Ha még nem láttad volna

2011. június 29., szerda

Eldöntöttem, milyen (web)kamerát veszek

Na, a mai napom jóformán azzal telt el, hogy tömérdek mennyiségű YouTube tesztvideót néztem végig, és véleményt olvastam el egyetlen témában. Nevezetesen megpróbáltam eldönteni, hogy milyen kamera vásárlása lenne a legjobb döntés a számomra.

Végül arra jutottam, hogy 19 ezer forintért egy Microsoft Lifecam Studio-t kell vennem. Garantáltan gond nélkül működik együtt az Ustream webes felületével, emellett a mikrofonja csaknem olyan minőségű, mint egy középkategóriás turistakameráé. Megemlítendő még, hogy sokkal élethűbb színeket produkál, mint a Logitech legdrágább terméke. Ráadásul kevés fény mellett is kiválóan kivehető minden a vele készült felvételeken, ellentétben pl. a 30 ezerért (memóriakártyával együtt már 40 ezerért) kapható Toshiba Camileo S20 HD camcorderrel, mely sötétedéskor már teljesen élvezhetetlen kimenetet produkál.

Amennyire utánaolvastam, bár a cucc 1080p-s érzékelőjének csak állóképek esetén veszem majd hasznát, mert folyamatos mozgókép-rögzítéshez már egy négymagos erőgép kellene, de a TurboBoost segítségével 2,9 Ghz-re ugró Core i5-ös procival szerelt laptopomnak a zsír folyamatos, 30 fps-es 720p rögzítés már meg sem fog kottyanni.



A dolog egyetlen szépséghibája, hogy laptop nélkül használhatatlan ez az USB-eszköz, de szegény ember vízzel főz. Ha 20 ezernél semmiképp sem szeretnék többet rászánni a cuccra, akkor ez a legjobb vétel, amit csak el lehet képzelni. Külön öröm, hogy a kameraállványomra is fel tudom szerelni. A tervezők még erre is gondoltak. :)

Márpedig a 20 ezer forint erősen a plafonja annak, amennyit most kamerára tudok költeni.

Úgyhogy legkésőbb jövő hét elején, de talán már ezen a héten egy Microsoft Lifecam Studio-val fogok közvetíteni nektek valamelyik hazafias perről.

És lesz 66 másodperces HD videó is. :)

By SoDI

142 megjegyzés:

  1. Azért az milyen már, hogy rá van írva, hogy Microsoft, de közben ezt is Kínában gyártják. :)

    VálaszTörlés
  2. "Ráadásul kevés fény mellett is kiválóan kivehető minden a vele készült felvételeken, ellentétben pl. a 30 ezerért (memóriakártyával együtt már 40 ezerért) kapható Toshiba Camileo S20 HD camcorderrel, mely sötétedéskor már teljesen élvezhetetlen kimenetet produkál."


    Gondolom ez az este megtartott online masztipartiknál fog neked jól jönni. Mivel most hogy anyádhoz költöztél, nem kapcsolhatod fel a villanyt éjnek évadján, miközben vered a faszod a webcamba...

    VálaszTörlés
  3. Azért az milyen már, hogy rá van írva, hogy SONY, de közben azt is Kínában gyártják. :)

    VálaszTörlés
  4. Nesztek. Lássátok az előzékenységemet, még egy kevés személyeskedést is átengedtem.

    VálaszTörlés
  5. Már eleve döglődött a blogod, te meg még nekiállsz előzetesen moderálni? Akár a rolót is lehúzhatod ennyi erőből.
    Vagy maradj, és csevegj Lucyvel meg Titussal. Jó szórakozást.

    VálaszTörlés
  6. Sodi, ez a webkamera zsákutca! Írhatnak bármit, ezek a cuccok arra vannak kitalálva, hogy kb. fél méteres távolságból adjanak jó képet és hangot. Azon túl exponenciálisan gyöngül a minőség, főleg ami a hangot illeti. Az autofókusz javíthat valamit, de zoom nélkül a hajadra kenheted a HD-t ha a sokadik sorban ülsz.

    Inkább pakold fel vaterára/ebay-re a nem használt cuccaid (szkenner, kormány stb.), gyűjtsél egy kicsit (két-négyheti meló normális órabérben), és vegyél egy normális kamerát, de még inkább egy okostelefont! Képben legalább ilyen jó és nem kell külön laptopot cipelni, megy róla a közvetítés is.

    Nincs mit.

    VálaszTörlés
  7. Okostelefonon van zoom?
    Na ugye. :D

    1) gyorsan (már most legyen rá pénzem)
    2) olcsón (már most legyem rá pénzem)
    3) minőséget (a lehetőségek szerint)

    E három pontnak csak ez felel meg.
    Majd veszek talán normális kamerát is.

    Ősszel vagy talán télen.

    Addig jó lesz ez is.
    A kültéri hangminőség persze kérdéses, de a hosszabb beszédeket amúgy is inkább a régi DV kamerámmal fogom rögzíteni továbbra is. Ez közelállós interjúkra, és események, illetve perek közvetítésére kell. Közelállós interjúk esetén fontos a képminőség.

    Egyébként a YouTube tele van ezen kamera tavalyi elődjének, a Lifecam Cinema-nak száguldó autóból rögzített 720p-s felvételeivel. Azok egész jó minőségűek.

    Csak egy példa:
    http://www.youtube.com/watch?v=Z0VuF8MQeiM

    Ez pedig már ennek is a továbbfejlesztett változata.

    És mondom. 20 ezernél nincs több pénzem. :D

    VálaszTörlés
  8. Egyébként köszi a tanácsot.
    Középtávon természetesen megfogadom.
    Rövidtávon viszont inkább nem. :)

    VálaszTörlés
  9. Ha már meglesz a kamera, egyszer streamelhetnél ilyen extra cuccokat is pl hogy bemész a busszal a tüntetésre, megveszed a jegyet, stb.

    VálaszTörlés
  10. sneci pls tedd vissza a normális kommentelést, vagy elhúzunk a gecibe. így ennek nincs értelme..

    VálaszTörlés
  11. SoDI a sok marketing tananyag ellenére nem tűnt fel hogy mi az a tartalom amivel te képes vagy tömegeket vonzani! Ez a tartalom te magad vagy. Többet kéne magaddal foglalkozó írásokat és videókat felpakolnod, hidd el nekem, nagyon gyorsan megnőne a látogatottságod. Ezek mellett egy normális fórum is kéne még, csak úgy vonzanád a rajongókat! Felejtsd el a nemzeti tyúkpereket, az igazán exklúzív tartalom te vagy!

    Btw felhívom a figyelmet hogy mivel tartalmat ajánlottam neked, a hsz-em a moderációs szabályzatba nem ütközik.

