Ha még nem láttad volna

2011. december 1., csütörtök

VitalPlus

LMP-s videó, de ettől még tetszik. :D


SoDI

152 megjegyzés:

  1. A Hírhátteret (bár te erről nem biztos hogy tudsz) nem először tiltották be. Egyszer 2008 szeptemberében, a Bush-féle CIA parancsára, másodszor idén februárban, önkényuralmi jelképek használata címén, amely olyan nevetséges indok, ami még egy 12 ÉVES GYEREK ELŐTT IS NYILVÁNVALÓ HAZUGSÁG, és a legújabb pár napja történt. Az amerikai DNS ellenére továbbra is üldözés, állami elhallgatás, D-Notice alatt állok már 2001 tavasza óta, mikor először szegültem szembe nyíltan orbánpatkánnyal.

    A hazai fenyegetéseknek hamarosan nemzetközi visszhangja lesz, és ez az iszonyatosan elhülyített és elhülyült magyarság is meg fogja látni, ha már a nemzetközi média is Orbán Viktor gyilkos miniszterelnök emberiség- és emberiESSÉG elleni bűntetteivel lesz tele.

    VálaszTörlés
  2. ÚRISTEN!!

    ANTISZEMITIZMUS!!!!

    http://kuruc.info/r/2/88844/

    VálaszTörlés
  3. Se buzsinak, se mazsinak nem hiszek én, :)))))))))

    VálaszTörlés
  4. "Az amerikai DNS ellenére továbbra is üldözés, állami elhallgatás, D-Notice alatt állok már 2001 tavasza óta, mikor először szegültem szembe nyíltan orbánpatkánnyal."

    Arpi, ha segitek ezzel: Az encyclopedia dramaticanak es a wikileaks-nek is problemai voltak a DNS szolgaltatassal, es vegul mind a ketten .ch (azaz svajci) domain alatt kotottek ki, ahol ugy fest nem bantjak oket.

    VálaszTörlés
  5. Zulu: Azért Árpádnak egyelőre nincs szüksége erre. Az amerikaiak nagyon magasról leszarják, hogy ki rajzolt lófaszt Orbán Viktor családi fényképére. Bármibe le merném fogadni, hogy a mostani helyén érintetlen lesz a Hírháttér. :DDDD

    VálaszTörlés
  6. "Az amerikaiak nagyon magasról leszarják, hogy ki rajzolt lófaszt Orbán Viktor családi fényképére. "

    Tehát szerinted csak azért üldözik a hírháttért mert átszerkesztették orbán képeit, és nem azért mert szupertiktos, az egész világon betiltott információkat közölnek ott hétről-hétre?

    VálaszTörlés
  7. ejnye sodi, addig rázod a pofonfát míg Árpád alá nem állít

    VálaszTörlés
  8. Az Echelon-ról és a HAARP-ról a Spektrum tévén is szokott lenni néha ismeretterjesztő film, mégse tiltották be őket sehol.

    Elhallgatott hírekről Posta Imre is kemény hangon igyekszik lerántani a leplet, mégse hurcolja el őt hetente az ávó.

    Árpádék kétség kívül értékes információkat adnak át, de a hatalomnak ettől függetlenül elsősorban az Orbán-család baszogatása fáj.

    Árpád saját maga írta le a blogjában, hogy az eljárás alapja többek között az a kép - és ezt a rendőrségen meg is mutatták neki -, ahol Orbán fiának a homlokára rajzolt egy bazi nagy piros horogkeresztet. :)

    VálaszTörlés
  9. "Orbán feje itten is kinnt van"

    De nem a fia feje. :)

    VálaszTörlés
  10. Ma érkezett:

    "Kedves Vásárlók!

    Eloszlatandó azt a közkeletu félreértést, hogy Tomcat Polóboltja már rég nem muködik, a mai napon csaknem húsz új polóval bovítettem a kínálatot. Ezeket elsosorban a Poén, az IQ és a Computer rovatban kell keresnetek.

