Ha még nem láttad volna

2011. július 5., kedd

Adjatok ötleteket

Sziasztok. A Fővárosi bíróság tárgyalási jegyzékében ezen a héten nincs egyetlen hazafi sem. Nincsenek tüntetések. Nincs semmi. Beállt az uborkaszezon.

Ha valakinek van valami ötlete, hogy Budapesten és környékén miről lehet érdemes beszámolni, és helyszínről közvetíteni, az írja le. :)

Mert nekem semmi nem jut az eszembe.

By SoDI

294 megjegyzés:

  1. Hívd fel Pál Marcit!
    Készíts interjút gárdanikivel!
    Menj le a Balcsira és közvetítsed ahogy nyaralsz.

    VálaszTörlés
  2. - Interjú Marcival
    - (ön)interjú Krokóval
    - államvizsga után - helyzetkép a friss diplomások kilátásairól, kezdve magaddal

    VálaszTörlés
  3. Marcit kihagytam, kár volt, de már nem aktuális.
    Kroko majd a nagy őszi "üldözött diktatúraellenesség" összeállításomban fog szerepelni Göbl Gyuri és Molnár F. Árpád mellett.

    Most valami aktualitás kéne.
    Holokausztrendezvény nincs?
    Az minden héten szokott lenni. :D

    VálaszTörlés
  4. "Marcit kihagytam, kár volt, de már nem aktuális."

    Sodi! Az olvasóid akarják hallani, hogy mi történt Marcival. Mivel tudtommal senki más nem csinált vele még interjút, ezért még mindig aktuális. Ne a kifogásokat gyártsad már, hanem hívjad fel!

    VálaszTörlés
  5. Menj el fesztiválra tudósítani. A zenei ízlésedről még úgysem hallottunk. Napközben melózhatsz is, este meg interjúzol, streameled a koncerteket és döntöd magadba a sört.

    VálaszTörlés
  6. Vidéki fesztiválon kutyavacsorája a mobilnet sávszélesség. A városban és az agglomerációban rendesen ki van építve, minden más lutri. :)

    VálaszTörlés
  7. A Balatonnál is ki van rendesen építve. Legalább tájékozódjál.

    VálaszTörlés
  8. A legközelebbi említésre méltó esemény a Képíró-per ítélethirdetése lesz július 18-án. A jövő héten éppen azért nem fogok közvetíteni sehonnan, nehogy elfogyjon addigra az adatforgalmam. Ami viszont legkésőbb 7 nap elteltével mindenképp nullázódik, így ezen a héten még kb. 4 órányi terjedelemben tudnék közvetíteni orrba-szájba. Csak éppen nincs miről. :)

    VálaszTörlés
  9. Pál Marci! Ne sunnyogd el. Az olvasóid Pál Marcis interjút akarnak. Ha tényleg valamire való újságíró vagy, figyelembe veszed az olvasói véleményeket.

    VálaszTörlés
  10. Bár mondjuk 1-2 órát a jövő héten is tudnék, mert az előfizetésem kicsivel több, mint heti 6 órányi közvetítésre elegendő, és erre a Képíró-perhez biztos nem lesz szükség. Meg ha szükség is lenne, a laptopom akkor is csak 3, spórolósan, lehajtott LCD-vel mondjuk 4 órát bír egyhuzamban. :)

    VálaszTörlés
  11. ismeretlenjoakaro:

    Vele majd akkor, ha esetleg valahol összefutunk.

    VálaszTörlés
  12. A buzifelvonulás közvetítésén végig nyitott LCD-vel, és kicsivel a minimális feletti háttérvilágítással 3 és fél órát bírt a laptop. Tehát lehajtott LCD-vel nyilván kicsivel több mint 4 óra lenne ugyanez.

    De mivel érdemes folyamatosan ellenőrizni, hogy megy-e rendben a közvetítés, a 3 óra az, ami garantált.

    VálaszTörlés
  13. engem érdekelne, hogyan folytatja harcát a rendíthetetlen krokodil a bolgárgyörgyön nevelkedett, géntolvaj, kommunista liberálbolsevik gyermekbitorló zsidók ellen. valamint hogy mennyit javított melcsi női önbecsülésén, hogy mint jó karban levő milf-re, tucatnyian verik rá a farkukat nap mint nap. talán mostanra egy normális palit is összeszedett, olyat, aki ujjazás helyett jól meg is dugja a mellesleg nem metált farkával.

