Ha még nem láttad volna

2011. október 19., szerda

Lobbierő

Az alábbi képen Dott. Cesare Cuniberto, a TIGÁZ ZRt. elnöke és Koncz Ferenc fideszes országgyűlési képviselő látható.
Gratulálok.

By SoDI

127 megjegyzés:

  1. Ahova a vörösipszapot rakták Füzitőn, ott pl le7ne 1 komplett ókori város alapja kiáasva, jó sok lelet a földben maradt ottis. Szal ien volt a szociba is...

    VálaszTörlés
  2. Ez mondjuk tényleg agyrém.
    Remélem, a Jobbik szól érte.
    Változtatni sosem késő.

    VálaszTörlés
  3. Miért kéne, hogy "lobbiereje" legyen a FIDESZ-nek? Hogyan lehet egyáltalán egy kormánypártnak lobbiereje? A kormány konkrétan azt tesz, amit akar.

    VálaszTörlés
  4. A magán, sőőőt TŐKEérdekek ellenében kellene hogy legyen lobbiereje am MINDEN államnak, sőt főleg a globális pénz6alom ellenében - de nincs, mert nincs rá szándék. Állami fedezetű pénzkibocsájtás előszöris, nem tenni FEDezetlen dollárba = wc papír + addigis helyi pénzek elterjedését elősegítenk, az mnb-s arc az am janicsár. :3

    VálaszTörlés
  5. Ond: Ez az egész ügy a kormány bizalomvesztéséről szól. Arról, hogy hiába ad személyesen Orbán Viktor garanciát bármire, már a legnagyobb gazdasági döntéshozók sem hisznek neki.

    Mit kell ezen magyarázni? :)

    VálaszTörlés
  6. Röviden: Ez a digó egy dörzsölt öreg róka, és így felismeri, ha egy Orbán-félének seggszája van. Ezek még a nemzet színészeinek sem fizetnek.

    http://index.hu/bulvar/2011/10/19/nem_kaptak_penzt_oktoberben_a_nemzet_szineszei/

    VálaszTörlés
  7. "A kormány konkrétan azt tesz, amit akar."

    Manapság már nem. Egy-egy nagyobb cég ma már van olyan erős, mint egy állam.

    VálaszTörlés
  8. "addigis helyi pénzek elterjedését elősegítenk, az mnb-s arc az am janicsár. :3"
    A helyi "pénz" (valójában pénzhelyettesítő eszközről, egyfajta utalványról van szó) egy az egyben a forinthoz rögzített. Ugyan mire jelentene ez megoldást, és pláne függetlenséget?

    "Arról, hogy hiába ad személyesen Orbán Viktor garanciát bármire, már a legnagyobb gazdasági döntéshozók sem hisznek neki."
    Szerintem kellően bemutatkozott az elmúlt másfél évben :DD

    VálaszTörlés
  9. Megint evidenciákat kell magyaráznom.
    beszarok :D

    VálaszTörlés
  10. Mert ezek még 1 kezdetleges kezdeményezések. Mint a svájci WIR, oasmit kell majd... Hivatalos, állami, 1séges. Már rég megte7tték volna a 2/3-ad birtokában. De nemis akarják. :3

    VálaszTörlés
  11. "Manapság már nem."

    Az állam alakítja a szabályokat. Hogy mi éri meg, és mi nem, az persze más kérdés, erre nagyobb cégeknek lehet befolyásuk.
    Például úgy néz ki, hogy a bankszektor visszavág.

    VálaszTörlés
  12. "Az állam alakítja a szabályokat."

    Ja. Csak ha ez nem piacbarát, akkor a piac büntet. :)

    VálaszTörlés
  13. A Fidesz vissza tudja kapcsolni a gázt?
    Nem. Erről marhára ennyit. :D

    VálaszTörlés
  14. Oan komplett BELSŐ gazdasági mechanizmusokat kell kialakítani, amik függetlenek a KÜLSŐ piactól.

    VálaszTörlés
  15. Mer most az van, hogy néhány spekulánsg*ci pénzember + tud ölni 1 országot.

    VálaszTörlés
  16. jé, megint egy náci jobbikos:
    http://atv.hu/cikk/20111019_nezze_meg_a_jobbikos_kepviselot_karlendites_kozben?source=hirkereso

    dehát róla már egyébként is tudtuk, csak azt nem tudom, hogy náciként miért egy román kurvát telepített be az országba a feleségeként? sneci, gyorsan hívd fel torót, és kérdezd meg tőle, hogy mihez fog kezdeni a félig román fattyakkal? simán lebassza őket a szakadékba, mint ahogy szőröstalpú mócokat szokás, vagy feladja őket postán romániába? megtartani csak nem akarja már a büdös románokat.