    Éhezem-fázom, hat gyerekem van és üldöznek a zsidók, ezért kérlek, vegyetek polót valakinek karácsonyra. Köszönöm. :)

    Mellesleg, hogy a halálomról felröppent túlzó híreszteléseket még inkább cáfoljam, s egyben megnyugtassam azokat, akik valamilyen furcsa oknál fogva szeretnék, ha újra blogolnék, hogy erre már nem kell sokat várni. Hamarosan elindul a Droidzóna blog, amely a régi Tomcat Polóblogja közkedvelt rovatát támasztja majd fel, de a Bombagyár közösségi bloghoz hasonló technikai színvonalon. Lesz benne AJAX meg minden, csak gyozzetek örülni. Talán a rádió is feltámad, bár hülyeségeket nem szeretnék ígérni...

    Ja, és ha valakit érdekel: február-március környékén on-line webprogramozó tanfolyamot indítok. Ezen bárki részt vehet, akinek van számítógépe és rendes netkapcsolata, amin átmegy egy videóstream. Nem kell elmenni sehová, nem kell utazgatni, otthonról, kényelmesen. A pár hetesre tervezett fejtágítón a HTML, a JavaScript, a PHP és a MySQL programozás alapvetéseivel lehet megismerkedni, terveim szerint 20 ezer forint körüli összegért. Akit érdekel, írjon vissza nekem a tomcat@tomcatpolo.hu címre.

    Már 49 perce elkezdodött a december, úgyhogy: Áldott, békés ünnepeket mindenkinek!

    üdv
    tomcat"

    VálaszTörlés
  11. Arra gondoltam Sodi beiratkozhatna TC tanfolyamára. :D

    VálaszTörlés
  12. Árpád, ez oldalról mit gondolsz?

    Ez ni

    Volt vmikor rég 1 Labirintus nevű tinihorror sorozat, ahol a föld alatt terjeszkedtek vmi földönkívüli férgek (mint a Goauld-ok a Csillagkapuban) de embereket is elő tudtak állítani a földönkívüli andergrand szörnylaborban mesterségesen.

    VálaszTörlés
  13. Én majd egyszer marketing témakörében szeretnék tanfolyamot indítani. Csak ahhoz először le kéne tenni valamit az asztalra, mert különben hiteltelen lennék. Az ilyesmi csak akkor működik, ha van saját üzleti sikered, amiről be tudsz számolni, márpedig az nálam még konkrétan a jövő valósága. :D

    VálaszTörlés
  14. Én majd egyszer marketing témakörében szeretnék tanfolyamot indítani.

    Az bebaszna...

    VálaszTörlés
  15. "mégsem halt meg? :(((("

    Huha sodi, nehogy megint vedelmi penz legyen a vege...

    VálaszTörlés
  16. Hallod sneci! Jelentkezhetnél a tanfolyamra.

    VálaszTörlés
  17. Jelentkezhetnél a tanfolyamra.

    Szerintem is jó ötlet lenne.

    VálaszTörlés
  18. "Egy jelentéktelen pondró voltam, de a vonzás törvényének tudatos alkalmazásával most már milliomosként élhetek."
    Sneci (2020)

    VálaszTörlés
  19. Sneci, én befizetek a tanfolyamodra, ha nem valami elszállt árat kérsz.

    De csak ha ilyeneket oktatsz, hogy a javak korlátlanok, meg verjük a faszunkat naphosszat és automatikusan bevonzódnak a milliók, meg hasonló okosságok.

    VálaszTörlés
  20. mégsem halt meg? :((((

    Ebből még problémád lehet... Vigyázz!!!

    VálaszTörlés
  21. Sneci, TC a fórumon őrjöng a fenti hsz-ed miatt, pumpálja a bicikli kerekét hogy induljon Budára.

    VálaszTörlés
  22. De most komolyan, mi ez a baromság? :D
    Senki sehol nem terjesztette, hogy meghalt volna. :)))))

    VálaszTörlés
  23. Azt csiripelik a verebek, hogy te terjesztetted. Most meg gúnyolódsz rajta.... :(((((

    VálaszTörlés
  24. "Arra gondoltam Sodi beiratkozhatna TC tanfolyamára. :D"

    Szerintem mi trollok karácsonyra összedobhatnánk Sodinak a részvételi díjat.

    Sokat röhögünk bénaságain, de lássuk be, az senkinek sem lenne jó, ha tényleg el kellene mennie a TESCO-ba polcot pakolni. Akkor ugyanis bezárna a blog, de legalábbis a napközbeni kommentek mindenképpen eltűnnének.