    VálaszTörlés
  14. Sodi komolyan nem értem miért jártál te Schlingloffhoz. Minden más médium, illetve vállalkozás súlyos pénzekért készít piackutatásokat, hogy megtudja mire vágynak az olvasói, fogyasztói. Mi meg ingyen itt ordítjuk neked napok óta, hogy mire vágyunk, te mégsem vagy hajlandó megcsinálni. Pedig nem lenne bonyolultabb mint a Hermán Péteres telefoninterjúd.

    Adok egy tippet: Ha sikeres újságíró/közíró/vállalkozó akarsz lenni, akkor figyelj oda, hogy az emberek mit szeretnének és azokat az igényeket próbáld kiszolgálni. Hívjad már fel Pál Marcit!

    VálaszTörlés
  15. sneci, te egy igazi balfasz vagy.

    millió téma van, csak te olyan korlátolt látásmóddal rendelkezel, hogy nem veszed észre. az olvasóid 1 %-át sem - SeggFej eleve nem számít - érdekli gipsz jakab "hazafi" unalmas pere, úgyhogy ezzel nem igazán kéne fárasztanod bennünket.

    egyébként elég lenne bekapcsolnod a kamerát, és elmondani 1-2 hírrel kapcsolatban a véleményedet. lásd: dopeman tv.

    az eseményekkel, témákkal kapcsolatban lásd: istván kovács, berlini magyar tv. mondjuk te sosem leszel ilyen humoros, de ha veled nem is, rajtad azért jót lehet röhögni.

    VálaszTörlés
  16. Ez a videoblog nem is rossz ötlet.

    Képes vagyok tök egyszerre 5, azaz öt különböző kamerával rögzíteni magamat.

    1) laptop beépített kamerája
    2) új külső webkamera
    3) régi, csak WinXP-kompatibilis webkamerám
    4) mobilom kamerája
    5) DV kamera

    Így az unalmas kamerába nézős dolgoknál izgalmasabbat is össze tudnék vágni.

    A laptopom elég erős ahhoz, hogy a két HD webkamerát egyszerre elkezelje, a DV kamera kazettára megy, a mobil a saját memóriájára, az asztali gépem pedig bőven megbirkózik egy szaros 640*480-as felbontású ősrégi kamerával.

    Tehát technikailag sincs semmi akadály.

    Hmmm... Nem is rossz ötlet.

    Na most feladatom van, de holnap asszem teszek egy technikai próbát. :)

    VálaszTörlés
  17. SoDI neked az egész életed egy kibaszott techikai próba. Mi lenne ha egy igazi vlog lenne az első technikai próbád? Nem mellesleg nem egy több ezres látogatottságú vlogger van az interneten, ezek többsége egy kamerába beszél bele. Tudod miért nézik meg mégis több ezren mindig? Mert érdekes dolgokról beszélnek. Te sajnos képtelen vagy érdekes tartalmat generálni, pedig folyamatosan kínálkozik előttd. Pál Marci sorsa pl érdekel mindenkit. Miért kerülöd a témát?

    Más: A te technikai próbáid 99%-ából soha nem lesz semmi. Ott van pl az alpha-channeles próbád (http://www.youtube.com/watch?v=rtq6XKJbhVs). Lett belőle valaha valami?

    VálaszTörlés
  18. Sőt, nem is 5, hanem 6 különböző kamerával, mert ugye van itt a polcon egy használaton kívüli mobil még. :)

    Ó, a kreativitás nem szabhat határt.

    1) jobbról egyik mobil
    2) balról másik mobil
    3) szemből DV kamera
    4) hátulról régi webkamera
    5) fentről új külső webkamera
    6) kicsit alulról pedig a laptop kamerája

    És akkor felvenni mindegyikkel ugyanazt, és játszani a végeredménnyel, hogy mozgalmas legyen.

    Tök jó. Ma egyáltalán nincs időm erre, de holnap nekiesek a kísérletnek.

    VálaszTörlés
  19. ismeretlenjoakaro:

    Az alpha chanelhez lámpák kellenek.
    Az kell hozzá, hogy a háttér mögöttem árnyékmentesen legyen bevilágítva. Majd talán veszek megfelelő lámpát, most éppen nem hiányzik.

    VálaszTörlés
  20. Milyen vicces már, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve körülnézek, és kapásból találok 6 kamerát a szobában, amivel rögzíteni tudom magam. :)

    VálaszTörlés
  21. Látom lejött a kommentem lényege, te funkcionális analfabéta. majd..majd...majd

    Az a szerencséd, hogy ebből az elbaszott ötletedből is max csak egy videó fog készülni. Azon kiröhögjük magunkat, aztán mielőtt megunnánk, már valószínűleg elő is állsz a következő balfaszságoddal :)

    VálaszTörlés
  22. Ráadásul egyszerre mind a hattal.

    ismeretlenjoakaro:

    Igen, valószínűleg ez egyetlen kísérlet lesz, de nem baj. Szeretek ilyen dolgokkal kísérletezni. :D

    VálaszTörlés
  23. E helyett felhívhatnád Pál Marcit. Arra inkább kíváncsi lennék mint a 6 kamera előtti mekegésedre.

