majd Tankcsapda koncerten az első sorban recskázni :)

    VálaszTörlés
  29. Títusz speciális bánásmódot igényel. Úgy is mondhatnám ő az esőember, tehát a társas kommunikáció területein korlátolt, viszont lehetnek, sőt vannak speciális képességei.
    Ezt az internetes tevékenységet terápiás célból alkalmazza, így ha lehet ne bántsátok. Egyszerűen ugorjátok át a kommentjeit, esetleg ha már nagyon zavar benneteket egy mosollyal ":)" válaszoljatok rá.

    Köszönöm a megértéseteket.

    Ápoló

    VálaszTörlés
  30. SoDI speciális bánásmódot igényel. Úgy is mondhatnám ő az esőember, tehát a társas kommunikáció területein korlátolt, viszont lehetnek, sőt vannak speciális képességei.
    pl filmrendező, logopédus, vérprofi progrramozó és vadászbika
    Ezt az internetes tevékenységet terápiás célból alkalmazza, így ha lehet ne bántsátok. Egyszerűen ugorjátok át a kommentjeit, esetleg ha már nagyon zavar benneteket egy mosollyal ":)" válaszoljatok rá.kizárólag az eredeti blogbejegyzéssel foglalkozzatok

    Köszönöm a megértéseteket.

    VálaszTörlés
  31. Sneci, most mit csinálsz? Kvázi-úszol? Vagy a megrendelődtől kuncsorogsz rezsire?

    VálaszTörlés
  32. SF, te szélsőjobbosként miért nem tiszteled annyira az anyanyelvünket, hogy legalább megpróbáld helyesen írni? Úgy értem, nem használni olyan förtelmeket, mint pl. "senem le7".

    VálaszTörlés
  33. Mert így olyan cukiiiiiiiiiiii :3

    Az a nem helyesen írás, ha pl nem direkt, hanem alapból ly-vel írod a muszájt, de ez nem az...

    VálaszTörlés
  34. SF, mit gondolsz titusz cérnavékony női karjáról? Neked is olyan van gondolom. xD

    VálaszTörlés
  35. Nem, de jellegzetesen kiáll a könyököm, meg a térdem. Meg hosszúak is, még az ujjaim is. Nőnek nincs ekkora tenyere, mint nekem. Inkább műanyagszerűen néz ki enyim. Meghát egy az egyben hasonlítok saját magamra.

    ":D"

    VálaszTörlés
  36. Beda te nem 15 éves lány vagy, hanem egy kilencéves kiskölyök. Az meg, hogy így ragaszkodsz ehhez a női identitáshoz, mindent elmond rólad, kis buznyák. Egy idegbajos, hisztis köcsög vagy, túl hülye ahhoz, hogy sodit oltsd - pedig szeretnéd, mert rendre bepróbálkozol különböző álneveken - majd mikor nem jön össze, rinyálsz, mint egy fürdős kurva, hogy itt mindenki milyen hülye. Te sosem leszel minőségi soditroll, egy IQ light fogyatékos vagy és az is maradsz.
    A barátnődet meg külön megnézném. Gondolom, van vagy tízéves, Wisconsinban lakik és együtt szoktátok nevelgetni a virtuális zsiráfjaitokat.

    VálaszTörlés
  37. Én valahogy így képzelem mandyt IRL xD

    http://www.youtube.com/watch?v=L0CO0x5WsaM&feature=player_embedded

    VálaszTörlés
  38. Női identitás, nem egyenlő a buznyákossággal. Az a személyiség, ami olyan, és azért.

    VálaszTörlés
  39. Újabban transzneműnek vagy mi a pokolnak nevezik azokat, akik férfiak, de nőnek érzik magukat, vagy fordítva. Ez persze csak egy udvarias eufemizmus arra, hogy az illető egy rühes buzi.

    VálaszTörlés
  40. SF, ha belül nőnek érzed magad, akkor nyilván - a nőkhöz hasonlóan - a férfiakhoz vonzódsz. Tehát buzi vagy. Lehet még ezt ragozni, körülírni, de a végén csak ide lyukadunk ki.
    Ha lenne pénzed, csináltatnál vaginát magadnak?

    VálaszTörlés
  41. Androgin, de asse homoszex feltétlenül, és a konkrétan fennforgó jelen esetben sem. Én csak t'om hogy mi lennék, nem?

    VálaszTörlés
  42. Az androgyn, magyar átírásban androgün. Művelődj, mielőtt pofázol, egy kis alap latin és görög nem árt meg.

    VálaszTörlés
  43. De i-vel írva "Nagyjából 339 000 találat " . :)

    VálaszTörlés
  44. SF, kérlek ne vedd sértésnek, de én az ilyen androgün kis buzikat (justin bieber, tokio hoteles gyerek) addig csapdosnám a betonhoz, még mozognak.
    Szerintem sneci is így érez legbelül, de a rokoni szál ezt feledtetni tudja nála.