    Tomcat is biztos nagyon élvezné, ha Sodi a tanulói között lenne.

    VálaszTörlés
  25. Azt talán nem állítom, hogy én taníthatom őt, mert ez nyilván nem igaz, de hogy legalább az ő szintjén állok, azt határozottan ki merem jelenteni. :D

    Erről kábé ennyit. :)

    VálaszTörlés
  26. "Azt talán nem állítom, hogy én taníthatom őt, mert ez nyilván nem igaz, de hogy legalább az ő szintjén állok, azt határozottan ki merem jelenteni. :D"

    Hat, amennyire en tudom, a bombagyar egy idoben ugy azonositotta a usereket, hogy egy sutiben plain textkent kikuldte a jelszot a usernek :D Szoval ha el is erted tomcat szintjet, az meg nem jelenti azt, hogy nem vagy maglyara valo kontar.

    VálaszTörlés
  27. No, azért ha már hackerkedés a téma, Tomcat személye miatt az az oldal kiemelt célpont volt 1eseknek...

    VálaszTörlés
  28. Elérem? Én pontosan fogalmaztam. Némileg meghaladom a szintjét, még ha nem is feltétlenül nagyságrendekkel. (Mert nyilván nem.)

    VálaszTörlés
  29. Ha TC jószívű akkor a tanfolyamra való beiratkozást talán elfogadja védelmi pénz gyanánt.

    VálaszTörlés
  30. SF: Amit Zulu említett, annak a hackerekhez viszonylag kevés köze van (persze ha megtörténik a baj, annál több). Sokkal több köze van a megoldás iránti igényességhez. :)

    VálaszTörlés
  31. Elérem? Én pontosan fogalmaztam. Némileg meghaladom a szintjét, még ha nem is feltétlenül nagyságrendekkel. (Mert nyilván nem.)

    Szerintem, kussolj! Mert amit eddig TC-től láttam munkákat nagyságrendekkel magasabb színvonalat képviseltek, mit amiket tőled láttam. Pl.: webshop motor(póló bolt, Athina boltja) szemben a te szélkerék webshopoddal.

    VálaszTörlés
  32. Az, h belépsz, és a te gépeden a temp-be a süti sima txt?

    Ha vhová nem ssl, v iesmit "titkosítást" használva lépsz be, akkor is utazik a jelszó kölönben.

    VálaszTörlés
  33. Sorold fel a kész termékeket, amiket láttál tőlem. (És ne feledd el, hogy immár másfél éve főállásban nyomom AZÓTA a szakmát.)

    VálaszTörlés
  34. Az SSL egy blognál talán túlzás, de azért alapszabályokat ennek ellenére is illik betartani. :)

    VálaszTörlés
  35. "Elérem? Én pontosan fogalmaztam. Némileg meghaladom a szintjét, még ha nem is feltétlenül nagyságrendekkel. (Mert nyilván nem.) "

    Sodi, Tomcat egy utolso kontar szar, akit szebb idokben bottal kergettek volna el a varosbol. Andynek persze igaza van abban, hogy abbol, amit lattunk toled, te meg ezt a szintet se utod meg, mert tomcat legalabb kepes volt prezentalni tobb mukodo, a celnak vegulis megfelelo oldalt.

    VálaszTörlés
  36. hash-elésről hallottál már, seggarc?

    VálaszTörlés
  37. Működő oldalakat, ahá...és akko végülis hol one a problem. :Đ

    VálaszTörlés
  38. Sorold fel a kész termékeket, amiket láttál tőlem.

    Talán előbb mutasd meg őket...

    VálaszTörlés
  39. Opera f12 jobbszélső tab biztonság van ien tls is, tud ez midnent

    Mondjuk volt már oldal, ami csak az IE-t fogadta el belépni, és nem bank v efféle szájtról van szó.

    VálaszTörlés
  40. "Talán előbb mutasd meg őket..."

    Türelmes a zsidó, leül a zsidó, vár a zsidó, jó zsidó. :D

    VálaszTörlés
  41. Sorold fel a kész termékeket, amiket láttál tőlem. (És ne feledd el, hogy immár másfél éve főállásban nyomom AZÓTA a szakmát.)

    annyira fosol bemutatni egyet is, hogy az valami hihetetlen.. félsz, hogy percek alatt szétkapják a trollok te "vérprofi"..