    VálaszTörlés
  12. Molnár F. Árpád Urat a magyar rendőrség vezetői részéről is a politikai maffia végrehajtó bűnszervezeteként megnevezett VIII. kerületi tolnay utcai rendőrbűnbanda telefonon kereste meg, és megfenyegette, hogy ha nem hajlandó az ellene hónapok óta folytatott hamis vádas perben kiszolgálni a nem is titkoltan orbán viktor által vezetett és felügyelt rendőr-bűnbandát, akkor százezres bírságot kap, utána pedig ismételten elrendelik a fegyveres erőkkel történő elhurcolását.
    Felszólítom SoDIt, hogy azonnal készítsen egy telefonos interjút a világ legbetiltottabb újságírójával, Molnár F. Árpád Úrral!

    VálaszTörlés
  13. sajnos sneci ostoba, hiábavaló észérvekkel hatni ré. meg ki se mozdul. galaktikus lehet szerencsétlennek egy pestretúr. kamera jó lesz sneci, de sztem csak hétfő lesz belőle:(
    és ne moderálj

    VálaszTörlés
  14. Oszt mégis miben van igaza?

    Egy profi HD kamera Firewire csatlakozó nélkül vagy együttműködik az Ustream webes közvetítőjével, vagy nem. Lutri. Ez pedig kipróbáltan jó rá. Vagyis MOST megveszem ezt, esetleg a nyáron alkalmanként HD kameraként használom, aztán majd ősszel, ha lesz elég pénzem, veszek MELLÉ egy normális kamerát is.

    VálaszTörlés
  15. Az okostelefonról való közvetítésről pedig már szintén leírtam a lényeget. Vagy le van tiltva a Telenornál, vagy sem. Rövid távon nincs 120 ezrem egy Galaxy S II-re (előző generációt pedig nem veszek, mert ha már egyszer valamit beszerzek, akkor legyen az aktuális csúcstermék).
    Majd veszek azt is a maga idejében.

    De most türelmetlen vagyok, a nyáron közvetíteni akarok. Sőt, már a jövő héten. :)

    VálaszTörlés
  16. de mikor lesz legközelebb adás? még csak most jönnek a "jövő héten" igéreteid? hermán peréről is lemaradtál. pedig annyi téma lenne sneci, te meg holmi technikai akadájjal küszködsz?

    VálaszTörlés
  17. Sodika, hogy értetted azt, hogy "szerzel pénzt" a kamerára? Honnan szerzed? Anyádtól kéred?

    Valamint, mi is volt az a duma, hogy te mindig pont annyit keresel, amennyire szükséged van? Hiszen most éppen nincs két filléred sem, és csak valami gagyi szar kamerára is úgy kell "szerezned" a pénzt (honnan is?).

    VálaszTörlés
  18. sneci, nézd ma is miről maradtál le:
    http://www.bombahir.hu/it-internet/penzbuntetesre-iteltek-a-magyar-netes-trollt

    tompika 7 kilót nyert rózsa misitől. így jár minden hülye, aki nem tudja bebizonyítani a náciról, hogy náci.

    VálaszTörlés
  19. Danyiil: Jó, valójában holnap még az ideiglenesnél is ideiglenesebb megoldás jön (Logitech C270 ötezerért), mert hirtelen befutott egy sürgős számla, amire kell a 20-as, aztán majd csak kb. másfél héttel később jön mellé a Microsoft Lifecam Studio. :D

    De pont fasza, mert akkor így lesz egyszerre két webkamerám, ami azért jön jól, mert ezen a módon valódi közvetítőstúdióként tudok majd váltogatni a kettő (beépítettel együtt három) kamera képe között. Az Ustream webes felülete lehetőséget biztosít rá. :)

    Mit tudom én... Egyiket az alperesre, másikat a felperesre irányítom. Vagy kamerába beszélős videoblog egyszerre 2-3 szögből rögzítve, hogy mozgalmas legyen.

    Vagy mondjuk tüntetésnél egyik kamera a hátamra van szerelve, a másik előre néz. Mozgalmas eseményeknél érdekes lehet a két felvételt összehangolni. Szoftveresen megoldható, hogy a gép egyszerre mindkettőt rögzítse.

    A lehetőségek határtalanok.

    Az Ustream-ben menet közben tudok váltogatni tetszőleges számú webkamera képe között.

    kabbe: LOL.
    Ez az ember tényleg így járt.

    VálaszTörlés
  20. "mert hirtelen befutott egy sürgős számla, amire kell a 20-as"

    Csúsztatsz, Gyagyás. Mindenki tudja, hogy az összes számládat anyád fizeti. Ezerszer elmondtad. Ráadásul már két hete is a kamerán gondolkodtál, és akkor sem volt kb. 5000 forintnál több pénzed rá. Szóval a sürgős számlás sztori nagyon kamu.

    Annyira, de annyira csóró vagy, te jó ég, keresel te egyáltalán pénzt? Mert hogy a 24/7-es, állítólagos munkádnak semmi, de semmi látszatja nincsen. Egy gagyi webkamerát nem bírsz megvenni, mert nincs annyi spórolt pénzed.

    Bazmeg, tizenkét éves gyerekek komolyabb technikákra spórolnak össze lóvét újsággyűjtésből meg almaszedésből, mint a te webkamerád, amit meg se bírsz venni...

    VálaszTörlés
  21. "Vagy mondjuk tüntetésnél egyik kamera a hátamra van szerelve, a másik előre néz."

    Már maga az ötlet is Darwin-díjas, de ha még felidézem hozzá a buziparádés live streamed szerencsétlenkedését a kicsúszó USB-kkel, akkor ez egy olyan jelenet lenne, mint valami egyszemélyes csin-bumm cirkusz-betét a hajléktalanok színházi estjének középrészében.

    VálaszTörlés
  22. sneci, most sem tudnál mit kezdeni 1 milla kp-vel?

    mekkora balfasz vagy, hogy vállalkozóként, akarom mondani: távmunkásként sem tudsz felmutatni egy összegben nettó 100 ezer forintot, ami egy gyenge fizetés. ebből is látszik, hogy mekkorákat hazudtál a nagy pénzről, amit keresel.

    csóró hülyegyerek maradsz te életed végéig. ha anyád nem tartana el, éhen is halnál.

    VálaszTörlés
  23. "valódi közvetítőstúdióként tudok majd váltogatni a kettő (beépítettel együtt három) kamera képe között."

    A parlamenti sajtótájékoztatón egy egy helyben álló ember statikus lekamerázása is megoldhatatlan feladat volt számodra, úgy, hogy az esemény jellege miatt pontosan lehetett tudni előre, hogy hová, az emelvény melyik részére fog állni.

