Ha még nem láttad volna

2011. június 27., hétfő

A bűnösnek kimondott Tomcat pere 40 percben

Megérkezett Bognár Tibi bácsi 40 perces videója a mai tárgyalásról.



Aki esetleg lusta ennyit végig nézni, annak röviden összefoglalom:
Tomcat: Novák Előd megirigyelte tőlem, hogy a radikális jobboldal fenegyereke vagyok, hisz két dudás nem fér meg egy csárdában, és haragudott is rám, amiért a Csobay Noémi szerzői álnevét lehülyéztem annak okán, hogy egy 2006-os Kuruc.info cikkben az egyik rohamrendőr kezébe éles gránátvetőt képzelt. Novák Előd azt hiszi, hogy akit ő bűnösnek mond, az automatikusan azzá is válik. 2009-ben kaptam egy névtelen videót, amin valaki azt állítja, hogy Novák árasztott el engem hamis kopogtatókkal 2008 végén. A 2010-es polgári per tárgyalása után csak beszélni akartam volna vele, de mivel a per során végig fölényesen viselkedett, elpattant nálam egy húr, és ütöttem. Munkatársam kamerája egészen véletlenül volt ott bekapcsolva, én azt hittem, a másik irányban éppen az üres folyosóról készít vágóképeket. Egyébiránt Novák Előd a Kuruc.info egyik szerkesztője.

Novák Előd: Korábban valamennyire egy csapatban játszottam vele. A vízválasztó 2008 volt, amikor kiírta magát a nemzeti oldalról. Megkeresett minket, hogy szeretne a Jobbik képviselőjelöltje lenni. Amikor közöltük vele, hogy erre nincs lehetőség, politikai támadást indított ellenünk, szembefordult az egész nemzeti oldallal, és választási csalás elkövetésével próbált meg mégis nyilvántartásba kerülni. Ez egy másik büntetőügy tárgya, ami máig folyamatban van. Azért haragudott meg rám, mert választási csalónak neveztem, de ezt a mai napig fenntartom. Fájó, hogy a bíróság épületében ütött meg, ahol az ember még önvédelmi spray-t sem tarthat magánál. Megalázó helyzet volt, de nem hagyhattam provokálni magam, hiszen egy képviselőtársam hasonló okból veszítette el a mandátumát nemrég. Külön fájó, hogy hivatalos személyi minőségében, választási bizottsági tevékenysége miatt megtörténhet valakivel ilyesmi Magyarországon. Egyébiránt a képviselői teendőim leterhelnek, így nem is lenne időm a Kuruc.info-t szerkeszteni.

By SoDI

32 megjegyzés:

  1. Az tény, hogy a mai magyar valóságban Tomcat utolsó mondata perel7ő. Ahol gyilkosokat felmentenek, és még perel7 is a gyilkos a legyilkosozásért, csak az a kérdés, mit lehet bebizonyítani, és ezt biztos nem lehet... Amúgy sem főszerkesztőnek képzelem el, inkább olyannak, aki kiadja az ukázt. Az még feljebb van.

    VálaszTörlés
  2. Előd szerintem szándékosan nem perel emiatt. Hadd hajtogassa, amit akar.

    VálaszTörlés
  3. Egyszer már volt hasonló per, ott a népszava részéről volt beperelve vki uezért.

    Drábiknak sem volt erre lehetősége, az meg a másik. Valamivel megfontoltabb ember, mint Tomcat, meg hát ő is ezen az oldalon áll.

    Kisebbik rossz, bezony. xD

    VálaszTörlés
  4. Szia Sodi,

    a fenti video nem 67 másodperc hosszú, mint a többi! És remeg a kép, rossz a hang... Ennek így mi értelme van?

    Egyébként néha eszembe jutottál mostanság. Én ugyan se közíró nem vagyok, se a nemzet krónikása, de még így is hallok ezt-azt. Például két kocsmába is járok rendszeresen, és munka után gyakran betér mindkettőbe egy Jobbikos ember. Közvetlenül a Parlamentből. Kíváncsi vagyok, mit szólnál azokhoz az információkhoz, amiket tegnap hallottam ki a beszélgetéseiből. Vajon meginogna-e a világképed. Persze jellemző módon téged még soha nem láttalak az emberi szocializáció eme igen fontos és alapvető színterein, pedig némileg jobban hozzájárultak volna a fejlődésedhez, mint a fórumok.

    Minden hozzászólásom parirovi!

    Üdv, Bentli

    VálaszTörlés
  5. Lehet, hogy rossz minőségű a videó hangja, de attól még érthető.