    VálaszTörlés
  42. Türelmes a zsidó, leül a zsidó, vár a zsidó, jó zsidó. :D

    Nem tudom most mi a bajod, korcs?!
    Amíg nem mutatsz semmi újat, addig csak a szélkerekes szinten tudunk kezelni.
    Erről marhára ennyit!

    VálaszTörlés
  43. snecike megint nagyon nagy a pofád, mutass is valamit aztán kiderül van-e mire...

    VálaszTörlés
  44. Presszócigánynak igaza van: FOSOL!

    VálaszTörlés
  45. "Nem tudom most mi a bajod, korcs?!"

    SEMMI :)
    Majd térjünk vissza a témára Áprilisban.

    VálaszTörlés
  46. No, azér van ottan rosszindulat : hánymillió WP-s motorral "hajtott" blog van, mégse rajzolnak f***okat mind1ik fejlécébe...

    VálaszTörlés
  47. Mi lesz áprilisban gnóm? Befürdesz még egy ígérettel? Ilyet már láttunk...

    VálaszTörlés
  48. No, azér van ottan rosszindulat : hánymillió WP-s motorral "hajtott" blog van, mégse rajzolnak f***okat mind1ik fejlécébe...

    Vérprofi... Többet mondanom sem kell. Ha jól tudom ez az eset pont a saját fejlesztésű jobbstartos blogon volt.

    VálaszTörlés
  49. Wordpress-t Sodi fejleszti?

    Csak a tárhely volt saját...

    VálaszTörlés
  50. Sodi, ha te komolyan vérprofinak éreznéd magad és büszke lennél arra amit csinálsz, és nem gányolnál, akkor már rég nagy pofával az orrunk alá dörgölnéd a vérprofi munkáid. De mivel nem vagy profi csak gányoló, így hát ezt nem teheted meg.

    VálaszTörlés
  51. Wordpress-t Sodi fejleszti?

    Nyilván nem...

    VálaszTörlés
  52. Pár fasz a fejlécben, ugyan már. Az csak egy testrész...

    VálaszTörlés
  53. Pár fasz a fejlécben, ugyan már. Az csak egy testrész...


    snecike meg a rács mögött?? ugyan már az meg a jövő :D

    VálaszTörlés
  54. http://users.atw.hu/sodika/uploads/1291208353_jobbstart_header.jpg

    :D

    VálaszTörlés
  55. "Az SSL egy blognál talán túlzás, de azért alapszabályokat ennek ellenére is illik betartani. :)"

    Kulturalt helyen ezt ugy oldjak meg, hogy csak egy session id-t kuldenek ki a sutiben, amihez szerveroldalon lehet tenni az egyeb adatokat, peldaul user_id. A Session id-t fel lehet ugy is fogni, mint egy egyszer hasznalatos jelszot, amit orult nehez kitalalni(mert hosszu), es a lejarata utan nem ervenyes. A php alapbol nyujt ilyen szolgaltatast. Ha egy session_start utan belepakolod a bejelentezett user id-jet a $_SESSION-be, akkor a tobbit elintezi a php. Nagyforgalmu oldalakon a szerveroldali tarolast felul lehet irni, hogy adatbazisba menjenek az adatok, de ez mar reszletkerdes.

    A bombagyar pedig siman volt akkora, hogy illett volna ssl-t hasznalnia, hisz kb. semmibe se kerul csak egy tanusitvanyba, ami a bombagyar meretehez kepest jelentektelen koltseg lett volna.

    VálaszTörlés
  56. De az a kamuposzt nem testrész volt...

    VálaszTörlés
  57. V a szerver (tulaja) csinál saját magának 1et, s megkéri olvasóit, ugyan importálják/enablézzék már winbe, és/vagy a böngibe azt...

    Mint a WHQL gyártás a driverekhez, h menjen win7 alatt, vhogy logikailag úgy. :]]]]]]]

    VálaszTörlés
  58. Poop, Tomcat tajtékzik. Csinálj vele valamit.

    VálaszTörlés
  59. Poop, Tomcat tajtékzik. Csinálj vele valamit.

    Van vmi link? :)

    VálaszTörlés
  60. De ha TE elfogadod, le tod okéztatni a böngészővel, v akár be is importál6od winnyózba aztat a tanúsítványt. :]

    VálaszTörlés
  61. Kösz Seggfej, mindig tanul az ember.