    Elképzelem, ahogy zsonglőrködsz három kamerával meg a laptoppal a bíró orra előtt, miközben egy bolgár troll csörgeti a mobilodat, remeg a kezed a nyilvános helytől, nyilallik a gerinced a sétától és viszket a fejed a tetűtől.

    Alig várom! :DDD

    VálaszTörlés
  24. Danyil: Nem. Jelenleg úgy osztjuk meg anyámmal a költségeket, hogy én rezsi, ő kaja és benzin. Tehát a rezsi egyedül az én reszortom.

    kabbe: "távmunkásként sem tudsz felmutatni egy összegben nettó 100 ezer forintot, ami egy gyenge fizetés"

    Nem, mert ha van, elköltöm. :)

    VálaszTörlés
  25. "hirtelen befutott egy sürgős számla, amire kell a 20-as"

    Kötbér?

    VálaszTörlés
  26. "Nem, mert ha van, elköltöm. :)"

    Ehem. Mire költöd? Nem jársz sehová.

    A hobbidra (kamera) nincs pénzed. Legutóbb úgy utaztál Pestre, hogy nem volt nálad a buszjegy árán kívül egy kanyi vas sem.

    Mire költöd azt a nagy fizetésedet? Örülsz, ha anyádnak ki tudod köhögni a lakbért...

    VálaszTörlés
  27. Danyil: Leszarom a véleményed, éppen nagyon jól elvagyok.

    Egyébként nagyon fasza, a Manycam nevű ingyenes programmal remekül lehet kép a képben funkciót csinálni, tehát lesz értelme a két webkamerának, nem értelmetlenül veszem meg holnap egyelőre az olcsóbbat, és csak két héttel később mellé a másikat. :)

    És lehet röhögni azon, hogy "hátamon van egy kamera, és elől is egy", de miért ne, ha egyszer technikailag lehetséges, és képes vagyok egyszerre két képet is közvetíteni?

    Például bírósági ítélethirdetés... Egyik kamera a bírót veszi, a másik bal alsó sarokban kis képen a vádlottat. És akik nézik a közvetítést, egyszerre látják mindkettőt. De tudok képernyőrészletet is közvetíteni. Tehát lehetne ilyen, hogy leülök híreket olvasni, ha eltévedek, és amit láttok, az nagy képen amit éppen olvasok, kis képen az arcom. Vagy fordítva.

    Ráadásul ez nem közvetítőprogram, hanem virtuális webkamera, tehát faszán együttműködik az Ustream webes közvetítőjével, most próbáltam éppen ki.

    A lehetőségek határtalanok. :)

    VálaszTörlés
  28. A Képíró-per július 18-i ítélethirdetését jó eséllyel már ilyen kétkamerás közvetítéssel fogom élőben stream-elni, mert addigra már meglesz a drágábbik kamera is.

    VálaszTörlés
  29. Danyil: "Ehem. Mire költöd? Nem jársz sehová."

    Hát ha csak egy pert vagy tüntetést megyek kamerázni, az is legalább 2000 Ft. Ennek fele az utazás, a másik fele pedig hogy iszom a napsütésben, ha elfáradok, beülök valahova egy kávéra, miegymás.

    Főként azért dolgozom, hogy sok ilyen 2000 forintom legyen, mert akkor van a blogon tartalom. :)

    VálaszTörlés
  30. "Hát ha csak egy pert vagy tüntetést megyek kamerázni, az is legalább 2000 Ft. "

    Mert az pénz szerinted? Ennyit egy informatikus egy óra alatt megkeres itthon is. Én ha Magyarországon vagyok (mint pl most) ennél többet elköltök egy nap alatt magamra.

    VálaszTörlés
  31. Kb. egy óra alatt kereshető meg, nem kétlem.
    Csak mondtam, mert példát kértél a költésre.

    A másik, hogy látod... Amint van egy kis pénzem, mindig veszek valamit. Laptop, webkamera, másik webkamera, rendes HD kamera, LCD tv, okostelefon.

    Az utolsó négy sorban a középtávú terv.

    VálaszTörlés
  32. Ja és olyat is tud ez a Lifecam nevű program, hogy rárajzolok a képre, így bárki arcát ki tudom takarni. Akár egy folttal, akár valami képeffekttel.

    Király megoldás lesz ez. :)
    Első lépésnek tehát holnap veszek olcsó 4500 Ft-os Logitech kamerát.

    VálaszTörlés
  33. Ezt te tényleg komolyan gondolod, hogy a hátadta kötsz egy kamerát és azzal veszed a vádlottat a bíróságon?
    Ember, van neked akár egy csöppnyi realitásérzeted is:DDD?...
    Ha attól el is tekintünk, hogy az esetek 95%-ában nem mész sehova, a jó témák elmennek melletted, nem tudsz időben fölkelni, nincs pénzed vonaljegyre stb, hát ez akkor is egy olyan kibaszott idióta ötlet, ami azért még neked is csak ritkán jut eszedbe. A megvalósíthatósága kábé mint a programozásnak a hatos villamoson. Tényleg, azt kipróbáltad már? Vagy a parlament/bíróság folyosóján, tárgyalási szünetben?
    (Ja hogy nincs mivel)
    De tudod mit, bizonyítsd be a kétkedőknek (vagyis a zsidóknak), hogy igenis meg tudod csinálni. Mit nem adnék egy ilyan képért, hogy fehér öltöny - zsíros haj - hátra kötött kamera:DDD!

    VálaszTörlés
  34. Ez egy példa volt.

    Nem az ergonómián van a lényeg, hanem a technikai megvalósíthatóságon. :)

    VálaszTörlés
  35. Buszon egyébként lehetne jól programozni, csak a rázkódástól az embernek enyhe hányingere támad tőle. :D

    VálaszTörlés
  36. "Vagy mondjuk tüntetésnél egyik kamera a hátamra van szerelve, a másik előre néz. "

    Ezt látnom kell, Sneci, úgyhogy kellene egy harmadik kamera egy kétméteres léc végén, ami ezt a hihetetlen kiborgot veszi. Kurvajó. A púpodra még kéne egy kék villogó!

    VálaszTörlés
  37. A Predatornak a vállán volt a gömbvillámvető, gondolkodj el rajta.
    Olyat is tud a Lifecam, hogy a hajadból a korpát kiblőrözze on the fly?

    VálaszTörlés
  38. Tehát a középtávú terved az LCD tv és az okostelefon. Milyen távú terv a szuverenitásod visszaszerzése, vagyis az elköltözés anyádtól, a stabil párkapcsolat és egzisztencia, családalapítás, náculás befejezése?

    VálaszTörlés
  39. "Hát ha csak egy pert vagy tüntetést megyek kamerázni, az is legalább 2000 Ft."

    Ilyen alkalom újabban is csak havonta egyszer, max kétszer van. Az mondjuk 4000 forint havonta. Ez neked tétel? Ráadásul a korábbi hónapokban nem is járkáltál el filmezni. Akkor hová is tűnik a fizetésed?

