Ha még nem láttad volna

2011. augusztus 8., hétfő

Tévedtem: elnézést (Sziget tüntetés)

Na, hát a jelek szerint mégis van mit csiszolni az biztosnak hitt jogérzékemen, mert a jelek szerint a holnapi rendezvény mégis jogszerű lesz.

Mentségemre szóljon, hogy a jogvédők az aggodalmaik részletes kifejtését nem a weblapjukon (tasz.hu), hanem a blogjukon (ataszjelenti.blog.hu) tették közzé.

Nos, hogy ők maguk mit mondanak, az talán mellékes is, mert nem jogforrások (ugyanakkor elolvasható az állásfoglalásuk ide kattintva). Annál érdekesebb az általuk linkelt Fővárosi Bírósági végzés, mely az idei buziparádé kapcsán kialakult hercehurcával foglalkozik.

A történet röviden annyi, hogy a korábban már tudomásul vett tüntetésüket a buzik meghosszabbították volna a Kossuth térig, erre a rendőrség még az eredeti rendezvényt is megtiltotta.

A buzik A Fővárosi Bírósághoz fordultak, amely 27.Kpk.45.188/2011/4 számú végzésében a alábbi megállapításokat tette (a nem OCR-es PDF alapján saját friss begépelés, kiemelések tőlem):
A bíróság megállapította, hogy a kérelmező 2011. február 9. napján tett bejelentése nem eredményezte a korábban meg nem tiltott rendezvény-útvonal és -időpont érdemi módosítását, hiszen az eredeti rendezvény helyszínét és időpontját a 2011. febriár 9. nap tett kérelmezői bejelentés semmilyen módon nem érintette, arra vonatkozóan a bejelentés semmilyen változtatást nem tartalmazott. A 2011. február 9. napján tett bejelentés - annak tartalmából egyértelműen megállapíthatóan - a korábban tudomásul vett rendezvény térbeli és időbeli meghosszabbításának bejelentése volt, így a rendőrség a Gytv. 8. § (1) bekezdésében foglalt fogvesztő határidőn túl, jogszabálysértő módon rendelkezett az eredeti, Hősök tere és Erzsébet tér közötti rendezvény megtiltásáról.

A bíróság kiemeli, hogy a Gytv. 6. §-a szerinti eljárás a szervező bejelentésére indul. A rendőrség a bejelentés elbírálásakor a bejelentésben foglaltakhoz kötve van, a Gytv. 8. § (3) bekezdése folytán alkalmazandó, a közigazgatási hatósági eljárás a szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény (továbbiakban: Ket.) 37. § (1) bekezdésére teintettel, a rendőrség hivatalból a rendezvény bejelentése vonatkozásában eljárást nem indíthat, nem folytathat, a bejelentésben foglaltakat köteles annak tartalma szerint elbírálni. Erre tekintettel a kérelmezett jogszabálysértő módon jár el akkor, amikor a már tudomásul vett rendezvény meghosszabbítására irányuló bejelentés kapcsán a teljes rendezvény helyszínét (Hősök terétől az Alkotmány utcáig) és időtartalmát (2011, június 18. napján 15:00 órától 18:00 óráig) vizsgálat tárgyává tette és felülvizsgált határozatával a korábban meg nem tiltott, továbbá a 2011. február 9. napján újonnan bejelentett helyszín és időpont vonatkozásában hozta meg a tiltó határozatát.

Nem találta alaposnak a bíróság a kérelmezett ellenkérelmében felhozott azon indokot, miszerint az útvonal módosítása olyan lényeget körülménynek minősül, melyet új bejelentésként kell kezelni, azt egységesnek kell tekinteni, egymástól elkülönítetten a különböző útvonalszakaszok tudomásul vétele szempontjából nem vizsgálgatóak, azok vonatkozásában részletes tiltó határozat nem hozható. A bíróság ennek kapcsán kiemeli, hogy a kérelmező 2011. február 9. napján valóban új bejelentéssel élt, az új bejelentés azonban kizárólag az Erzsébet tér - Bajcsy Zs. utca - Alkotnány utca közötti szakaszokra vonatkozott, illetőleg a rendezvény eredeti idejét hosszabbította meg fél órával, a Gytv. 8. §-ában foglalt eljárást tehát csak ezen bejelentésre lehetett volna lefolytatni.
Ez kérem szépen azt jelenti, hogy még a rendezvény bővítése esetén sem lehet megtiltani az eredeti rendezvényt. Sőt: azzal kapcsolatban nem is vizsgálható semmi. Ilyen körülmények között pedig logikailag teljes egyértelmű, hogy ha a bővítés nem jelenthet betiltási okot, akkor a szűkítés még inkább nem.

Azt hiszem, kénytelen vagyok bocsánatot kérni a rendezvény bejelentőitől, amiért nemrég idiótáknak neveztem őket a módosítási kérelmük miatt. Én tévedtem. Ők teljesen jogszerűen jártak el, csak a köcsög ÁVÓ ismét megpróbál jogot tiporni. Bocsánat!

Így már természetesen egészen más a leányzó fekvése, így ugyanis mindenképp elmegyek a Szigetre, és vagy bejutok, vagy feljelentést írok mindenki ellen, aki ezt megpróbálja megakadályozni. Ez utóbbi esetben természetesen - a feljelentések mellett - az összes szemét bűnözőt közszemlére fogom tenni itt a blogon, mert aki Magyarországon magyar embereket az alapvető emberi jogaiban korlátoz, az nem érdemel tisztességet vagy becsületet, csakis leköpést, börtönt, és megszégyenítést.

By SoDI

183 megjegyzés:

  1. Nagyot nőttél a szememben SoDI. Nem azért, mert elmész, hanem azért, mert hallgatsz rám ^_^

    VálaszTörlés
  2. Feltétlen juss be valahogy a Szigetre, Sneci, Iwatt Barbi is biztos benn lesz!

    VálaszTörlés
  3. Danyil: Őt a Hermén-féle ügy kihallgatásán is megemlítettem beidézhető tanúként. :)

    VálaszTörlés
  4. Miért, ő bizonyítani tudja, hogy ál-Sneci írt neki?

    VálaszTörlés
  5. Nem mozzanatokat akarok bizonyítani, hanem sok-sok körülményt.

    VálaszTörlés
  6. De mégis, mit tudna melletted felhozni IB?

    VálaszTörlés
  7. sodi, basszájba má! mé kell különböző nagyságú betűtipusokban írkálni? aszittem hogy ezek TAG-ek

    VálaszTörlés
  8. "De mégis, mit tudna melletted felhozni IB?"

    Ugyanazt, amit Házy Tamás, Ernyei Áron, vagy akár a Tomcat (őket fogom még alkalomadtán tanúként idéztetni).

    VálaszTörlés
  9. Sodi, egyszer magyarázd már el, hogy mi értelme annak, hogy négy-ötféle szín és betűméret váltakozik egy poszton belül... Undorító.

    VálaszTörlés
  10. Na jó, ezt a katyvaszt azt hiszem inkább hazafelé a metrón fogom megpróbálni végigrágni :)

    Csak annyit árulj már el kérlek, hogy mikor mész és mivel?

    VálaszTörlés
  11. Majd eldöntöm.
    De asszem akkorra megyek, amikorra a többiek is.
    Nagyjából délelőtt 10-re és HÉV-vel.

    VálaszTörlés
  12. Endre, nem azt mondtad egyszer, hogy nincs Hermán-ügy? Vagy legalábbis azt, hogy nincs benne szereped.

    VálaszTörlés
  13. SoDI, megiszunk a szigeten egy sört?

    VálaszTörlés
  14. Most nem megyek be. :)
    Hiába lenne jogszerű, perelnem kell a Gerendait.
    Kérek tőle 250 ezret.

    VálaszTörlés
  15. Sodi, miért az anyád fizeti a diákhiteled törlesztő részleteit?

    VálaszTörlés
  16. Nem sörözöl, recskamester?

    VálaszTörlés
  17. Nem szeretem a sört. Borozok.

    VálaszTörlés
  18. Ok, kivételek alkalmából át tudok állni a borra. De én vagy Colaval, vagy 7up-al keverem ...

    Akkor borozunk 1et, SóDER?

    VálaszTörlés
  19. Te hova mész?
    A fesztiválra vagy a tüntetésre?

    Nem mindegy. :)

    VálaszTörlés
  20. Mert ugye a tüntetés közterületen van, ott meg nem lehet inni. Szóval szar ügy :D

    VálaszTörlés
  21. Sodi, a megélhetési kártérítés kereső.

    Ezért megérte nyolc évig egyetemre járni. Szerencsétlen édesanyád biztos büszke rád.