    VálaszTörlés
  6. Sodi mostantól nyugodtan alázhatod Tomcatet, ahol csak éred, egy ujjal sem mer hozzád nyúlni. Nem meri megkockáztatni, hogy sittre vágják. Elmehetsz és belekamerázhatsz a pofájába, ne szegény Tibi bá anyagaival villogj, mint régen is tetted.
    És ha már Tibi bá, mindketten iratkozzatok be egy, "a videózás alapjai for dummies" tanfolyamra. Ez az anyag minőségileg kurva szar, még azt is elriasztja, aki esetleg megnézné, hogyan nyüszít Tomcat a bíróságon. Tibi bának, úgy látszik, nem sikerült adoptálnia a 21. századi technikát. Jobb visszatérne a VHS-re vagy a 8mm-re, amivel annak idején az asszonyt meg a haverokat egy-egy kommunista szombat utáni, hosszúra nyúlt, átmulatott éjszaka alatt filmezgette.

    VálaszTörlés
  7. el kell ismerni, hogy sikeres kabbe trolltársunk ártánytalanító tevékenysége, még ha enyhítik is másodfokon a zsírdisznó büntijét. le merem fogadni, hogy még az említett - Novákot "leleplező" - videót is ő csinálta, ez a szerencsétlen meg még meg is említi a per során.

    VálaszTörlés
  8. idomár: nem tudom miről beszélsz.:)

    nem tevékenykedek, az események csak úgy maguktól történnek, és nem győzök rajtuk csodálkozni, röhögni. ha valaki tevékenykedik, az kizárólag ártány. ezt a tevékenységet úgy hívják: önszopatás. hiszen senki nem kényszerítette ártányt, hogy nyomjon le egy öklöst nováknak a bíróság folyosóján, kamera előtt, és aztán adja ki a felvételt a médiának. most meg rinyál, mint egy fürdős kurva, hogy jaj-de-súlyos-aránytalan-politikai-ítélet-ez.

    szerintem aki ennyire hülye, hogy önmagát ilyen mértékben szopatja, annak nem az ítélet miatt kellene rinyálni, hanem amiatt, hogy ekkora balfasz lett belőle. nem a bíróságot, novákot, a feljelentőt, a bírót, az ügyészt kellne hibáztatni, hanem a saját fejét kellene egész nap a falba vernie, és az anyját kérdezgetnie: anya, miért lettem ekkora hülye? mit rontottam el az elmúlt 36 évben?

    fogalmam sincs, hogy miért nem ezt csinálja ártány, és miért rinyál fürdőskurvaként a neten.

    VálaszTörlés
  9. kabbe, drágám, mesélj a házkutatásodról. :D
    élvezted? :)

    VálaszTörlés
  10. konkrétan milyen házkutatásról van szó, sneci? tudnál mutatni valami jegyzőkönyvet, vagy valami konkrét bizonyítékot bármilyen házkutatásról, vagy megint csak hülyeségekről hadoválsz, ahogy szoktál? nálam nem volt házkutatás, az tuti. de nem is értem a kérdést! talán arra akartál célozni, hogy te szeretnél elszenvedni egy házkutatást? és akarod, hogy találjanak is valamit nálad?

    te is híres önszopató vagy, sneci. tekints csak végig a múltadon. azt akarod, hogy a jövőd is az önszopatásról szóljon? szeretnéd, hogy segítsek neked?

    VálaszTörlés
  11. na jó, meg sem várom a válaszod. segítek neked egy kicsit az önszopatásban, ha már ennyire akarod. de aztán ne rinyálj te is, mint egy ártány/fürdőskurva, hogy miért történnek veled ilyen-olyan dolgok.

    VálaszTörlés
  12. Nem lennél ilyen idegesen túlkompenzáló, ha valóban nem tudnád, miről beszélek. Bocsánat, csak az önszopatásról jutott eszembe.

    Én aztán nem akarok harcolni senkivel, sakkozzatok TC-vel kedvetekre. Nincs jobb dolog annál, mint amikor nevető harmadikként a háttérben szürcsölgeted a kávédat, ezért pont leszarom az egészet.

    Csak finoman megjegyeztem, hogy a történtek után egy fokkal alacsonyabb lóra átülve talán kevésbé lennél nevetséges.