    VálaszTörlés
  24. Csinälj Gärda Nikivel egy intervjut!

    VálaszTörlés
  25. Tényleg Sodi, a következő hónapban szerezz be még 28 kamerát, és akkor már tényleg szabadon szárnyalhat a kreativitásod a vágás szempontjából, miközben 34 szögből veszed, ahogy éppen beszélsz! Tavaszra meg próbáld megduplázni ezt a számot, és még a trolloknak is le fog esni az álluk, amikor 68(!) különböző pozícióból fogod rögzíteni a gondolataidat!

    VálaszTörlés
  26. rotwein11:

    Pénzből könnyű kreatívnak lenni. Én most azt nézem meg, hogy nulla forintból, a már meglévő eszközökkel mire vagyok képes. :)

    VálaszTörlés
  27. ugyan mire lennél képes? mindenki tudja már előre, hogy egy igénytelen szart fogsz csinálni. semmi tehetséged nincs ehhez, egy átlagos média szakkörös középiskolás jobb anyagot csinál nálad. még mindig nem érted, hogy nem ez a lényeg. a lényeg, hogy röhögni lehessen rajtad, ahogy előadod az értékesnek gondolt véleményedet, ami nyilván egy hülyeség, hiszen korlátolt a gondolkodásod, és nem is vagy túl eszes.

    tehát a lényeg, hogy röhögni lehessen a rusnya fejeden, fogazatodon, a zsíros, rendezetlen hajadon, egy szóval: a szerepléseden.

    rusnya, igénytelen balfasz hülyeségeket beszél a kamerába - ez a produkció amit várunk tőled. lényegtelen, hogy hány kamerával veszed fel, és vágod meg.

    VálaszTörlés
  28. rotwein11:

    bevallom öszintén: ezen akkorát röhögtem, hogy finganom kellett egyet és majd lerepültem a székröl ...

    VálaszTörlés
  29. mi van sneckó, ennyire szükséged van a trollokra, hogy állandóan kisoderálod a soderáció idejére kitalált alternatív sneciblogot? különben a trolloknak van más kommunikációs csatornája is, tehát ezzel nem sokat érsz, te fasz.

    VálaszTörlés
  30. Sodi, tényleg nem jött át, hogy mit akartam ezzel mondani?

    Mellesleg,

    "Pénzből könnyű kreatívnak lenni."

    Ez kérlek 1-es. De legalább jól jellemez téged.

    VálaszTörlés
  31. névtelen! ne ílyen módon vele!

    épp hívom a trollokat, de má ök se kiváncsiak rája, szal ne ijeszd el, mert tán még komolyan is veszi ... hihihihi


    http://lohere.net/b/index.php?thr=13465

    VálaszTörlés
  32. Menj el a szigetre! Az se baj, ha nem lehet élőben közvetíteni, felvételről is érdekes lesz.

    VálaszTörlés
  33. dieschnitter:

    Hol írják, hogy nem lehet?
    Egyébként hol van még az augusztus, vazz! :D

    VálaszTörlés
  34. "Egyébként hol van még az augusztus, vazz! :D"

    Ismét csak tanúbizonyságot tettél arról, hogy mennyi közöd van a realitáshoz szerintem. Ha életedben egyszer elmentél volna egy fesztiválra szerintem, akkor tudnád szerintem, hogy pl. a sajtóakkreditációkat hónapokkal korábban kell intézni szerintem. Különösen a Sziget esetében igaz ez szerintem, ahová egy fél ország igyekszik természetesen ingyen bejutni szerintem. Neked semmi fogalmad nincs a valóságról szerintem.

    Minden hozzászólásom paródiarovat. Pont.

    Üdv, Bentli

    VálaszTörlés
  35. Arról nem is beszélve szerintem, hogy legalább 10 éve benne van a Szigetes Pöstiestben szerintem, hogy tilos kamerát bevinni szerintem. Ahogy nagyjából az összes többi fesztiválról is tudni lehet ezt szerintem.

    Minden hozzászólásom paródiarovat.

    Üdv, Bentli

    VálaszTörlés
  36. Akkor addig legyen valamilyen élő videóblog (ustream-en mondjuk) vagy rádió , ahol aktuális témákat vesézel ki és be lehetne telefonálni, vagy cseten hozzászólni. Ha jól sikerül akár pénzt is kereshetsz vele, ha szerzel saját szervert és eladsz reklámfelületeket.