    VálaszTörlés
  22. mé ne lehetne közterületen inni, more?
    Saud Arábiában élünk, mivan?

    VálaszTörlés
  23. Kroko konkrétan ABBÓL él, hogy az elmúlt 15 évben 20 milliót nyert különféle kártérítéseken, hogy ezeknek van kamata. :DD

    VálaszTörlés
  24. "mé ne lehetne közterületen inni, more?"

    Mert nem. Ez majdnem mindenhol tiltva van.
    Szabálysértés.

    Egyébként tényleg.
    Kroko is mindig elszomorodik, ha nem sérti meg senki a jogait, mert nem tud kit perelni. :D

    Holnap végre lesz okom perelni megint. :)

    VálaszTörlés
  25. Egyébként a buzifelvonulás miatt is lehet, hogy perelni fogok. A körbezárós-könnygázzal lefújós per egyszer már bejött.

    VálaszTörlés
  26. mondták már hogy aljas vagy, soditörp?

    VálaszTörlés
  27. Nem fogsz te perelni senkit. Túl lusta vagy te ahhoz.

    VálaszTörlés
  28. Sodi; mé ismétled magadat és nevezed a homokpartyt álandóan buzifelvonulásnak? mé nem vagy kicsit kreatív és nevezed buziparádénak?

    VálaszTörlés
  29. SoDI, szerinted az hazafijas cselekedet, hogy állandóan perelgetsz szarságokat? Szerinted nem sérted a bíróság méltóságát azzal, hogy pötyöm cuccal állsz be perelni?

    VálaszTörlés
  30. SoDI, mikor voltál utóljára szerelmes?

    VálaszTörlés
  31. sodilegnagyobbrajongoja:

    Kivéve, ha szórakoztató. :D
    Gárdaperben is elég aktív voltam, tudod. :DDDD

    VálaszTörlés
  32. Egyet kell értsek Bedával, tényleg hihetetlenül aljas vagy Endre. Ha nem tudnám, hogy az esetleges kártérítést két nap alatt elköltöd hülyeségekre vagy ráruházod egy szélhálmosra, még ideges is lennék, hogy egy ilyen zsidócigány lelkű már megint pumpolja az államot.

    VálaszTörlés
  33. Endre, nem vagy te jobb mint azok a zsidók, akik ma perlik a MÁV-ot a '44-es események miatt, és nem vagy jobb mint azok cigányok, akik bevallottan segélyből és lopásból szándékoznak élni egész életükben.

    Micsoda hazafi vagy te, Endre.

    VálaszTörlés
  34. SoDI: mielőtt nagyot égnél:
    1. Magyarországon nem precedens jog van
    2. A két eset nem ugyanaz

    Valszeg a rendőrség visszavonta volna az eredeti rendezvény engedélyét (mondván senki nem tüntet ott akkor az engedély is okafogyott (véget ért a tüntetés)) ekkor volt egy lehetőség hogy új tüntetést próbálnak szervezni, de az nem ment mert már élt a Sziget területfoglalási engedélye. A TASZ is azt írja, hogy:
    "Az újabb sajtóhírek szerint a tüntetők – nem éppen jóhiszeműségükről tanúbizonyságot téve – augusztus 9-re módosították a tüntetés kezdőidőpontját. Sajtóhírek szerint más módosítást (helyszín, program) nem kértek a tüntetők. A rendőrség pedig nem csak a módosító kérelemről döntött, hanem az egyszer már tudomásul vett jogszerű tüntetésről is.

    Amennyiben ezek a feltételek állnak fenn, akkor a rendőrség határozata jogszabálysértő."

    Ezt azért érdemes figyelembe venni.

    VálaszTörlés
  35. SoDI, milyen viszonyod van masztipartikhoz?

    VálaszTörlés
  36. Sneci csak akkor hazafi, ha kukákat kell borogatni.
    Ha már dolgozni, neadjisten adózni(!) kell, akkor rögtön elpárolog a hazafias lendület.

    Ez a tetű sneci nem más, mint Magyarország testén élő parazita. Egy ocsmány fehércigány féreg, méghozzá a legrosszabb fajtából. A haza legfőbb érdeke lenne az ilyeneket eltaposni, csak hát ez a kurva liberalizmus megengedi ezeknek a tetveknek, hogy éljenek és tovább szipolyozzák a tisztességes embereket.

    VálaszTörlés
  37. Látod Sodi, te magad bizonyítod be, hogy egy elvtelen materialista vagy. Ha a skálázás nem igazán jön össze, akkor keresel valami lehetőséget, hogy leszipolyozz az adófizetők pénzéből pár százezret. És nem is ez a legundorítóbb, hanem, hogy te és Kroko önmagatokat hazafinak meritek nevezni ennek ellenére. Tolvajok vagytok, igazán megérdemelnéd, hogy holnap a provokálásod közben egy rendőr rosszul találjon el, és tolószékbe kerülj, aztán majd számolgathatnád a kártérítésedet, amikor anyád cseréli a pelenkádat.

    VálaszTörlés
  38. k0zi: "Valszeg a rendőrség visszavonta volna az eredeti rendezvény engedélyét"

    HA HA HAAAAA

    Kurvaára félreérted a helyzetet! :D

    KÖNYÖRGÖM! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    Olvasd már el, mi van a bejegyzésben leírva!

    Az van leírva, hogy határidőn túl, tehát utólag NINCS LEHETŐSÉGE megtiltani a rendezvényt! Nincs lehetősége vizsgálni semmit vele kapcsolatban! :)

    "nem éppen jóhiszeműségükről tanúbizonyságot téve"

    Ez lehet egy vitatott kérdés, de nem egyértelmű.
    A szervező azt mondja, hogy nem a Sziget időpontja miatt módosított időpontot, hanem a Sziget - szerinte törvénytelen - építkezése miatt, ami zavarta volna a tüntetést.

    "Magyarországon nem precedens jog van"

    Egyrészt ha jogszabályok változatlanok, akkor nem nagyon lehet egymásnak ellentétes döntéseket hozni. Mert bár precedens jog valóban nincs, de az alkotmányban benne van a jogbiztonság elve, azaz ha egy ugyanolyan ügyben megismétled a korábban bevált jogi eljárást, nem nagyon szabad veszítened. Legfeljebb első fokon, de onnan viheted tovább oda, ahol azt a döntést hozták, amelyre elsőként hivatkoztál. Önmaguknak pedig csak nem fognak ellentmondani. :)

    VálaszTörlés
  39. "Egyet kell értsek Bedával, tényleg hihetetlenül aljas vagy Endre."

    Más ideges és sír, ha megsértik a jogait.
    Én, Tomcat, Gaudi, és Kroko viszont ÖRÜLÜNK ENNEK!
    Mert ha éppen nincs kit beperelni pénzért, üres az élet :D Az nem aljasság, hanem jogvédelem.

    Mert először minket, utána másokat taposnak el apróságokkal, végül mindenkit visznek Recskre. Épp ezért kell ennek a legelején gátat szabni.

    VálaszTörlés
  40. Rotwein: "Ha a skálázás nem igazán jön össze, akkor keresel valami lehetőséget, hogy leszipolyozz az adófizetők pénzéből pár százezret."

    Eddig az adófizetőkön nem gondolkodtam, csak Garandaiékon, de KURVA JÓ ÖTLETET ADTÁL. A kialakult helyzetért a rendőrség lesz felelős a jogsértő határozata miatt, ezért másodrendűként ŐKET IS be kell perelni ugyanabban a perben! :D

    KÖSZÖNÖM, ZSENIÁLIS VAGY! :DDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  41. Rotwein:

    Két videó.

    1. videó, 2006.
    http://www.youtube.com/watch?v=uCPuswctnjU
    800 ezer forintot fizetett nekem a Belügyminisztérium.

    2. videó, 2008.
    http://www.youtube.com/watch?v=hfNc_Udf_Z8
    250 ezer forintot fizetett nekem a rendőrség

    Lendületben vagyok, nem szabad abbahagyni. Buzifelvonulásért is perelek, és a holnapi napért is. :)

    VálaszTörlés
  42. Harmadrendűként anyádat is pereld be, mert a világra fosott, majd pedig nem baszott a földhöz még idejében.

    VálaszTörlés
  43. Sneci, rájöttél, hogy a tudásodból nem tudsz megélni, ezért a csöves krokó útjára lépsz és anyád után az államot is le akarod húzni?
    Valahol meg lehet érteni, 84ft-os órabérrel, nade akkor is.. milyen hazafi vagy te?

    VálaszTörlés
  44. Nem szoktam ilyet mondani, de remélem jól megbasznak holnap az inkalosok.