    VálaszTörlés
  40. Tovább is lehetne fejleszteni az ötletet és úgy bekamerázni téged, mint egy Forma-1-es versenyautót. Például sántikálva bukdácsolsz az Astorián és váltogatod a snitteket:

    1. snitt: Csatakos haj, nagy nyögés
    2. snitt: Váltás a sípcsont-kamerára, kép az évtizedes, kitaposott Wink tornacipőről
    3. snitt: Homályos kép a csatakos hónaljkamerától (naaagy nyögés)
    4. snitt: Előre nézünk, már csak 60 méter a Deák tér
    5. snitt: A hátadra szerelt kamera megmutatja, ahogy szétnyílik a tömeg körülötted

    stb stb

    A lehetőségek határtalanok!

    VálaszTörlés
  41. Szevasztok!
    Csá Danyiil! Long time no see :)
    Szia Farkas!

    Baszmeg, nem is tudtam, hogy Sodi még a világon van. Felnéztem a twitterre 1-2 napja és ott találtam a linket. Sneci, kicsit jobban is promózhatnád az oldalad!
    Most olvasgatok vissza, a rofl-faktor még mindig megvan. Jók a kommentek, a buzifelvonulásos élő közvetítésen meg konkrétan vinnyogtam. :))

    Egy-két dolgot még nem értek. Olvasom, hogy sneci jelenleg is filléres gondokkal (2e ftos buszjegy) küszködik. Hova lett az 1 milla? Azt látom, hogy vett egy belépő szintű acer laptopot, az legyen mondjuk 150k. Hol a többi pénz? Elment kötbérre? Nem beszélve az állítólagos több százezer forintos fizetéséről, amit programozóként keres..

    VálaszTörlés
  42. Sneci a hátadra szerelt kamera a kék eget pásztázná! Erre majd találj ki valamit! :)

    VálaszTörlés
  43. Sodi, regisztráltad a blogodat a médiahatóságnál?

    VálaszTörlés
  44. Józan Becsület:

    EZEN a blogon hol a "náculás"? :)

    Műlégy:

    Nem, nem regisztráltam. Nem is fogom.

    Ugyanakkor rakok ki Adsense hirdetéseket még ma.

    Hirdetések és helyszíni tudósítások is lesznek, ám ennek ellenére szándékosan nem regisztrálok oda, mert ez egy személyes blog.

    Innentől két eset van:
    1) Nem csinálnak segget a szájukból, és - mivel ez itt egy személyes blog - békén hagynak.
    2) Én leszek az első egoblogger, akit ígéretével ellentétben mégis megbasz a Médiahatóság. Ez kurva nagy népszerűséget és felhajtást jelent.

    Mindkét eset elfogadható. :)

    Ez a blog ugyanis hangsúlyozottan nem arról szól, hogy mikor mi történt, hanem hogy ÉN miként láttam.

    VálaszTörlés
  45. sneider: A kártérítés 6 hónapja volt, te fasz. :)

    VálaszTörlés
  46. Az, hogy a szintén hirdető, szintén regisztrálatlan Mandinert, Varánuszt, vagy Vastagbőrt nem bassza meg az Annamari, de engem igen, olyan valószínűtlen, hogy nem is igazán számolok vele. :D

    De mégis így történik, az kurva nagy hírérték.

    VálaszTörlés
  47. Egyébként az elköltözés miért lenne holmi "terv", amikor egy albérlet szimplán DÖNTÉS kérdése? Ez olyan hülye gondolat, hogy nem is kommentálom.

    Házasodni ugyanakkor szerintem elegendő a krisztusi kor környékén.

    VálaszTörlés
  48. "2) Én leszek az első egoblogger, akit ígéretével ellentétben mégis megbasz a Médiahatóság. Ez kurva nagy népszerűséget és felhajtást jelent."

    na szóval, ha egoblogger vagy, akkor jöhet a diploma scan, meg a szakdogád. ehhez a feltételhez kötötted a publikálásukat.

    VálaszTörlés
  49. Hello Sneider! Heil Tito! :))))

    Te is sikeres "netes" vállalkozó akarol lenni vagymi, konkurrenciát látsz tán SoDiban?

    VálaszTörlés
  50. Annamari mint nő valóban nem klasszikus babaarcú szépség, de legalább nagyon karakteres, jellegzetes arca van. ez utóbbi kettő 1szerre mondjuk nem is le7séges... A gond csak az, ez azt jelzi, erős egyéniségű ember... ;P

    Ahá, tévé. LG vagy Samsung? A tavasszal egymást anyázták a mérnökeik vmi fórumon, angolul... xD

    VálaszTörlés
  51. "sneider: A kártérítés 6 hónapja volt, te fasz. :)"

    Ezzel tisztában vagyok. Ezek szerint törvényszerű, természetes dolog, hogy 6 hónap alatt elillan az éterbe 850 ezer forint?
    Vagy talán megbasztak kötbérrel? Esetleg muternak kellett leadni a pénzt "megőrzésre"? :)

    VálaszTörlés
  52. SF én szinte kizárólag külföldieknek dolgozom, a magyarul is alig makogó, éhbérért dolgozó sneci nem jelent konkurenciát. Más ligában játszunk :)

    VálaszTörlés
  53. sneider: Az élet drága.

    SF: Ebben a szakmában nincs konkurenciaharc.
    Erős munkaerőhiány van.

    Ez az én nagy szerencsém. :D

    VálaszTörlés
  54. "Egyébként az elköltözés miért lenne holmi "terv", amikor egy albérlet szimplán DÖNTÉS kérdése? Ez olyan hülye gondolat, hogy nem is kommentálom."

    Sneci anyád mit szólne eme DÖNTÉSedhez, aminek nyomán fizethetné utánad a lakbért + a rezsit is? :))

    VálaszTörlés
  55. SF: Videoton.

    Amikor láttam, hogy van hazai fullHD LCD TV, eldöntöttem, hogy azt veszek. :)

    VálaszTörlés
  56. Balázska, miért nem döglesz már meg? Hogy folyna ki az agyad, te kis beteg buzi!

    A blog.hu-n rendszeresen kommentelő broni hol a faszban van? Valaki igazán szólhatna már neki is!

    VálaszTörlés
  57. sneider:

    Nem érted.
    A munkám skálázható.
    Többet vállalok, több pénzem van.
    Kevesebbet vállalok, tudok kicsit élni, és tudósítgatni.

    Napi 10 óra 100%-ig odakoncentrálós melóval hülyére kereshetném magam, de az nem élet lenne, hanem szenvedés.
    Ilyenformán tehát igenis egyszerű DÖNTÉS a költözés, ami az elhatározás után egy hónapon belül minden különösebb nehézség nélkül megléphető lenne.