    VálaszTörlés
  45. "muszály": 487 000 találat.

    Ennyit erről, Seggfejkém.

    VálaszTörlés
  46. Bár nekem az zeneileg nem kenyerem, de nem az a baj velük, hogy úgy néznek ki, hanem az, hogy látszik, komoly háttérerők futtatják őket, és azért sikeresek, ami viszont megint visszavezet oda hogy dögunalmas 1forma zene ez a mű árenbí ami a csapból is folyik manapság. Amúgy Justinnak volt már 1 csomó barinője, de biztos buzi ő is. :P

    VálaszTörlés
  47. Úgy volt annak barátnője, mint snecinek meg mandynek (nyilvánvaló kamu, álca, csak hogy ne röhögjenek rajta)

    VálaszTörlés
  48. "Amúgy Justinnak volt már 1 csomó barinője"

    Hát persze, mert marketing az nem létezik a világon. George Michael-nek hány "barinője" volt, mielőtt kiderült róla, hogy csatak buzi? Nem mintha nem lehetett volna látni rajta már kezdettől fogva, hogy az.

    VálaszTörlés
  49. De tudod mit, amíg a !Lányok! ált hajtanak arra a ffire, kit ŐK buzinak gondolnak tévesen, kit érdekel... ;D

    VálaszTörlés
  50. De különben miért bántanád meg falhozvágnád őket, mikor a külsejüktől függetlenül is megnyerő személyiségű emberek. Justint is gúnyolták, hogy rúzsozza magát, nem igaz, fotóbolt 1részt, másrészt van akinek olyan piros, és telt van alapból gyárilag. Biztos, hogy van ilyen, mondom.

    VálaszTörlés
  51. "másrészt van akinek olyan piros, és telt van alapból gyárilag"

    Ja, a rúzsos buzi Alkaa is ezt mondta. Vedd fel vele a kapcsolatot :)))

    VálaszTörlés
  52. A bohócok is buzik mindannyian. XD

    VálaszTörlés
  53. mi folyik itt basszájba!

    VálaszTörlés
  54. Danyiil Romanovics írta...
    A Púp kirakja Tracy handabandáit, alatta meg a dortmundi buznyák, Mandy kommentjei. Ez a blog a net legalja, a 4Chan elbújhat.


    látni, hogy mire van igényed, kisköcsög

    VálaszTörlés
  55. Danyiil Romanovics írta...
    Sneci, a ban gomb még mindig nincs meg? Nézz már körül az adminfelületen.


    sódernek szerinted nem mindegy, hogy telefossák a commenteket vagy oltogatják vérig? gondókozz má el, kisköcsög!

    VálaszTörlés
  56. Mandy, én sosem basztattalak vagy gúnyoltalak, a korábbi blogokon sem, cserébe szerencsére te sem szóltál hozzám. Pár napja felrúgtad ezt a hallgatólagos egyezséget. Úgyhogy elmész a jó picsába.

    VálaszTörlés
  57. Danyiil Romanovics írta...
    Az androgyn, magyar átírásban androgün. Művelődj, mielőtt pofázol, egy kis alap latin és görög nem árt meg.


    kit érdekelnek a magyar köcsögök. a kurvaországotok azé van ott ahol, mert mindenki okosabb a másiknál oszt nem tudnak mást csak okoskodni. példaként lásd eme blogot. itt mindenki olyan kurva okos, de talán gery-n kívül senki nem tud felmutatni semmit. erről ennyit. pont!

    VálaszTörlés
  58. Danyiil Romanovics írta...
    Mandy, én sosem basztattalak vagy gúnyoltalak, a korábbi blogokon sem, cserébe szerencsére te sem szóltál hozzám. Pár napja felrúgtad ezt a hallgatólagos egyezséget. Úgyhogy elmész a jó picsába.


    mi a picsa? segg vagy pina?

    VálaszTörlés
  59. Meg a bevallottan zöldlibsi Danyii buzizik le éngem, ezt így hogy?

    VálaszTörlés
  60. Nem értem, miért nem ignoráljátok egyszerűen SF-t és Mandyt. Ezt teszem már hetek óta. Nem kell nekik válaszolni, elunják magukat.

    VálaszTörlés
  61. sodilegnagyobbrajongoja írta...
    Nem értem, miért nem ignoráljátok egyszerűen SF-t és Mandyt. Ezt teszem már hetek óta. Nem kell nekik válaszolni, elunják magukat.


    ja értem ... egymással akartok buzulni csak!

    VálaszTörlés
  62. Sneci, hol vagy egész nap?

