Ha még nem láttad volna

2011. június 18., szombat

Buziparádé közvetítés befejezve

Sziasztok.

Befejeztem a közvetítést.

Aki lemaradt volna róla, 10-20 darabban itt megnézheti:

http://www.ustream.tv/user/sodika/videos

Közvetítés közben ugyanis végig mentettem szerverre a dolgot.

By SoDI

26 megjegyzés:

  1. jóó, az utolsó fél órát nem láttam. összességében szórakoztató volt de a minőségen még csiszolnod kéne

    VálaszTörlés
  2. Hát Endre, őszintén szólva nem volt egy mestermű. A kamerát otthon is hagyhattad volna, mert mocskosul szaggatott, és ha láttunk is belőle valamit, az többnyire az ide-oda mozgó emberek seggei és lábai voltak. A hang minősége az egész normális volt, csak ugye, ha valami történik, akkor nem feltétlenül kell elkezdened ordibálni, hogy véletlenül se halljunk semmit. Még inkább nem jó, ha objektív tudósítónak tartod magad, miközben egyfolytában szidod és provokálod a rendőröket. Ezen kívül megállás nélkül káromkodsz, magyarázod a nézőnek, hogy mennyire unalmas ez, és mennyire nem történik semmi, és vannak hosszú üres percek, amikor egy szót sem szólsz, csak az elhaladó seggeket és lábakat bámulhatjuk.

    Tehát ez lenne a véleményem, ha egy tudósítást akartam volna nézni. Viszont, mivel röhögni jöttem azon, hogy a telefonod folyamatosan csörög, majd' megdöglesz a sétálástól, és 5 percenként mentegetőznöd kell a hazafiaknak, nehogy megverjenek, így csak ösztönözni tudlak, hogy folytasd tovább, és alig várom a következő ilyen jellegű akciódat!

    VálaszTörlés
  3. Sodi nagyon ajánlom hogy vedd elő a Taxus CD-ket, ugyanis eléggé leégetted ma magad. Felhívott a bolgár lakótársam is és bolgárul kezdett el beszélni neked a telefonba. Miután letetted és visszajött a stream, elkezdted magyarázni, hogy azért hívogatnak mert angolul raktad fel a ustream címet és e miatt szeretnének valamit.

    Namost az, hogy nem érted meg a bolgár nyelvet önmagában nem gáz. De az, hogy összekevered az angollal eléggé kétségbe helyezi az angol tudásod. Ennek a videónak a legelején van amúgy a jelenet:
    http://www.ustream.tv/recorded/15462590

    VálaszTörlés
  4. ismeretlenjoakaro:

    Lehetett egy számomra ismeretlen akcentus is. :)

    rotwein11: Igen, sok mindent elkúrtam. Majd leírom a tapasztalataimat mindjárt egy külön postban.

    VálaszTörlés
  5. ... most már tudom, SoDI, hogy mit csinálsz,
    ha bulizni jársz : csinálsz egy lifestreamet azokból a "mókás perceidből" ( 3 óra!),
    amiről gondolod, hogy jól érzed magad ...

    nos, őszintén bevalva, a multkor voltam unokatesómnál oszt úgy betéptem nála, hogy
    nem volt más a fejembe mint a kamera oszt elkeztem filmezni vagy másfél órát. S amikor éppen forgattam a kutyát, miközbe issza a sört (szereti) , megvoltam róla győződve, hogy
    ezt a filmet még gaspar noe is megirigyelné és ellopná az ötletemet ...

    csak szerencsére még a legszétcsúszottabb álapotba se jutna eszembe valamit online "publikálni" ... tudod: a net nem felejt XD

    ... amúgy tényleg, SoDI, ma mit szedtél?

    VálaszTörlés
  6. ennyire gyenge felvételeket már rég láttam...mi volt ez a szar, sneci? egy szar telefonnal, bebaszva, bebélyegezve, beszívva (ezeket egyszerre) ennél jobbat csinál bárki. igénytelen, tehetségtelen szardarab vagy!

    na mindegy, így legalább jót röhögtünk rajtad, hogy mennyire (MENNYIRE) balfasz vagy.

    legalább a könnygázt és a gumibot ütéseket megkaptátok menetrendszerűen, megvolt amiért kimentetek, homofób állatok. minden úgy volt ahogy azt előre gondoltam, jól leszopattak titeket, öröm volt nézni!:)

    VálaszTörlés
  7. Mi van, mire fel ez a harag, netán "érintettnek" texxiklenni???????? XDXDXDXD

    És még engem ratyizo' le????? ;-D

    VálaszTörlés
  8. "Ti" miért mentetek ki. Megvolt a menetrendszerű birkaterelgetés, a szokásos, háborús ostromokat idéző hangulatban. Milyen érdekes, nemzeti/radikális rendezvényeken nem kell szögesdrót, kordon, meg állig felfegyverzett páncélos droid sorfal, hogy megvédjük magunkat... Netán valamivel többen vagyunk??? xD

    VálaszTörlés
  9. Ja el is felejtem, egész Európából ide lett szállítva a ratyisereg. Miért érdeke az őket utaztatóknak INGYEN ide hordani őket? Sok érdekes kérdés merül fel.

