Ha még nem láttad volna

2011. július 30., szombat

Tüntetés Orbán Viktor házánál

Nem most, hanem 2008-ban.

Elkezdem lemásolni, amit Hermán Péter csinál. Ő az utcafilm YouTube csatornára tölti fel a saját és nemzeti radikális ismerősei régebbi tüntetős kazettáit. Én pedig máshova. Az első anyagom az Orbán Viktor házához rendezett vonulás, melyet még soha nem töltöttem fel sehova. Saját felvétel.
  • Az első perc kicsit gyűrött a szalag, utána jó.
  • A tömeg 6. percben indul el Orbán Viktor házához.
  • A 14. percben érünk oda.
  • Beszédek az 53. percig.
  • Az 53. percben Gonda elindul becsöngetni Viktorhoz. És az 55. percben ajtót is nyitnak neki!
  • Pontosan 1 óránál pedig egy valódi operaénekest hallgathatunk meg
Ő is Orbán Viktor háza előtt énekelt.



By SoDI

58 megjegyzés:

  1. Igazán aktuális anyag, szinte üdítő a frissesége. Úgy kellett, mint egy falat kenyér. Az izgalomtól remegve nézem!

    VálaszTörlés
  2. Ez geciunalmas. Mi a faszért mentek ezek a gyökerek egyáltalán megafonozoni Orbán háza elé, ha tudták, hogy otthon sem lesz, mert Lakitelken van?

    VálaszTörlés
  3. Még sose töltöttem fel sehova.
    Most találtam még néhány ilyet, majd lassan feltöltöm őket.

    VálaszTörlés
  4. Inkasszómanó:

    Világosan elmondják, miért mentünk oda. Nézd végig a videót. :)

    VálaszTörlés
  5. Minek töltöd fel, ha 3 év után teljesen érdektelen? Töltsd fel a gárdapert, ott legalább látjuk az ocsmány fejed és röhöghetünk a nyeldeklős, nyökögős ajvékolásodon.

    VálaszTörlés
  6. Majd idővel azt is.
    Előtte talán valami mást. :)

    VálaszTörlés
  7. "Minek töltöd fel, ha 3 év után teljesen érdektelen?"

    1) tartalom a blogra
    2) YouTube-on elfér

    Legyen ott a történelem. :)

    VálaszTörlés
  8. Ennek egyetlen értelme volt, az, hogy most újabb 200 kommentig nem kell lapozgatni a fos blogodon - ami egyébként arra született, hogy az aktuális eseményekről perceken belül tájékoztasson. Erre feltöltesz egy hároméves anyagot, és még örüljünk is neki. Hát hurrá.

    VálaszTörlés
  9. Pontosan 1 óránál pedig egy valódi operaénekest hallgathatunk meg
    Ő is Orbán Viktor háza előtt énekelt.


    Bazzmeg SoDI, szerinted az nagy cucc? A nyelvtanárom is egy kiképzett operaénekesnő volt(szoprán) és fél éven keresztül minden nap hallgathattam ahogyan a hangját köszörüli ...

    VálaszTörlés
  10. Danyil: Uborkaszezonban konzervvért iszunk :D

    VálaszTörlés
  11. Vazze, egy 66 másodperces anyagokat hirdető blogra feltöltesz egy egy órás felvételt. Ki a fasz fogja ezt végignézni? Vágd össze 66 másodpercre, akkor talán. Ez így szar. És a lustaságod újabb kitűnő bizonyítéka.

    VálaszTörlés
  12. Sztem jó, hogy van új poszt. Tartalma kit érdekel, szokás szerint el se olvasom/meg se nézem, de legalább nem kell lapozni állandóan a kommenteket.

    VálaszTörlés
  13. Korokkó tanár úr mennyit ivott, hogy 2008-ban Orbánt miniszterelnök urazta?

    VálaszTörlés
  14. Jézusom, ez mekkora unalmas fos... 5 percet láttam belőle, de félő volt h idő előtt elalszom :)

    VálaszTörlés
  15. A szokásos, "fidesz tud vmit amit nem mond6 el" ami nekem szok' eszembe jutni, de mostanában egyre több embertől hallom pontosan ezt, ezek fogva vannak vmivel, igenámdeakkor úgy volna a becsületes, hogy kiállni a nép elé vele! AntallJóska nem tette, paktumot kötött, ezek most újra elkövetik uanazt. De hát a fele fideszes banda legalább neolibsi. Vidéken le7 a polgi, meg az önki képvik nem, de a pozíciókon levő fővárosi libsi fideszes tagok azok bizony de.

    http://www.keszthely.jobbik.hu/content/bogár-lászló-kimondta-birodalmi-függőségben-élünk-nagyinterjú

    Dehát "Ez a stratégia ennyire elég"...