    VálaszTörlés
  62. Mi lesz áprilisban, Sodi?

    VálaszTörlés
  63. Ne szemtelenkedj!
    Azt mondtad, összedobsz egy oldalat, amit majd megnézhetünk!

    VálaszTörlés
  64. meleg

    Arrogáns egy kis pöcs vagy te, hallod-e?!

    VálaszTörlés
  65. jólvan lüszi, amikor irkálsz mindig beugrik a a nyomi fejed és röhögnöm kell :D

    VálaszTörlés
  66. Szép göndör cicatündérke-loknijaim is vannak mostan hozzá. =DDDD

    De nem nyomi az, hanem 1edien szép.

    VálaszTörlés
  67. igazából amit tegnap kaptunk képet, meg kettőt tőled.. a látottak alapján én más véleményen vagyok, de biztos úgy van ahogy mondod :D

    VálaszTörlés
  68. A macskás kép amit magáról küldött eléggé odabasz :D

    VálaszTörlés
  69. Most sokkal hosszabb/régebbóta nőL a hajam...

    De buziSAN tutkó nemfestek. :ß

    VálaszTörlés
  70. Ha itt lenne az asztali gépem, és mivel most már talán mindegy, feltölteném azt a videót, amin 2003-ban épp megmutatom SF-nek a frissen beszerzett okostelefonomat, és eldicsekszem a képességeivel. :DDDDD Kár hogy csak a laptopom van itt, és ezen nincs rajta.

    Na majd otthon. :)

    VálaszTörlés
  71. Mi volt ma a vacsora Sodi?

    VálaszTörlés
  72. "Ha itt lenne az asztali gépem, és mivel most már talán mindegy, feltölteném azt a videót, amin 2003-ban épp megmutatom SF-nek a frissen beszerzett okostelefonomat, és eldicsekszem a képességeivel. "

    Akkor lattad utoljara?

    VálaszTörlés
  73. "Várjuk!"

    Hiába. Sodi nem fog többé hazamenni. Az anyja még a zárat is lecserélte minden bizonnyal.

    VálaszTörlés
  74. De buziSAN tutkó nemfestek. :ß

    mérget nem vennék rá :D

    2003-ban találkoztatok utoljára? fasza rokonság...

    VálaszTörlés
  75. "Akkor lattad utoljara?"

    Nem. :D

    VálaszTörlés
  76. "Mi volt ma a vacsora Sodi?"

    Rendeltünk pizzát.

    VálaszTörlés
  77. "
    Rendeltünk pizzát. "

    Mi ez a többesszám?

    Ja és kérdezd meg a pizzafutárt, hogy vajon ő is csak 69 ezret keres bruttóban havonta?

    VálaszTörlés
  78. "Mi ez a többesszám?"

    Nem én rendeltem, hanem akié az iroda.
    A többesszám pedig a királyi többes.

    "Ja és kérdezd meg a pizzafutárt, hogy vajon ő is csak 69 ezret keres bruttóban havonta?"

    Egyrészt ki nem szarja le, másrészt mi az, hogy "ő is"? :)

    VálaszTörlés
  79. "Sorold fel a kész termékeket, amiket láttál tőlem. (És ne feledd el, hogy immár másfél éve főállásban nyomom AZÓTA a szakmát.) "
    Én a szaros blogodon kivűl még semmit sem láttam tőled.Huuu másfél éve???Nagyon komoly.
    Egyébként milyen szakmáról meg főállásról beszélsz?Mi közöd neked a szakmaisághoz???
    "Csak ahhoz először le kéne tenni valamit az asztalra, mert különben hiteltelen lennék. "
    Semmi gond.Majd azt kell hazudod, hogy sikeres (üzlet)ember vagy.Ebben már van rutin bőven.

    VálaszTörlés
  80. "mi az, hogy "ő is"? "
    Te netto 18.500-t

    VálaszTörlés
  81. "másrészt mi az, hogy "ő is"? "

    igazad van, te nem 69 ezret keresel, hanem csak átlag 65 ezret, bruttóban. miközben a közteher 35 ezer és a rezsi 80 ezer. nettóban.

    a számok nem hazudnak, sneci, te hazudsz.