    üzenem neki, hogy ide ne hozzon több románt, inkább takarodjon ki hozzájuk mócföldre ha már annyira csipázza a szőrös talpukat.

    VálaszTörlés
  17. Nem értem, mi a probléma.
    Szombat este van, és jól érzi magát.

    Egyébként megsúgom, hogy Toroczkai nem a Jobbik tagja.

    VálaszTörlés
  18. te teljesen idióta vagy? ki mondta, hogy a jobbik tagja? senki. jobbikos, hiszen jobbik önkormányzati képviselője. tehát egy jobbikos náci.

    sneci, szedd már össze magad, olyan rossz nézni, hogy napról napra egyre jobban hülyülsz, egyre nagyobb faszságokat írsz, és egyre nagyobb idióta vagy.

    egyébként toró román fattyairól írtam, hogy azokat csak nem akarja már itt felnevelni, ha már egy román kurvát a nyakunkra hozott. elég a románokból, torockai takarodjon innen, és vigye a román pereputtyát a mócokhoz, ott élősködjenek a saját fajtájukon. erre mondjál valami okosat, idióta!

    VálaszTörlés
  19. probléma amúgy nincs, eddig is tudtuk, hogy a jobbikosok nácik, csak szeretik tagadni, és mindig jó, amikor előkerül egy ilyen képe, és körbe lehet mutatni az országnak, hogy milyen tetvek vagytok.

    úgyhogy nagyon is örülök az ilyen képeknek, tegyél ki te is minél több olyan képet, ami a jobbikot a nácizmussal kapcsolja össze.

    VálaszTörlés
  20. Sneci, hogy akarod kiskálázni a Nexus Prime-ot a havi 10-30 nettódból? Továbbá mit gondolsz, anyád alá fogja írni a szerződést, ha a +500forintos netbővítést megtagadta?

    VálaszTörlés
  21. Igen ezt mi ismizzük, te "megvéded" Tomcatet Toroczkai ellen ééés vica versa. =D

    Az mi, aki nemzetiségi alapon kurvázza le azt aki mondjuk vmeik másik szomszédos ország tagja? Ánemis általánosítás ugyi. Ha létező (ésss 1ssek szerint ellítélendő) fogalom a zsidózás, akkor vannak más ZÁSOK is pl románozás. xD

    Toroczkai arra kell, hogy a radinál radibbak is oda szavazzanak.

    VálaszTörlés
  22. "Sneci, hogy akarod kiskálázni a Nexus Prime-ot a havi 10-30 nettódból?"

    Majd meglátod. :)

    VálaszTörlés
  23. Ezaz, hogy nem látom meg.
    Második kérdésre válasz?

    VálaszTörlés
  24. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  25. Félezret simán +ér, Sodinak fontos, örülne is neki, ki lesz használva a plusz sávszél, so miéne írná alá??? :P

    VálaszTörlés
  26. Téged ki a fasz kérdezett, fartúró?

    VálaszTörlés
  27. sneci, nem tudnád rávenni vonát vagy novákot, hogy karlendítsen a kamerád előtt? ha vonakodnának teljesíteni, akkor figyelmeztesd őket az őszinteségre, és nekik is add elő, hogy nem szégyen azt mutatni, hogy náciként hogyan viselkednek amikor jól érzik magukat egy szombat este.

    ha lenne a blogodon ilyen karlendítős felvétel zazrivecről vagy a kisdobosról, akkor biztosan nagy látogatottságod lenne.

    VálaszTörlés
  28. Naaaa, csak vázoltam a szitut neked, nemtom miket képzelsz te be Sodiról miért nem adnák meg neki ami nem túl nagy érvágás ésha szépen kéri =)

    VálaszTörlés
  29. Nem értem, mi a probléma.
    Szombat este van, és jól érzi magát.

    és ez máris ok egy kiadós zikkáljozásra te szemétláda???

    VálaszTörlés
  30. sneci már puhítja az anyját, hogy ő vegye meg neki a játékokat karira. sneci képtelen ekkora összegeket kiskálázni, havi 2000 ft a reális.

    VálaszTörlés
  31. Egyszer már kikapcsolták az anyjának a telefonját sneci miatt. Na, kb addig tarthatott anyuci türelme.