    VálaszTörlés
  13. sneckó, bizonyíték? pl.jegyzőkönyv, határozat? ja, hogy az nincs neked, és nem is láttál ilyet? akkor valóban nincs miről beszélni. pedig tényleg kíváncsi vagyok, hogy konkrétan milyen házkutatásról van szó. konkrétan kinél volt, mikor, hol, stb. mert nálam konkrétan nem volt. érted, konkrétan. tényszerűen. majd szóljál ha tudsz tényeket.

    túlkompenzálás? idegesség? te megőrültél? mi okom lenne nekem idegeskedni? tegnap is akkorát kacagtam az 1 év 4 hónap hallatán, hogy arra talán csak ártány tudna megfelelő jelzőt találni. és meg kell mondjam neked, sneckó, hogy azóta is csak kacagok, nevetek, heherészek, nyihaházok. már ha érted, hogy mire gondolok. dehogy érted, hiszen nem tudod, hogy mi minden került tegnap a tárgyalási jegyzőkönyvbe. már alig várom, hogy hozzájussak, hiszen ártány önszopatása folytatódik. sokat fogok még röhögni, úgy érzem.

    VálaszTörlés
  14. Szájhősködsz, közben nem jutsz te hozzá semmihez.

    Arról sem tudnál, hogy a Hermán Péteres ügyem pontosan hol áll, ha nem számoltam volna be róla kimerítő részletességgel itt a kommentek között. :)

    Addig csak össze-vissza találgattál a pajtásaiddal együtt.

    VálaszTörlés
  15. Házi feladat: nevezd meg azt a 12 rendőrt, aki feljelentést tett ellenünk. Név, és milyen kifejezést tart sértőnek magával kapcsolatban.

    Vaktyúk is talál szemet, ezért kimerítő felsorolást kérek. Ha ezt be tudod kommentelni ide, akkor elhiszem, hogy képes vagy bármihez is hozzáférni.

    VálaszTörlés
  16. kurvára nem érdekel a hermán péteres ügyed, sneci. nem követtem, és ezután sem fogom. ezért az ügyért mások a felelősek a szolgálatnál. tudod, nálunk a szolgálatnál szigorú szervezettség, ügyelosztás uralkodik. a hermán péteres ügyet nem rám szignálta a parancsnokság. úgyhogy ne nekem adjál ilyen jellegű házi feladatot, mert leszarom. én már egy másik ügyön dolgozom veled kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  17. sneci, én szájhősködöm, ártányt meg elítélték 1 év 4 hónapra. szerinted kit érdekelnek a szubjektív minősítéseid? nálunk a szolgálatnál az objektív eredmények számítanak.

    meg különben is! te nevezel másokat szájhősnek, aki előzetes nagyszájúskodás után sorozatban marad le az ártányos eseményekről, mert még mindig fosik a zsírdisznótól, és nem mer a közelébe menni?

    VálaszTörlés
  18. Most mi lesz?

    Írsz még három feljelentést a nevemben Tomcat ellen? Vagy az ő nevében ellenem mondjuk még hatot?

    Ennyire unatkozol, basszáj? :D

    VálaszTörlés
  19. kabbe: ártány azért csinálta azt a pofont, mert már képtelen volt feldolgozni a novákfóbiáját, meg bizonyítani akarta "nemzeti oldalnak", hogy milyen kemény. meg az a húsz forint is jól jöhetett a hírtévétől, amilyen csöves. elég ostoba húzást volt kamerát vinni, hisz kapott érte rendesen de pont ez volt a cél, hogy legyen bizonyíték. az a három év elég komoly annak tudatában, hogy egyre komolyabban jön elő nála ez a keménységet imitáló viselkedés, sztem még a lejárta előtt lesz még ügye. sőt ha valaki csak meggyanúsítja és nem tud alibit mutatni már szopás. mindenesetre bárki segített is az eljárás elindultában, jól tette. ez az évtized sem kezdődik jól a disznónak:)

    VálaszTörlés
  20. sneci, te meg ne nagyzoljál itt bennfentes infoiddal, mert megint szétszopatnak a trollok. mindig ez szokott lenni, ha elkezdesz izmoskodni.

    kamera mikor lesz? tudtál már szerezni öt rongyot a héten?

    VálaszTörlés
  21. Nem nagyzolok, csak éppen rámutattam, hogy az éremnek két oldala van.

    "sőt ha valaki csak meggyanúsítja és nem tud alibit mutatni már szopás"

    Azzal, hogy a három év nyugi gáz lesz neki, egyetértek. Ezzel viszont nem. Az alibi hiánya még nem bizonyíték az elkövetésre. :)

    VálaszTörlés
  22. Kamerát meg holnap veszek.
    Oszt még a héten lesz egy bírósági közvetítésem.

    VálaszTörlés
  23. Bazmeg Sodi, tegnap is azt mondtad, hogy holnap.

    VálaszTörlés
  24. idomár: elárulom neked, hogy egy bizonyos kör már dörzsölgeti a tenyerét, és már most azt tervezgeti, hogy milyen módon érheti majd el ártány sittre juttatását a felfüggesztés alatt.