    VálaszTörlés
  58. Sneci ez szép így elméletben, csak nálad nem működik.
    Neked valahogy SOSINCS pénzed. Hiába húzol bele, a lelkesedésed mindössze pár óráig tart.

    Tudom, hogy hogy működik ez, nekem is kötetlen a munkaidőm. Csakhogy én már megkerestem ma a HD webkamerád árát (amiről úgy néz ki, te csak álmodozol egyelőre) és amint látod nem szakadok meg :)

    Ha most hirtelen nagyobb összegű készpénzre lenne szükségem, egyetlen kényelmetlenséget a bankkártyáim vásárlási limitjének módosítása jelentené. Ez az az érzés, amit te sosem fogsz megtapasztalni, sneckó. Bohóckodsz itt 5 meg 20 ezer forintokkal továbbra is :)

    VálaszTörlés
  59. "A munkám skálázható.
    Többet vállalok, több pénzem van."

    Akkor miért nem vállalsz be annyit, hogy meg bírjad venni azt a szaros kamerát?

    "Egyébként az elköltözés miért lenne holmi "terv", amikor egy albérlet szimplán DÖNTÉS kérdése?"

    Sneci te a számlákat is alig bírod fizetni most, mi lenne veled ha lakbért plusz a kaját is fizetned kellene? Vagy megint anyucival fizettetnél mindent?

    VálaszTörlés
  60. ismeretlenjoakaro: "Akkor miért nem vállalsz be annyit, hogy meg bírjad venni azt a szaros kamerát?"

    Vállalok.
    Ezért tudom a ma délután megvásárolandó olcsóbb MELLÉ két héten belül azt is megvenni.

    VálaszTörlés
  61. Két hét alatt szedsz össze egy 20ast?
    Jól tippeltük annak idején a havi 40-50ezret :))

    VálaszTörlés
  62. Sneider, nem akarod feléleszteni a sodika.atw-t, hogy legalább sodézeteket lehessen küldeni?

    VálaszTörlés
  63. Nem.
    Néhány nap alatt.

    De jövő héten még nem veszem meg a másik kamerát.

    Pont.

    VálaszTörlés
  64. De igen. Lesz beküldés újra, hamarosan.

    VálaszTörlés
  65. Sneci, miért nem vársz 1 hetet és veszed meg azt egyből? Én nem dobnék ki 5 rongyot feleslegesen.
    Anyád nem ad kölcsön 15-öt? Vagy nemigen számít rá, hogy visszakapja?

    Azt te sem gondolod komolyan, hogy majd 2 kamerával fogod nyomatni. Egy kamerát sem tudsz kezelni, nemhogy kettőt.

    VálaszTörlés
  66. Mondtam már.
    Így kettő kamerám lesz, és az fasza.
    A ManyCam-mel aztán pl. tárgyaláson lazán tudom kombinálni a három kamerát (2 külső webcam és a laptop belső kamerája). Osztott képernyő, teljes képernyő. Különböző variációk...

    Ez a ManyCam egy nagyon okos cucc. Pont amire szükségem van. És tökre ingyenes progi.

    VálaszTörlés
  67. Sodi, nem tudom, mi a rosszabb, ha hazudsz ezzel a skálázós marhasággal vagy ha igazat mondasz. Szerintem hazudsz, nincs egy vasad sem és kilátásod sincs arra, hogy legyen.

    De tegyük fel, hogy igazat mondasz. Ez még rosszabb. Neked nincsenek semmiféle terveid, igényeid? Nem szeretnél egy saját lakást (oké, tudom, van, de valami gebasz lehet vele ha anyádnál húzod meg magad), egy normális kocsit mindig tele tankkal, megnézni a piramisokat, bármit? Nem szeretnél befizetni egy nyelvtanfolyamra, szakmai továbbképzésre? Úgy élsz most, ahogy szeretnél, semmi nem hiányzik az életedből, amiért érdemes lenne hajtanod? Ha így van, akkor őszintén sajnállak.

    VálaszTörlés
  68. "Erős munkaerőhiány van.
    Ez az én nagy szerencsém. :D "

    Ennyire nem bízol magadban?

    VálaszTörlés
  69. Te sodmány, el fogja bírni a hátad azt a rá rögzített kamerát?

    VálaszTörlés
  70. Nem Ond, hanem kezd tisztában lenni a saját képességeivel.

    VálaszTörlés
  71. Sodi te az az embertípus vagy, akit ha szájba fos egy kutya, akkor lelkesen magyarázza hogy tulajdonképpen milyen finom a kutyaszar meg hogy egész eddig igazából ara vágyott hogy ez megtörténjen. Legalább saját magadnak ne hazudj! Azért lesz két kamerád, mert képtelen vagy annyi pénzt felmutatni most, ami a jobbhoz kell.

    A dupla kamerás közvetítés pedig elég szánalmas ötlet. Először eggyel tanulj meg normálisan közvetíteni, aztán ha az megy, akkor elkezdhetsz gondolkodni ilyeneken. De amúgyis irreleváns a kérdés, mert ha havonta egyszer képes leszel felkelni és kimászni valahova, akkor az már jónak számít.

    VálaszTörlés
  72. Két kamera?! Remélem azért a 66 másodperces videóidnál nem fogod használni mindkettőt. A vágási technikádat ismerve az már teljesen nézhetetlen lenne.

    Más. Ha már előjött a nyelvtanulás témája: hogy állsz a taxusos anyagoddal? Mikor is vetted meg, kb. egy éve? Ennek hála mennyivel állsz közelebb a nyelvvizsgához, mintha beiratkoztál volna egy féléves tanfolyamra fele annyi pénzért?

    VálaszTörlés
  73. "Az élet drága"

    És mégis, mire költesz? A hobbijaid - tévé és faszverés - nem visznek sokat. Hacsak fel nem iratkoztál valami fizetős oldalra, hogy a csaj élőbe nyomja csak neked.

    VálaszTörlés
  74. Nyelvtanfolyam? Legutóbb jópár éve voltam, nyelvvizsga előtt, direkt csak nyelvtannal foglalkoztunk. Figyelmetlen középiskolások közt, egyikük igen asszociatíve működött tudatilag - mint a higany 'elem', ugyebár. Nekem volt 1 benyomásom róla, vmi beugrott vhonnét, és erre PONTOSAN ÚGY kezdett el viselkedni - eljátszotta az általam elképzelt jelenetet!!!!! Félelmetes élmény volt... xD "call him psychotrooooooooon" mega deth ;))))))))))))

    Erre le7 mondani, h hülyeség, de akkor is szinkronicitás, és sehonnan se tudhatta ő, én mit képzelődök! Lehet viccelni, de úgyis tapasztal furcsaságokat mindenki...

