Ha még nem láttad volna

2011. december 17., szombat

A Tatai Szeretetminisztérium nem tenyészt rákot

Van ez a Tatai Környezetvédelmi Zrt. nevű cég (vö.: szeretetminisztérium), amelyik fő tevékenysége szerint az országból mindenféle veszélyes anyagot hord Almásfüzitőn a Duna mellé, hogy ott úgymond komposztálással rekultiváljon.  Ez a kifejezés állítólag azt jelenti, hogy a kiporzó vörösiszapot ártalmatlanítják egy kevésbé ártalmassá gyúrt réteggel, a környékbeliek tehát nyilván csak álmodják az egymás után kialakuló daganatos megbetegedéseiket (tegnapi videó).

Nyilván az is véletlen, hogy a lerakókazettákhoz legközelebb eső lakótelepen élő egyik gyermekkori jó barátom agyrákban hunyt el 10 éve.

A szervetlen anyagok „komposztálásáért” egyébként Nobel-díjat érdemelne a cég.

Néhány helybéli - kihasználva az 50 éve rekord alacsony vízállást - ezen a héten bizonyítékokat vélt találni arra, hogy a Dunát folyamatosan és jól láthatóan szennyezi a sűrű méreg. A derék Tatai Szeretetminisztérium viszont mindenkit megnyugtatott, hogy csak humusz szivárog a gátból, ami így nyilván direkt jót is tesz, nincs itt semmi látnivaló. Hogy a humusz bűzlő, pusztítja a kagylókat, és habzik, nyilván mindenki által közismert tény (múlt heti helyszíni videó).


Amikor tényfeltáró újságírók ugyancsak a múlt héten nyilvánosságra hozták, hogy Csaba Attila, a jóságos Tatai Zrt. munkatársa 1996-ban arról tartott belső használatra előadást, hogy kármentesítés címén további nehézfémekkel szennyezik ezeket a tározókat az ilyesmire szakosodott vállalkozások, mert a biznisz óriási, a sajtó száját pedig betömték az ügyben, szintén igaztalan támadás volt a cég szerint, mert bár a szöveg nagy része valóban elhangzott, de máshogy, tehát az „ellenben” szó helyett nyilván az „azonban” kötőszó lett használva benne (a magnóra vett vallomás teljes átirata PDF-ben itt).


Hogy az MTA Földtudományi Intézetének vonatkozó tanulmánya (PDF-ben itt) szintén az elhangzottakat erősíti meg, amikor megállapítja, hogy „a tározókban a vörösiszapon kívül sok ezer más veszélyes hulladékot helyeztek el”, valamint hogy „a hulladékok keverése növeli és kiszámíthatatlanná teszi a hulladéklerakó szennyező hatását” ugyancsak a tudósok rosszindulatú támadása lehet, mert szegény Tatai Zrt. ellen jól láthatóan mindenki összeesküdött.


drága Tatai Környezetvédelmi Szeretetminisztérium további elvetemült támadói közé tartozik még Záray Gyula professzor, az ELTE Környezettudományi Kooperációs Kutató Központ elnöke is, aki a rádióban nemrég azt  nyilatkozta, hogy „a lúg még az üveget, szilikátokat is megtámadja, így a tározó alján lévő agyagréteget is lassan átjárhatóvá teszi. A tározó falában, illetve alsó rétegében kialakult anyagszerkezetről jelenleg semmilyen információnk sincs.”


Jogászok szerint az Tatai Zrt engedélyezett tevékenysége valójában sokféle összetételű szerves és szervetlen, veszélyes és nem veszélyes hulladék keverése és lerakása. Márpedig a veszélyes hulladékokról szóló kormányrendelet kimondja, hogy „tilos a veszélyes hulladékot más veszélyes hulladékkal, nem veszélyes hulladékkal, vagy bármilyen más anyaggal keverni, ha e tevékenység kizárólag a szennyező összetevők hígítására irányul.” A kiváló Tatai Zrt-nek tehát még feljelentgető jogászokkal is meg kell küzdenie a környezetvédelemért folytatott harca során.


Hiába no, nehéz manapság környezetvédelmi cégnek lenni.


Lassan legalább kezdem meg érteni, hogy amikor régen SF és én azzal a hírrel állítottunk be a nagymamánkhoz, hogy igen szórakoztató fél órás sétát tettünk a vörösiszap kellős közepén, a felnőttek miért kezdték el pánikszerűen súrolni a cipőinket, és miért cseréltettek velünk sürgősen ruhát. :-)


By SoDI


Ui.: Ha valaki még mindig nem szeretett volna bele ebbe a csodálatos cégbe, az nézze meg a PR-videójukat arról, hogy ők valójában életet hoznak az élettelenbe, akárcsak az Isten. Talán még a vízen is járnak.

393 megjegyzés:

  1. Sodi, nagyon részeg vagyok, leszartom miről szól a poszt, de mindenesetre bazdmeg. Na nemazért, de a biztonság kedvéért. Nem igazán látom mit írok főleg, ha úgy kell írnom az ékezeteket, hogy a betúk nincsenek a helyükön. Na mindegy, tehát a vadócokat sose tedd oda, ahol mindig na de ne hagyjuk baszódj meg. Remélem érted.

    VálaszTörlés
  2. "Lassan legalább kezdem meg érteni, hogy amikor régen SF és én azzal a hírrel állítottunk be a nagymamánkhoz, hogy igen szórakoztató fél órás sétát tettünk a vörösiszap kellős közepén, a felnőttek miért kezdték el pánikszerűen súrolni a cipőinket, és miért cseréltettek velünk sürgősen ruhát."

    Az ilyen mondataidból - na meg az IRL fellépésedből, a tetszikelésből, az óvodásokra jellemző beszédhibádból - süt, hogy infantilis vagy. 30 évesen arra vagy büszke, hogy milyen felelőtlen és rakoncátlan voltál 10 évesen? Te egy nagyra nőtt 10 éves gyerek vagy! Ráadásul a pimasz, elszemtelenedett fajtából.

    VálaszTörlés
  3. Sodi anyádhoz visszakuncsorogtad már magad Pátyra karácsonyra? Vagy a szentestét is kanapén töltöd?

    VálaszTörlés
  4. Gery! Neked Samsung Galaxy S II-d van, ugye? Valószínűleg most karácsonyra én is meglepem magam egy ilyen készülékkel.
    Mesélnél az tapasztalataidról?
    (Eddig iPhone-om volt.)

    VálaszTörlés
  5. Andy: SGS 1-em van. A tapasztalataim: a kezdeti idokben kicsit docogos volt a telefon es a szoftverfrissites se ment tul gordulekenyen, aztan ugy iden tavasszal eszbe kapott a Samsung, es az Android 2.3.4 ota hasit a cucc. Jo telefon, szeretem, masfel ev utan se akarom lecserelni - ha ma nem lenne telefonom, biztos hogy a SGS2-t vennem, de csak mert ezt mar nem lehet kapni.

    Egyeduli hatranykent a viszonylag gyenge akksit tudnam felhozni (bar ez minden okoselefonra jellemzo) es azt, hogy a GPS ilyen borongos-taknyos idoben eleg bizonytalanul mukodik. A HTC Desire ebben sokkal jobb. De amugy en iPhone-t sosem vennek, nekem annak tul fapados a kezelofelulete, az Android sokkal jobban kezreall es testreszabhato.