    VálaszTörlés
  45. snecigeci:

    Brian Tracy, tudod.
    Járj nyitott elmével, és vegyél észre minden lehetőséget. :D

    VálaszTörlés
  46. Brian Tracy nem hiszem, hogy az állam lehúzására gondolt.
    Vagy te ha meglátsz egy kilógó pénztárcát a villamoson, arra is rácsapsz? Mondjuk kinézem belőled, a hírhedt estimesédben kotonokkal is megtömted a zsebed. Azt nem tudom, neked minek kellene óvszer.. Vízzel megtöltöd és ledobálod az emeletről, vagy a fejedre húzod, aztán itt ki is merülnek a lehetőségek. xD

    VálaszTörlés
  47. "Brian Tracy nem hiszem, hogy az állam lehúzására gondolt."

    Nem gondolt ő KONKRÉTAN semmire.
    Alapelvet ad át, nem módszereket.

    VálaszTörlés
  48. Na jó, kellően felpörögtem a melóhoz.
    Sziasztok. Megyek vissza melózni.

    VálaszTörlés
  49. Megdöbbentő, hogy Sodit hogy felvillanyozta, hogy talán több év múlva kap pár százezer forintot. És akkor még ő mondja, hogy neki nem a pénz a mindene.

    VálaszTörlés
  50. Azta Sodi, összelötyköltél tesco value energiaitalt egy kis félédes bástyával vagy csak a potyapénz szaga miatt ez a hirtelen izgalom? :D Helyes, holnap majd balhézz és kötekedj a rendőrökkel, ne bízd a véletlenre ezt a lehetőséget. De tudod, magasabbról sokkal szebbet lehet zuhanni, és eddigi tapasztalataim alapján mi ezt premierplánban fogjuk figyelemmel kísérni. :D

    VálaszTörlés
  51. "Mert ha éppen nincs kit beperelni pénzért, üres az élet"


    A tiéd biztosan.

    VálaszTörlés
  52. Rotwein:

    Na, máris van az élő közvetítésnek egy nézője. :D

    VálaszTörlés
  53. Ne is dolgozz ma már Sodi! Minek is, amikor rövidesen jönnek az ingyen milliók!

    Havi 1-2 tüntetés, 3-4 nap a bíróságon, és meglesz a medence és a cégautó!

    Anyádnak is jól megmutathatod, hogy minden kételye ellenére vitted valamire.

    VálaszTörlés
  54. Sneci, olyat kéne, hogy 1000ft-os emelt díjas sms-ben lehetne beküldeni, hogy mit ugass a rendőröknek. Megoldható?

    VálaszTörlés
  55. Endre, feküdjél lefele, mert holnap korán kell kelni.

    VálaszTörlés
  56. holnap lesz zsidózás, Sneckó?

    VálaszTörlés
  57. Nem hiszem, olyan 40%-ot adok neki.

    VálaszTörlés
  58. Endre, holnap én is nézni fogom az élő közvetítést

    http://hirhatter.bplaced.net/molnar_f_arpad_air_france_monitoring.jpg

    VálaszTörlés
  59. szóval ha lesztek 100an akkor abból 40 zsidózik, mi?

    VálaszTörlés
  60. Miért vagy te ilyen betegesen filoszemita?

    VálaszTörlés
  61. Inkább 10-en lesznek, és abból fog 4 zsidózni.

    VálaszTörlés
  62. Meglássuk. Ha kevesen vagyunk, az Gerendainak jó, mert annál kevesebb embernek kell később kártérítést fizetni. Ez ugyanis tök jó befektetés, nyugodtan vetetnének ki miatta akár fizetés nélküli szabadságot is az alkalmazottként güriző hazafiak. :D

    VálaszTörlés
  63. én filoszemita? hát tudod ... Natalie Portman, Scarlett Johansson ... fel kell sorolnom az összeset?

    VálaszTörlés
  64. Sneci, ha esetleg fizetnek is neked kártérítést (kétlem), ezúttal melyik szélhámosnak játszod át az egészet?

    a) Tanár úr
    b) Zsidó lakásmaffia
    c) Schlingloff Sanya
    d) Lenkei
    e) Brian Tracy
    f) Tomcat

    Ezen kívül csak kötbérre vagy valamelyik tartozásod törlesztésére tudom elképzelni, hogy költöd. Esetleg veszel belőle valami infantilis PC-játékot.

    VálaszTörlés
  65. Sodi, a 2000 forintot már kikészítetted, hogy ne holnap kelljen majd keresgélni a disznóóladban mint múltkor?

    VálaszTörlés
  66. Nyugi-nyugi. :)

    szeszesember:

    Ha most mondjuk megint megdobnának 150-200 ezerrel, Galaxxy S II-re költeném.

    VálaszTörlés
  67. Ha most mondjuk megint megdobnának 150-200 ezerrel, Galaxxy S II-re költeném.



    meg a jónagy büdös lófaszt abba a szűz seggedbe!

    adóságodat lefizetni, te moslék!

    VálaszTörlés
  68. :)

    A telcsi szórakoztatóbb.
    Adósságot majd tanáruras pénzből.

    Amíg nekem is milliókkal tartoznak, nem törlesztek.

    VálaszTörlés
  69. Endre, te cigány, még véletlenül se szeretnél kicsit kevesebb adóssággal élni? Utolsó igénytelen proli vagy.

    VálaszTörlés
  70. Kevesebb?
    Mégis mi a francról beszélsz?

    NULLA forint adósságom van.

    Tartozásaim vannak, adósságaim nincsenek.

    Az adósság a tartozások és a kintlevőségek negatív egyenlege. Ilyen nekem nincs.

    VálaszTörlés
  71. Itt félreértés van. Én nem vagyok eladósodott ember.

    VálaszTörlés
  72. Nehogy már az legyen a cigányság, hogy ha van papír, hogy nekem tartoznak, és van papír, hogy én tartozom, akkor azt mondjam, hogy ne fasza, akkor az egyikből a másikat.

    Ez így logikus.
    Ugyanolyan jellegű jogi absztrakció mindkettő.
    Teljesen természetes tehát, hogy egymással párosítom.

    Hülye vagy te.

    VálaszTörlés
  73. Valahogy amikor kikapcsolták a telefonodat, mégsem a bírósági végzést lobogtattad a telefontársaságnak, hanem órákon keresztül szobroztál a Moszkván egy kis pénzre várva, hogy ki tudd fizetni az ADÓSSÁGOD. Mégis miért?

    VálaszTörlés
  74. Azt kell érteni, hogy ilyen, hogy "tartozás", meg "kintlevőség", meg "pénzérték", nem létezik. Ezek a dolgok nincsenek. Csupán elvont jogi absztrakciók.

    Olyan mint a Télapó. Csak úgy kitalálták.

    A világ leglogikusabb dolga, hogy jogi absztrakciónak egy másik jogi absztrakciót feleltetek meg, nem pedig készpénzt.

    VálaszTörlés
  75. Azt hiszem ez az a pont, amikor is kijelenthetjük, hogy biztosan nincs semmiféle 3 milliós kintlévőség már nagyon régen - vagy ha mégis van, hát nem azon a 100 ezer forinton múlik, amely összeget egyébként a trollok saccolták meg, és sneci azóta se pontosított.

    Máskülönben hogy magyarázod, kedves Endre, hogy teljesen kiment a fejedből, hogy a Samsung Galaxy S II-nél perpillanat fontosabb lenne a végrehajtást elindítani?

    VálaszTörlés
  76. "Valahogy amikor kikapcsolták a telefonodat, mégsem a bírósági végzést lobogtattad a telefontársaságnak, hanem órákon keresztül szobroztál a Moszkván egy kis pénzre várva, hogy ki tudd fizetni az ADÓSSÁGOD."

    Nem adósságomat, olyan nincs. TARTOZÁSOMAT.
    És azért, mert amit ki tudnak kapcsolni, az már nem absztrakció, hanem kikapcsolt telefon. :D

    VálaszTörlés
  77. Tényleg a legalja vagy Sodi. Néha egy kicsit megsajnállak a szar, reménytelen életed és az igénytelenséged miatt, meg mert itt csesztetnek a trollok állandóan, de valójában minden sorscsapást és kitolást ezerszer megérdemeltél.

    VálaszTörlés
  78. "Máskülönben hogy magyarázod, kedves Endre, hogy teljesen kiment a fejedből, hogy a Samsung Galaxy S II-nél perpillanat fontosabb lenne a végrehajtást elindítani?"

