Ha még nem láttad volna

2011. július 18., hétfő

Az élő közvetítést mostantól csak módjával

Na hát, gyermekeim az égben, azt hiszem mégis csak érdemes átgondolnom ezt a közvetítés dolgot. Jó esetben 5-10, rosszabb esetben 2-3 ember kedvéért értelmetlen dolog fáradozni vele.

Az élő bejelentkezésnek olyan esetekben lehet helye, ahol mindenki nagyon szívesen ott lenne, ugyanakkor a többség nem mer elmenni rá (ilyen volt például a buzifelvonulás elleni készülődés). Beszéd-rendezvények, és bírósági tárgyalások viszont abba a kategóriába tartoznak, melyeket az ember vagy rövid összefoglalóban szeret megnézni, de vagy esetleg vágatlanul, de ebben az esetben csak akkor, amikor éppen jól esik neki.

Ez egyben azt is jelenti, hogy hacsak nincs könnygázas-akciós esemény, a közvetítésnek nincs túl sok értelme. Mert vegyük például a mai napot, a Képíró-per közvetítését.

Ha a blog eredeti koncepciójának megfelelően az ítéletre koncentrálok, és annak kihirdetéséből frissiben összevágok és feldobok a netre egy 66 másodperces videót, én lehettem volna az, aki elsőként szolgáltat ütős anyaggal. Most viszont a felvételről és a közvetítésről egyaránt kimaradt az ítélethirdetés időpontja.

Mert ugye ez a másik lutri: a sávszélesség. Lesz-e a vastag falak mélyén elegendő 3G térerő a zsír folyamatos közvetítéshez, vagy sem. Mindent összevetve az élő közvetítés mostantól nem lesz fő profilom, és csak olyan esetben fogok vele élni, amikor tömegoszlatás várható, vagy a kedves közönség más okból követeli meg. Akkor meghajlok a népakarat előtt.

De egyébként visszatérünk az eredeti elgondoláshoz. 66 másodperces videó - nagyon frissen.

By SoDI

41 megjegyzés:

  1. A kedves közönség nevében megkövetelem, hogy mostantól legyen élő fesztiválközvetítés. Trolltársaim, remélem csatlakoztok, Sodi, te pedig ígéretedhez méltóan meghajolsz a népakarat előtt.

    VálaszTörlés
  2. Fesztiválközvetítést szeretnék. Nagyon érdekelne. Nagyon nagy örömmel nézném. Kérem, legyen a 66masodperc.blogspot.com-on fesztiválközvetítés!

    VálaszTörlés
  3. Ha VALÓS igény mutatkozik rá, nem csak trollkodás, elmegyek közvetíteni. Egyébként pedig nem. :)

    Egyébkét 66 másodperc lesz a fő profil - ESETLEG kiegészítve alkalmi közvetítgetésekkel.

    VálaszTörlés
  4. Danyil: A fesztivál is unalmas tud lenni. Mászkálsz, és emberek, sátrak, meg néhol zene.

    Nem hiszem, hogy jó közvetítés-téma lenne.

    VálaszTörlés
  5. "A fesztivál is unalmas tud lenni. Mászkálsz, és emberek, sátrak, meg néhol zene."

    Nekem mondod, Sodika, aki nyolc éve fesztiválozik, idén pedig négy fesztiválon vesz részt?

    Egyébként ebből a háromból, amit felsoroltál, az emberek és a zene is érdekes. Mi lenne, ha miniinterjúkat csinálnál a fesztiválozókkal? Akár provokatív kérdésekkel. Sokkal érdekesebb lenne, mint valami bírósági tárgyalóterem.

    Persze ehhez egyrészt töketlen vagy, másrészt antiszociális, harmadrészt pedig nincs benned semmi empátia, így képtelen vagy megérteni, hogy másokat ez miért érdekelhet. Pedig olyan témákat kellene keresned, amik másokat érdekelnek, nem pedig téged...

    VálaszTörlés
  6. "A fesztivál is unalmas tud lenni. Mászkálsz, és emberek, sátrak, meg néhol zene."