    VálaszTörlés
  32. Németországban be van tilCSva. Csak ezt nemtom, hogyan GIMNASZTIKÁZNAK akkor. Hitlernek továbbá 1 orra volt, asztistilcságbe. :]

    Akko Feketepákó is náczi ám!!!!!!! zikkálj

    Am más ország, más gesztusok. Pl maga elé felemelt, könyökben behajlított kéz, nyitott tenyérrel-kinyújtott ujjakkal előre más országokban hasonló kicsit, mint a FűreR beszéd végén a karlendítés.

    VálaszTörlés
  33. nyilván azért nincs mobilnet csomagváltás, mert az anyja nem hajlandó nagyobb pénzügyi kockázatot vállalni, tart attól, hogy végül neki kell fizetnie az idióta gyereke helyett.

    VálaszTörlés
  34. Toroczkai: a titkosszolgálat ne szivárogtasson az ATV-nek!

    A legdurvább médiafelületek 1ike am különben, továbbá alapvetően az embereknek két kezük van, és ez így is fog maradni 1előre. Ez oan mint a masírozás emlegetése, tán mások tudnak repülni gyaloglás heiiett? :3

    VálaszTörlés
  35. Hm, tényleg, gyanús a karácsonyi határidő. Sneci helikoptert fog kérni karácsonyra anyucitól.

    VálaszTörlés
  36. Alaptalan feltételezés. De am+ látod, konzisvok, és még jobbos is, miért vecc+ ennyire? Mer látok igaz érveket Sodi állításaiban? pl azt, hogy igenis képes megkeresni annyit, amennyi pl arra a kütyüre kell. ;ß

    VálaszTörlés
  37. mekkora röhögések lesznek itt már. nov. 20-án, de főképp karácsonykor...

    VálaszTörlés
  38. Azért vetlek meg, mert sodi talpnyaló kutyája vagy. Meg mert buziskodsz, nyáladzol, a férfias viselkedéstől kb fényévekre vagy.

    VálaszTörlés
  39. sneci, csináljál egy telefoninterjút zimány lindával, hogy megint kúrható-e, vagy még együtt van-e dzsudzsival. ez az ami valójában érdekli az olvasóidat, nem mindenféle jobbikos náci faszkalapok unalmas pofázásai.

    VálaszTörlés
  40. Csak a túlzott, sovinisztaság ffiasságtól, de am cicka. =DDDDD

    VálaszTörlés
  41. sneci, ha zimány linda 10-es csaj, akkor hozzá képest a szexnagyid hányas a skálán? akkorák a vádlijai egyenként, mint zimány 2 combja együtt, de ez nem jelent duplázást a skálán.

    VálaszTörlés
  42. A helikopterről le ne beszéljétek sodit. Ha nem tudja kiskálázni, azon kurvára fogunk röhögni, ha meg megveszi neki az anyja, akkor meg főleg.
    Képzeljük el azt az élő közvetítést, amit sneci nyom a helikopterrel. Én szerintem pelenkát fogok magamra kötni, mielőtt elkezdődik a közvetítés.

    VálaszTörlés
  43. már a szállítást is megnézném: laptop táska, a helikopter, meg az állvány felaggatva a púpra, és csak nyög, jajgat a mázsás súly alatt.

    VálaszTörlés
  44. Ez nem 18+ blog, de láttam, hogy teccett nektek közületek párnak a Krokónak tulajdonított akt(us) vidcsije. Én pl unom a velvetet, max a kommenteket néha nézem pár témánál hogy le7ssen hihihizni 1et.

    Ienből akko már inkább a cotcot.hu + a femina a jó.

    VálaszTörlés
  45. snecit nem lehet lebeszélni a helikopterről. majd amikor átfordul a mániás szakaszból a depibe, akkor saját maga fogja feladni a célt, hogy egy új mánia vegye át a helyét.

    VálaszTörlés
  46. "Ez nem 18+ blog, de láttam, hogy teccett nektek közületek párnak a Krokónak tulajdonított akt(us) vidcsije"

    Én ki is vertem rá (csak a metélt fasz ne lett volna ott).
    Jó fej volt sneci, hogy megmutatta a videót.

    VálaszTörlés
  47. Nem mutattam meg semmiféle videót :)
    Csak meséltem, hogy a Kroko igazat ír.

    A repcsit meg saját pénzből akarom venni.
    És nincs súlya, nem vasból van ez. :D

    A csomagra meg váltunk hamar, nyugi. :)

    Zimány Linda meg az én ízlésemnek túlságosan lóarcú.