    VálaszTörlés
  63. SF az néha tud szórakoztató lenni. Kicsit kezd sodisodni, ahogy égeti magát, majd magyarázkodik. Ugyanakkor ha 3 sornál többet ír, én se olvasom el.

    Tituszt viszont tényleg le kell szarni. Néha azért jó belerúgni, aztán hátradőlve nézni, ahogy habzó szájjal kapálózik a kis szarzsák.

    VálaszTörlés
  64. Tituszt viszont tényleg le kell szarni. Néha azért jó belerúgni, aztán hátradőlve nézni, ahogy habzó szájjal kapálózik a kis szarzsák.
    2011. augusztus 14. 15:53


    téged asszem forrrasztógéppel dolgoználak meg ... csak úgy snassz ...

    VálaszTörlés
  65. Alapvetően én is leszarom a fogyatékos ossie cigány kommentjeit, csak néhanap, mikor Sodi nincs, őt is le kell oltani, nehogy elfeledje, hol a helye. Még a végén azt gondolná, beilleszkedett.

    Szerintem mostanra már rájött a rángatózás...
    Beda, ilyenkor, mikor itt teli szájjal szopsz, a falat kaparod, vagy magadat:DDDD?

    VálaszTörlés
  66. snecigeci írta...
    SF az néha tud szórakoztató lenni. Kicsit kezd sodisodni, ahogy égeti magát, majd magyarázkodik. Ugyanakkor ha 3 sornál többet ír, én se olvasom el.

    Tituszt viszont tényleg le kell szarni. Néha azért jó belerúgni, aztán hátradőlve nézni, ahogy habzó szájjal kapálózik a kis szarzsák.


    én mindigis szerettem volna tudni, hogy az ember milyen hagosan ordít fel, ha forrasztógéppel a makkját dolgozzák meg ... geci, az ordításod egy sinfónija lenne a fülembe ...

    VálaszTörlés
  67. Észak Koreában vallat6nak így CIA ügynököket... hát neméppegy super-O le7:))))))))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  68. Szerintem mostanra már rájött a rángatózás...
    Beda, ilyenkor, mikor itt teli szájjal szopsz, a falat kaparod, vagy magadat:DDDD?



    ugyan ki szopik? pfff... én nem érzem úgy, kisköcsögöcske! de amúgy te elmehecc pöcegödörtisztítónak. szerintem az valami hozzádálóó szakma ...

    VálaszTörlés
  69. "sinfónia", mi? A putriscigány anyád nem tanított meg magyarul, mielőtt beadott állami gondozásba? xD

    Torrente 2-ben volt, amikor Torrente nyakon baszta a tolószékes gyereket: "na menj a kurva anyádba innen hülyegyerek" xD
    Mindig mandy jut eszembe ennél a résznél és elkap a röhögés xD

    VálaszTörlés
  70. Torrente 2-ben volt, amikor Torrente nyakon baszta a tolószékes gyereket: "na menj a kurva anyádba innen hülyegyerek" xD
    Mindig mandy jut eszembe ennél a résznél és elkap a röhögés xD


    látni a nivódat ... égesd csak magad. lehet te még a régi Oliver&stan filmeken is úgy röhögsz mint egy dedós hülyegyerek.

    VálaszTörlés
  71. Mandy, hogy a gecibe van neked ilyen cérnakarod, mikor:
    - egész nap ülsz a seggeden a tolószéked miatt, így alig használ energiát a szervezeted. Való igaz, hogy egész nap hegyezed a cerkát, de az még mindig nem hasonlítható egy egészséges ember energiafelhasználásához.
    - mivel hiányoznak a lábaid, a bevitt tápanyagok kisebb helyen oszlanak el. (gyk. nem kell táplálni a 2 lábat)
    - kiadásaid nincsenek, mivel nincsenek hús-vér barátaid, nem jársz sehova
    - a német állam segílyez, gondolom nem szarul

    Valaki oldja fel ezt az ellentmondást.

    VálaszTörlés
  72. Valaki oldja fel ezt az ellentmondást.


    hun láttál te engem cérna karral? XD

    VálaszTörlés
  73. http://img571.imageshack.us/img571/7107/mandyn.jpg

    Örülök, hogy a többit már nem is cáfolod, érezhető a fejlődés. xD

    VálaszTörlés
  74. snecigeci írta...
    http://img571.imageshack.us/img571/7107/mandyn.jpg

    Örülök, hogy a többit már nem is cáfolod, érezhető a fejlődés. xD

    FELTÉVE ez lenne az én kezem, akkor jó látható, hogy a konyhaasztal fölött vagyok jóval, ami aztán a tolószéket nem magyarázza meg, mert akkor valami 2 m magasságban kellene hogy üljek ...

    VálaszTörlés
  75. - vagy a felvétel még a baleset előtt készült
    - vagy direkt alacsony asztal, alacsony bútorzat van felszerelve a lakásban, hogy kényelmesen elérd a tolószékből (ez a legvalószínűbb)

    Melyik évben volt a baleset?