    Jogos, teljesen jogos.
    Eddig mindig elcsábultam ügyintézés helyett.
    De ettől beszél Brian Tracy az akaraterőről.
    Akaratot veszek magamon, és juszt se baszom el az illetékre szánt pénzt játékra. :D

    VálaszTörlés
  79. Hatalmas gratula Krokkónak a bevételeiért. 15 millió 20 év alatt, az pont 62500 forint havonta. Szép összeg, akárcsak a te fizetésed, Sneci.

    Egyébként jó tanítványa vagy Krokkónak. Ő a kártérítéseit hazudja a megélhetésének, te a "munkádat", miközben őt is a vak, rokkantnyugdíjas édesanyja tartja el, akárcsak anyád téged.

    Még az hiányzik, hogy felcsinálj valami útszéli ribancot, hogy az unokája eltartása is anyád nyakába szakadjon. Ez lenne a korona az eddigi életeden, Sneci.

    VálaszTörlés
  80. nekem tökmindegy hogy tartozásod van vagy adóságod, mindenesetre lógsz páár személynek egy csomó dellát, more. oszt azokat nem érdekli hogy neked ki lóg ....

    VálaszTörlés
  81. "A világ leglogikusabb dolga, hogy jogi absztrakciónak egy másik jogi absztrakciót feleltetek meg, nem pedig készpénzt."

    Had szemléltessem egy példával, hogy hol sántít a gondolatmeneted. Tegyük fel, hogy te egy menő vállakozó vagy, és be van osztva alád mondjuk Gery. Én adok neked 100 ezer forintot, hogy jövő hétre készíts el egy grafika munkát. Megegyezünk, lepapírozzuk, hogy ha nem lesz kész időre, orrba verlek. Te kiadod a feladatot Gery-nek, aki viszont másnap eltűnik, és csak két héttel később találja meg valaki Miskolc közelében egy árokpartot Lukács Lacival pálinkázva.

    Namost, engem nem fog érdekelni, hogy te hogy számolsz el az alkalmazottoddal, a hiteleződdel, bárkivel. Engem az érdekel ,hogy papírom van róla, hogy orrbaverhetlek, és meg is fogom tenni. Érted? Ha van kintlévőséget, téged sem érdekel, hogy milyen kintlévőségei vannak az adósodnak. A te hitelezőidet sem fogják a kintlévőségeid érdekelni. SImán inkáasszózzák a számlád, lefoglalják a laptopodat, kiakpcsolják a telefonodat. Aztán pisloghatsz a halszerű szemeddel, hogy hát a tanárúr. Ha annyira értékes az a kintlévőség, akkor hajtsd be, vagy add el, és fizesd abból a te kötelezettségeidet.

    VálaszTörlés
  82. "Akaratot veszek magamon, és juszt se baszom el az illetékre szánt pénzt játékra."

    Az a baj, hogy olyan vagy, mint egy cigány. Ha pénz van a kezedben, az a maradék eszed is elmegy és dőzs van. Utána meg sopánkodsz.

    Fogyatékos vagy. Ilyen nagyon egyszerű ez.

    VálaszTörlés
  83. "Tényleg a legalja vagy Sodi."

    Nem legalja, ez így logikus.
    Gondolkozzál már!

    Egyik is egy papír, és a másik is egy papír.
    Van két papírod. Mit csinálsz velük?

    EGYMÁSRA rakod őket, és elrakod őket egy aktába.
    Papír az papír. Egyik papír erről szól, hogy jó nekem, a másik papír meg arról, hogy rossz. A kettő eredménye nulla, tehát pont kioltják egymást.

    Apám is elmesélte, hogy annak idején az első lakást, ahova születésemkor vittek engem, lényegében papírokkal vásárolták meg.

    Kérdezte tőle az ügyintéző:

    - És hol a pénz.
    Apám:
    - Pénz? Pénz az nincs. Ezek vannak.

    A Fészekrakó korabeli megfelelőjéhez mindenféle jogcímet előkeresett anyám, és rájöttek, hogy voltaképp ezeket lehet egymással kombinálni is, így lényegében míg a legtöbb ember pénzzel vesz lakást, valójában lehet néhány darab papírral is. :)

    Aztán azért lett egy jelképes lakáshitel a lakás eladásáig törlesztve (nagyon jelképes), mert járt rá adókedvezmény, ezért szándékosan nem fizették vissza soha-soha-soha, hanem hagytak mindig néhány ezret, mert így jobban jött ki a család, elvégre a lakáshiteleseket nem szabad túlterhelni.

    Ugyanígy. December, 800 ezer. Mi kellett hozzá? Papír, amire elsírtam, hogy de szar nekem 2006. miatt. Március, 250 ezer. Mi kellett hozzá? Papír, amire elsírtam, hogy de nem volt kellemes a könnygáz.

    A pénz túl van értékelve. A papír jobb. :D

    VálaszTörlés
  84. Zulu: "A te hitelezőidet sem fogják a kintlévőségeid érdekelni."

    Ott a sántít a példád, hogy én NEM tartozom magánszemélyeknek, vagy kis, illetve közepes vállalatoknak. Egyetlen fillérrel sem. Kizárólag százezer másik embernek szolgáltató multiknak és az államnak.

    VálaszTörlés
  85. Danyil: "Az a baj, hogy olyan vagy, mint egy cigány. Ha pénz van a kezedben, az a maradék eszed is elmegy és dőzs van. Utána meg sopánkodsz."

    Mert a telcsi jól csillog. :D
    De igaz. Nem telcsi kell, hanem illeték.
    Ezt most már betartom.

    Na jó, a Microsoft Lifecam Studio-t, és a RAM-ot az asztali gépembe azért megveszem még, de UTÁNA tényleg csak illeték. :DDD

    VálaszTörlés
  86. A vicces az, hogy a papírt könnyen ki tudták volna apám fizetéséből egészíteni, hogy ne legyen hitel, de rájöttek, hogy SOKKAL JOBB dolog a hitel, mert azt törlesztve az adókedvezménnyel SOKKAL faszábban jön ki a család. :)

    A pénz fogalma túl van értékelve.
    A papír erősebb a pénznél.

    VálaszTörlés
  87. És? Az még szarabb. Az APEH-től nehezebben menekülsz, mint Kovács Józseftől.

    VálaszTörlés
  88. "Mert a telcsi jól csillog. :D"

    Mondom, hogy olyan vagy, mint egy cigány.

    VálaszTörlés
  89. A dolog erkölcsi oldala miatt nem mindegy. Aki hozzám hasonló magánszemélynek vagy kisvállalkozónak tartozik, az erkölcsileg szar ember.

    Aki viszont egy multinak vagy az államnak, az simán egy rossz ügyfél, aki eleve benne van a kalkulált hibaszázalékban, tehát nem rontok el semmilyen tervet sehol.

    Szabadulni meg akarok én senkitől. Csak ütemezek.

    VálaszTörlés
  90. "Mondom, hogy olyan vagy, mint egy cigány."

    Jó, ez akaraterő kérdése. :D

    VálaszTörlés
  91. Fogd már fel, bazdmeg, hogy olyan, hogy állam nincs, csak egyes emberek érdekközössége van, amit államnak nevezünk. Ha az "államot" meglopod, akkor mindenkit meglopsz, bazdmeg. Ez még eljut az autista tekervényeidig?

    VálaszTörlés
  92. De nem lopok meg senkit.

    Az állam felé meglévő tartozásom folyamatosan kamatozik. Hát ha egyszer nem vitatom, és még kamatozik is, hogyan lehetne ezt meglopásnak nevezni? Hülye vagy te?

    VálaszTörlés
  93. A meglopás, ha vitatod a jogos tartozást.
    Én nem vitatok semmit.

    VálaszTörlés
  94. A cigányokhoz még abban is hasonlítasz, hogy lopnak, csalnak, hazudnak, de amikor szorul a hurok, akkor fennhangon sírnak a jogaikért.

    Pont, mint te. Adót csalsz, állami cégeket lopsz meg, de a jogaidra hivatkozva azért jól jön a kártérítés egy kis 2006-os utcai cigánykodásért.

    VálaszTörlés
  95. Ott a sántít a példád, hogy én NEM tartozom magánszemélyeknek, vagy kis, illetve közepes vállalatoknak. Egyetlen fillérrel sem. Kizárólag százezer másik embernek szolgáltató multiknak és az államnak.



    EZ EGY HAZAFIAS CSELEKEDET? NEMMEGADNI A HAZÁDNAK AMI JÁR NEKI?

    VálaszTörlés
  96. Adót nem csalok, és egyetlen céget sem lopok meg.
    Vitattam én a BKV tartozásaim jogosságát?
    Pereskedtem én a BKV-val?

    Nem. Na ugye.