    VálaszTörlés
  48. Ja, elmesélted, hogy hol találjuk a videót.
    Ne magyarázkodj, sok zsidónak szereztél ezzel örömet. Jó néha kicsapni egy kis amatőr pornóra.

    VálaszTörlés
  49. hát, bazmeg, lehet, hogy zimánynak lóarca van, de szerintem a szexnagyid arcára és alakjára változatosabb jelzőket lehetne találni.

    de rendben, legyen zimány 8-as vagy 9-es csaj, mert lóarca van. akkor a szexnagyid hányas?

    VálaszTörlés
  50. sneci, arról, hogy a zsidók röhögtek krokó metélt faszán, csak te tehetsz. te árultad el, hogy hol, milyen keresőszóval kell keresni a videóra. ezt már nem fogod lemosni magadról, hogy ilyen módon te terjesztetted a szexvideót.

    most már legalább krokóról is köztudott lett, hogy zsidó.

    VálaszTörlés
  51. Na, hadd vicceljek 1et anélkül hogy félreértenétek : (ha már kiverni is bűn akkor mind erkölcstelenek vaunk, tehát secko-jedno úgyismidn1) ha ez teccett, legyek aon szemétkedős, mutcsizzak neked pár linken cuki fiúkákat akik 1mással játszanak? XD

    Kroko ügyben is pont nem esett le először, kivel is van 1ütt ottan, a leírt infók alapján elég valószínűtelen volt az a történés. Vagy naon is archív felvétel volt...

    (legjobb nő nincsen mer ízlés, de pl aki a "vv Éva" volt, ő is eléggé fullos, 10/10. :)

    VálaszTörlés
  52. "Zsidók közt vannak a legnagyobb nácik" ... de nem hiszem, hogy az lenne a FIDESZES tanár úr... :Đ

    VálaszTörlés
  53. Zimány Linda meg az én ízlésemnek túlságosan lóarcú.

    ja, a ló meg a jávorszarvas nem fér össze :D

    Krokónak tulajdonított akt(us) vidcsije.

    nem csak képei voltak az öregnek?? hát erről lemaradtam.. LINKET ide!4 most!

    VálaszTörlés
  54. "Beszarok...
    A redtube.eu oldalon Melcsike névre rákeresve tényleg Kroko csaja jön be. Pontosan, ahogy a feljelentésekben írták.

    Az azért milyen gáz már, hogy tényleg képes - vélhetően - saját magáról ilyen felvételeket közzétenni csak azért, hogy erre hivatkozva letartóztathassa a Kroko-t? :("

    Ezt írta sodi. Itt "mesélte sodi, hogy kroko igazat ír."

    VálaszTörlés
  55. Nincs már fent a videó :/

    VálaszTörlés
  56. Miért, mit akartál csinálni??? XD

    VálaszTörlés
  57. http://www.youtube.com/watch?v=facys8m3i8k&feature=player_embedded

    nem úgy volt, hogy zsodi fotosoppolt rá az öreg faszára?

    VálaszTörlés
  58. "Beszarok...
    A redtube.eu oldalon Melcsike névre rákeresve tényleg Kroko csaja jön be. Pontosan, ahogy a feljelentésekben írták.

    Az azért milyen gáz már, hogy tényleg képes - vélhetően - saját magáról ilyen felvételeket közzétenni csak azért, hogy erre hivatkozva letartóztathassa a Kroko-t? :("

    hehe, az nincs meg a mentett sneckommentek között, hogy ezt letagadta, és úgy próbált védekezni, hogy ő csak az elvált apák fórumára irányított bennünket?

    VálaszTörlés
  59. hát veled ellentétben, nem seggbeujjaztatni magam te rossz buzi...

    VálaszTörlés
  60. Denem. Van ien kis műányagizé... azt hittem itten mindenki felvilágosult és szabadelvű =DDDDDD

    Igen, elvaltapak.hu, és ottan linkelték az ominózus vidit. 2 lépésben el le7ett jutni oda, de kellően sok lépésben pl innen ie eljut6t bárki akárhova.

    VálaszTörlés
  61. "Allah: Ha a saját blogomon is hackerkedve írtátok át minden szavamat, mi a biztosíték arra, hogy itt nem történik meg ugyanez?

    Na ugye..."

    "Az utólag átírt dolgok csak utólag reklamálhatóak meg.
    Az utólag észrevett átírások szintén."

    "Kroko jól tudja, hogy hamisítgató gecik vagytok.
    A munkaadóimhoz hasonlóan ő is fel van készítve erre."