    VálaszTörlés
  37. Sodi! Közvetítsd azt, ahogy dolgozol! Ahogy leülsz a gép elé és megoldasz egy problémát, programozol, kódokat generálsz, ahogy a munkaadód szkájpügyi gyámság alatt tart meg ilyenek.

    VálaszTörlés
  38. dieschnitter: Nem rossz ötlet, de egyedül, hosszú ideig még én is unalmas vagyok. Valakivel közösen persze lehet ez is jó. Ezen még gondolkodom. :)

    Bár! HOHÓÓ!

    Most jut eszembe!

    Lehet ám az Ustream-en úgy is közös műsort csinálni valakivel, hogy közben mindketten otthon ülünk. Be lehet ugyanis hívni Usteam-en egy másik csatornát "kép a képben" kis ablakba. Én kirakom kis ablakba a másik ember csatornáját, ő pedig a saját csatornájába az enyémet. Megosztjuk kölcsönösen a másik hangsávját is. (Bár lehet, hogy ez visszhangot eredményezne, a technikai részleteket majd át kell gondolni.) Így mindketten ugyanazt a közös műsort közvetítjük, de mindegyikünknél más van a kis és a nagy ablakban. Hermán Pétert, Tibi bácsit, vagy Molnár F. Árpádot lehet hogy megpróbálom megdumálni, hogy próbáljuk ki, és csináljunk egy ilyen közös beszélgetős közvetítést.

    héber: A munkámat a lehető legélesebben igyekszem szétválasztani minden mástól, már ami a nyilvánosságát illeti. :D

    VálaszTörlés
  39. jó az irány sodi, invitáld meg sf. tesódat egy videóbeszélgetésre, meglátjuk, hogyan kommunikál a való életben, mikor nem használhat szmájlikat (a kis szardarab :))

    VálaszTörlés
  40. Pedig Sodi ez is érdekelné a blogod olvasótáborát.

    VálaszTörlés
  41. szerintem 8 kamerával kéne felvenned az államvizsga bizonyítványodat és a szakdolgozatodat, sneci.

    utána pedig élőben közvetíthetnéd, ahogy angolt tanulsz a taxus cd segítségével.

    VálaszTörlés
  42. "A munkámat a lehető legélesebben igyekszem szétválasztani minden mástól, már ami a nyilvánosságát illeti. :D "

    ja, nehogy meglássuk, hogy valójában szórólapokat tervezel vérprofi programozóként :)

    VálaszTörlés
  43. Melyik híres gondolkodótól származik az alábbi idézet, s milyen kontextusban hangzott el?

    "Annak ellenére, hogy nekem sziklaszilárd meggyőződésem, hogy mindvégig logikusan, az elérhető információk teljes körű mérlegelésével hoztam meg az üggyel kapcsolatos döntéseimet, azóta is csak saját magamra jellemző az a tárgyilagos bölcsesség, hogy képes vagyok elvonatkoztatni a tragédia-közeli végkifejlettől, és utólagos okoskodás nélkül elemezni, hogy a maga idejében megfontoltnak volt-e tekinthető az, ahogyan a dolgokat kezeltem.

    Alább ezeket foglalnám össze, mely után talán az eddigieknél talán sokkal több kedves olvasóm jut arra a következtetésre, hogy a modern idők kihívásainak megfelelő lendületes kezdeményezőkészségem dacára a maga módján bölcs, és átgondolt döntést hoztam. "

    VálaszTörlés
  44. A lehetetlen lehetséges!

    "C: "Ja, költözz vissza a szüleidhez!"
    Lehetetlen.
    Oka van ám annak, hogy nem élek velük.
    Összeférhetetlenség.
    Eltérő életstílusú emberek egymással összeférhetetlenek."

    VálaszTörlés
  45. "Aput eltartani? Ha apu rászorul, menjen be az önkormányzathoz."

    Vö.: "Azért voltam pénzhiányban, mert kérdéses volt, mennyivel kell besegítenünk apámnak".

    Mellesleg a jellemfejlődés dicsérendő, de valami csodálatos, hogy minden kijelentésedre megtalálni az ellenkezőjét csak az elmúlt két év terméséből. Ebből a szempontból te valóban mindig igazat mondasz, egy inkonzisztens rendszerben minden az.

    VálaszTörlés
  46. A fenébe... Most nézem, hogy az előző mobilommal mégis csak fényképezni lehet, videót rögzíteni nem. Akkor mégis csak 5 kamerám van éppen, nem 6.