    VálaszTörlés
  82. "Te netto 18.500-t"

    Bruttó, ez a novemberi bevételem.
    Szerencsétlen, nem hiába számolok ÁTLAGOT :D

    VálaszTörlés
  83. Bruttó 18.500 te lúzer????Ja a koszos kis átlagaiddal nyugtatgatod magad?:))))

    VálaszTörlés
  84. Te egy évben egyszer 200k-t esteleg utána minden hónapban cca 20k-t.Remek átlagok jönnek ki ebből is :D

    VálaszTörlés
  85. "Nem én rendeltem, hanem akié az iroda."
    Túl nagyvonalúak veled, de már szerintem nem sokáig.

    VálaszTörlés
  86. "
    igazad van, te nem 69 ezret keresel, hanem csak átlag 65 ezret, "

    Elnézést, még kezdő snecológus vagyok, nem tudom fejből az összes adatot.

    "
    Szerencsétlen, nem hiába számolok ÁTLAGOT :D "
    Az átlagot mi is megismertük. Az ideit is, ami még mindig szánalmasan gyenge.

    " "Nem én rendeltem, hanem akié az iroda."
    Túl nagyvonalúak veled, de már szerintem nem sokáig.
    "
    Még mindig másokon élősködsz, Sodi? Látták hogy éhezel, ezért megszántak? Miért nem mentél el a blahára az ingyenkajaosztásra? Megköszönted már a tulajdonosoknak, hogy beengedtek oda lakni?

    VálaszTörlés
  87. "Túl nagyvonalúak veled, de már szerintem nem sokáig. "

    Lehet hazugsag volt az, hogy az anyja hordja neki a kajat. Akik az irodat/raktarat odaadtak snecinek, azok feltehetoen megsajnaltak a sracot, talan mert a rokonuk, es megiscsak fogyatekos. Ebbol nyilvan az kovetkezne, hogy probaljak etetni is szegenyt, es remenykednek abban, hogy kibekul az anyjaval, vagy megdoglik, mint Gregor.

    VálaszTörlés
  88. "meleg"

    Nem a kuzin szexuális orientációjára voltunk kíváncsiak...

    VálaszTörlés
  89. Endre, melyik egyetemre járttak a nagyszüleid, szüleid?

    VálaszTörlés
  90. Anyja gondolom elte, apja bme

    VálaszTörlés
  91. "Anyja gondolom elte, apja bme"

    Pontosan.

    "Még mindig másokon élősködsz, Sodi?"

    ??? Meghívtak kajára, elfogadtam.
    Vacsorára általában minden este meghív, amikor éppen ő is eszik.

    "Megköszönted már a tulajdonosoknak, hogy beengedtek oda lakni?"

    Így konkrétan, ebben formában, ezt még általánosságban nem, de minden más részletet rendszeresen igen.

    VálaszTörlés
  92. "Lehet hazugsag volt az, hogy az anyja hordja neki a kajat."

    Nem, reggelit és ebédet általában ő hoz.
    Most csak a vacsoráról beszéltünk.

    VálaszTörlés
  93. "Bruttó 18.500 te lúzer????"

    Igen, mert egyben akarok elhozni ebben a hónapban nagyobb összegeket. Az jobb, mint aprópénzért mászkálni.

    VálaszTörlés
  94. "Az jobb, mint aprópénzért mászkálni."

    Az meg még jobb, ha a bankszámládra csorog a pénz, és még mászkálni se kell. Egyszer próbáld ki! Te szabad ember!

    VálaszTörlés
  95. "minden más részletet rendszeresen igen."

    Mifele reszleteket? Talan szerenadot adnak neked estenkent?

    VálaszTörlés
  96. "Mifele reszleteket?"

    Az iroda úszómedencéje használatának megengedését.

    VálaszTörlés
  97. "Igen, mert egyben akarok elhozni ebben a hónapban nagyobb összegeket. Az jobb, mint aprópénzért mászkálni. "
    Akarni a wc-n kell, másrészt meg A "Felszabon" etesd a galambokat.Tények, bizonyítékok.

    VálaszTörlés
  98. mi ez bazmeg, törvényszék xDDDD

    VálaszTörlés
  99. Mennyi az a nagyobb összeg? Hány AR Drone jönne ki belőle?