    A szemkilövetők pártján lenni elég gáz sztem...

    VálaszTörlés
  10. SF valamit azért tisztázzunk! Nem a buzik miatt van lezárva a fél város és van kint ezer rendőr, hanem miattatok. Ha nem lennének ellentüntetők, akkor minden keresztutcában kb 5 percre kéne csak megállítani a forgalmat ami alatt a melegek elhaladnak. Az egyetlen ok a kordonokra, a rendőrhadseregre és a káoszra ti vagytok.

    VálaszTörlés
  11. Apropó drog, azért is szoktak tüntetni régebben, hasonló reakciókat kiváltva, mint ez. Társadalmat rombolni szabad, sőt azt közpénzből kell támogatni, aki fellépne ellene, azzal meg börtönbe? Erre mondják, hogy "nem én vagyok extrém"...

    A vágatlan, kameraállvány nélkül készült videók másnak se különbek, legfeljebb ha háborús övezetben játszódnak.

    http://kuruc.info/r/34/80763/

    "Példátlan jogtiprást és rendőri brutalitást hozott a budapesti buzifelvonulás: a rendőrség "ketrecbe" zárta az Oktogonnál várakozó békés ellentüntetőket és nézelődőket, közel egy órán keresztül senki sem hagyhatta el a területet. Közben a rendőri egységek könnygázt fújtak a bent rekedt emberek közé"

    http://kuruc.info/r/2/80749/

    VálaszTörlés
  12. Nem kéne megrendezni a szodómita fesztivált!!! És akkor nem lenne gond.

    Akkor beteg egy társadalom, ha az efféle gusztustalanságot eltűri. Moszvában a rendőrök a szivárványosokat verik szét mellesleg rendre, de legalábbis fogdába viszik őket.

    A nyugatnak nincs jövője, polgárháborús övezet lesz 20 éven belül. Oroszország is európa. Izrael ellenben nagyon nem az. Ugye ők hazudják magukat az európai értékek megtestesítőinek, miközben a legádázabb törzsi sovinizmus mozgatja őket.

    VálaszTörlés
  13. Egyébként fura a kettős mércéd is, a melegfelvonulást erkölcstelennek és gusztustalannak tartod, de azzal semmi bajod nincsen amikor vörös fejjel üvöltik a kordon másik oldalán, hogy "Mocskos zsidók!" Vagy az elmúlt évek szlogenje, amit idén nem hallottam, hogy "Buizikat a Dunába, zsidókat meg utána!" Ezen felül minden velük szembejövő nemtetsző dolgon megpróbálják kiélni a frusztrációjukat, szegény unokatestvéredet is 5 percenként meg akarták verni a nem túl előnyös arcszerkezete miatt.

    Ja apropó az unokatesód! Az ellen sem emeltél erkölcsi kifogást eddig hogy szexchaten keres alkalmi kapcsolatokat vagy hogy az édesanyjával hogy beszél, stb. Gondolom ismered az idézetet a szálkáról meg a gerendáról.

    VálaszTörlés
  14. SoDI még megnyeri a pulizer dijjat, hogy tudta a gáztámadást filmezni ...

    VálaszTörlés
  15. SoDinak ment 1 mail.

    "Nemzeti érzelmű, békésen sétáló lányokra támadtak osztrák antifasiszták, akik busszal érkeztek a budapesti buziparádéra."

    Á, nem is erőszakos társaság, mi? Hatvannyolcas terrorista csőcselék tipikus viselkedési módja, nyugati szélsőbal tüntetései is rendre erőszakba torkollanak.

    http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_06_18_jobbik-garazdasag-a-homoszexualis-felvonulas

    http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_06_18_lanyokra-tamadtak-kulfoldi-antifasisztak

    http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_06_18_bejelentett-tuntetesen-reszt-vevokre-tamadtak-orban-viktor-rendorbunozoi

    http://szentkoronaradio.com/2011_06_18_ma-is-vonulnak-a-buzik-fovarosunkban

    Tomcat állította-e, hogy sváb nagyapja volksbundista volt? De legalább az unoka se esett messze a fájától, legalább libsi nem lett belőle.... XD

    VálaszTörlés
  16. Dunába? Te azt hiszed, hogy tényleg megtennék? Akkor nagyon el vagy tévedve. A verbális retorika mindig túloz. Direkt olyat mondanak, ami DURVA. Bezony.