    VálaszTörlés
  97. Sodi, anyéd nem szokta neked mondani, hogy milyen nagy hibát követett el, amikor úgy 10-12 éves korodban nem zavart el valami gyermekpszichológushoz, aki még időben megkezdhette volna személyiségzavaraid kezelését a megfelelő gyógyszerekkel?

    VálaszTörlés
  98. "NEMMEGADNI A HAZÁDNAK AMI JÁR NEKI?"

    Ó, dehogynem.
    Jézus is azt mondta, hogy adjátok meg a császárnak ami a császáré. De viszont mi is az pontosan? Mi az, ami a császáré?

    A császáré az, amit a császár elkér.
    Mit kér el a császár? Leírja az adótörvényekben.
    Vagyis ha adót nem csalva az adótörvények keretein BELÜL optimalizálsz, akkor teljesült ez a követelmény. Odaadod a császárnak ami a császáré.

    VálaszTörlés
  99. "Az állam felé meglévő tartozásom folyamatosan kamatozik. Hát ha egyszer nem vitatom, és még kamatozik is, hogyan lehetne ezt meglopásnak nevezni? Hülye vagy te?"

    Nem vitatod, de kifizetni nem akarod, hiszen:
    - mindenedet eladod, nehogy (jogosan!) legfoglalhassák a vagyonodat.
    - hét éve nem tettél egy szalmaszálat sem keresztbe azért, hogy visszakapd a pénzed és kifizesd a tartozásaidat.

    Egyébként ide a rozsdás bökőt, hogy ha egy fillért is fogsz látni az örökségedből valaha is, abból - az ígéreteddel ellentétben - semmit nem fog kapni az állam, mert majd azt is elbaszod rezsire, meg telóra, meg webkamerára, meg űrtechnológiás műpinára, mert olyan igénytelen vagy, hogy számodra kényelmes ez a tulajdon nélküli, nincstelen állapot, sőt: meg is tudod ideologizálni.

    Szóval hazudsz.

    VálaszTörlés
  100. Nekem nincsenek személyiségzavaraim.
    És egy táncoló piros hópihe vagyok.

    VálaszTörlés
  101. Még mielőtt elkezdtél volna "dolgozni", már az adóelkerülésen gondolkodtál ("minimálbérre jelentem be magam" ésatöbbi).

    A BKV-nak meg ki tudja, mennyivel tartozol. És lefogadom, hogy soha nem is fogod megadni. Vagy olyan csóró leszel egész életedben, hogy esélyed sem lesz rá (ez sanszosabb), vagy ha jön valami pénz, akkor találsz valami kifogást, hogy miért ne a tartozásaidat törleszd belőle.

    VálaszTörlés
  102. "- hét éve nem tettél egy szalmaszálat sem keresztbe azért, hogy visszakapd a pénzed és kifizesd a tartozásaidat"

    2-3 éve, előtte meg pereskedtem. Nyugi.
    AZ IS KAMATOZIK. :)

    "de kifizetni nem akarod"

    De. A behajtott kintlevőségeimből.

    "Egyébként ide a rozsdás bökőt, hogy ha egy fillért is fogsz látni az örökségedből valaha is, abból - az ígéreteddel ellentétben - semmit nem fog kapni az állam"

    Valószínűleg az egészet megkapja, miután egy állandó letiltás bankszámlára megy, ahonnan az APEH rögtön elszívja. Na, kb. ezért nem sürgős annyira, mert

    1) egy összegben úgyse kapom meg
    2) a havi letiltást úgyis elviszi az APEH

    Tehát jól fog jönni, persze, de nem sürgős.

    VálaszTörlés
  103. Különben Sodi, hónap eleje van, leellenőrizted már anyádnál, hogy befizette-e már az e havi törlesztőt a diákhiteledre?

    Nehogy aztán úgy járj, mint a végrehajtással, hogy azt hiszed, anyád megcsinálta helyetted, aztán mégsem.

    VálaszTörlés
  104. "A BKV-nak meg ki tudja, mennyivel tartozol. És lefogadom, hogy soha nem is fogod megadni."

    Amit mondasz, azt nem is LEHET megcsinálni.
    Előbb-utóbb pl. házasodni illik, és az vagyonközösség, tehát vinném a szart is. :)

    (Bár lehet, hogy a korábbi dolgok függetlenek, nem tudom).

    VálaszTörlés
  105. Annak örülj, Sneci, hogy manapság a császár (értsd: az állam) igen humánus. Nem viszi el követ törni vagy szenet bányászni a hozzád hasonló, nincstelen, az államnak milliókkal tartozó prolikat, hanem várja, hátha kifizeted a semmiből. Ez az egy szerencséd van.

    VálaszTörlés
  106. Megvárja, amíg van bármi vagyon, vagy rendszeres bérjövedelem, és elviszi akár a felét, igen. Ez így igazságos. Még szerintem is.

    VálaszTörlés
  107. Ki menne hozzád, te fehér cigányöltönyös, púpos bűzbomba? :D

    Még a menyasszonyi fátylat sem tudnád megvenni, olyan csóró vagy.

    VálaszTörlés
  108. Sodi, ha van egy dolog az életben, amitől nem kell tartsál, az az, hogy egy házasság hogyan hatna ki vagyoni helyzetedre.

    VálaszTörlés
  109. Éppen azért tiltottam meg nagybátyáméknak, hogy a cégemben akár egyetlen fillér házipénztárt is képezzenek. Ha azt nem tudom egy esetleges felszámolásnál prezentálni, bűnöző vagyok. Ha viszont simán csak kivettem, és esetleg a járulékaival tartozom (éppen nem), akkor meg egy bűntelen rossz adós.

    Az államot csak az érdekli, hogy legyél őszinte, és ismerd el a tartozásod. Ha elismered, nem lehet bajod. A tényleges fizetés másodlagos kérdés. Csak ismerd el.

    VálaszTörlés
  110. "Előbb-utóbb pl. házasodni illik, és az vagyonközösség, tehát vinném a szart is. :)"

    Ez priceless, te kis szűz érzelmi nyomorék!

    VálaszTörlés
  111. "Ki menne hozzád"

    Na, ősztől EZÉRT építek vállalkozást.
    Hogy tudjak biztonságot nyújtani.

    Mert egy nő egyszerűen azt keres. :)

    VálaszTörlés
  112. Ne legyünk igazságtalanok, biztosan vannak olyan nők is a világon, akik kifejezetten a gubancos hajú, baltaarcú, pudvás fogú, pálcika csuklójú, vézna, púpos, büdös, csóró lowlife-okra buknak.

    VálaszTörlés
  113. "Ez priceless, te kis szűz érzelmi nyomorék!"

    Ez nem az érzelmekről szól.
    Tudjál biztonságot nyújtani, meg fürödj, oszt kész.

    Na hát a biztonságot még ki kell építenem. :)

    VálaszTörlés
  114. Konkrétan épp ezért nem csajozok, mert amíg nem tudok biztonságot sugározni, nem égetem magam.

    Előbb kicsit építkezni kell.

    VálaszTörlés
  115. Meg elkezdhetsz fürödni.

    VálaszTörlés
  116. "Tudjál biztonságot nyújtani, meg fürödj, oszt kész."

    Ez de magas labda :DD

    VálaszTörlés
  117. A nők azt sem bánják, ha a partnerük nem egy közepesen fogyatékos, autista, diszlexiás hikomat, aki fizikai állapotát tekintve is meredek lejtőn van harminc évesen.

    Ez azért komoly akadály lesz, majd meglátod :)

    VálaszTörlés
  118. Ja, k. nagy a mai termés. Minden második beírása mehetne az idézetgyűjteménybe.

    VálaszTörlés
  119. Egyébként azt hittem, vadászbika vagy. Vagy csak kvázi-vadászbika?

    VálaszTörlés
  120. Megnyiratkozva és megfelelő ruhában jól nézek ki. Ilyen hajjal, szakállal, és ruhában bármi szarul néz ki. :D

    Az egész más egészen kérdés, hogy mára állandó megrendelőm van (a marketingmix.hu-n és az interjúkon még fontos volt jól kinézni), valamit az építkezés szakaszában nem ismerkedem, ezért nincs KINEK jól kinéznem, így nem is törődöm vele.

    Majd legközelebb akkor törődöm vele, amikor a saját megoldásom kamerába beszélő marketing-videóit forgalom valami videóstúdiós vállalkozó műtermében.

    VálaszTörlés
  121. "Ilyen hajjal, szakállal, és ruhában bármi szarul néz ki. :D"

    Hát még te :DDD

    VálaszTörlés
  122. @sodilegnagyobbrajongoja:

    sodika.co.cc-t kicserérltem, most már csak egy sima idézetgyűjteményként funkcionál, és elvileg te is tudsz feltölteni, regisztrálás nélkül.