    ártány meg buta módon abban bízik, hogy másodfokon majd jelentősen enyhítik az ítéletet, és majd megússza egy pénzbüntetéssel (annak megfizetésével is problémák lennének). nyilván más is ebben bízna, főleg aki úgy el van rugaszkodva a valóságtól, mint ártány. de másodfokon is bírók fognak ítélkezni felette, akik kurvára rühellik, hogy valaki megcsúfolja a munkahelyüket, a bíróság intézményét azzal, hogy erőszakot alkalmaz a peres ellenfelével szemben a bíróság épületében. ha valami vajszívű tanácsot fog ki, akkor az 1 év 4 hónapból lehet akár 1 év 2 hónap is, ugyanúgy 3 évre felfüggesztve. erre tippelek.

    ártányra csúnya dolgok várnak a jövőben. én a helyében nagyon-nagyon összehúznám magam. egész picire, hogy ne is lehessen észrevenni. addig-addig gecizett másokkal, amíg azok a mások el nem szánták magukat, hogy ők meg visszagecizzenek. időközben a háttérben komoly szövetségek jöttek létre ártány szopatására. csak meg kell nézni a tendenciát: egy bekapott, viszonzatlan könyökös ártány fején, meg 1 év 4 hónap fogház felfüggesztve az utóbbi 3 hét eseményei. és ez még csak a kezdet, attól tartok.

    VálaszTörlés
  25. Jaj, ez a hülye sürgetés, nem kerget a tatár.
    Holnap tényleg megpróbálok pénzt szerezni a kamerára. Nem a 4500 Ft-osat veszem meg, hanem a 7500 Ft-osat.

    Most ezt nézem. A 310-as jobb kicsit, mint a 270-es, így azt veszem. Dupla annyiért a következő viszont durva. Tehát a középső lesz.

    http://www.logitech.com/en-gb/34/&view=34?A1=1&A2=2&A3=3&A4=4&A5=5&A6=6&compProducts=7076&A7=7&A8=8&compProducts=7079&A9=9&A10=10&A11=11&compProducts=5867&A12=12&A13=13&A14=14&A15=15&A16=16&A17=17

    VálaszTörlés
  26. Ezt a kibaszást. Ahol reklámozzák, hogy 7500 Ft, ott szerintem nincs is. Ahol pedig garantáltan van, ott majdnem 10 ezer forint.

    Na jó, mindegy. Döntöttem.
    Ezt veszem meg holnap és itt.

    http://www.edigital.hu/Webkamera_figyelorendszer/Logitech_C310_HD_webkamera-p59260.html

    A Mammutban van raktáron.

    VálaszTörlés
  27. És hogy próbálsz meg pénzt szerezni? Odasomfordálsz anyád elé és kunyerálsz tőle?

    VálaszTörlés
  28. sneci, szerinted vérprofi vállalkozóként egy 10 fokú skálán mennyire vagy szánalmas azzal, hogy nincs 7-10.000,-ft a zsebedben egy szar kamerára, és "holnap most már tényleg megpróbálsz szerezni" ennyi pénzt?

    szerinted a szintén elég csórónak számító ártánynaknak van ennyi pénz a zsebében, bármikor?

    VálaszTörlés
  29. Van, de én leszarom, hogy kinek mennyi pénz van a zsebében. :D

    VálaszTörlés
  30. A bírósági folyosós pofonhoz hozzátartozik, hogy ártány maga is bekapott egyet pár éve valami cigánytól, szintén bírósági folyosón. Ő maga írta a blogjában annak idején. Mivel abból az ügyből nem lett semmi, ezért gondolhatta, hogy ő is megússza max valami kis pénzbüntetéssel. Amit szépen benézett, mert egyrészt novák tényleg országgyűlési képviselő, másrészt meg volt olyan hülye, hogy ő maga szolgáltatta az első számú bizonyítékot, a felvételt saját magáról. Így meg meg azért kicsit más, mintha Kovács 25 Lajos akasztana le egyet Szabó 145 Józsefnek tanúk nélkül stb.

    VálaszTörlés
  31. Fasza, most nézem, ez a Logitech c310 elvileg arra is jó, hogy az élő közvetítésre effekteket nyomjak. Tehát ha valaki nem akarja, hogy látszódjon az arca, semmi gond. Nyomok a stream-re egy erős torzító effektet, és máris teljesült az illető kívánsága. :)

    VálaszTörlés
  32. Törlöd a hozzászólásaimat te nyomorék?

    Akkor szórakozz együtt a transznemű unokatestvéreddel, megérdemlitek egymást :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.