    VálaszTörlés
  6. Én iPhone-ról váltottam Windows Phone-ra. Végre újra Nokia felirat szerepel a mobilomon :)

    VálaszTörlés
  7. +1 szavazat a galaxyra

    Szerintem itt púpon meg sfen kívül mindenkinek okostelefonja van. xD

    VálaszTörlés
  8. Sodi, most olvasgatom csak a tegnapi kommenteket, latom megint sikerult tatott szajjal beleszaladni abba a bizonyos faszerdobe :)

    Ha szerinted vicces hulye pofakat fotozni, akkor miert akadtal ki, hogy a 168 ora milyen hulye fotot csinalt rolad? Hiszen valoszinuleg ok is viccbol csinaltak, es aki barmilyen viccen megsertodik, az barom. Ezt is te mondtad.

    A fenykepezore visszaterve: gratula, igazi tudatos vasarlo vagy, a marketingesek alma egy ilyen balfasz mint te. Kiragadsz egy tulajdonsagot es megveszed a legszarabb gepet ami azt tudja, minden mas le van szarva. Szerinted egy legyfasznyi CCD-vel szerelt gep hanyas ISO-ig hasznalhato? Persze, 14 mpix meg 30x zoom, aztan ne lepodj meg, ha a parlamentben olyan zajos szar kepek jonnek majd ki belole, mint ha egy kilo makot szortal volna szet rajtuk. Eleve az a gep, amibe digitalis zoomot raknak, a paraszt vakitasara szolgal.

    Ha kicsit is ertenel hozza es erdekelne a dolog, nem a reklamszoveg alapjan valasztanal, hanem olvasgatnal teszteket es forumokat, mert lehet, hogy az 5-10K forinttal dragabb gep ar/ertek aranyban sokkal jobb.

    VálaszTörlés
  9. Éljen a vörösiszaptelep, oda még mi is mentünk kirándulni. Piknik a mezőn, mármint a radioaktív salakmezőn... xDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  10. Végre kezd kiderülni mitől lettél ilyen degenerált.Az a kurva vörösiszap.

    VálaszTörlés
  11. Vagy az is 1 le7őség h én 1 katonai kísérlet vok. x)

    VálaszTörlés
  12. "Szerintem itt púpon meg sfen kívül mindenkinek okostelefonja van."

    sosem értettem az okostelefonfetisizmust. még sms-t sem írok szívesen ha egy okénál többet kell pötyögni, nemhogy egész nap tapogassam azt a szart.

    VálaszTörlés
  13. Okosteló témához annyi, h én max angry birdsezni (ki)használnám, arra + minek telcsinek elég amim most van. :)))))

    Különben aminek le7 érezni a szagát, az bizony PORZIK és így ugyebár bejut a tüdődbe, orrodba, 1általán beléd. A vörösiszapnak sokáig le7ett...

    VálaszTörlés
  14. 82 %, kurva jó, hpgy nem voltál itt tegnap este. így csak a síkhülye sneci miatt kellett fogni a fejünket.

    VálaszTörlés
  15. Nekem teljesen jó a qwerty-billentyűzetes Alcatelem. Nem érzem úgy, hogy egyelőre kellene okostelefon.

    Ami egyébként bárkinek lehetne, két év hűségnyilatkozattal bármelyik szolgáltatónál hozzádbasszák 0 forintért.

    VálaszTörlés
  16. Én se tudtam, hogy ilyen kell nekem, ma meg már nagyon hiányozna :)

    VálaszTörlés
  17. Na, jól rámutattál Ond mi a lényeg : l1en normális billentyűzet. És tényleg. ;)

    VálaszTörlés
  18. SF, oszd meg velünk, hogy mennyi a fizetésed! Hadd tudja meg Sodi, hogy még egy síkbuta, csóró virágkötő is többet keres nála!

    VálaszTörlés
  19. Nincs mit dicsekedni v szégyellni azon, bárki bármennyit is keres sztem.

    VálaszTörlés
  20. ha nem szégyelled, akkor nyugodtan leírhatod, nem fogjuk dicsekvésnek venni.

    VálaszTörlés
  21. Seggfej, hogy telt a péntek estéd?

    Szexeltetek a Pároddal? Remélem vigyáztál, hogy össze ne kenjen a pinájával!

    VálaszTörlés
  22. Viccből írtam határozatlanságot kifejező szót : lány ő. ^^

    VálaszTörlés
  23. egyébként van olyan okostel., ami nem tapiképernyős, nokia van ráírva, és 100 g alatt van a súlya?

    VálaszTörlés
  24. Látod SoDI, mennyivel színvonalasabb egy ilyen poszt, mint az agyatlan proli nácihumor?

    Remélem a következő a Hírháttérrel kapcsolatos, régóta ígérgetett véleményposztod lesz.

    VálaszTörlés
  25. Hú skacok, tegnap étteremben voltunk pár haverral, nagyon jó kajákat ettünk, a végén kb 100k Ft-os számlát hagytunk ott. Utána még elmentünk bulizni is egy kicsit. Nagyon jó este volt. Neked hogy telt a péntek estéd, Sneci? Ja, hogy megint itt viaskodtál a melóval meg a trollokkal? Szar lehet neked...

    VálaszTörlés
  26. Nem tudsz pénzért venni jó hangulatot ha nincs neked oanod... az nem attól függ

    VálaszTörlés
  27. Az a helyzet SeggbeFasz, hogy nincs igazad. Egy jó kajáért, egy jó koncertért, egy jó nyaralásért bizony szinte mindig fizetni kell, csak nagyon kivételes esetekben nem. Persze Sneci is képzelheti azt, hogy jó a hangulat az irodában az összefingott kanapén, de az csak egy erős illúzió lesz.

    VálaszTörlés
  28. ismeretlenjoakaro, hülye vagy te, nemhogy elmentetek volna a spárba parizert meg húskonzervet venni, aztán elfogyaszthattátok volna valamelyikőtöknél a konyhában.

    VálaszTörlés
  29. Nem kell messze menni, zenét + ien koncertek nincsenek is, + tömeget utálom, so lakás tökéletes, vmeikőtök is mondta a házibulikat, nahát azzal 1etértek.

    Sztem te vmi vendéglős vagyol. :DDDDD

    VálaszTörlés
  30. sf. nem magad lepukkad ócska kis világodból indulj ki, ha már a kurva széles látókörödről ugatsz állandóan.Idióta proli.

    VálaszTörlés
  31. snecigeci: Igaz. Bár az igazi az lett volna ha lakókocsiban esszük meg.

    VálaszTörlés
  32. túlélőtúra a vértesbe' járatlan utakon térkép nélkül, h1tetőről tájékozódva "ja, ott az nem oroszlány" alapon nem eltévedve...

    VálaszTörlés
  33. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  34. "so lakás tökéletes"
    Neked ennyi jutott 33 évesen.
    "Sztem te vmi vendéglős vagyol. "
    S akkor mi van?Persze, tudjuk sf. amire neked nem telik az mind hülyeség.