    VálaszTörlés
  123. Sneci, attól tartok, bár ne legyen igazam, hogy te legközelebb a koporsódban fogsz jól kinézni, miután a hullasminkes megborotvált, szegény anyukád meg vett rád egy normális fekete öltönyt a temetkezési vállalkozótól.

    VálaszTörlés
  124. Zorg, köszi a fáradozásaidat, esküszöm, hogy én is el fogom kezdeni használni.

    VálaszTörlés
  125. "A nők azt sem bánják, ha a partnerük nem egy közepesen fogyatékos, autista, diszlexiás hikomat, aki fizikai állapotát tekintve is meredek lejtőn van harminc évesen."

    Rigolyái mindenkinek vannak, diszlexiás meg nem vagyok. A fizikum meg kevés gyúrással szinten tartható. Amúgy ez mind-mind másodlagos.

    Ne egy bizonytalan egzisztenciájú tengődő legyél. Ez a lényeg. Minden más csak körítés.

    "Egyébként azt hittem, vadászbika vagy. Vagy csak kvázi-vadászbika?"

    Más a fizikai partner és más a társ keresése. Az előbbinél elegendő egy csábító fizikai tulajdonság, míg az utóbbihoz a biztonság sugárzása is jól jön.

    VálaszTörlés
  126. Danyil: Oszt mégis miben halnék meg, miközben semmi bajom sincs? Korombeli ember max. a drogba hal bele, de én soha életemben nem szívtam el még egy füves cigit sem.

    VálaszTörlés
  127. űrtechnológiás műpina

    VálaszTörlés
  128. Sneci, anyád mivel szokott csesztetni leggyakrabban? A munkával és a pénzzel? Vagy hogy kéne már egy menyasszony? Ugye az utóbbit még soha nem emlegette?

    VálaszTörlés
  129. Sneci, hány körül leszel a Batthyányn? Fél tízkor kb?

    VálaszTörlés
  130. Nem. :)

    Hanem az, hogy ugyanazon fizikai adottság, ami miatt annak idején osztálykirándulások alkalmával mindenki cikizett engem, bizonyos életkor fölötti magányos nőknél most NAGYON-NAGYON izgalmassá teszi a társaságomat. :DD

    VálaszTörlés
  131. "Sneci, hány körül leszel a Batthyányn? Fél tízkor kb?"

    Hát ha akkor vársz, juszt sem akkor. :D

    VálaszTörlés
  132. Ez nem az érzelmekről szól.
    Tudjál biztonságot nyújtani, meg fürödj, oszt kész.

    Na hát a biztonságot még ki kell építenem. :)




    AZT HISZED,, HOGY A NŐK CSAK ANYAGI BIZTONSÁGOT AKARNAK?

    VálaszTörlés
  133. Danyil:

    Ha szóba kerül az ismerkedés, mindig elmondom az igazságot. Nem lelki társ van, lelki társ meg egzisztencia mellé szerezhető csak.

    VálaszTörlés
  134. "AZT HISZED,, HOGY A NŐK CSAK ANYAGI BIZTONSÁGOT AKARNAK?"

    Nem csak. Jobb ha kigyúrva is vagy, mert akkor meg tudod védeni őket. De ha magas és magabiztos vagy, az is elég.

    VálaszTörlés
  135. "Mert először minket, utána másokat taposnak el apróságokkal, végül mindenkit visznek Recskre. Épp ezért kell ennek a legelején gátat szabni."

    Érdekes a melegek felvonulásánál ez téged nem érdekelt. Akkor valahogy a jogtiprásnak csápoltál. TASZ-t is csak most élteted, amikor esetleg cigányok jogait kezdik el védeni akkor rögtön liberális zsidó bandává válnak.

    Persze majd veszel telefont a perelt összegből, vigyorogsz magadban a gép előtt. 2-3 évig majd pereskedsz aztán kapsz egy összeget, amit mások nevetve megkeresnek tisztességes munkával.

    "A dolog erkölcsi oldala miatt nem mindegy. Aki hozzám hasonló magánszemélynek vagy kisvállalkozónak tartozik, az erkölcsileg szar ember.

    Aki viszont egy multinak vagy az államnak, az simán egy rossz ügyfél, aki eleve benne van a kalkulált hibaszázalékban, tehát nem rontok el semmilyen tervet sehol."

    De ugyanolyan erkölcsileg mindkettő, ANYAGILAG talán nem, mert a multit nem vágja földhöz a tarozásod, és az állam is elvan egy ideig nélküle. Ettől még ERKÖLCSILEG ugyanolyanan mindkét eset. Igénybe vettél egy szolgáltatás, és nem fizettél érte. Kb mintha fizetés nélkül távoznál egy fodrászatból.

    VálaszTörlés
  136. k0zi: "Érdekes a melegek felvonulásánál ez téged nem érdekelt. Akkor valahogy a jogtiprásnak csápoltál."

    Nem jogtiprásnak, hanem a normalitáspárti többség jogainak védelméért.

    "Ettől még ERKÖLCSILEG ugyanolyanan mindkét eset"

    A multi és az állam szemét módon szabályoz, és sokszor nincs választásod, hogy kapcsolatba kerülj-e vele. Magánszemélynél is kisvállalkozónál van.

    VálaszTörlés
  137. "lelki társ meg egzisztencia mellé szerezhető csak."

    Fogalmad sincs, mekkora baromságot mondtál. A lelki társadat nem az egzisztenciád érdekli.

    Te csak egy érdekkapcsolatot keresel, azért, hogy elmondhasd, van feleséged, mert az úgy "illik". Szerintem ha belecsöppennél egy olyan kapcsolatba, ahol elvárnak tőled mindent, amit egy embertől, egy férfitól, egy pártól, ne adj' isten egy apától elvárnak, két napig sem bírnád ki. De hát mit tudsz te erről érzelmi fogyatékosként.

    VálaszTörlés
  138. "Kb mintha fizetés nélkül távoznál egy fodrászatból."

    K0zi, ez Sneci esetében rossz példa. Nem fogja érteni.

    VálaszTörlés
  139. sOdi, VÓTÁ VALAHA SZERELMES, Hä ???????????

    VálaszTörlés
  140. "Te csak egy érdekkapcsolatot keresel, azért, hogy elmondhasd, van feleséged, mert az úgy 'illik' "

    Úgy is illik. Igen. Az ,meg legalább egy gyerek akkor is kell, ha egyébként nem lenne rá feltétlenül belső igényed. A konzekvenciák nagy része leszarható, de ennyiben azért normális ember igyekszik követni.

    VálaszTörlés
  141. Sneci, szerinted melyik nőt érdekli, hogy nagy farkad van, ha nem tudod rendesen elintézni vele, mert egyrészt kifulladsz, másrészt lusta vagy a pozícióváltásokhoz? Ebből a humbugból látszik, hogy az öreg közalkalmazott nőről szóló meséd is csak kamu.

    Péntek óta, mióta láttalak életnagyságban, még kevésbé tudom elképzelni, hogy bármelyik nő engedné, hogy ráfeküdj, hacsak épp nincs golyózápor, zárótűz, aknatámadás vagy szőnyegbombázás.

    VálaszTörlés
  142. "A konzekvenciák nagy része leszarható"

    A konvenciókra gondolsz, te művelt, tájékozott értelmiségi?

    VálaszTörlés
  143. Sodinak igaz van abban, hogy az egyetlen esélye házasságra vagy kapcsolatra, ha talál magának valakit, aki elviselné a pénzéért cserébe. Végül is ez egy ritka önkritikus megnyilvánulásként is fel lehet fogni.

    A probléma persze az, hogy pénze sose lesz.

    VálaszTörlés
  144. Danyil: Épp ezért kezdtem el kondizni, hogy ilyen ne legyen.

    "Péntek óta, mióta láttalak életnagyságban, még kevésbé tudom elképzelni, hogy bármelyik nő engedné, hogy ráfeküdj"

    Ha havonta egyszer elmegyek hozzá, előtte azért 2-3 órát töltök azzal, hogy szalonképes állapotba hozzam magam. Csak a hétköznapokra szarom le ezt, mert a megrendelőm állandó, ismerkedéshez pedig pillanatnyilag valóban csóró vagyok.

    VálaszTörlés
  145. "A multi és az állam szemét módon szabályoz, és sokszor nincs választásod, hogy kapcsolatba kerülj-e vele. Magánszemélynél is kisvállalkozónál van."

    Ki kényszerített arra hogy a BKV-t használd? Van taxi, mehettél volna gyalog, de akkor úgy tudom még saját kocsid is volt.