    A pornó különben unalmas, és épp hogy aszexuálissá tesz, mert meg undorít az egésztől. Japánban már itt tartanak, épp tegnap olvastam 1 cikket a Femina-n.

    VálaszTörlés
  75. SF: És ez kit érdekel?

    VálaszTörlés
  76. Nem gyalázzuk. Próbáljuk ráébreszteni hogy sürgősen lépnie kell ha egyenesbe akarja tenni az életét. Ezek mellett apró fricskákat kap, hogy figyeljen már oda. Mi tulajdonképpen jót akarunk neki. Erre pedig a felebaráti szeretet motivál, hiszen jó emberek vagyunk :)

    Amúgy SF: Te tudsz valamit a szakdogájáról meg az államvizsgájáról?

    VálaszTörlés
  77. Nem olyan nehéz megírni 1 szakdogát. Én pl írtam egy kisregényt, rajzoltam office-vel hozzá ábrákat, meg voltak benne számítások, ennyi. Ha megfogható téma nincs, akkor viszont nem lehet belekezdeni se...

    VálaszTörlés
  78. Tehát Sodi ezért nem írt, mert nem talált megfogható témát?

    VálaszTörlés
  79. SF látom nem vagy képes/nem vagy hajlandó felfogni mi itt a probléma. SoDI tartozott az egyetemnek, és a Corvinus szabályzata szerint, akinek tartozása van az egyetem felé, az nem szakdogázhat és nem államvizsgázhat. Nem a megírással van a gond.

    Amúgy eléggé hasonlítasz az unokatesódra ebben is. Kérdeztem egy egyenes kérdést, hogy _tudsz-e_ valamit Endi szakdogájáról. Erre te nem válaszolsz egyenes válasszal, hanem elkezdesz maszatolni. Újra megkérdezem tehát, így hogy már tudod hogy mi a gondunk: _Tudsz_ valamit Endre szakdogájáról és államvizsgájáról?

    VálaszTörlés
  80. Még a freeblogon közzétett pár iskolai beadandó anyagot, ha azokat össze tudta hozni, akkor simán meg tud írni 1 szakdogát is. Meg ha jól emléxem, a régi blogon is folyton be kellett bizonyítani Sodinak, hogy 1általán odajár-e... :)

    A múltkor pedig épp azt vonta vki kétségbe, eljutott-e PONTOSAN odáig, hogy le tudjon államvizsgázni. Pedig el.

    VálaszTörlés
  81. SF, te tényleg ennyire funkcionális analfabéta vagy? Egyet kérdeztem. TUDSZ-e valamit SoDI államvizsgájáról és szakdogájáról. Segítek: Erre nem az a válasz, hogy "ha azokat össze tudta hozni, akkor simán meg tud írni 1 szakdogát is". Nem azt kérdeztem, hogy szerinted meg tudja-e csinálni. A kérdésemre 2 választ lehet adni. Az egyik: Igen, tudom, hogy sodi leállamvizsgázott/nem államvizsgázott le. A másik: Nem tudok semmit arról, hogy sodi leállamvizsgázott-e, csak amit itt elmondott.

    Elmondom azt is mégegyszer, hogy miért kérdezem: A corvinus vizsgaszabályzata szerint nem államvizsgázhat, akinek tartozása van az egyetem felé. Sodinak van tartozása az egyetem felé, ezt ő is beismerte. Vagy legalábbis azután hogy elvileg a tárgyaival végzett, még volt. Ennek értelmében elméletileg nem államvizsgázhatott.

    Node mégegyszer próbáljuk meg: Van-e valamilyen információd sodi szakdogájáról vagy államvizsgájáról, amit TUDSZ?

    VálaszTörlés
  82. Nyilván tőle tudom én is... máshol se lehet levizsgázni, ha tartozol, mert ugye ha levizsgáztál, ki kell adniuk a bizonyítványt, és innen már ugye minek fizessen az ember, csókolom, lesz*rom... xD

    VálaszTörlés
  83. "Nyilván tőle tudom én is... máshol se lehet levizsgázni, ha tartozol"

    Magyarul belátod, hogy valami bűzlik Endi államvizsgája körül?

    VálaszTörlés
  84. A nyelvvizsga, az kell hozzá.

    http://www.angelfire.com/droid/today/

    Amúgy ez a fenti kis szösszenet nem a Fenyvesi Theresa műve? xD

    VálaszTörlés
  85. "A nyelvvizsga, az kell hozzá. "
    Az államvizsgához nem kell nyelvvizsga.
    Az a diplomához kell. Látszik neked sincs felsőfokú végzettséged. Van valaki a családban akinek sikerült megszereznie?

    VálaszTörlés
  86. Az a diplomához kell te agyi hikomat, nem az államvizsgához...

    VálaszTörlés
  87. SF-et hiába kérdezitek bármiről. LOL.
    Jelenleg pont annyi friss infót tud rólam, mint ti, mert mostanában valahogy úgy alakult, hogy nem szokásunk sűrűn magánéleti beszélgetéseket folytatni. :)

    Különösebb oka nincs, de éppen akkor is ez a helyzet. :D

    VálaszTörlés
  88. megértelek sodi, ha te is ignorálod a retard unokatesódat, amúgy fogadni mernék, hogy ő is trollkodik itt álneveken

    VálaszTörlés
  89. Ok, SoDI, akkor téged kérdezünk: Mi van az államvizsgáddal? SF is elismerte, hogy úgy nem szoktak engedni senkit vizsgázni, hogy még tartozása van. Ráadásul a régi blogodon be lett másolva a megfelelő részlet a Corvinus vizsgaszabályzatból is.

    VálaszTörlés
  90. Nem ignorálok én senkit, egyszerűen keveset utazom mostanában Székesfehérvárra. Vagy Nyíregyházára. Vagy hova is tájoltátok be SF-et a IP location alapján. :D

    VálaszTörlés
  91. ismeretlenjoakaro:

    Be van fizetve a pénz. Az egyedüli kérdés, hogy egy megkezdett félév első hónapban passzívvá nyilvánítása esetén miként néz a már befizetett összeg elszámolása későbbi szemeszterekre. Nem fogom megint elmagyarázni.

    VálaszTörlés
  92. sneci, sf-t tatára a május 1. utcába tájoljuk, és nem az ip-je alapján.

    VálaszTörlés
  93. egyedüli kérdés? még most júniusban is? hiszen januárban azt állítottad, hogy "intézés alatt van". most azt akarod bemesélni, hogy 6-5 hónappal később ebben az ügyben még nincs döntés a corvinus részéről?

    egyébként az egyedüli kérdés az, hogy miért nem teszed ki az államvizsga bizonyítványodat, és a szakdogádat. és erre az egyedüli válasz az, hogy nincs sem államvizsga bizonyítványod, sem szakdolgozatod amit leadtál és megvédtél volna.

    pedig négyes érdemjegyet is hazudtál ezekhez.