    A hazudós kis féreg.

    VálaszTörlés
  62. Nekem sodi mutatta a videót, és ezzel az ide írogató zsidók 99.999%-a így van.

    Tegye fel a kezét, aki szabadidejében az elvaltapak.hu-t olvasgatja.

    VálaszTörlés
  63. De, az a fórum linkelve volt, én lementettem am az atw.hu-t is, és amíg fenntvolt az archívum az újabb, co.cc oldalt is. Láttam am, hogy emlegettetek engemis, szal mégiscsak oda találtam, csak nem írtam kommenkét, hát köszcsike miket kívántatok nekem ottan. :x

    Am igen, az atw az Sneider oldala, és igenis szerkiz7tte a hsz-eket, ahogy épp kedve volt. :3

    VálaszTörlés
  64. Itt van előttem az adatbázis, faszfej. Az első link az elvalatapak-ra soditól származik.

    Ez a tetű féreg képes letagadni, hogy ő mutatta először a zsidóknak a videót.

    VálaszTörlés
  65. De nem a redtube-ra mutizott azon link, és az elvaltapak.hu-n se közvetlenül oda linkelt, ahol azt a vidcsit maga Kroko linkelte. ;)))))

    VálaszTörlés
  66. Ott van fentebb a hozzászólása, ahol pontos instrukciókat ad sneci.
    Bazmeg, fogyatékosokkal nem vitatkozok. Téma lezárva.

    VálaszTörlés
  67. Miért am ha ő írta volna is, mi a probléma oan +mutizásával, amit Kroko bolgári nevére rákeresve, és az elvaltapak.hu oldalt végig böngészve ÚGYIS előbb utóbb +talált, és belinkelt volna vmeikőtök????

    Honnan is van meg az sql neked, jaj, hát tán te vagy Sneider? De neki MÉG nem le7 diplomája sztem, mondjuk úton van afelé, az igaz. :]

    VálaszTörlés
  68. Fel volt töltve az adatbázis a levelezőlistára, faszcibáló. Az nem szedte le, aki nem akarta.

    Igen, a trollok egész nap az elvaltapak.hu-t böngészték, biztos ráakadtak volna a linkre.

    VálaszTörlés
  69. ki tudta volna megtalálni a trollok közül kroko szexvideóját, ha sneci nem adja meg az oldalt és a keresőszót? te teljesen idióta vagy, buzikám?

    VálaszTörlés
  70. Ismizték Kroko nevét, aki szóba volt hozva már eleve - épp a válással kapcsin, pl. a Jobbstart magazinok pdf-jeit is olvastátok (azt is úgy találtátok, Sodi be se linkelte...... ) Logikus is lett volna, hogy épp ott +nézik. :)

    VálaszTörlés
  71. Te szerencsétlen, a redtube szerepelt a saját anyagaiban is, és Krokó is fórumozott erről. Idióta.

    VálaszTörlés
  72. Szerinted van még egy olyan barom, aki végigolvasta Krokó 50 oldalas peranyagait?

    Mennyire érdekes, hogy pont a te reklámozásod idején figyeltek fel a zsidók a videóra.

    VálaszTörlés
  73. senki nem volt kíváncsi kroko szexvideójára addig, amíg sneci be nem dobta a trolloknak az oldalt és a keresőszót. egészen addig ez nem volt téma sneci.tk-n, sneci kezdte terjeszteni. és itt be is fejezem, mert nem fogok egy idiótának evidenciákat magyarázni.

    VálaszTörlés
  74. "Te szerencsétlen, a redtube szerepelt a saját anyagaiban is, és Krokó is fórumozott erről. Idióta."

    a keresőszó is szerepelt a saját anyagaiban? az egy dolog, hogy kroko fórumozott erről, de a trollok között te kezdted el reklámozni, és te adtad meg az oldalt és a keresőszót, sneci. nélküled nem találtuk volna meg, mert senkit nem érdekelnek kroko anyagai és fóruma, csak téged.

    VálaszTörlés
  75. de nem is ez az érdekes, hanem az, hogy letagadtad, hogy te irányítottál bennünket a szexvideóhoz, és azt írtad, hogy valaki átírta ezt a kommentedet. hazudós féreg vagy, ez akkor feketén-fehéren kiderült mindenki számára (már előtte is tudtuk, persze).