    Mobiltelefonálni se kell, arra se kényszerít senki, sőt főleg nem arra, hogy előfizetést vegyél több hónapnyi hűséggel, van prepaid kártya is.

    Te csak próbálod megmagyarázni a saját kicsit világodban, miért nem erkölcstelen, vagy undorító dolog ez.

    Ettől még kérlek engem hadd zavarjon és tartsalak ezért szar embernek.

    "Nem jogtiprásnak, hanem a normalitáspárti többség jogainak védelméért."

    Persze ilyenkor mindig van valami ostoba kifogás, blablabla.

    VálaszTörlés
  146. "lelki társ meg egzisztencia mellé szerezhető csak."


    .... AKKOR CSAK ELMONDOM SóDERKA, HOGY A BARÁTNŐM 10 ÉVE MÁNIKUS-DEPRESSZÍV ÉS A HÁZASSÁGA IS TÖNKREMENT, MERT NEM BÍRTA KI VELE A FÉRJE. AZT A CSAJT KURVÁRA NEM ÉRDEKLI AZ EGZISZTENCIJA, HANEM HOGY VAN KÖRÜLÖTTE VALAKI, AKI VALAMILYEN TARTÁST AD NEKI.
    AMÚGY MEG EGY BASZOTT SZÉP LÁNY ÉS MINDEN CSÁVÓT MEGKAPHATNA, CSAK VALÓSZÍNÜLEG ÉN VOK AZ EEGYETLEN, AKI KIBÍRJA VELE ...

    VálaszTörlés
  147. "Ki kényszerített arra hogy a BKV-t használd?"

    Ez hülye gondolat.
    Tömegközlekedés nélkül sokszor nincs létezés.

    "Mobiltelefonálni se kell, arra se kényszerít senki"

    Anélkül sincs élet, mert elérhetőnek kell lenni.

    "Persze ilyenkor mindig van valami ostoba kifogás, blablabla."

    Nem kifogás, hanem nemzeti harc. :D

    VálaszTörlés
  148. "Ha havonta egyszer elmegyek hozzá, előtte azért 2-3 órát töltök azzal, hogy szalonképes állapotba hozzam magam."

    Te jó ég, mi van benne abban a 3 órában? Zuhany, borotva, fültisztító, fogmosás, körömvágás, tiszta ruha összesen nem több 40 percnél.

    Mire kell neked 2-3 óra?

    VálaszTörlés
  149. Mandy: "AZT A CSAJT KURVÁRA NEM ÉRDEKLI AZ EGZISZTENCIJA, HANEM HOGY VAN KÖRÜLÖTTE VALAKI, AKI VALAMILYEN TARTÁST AD NEKI"

    Más szóval: biztonság kell neki. Egy csöves nem tud biztonságot adni. Pont.

    VálaszTörlés
  150. SoDI írta...
    Mandy: "AZT A CSAJT KURVÁRA NEM ÉRDEKLI AZ EGZISZTENCIJA, HANEM HOGY VAN KÖRÜLÖTTE VALAKI, AKI VALAMILYEN TARTÁST AD NEKI"

    Más szóval: biztonság kell neki. Egy csöves nem tud biztonságot adni. Pont.


    IGEN, TE TUTTI NEM TUDNÁL NEKI ADNI, MERT A TE HÜLYE MAGYARÁZKODÁSODDAL MÁR 1 ÓRÁN BELÜL AZ ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETNÉD .... P-O-N-T

    VálaszTörlés
  151. Danyil: "Mire kell neked 2-3 óra?"

    Az, hogy utálok kapkodni.

    Mindent szép lassan, alaposan, hajszárítás közben elolvasgatva néhány Kuruc cikket például.

    Elindulás előtt alaposan ellenőrizni, minden nálam van-e (igazolvány, pénz, miegymás).

    Ha már egyszer borozva, legyen tökéletes az arcom. Végtag se olyan legyen, mint egy famászó macskáé. A ruha vasalt, és ne rongyos. Összeválogatni, kivasalni. Hajat megfelelően elrendezni.

    A készülődés bizony lehet így bőven 3 óra.

    Ezt hetente utálnám végigcsinálni, a korábban felsorolt okok mellett ezért is nem megyek hetente. Kifárasztana, mert bár intim együttlét előtt kihagyhatatlan, de idegesít, mert amúgy felesleges hiábavalóságnak érzem.

    VálaszTörlés
  152. "Tömegközlekedés nélkül sokszor nincs létezés."

    A tömegközlekedésnek rengeteg alternatívája van, fentebb felsoroltam, ne hazudj. Vidéken pl nincs szinte semmi tömegközlekedés BKV-hoz képest, mégis eljutnak az emberek A-ból B-be.

    "Anélkül sincs élet, mert elérhetőnek kell lenni."

    Ott az email/skype, simán el tudnak érni ott is, csak éppen akkor amikor én akarom. Hozzáteszem nagyon sok olyan embert ismerek aki vígan elvan mobiltelefon nélkül is. És ahogy fentebb mondtam van OLCSÓ telefon, amit ki lehet fizetni nem kell hitel és van PREPAID kártya amivel befizetsz és lebeszéled. A több hónapos hűségszerződés NEM LÉTKÉRDÉS.

    "Nem kifogás, hanem nemzeti harc. :D"

    Ez a nemzeti harc? Hogy megdobáljátok azokat akik ugyanolyan magyarok mint ti, csak mások? Szegény Petőfi forog a sírjában. Tudod a melegekkel azért foglalkozik a média, mert olyan 1 bites lények mint te odamennek hőzöngeni. Ha senki nem menne oda felvonulnának és 1-2 év alatt csak egy esemény lenne, ami a kutyát se érdekelne.

    VálaszTörlés
  153. "A TE HÜLYE MAGYARÁZKODÁSODDAL MÁR 1 ÓRÁN BELÜL AZ ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETNÉD"

    Vagyis nekem valaki más való. :)
    Pont.

    VálaszTörlés
  154. k0zi: "A több hónapos hűségszerződés NEM LÉTKÉRDÉS."

    Feltöltős telefonjuk az eltünedező maffiózóknak és a 14 éves kislányoknak van. Tisztességes felnőtt embernek előfizetéses telefonja legyen, én azt mondom.

    "Ez a nemzeti harc? Hogy megdobáljátok azokat akik ugyanolyan magyarok mint ti, csak mások?"

    Nem az a lényeg, hogy másik-e, hanem az, hogy politikai propagandájukkal a magyarság alapértékei ellen vannak-e.

    VálaszTörlés
  155. "Nincs egyenlegem a mobilon..." Komolyan.

    Ilyen mondat utoljára harmadikos gimnazistaként hagyta el a számat. :D

    Amióta 2-vel kezdődnek az évszámok, SOHA. :D

    VálaszTörlés
  156. "Kifárasztana, mert bár intim együttlét előtt kihagyhatatlan, de idegesít, mert amúgy felesleges hiábavalóságnak érzem."

    Felesleges hiábavalóságnak érzed?

    Mondd, te nem érzed magad egyszerűen jobban, kényelmesebben a bőrödben, ha tiszta a hajad, sima az arcod, rövid a körmöd, nem büdös a ruhád, mint ellenkező esetben? Ennyi igényed sincs önmagad felé?

    VálaszTörlés
  157. "Mondd, te nem érzed magad egyszerűen jobban, kényelmesebben a bőrödben, ha tiszta a hajad, sima az arcod, rövid a körmöd, nem büdös a ruhád, mint ellenkező esetben?"

    Kényelmes (azért is zuhanyzom naponta kétszer, mert megadja a kellő komfortérzetet a programozáshoz), de egy ponton túl aránytalanul sok energiát tud elvenni.

    VálaszTörlés
  158. "Ilyen mondat utoljára harmadikos gimnazistaként hagyta el a számat. :D"

    Igen, ez nyilván nagyon ciki mondat.

    Az nem ciki, amikor kikapcsolják a szolgáltatást és a húgyszagú telefonfülkében dobálod be az aprót a nyilvános telefonba :DDD

    VálaszTörlés
  159. "A TE HÜLYE MAGYARÁZKODÁSODDAL MÁR 1 ÓRÁN BELÜL AZ ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETNÉD"

    Vagyis nekem valaki más való. :)
    Pont.



    OLYAN NŐ NEM LÉTEZIK

    VálaszTörlés
  160. Pillanatnyi nehézség.
    Én arról beszélek, hogy mi JELLEMZŐ.

    VálaszTörlés
  161. Ja, manapság odébb rugdosod a csöveseket a telefonfülkéből, hogy utolsó 20 forintosoddal hívd fel a munkaadódat, hogy kikönyörögj tőle egy kis pénzt, hogy vissza tudd kapcsoltatni a telefonod.