    VálaszTörlés
  35. Így áll a "saját megoldásom"
    \o/

    Btw én az összes levelezésemet beraktam a telefonomra, szépen pittyen egyet ha jön levelem, bárhol is vagyok. Rettentő kényelmes :)

    VálaszTörlés
  36. Kellenek is az agyamosottak, a fogyasztás pörgeti ezt a beteg torz növekedési kényszeres gazdasági rendszert. Akko is, ha nincsen, v1él fel hitelt pór, és VÁSÁROLJ

    sztem pedig tök yo dolog a buy nothing day és hasonló gegek...

    VálaszTörlés
  37. Seggfej, miért nem válaszolsz, mit csináltál péntek este?

    A párod faszát szoptad, óbocsányat, pináját dugtad, a szokásos undorral?
    Vagy a haverokkal társasjátékoztatok a panelkonyhában?

    VálaszTörlés
  38. "Bár az igazi az lett volna ha lakókocsiban esszük meg. "
    Vagy az utcán jó hazafi módjára.

    VálaszTörlés
  39. E7z nem kell okosteló, gmailben tom hol van a beáll, ami ezt engedi, 1ik ameik nem ien SF-es email rá van állítva jön sms

    VálaszTörlés
  40. Szerepjáték az jó dolog, hát+még jelmez is van hozzá.

    Öltöztem már be nőnek, ien "középkori" ruhába tök buli volt. Miért nem le7 viccelni ezvel, hisz mi felvilágosult emberek nem vagyunk TÁLIBOK... xD

    Kja, biSZtos, nyáron akik pl fagyiznak, azok mind az utcán esznek. Sőt, még a vendéglő terasza is van utcán. Sőt, itten még MÓLÓN is pl a fenyves grill esetében.

    VálaszTörlés
  41. "Sztem te vmi vendéglős vagyol. :DDDDD"

    Múltkor még valami zsidó bankárnak képzeltél, most döntsed el melyik :)

    VálaszTörlés
  42. Akinek 30 forintnál több van a zsebében, az csak zsidó lehet, legalábbis ezeknek az idióta proliknak a fejében.

    VálaszTörlés
  43. Honnan a fenéből tudjam bárkiről zsidó-e, aztán + Noam Chomsky senem árja oszt' mégis jó fej... az a számít, a FEJBEN mi one, ha nemjó aza nemjóját

    VálaszTörlés
  44. "Öltöztem már be nőnek"

    Fel szoktad venni anyád harisnyáját, meg tűsarkúját is, te retek?

    Mocskos kis buzi vagy, ha kitör a forradalom, esküszöm hozzád megyünk először egy kis pajszeres végbéltágításra.

    VálaszTörlés
  45. SF, nekem elég, ha csak annyit mondasz, hogy többet keresel Sodinál, vagy sem. Virágkötésből több jön össze nettó 34 ezernél?

    VálaszTörlés
  46. "Kellenek is az agyamosottak, a fogyasztás pörgeti ezt a beteg torz növekedési kényszeres gazdasági rendszert. Akko is, ha nincsen, v1él fel hitelt pór, és VÁSÁROLJ"

    Gratulálok SF, megint beszóltál Sodinak. Pontosan ő az, aki hitelre vásárolt csúcskategóriás telefont és monitort. Az itteni trollok valószínűleg csak akkor vettek/vesznek fel hitelt, ha az a többszörösét hozza vissza. Az meg téged mit zavar, ha valaki olyanra költ, ami szerinted felesleges, viszont olyan az anyagi helyzete, hogy megengedheti magának? Sodi az, aki a túlélésért küzd és játékot akar venni. Most meg magyarázd meg kérlek, hogy Sodi okos és xercsized.

    VálaszTörlés
  47. "onnan a fenéből tudjam bárkiről zsidó-e"

    kérdezd meg a jávorszarvasfejű kuzinodat. ő mindenkiről tudja. persze ez nem akadályozza meg abban, hogy saját zsidóságát letagadja.

    VálaszTörlés
  48. "Honnan a fenéből tudjam bárkiről zsidó-e"
    Ehhez képest a hülye rokonod mindenkit lezsidózik aki él és mozog.Ja, tudjuk az más.
    "Sőt, még a vendéglő terasza is van utcán. Sőt, itten még MÓLÓN is pl a fenyves grill esetében. "
    Nem ez volt lényeg te fél analfabéta proli szar.A fajtádra jellemző igénytelenségen volt a hangsúly.

    VálaszTörlés
  49. ratyilüszi, szerintem is mindenki álljon le a vásárlással, fogyasztással, álljanak le a gyárak a termeléssel, az embereket rúgják ki, és legyünk a 8 millió munkanélküli országa.

    VálaszTörlés
  50. Végül +vette??? NEM, nahát akko + mi a problemtok???

    Nem, hanem ezt direkt jelmeznek van. :Đ

    VálaszTörlés
  51. Ami öncélú, az ne hogymá l1en kötelező, ien alapon midnenkit rá kéne szoktatni az összes drogra, hisz az is jó üzlet vkiknek, mondjuk bagó+pia szinten ez konkrétan m1 is.

    VálaszTörlés
  52. Sodi nem faji értelemben használja a kifejezést. De tök mind1 minek hívnak vmien fajta embereket, attól még maradnak ezek a BANKÁROK tsadalomellenesek, és igen van név rűjuk még de miért ne le7ne szinonímákat hasznáéni rájuk

    VálaszTörlés
  53. Nem én írtam, akkor értem haza mikor első kommentet írtam ide.

    VálaszTörlés
  54. "Végül +vette??? NEM, nahát akko + mi a problemtok???"

    Szóval egyet értesz velünk, hogy soha nem lesz helikopter, mert a retard kuzinod képtelen kiskálázni az árát még fél év alatt is. Remek!

    Amúgy visszaolvasva látom, hogy most már nem is a helikopter a cél, hanem egy 50k Ft-os fényképezőgép. Alakul ez, én megmondtam a kezdet kezdetén, amikor még helikopterről, kameráról meg okostelefonról álmodozott, hogy az lesz a vége, hogy vesz egy újabb 5000 Ft-os webkamerát. Lassan meg is érkezünk majd oda :)

    VálaszTörlés
  55. +++6ározni ki mire ktse a pénzét essenem m1 ugye...

    VálaszTörlés
  56. "Ami öncélú, az ne hogymá l1en kötelező"
    Semmi sem kötelező,de a lényeg az, hogy amire neked nem futja az egyből leszarozod.Miért baj ha valaki egy étteremben vagy koncerten érzi jól magát és meg is tudja fizetni?Te minek akarsz az osztrákoknál dolgozni és többet keresni?
    sf. fájdalmasan olcsó proli a mentalitásod.

    VálaszTörlés
  57. "Végül +vette??? NEM, nahát akko + mi a problemtok???"
    S miért nem vette meg?Mentegesd a másik korcsot nyugodtan :)

    VálaszTörlés
  58. "Nem én írtam, akkor értem haza mikor első kommentet írtam ide."

    hazudsz. már korábban elküldted snecinek.

    teljesen hülyének nézel? sneci nem képes ilyen posztot írni.

    VálaszTörlés
  59. szerintem seggfej közmunka programban kertészkedik, így keres kemény 28 ezer ft-ot.

    sodi szerint undercass vagy, ratyilüszi.