    Amit művelnek, az épp elég mocskos, még ha mindegyikük nem is vesz részt benne. Nézzétek a Vámost az Echo-n. :)

    VálaszTörlés
  17. Akinek még nincs tartós kapcsolata, vagy semmilyen sincs, annak bármelyik utólag alkalminak tűnő kapcsolata lehet a majdani végleges, nem? Ha nem ismerkedünk idegenekkel, nem is ismerünk meg eleve senkit, ugye...

    VálaszTörlés
  18. SF bizonyára tudod hogy SoDI kereszténynek tartja magát. Első kérdésem, hogy tudod-e hogy mi a történelmi keresztény egyházak (mind a protestáns, mind a katolikus) álláspontja a házasság előtti szexről.

    Második kérdésem, hogy az ismerkedés a te szótáradban szükségszerűen egyenlő a szexuális együtléttel? Nocsak, nocsak... Hol is van erkölcsi fertő?

    VálaszTörlés
  19. A randi az bizony eleve szexuális együttlétnek minősül akkor is, ha nem lesz belőle aktus.

    És aki sohasem házasodik meg? Nem hiszem, hogy sokan betartják, így, hogy akár a teljesen monogám tartós kapcsolat is beleszámít. Sőt, a házasságon belüli, nem gyereknemzést szolgáló alkalmak is. Azért ne legyünk a természet, a világ, és saját magunk ellenségei. "sötét és barbár szémita hullám – saját magának és a világnak ellensége" ;D

    Képetmutatni meg minek, semmire nem mész vele spirituális téren. Ja, a társadalomban a buzábbakat meg lehet így téveszteni, amíg rá nem jönnek, hogy mondjuk Afrikába jársz védett állatokra vadászni... Semjén ugye... xD

    http://www.youtube.com/watch?v=bCywceeOgYI

    Az az erkölcs működése, hogy vannak bizonyos határok, és a másik ember se lépi át azokat.

    VálaszTörlés
  20. "NO SEX UNTIL MARRIAGE" :))))

    Későbbi lehetséges házastársaddal, akibe szerelmes vagy, még rendben van. A való életben mindig is így történt ez, legfeljebb titkolták a környezetük előtt.

    VálaszTörlés
  21. SF én korántsem akartam állást foglalni a dologban, a hozzászólásom elsősorban figyelemfelkeltő volt. A képmutatás megnevezésével nagyon a fején találtad a szöget. Pontosan arra akartam utalni, hogy a drága unokatesód, aki kerszténynek nevezi magát, de közben nem jár templomba, nem tartja a böjtöt, swingerklubba megy egyéjszakás kalandra szexchaten összeszedett numerákkal, az anyjával lekezelően és sértőn bánik, követelőzik és végtelenül materialista, az általa be nem tartott keresztény erkölcsre hivatkozik, amikor a buzifelvonulás ellen tüntet. Tipikus esete a képmutatásnak.

    VálaszTörlés
  22. "szexchaten keres alkalmi kapcsolatokat vagy hogy az édesanyjával hogy beszél"

    Ez utóbbi úgy gondolom a múlté. Elég alaposan megváltoztak az erôviszonyok, mióta Sodi már nem jár egyetemre, és nem fenyegetheti perrel az anyját, ha az nem fizet neki apanázst. Kötbér Kapitány színrelépése óta már arról sem tarthat az anyjának kiselôadást, hogy milyen amatôr, miért nem a befeketéseinek hozamából él. Saját lakás és saját autó sincs már, Sodi kezében egyetlen ütôlap sincs.

    VálaszTörlés
  23. Sodi bazmeg, te jobb vagy mint Gálvölgyi! Már fáj a hasam a röhögéstől!

    VálaszTörlés
  24. A lakásügyben az is elképzelhető, hogy Sodi tartozásainak fedezéseképpen - na meg hogy ne lakja le szarrá a kis mocsokkobold - a lakás ki lett adva albérlőknek.

    VálaszTörlés
  25. Ne vegyétek el a kedvét, ez egy nagyon szuper, egyedi ötlet volt csak (sajnos) rossz kivitelezésben. Lesz ez még jobb is, igaz SoDI?

    ***** Speakboard OFF *****

    (És remélem legközelebb már HD-ben láthatjuk-hallhatjuk Sodika remegő torz árnyékát, ahogy nyálcsorgatva filmezi a csajok seggét, miközben zihálva selypegi a tömeg csatakiáltásait és nyávogva igazolja magát minden arra járó "hazafinak")

    ***** Speakboard ON *****

    VálaszTörlés
  26. Az első élő közvetítés tapasztalatai:
    http://66masodperc.blogspot.com/2011/06/az-elso-elo-kozvetites-tapasztalatai.html

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.