    VálaszTörlés
  76. Kroko válása ellenben annyira is érdekelt 1eseket, hogy önálló keresgéléssel +találták a Jobbstart pdf-eket, és Kroko saját, válásról szóló beszámolóit IS. Szal le7séges, hogy, sőt mitöbb, így is volt, igen. :D

    VálaszTörlés
  77. sneci, nem teszel bloginnak ajánlatot a bombahír megvásárlására? teljesen lecsúsztak, alig van saját cikkük, napi 1-2 ezer körül van a látogatottságuk.

    a te ütős 66 mp-es videóiddal könnyedén felpörgethetnéd az oldalt. szerintem 100 ezerért oda fogja adni sipos a domaint és az adatbázist. ártánynak már nincs köze a bombahírhez, így ő nem tud belekavarni az üzletbe. láttam, hogy megvan neked blogin száma, hívd fel, hogy eladó-e a kócerájuk, és mennyi az ára.

    ez igazi kiugrási lehetőség lenne neked!

    VálaszTörlés
  78. Asszem nem veszek Galaxy S 2-t. Se iPhone-t :D

    http://hup.hu/cikkek/20111019/google_galaxy_nexus_es_az_android_ice_cream_sandwich_hivatalos_reszletek

    Ez kell :D

    VálaszTörlés
  79. Végre egy telefon, amin lehet nézni valódi 720p-s filmeket. Ez fontos, az iPhone-on nem lehet.

    VálaszTörlés
  80. mi értelme van telefonon filmet nézni? mi jön át a lánytványvilágból 1 tenyérnyi szaron? ilyen módon csak az idióták néznek filmet.

    VálaszTörlés
  81. Sodi, kábé egy hete jelentetted be a kamera-helikopter-smartphone projektet.

    Azóta hány forintot sikerült félretenni?

    VálaszTörlés
  82. Milyen hete? Néhány napja. :)

    VálaszTörlés
  83. "Milyen hete? Néhány napja. :)"

    Elveszel a részletekben, ezért értelmetlenné válik amit mondasz. (by Sodi) A kérdés lényege: HÁNY FORINTOT SIKERÜLT FÉLRETENNI?

    VálaszTörlés
  84. "Végre egy telefon, amin lehet nézni valódi 720p-s filmeket. Ez fontos, az iPhone-on nem lehet."

    vs

    "Mindenből a legszükségesebb. Ez így van. Tökéletesen egyetértek."

    sneckó, te teljesen hülye vagy?

    VálaszTörlés
  85. 1 ruharongy vagy akár 1 ebcsi Sodinak nem nyújt akkor élményt, mint 1 sokoldalúan használ6ó erszköz, mit nemle7 ezen +érteni?????? :3

    VálaszTörlés
  86. Sodi! Ezeket direkt neked készítik:

    http://www.youtube.com/user/penzugyifelugyelet

    Vedd fel a kedvencek közé, és figyeld folyamatosan. Már az első rész is nagyon fontos, szinte személyedre szabott tudást közvetít számodra.

    "Ha nincs elég pénzed, akkor ne költsd el faszságokra."

    A dolog természetesen egy kicsit szájbarágós és enyhén debil, de az olyan IQ-huszároknak, mint te, pont ez kell.

    VálaszTörlés
  87. No majd megyek szavazgatni a vidcsikékre, hogy Vicces, és Cuki... xD

    VálaszTörlés
  88. SeggFej: a 720p-s filmek nézése telefonon miért tartozik a legszükségesebb kategóriába sodinál?

    VálaszTörlés
  89. "Sodi! Ezeket direkt neked készítik"

    Mindenki fúj rá, hogy miért kerül darabonként 2 millióba, de azért látszik, hogy van rajta meló.

    VálaszTörlés
  90. Jelentkező: Gondolkozz már, az isten szerelmére! Ha felveszem a HD filmet, lehet hogy rögtön meg is akarom nézni. Idióta. :)

    VálaszTörlés
  91. "mi jön át a lánytványvilágból 1 tenyérnyi szaron?"

    Mi az, hogy mi jön át?
    GONDOLKOZZ MÁR, olvasd el a technikai specifikációkat. Ennek a telefonnak 1280*720-as felbontású a kijelzője, ezért a 720p-s HD filmek is úgy tudnak megjelenni rajta, hogy megjelenik minden egymás melletti pixel, nem kell lebutítani. Ilyen kis kijelzőn ez elképesztően tűéles képet jelent. :)

    VálaszTörlés
  92. Ne az árával foglalkozz, hanem a tartalmát nézd!

    VálaszTörlés
  93. Jelentkező

    Bárhol-bármikor elérhető vele a masztiparti szervezés

    VálaszTörlés
  94. ...Ezt a kommentkét am 1 ágyból írom... =)))))))))

    De az a 720p jóljön szöveges tartalomhoz, netezés7z is.