    VálaszTörlés
  60. sf. látom te is készségszinten hazudozol.Kár, hogy nem fizetnek érte :)

    VálaszTörlés
  61. SF, az, hogy SMS-ertesitest kapsz az e-mailrol, az marhara nem ugyanaz, mint az okostelefonon, ahol formazassal, kepekkel es csatolmanyokkal egyitt kapod magat az e-mailt, es meg valaszolni is tudsz. Na meg rendesen tudsz netezni rajta, pl ezt a kommentet is a Galaxy S-rol irom, kimondottan kenyelmes az erintobillentyuzettel gepelni (kell egy 2 het, mire megszokod, de utana kisregenyt is siman irsz vele)

    Van mar androidra Teamviewer is, amivel gyakorlatilag a zsebedben tudhatod a munkahelyi gepet (tegnap probaltam a HTC tableten, teljesen jol hasznalhato) igy nyugodtan elmehetsz munkaidoben is egy etterembe a paroddal, mert ha valami gebasz van, olyan, mint ha barmikor oda tudnal teleportalni es vissza. Tudom, titeket ez a veszely nem fenyeget :)

    VálaszTörlés
  62. "Szerintem itt púpon meg sfen kívül mindenkinek okostelefonja van. xD "

    Pont a héten vettem meg az új iPhone-t.

    VálaszTörlés
  63. "Eleve az a gep, amibe digitalis zoomot raknak, a paraszt vakitasara szolgal."

    Bazmeg Sodi. Én aztán semennyire sem értek a fényképezéshez, de azt még én is tudom, hogy a digitális zoom semmit sem ér.

    VálaszTörlés
  64. ratyilüszi, egyértelmű, hogy hazudsz. sneci éjjel filmet nézett, és neki nincs ideje ilyen hosszú posztot írni a rengeteg " na melózom" mellett, linkekkel, amiket el kellett volna olvasni előtte. ráadásul környezetvédelmi témáról, ráadásul egy tatai cégről.

    "SoDI írta...

    "sneci, remélem még dolgozol.:)))"

    Kéne, de most inkább megnézem a Fertőzés c. filmet, oszt alszom. Majd dolgozom holnap meg vasárnap.

    Hétfőig akarok elkészülni a dolgaimmal.

    2011. december 17. 1:12"

    miért hazudsz folyamatosan, buzi?

    VálaszTörlés
  65. az baszna be igazán, ha még a telefonomra is mailek jönnének.

    Bingó! :)

    VálaszTörlés
  66. Annyira nagyon vicces, hogy amikor SF prédikál elvekről, hasznosságról, és észre sem veszi, hogy beszólogat Sodinak. Ez a szintű seggnyalás már túlmutat az ízléstelenen, és inkább nevetségesen abszurdba vált át.

    VálaszTörlés
  67. kedves trollok és egyéb kommenetők, azért annak ugye van elég sok esélye, hogy szentestén, mikor a fenyőfa fényeinél a szeretteitek arcába néztek, na, kire fogtok gondolni???:-sodira!!!))))))(esetleg az inyencek pár marcira)

    VálaszTörlés
  68. Furcsa, hogy nekem mostanában mindig Sodi jut eszembe, amikor a vécén ülök, és szarok.

    VálaszTörlés
  69. "igen van név rűjuk még de miért ne le7ne szinonímákat hasznáéni rájuk "
    Ok akkor te meg lecsúszott proli szar szinonimája vagy a rokonnal együtt.
    sf. minek is akarsz az osztrákoknál sok pénzt keresni?

    VálaszTörlés
  70. Na majd nagyokat fogunk nézni mikor Sodi is megveszi a iPhone-t, részletre.

    VálaszTörlés
  71. "az baszna be igazán, ha még a telefonomra is mailek jönnének."

    Pedig kurvajó dolog, sokkal gyorsabban tudod intézni a dolgaidat, irányítani az embereket.
    Meg aztán nincs több olyan kifogás, hogy "írtam már neked, de még nem válaszoltál".

    VálaszTörlés
  72. Gery: "Ha szerinted vicces hulye pofakat fotozni, akkor miert akadtal ki, hogy a 168 ora milyen hulye fotot csinalt rolad?"

    Mert áldozatnak lenni kevésbé vicces.

    Az ISO-értékről ezt írja:

    "A kamera ISO értéke ISO 64-ről indul és maximálisan ISO 6400-ig tart, bár 3200-es és 6400-as értéken a kamera a felbontást automatikusan leveszi S, vagyis alacsony felbontásra."

    A csaknem duplájába kerülő társánál ezt írja:
    " kamerával az alábbi ISO értékek választhatók: ISO 100/200/400/800/1600/3,200/6,400/12,800. (...) A maximális ISO méret a maximális felbontáson is használható, nem kell kompromisszumot kötni a nagyobb ISO használat esetén sem"

    Tehát ez tényleg fontos lehet, igazad van. :)
    Na még tényleg érdemes utána olvasnom...

    " Pontosan ő az, aki hitelre vásárolt csúcskategóriás telefont és monitort. "

    Hazugság. Sulinetes monitort vettem, nem csúcskategóriásat. :)

    VálaszTörlés
  73. Molnár F. Árpád: Köszi :)

    VálaszTörlés
  74. Jó reggelt, SoDI! Mi a helyzet az irodában? Mi a programod mára? Meló?

    VálaszTörlés
  75. "amikor SF prédikál elvekről, hasznosságról, és észre sem veszi, hogy beszólogat Sodinak"


    Legalább 10 éve nem találkoztak, jobb esetben havonta írnak egymásnak egy mailt, szigorúan csak internetes témában, kínosan kerülve a személyes kérdéseket, szóval nem meglepő, hogy nem vágják mi jár a másik fejében és elbeszélnek egymás mellett. Ráadásul egyikük sem csapatjátékos, képtelenek együttműködni.

    VálaszTörlés
  76. "Jó reggelt, SoDI! Mi a helyzet az irodában? Mi a programod mára? Meló?"

    Mára úgy látom a meló mellé fényképezőgépről való álmodozás van rendelve.

    VálaszTörlés
  77. Árpi, az, hogy Sodi nem hajlandó megírni a három hete (valójában már augusztus óta) ígérgetett posztot a munkásságodról, és nem hajlandó kitenni a két hete ígérgetett videódat, azt jelenti, hogy egyszerűen semmibe vesz. Arra sem tart érdemesnek, hogy betartsa a neked tett ígéreteit. A szemében egy senki vagy. Jobb, ha te is így viszonyulsz hozzá. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.

    VálaszTörlés
  78. Volt kint Hírhátteres videó :D

    VálaszTörlés
  79. Az még a hajléktalanos. Azóta megígértél még egyet, de hazudtál Árpinak.

    VálaszTörlés
  80. "Furcsa, hogy nekem mostanában mindig Sodi jut eszembe, amikor a vécén ülök, és szarok."

    Ezen most valamiért nagyon röhögök :D

    VálaszTörlés
  81. "Molnár F. Árpád: Köszi :)"

    sneci, mit köszönsz? hiszen ennek a posztnak nem te vagy a szerzője.

    csak ezt írtad te magad, amiből egyúttal ki is derül, hogy a felette lévő szöveget nem írhattad te:

    "Lassan legalább kezdem meg érteni, hogy amikor régen SF és én azzal a hírrel állítottunk be a nagymamánkhoz, hogy igen szórakoztató fél órás sétát tettünk a vörösiszap kellős közepén, a felnőttek miért kezdték el pánikszerűen súrolni a cipőinket, és miért cseréltettek velünk sürgősen ruhát."

    a poszt alapján kezdted el megérteni, amit sf írt.