    VálaszTörlés
  94. kabbe: Még mindig csak össze-vissza találgattok. :)

    VálaszTörlés
  95. Sodi milyen érzés így 30 fele érettségizett underclassnek lenni?

    "Mivel még csak 21 éves vagyok, nem nagyon tudok semmi féle normális végzettséget felmutatni.
    Ha viszont valaki 30-40-50 éves korában se tud többet felmutatni egy érettséginél, meg valami utána megszerezhető OKJ-nél, az már azért égő :)"
    "29-55 – underclass
    56-80 – lumpen
    81-150 – proletár"

    VálaszTörlés
  96. Na, erről az értelmiségizésről (nekem az az embertípus ugrik be aki foglalkozik a közügyekkel és emellett jellemzően De!nemmindig szellemi foglalkozású, pl 1 könyvtáros aki 1 helyi civil szervezetben politizál, vagy 1 rajztanár, aki ókori művészettel foglalkozik, fest, és szobrokat készít - de ókori technológiával, és FÉMEKBŐL... konkrétan ilyen ember volt a rajztanárom általánosban xD)

    http://www.jovonk.info/2011/07/01/vita-helyett

    Ja, a lenézés, az a nemjó a nemjóját, ássák itt a gödröket a melósok, e miatt aztán majd szélesebb sávon fogok netezni jövő ilyenkor, pedig ha azt az árkot nem ássák ki, akkor az az árok nem lesz kiásva. Értem én, hogy a legjobb ásás, amikor más ás, vessen csak más, enyém az aratás, de nem az a megoldás, hogy mindenkinek osszunk diplomát, oszt' majd lesz jó sok munkanélküli aki kitöröl7i vele, hanem hogy igenis fizessük meg a kétkezi munkát is... ;P

    VálaszTörlés
  97. sf te pöcs. egyedül sodika az aki lenéz(ett) embereket az életkora és végzettsége függvényében. nem tudsz olvasni vagy miafasz?

    "Mivel még csak 21 éves vagyok, nem nagyon tudok semmi féle normális végzettséget felmutatni.
    Ha viszont valaki 30-40-50 éves korában se tud többet felmutatni egy érettséginél, meg valami utána megszerezhető OKJ-nél, az már azért égő :)"
    "29-55 – underclass
    56-80 – lumpen
    81-150 – proletár"

    ezt az unokatesód írta, nem a trollok

    VálaszTörlés
  98. sneci, ezt mondtad akkor is, amikor közöltük, hogy pátyon laksz anyádnál, és az is igaz volt. most sincs ez másként.

    kurvára szégyelled előttünk, hogy még a szakdolgozatig és az államvizsgáig sem tudtál eljutni (és hol van még ezekhez képest a diploma...), és ezért kénytelen vagy hazudni, mert tudod, hogy minden kommentben ezzel szopatnánk ha egyértelműen beismernéd. dehát ezzel nem sokra mész, mert lám, így is ezzel szopatunk, csak még azt is élvezzük, hogy hazugságon kaptunk. téged, aki egyik erényedként az igazmondást hazudtad magadnak.

    VálaszTörlés
  99. @sneider:

    Van már oldal.

    http://sodika.co.cc

    Felesleges újra megcsinálnod az oldalt, hogy aztan füled farkad behúzva harmadjára is elillanj amint egy picit forróbbá válik a talaj (már amennyira sodival kapcsolatban lehet ilyenről beszélni)

    VálaszTörlés
  100. Nyugi, a kommentelés nem lesz újra megnyitva. Egyedül az idézetküldő formot fogom újra berakni. De lehet hogy azt se.

    A megjegyzésedet nem kommentálom, csupán sok sikert kivánok, lehet utánam csinálni.

    VálaszTörlés
  101. Akar a kodot es a domaint is ideadhatod:)

    VálaszTörlés
  102. Sneci megvan a kamera? Dobjál már fel valami próbafelvételt (technikai próba), mert érdekel, hogy milyen a minősége annak az 5ezres kamerának...

    VálaszTörlés
  103. Helló, Sneider! Végre idetaláltál. A Sneciről készült fényképalbumot is visszatehetnéd, azok olyan jók voltak...

    VálaszTörlés
  104. Na, megvetted a kamerádat, Gyagyás? Vagy ez is a permanens holnapba csúszott át?

    VálaszTörlés
  105. Snecó, engedjed már, hogy account nélkül is lehessen trollkodni bármilyen név alatt. Most regeljek a gmailt az ELTE Snecológia nickem miatt, 'azze?

    VálaszTörlés
  106. Sneci! Írod, hogy az élet drága.
    Akárhogy is számolom, 850 rugót elbaszni fél év alatt nem is olyan egyszerű, főleg ha az embert az anyja eteti, itatja, szállásolja - vidéken!

    Öcsém, ha kurvák seggéről szívod a kólát minden hétvégén, ez akkor is necces. (most tekintsünk el attól, hogy szűz vagy és kannásbort iszol)

    Nem, itt valami más van a háttérben. Utólért az egyik hiteleződ, újabb kötbérek, vagy csak odaadtad valami szélhámosnak (nem vettél pl. porszívót 600ezerért? ez mindent megmagyarázna!)

    VálaszTörlés
  107. Danyiil én tudok kommentelni reg. nélkül. Neked nics olyan, hogy Név/URL cím?

    VálaszTörlés
  108. Snecó korábban valami 3 millió forintos felújításra célzott a Pátyi házban, amit szerinte az anyja azért kiviteleztetett, hogy a pici fiának megfelelő életkörülményeket teremtsen. Ha jól értettem, olyasmire célzott, hogy egy bazinagy, új tetőtérben lakik most.

    Szerintem a valóságban az nem volt 3 milla, hanem Sneckó maradék kártérítéséből anyuci kifestetett, esetleg vásárolt valami gerinckímélő fotelt, a többit meg félrerakta büszkesége későbbi gyógykezeltetésére.

    VálaszTörlés
  109. Sneider: Ó. De van. Csak technikai analfabéta vagyok. Köszi :D

    VálaszTörlés
  110. sneider, rosszul számolod. sodika fél év alatt kapott 1 milla kártérítést, és mivel saját bevallása szerint nettó 150-200 ezer a havi jövedelme, ezért (havi 175 ezerrel számolva) fél év alatt kb. 2 millát baszott el, és ezért a pénzért csak egy 200 ezres laptopot tud felmutatni. miközben olyan alapvető dolgokra sem költ, mint pl. fodrász, ami havi 2-3 rugó.

    valami komolyabb tartozás van a háttérben, vagy az anyja lefoglalja az összes pénzét.