    VálaszTörlés
  16. szeszesember:

    Aki egyszer az volt, azt ÉLETE VÉGÉIG megilleti ez a megszólítás, te bunkó fasz. Ha Gyurcsánnyal készítenék interjút, akkor amiatt - és csak amiatt - még én is, ma is miniszterelnök úrnak szólítanám.

    VálaszTörlés
  17. SF: Én mondjuk leszarom, hogy mit nem árulhatnak el. Attól még jelentéktelen GESZTUSOKAT gyakorolhatnának a nemzeti radikálisok felé. :)

    VálaszTörlés
  18. De nemigen gyakorolnak efféle gesztusokat, inkább törvényeket gyártanak a teljes elle7etlenítésükre. Pl a nemzetközi zsidó hatalmi hálózat a teljes államcsőd kiváltásával zsarolják őket. De hát akkor benne van, hogy SOHA nem épít7nek fel semmit "titokban" ami segítene kitörni ebből a tsapdából! Szerencsére összedől az egész sz*r, csak azokat kellene maga alá temetnie, akik felelősek érte, ilyen durva aránytalan többségi társadalmi érdeksérelemért, ami 89 óta ment, azaz rendes nevén hazaárulásért pedig ugye nem börtön jár... :)))))))))

    VálaszTörlés
  19. "Aki egyszer az volt, azt ÉLETE VÉGÉIG megilleti ez a megszólítás, te bunkó fasz."

    Ennyi erővel Ratko Mladić meg Tábornok úr, pedig már nem is létezik az az ország és hadsereg, amit/amiben szolgált.

    "Ha Gyurcsánnyal készítenék interjút, akkor amiatt - és csak amiatt - még én is, ma is miniszterelnök úrnak szólítanám."

    Miért nem simán csak Gyurcsánynak? Oké, legyen Képviselő úr...

    VálaszTörlés
  20. Azért szokták az I betűt odatenni a neve után, mert Kulcsár azt vallotta, ha ennek komolyan utána akarnak menni, módjuk van rá ezer, akkor akár börtönbe is kerül7.

    VálaszTörlés
  21. Sőt, Képíró Sándort sem csendőr századosként, nem is nyugalmazott csendőr századosként, hanem VOLT csendőr századosként említették a periratban. Pedig az nem választott tisztség, és nem csak egy lehet belőle, mint pl. miniszterelnökből.

    VálaszTörlés
  22. Elhiszem, de a miniszterelnököt és a köztársasági elnököt akkor is haláláig megilleti is a megszólítás. Ez közismert dolog, ezen kár vitatkozni.

    VálaszTörlés
  23. Sodi elárulok egy titkot. Ha 53:45-kor bekopogtatnak Orbán házához, akkor az nem az 53. percben van, hanem az 54.-ben. Ugyanis 0:00-0:59-ig tart az első perc. Ugyanúgy nem az 55., hanem az 56. percben nyitnak ajtót Gondának.

    Ezen felül mit vagy olyan nagyra azzal az opera énekessel? Egyáltalán mikor voltál te életedben operában? Egyáltalán mikor voltál te színházban? Egyáltalán mikor voltál komolyzenei koncerten? Egyáltalán mikor voltál te akármilyen koncerten?

    VálaszTörlés
  24. "Elhiszem, de a miniszterelnököt és a köztársasági elnököt akkor is haláláig megilleti is a megszólítás. Ez közismert dolog, ezen kár vitatkozni."

    Tényleg kár. Inkább bontok még egy üveg bort.

    VálaszTörlés
  25. Szagminta: Ez szőrszálhasogatás. :)

    VálaszTörlés
  26. Ez már megint vatta. Értsd már meg, senkit nem érdekel a szélsőjobb szélének a három évvel ezelőtti szánalmas dzsemborija. Egyetlen módja van annak, hogy újra "internetes jelenséggé" válj, és az az alekoszkodás. Foglalkozz csak magaddal.

    És rakd össze. miben és miért változott a véleményed. Egyelőre elég lesz az, hogy 1. sosem változik a véleményed; 2. diploma nélküli = proli; 3. saját kezű bevásárlás = proli.

    VálaszTörlés
  27. büdös vagy,Sodi!

    VálaszTörlés
  28. unalmasabb videód nincs?

    VálaszTörlés
  29. "1. sosem változik a véleményed; 2. diploma nélküli = proli;"

    Mondjuk az is érdekes, hogy akkor végül azt a közgazdász BSc-s papírt sem sikerült megszerezni?

    VálaszTörlés
  30. Sneci, ugye nem dolgozol ma egy percet sem? A Tízparancsolat ugyanis tiltja.

    VálaszTörlés
  31. Nem sikerült. Nincs nyelvvizsgája, nem is lesz soha.

    VálaszTörlés
  32. "Nem sikerült. Nincs nyelvvizsgája, nem is lesz soha."