    Ez tényleg mennyivel menőbb.

    VálaszTörlés
  162. Feltöltős telefonjuk az eltünedező maffiózóknak és a 14 éves kislányoknak van. Tisztességes felnőtt embernek előfizetéses telefonja legyen, én azt mondom.



    AHA, HOGY A MULTIK JÓ ÁTBASSZANAK A SZERZŐDÉSEKKEL. OKOS!

    JAHH, ÉN AMÚGY EGY 14 ÉVES TINILÁNY VAGYOK VAGY EGY MAFFIÓZI ..... VÁLASSZ!

    VálaszTörlés
  163. "AHA, HOGY A MULTIK JÓ ÁTBASSZANAK A SZERZŐDÉSEKKEL."

    Ennyi kötöttség belefér.

    "Ja, manapság odébb rugdosod a csöveseket a telefonfülkéből, hogy utolsó 20 forintosoddal hívd fel a munkaadódat, hogy kikönyörögj tőle egy kis pénzt, hogy vissza tudd kapcsoltatni a telefonod."

    Nem. Azért hívtam (volna) fel, hogy jöhet akár korábban a megbeszéltnél, mert én máshol korábban végeztem. De végül a megbeszélt időben jött.

    VálaszTörlés
  164. "Feltöltős telefonjuk az eltünedező maffiózóknak és a 14 éves kislányoknak van. Tisztességes felnőtt embernek előfizetéses telefonja legyen, én azt mondom."

    Igen? Tudtad, hogy prepaid kártyánál is kell igazolnod hogy ki vagy? Egyébként ez hülye szemlélet. Pont a kispénzű emberek, akiknek tényleg az a céljuk, hogy néha telefonáljanak és EL TUDJÁK ŐKET ÉRNI(!) bőven elég a prepaid telefon. Minek fizessen valaki havidíjat, ha ki se használja. Neked is bőven elég lett volna, csak éppen nagyzolni meg hencegni akartál, megmutatni mekkora arc vagy.

    Te pedig ettől még nem leszel tisztességes, hogy előfizetéses telefonod van, majd akkor (talán), ha ki is fizeted a tartozásaid.

    "Nem az a lényeg, hogy másik-e, hanem az, hogy politikai propagandájukkal a magyarság alapértékei ellen vannak-e."

    Oké, de mint mondtam, azért kapnak helyet a médiában, mert egyes idióták dobálják őket, lényegében ezek segítik őket, hogy bekerüljenek a médiában. Tehát az általad nevezett nemzeti harc, pont az ellenkezőjét éri el annak, mint amit szeretne.

    VálaszTörlés
  165. ""Nincs egyenlegem a mobilon..." Komolyan.

    Ilyen mondat utoljára harmadikos gimnazistaként hagyta el a számat. :D

    Amióta 2-vel kezdődnek az évszámok, SOHA. :D"

    Helyette van tartozásod, meg telefonfülkéből telefonálgatsz. MICSODA ELŐRELÉPÉS!

    VálaszTörlés
  166. Sneci, irány az ágy, mert mire kiérsz a Szigetre, az elvtársaid vérét már fel is mosta a személyzet a beléptetőnél.

    VálaszTörlés
  167. Tényleg Sodi, ez hogy működik ilyenkor? Amikor nem fizeted a számlát, és kikapcsolják a telefonod, akkor téged még lehet hívni, vagy elérhetetlenné válsz?

    Mástol nem tudom megkérdezni. Nem ismerek senkit, akinek problémát okozna fizetnie a telefonszámláját.

    VálaszTörlés
  168. k0zi: "Tudtad, hogy prepaid kártyánál is kell igazolnod hogy ki vagy?"

    Egy bizonyos ideig nem.
    Van bizonyos türelmi idő.
    Addig lehet maffiáskodni velük.

    "Minek fizessen valaki havidíjat, ha ki se használja."

    Ezt értettem a 14 éves kislányok alatt. Komolytalan embernek minek komoly előfizetés. :)

    "azért kapnak helyet a médiában, mert egyes idióták dobálják őket, lényegében ezek segítik őket, hogy bekerüljenek a médiában"

    Ezzel MAGUNKAT is megmutatjuk. A nemzeti ellenállás is reklámot kap.

    "Helyette van tartozásod, meg telefonfülkéből telefonálgatsz"

    Nincs tartozásom. Holnap épp ezért fogok tudni közvetíteni. :)

    VálaszTörlés
  169. "Tényleg Sodi, ez hogy működik ilyenkor?"

    Először egyirányúsítanak, utána van 10 napod fizetni a szerződésbontás előtt. De a Telenornál szerződésbontás után is visszakapcsoltatható, csak fizetni kell 15 ezer forintot.

    Idén már fizettem, ezért többször nem akarok.

    Danyil: "Sneci, irány az ágy, mert mire kiérsz a Szigetre, az elvtársaid vérét már fel is mosta a személyzet a beléptetőnél."

    Lehet, hogy úgy leszek friss, ha nem is alszom. :D

    VálaszTörlés
  170. A telefonnal kapcsolatban ... szerintem az is komolytalan ember, aki nem tud legalább egy vezetékes számot megadni. Milyen proli már, hogy valakinek csak mobilja van. :D

    VálaszTörlés
  171. Egyébként itt a mai Brian Tracy anyag.

    http://66masodperc.blogspot.com/2011/08/brian-tracy-2-kepessegeink.html

    VálaszTörlés
  172. "Egy bizonyos ideig nem.
    Van bizonyos türelmi idő.
    Addig lehet maffiáskodni velük."

    Ja csak vásárlásnál. LOL

    "Ezt értettem a 14 éves kislányok alatt. Komolytalan embernek minek komoly előfizetés. :)"

    Nem tudom kinek lett tartozása egyik mobilcégnél mert nem fizette az előfizetését, te komoly ember.

    "Nincs tartozásom. Holnap épp ezért fogok tudni közvetíteni. :)"

    No fene kifizetted a másik mobilcég felé felhalmozott tartozásodat is? Vagy most csak a telenorosat rendezted? Szerencséd h nincs bar lista a mobilcégeknél :)

    VálaszTörlés
  173. Szóval összességben 15 ezerrel többet fizettél, mint amit akkor fizettél volna, ha nem kerülsz hátrányba? És még le is volt tiltva a telefonod egy ideig?

    És ezek után még mindig nem érzed úgy, hogy balek vagy?

    VálaszTörlés
  174. sóder mai kommneteid alapján emberileg nullára értékeltelek...

    VálaszTörlés
  175. "A telefonnal kapcsolatban ... szerintem az is komolytalan ember, aki nem tud legalább egy vezetékes számot megadni. Milyen proli már, hogy valakinek csak mobilja van. :D"

    Jajj, te inkább ne nyilatkozzál arról ki proli.

    VálaszTörlés
  176. k0zi: "Ja csak vásárlásnál. LOL"

    Nem. Vannak enélkül megvehető telcsik, aminek a papírjait 15 napon belül kell visszaküldened. Addig anonim.

    "No fene kifizetted a másik mobilcég felé felhalmozott tartozásodat is?"

    Nem. A mobilnet és a mobil egy számlán van. Ha egyik nincs, másik sincs. :)

    "Szóval összességben 15 ezerrel többet fizettél, mint amit akkor fizettél volna, ha nem kerülsz hátrányba?"

    Pontosan. Ilyen kétszer volt már.

    "És ezek után még mindig nem érzed úgy, hogy balek vagy?"

    Nem, mert mostantól figyelek rá.

    VálaszTörlés
  177. Na jó, hallgassatok Brian Tracy.t

    http://66masodperc.blogspot.com/2011/08/brian-tracy-2-kepessegeink.html

    VálaszTörlés
  178. "És ezek után még mindig nem érzed úgy, hogy balek vagy?"

    Nem mert ő felnőtt, hagy békén. Van előfizetéses telefonja! Prepaid telefont nem kapcsolták volna ki, 5 perc alatt feltölti egy újságosnál és nem kell utcai telefonfülkékből telefonálgatnia, 15k-t bejattolnia. Már miért lenne balek :)

    VálaszTörlés
  179. "Pontosan. Ilyen kétszer volt már."

    Priceless.

    Mi lenne, ha kiskáláznál egy kis extra jövedelmet, és felvennél egy személyi titkárt? Az ugye bár bebizonyosodott, hogy te magad képtelen vagy gondoskodni a legminimálisabban sem magadról.

    VálaszTörlés
  180. Jaj már!
    Sokkal jobb 15 ezret fizetni, akár többszöri alkalommal is, mintha egyáltalán nem lennének hajlandóak újrakötni a szerződést. Gondolkodj már!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.