    VálaszTörlés
  100. "mi ez bazmeg, törvényszék "

    Az majd a Hermán-ügyben lesz...:-DDD

    VálaszTörlés
  101. "
    Vacsorára általában minden este meghív, amikor éppen ő is eszik."
    Nem jutott eszedbe viszonozni a meghívást? Hogy néha te is fizess? Egy sikeres vállalkozó vagy állítólag...

    " "Lehet hazugsag volt az, hogy az anyja hordja neki a kajat."

    Nem, reggelit és ebédet általában ő hoz."
    Lusta vagy lemenni az abc-be kétnaponta, ezért anyádat ugráltatod? Mekkora élősködő vagy te?

    VálaszTörlés
  102. Ahol is Sodiéket szépen felmentik majd. :)

    VálaszTörlés
  103. Persze Sf. Ha jól tudom, épp most írtál 2 beadványt a bíróságnak. És azok nem épp Sodika felmentését szolgálják...

    VálaszTörlés
  104. Nekem nincs + a képességem, mondjuk eleve a jogi végzettségem ien beadványok +felelő +fogalmazásához.

    Ellenben sejtem, konkrétan kik szórakoznak iesmivel, és ezt nem 1edül én sejtem. :P

    VálaszTörlés
  105. Én nem tudom Sf, az is lehet, hogy csak alaptalan pletyka.

    VálaszTörlés
  106. Egyet elismerek Sodi. Másokon élősködni azt tudsz.

    VálaszTörlés
  107. Visszautasítani se mindig illik mindent. Leginkább nagy értékű dolgok esetén szokás kicsit szabadkozni még akko is ha elfogadod végül. 1 pizza vhogy nem e katcsi nemcsak sztem. :Đ

    VálaszTörlés
  108. A főnökúr nem hagyhatja, hogy éhen haljon valaki az irodájában. A bomló hús szagát nem lehet kitisztítani a kanapéból. Egy mirelitpizza belefér a költségvetésbe, nem egy nagy tétel.

    VálaszTörlés
  109. "A magány vajon az, amikor a barátaid a konyhában részegen táncolnak, te pedig a szobában Jób könyvét olvasod?" (Blogin twitterje)

    Sneci, át kéne látogatnod Bloginhoz, aztán közösen olvashatnátok a Bibliát. Mit szólsz az ötlethez?

    VálaszTörlés
  110. "Így konkrétan, ebben formában, ezt még általánosságban nem"

    És mikor tervezed, te parazita?

    VálaszTörlés
  111. "A nyelvvizsgával nem rendelkező diákokat érintő könnyítést javasol párttársa, Pósán László is. Szerinte az alapképzés végén sokan a nyelvvizsga hiánya miatt nem tudják megszerezni a diplomát, és ezért nem tudnak elhelyezkedni."

    A kurva annyát ennek is. Az ilyen sneci-féle fogyatékosok csak ne kapjanak diplomát. Aki képtelen 20 év alatt megtanulni egy nyelvet, annak nincs helye a diplomások között. Az menjen csak a teszkóba polcot pakolni, vagy menedzseljen szippantós adblock-fiókot.

    VálaszTörlés
  112. Érdekes.
    Ha ezt megszavazzák, megyek is a diplomáért. :D

    VálaszTörlés
  113. Gondolod, hogy a záróvizsga- és szakdolgozatmentességet is megszavazzák?

    VálaszTörlés
  114. Rég ki lettél már mindenhonnan baszva sneci, gondolod hogy 2 év után csak úgy besétálsz és folytathatod?
    Elég szigorú szabályok vannak, de te ezeket honnan is tudnád, hiszen még a többmilliós hitelfelvételedről is csak a tv-ből tájékozódsz.

    VálaszTörlés
  115. "Ha ezt megszavazzák, megyek is a diplomáért"

    Miért, mégiscsak kell?
    Egész eddig azt mondtad, nem a papír számít, s hogy már megvan a szükséges tudásod. Csak kibújt a szög a zsákból.

    VálaszTörlés
  116. snecigeci:

    Nem kell semmit folytatnom. Minden megvan a nyelvvizsgát kivéve.

    VálaszTörlés
  117. "Nem kell semmit folytatnom. Minden megvan a nyelvvizsgát kivéve. "

    Ne hazudj! Nincs se zarovizsgad, se szakdolgozatod, de talan meg nehany targyad is hianyzik!