    Ejnye-ejnye. :(

    Na nem baj, a Microsoft Lifecam Studio-val majd 6 lesz. :)

    VálaszTörlés
  47. The Last Troll:

    Hol itt az ellentmondás?
    Addig kell eltartani, amíg az állam még nem segít, mert még éppen adminisztrál.

    VálaszTörlés
  48. Ez a kettő a legeslegeslegnagyobb:

    "Alfahím: A zacskó azért zörög, mert éppen támadok."

    illetve

    "A támadásra harccal reagálok"

    Lófaszt sodika, te a 'támadásra' makogással reagálsz, jajveszékelsz, aztán elnézést kérsz és igazolod magad :D

    VálaszTörlés
  49. "ja, nehogy meglássuk, hogy valójában szórólapokat tervezel vérprofi programozóként :) "

    Nem tervez.

    Átszerkeszt...

    VálaszTörlés
  50. Egyszer vállaltam egy ilyen melót, és azon ugráltok. lolság

    VálaszTörlés
  51. ezért mutass olyat, amin VALÓBAN programozol...

    VálaszTörlés
  52. rezsőnek már megadtad a tartozásod, sneci?

    VálaszTörlés
  53. Egyébként ha azt hiszitek, hogy nem dolgozom sehol, az engem csak megnyugtat, de ezt is elmondtam már néhányszor. :D

    VálaszTörlés
  54. névtelennek van igaz sneci, te életedben nem fogsz egy kreatív vagy elgondolkodtató anyagot készíteni bármi is legyen a téma, ugyanis testi-lelki-szellemi nyomorék vagy. teljesen mindegy milyen videót csinálsz, ugyanis rajtad meg az igénytelenségeden röhögünk, ahogy ellenérték nélkül csinálsz magadból totális balfaszt és még azt hiszed, valami értékeset alkotsz.

    VálaszTörlés
  55. Sneci, közvetíthetnéd (hat szögből), ahogy masztizol. Az nálad úgysem privát szféra :DDD

    VálaszTörlés
  56. "[Pálmarcsival] majd akkor, ha esetleg valahol összefutunk."

    Aha, persze, ha összefuttok. Majd mikor legközelebb Pátyon jár, biztos rendszeresen jár arra :D

    Ismeretlenjóakaró: Snecó fosik felhívni Marcsit, mert fél, hogy a híváslista alapján a Marcsi ismerőseit térképezgető rendőrök figyelmét felhívja magára. Végülis együtt voltak fegyverekkel pózolni az ecserin... :)

    VálaszTörlés
  57. Sneckó, mi újság a Batali bt-vel?

    VálaszTörlés
  58. Mi lenne? Könyvelés alatt.

    VálaszTörlés
  59. sneci, szerited mekkora mulasztási bírságot fog rád kiszabni a nav azért, mert másfél hónappal később tetted közzé a mérleget? tippelj!

    VálaszTörlés
  60. A NAV szándékosan nem geci.
    Csak azt nem szeretik, ha direktbe trógerkodsz.

    VálaszTörlés
  61. Tisztelt Nemzeti Adó- és Vámhivatal!

    Minden egy folyamat.

    Tisztelettel:

    Kiss Endre Farkas

    VálaszTörlés
  62. sneci, akkor csinálunk egy technikai próbát a navval. mit szólsz hozzá?

    VálaszTörlés
  63. Snecó, elárulok neked egy titkot, nagyon figyelj. Dugd ide a zsírcsatakos füledet. Beütöd, hogy est.hu, és egy kattintással kilistázhatod a budapesti programokat.

    Kicsit el kellene szakadnod a tyúkperektől, mert durván beszűkült a gondolkodásod. Régen ennyire azért nem voltál korlátolt, a videóid kicsit változatosabbak voltak.

    Javaslom, hogy legyél kicsit énblogosabb, készíts több videót magadról, illetve, hogy valósítsd meg a kávézókritikás ötletedet. Érdekesebb téma, színesítené a blogot.

    VálaszTörlés
  64. Endi! Pushy vagyok, csak lusta vagyok belépni. Jelentkezz a VV5-be! Tuti te leszel a nyerő!

    VálaszTörlés
  65. Danyil: Hát nem tudom.

    Ha nincs könnygáz, harc, vagy tűz, esetleg ezekről szóló per, akkor tényleg szarrá unom magam.

    Innen nehéz átváltani a kulturális témákra. :D

    VálaszTörlés
  66. Danyil, hát nézegetem őket, de nincs köztük olyan, mai valami ellen lenne. Ha konfliktus, akkor nincs miről beszámolni. Az emberek nem hiába nézik a Barátok Köztöt sem. Konfliktust akarnak látni. Mindenki konfliktust akar látni.