    VálaszTörlés
  111. sneci, használd ki kék óceán stratégiát!

    csinálj egy .com, .info, .sk, vagy egyéb külföldi oldalt, ami azt tudja csak, hogy minden magyar netes cikket átvesz, és korlátlan, moderálatlan kommentálást enged a júzereknek a cikkek alatt, névtelenül, regisztráció nélkül. kaszálni fogsz, meglásd. gerilla marketinggel segítünk elterjeszteni a szolgáltatást.

    VálaszTörlés
  112. Endre karitatív kedvében befizette a kártérítést az államadósság-csökkentő alapba. Példát vehetnétek róla, gonosz kommentbűnözők!

    VálaszTörlés
  113. Nem kell ilyen nagy számokra gondolni, teljesen világos, hogy 30-50 ezret keres havonta. A kártérítés meg nyilván ment az anyja zsebébe, ami a következőkre mehetett el:

    1. A lakás egy részének kifestése, hogy Sóder odaköltözhessen (lásd fentebb),
    2. Esetleg Sneci apjára költhették el, hogy legyen hol laknia,
    3. Vagy valóban adósságtörlesztésre megy el Endre pénze a Corvinus, a BKV, a kötbéres munkaadó, az adóhátralékos cég miatt az állam felé, stb.
    4. Vagy pedig az anyja tényleg félrerakja a lóvét Sneci teljes fizikai és szellemi leépülésének idejére.

    VálaszTörlés
  114. http://sodika.co.cc/content/k%3Cf

    VálaszTörlés
  115. Adósságtörlesztésre LOL.
    Ennyire azért nem bolondultam meg. :D

    A pátyi átépítés egyébként már évekkel korábban megtörtént, mint hogy ideköltöztem volna. Úgyhogy a kettőnek nem sok köze van egymáshoz, csak most éppen jól jött.

    VálaszTörlés
  116. Műszaki rovathoz annyi, hogy akinek remeg a kép a monitoron, ez 1ébként simán lehetséges HDMI-vel is, az rendesen csararozza be a vinyókat a fém vezető sínekre, oda be a házba, ahova való.... EMI, csa épp nem 1 e sült erdei... xD

    Az RTL-en átvezető kép volt régebben 1 lejtőn lemenő földút pipacsmezővel körülvéve. Szomód 'hátsó' utcája, azaz a régi bánhidai út. Szerintem onnan volt a kép.

    VálaszTörlés
  117. Sodi, hogy érzed, hűen tükrözi az alábbi három bekezdés az eddigi életutadat:

    http://sodika.co.cc/content/sodi

    ?

    VálaszTörlés
  118. valagfejű vérártány2011. július 1. 20:29

    Te meg takarodj vissza a hunhírre, Gyöngy!

    VálaszTörlés
  119. Egyébként mindjárt jön az első 66 másodperces HD videó. :)

    VálaszTörlés
  120. Maflákok azt hiszik, én vagyok Gyöngy. Miközben ő egy tengerentúlon élő, nálam idősebb nő.... ;)))))))))

    Dehát már mondtam, hogy mindenki én vagyok, pontosabban én mi vagyok... xD

    Engem az érdekelne, INNEN ki az a bizonyos "tomboló", akit annyit emlegetnek OTT... Keszi valamit írt a blogján, azt láttam...

    Tomcat eladta ning, pro hungaria ning, utóbbi most is üzemel...

    VálaszTörlés
  121. sneci kicsorduló fülzsírja2011. július 1. 20:56

    Én voltam tomboló a hunhíren. De letiltott az a köcsög Varga Imre. Fasz Miépes, Csurka seggnyalója.

    VálaszTörlés
  122. Csurka sajnos valóban "távirányított" egyed, az volt a neki kiadott feladat, hogy zsákutcába terelje a hogyisnevezzem, ellenállást... Per kettő, nem per három, bizony.

    VálaszTörlés
  123. jaj, cicafiú, te olyan okos vagy, és az a legjobb, hogy mindig azt hiszed, igazad van. ezért lehet rajtad olyan jókat röhögni. már amikor 100-ból 1-szer elolvasom a 3 soros kommentedet.

    VálaszTörlés
  124. Igazam? Nem létezik objektív igazság, alap, nem????? :))

    VálaszTörlés
  125. Ekkora baromságot találtam a logouton megin' XD

    http://logout.hu/dl/upc/2011-07/240884_ch.jpg

    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...... ;P

    VálaszTörlés
  126. SeggFej, húzzál már el innen.

    VálaszTörlés
  127. Nem determinálolsz. :)

    Megmentetted ma már a bálnákat??? xD

    VálaszTörlés
  128. Gyógyszereidet bevetted ma már?

    VálaszTörlés
  129. Danyil: a segítségeddel végre rájöttem, hogy minek a rövidítése az s.f.

    Pedig annyira adta magát: SeggFej.:)))))

    VálaszTörlés
  130. szopjad a dzsagonom2011. július 1. 22:11

    Sodi, mi lesz a moderálási szabályzattal? A tatai transzvesztita balázska melyik hozzászólása tartozik a témához?

    VálaszTörlés
  131. Gabu, ne légy morcos. Ha az a kép nem kerül ki, soha nem hiszi el senki rólad, hogy nem vagy már szûz.

    VálaszTörlés
  132. Nem GHETTA-t akartál írni véletlenül? Amúgy meg, mi vaaaaan? Iwiwen nem is vok aktív... Mutasd azért csak meg nekem is lécci azt a képet.

    De, a hup szerintem is szaksz. Sok neolibbant agyhalott 1 rakáson. xD

    VálaszTörlés
  133. Ma a médiahatóságnál jártam. :)

    http://66masodperc.blogspot.com/2011/07/mediatorveny-kiskapu-adsense-blogon.html

    VálaszTörlés
  134. Azért jó, hogy ennyire összehoz az eszme különféle embertípusokat... Én nem bántanám se Tomcatet, se Gabut amúgy. Bizony ebben az egyben a kuruc téved, pontosabban megtévesztették őket is, igaz, nem tiltakoztak ellene túlságosan...

    A Kína ellenes cikk se tetszett. Én kifejezetten szeretem őket, még irl f2f is...

    VálaszTörlés
  135. Állj, állj, állj.

    Szerintem ez nem is az igazi Gabucino.

    Élek a gyanúperrel.

    VálaszTörlés
  136. Szép az az izraeli múzeum is... :)))

    http://www.tudozsido.com/post/7040072711

    VálaszTörlés
  137. Na jó, a Gabucino-nak írt válaszaimat most töröltem.
    Gyanús, és szerintem ez nem is ő.

    Zsidó trolloknak nem dőlök be még egyszer.

    VálaszTörlés
  138. Sodi, mi is lesz pontosan ez a "gárdista rendezvény", amiről vasárnap közvetítesz?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.