    VálaszTörlés
  82. Sodi szerintem azon rágódik mostanság, hogy a pár évvel ezelőtti életében, mennyi baromságot tudott volna még venni az elcigánykodott rezsipénzekből.Bárcsak meglenne még az a 20 millió.

    VálaszTörlés
  83. sodi, mit tennél, ha az egyik bíróság folyosóján összefutnál Molnár F.-el, aki ordibálna veled és összetörné a laptopodat?
    Mert ez lesz a vége ha tovább folytatod a szemtelenkedést!!!!

    VálaszTörlés
  84. "a poszt alapján kezdted el megérteni, amit sf írt. "
    Jobb később mint soha.

    VálaszTörlés
  85. "By SoDI"

    sneci, ezt szedd már le a poszt végéről. hiszen ez egy hazugság.

    helyette írd oda: by ratyilüszi.

    de nyugodtan írhatod magyarul is, hogy írta, vagy által, vagy tollából. egyébként sem tudsz angolul, mit arcoskodsz ezzel a by-jal.

    VálaszTörlés
  86. Ne kelljen már evidenciákat...

    Sodi számára három kategória látezik, ellenség, szövetséges, npc.

    Árpád neki npc. Azaz ha sokat zavarja, akkor lecsapja a kardjával.

    VálaszTörlés
  87. Báj-os az vok, de az 1etlen ember aki igazol6ná neménírtam pont Sodi maga, akinek ti ugyebár sose hisztek. :333333

    VálaszTörlés
  88. De +1-eztem, igaz a többit is. Ti miér nem +1-ezitek őket??? ;)

    VálaszTörlés
  89. Akko mi van, ha anélkül hisznek 1 hazugságban, h az az ember konkrétan valaha is kimondta volna azt a bizonyos nemigazat - h vkinek tulajdonítják ő azt tette, mondta, akár éppen +írta??? Pl Báthori Erzsébet legendája is hazugság, lejárató célú kitaláció volt a maga korában, mégis ezt viszonylag kevesen tudják.

    VálaszTörlés
  90. "akinek ti ugyebár sose hisztek"
    Valszeg mert eljátszotta a renoméját párszor.

    VálaszTörlés
  91. Tehát én akko hazudnÁk ha "elismizném" h én írtam, pedig nem.

    VálaszTörlés
  92. sf. minek is akarsz az osztrákoknál sok pénzt keresni?

    VálaszTörlés
  93. Á, na jó, Gery elgondolkodtatott. Ha már veszek, lehet, hogy legalább ezt a 92 ezres gépet kell vennem.

    http://www.edigital.hu/Ultrazoom_fenykepezogep/Fujifilm_FinePix_HS20EXR_digitalis_fenykepezogep_3_ev_garanciaval-p266036.html

    Bár nem tudom, netes képeket nézve én azt látom, hogy éppen a túl magas beállított ISO érték mellett lesz szemcsés a kép. Túl nagy érzékenységet tehát elmebetegség használni.

    A Parlamentben van világítás...
    Szóval nem tudom...

    VálaszTörlés
  94. Fuji, az jó, olcsó is azé, jó ár/érték arányú legalábbis.

    VálaszTörlés
  95. Na, utánaolvasva jól látom én ezt.

    "Az ISO 100 az alapérték. Ha gépünk ennél magasabb érzékenységgel is rendelkezik, akkor kevesebb fénynél is fényképezhetünk. Ezt úgy érik el, hogy az elektronika felerősíti a fényérzekelőről érkező jeleket (képinformációkat). Azonban nem csak a hasznos jeleket, hanem a véletlenszerűen előálló zavaró jeleket (zajokat) is felerősíti, ami a kész képen szemcsézettség, elmosódottság formájában jelentkezik. (Ugyanúgy mint a hagyományos digitális filmnél.)"

    Na... A kivilágított parlamenti kupolateremben minek a gyenge fénynél való fényképezés képessége? Ennek semmi értelme. :)

    VálaszTörlés
  96. sneci, ki ennek a posztnak a valódi szerzője? szerzői jogot sértesz azzal, hogy a saját nevedet írtad a végére. akarsz egy feljelentést?

    VálaszTörlés
  97. Inkább dolgozz az álmodozás és az okoskodás helyett.A fényképezéshez sem értesz.

    VálaszTörlés
  98. Ne álmodozz púpi. Ha annyi pénzed lenne, akkor már megvetted volna a repcsit.

    VálaszTörlés
  99. "Furcsa, hogy nekem mostanában mindig Sodi jut eszembe, amikor a vécén ülök, és szarok."

    Nekem is, mert munkahelyen mindig kábelfektetés közben húzom elô a telót, hogy olvassam Sodika legújabb kalandjait.

    VálaszTörlés
  100. "a már veszek, lehet, hogy legalább ezt a 92 ezres gépet kell vennem."

    92 ezer?:)))

    oszt mégis miből? a szeptemberben "megkeresett" 170 ezerből (lol), vagy az októberre tervezett 200 ezerből (lol), esetleg a több százezerből (lol), amit a ledolgozott egyenleg alapján hozol el a jövő héten?

    VálaszTörlés
  101. SF: Persze, nem leszek márkabuzi.

    Most nem arról beszélgetünk, hogy Fuji vagy nem Fuji.

    Hanem arról, hogy olcsóbb Fuji 55 ezerért:
    http://tinyurl.com/ck5nkxo

    Vagy drágább Fuji 93 ezerérT:
    http://tinyurl.com/d8kvamx

    Próbálom megérteni, hogy megéri-e az utóbbi a plusz 38 ezret. Így, hogy utána néztem, mit is jelent az az ISO érték, önmagában ez a legkevésbé sem győzött meg. :)

    VálaszTörlés
  102. A novemberi bruttó 18.500-ból :)))))))))

    VálaszTörlés
  103. "oszt mégis miből?"

    Mi az hogy miből?
    Pénzem van. :)

    VálaszTörlés
  104. Az olcsóbbikat vedd, úgyse fogod használni, miután a megvételtôl számított második napon véget ér a mániás szakaszod.
    Pumuklis videókkal mi a helyzet, Gyagyás? :D

    VálaszTörlés
  105. "A kivilágított parlamenti kupolateremben minek a gyenge fénynél való fényképezés képessége? Ennek semmi értelme. :)"

    Uristen sneci...

    Kapcsold mar fel a villanyt fenyes nappal, es nezd mar meg mennyit er a napsuteshez kepest!

    VálaszTörlés
  106. "Az olcsóbbikat vedd, úgyse fogod használni, miután a megvételtôl számított második napon véget ér a mániás szakaszod."

    A közvetítést sem untam meg. :D

    Egyébként itt van a két kamera nagyon részletes összehasonlítása:

    http://snapsort.com/compare/Fujifilm-HS20-vs-Fujifilm-S4000

    Vélemények?

    VálaszTörlés
  107. "Hanem arról, hogy olcsóbb Fuji 55 ezerért:
    http://tinyurl.com/ck5nkxo

    Vagy drágább Fuji 93 ezerérT:
    http://tinyurl.com/d8kvamx"
    Érdekes, hogy mióta dolgozol mennyire megnézed, hogy mire baszod el a pénzt.Bezzeg pár éve még semmi sem volt drága.Idióta.