    Jó de gondolom a szakdolgozatot se adta le :)

    VálaszTörlés
  33. Sodi, amúgy ezt a diplomás dolgot tényleg tisztázhatnád már végre. Először ugye azt mondtad, hogy mindened megvan csak be kell mutatnod a nyelvvizsgát, és utána kézhez kapod a diplomát. Most már tudjuk, hogy valójában pénz hiányában szakítottad meg a tanulmányaidat, viszont akkor nem is államvizsgázhattál. Ahelyett, hogy megint leírnád, hogy "már ezerszer elmondtam" (nem mondtad el egyszer sem, ha igen, akkor másold be a hivatkozott kommentedet), próbáld meg 3 sorban, ködösítés nélkül tisztázni.

    VálaszTörlés
  34. Ó sneci, az aranyévek, a fénykorod.. itt még tudtál a 6.-14. percig gyalogolni fulladozás nélkül. Ekkor még anyád megtömte a pénztárcádat hó elején. A saját lakásodban laktál.
    Tüntetgetés helyett inkább tanultál volna akkoriban, most nem egy érettségivel kellene égetned magad.
    Nincs mit szépíteni, elkúrtad. Nem kicsit, nagyon.

    VálaszTörlés
  35. Sodika, milyen házimunkákat kell elvégezned otthon az anyáddal kötött szerződés vagy szóbeli megállapodás alapján? Gondolom, bejárónő már nincs, ő pedig nem annyira bírja már a takarítást, mosást, teregetést, akármit így ötven fölött és a mindennapi meló mellett.

    VálaszTörlés
  36. Olyat is kamuzott a kis gyoker, hogy negyes lett az allamvizsgaja.
    Sodinak az ido mulasaval egyre nehezebb lesz visszamenni az iskolapadba. Meg az a nehany teljesitett felev is karbavesz.
    Tutti mar le is mondtak rola - az anyja azert, mert latja, hogy a hulye fiabol ugyse lesz semmi, kar tovabbi osszegeket forditani ra, Sodi maga meg tul lusta visszamenni, igy kitalalta ezt az onamito dumat, hogy neki mar megvan az elegendo tudasa.
    Ami valahol igaz is - a munka, amit o vegez, egy betanitott csimpanz szintje.

    VálaszTörlés
  37. Sneci, mellesleg az utóbbi napokban kiderült fejlemények (szerződés az anyáddal és zsarolása a 13 millióval) nem igazán támasztják alá a korábban előadott mesédet arról, hogy anyád kérte, költözz oda Pátyra, mivel nem tudja fenntartani a házat és te "szolidaritásból" segítesz neki ezzel.

    VálaszTörlés
  38. Hol vagy, Endre? A mise bizonyára már véget ért.

    VálaszTörlés
  39. Nem a tanári van meg a nyelvvizsga híján meg?

    VálaszTörlés
  40. a misének délben van vége, amikor harangoznak, zsidók!

    VálaszTörlés
  41. Valami közgázos Bsc-ben jutott a legközelebb a diplomához. Ott azt mondta, hogy leadta a szakdolgozatot és megcsinálta az államvizsgát is, csak nyelvvizsga kellene. (Persze arról nem is beszélve, hogy ez is csak egy egyszerű Bsc lett volna.)

    De sem a szakdolgozatot nem volt hajlandó sosem bemutatni, sem legalább a címét megmondani, pedig mindenféle gagyi vizsgával meg házifeladattal vagánykodott folyamatosan. Erősen kamu szaga van a dolognak.

    Azt a süket dumát meg ne higgye el neki senki, hogy a válság miatt kellett félbe szakítania tanulmányait. Egyszerűen rá jött az anyja, hogy zsákutca az egész, és már nem volt hajlandó tovább finanszírozni.

    Egy nyelvvizsga pl. nem kerül szinte semmibe. Egy angol középfokot másfél év alatt autodidakta módon is össze kellett volna tudnia hozni.

    VálaszTörlés
  42. "Nem a tanári van meg a nyelvvizsga híján meg?"

    Nem, az kb esélytelen. Gazdinfós bsc az, ahol elmondása szerint eljutott a szakdogáig, és azt leadta és 4-es lett, csak nincs nyelvvizsgája (ezzel szemben szakdolgozatát is megigérte párszor, hogy felrakja, aztán azt igérgette hogy eldönti hogy felrakja stb). De igazából az egész szerintem kamu, mert a marketingmix-es honlapon eggyel több félévet írt be hallgatóként gazdinfora (amikor elvileg már végzett akkor is azt írta h még hallgatója), szóval szerintem az se lett meg.