    Igen, ha csak mászkálsz és szótlanul bámulsz magad elé, akkor tényleg unalmas lesz a közvetítés. Ezért van a kamera mögött az ember, hogy megörökítsen vicces jeleneteket, kérdezősködjön, interjúzzon, szervezzen önmagának programokat, amit a nézők élvezhetnek, például végigkóstolni és pontozni a fesztivál területén kapható piákat stb. Ahogy te mondanád: a lehetőségek határtalanok. Csak kell hozzá kreativitás, előkészület és egy kis önmotiváció.

    És nem is muszáj 24/7 közvetítened. Például teszel napközben és este 1-1 másfél órás kört, reggelente meg feltöltesz egy 66 másodperces összefoglalót az előző napi humorosabb, érdekesebb pillanatokról, esetleg a fellépőkről, ami mellé írhatsz néhány bekezdést is, hogy olvasson is az ember.

    VálaszTörlés
  7. "Ha VALÓS igény mutatkozik rá, nem csak trollkodás, elmegyek közvetíteni."

    Nem vetted még észre, hogy a trollokon kívül senki sem ír ide, nagyokos?

    VálaszTörlés
  8. Tök jó ez a honlap.

    Most próbaképp beírtam ezt a keresőbe: "én évek óta iszom, sose volt bajom" - és az első blogtalálat lesz a következő Mandy-fonal!

    Én nem Mandy vagyok, texhez közelebb állok, de csak gondolatban. Amúgy örülök, hogy itt járhattam, használjátok ti is a gúgel keresőjét!

    Minőségi Troll

    VálaszTörlés
  9. Ez a fesztivál-közvetítés lehet hogy érdekes lenne, de sajnos nem nekem való. Úgyhogy asszem őszig nem is nagyon fogok közvetíteni semmiről.

    VálaszTörlés
  10. SoDi, megvan, miről legyen legközelebb élő közvetítés! Közvetítsd a Kiszel Tünde vs.Fluor Tomi-pert! Annak garantáltan lenne nézettsége, aztán a végén interjú a két főszereplővel!

    VálaszTörlés
  11. 5 fekvőtámasz? Vagy ahhoz kevés lenne a heti 5 óra?

    VálaszTörlés
  12. Kiszel Tünde nem is perelte be a Fluort. :)

    VálaszTörlés
  13. Sodi, csak nem azért fognak elmaradni a további közvetítések, mert nincs 20 rugód jobb webcamre?

    VálaszTörlés
  14. Lenne és lesz is, de érdeklődés nélkül minek?

    VálaszTörlés
  15. "Ez a fesztivál-közvetítés lehet hogy érdekes lenne, de sajnos nem nekem való. Úgyhogy asszem őszig nem is nagyon fogok közvetíteni semmiről."

    Akkor aztán fontos volt a posztban negyed órával ezelőtt még a népakaratról értekezned. Balfasz.

    VálaszTörlés
  16. "Lenne és lesz is, de érdeklődés nélkül minek? "

    Hát lehet, ha jobb minőségű felvételeket készítenél, arra nagyobbb lenne az érdeklődés. Erre nem gondoltál, gánymester?

    VálaszTörlés
  17. "Lenne és lesz is, de érdeklődés nélkül minek?"

    Te fogyatékos, próbáld már meg felfogni, hogy az embereknek nem a közvetítéssel mint olyannal van a bajuk ("közvetítést márpedig nem nézek"), hanem azzal, hogy a te közvetítéseid technikailag katasztrofálisak, a témájuk pedig dögunalmas és lehetetlen időpontban van... Ezeken tudnál változtatni, de szemmel láthatóan már beletörődtél, hogy nem lesz közvetítés. Persze, az otthon tespedés kényelmesebb. Még egy lépéssel távolabb a Jobbstarttól, masztikirály!

    VálaszTörlés
  18. A másik pedig az sodmány, hogy korábban te mindig azt mondtad, hogy nem adod fel meg hogy állhatatos vagy és nem csapongsz mint a szélkakas.

    Korábban azt gondoltad, hogy a közvetítés érdekli az embereket és azt fogod csinálni, most meg már feladtad?