    VálaszTörlés
  95. a telefonnal vagy a GoPro HD kamerával felvett filmet akarod visszanézni rajta? vagy közvetítesz valamit élőben és közben nézed telefonon, vagy mivan? tényleg nem értem...

    VálaszTörlés
  96. Sodi, egyet nem értek.

    Először a kamerát akarod megvenni, aztán a helikoptert, és végül a telefont. Így először lesz egy kamerád, amit nem tudsz használni semmire, aztán egy helikoptered, amit telefon nélkül nem tudsz rendesen irányítani, míg végül egy telefonod.

    Nem lenne logikusabb, ha először a telefont szereznéd be, ami önmagában is használható, aztán a helikoptert, míg végül a kamerát a helikopterre?

    Ráadásul a telefon a szűk keresztmetszet a projektben, mert az a legdrágább és azt nem tudsz venni (illetve üzemeltetni) anyád nélkül. Azt meg mindannyian tudjuk, hogy mit mondana arra, ha beállítanál hozzá, hogy neked kell egy 200.000 forintos telefon, amihez ráadásul komoly havi előfizetés is társul.

    VálaszTörlés
  97. A telefon ahhoz kell, hogy kényelmesebb legyen az irányítás. Meg mert az utolsó nem átlagos telefonom az SE P900 volt 7 éve. :)

    Egyébként ez kurva jó.
    http://tudositok.hu/

    Ebből lehet igazán megtudni, mi van az országban, nem a hülye országos összefoglalókból. :)

    VálaszTörlés
  98. Egyébként a szükség nem azt jelenti, hogy sziklabörtön vízzel, hanem hogy használni tudod-e az ügy érdekében vagy nem.

    VálaszTörlés
  99. Ja, amivel itt is filmezted a majálist + iesmiket. ;D

    VálaszTörlés
  100. "Ha felveszem a HD filmet, lehet hogy rögtön meg is akarom nézni."

    Ott van nalad a laptopod is, nem?

    VálaszTörlés
  101. Most nézem a 700-as klubbot.
    Rat Atkinson aszonya: "Még az én elején beszéltem az úrral, és azt mondta nekem Amerika helyzetéről..." :D

    Beszarok.
    ÍGY még a Molnár F. Árpád sem mer fogalmazni :))

    VálaszTörlés
  102. Az kurva vicces lesz, amikor majd ott gubbasztasz a tüntetés szélén az útpadkán, a laptop az öledben, és egy a járdára lerakott joysticket rángatsz.

    Amikor meg elkezdik dobálni a helikopteredet, akkor majd a laptoppal a kezedben rohansz verekedni, miközben a joystickot meg ott felejted majd a földön.

    Kár, hogy mindebből semmi sem fog megvalósulni.

    VálaszTörlés
  103. "Amikor meg elkezdik dobálni a helikopteredet"

    Miért dobálnák? Ki dobálná?
    Hülye vagy? :)

    VálaszTörlés
  104. Azért azt majd mindenképpen közvetítsd élőben, amikor anyádnak előadod, hogy kellene tőle egy aláírás, mert szeretnél hitelre venni egy 200.000-es telefont. Tuti rekordnézettség lenne!

    Az ügyet is szolgálhatnád, mert bemutathatnád, hogy milyen kicsinyes és visszamaradott egy tipikus szocionista homo kadaricus.

    VálaszTörlés
  105. Nem akarom hitelre venni.
    Pontosabban biztos nem 100%-os hitelre.
    Legalább 100-120 ezres kezdő részletet be akarok fizetni.

    VálaszTörlés
  106. Azaz hitelre akarod venni.

    A két éves hűségszerződést majd ne felejtsd el aláírni, azaz aláíratni az anyáddal!

    VálaszTörlés
  107. "mi értelme van telefonon filmet nézni? mi jön át a lánytványvilágból 1 tenyérnyi szaron?"

    Lehet a rátöltött pornóra zsebhokizni a pátyi buszon. Az a tíz perc, ameddig az akksija bírja, épp elég Snecinek :D

    VálaszTörlés
  108. Ezekbe már erős aksit tesznek. Ennek nem kell repülnie, mint a Drone-nak. :D

    VálaszTörlés
  109. Potrnót nézni, meikőtök nem csinálta sohasenem??? Még a szentfazekak is tutcsira szoktűák titokban... Sodi a barátnőjéhez jár, pont én + tegnap is voltam párommal... de ma már a 12 évesek is leginkább 1mással csinálják, és nem a zsebhokival. =Đ

    Elég közelrőnl nézett kiyelző = uakkora kép. A személyes látótérben legalábbis. Sőt. Rövidlátók előnyben, mer itt közelre kell nézni. :DDDDDD

    VálaszTörlés
  110. Trollz, ne beszéljétek már le Sneckókát a helikopterről meg a telefonról.