    Azért picit sajnálom. Először ráfogta édesanyjára, hogy azért nem megy, mert nem hagyta 1 évet pihenni, aztán azért nem mert becsukták 3 napra (ezzel is max félévet csúszott volna, szóval gyenge kifogás), rákente már a lakásmaffia ügyre is. Most meg már ugye amikor látszik a kilátástalan helyzet, akkor már nincs is szüksége diplomára, mert megvan minden tudás.

    VálaszTörlés
  43. Valószínűleg akkor tényleg a gazdinfo lehet, mert szokta mondogatni, hogy ugyanazt csinálná diplomával, mint amit most anélkül csinál.

    (Mondjuk elvileg van programozói OKJ-s papírja, tehát az egész egyetemi vakvágány kihagyása nélkül már lassan egy évtizede programozhatna webet)

    VálaszTörlés
  44. "Most meg már ugye amikor látszik a kilátástalan helyzet, akkor már nincs is szüksége diplomára, mert megvan minden tudás."

    Az ember hajlamos önigazolást keresni. Azért egy elcseszett évtizeddel nem lehet könnyű elszámolni, szembenézni. Nem áll olyan túl sok évtizedből egy emberi élet.

    VálaszTörlés
  45. Megtanulhattuk volna már, hogy Sodi mindig a lehető legjobb döntést hozza.

    Amikor négy egyetemre járt egyszerre, ahelyett, hogy egyet elvégzett volna, az helyes döntés volt.

    Amikor elvesztette a lakását, akkor helyes döntést hozott.

    Amikor már két éve nem tesz keresztbe két szalmaszálat sem, hogy visszaszerezze az örökségét, az is helyes döntés.

    Amikor 30 évesen vissza kell költöznie anyjához, az is helyes döntés.

    Ismerjétek el, Sodi soha az életben nem hozott még egy rossz döntést sem. Legfeljebb a körülmények változnak mindig kedvezőtlenül, de erről ő nem tehet.

    VálaszTörlés
  46. http://lohere.net/b/image/0806/sodilo__01_.jpg

    VálaszTörlés
  47. Megtudtuk tőle valamelyik nap azt is, hogy az anyagi helyzetéért sem lehet őt hibáztatni, hiszen az "harmadik személyektől" (sic!) függ.

    VálaszTörlés
  48. Danyiil Romanovics írta...

    Megtudtuk tőle valamelyik nap azt is, hogy az anyagi helyzetéért sem lehet őt hibáztatni, hiszen az "harmadik személyektől" (sic!) függ.


    a minap használta a királyi többest. miért is volt?

    VálaszTörlés
  49. Nem tudom, a királyi többes nem tűnt fel nekem.

    VálaszTörlés
  50. Ez a blog egyébként nagyon eredményes olyan szempontból, hogy rengeteg mindent megtudtunk Sneciről. Tudjuk hol lakik, tudjuk, milyen melói vannak, hogy mennyit keres, hogy mire költi a pénzét, hogy mire költötte a kártérítést, hogy milyen a viszonya az anyjával, hogy mi a helyzet a jogi ügyeivel, satöbbi.

    Jelenleg gyakorlatilag mindent tudunk róla. Ilyen helyzet nagyon régen volt a folyamatos ködösítése és hazudozása miatt.

    VálaszTörlés
  51. Ki floodoluja a loherét Sodi képével?

    VálaszTörlés
  52. Biztos hogy Titusz az. Kizárásos alapon, mivel más ekkora kretén nem jár ide.

    VálaszTörlés
  53. Biztos, hogy valaki az, aki rá akarja fogni, hogy ő az? Ez a lóhere oldal olyan sg.hu gumiszoba stílusú, nem????? És kik ismerik pont onnan Sodit? Talán vki onnét? :))))

    Arról nem is bezsélve, hogy már régebben is csináltak fotósoppolt gúnymontázsokat Sodiról onnét vkik.

    VálaszTörlés
  54. Balázska, te végignézted Sodi fenti videóját?

    VálaszTörlés
  55. Még csak félig, tegnap este. Nem tudom, nekem úgy van, hogy amit nem láttam, az új, no persze ha régebbi, akkor nem aktuális, de akkor is új.

    VálaszTörlés
  56. Emlékeztek még Zénóra? :)

    http://66masodperc.blogspot.com/2011/07/zeno.html

    VálaszTörlés
  57. Igen. Azt is félbehagytad egy vesszőnél, és az is magán viselte a mindenben megmutatkozó vérprofizmusodat. Sokan vannak egyébként, akik csak ennyire tudnak rajzolni, de ők jellemzően nem teszik közzé a szarjaikat.

    És arra emlékszel, hogy akinek nincs diplomája, az proli, az első generációs diplomás szarból van, és hogy aki magának vásárol be, az is proli? Nem akarsz alapítani egy munkáspártot?

    VálaszTörlés
  58. "Nem akarsz alapítani egy munkáspártot?"

    Állítólag gründol(t) valamit.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.