    VálaszTörlés
  19. Mit szólnál a 66 másodperces szexvideóhoz? Pont neked való időtartam, nem? xd

    VálaszTörlés
  20. Danyil: Nyugi. Ma is tanultam valamit visszanézve a videómat. Ha hangos dolog szól, le kell venni a közvetítés hangerejét, különben berezonál.

    Mindig tanulok. :)

    műlégy: Mellélőttél, mert én sokáig bírom. :)

    VálaszTörlés
  21. Endre, itt a tuti javaslat!

    Szervezz egy nemzeti radikális csúcstalálkozót Pátyon! Meghívod a jelen és a közelmúlt összes jelentős radikális vezérét, megmondóemberét, és médiaszemélyiségét. Évek óta először egy asztalhoz ülhetne Tomcat, Novák, Toroczkai, Morvai, Vona, Korokkó, Pálmarci, a gárdások, stb.

    Nem muszáj a házadban szervezni, elég ha kibérled valamelyik pátyi kocsmát aznap estére.

    Fenntartod a jogot, hogy az eseményről csakis te közvetíthetsz, így később mindenkinek a te videóidat kell megnéznie, ha kíváncsi erre a méltán mindenkit érdeklő eseményre.

    Ahol megvitathatnátok mindent, a nemzeti radikalizmus múltját, jelenét és jövőjét, Budaházy kiszabadítását, a gárdák újraegyesítését, szóval érted.

    Komolyan, ezzel nagyobb sztár lennél, mint a szentkoronások.

    VálaszTörlés
  22. "műlégy: Mellélőttél, mert én sokáig bírom. :)"

    Aha. Ki is írta azt, hogy azért rúgta le magáról egy csaj, mert belefáradt?

    VálaszTörlés
  23. "A fesztivál is unalmas tud lenni. Mászkálsz, és emberek, sátrak, meg néhol zene."

    Igen, a fesztivál az egy unalmas szar, ellenben egy Gonda-féle tyúkper vagy egy ilyen, mint ez a mai, izgalom a köbön. Én is halálra untam magam a Volton, főleg amikor egyik kedvenc zenekarom basszusgitárosával és énekesével iszogattuk a hálózsákban becsempészett Becherovkát a koncert előtt... Folyamatosan azon járt az agyam, hogy bárcsak lenne valami buziparádé, vagy bírósági tárgyalás ott Sopronban, ami feldobja azt a hullaszagú estét... :)

    VálaszTörlés
  24. Árpád. az általad megnevezettek szerinted vevők lennének egy ilyen masztipartira?

    VálaszTörlés
  25. sodiból se lesz már énekes halott. a sodika.atw-n nagy pofonokat kapott amiket még nem hevert ki, láthatóan megfontoltabb, gyávább lett, ráadásul a régi kreativitása sincs már meg. Pál Marci is szarnak nézi, a múltkori közvetítésében Gonda is elég flegmán reagált sodi köszönésére. Szóval ennyi volt sodi, halott vagy, kapard el magad!

    VálaszTörlés
  26. héber: "Ki is írta azt, hogy azért rúgta le magáról egy csaj, mert belefáradt?"

    Más az általános fáradtság és más az, ha valaki impotens vagy koránjövő. :D

    VálaszTörlés
  27. ...és más az is, ha lelankad közben, ugye sodi?

    VálaszTörlés
  28. Hát az izgalom fenntartása osztott felelősség a csajjal. :D

    Egyébként csináltam a Képíró-perből 66 másodperces videót is.
    http://66masodperc.blogspot.com/2011/07/kepiro-sandor-felmentese-utan.html

    VálaszTörlés
  29. Ne hazudjál, te húgyagyú fidesznyik! Az rémlik, hogy valami gyanús büdös fossal kínálgatsz, meg a lábamat próbálod csókolgatni, de abban már teljesen biztos vagyok, hogy elhajtottalak a gecibe.

    VálaszTörlés
  30. Sodi baszki, ott nem te hajtottad el a csajt mert nem tudta fenntartani az izgalmadat, hanem ő hajtott el mert lelankadtál.