    VálaszTörlés
  67. Úgy érted, egy ilyen halott szellemi holdkráter fenekéről, amilyenben fetrengsz? Kétségtelenül.

    VálaszTörlés
  68. Mit tudom én. Ha bántalmazott nőkről szól valami, akkor oda lehet menni, hogy miért vagy családellenes, kisanyám, meg ilyenek. De az aktuális programok között még ilyen sincs. :D

    VálaszTörlés
  69. az egészséges emberek sokkal jobban szeretnek röhögni. a betegek szeretik a konfliktust. te beteg vagy, ezt tudjuk.

    VálaszTörlés
  70. Menj moziba, és suttyomba nyomj el egy gázsprét. Vagy menj moziba és fingj. Vagy menj moziba a szokott mosdatlan, büdös, borostás állapotodban.

    Akkor lesz ott könnygáz vagy azzal felérő...

    VálaszTörlés
  71. Egy bántalmazott nő automatikusan családellenes? Ez hogy jött össze a fejedben?

    VálaszTörlés
  72. Úgy értem, ahhoz, hogy tudjak valamiről írni, két dolog valamelyikének kell teljesülnie.

    1) idegesítsen fel engem
    2) lássam, hogy mást felidegesíti

    Megint csak ugyanazért...
    Ahol nincs konfliktus, ott unalom van.

    VálaszTörlés
  73. Danyiil:

    Nem a bántalmazott nő, hanem amire felhasználják.
    Ne váltsd témát, csak egy példát mondtam. :)

    Na jó, melózok.

    VálaszTörlés
  74. Sneci, mit gondolsz arról, hogy ezen a blogodon már senki, de senki nem volt, aki egyetlen kommentben is a szimpátiáját fejezte volna ki melletted, elismerte volna a munkádat, gratulált volna valamelyik videódhoz vagy hasonló?

    A hőskorban a Sodiblogon még feltűnt egy-egy ilyen marha a szélsőjobbról, de mára már a sajátjaid sem dugják ide a képüket.

    Miért lehet ez?

    VálaszTörlés
  75. sneci, szerinted istván kovács videói miért olyan sikeresek annak ellenére, hogy nem "valami ellen" a témájuk?

    VálaszTörlés
  76. Danyil:

    Mert éppen technikai egoblogolok.
    Elismeréshez tartalom kell, ahhoz meg téma.
    Vagyis az uborkaszezon vége előtt a Képíró-per lesz még téma, és kész, vége.

    VálaszTörlés
  77. "Úgy értem, ahhoz, hogy tudjak valamiről írni, két dolog valamelyikének kell teljesülnie.

    1) idegesítsen fel engem
    2) lássam, hogy mást felidegesíti"

    hát igen, le sem tagadhatnád, hogy pszichopata vagy.:)

    köszönjük, emese.

    VálaszTörlés
  78. Egy pornófilm is feszültségről szól, ami a történet folyamán feloldódik ;P

    VálaszTörlés
  79. És utána indul a végleges blog?

    VálaszTörlés
  80. "Egy pornófilm is feszültségről szól, ami a történet folyamán feloldódik ;P"

    Te már csak tudod

    VálaszTörlés
  81. forum.index.hu SoDI2011. július 5. 22:51

    "Egy pornófilm is feszültségről szól, ami a történet folyamán feloldódik"

    Egy masztiparty is erről szól.

    VálaszTörlés
  82. trollok!

    az alternatív sneciblogra kérjetek írásjogot a levlistán.

    VálaszTörlés
  83. Javaslatok

    -interjú Pálmarcival
    -interjú Korokkóval
    -interjú velem
    -interjú az unokatestvéreddel (kitakarhatod az arcát)
    -interjú Gondával, Fáberrel, vagy valamelyik nullszériás idiótával 2006-ból
    -a kávézókritika elindítása
    -TC
    -részeg, nyelvtörős videók, bejelentkezés a Népszínház utcából
    -úgy általában minél több botrány

    VálaszTörlés
  84. Mondom. Uborkaszezon.
    Majd alakulunk, most nincs semmi.

    Kilakoltatások merre vannak?
    Az még lehet érdekes.

    Kamerába nyúlkáló idegbeteg végrehajtót anyjába elküldeni jó móka lehet. :)

    VálaszTörlés
  85. Endre, nem értelek. Azt a kb 15 embert, aki rendszeresen idejár (rajtad röhögni) Pál Marci érdekli a legjobban.

    Miért nem teszel meg mindent, hogy legalább minimálisan a kedvü(n)kben járj?