    VálaszTörlés
  108. "Vélemények? "
    Balfasz vagy.

    VálaszTörlés
  109. Digi fényképezőt ellenben, mint oant, 1001 dologra le7 használni ami úgyis adódik, az nem annyira 1 konkrét tevékenységhez kötött eszköz. Akár a karifa +örökítésére éppen. ;p

    VálaszTörlés
  110. "Kapcsold mar fel a villanyt fenyes nappal, es nezd mar meg mennyit er a napsuteshez kepest!"

    Sodika lát a lámpafénynél, TEHÁT a kamera is.
    Ne kelljen már evidenciákat...

    VálaszTörlés
  111. http://www.iwantoneofthose.com/

    Nesze, csurgasd a nyálad egy kicsit.

    VálaszTörlés
  112. "Pénzem van."

    ezt írtad nov.20-án is, aztán 2 héttel később kiderült, hogy még 55 ezred sincs az az összehazudott 80 ezerből.

    30 forint van a zsebedben. ébresztő!

    VálaszTörlés
  113. CMOS szenzor??? Nem is figyuztam, pár éve hírekben volt ez mien faxxa lesz ha lesz ien.

    VálaszTörlés
  114. http://www.iwantoneofthose.com/10539587.html
    sf ezt neked találtam.

    VálaszTörlés
  115. "CMOS szenzor??? Nem is figyuztam, pár éve hírekben volt ez mien faxxa lesz ha lesz ien."

    Igen, ez erős érv.
    Na jó, még átgondolom.

    Inkább megyek melózni, mert ha folyton ezen gondolkodom, és erre megy el az idő, kevesebb pénzem lesz karácsonyra. :)

    VálaszTörlés
  116. "Vélemények?"

    mégis mi lenne a véleményünk azok után, hogy október közepétől kezdve ugyanezt csináltad a repcsivel, fogadkoztál, hogy nov.20-ára meglesz, és még azóta sem vetted meg?

    most megint a mániás szakaszban vagy, összehasonlításokat, termékleírásokat, videókat, képeket böngészel tonnaszámra, aztán majd lecseng, és annyi lesz az egészből, hogy "majd lesz fényképező".

    de szórakoztató az előadás, jót röhögünk rajtad, úgyhogy csak csináld.:)))

    VálaszTörlés
  117. "Egyébként itt van a két kamera nagyon részletes összehasonlítása:

    http://snapsort.com/compare/Fujifilm-HS20-vs-Fujifilm-S4000

    Vélemények?"

    Mi van Sodi, nem tudod elolvasni az angol szöveget és a trollok segítségét kell kérni?

    VálaszTörlés
  118. "kevés lesz a pénzem."
    Materialista szar vagy.

    VálaszTörlés
  119. Sodi te vérprofi módon értesz mindenhez.Mit számít pár troll véleménye?Amúgy vedd meg a drágábbat szaros 40-50k-n nem múlik semmi.

    VálaszTörlés
  120. "Inkább megyek melózni, mert ha folyton ezen gondolkodom, és erre megy el az idő, kevesebb pénzem lesz karácsonyra. :)"

    Bazmeg, ha egy héttel karácsony előtt még görcsösen pörögnöd kell, hogy legyen pár ezer forint a zsebedben, akkor már rég késő.

    VálaszTörlés
  121. Bor POR én 1szer kipróbáltam, palacsintasütőben elpárologtattam 1 csomó bort, de semmi íze nem lett miko vízbe xxórtam. Ugye így no alkohol lenne azon ital.

    VálaszTörlés
  122. SF, nyugodtan megkímélhetnél minket attól, hogy itt ecseteled a táplálkozási szokásaidat!

    VálaszTörlés
  123. ez meg ki a kurva anyádat érdekli?

    VálaszTörlés
  124. Hogy az ilyen proli szaroknak mire van idejük.

    VálaszTörlés
  125. sf. szart sütöttél már serpenyőben?

    VálaszTörlés
  126. sneci, ki ennek a posztnak a valódi szerzője?

    meddig akarod még azt hazudni, hogy te írtad?

    miért hazudsz folyamatosan, zsidó?

    VálaszTörlés
  127. Egyébként szerintem az, hogy az ember informálódik, nem röhejes. A laptopom megvásárlása előtt is több variációt végig gondoltam, és végül 100%-ig elégedett is vagyok az eredménnyel.

    Jelenleg tényleg ez a 93 ezres gép tűnik a legjobbnak. Ennél többet már nem adnék ki egy fényképezőgépért, ugyanakkor ennyit talán mégis csak megér.

    Ennyi. Na megyek melózni.

    VálaszTörlés
  128. S mi van a balfasz pólóval?

    VálaszTörlés
  129. "sneci, ki ennek a posztnak a valódi szerzője?"

    Én.

    "meddig akarod még azt hazudni, hogy te írtad?"

    Én írtam. :)

    "miért hazudsz folyamatosan, zsidó?"

    Nem hazudok.
    De örülök, hogy tetszik. :D

    VálaszTörlés
  130. Egyébként mondtam már. Abban NAGYON FASZA és hozzáértő vagyok, hogy információkat tömörítsek.

    VálaszTörlés
  131. Sodi nem az informálódás röhejes hanem a vergődésed.

    VálaszTörlés
  132. "Abban NAGYON FASZA és hozzáértő vagyok, hogy információkat tömörítsek. "
    A villanyt visszakapcsolták már?

    VálaszTörlés
  133. Szerintem add oda anyádnak a pénzt. Lehet valamennyit tudsz enyhíteni az otthoni anyagi problémákon. Plusz lehe anyád megenyhül és visszafogad.

    VálaszTörlés
  134. Sneci, ha ránéznék olyan 3-4 óra múlva a pátyi házatokra egy AR Drone -al, látnék ott villanyfényt vagy felújítási munkálatokat?

    VálaszTörlés
  135. Ezt egyébként a Gaudi is elismerte. Ő maga mondta. Abban, hogy bonyolult dolgokat faszán összefoglaljak, profi vagyok. Ez a bejegyzésem is ilyen. ENNYI.

    Na meló. :)

    "Plusz lehe anyád megenyhül és visszafogad."

    Nincs hova visszafogadnia, mivel ki sem dobott. :DDD

    VálaszTörlés
  136. De ezt akkor se te írtad.

    VálaszTörlés
  137. "Nincs hova visszafogadnia, mivel ki sem dobott. :DDD"

    Szentestére otthon leszel vagy azt is az irodában töltöd?

    VálaszTörlés
  138. Legalább Gaudi mondott rólad valami jót is, bár szerintem fingja nincs róla, hogy ki vagy.

    VálaszTörlés
  139. "De ezt akkor se te írtad."

    De igen. :)

    Egyébként, lám-lám, végre a trollok is elismerik, hogy tehetséges vagyok valamiben. :DD

    KÖSZI :DDDDDDD

    Akkor lehet, hogy ilyesmi lesz a fő profilom.
    Közérthetően összefoglalni bonyolult dolgokat.

    VálaszTörlés
  140. "Nem hazudok."

    dehogynem, te általában mindig hazudsz.

    te nem vagy képes ilyen posztot írni, sneci. eddig még nem is hallottál erről a tatai cégről.

    sneci, ki ennek a posztnak a valódi szerzője? nem te, ezt már megbeszéltük. tehát ki?