    Létezik az a fáradtság, amikor nem akar az ember dugni, de hogy valaki egy menet alatt elérje, ráadásul huszonévesen, az már nagyon gáz!

    VálaszTörlés
  31. Nem lankadtam le, csak kevésbé voltam pörgős. Mert ugye a szex nem szexmasszázs, amikor eldőlsz, oszt dolgoznak rajtad. Ha együtt vagy a csajjal, annak ötletei vannak. Ahhoz meg edzeni kell, hogy bírjad, mert az már kemény fizikai munka. :D

    Így-úgy-amúgy, és akkor én akkor én így, és akkor te úgy, és akkor onnan, és akkor... picsába már, mi ez, tornagyakorlat? Ha nem lehet egyvalamibe beleélnie magát az embernek, mert mindig variálás van, az például engem kimondottan idegesít, igen.

    VálaszTörlés
  32. dr. Pata Böngyi Gyéva2011. július 18. 17:48

    Minden jel arra mutat, hogy végre túljutottunk a pszichológiai válságon, amit az elmúlt év támadásai okoztak a csemetémnél. Bár nem akarom elkiabálni, de az éjszakai ágybavizelések a múlthéten megszűntek és a dührohamok is ritkábban jelentkeznek, és végre önfeledten beszélget az internetes barátaival. Ez leírhatatlanul jó érzés egy anyának, aki régen magát okolta felnőtt fia szellemi gyengesége miatt, de mára elfogadta sorsát és úgy szereti fiát, ahogy van.
    És eljutottunk odáig, hogy már csak egy rossz szokást kell leküzdenünk a kvázi-értelmes emberi viselkedés eléréséhez, ami nagyon nehéz lesz. Szinte lehetetlen, úgy érzem egyedül nem bírom végigcsinálni ezért ha van önök között orvos (állatorvos is jó) aki kasztrálásban járatos kérem jelentkezzen itt.

    Köszönöm Önöknek, hogy kitartanak csemetém mellett!

    VálaszTörlés
  33. Sodi, egy normális fizikumú embernek nem kell ahhoz edzeni, hogy dugjon. A csaj meg azért akarta mindig másképp, mert béna voltál, sehogy se volt neki jó, aranyos akart lenni és sikerélményhez juttatni téged, hogy kielégítetted.

    Csak neked nem ment a dolog, erre elvesztette a türelmét, bepöccent és elhajtott a gecibe.

    VálaszTörlés
  34. A fáradtság egyébként esetemben nem azt jelentette, hogy lelankadtam, ez nem történt meg, hanem hogy kicsit pihentem volna, vagyis néhány percnyi kifújás idejéig a tornagyakorlatos együttműködésemet mellőztem volna, mert úgy is létezhet kicsit szex. :D

    Elvégre nem Kama Szútra-tesztelő újságírók vagyunk, vagy mifele. :D

    VálaszTörlés
  35. héber:

    "Sodi, egy normális fizikumú embernek nem kell ahhoz edzeni, hogy dugjon."

    Nekem viszont nem árt, igen. :D
    Mindegy.

    VálaszTörlés
  36. A faszverés az meg nem adzés...:-DDD

    VálaszTörlés
  37. Tényleg, nem lehet, hogy a csaj azért mocorgott, hogy érezzen valamit?

    Sodi, ha kicsi a farkad, akkor nyaljál, abba talán nem fáradsz el...

    VálaszTörlés
  38. "Ha nem lehet egyvalamibe beleélnie magát az embernek, mert mindig variálás van, az például engem kimondottan idegesít, igen."

    Mondom én, hogy autista...

    VálaszTörlés
  39. A kicsit farokkal nagyon mellé lőttél szerencsére :D

    VálaszTörlés
  40. Persze sodi, persze...hogy ki hova szokott lőni kettőnk közül, arról meg a te érdekedben ne beszéljünk. :-DDD

    VálaszTörlés
  41. http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073

    Nincs is okunk szerénykedni, Európában a magyar nők a legszerencsésebbek!
    A szlovákokra több mint egy centivel ráverünk, a románoké meg egyenesen eltörpül a miénk mellett.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.