    VálaszTörlés
  118. "Ha ezt megszavazzák, megyek is a diplomáért. :D"

    Megmutatod a szakdolgozatod?

    VálaszTörlés
  119. Sodi, ez az allando megrogzott hazudozas kibaszottul az agyamra megy.

    VálaszTörlés
  120. Sodi, most jön két állítás, az egyik igaz, a másik nem. A kettő együtt nem lehet igaz, tehát választanod kell.

    a)Kiss Endre Farkasnak félbe kellett hagynia tanulmányait, mivel elfogyott a pénz a válság miatt.

    b)Kiss Endre Farkas befejezte a tanulmányait, sikeres záróvizsgát tett, ahol megvédte vérprofi szakdolgozatát.

    Most válaszd ki az igaz állítást, és írd le a betűjét!

    VálaszTörlés
  121. megint tisztázott kérdésekhez kanyarodunk vissza
    unalmas

    VálaszTörlés
  122. Semmit nem tisztáztál.

    De ha nem szeretnél ezekre a dolgokra válaszolni, akkor inkább írd a cikket Molnárnak.

    VálaszTörlés
  123. Ne tereld el a szót sunyi módon, mikor újra hazugságon lettél kapva! Nem lett itt tisztázva semmi. A mai napig nem bizonyítottad be, hogy befejezted volna az egyetemet.
    Úgyhogy ne ködösíts, ott vannak géntolvaj állításai, üsd le az A-t vagy a B-t. Nem nehéz. Egyetlen karakter.

    VálaszTörlés
  124. Púp, azt állítod, hogy elfogyott a pénz.
    Továbbá azt is állítod, hogy csak a nyelvvizsga hiányzik, minden más megvan.

    Ezekszerint a nyelvvizsga 10 ezer forintos díja hiányzik?

    VálaszTörlés
  125. Azt is írtam, hogy ennél bonyolultabb a kérdés.

    VálaszTörlés
  126. Ha ennél bonyolultabb a helyzet, akkor kurvára nemcsak a nyelvvizsga választ el a diplomától.

    Akkor ezt hogy gondoltad:
    "Ha ezt megszavazzák, megyek is a diplomáért. :D "

    Ismered a mondást a sánta kutyáról?

    VálaszTörlés
  127. "Azt is írtam, hogy ennél bonyolultabb a kérdés."

    Tehat kurvara nem tisztaztunk semmit. Most magyarazd el szepen mi a helyzet, utana mar mi is el fogjuk ismerni, hogy tisztazott a kerdes. Utana mar nem basztatnank emiatt mi sem.

    VálaszTörlés
  128. Sodi, nem szégyen, ha nem tettél záróvizsgát. Az én környezetemben is vannak olyanok, akik szintén nem záróvizsgáztak. Például a kutyám.

    VálaszTörlés
  129. Púp, mi a szakdolgozatod címe?
    Ki volt a konzulensed?

    Mitől annyira titkos információk ezek, mikor a szaros gatyád színét is tudjuk, ezeket miért nem?

    VálaszTörlés
  130. Állítólag Sodinak az egyik szakon már csak a nyelvvizsgát kell felmutatnia, a többin a pénz fogyott el.

    Az persze más dolog, hogy ez újabb kérdéseket vet fel. Például miért nem mond egy szót sem a szakdolgozatáról? A fizetős szakok sem tekinthetők koránt sem befejezettnek, hiszen ha nincs kifizetve a félév, akkor nem is vizsgázhat. Tehát a fizetős szakjain vissza van még egy félévnyi tantárgy + államvizsga, szakdolgozat.

    VálaszTörlés
  131. Kicsit bonyolult a helyzet, nem akarok személyeskedni. Meg nem is olyan lényeges, mert van melóm bőven így is.

    VálaszTörlés
  132. Te sneci, te biztos hogy haza fogsz költözni?

    Trollz, új infók levlistán...

    VálaszTörlés
  133. fideszkomcsik

    http://66masodperc.blogspot.com/2011/12/fideszkomcsik.html

    VálaszTörlés
  134. "Te sneci, te biztos hogy haza fogsz költözni?"

    Miért ne költöznék? :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.