    Szeretném látni, amikor november 18-án (pénteken) beírja, hogy "Nyugi. Még nincs 20-a."

    Aztán 24-én majd beírja, hogy "Az ünnepek január 2-án érnek véget."

    És így tovább.
    Hatalmas lesz! :D

    Snecigeci, ha erre jársz, légyszi frissítsd az oldaladat: november 20 - kamera, karácsony - helikopter, hogy majd mellé lehessen írni nagy pirod betűkkel, hogy FAIL :)

    VálaszTörlés
  111. "Ezekbe már erős aksit tesznek."

    Persze, te csak tudod a tízéves, kínai piacos szaroddal. Nekem okostelóm van és tudom, meddig bírná, ha elkezdenék rajta egy másfél órás filmet.

    VálaszTörlés
  112. Keress ien heiiizetben 1 potya koncsit, és dugd be az ac adapteredbe a telcsit. Probléma +oldva :]

    VálaszTörlés
  113. "Nekem okostelóm van és tudom, meddig bírná, ha elkezdenék rajta egy másfél órás filmet."

    Egy fél órás buszutat csak kibír. :)

    VálaszTörlés
  114. Ej sodi, ne legyel mar ilyen proli. A telefon nem filmnezesre valo.

    Arra vegyel inkabb ipad2-ot:
    http://www.apple.com/ipad/features/

    8-9 orat birka az akksija, kapacitiv, 10 ujjas, 10 collos erintokijelzo, elo es hatlapi kamera, minden ami csak egy magadfajta sikeres vallalkozonak kellhet.

    VálaszTörlés
  115. És még előfizetés se kell hozzá, úgyhogy anyád bevonása nélkül is megveheted.

    VálaszTörlés
  116. Bár egy olyan vérprofi vállalkozó, mint te, szerintem megveheti az iPhone-t és az iPadet is, és akkor mindig azt használod, amelyik praktikusabb.

    Vagy két filmet nézel egyszerre.

    VálaszTörlés
  117. http://snecigeci.atw.hu/

    VálaszTörlés
  118. "Arra vegyel inkabb ipad2-ot"

    Nem érted a lényeget. Az elvi lehetőség a fontos. :)

    VálaszTörlés
  119. "Még 31 napja van megvenni a GoPro HD kamerát.
    Még 66 napja van kiskálázni a helikoptert (170e) Még 89 napja van okostelefont venni. "

    Sneci, ez kb fél millió forint. Biztos meggondoltad te ezt az ígérgetést?

    VálaszTörlés
  120. Ha lennének barátaid, meg járnál bulikba meg szórakozóhelyekre, akkor még meg is érteném, hogy veszel magadnak egy telefont amivel fel tudsz vágni.

    De te saját bevallásod szerint ki se mozdulsz a lakásból, szóval tök felesleges kiadás.

    VálaszTörlés
  121. IGEN, VÉGRE!

    http://66masodperc.blogspot.com/2011/10/igen-vegre.html

    VálaszTörlés
  122. Használni kell neki, nem mutcsizgatn, + villogni vele...

    VálaszTörlés
  123. Én véreim!

    Imhol vala eljött minden vagyonok államosításának ideje,melyet az előző hazaáruló kormányzatok elkótyavetyéltek! A szemtelen karvalytőke már vezérünket és leendő királyunkat sem tiszteli,és szégyenteljes módon nem adja a gázt, ha gáz van és nem fizet vala az önkormányzat! Ez kérem tűrhetetlen!Államunk minden lehetséges erejével le kell sújtani azon elszemtelenedett cégekre, melyek nem tisztelik győzedelmes vezérünk akaratát és kívánalmát és garanciavállalását! Mert ne higgyétek feleim,hogy csak az embert nem tisztelik benne!Nem tisztelik szent államunkat, melyet megtestesíteni hívatott drága miniszterelnökünk, éljen sokáig és boldogan!Ne hagyjuk hát,hogy a piac döglegyei ellepjék országunk szent testét és beköpjék vala azt mérges férgekkel!Vissza mindent! Vissza mindent!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.