    VálaszTörlés
  141. "Egyébként, lám-lám, végre a trollok is elismerik, hogy tehetséges vagyok valamiben"

    A trollok ezt eddig is elismerték.

    Nagyon tehetséges vagy abban, hogy hogy bassz el dolgokat és hogyan hazudj úgy, hogy mindig lebukj vele.

    VálaszTörlés
  142. "te nem vagy képes ilyen posztot írni, sneci."

    Köszönöm a bókot. :D

    "eddig még nem is hallottál erről a tatai cégről"

    Megnéztem a Rákosok utcája videót, majd utána gugliztam. ENNYI. A könyveket is így írják. Valaki elolvas tízet, és ír belőlük egy tizenegyediket. :D

    VálaszTörlés
  143. "égre a trollok is elismerik, hogy tehetséges vagyok valamiben. "

    hol olvastál te ilyet? funkcionális analfabéta vagy.

    egyelőre arról van szó, hogy neked nincsenek meg a képességeid, hogy ilyen posztot írj. egy szóval sem állította senki, hogy a poszt valódi szerzője tehetséges.

    te egy valamiben vagy a tehetséges, a hazudozásban. ill. abban sem, mert minden egyes alkalommal lebuksz. inkább a hülye, nevetséges magyarázatok gyártásában van tehetséged, ami alapján egy idióta képe bontakozik ki.

    VálaszTörlés
  144. Szentestére otthon leszel, SoDI?

    VálaszTörlés
  145. "Megnéztem a Rákosok utcája videót, majd utána gugliztam"

    sneci, ez kizárt. a végén lebuktattad magad ezzel a mondattal: "Lassan legalább kezdem meg érteni, hogy amikor régen...."

    ha így lett volna ahogy állítod, ez a mondat nem kerül a cikk végére.

    VálaszTörlés
  146. "egyelőre arról van szó, hogy neked nincsenek meg a képességeid, hogy ilyen posztot írj"

    Pont EZ a bók. :D
    És köszönöm szépen. :)

    Ha a troll őszinte hangol szólal meg, akkor elárulja, hogy milyen irányba kellene inkább mennem. :)

    Ebbe az irányba.
    Bonyolult sztorik rövid összefoglalásának az irányába "elolvasok Gugli segítségével 10 cikket, és írsz belőlük egy tizenegyediket" módon.

    Na de tényleg melózom. :)

    VálaszTörlés
  147. "Megnéztem a Rákosok utcája videót, majd utána gugliztam. ENNYI."
    S hirtelen beugrott, hogy gyerekkorodban arra csöveztél a másik félkegyelművel.Amúgy meg pont leszarod az egész témát.
    "A könyveket is így írják. Valaki elolvas tízet, és ír belőlük egy tizenegyediket. :D"
    Te hány könyvet olvastál életedben?Írj egy könyvet.

    VálaszTörlés
  148. "Bonyolult sztorik rövid összefoglalásának az irányába "elolvasok Gugli segítségével 10 cikket, és írsz belőlük egy tizenegyediket" módon."
    Ez kb annyira fog neked menni mint a 66 másodperces videók.Nincs ehhez sem tehetséged.

    VálaszTörlés
  149. sneci, annyira gyengén hazudsz, hogy az már fáj.

    ennek a cikknek a megírásához napokat kellett volna gugliznod, amire neked nincs se időd, se kedved. látszik, hogy ezt olyan valaki írta, aki már régen benne van a témában. egy tatai helyi ember. és ez ki más is lehetne, mint ratyilüszi.

    VálaszTörlés
  150. "ha így lett volna ahogy állítod, ez a mondat nem kerül a cikk végére"

    Direkt raktam a végére. Nem akartam megtörni vele a gondolatmenetet. A cikk korábbi részeihez nem illett, mert megbontotta volna a fonalat.

    Az ilyesmihez van érzékem.

    Asszem tényleg ebbe az irányba megyek el.
    Valójában akkor van meg a szenvedélyem ilyen írásokhoz, ha nyilvánvaló hazugságot látok.

    VálaszTörlés
  151. "Pont EZ a bók."

    nincs bók, te egy idióta vagy. a cikket nem te írtad, és mindegy, hogy mit teszel erre a fos blogra, mivel ez az egész arról szól, hogy 20 troll röhög rajtad, a bénázásaidon, a hazugságaidon. ilyen nagyon egyszerű ez.

    VálaszTörlés
  152. "ennek a cikknek a megírásához napokat kellett volna gugliznod"

    Nem, ugyanis minden, amire hivatkozom, az utolsó egy héten történt, és sűrűn egymásra linkelgetve. Így elég volt hozzá egyetlen órányi goglizás és olvasás.

    Valójában a linkelt ÖSSZEFOGLALÓKAT foglaltam össze még jobban. :)

    Nézd már meg, te szerencsétlen. Nem gyűjtöttem forrásmunkákat, csupán MÁSOK forrásmunka-gyűjtéseit dolgoztam fel újra. :D

    VálaszTörlés
  153. Legalább azt hidjétek már el nemén írtam... :ß

    VálaszTörlés
  154. Tehát összeollóztál illetve lopkodtál egy postra való valamit.Ehhez aztán tényleg kurva nagy tehetség kell.

    VálaszTörlés
  155. "Bonyolult sztorik rövid összefoglalásának az irányába "elolvasok Gugli segítségével 10 cikket, és írsz belőlük egy tizenegyediket" módon."

    Tehát nincs tehetséged ahhoz, hogy új információkat szerezz, csak a mások által megszerzett információkat próbálod meg remixelni anélkül hogy hozzátegyél valamit.

    Köszönjük hogy végre elismerted.

    VálaszTörlés
  156. törzsgyökeres... Figyeld már meg :D

    Van három ÖSSZEFOGLALÓ CIKK, amikre linkelek is a cikkben. Összesen három. Nem több.

    1) http://tinyurl.com/87gejau
    2) http://tinyurl.com/82n5msg
    3) http://tinyurl.com/78hkxrp

    A valódi forrásgyűjtő munka azok mögött van. Én
    nem csináltam mást, mint ezt a hármat foglaltam össze egy negyedikben. :)

    ENNYI.

    VálaszTörlés
  157. "Direkt raktam a végére."

    sneci, nagyon-nagyon gyengén hazudsz. a cikkről ordít, hogy nem te írtad, és a cikk végére odarakott mondatod egy megerősítés: "most, hogy elovastam, megértettem....".

    figyelj, ne magadból indulj ki. te egy végtelenül buta kisgyerek vagy, én meg sokkal okosabb vagyok nálad. a hazugságot ezer km-ről kiszúrom.

    tényleg felesleges.

    VálaszTörlés
  158. törzsgyökeres... Figyeld már meg :D

    Van három rövid, ÖSSZEFOGLALÓ CIKK, amikre linkelek is a cikkben. Összesen három. Nem több.

    1) http://tinyurl.com/87gejau
    2) http://tinyurl.com/82n5msg
    3) http://tinyurl.com/78hkxrp

    A valódi forrásgyűjtő munka azok mögött van. Én nem csináltam mást, mint ezt a hármat foglaltam össze egy negyedikben. :)

    ENNYI.

    VálaszTörlés
  159. De mondom, kösz a bókot :D
    Na megyek melózni tényleg.