    VálaszTörlés
  76. - vagy műlábad van, ez szintén könnyen elképzelhető

    VálaszTörlés
  77. Torrente 2-ben volt, amikor Torrente nyakon baszta a tolószékes gyereket: "na menj a kurva anyádba innen hülyegyerek" xD

    Ez kurva jó, ezt meg kell néznem!
    Tiszta Beda:DDD!

    VálaszTörlés
  78. - vagy a felvétel még a baleset előtt készült
    mióta van ustream? és az live felvétel. mikor készült az a life felvétel?

    - vagy direkt alacsony asztal, alacsony bútorzat van felszerelve a lakásban, hogy kényelmesen elérd a tolószékből (ez a legvalószínűbb)
    az se jön be, mert baszott nagy árnyékot vetne a felvételre


    Melyik évben volt a baleset?
    milyen balesetre gondósz?

    VálaszTörlés
  79. snecigeci írta...
    - vagy műlábad van, ez szintén könnyen elképzelhető

    a felvétel alatt sántít vagy valami hasonlót csinál, ami feltételezi hogy a srác féllábú? XD

    VálaszTörlés
  80. L Sturmast írta...
    Torrente 2-ben volt, amikor Torrente nyakon baszta a tolószékes gyereket: "na menj a kurva anyádba innen hülyegyerek" xD

    Ez kurva jó, ezt meg kell néznem!
    Tiszta Beda:DDD!


    te valami hülyegyerekre emlékeztecc iskolakoromból, aki mesélt 1001 viccet oszt rajta kívül senki se röhögött rajta. de ez asszem erre a sneckógecóra is vonatozik mint a dán öregemberek ...

    VálaszTörlés
  81. Ne ködösíts beda, a keletnémet cigány formádat, fölösleges itt tagadnod. Lábatlan, agyatlan, hazátlan cigány, menj, nyisd ki az ablakot és ugorj egy fejest a betonba, szabadíts magad meg a szenvedéstől, a világnak nincs szüksége rád. Akárhova mész, mindenhol csak kiutálnak, neked is jobb lesz így.

    VálaszTörlés
  82. L Sturmast írta...
    Ne ködösíts beda, a keletnémet cigány formádat, fölösleges itt tagadnod. Lábatlan, agyatlan, hazátlan cigány, menj, nyisd ki az ablakot és ugorj egy fejest a betonba, szabadíts magad meg a szenvedéstől, a világnak nincs szüksége rád. Akárhova mész, mindenhol csak kiutálnak, neked is jobb lesz így.

    én kurva jól érzem magam a bőrömben

    VálaszTörlés
  83. ja, azért szoktál itt dührohamokat kapni, meg kapálózni, hogy téged nem fogadnak el...
    gyere, floodolj kicsit, már úgyis régen volt:DDD
    kis homár

    VálaszTörlés
  84. Mandy tudja, én tudom, ti meg nem tudjátok, hogy pedig nagyon nem.

    VálaszTörlés
  85. Szegény mandy, szerintem érzi ő is az intellektuális alsóbbrendűségét a többi kommentelővel szemben, szerencsétlen nem igazán tud visszavágni a frappánsabbnál-frappánsabb oltogatásokra. Ilyenkor kezd habzó szájú floodolásba, az még megy neki xD

    VálaszTörlés
  86. SF, már mi is tudjuk, mindkettőtökről xD

    VálaszTörlés
  87. L Sturmast írta...
    ja, azért szoktál itt dührohamokat kapni, meg kapálózni, hogy téged nem fogadnak el...
    gyere, floodolj kicsit, már úgyis régen volt:DDD


    nem .... azé hogy gery kiakadjon a görgetés miatt, utána meg a capcha miatt ... hehehe ...

    VálaszTörlés
  88. snecigeci írta...
    Szegény mandy, szerintem érzi ő is az intellektuális alsóbbrendűségét a többi kommentelővel szemben, szerencsétlen nem igazán tud visszavágni a frappánsabbnál-frappánsabb oltogatásokra. Ilyenkor kezd habzó szájú floodolásba, az még megy neki xD


    frappáns =/= intelektuális

    kis fasznyaló!

    VálaszTörlés
  89. Aki furcsának tűn7, az attól még nem melegedős automatice ;)

    VálaszTörlés
  90. itt a logika néha azért kibassza a bisztosítékot ...

    vagy nincs az itteni béláknak, vagy ugyanolyan szűk szemszögben próbálnak érvelni, mint sodi nagymmesterük.

    VálaszTörlés
  91. A Torrente 4-hez van már magyar szinkron? Torrente csak Csuja hangjával az igazi. Eredetiben fos.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.