    VálaszTörlés
  86. @SoDI: Nézz meg egy régi kettőnégy videót(http://webcsatorna.hu/kettonegy). Azok is unalmasok?

    Mi lenne, ha te meg kimennél egy kárpátia koncertre és ott csinálnál vicces riportokat a pogózó kopaszokkal vagy az együttessel? Vagy elmehetnél könyvbemutatókra, csinálhatnál interjút Pálmarcival. Beszélhetnél egy olcsó webkamerába a politikai nézeteidről, vagy adhatnál programozás leckéket, ha már vérprofi vagy. Megkérdezhetnéd az utca emberének véleményét az aktuális kérdésekről, csinálhatnál videós kávézókritikát, bejárhatnád a budapesti szélsőjobbos szórakozóhelyeket, nyomozhatnál tomcat után, vagy egyszerűen csak lépésről lépésre dokumentálhatnád, ahogy emberszerű külsőt faragsz magadnak (fürdés, hajmosás, fodrász, borotválkozás, új ruhák, sportolás stb...).

    Persze ez csak vicc. Te túl ostoba, túl beszűkült, túl lusta vagy ahhoz, hogy bármit is alkoss a hátralévő életedben. Sajnálom.

    VálaszTörlés
  87. Alternatív sneciblog moderáció nélkül: http://sneciblog.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  88. "Kilakoltatások merre vannak?"

    Molnár F. Árpival konzultálj, nagyon rámozdult a témára

    VálaszTörlés
  89. Soós Titán József2011. július 5. 23:21

    Ne soderálj Sodi! Vagy te is a népírtásokon nevető vigyoridióta sokkos-tömeggyilkos kuruc in-fos echelon hatökör vagy?!?!?!?

    VálaszTörlés
  90. http://sneciblog.blogspot.com


    Amíg ezt moderálod, NEM SZÁLLUNK LE RÓLAD!!!!!!!
    EZ A TÖRVÉNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  91. "Mindenki konfliktust akar látni. "

    Valamilyen szinten még akár igazad is lehetne, csak az a baj, hogy te a konfliktust csak ilyen durva és primitív formájában vagy képes észrevenni. Példálózol itt a Barátok Közt-tel. Nos az ott látható konfliktusok úgy vannak kitalálva, hogy a nagyon egyszerű emberek is felfogják, mint például te. Konfliktus lehet egy képben, egy zenében vagy akár a természetben is. Ha ezekről írnál, akkor már megjelenne egy színvonal a blogodban, ami talán idevonzana más látogatókat is a trollokon kívül. De ha mindenképpen közéleti témákról akarsz írni, lehet színvonalasan írni a politikában vagy a gazdasági életben tapasztalható konfliktusokról is. Pl foglalkozhatnál te is egy kicsit a rezidens orvosok ügyével, szerintem ez a téma a súlyához képest messze alulreprezentált a sajtóban. Lehetne riportokat, elemzéseket készíteni.

    VálaszTörlés
  92. Na, ez mondjuk érdekes lehet, mert bár nem konfliktus, technikai újdonságnak mondható.

    http://indico.kfki.hu/conferenceTimeTable.py?confId=37#20110708

    Csak ugye reggel 8-tól délután 4-ig.
    Kurvára kifárasztana. :D

    VálaszTörlés
  93. Nem kifárasztana, te szerencsétlen, hanem egy szót sem értenél. Nem vérpistikéknek való program, hidd el!

    VálaszTörlés
  94. Elfelejted, milyen szakokra jártam több mint 5 éven keresztül? :)

    VálaszTörlés
  95. "Mindenki konfliktust akar látni. "

    nekem elég egy jó boxmeccs ... vagy egy jéghoki-tömegverekedés ...

    VálaszTörlés
  96. "Csak ugye reggel 8-tól délután 4-ig.
    Kurvára kifárasztana. :D "
    Bármilyen hihetetlen, de vannak akik ez alatt az idő alatt dolgoznak.

    VálaszTörlés
  97. SoDI írta...
    Elfelejted, milyen szakokra jártam több mint 5 éven keresztül? :)


    ... azt nem tugggyuk, de sokat nem számít, mert egy szaros szakmád nincs, nemhogy diplomád. Holott ha jól emlékszem még te magyaráztál régebben Gery-nek, hogy egy diplomán alul nem adod és egy szaros szakma nem a te nivód és csak kárbaveszett pénz/idő ...

    VálaszTörlés
  98. Nem felejtettem el, csak láttam a beadandóid. És jókat röhögtem rajta. Közöd nincs hozzá, hiába hiszed magad informatikusnak.