    VálaszTörlés
  160. Sneci, ehhez milyen tehetség kell? Mások jártak utána, mások hozták össze a sztorit, te meg leírod ugyanazt.

    Ez mi? Ebben mi a teljesítmény

    VálaszTörlés
  161. Szentestére otthon leszel vagy azt is az irodában töltöd?

    VálaszTörlés
  162. "te meg leírod ugyanazt"

    Nem ugyanazt. Mert a három infó három helyre van szétszórva, én meg beraktam egyetlen egy cikkbe.

    Erre még édesapám tanított meg. A legtöbb könyv és cikk így készül. Az ember elolvas X-et és ír belőlük egy X+1-ediket.

    Na meló.

    VálaszTörlés
  163. sneci, hiába győzködsz, nyilvánvaló, hogy hazudsz.

    neked teljesen érdektelen, hogy mit csinál egy tatai cég. eddig azt sem tudtad, hogy a világon vannak.

    a ratyi küldte neked a cikket (vagy ő írta, vagy nem). erről ennyit.

    VálaszTörlés
  164. "Erre még édesapám tanított meg. A legtöbb könyv és cikk így készül. Az ember elolvas X-et és ír belőlük egy X+1-ediket."
    Csak a szokásos Kiss-féle tróger mentalitás.

    VálaszTörlés
  165. Nem sokáig lesz meg a hülyegyere3k oldalad, megér neked ez egy feljelentést zaklatásért faszfejkém????????

    VálaszTörlés
  166. Nem. Láttam a Szentkorona lapján a videót (miután tegnapi videó, főoldalon volt), és utánanéztem guglin, mi is ez a történet. ENNYI. :)

    na meló

    VálaszTörlés
  167. "megér neked ez egy feljelentést zaklatásért"

    persze, hogy megér neki ennyit. az aktában benne lesz minden adatod, a bíróságra el kell majd menned kihallgatásra, és mi mind ott leszünk.

    ezért éri csak meg igazán, ratyi. még ma tedd meg a feljelentést.

    VálaszTörlés
  168. Szentestére otthon leszel vagy azt is az irodában töltöd?

    VálaszTörlés
  169. "Láttam a Szentkorona lapján a videót"

    sneci, kurva gyengén hazudsz. nem te vagy ennek a cikknek a szerzője. erről ennyit. pont.

    VálaszTörlés
  170. Arra sem emléxem h engedtem volna a képemet kitenni bárhova.

    Levetetem a wikia-ról a szeméthalmotokat gyerekek. Te is tom ki vagy, Szilárd.

    VálaszTörlés
  171. milyen képedet? majd bizonyítod a személyazonosságoddal együtt, hogy a te képedről van szó, és a bíróság dönt majd ebben a kérdésben. legalább megismerünk személyesen, ratyi.

    tudod, sok troll szeretne veled személyesen is talizni. nem egy, hanem sok gyönyörű barátság kezdete lesz ez...:))

    csak rajta, tegyél mindenféle feljelentést.

    VálaszTörlés
  172. Szarházi lelki nyomorékokkal nem barátkozom...

    VálaszTörlés
  173. nem a klasszikus barátságra gondoltam, mert a barátságban nincs szenvedő fél, ebben a kapcsolatban pedig lesz.:))

    de ezt majd inkább személyesen. na megy az a feljelentés, ratyi?

    VálaszTörlés
  174. Ki az a Szilárd?

    VálaszTörlés
  175. No de : eleve honnan tudsz róla h létezik oan h "rolandka"??? Onnan h itt laxx a közelbe s ismered őket... xDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  176. minek a közelébe lakok? egyébként ja, sok mindenkit ismerek, és elég sokat tudok rólad. azért nem kaptál még egy nagy verést, mert én így döntöttem. de ezt a döntésemet bármikor meg tudom változtatni. attól függően hogyan viselkedsz, ratyi.

    VálaszTörlés
  177. Szomódnak a közelében, nyilván. Amúgy vágom, h artany1 is te vagy, Tomcatnak meg lett mutatva itteni trollok végterméke pár linkkel, mivel a folyamatos hazudozással saját magatokat buktatjátok le, elég könnyen rájött h mi a kép.

    Van jogi végzettségű kontaktom nekem is, ne akard h rátok állítsam és nekem ne fenyegetőzz mert amennyiben komoly, azért is megteszem a szükséges lépéseket.

    VálaszTörlés
  178. "Bár nem tudom, netes képeket nézve én azt látom, hogy éppen a túl magas beállított ISO érték mellett lesz szemcsés a kép. Túl nagy érzékenységet tehát elmebetegség használni."

    Igen. De egy jobb gép abban is jobb, hogy magasabb az az ISO érték, amitől kezdve ZAJOS (szemcsésnek óvodában hívjuk) lesz a kép. Ez az egyik fő oka annak, amiért a Sony A200-at jövőre Nikon D7000-re cserélem: a Sony-nál ISO600 már elég kompromisszumos minőséget ad, míg a Nikonnal elvileg 1200-ig el lehet menni.

    http://snapsort.com/compare/Nikon_D7000-vs-Sony_Alpha_DSLR-A200

    Egyébként ügyes vagy, hogy rátaláltál a Snapsort-ra, én is szoktam nézegetni. Bár a pixinfós profi teszteket nem helyettesíti, alapnak azért jó, és egy lépcsőfokkal a teszkós-edigitalos újság fölött van :) Meg ajánlom még a kenrockwell.com-ot, ahol objektívekről vannak részletes, kimerítő tesztek (bár a bóvli ultrazoom esetén ennek nincs jelentősége. Tényleg, miért is veszel te kompaktot százezerért? Azért már belépő tükörreflexes gépet kapsz, pl a Sony Alpha szériából valamit, ami a fotózással való ismerkedésre tökéletes, ráadásul később bővíthető - én is nemrég vettem hozzá egy fix 50mm-es nagyfényerejű (f1.8) obit, amivel már koncerten, rossz fényviszonyok között is egész használható fotókat lehet készíteni.

    VálaszTörlés
  179. milyen ideges lett a ratyi.:)))

    a jog nem vég meg az ütésektől, se attól, hogy valaki beleragasszon pár rágót a loboncodba.:)))

    VálaszTörlés
  180. Igazából én is valószínűsítem egy ideje, hogy lesz egyszer még blogos közönségtalálkozó valamelyik bíróságon...

    VálaszTörlés
  181. "milyen ideges lett a ratyi.:)))"

    Szerintem azon idegesíthette fel magát ennyire, hogy megküldte ezt a cikket Sodinak, ő meg a saját neve alatt publikálta és elhallgatta az igazi szerzőt.

    VálaszTörlés
  182. ratyi, én mondtam nekik, hogy ne olló legyen, mert valaki még megsebesül a fickándozásban. látod, ügyelek rá, hogy komolyabb bajod ne essen. köszönd meg.

    VálaszTörlés
  183. " Tényleg, miért is veszel te kompaktot százezerért? "

    Mert nekem arra kell, hogy ráközelítek valami idétlen pofát vágó képviselő arcára a karzatról, vagy arra, hogy ott az ufómagazin az asztalán, oszt kirakom a blogra, mert vicces. :D

    A tükörreflexes hiába az, ha nem tudok vele tetszés szerint zoom-olni, csak akkor, ha drága kiegészítő objektíveket veszek hozzá a közeli felvételekhez.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.