    VálaszTörlés
  99. ismeretlenjoakaro: "Bármilyen hihetetlen, de vannak akik ez alatt az idő alatt dolgoznak."

    Én is dolgozom, de azért nem megszakítás nélkül. :)

    Mandy: "de sokat nem számít, mert egy szaros szakmád nincs"

    És ebből mi következik?

    Bill Gatesnek van?
    Steve Jobsnak van?
    Mark Zuckerbernek van?

    Na ugye. :D

    Egyébként papíron még valóban nincs, mert ahhoz nyelvvizsga is kéne. A konkrét előadások viszont, melyekről beszélünk, magyar nyelvűek.

    műlégy: "láttam a beadandóid. És jókat röhögtem rajta"

    Konkrétan melyikre gondolsz?
    Merthogy mindegyik teljesítette az egyetemi elvárást. Minden munkának ez a lényege.

    Van egy igény, és annak kell megfelelni.

    VálaszTörlés
  100. Egyébként onnan tudom, hogy egy ilyen nap engem nagyon kifáraszt, mert a gárdaper is kifárasztott, amikor kb. ennyi ideig tartott.

    Nem is értem, a Pataki bíró úr hogy bírja ezt nap mint nap. :)

    VálaszTörlés
  101. Oppenheimer zsidó név, így hívták a Süss zsidót is a filmben, akkor az a közismert fizikus is lehetett az, bár a név apai ágon akkor is megy tovább, ha már többedik generáció óta nem zsidó az anya...

    De, 1ébként igen.... xD

    VálaszTörlés
  102. Egyébként, Mandy, olyan nívó alá fő tevékenységként valóban nem adom, melynél mélyen és napi szinten szükségem van az egyetemen elsajátított tudásra és jártasságra.

    Szerintem jóval többet ér egy papír nélkül naponta alkalmazott egytetemi tudás, mintha papírral a zsebemben lennék bolti eladó vagy ügyfélszolgálati operátor. :D

    VálaszTörlés
  103. Ez az Oppenheimer most hogy jön ide? :DDDD

    VálaszTörlés
  104. "..de hiszen Oppenheimer, te zsidóóóó vaaagy...!"

    http://kuruc.info/r/7/60077/

    Akkora volt a kavarás, hogy egymás ellen harcoltak még a zsidók is.... legyen ilyen méééég ;-P

    VálaszTörlés
  105. Bill Gatesnek van?
    Steve Jobsnak van?
    Mark Zuckerbernek van?

    Gatesnek meg Jobsnak mennyi pénze volt, amikor olyan idősek voltak mint te? Zuckerberg pedig még mindig fiatalabb nálad is. Szerintem elég nagy öngól az ő életükhöz hasonlítani a tiédet.

    VálaszTörlés
  106. Úgy értem, a sok évnyi tanulással pontosan az volt a cél, amit most csinálok. Ha a zsebemben lenne a papír, akkor is hajszálpontosan ugyanezt csinálnám.

    Innentől nem tök mindegy? :)

    VálaszTörlés
  107. ismeretlenjoakaro:

    A pénz egy dolog.
    És a szakmaiság megint más dolog. :)

    VálaszTörlés
  108. "Oppenheimer zsidó név..."

    Rosenberg is, de mégis:

    http://de.wikipedia.org/wiki/Alfred_Rosenberg

    VálaszTörlés
  109. Sodi, te szakmai téren mit értél el?

    Mármint azon a beadandón kívül, amelyikben 0-ról indítottad a ciklust, és ha 0 volt a ciklusváltozó, akkor mást csináltál, mint egyébként. Volt még pár hasonló, de ezen szakadtam a röhögéstől. Az meg, hogy ezzel átengednek, melletted még az intézményt is minősíti.

    Ja, amúgy tanár szak volt, csak szólok. A másik is csak valami kamu BSc. Szóval ez mind olyan papír, amikre akkor sem verhetnéd magad, ha sikerülne egyszer lediplomáznod.

    VálaszTörlés
  110. SoDI írta...
    Úgy értem, a sok évnyi tanulással pontosan az volt a cél, amit most csinálok. Ha a zsebemben lenne a papír, akkor is hajszálpontosan ugyanezt csinálnám.

    Innentől nem tök mindegy? :)




    ... nem , mert a munkaadók tuggyák, hogy olyan pancser vagy, hogy még egy kibaszott idegennyelvet sem tudsz ... és ahoz, hogy egy félig-meddig szavahihető informatikusnak higgyenek, ahoz kötelező az angol nyelv tudása.
    Mert csak felvilágosítalak, hogy a legújabb informatikai cuccok/íráso angolul jelennek meg. És mire lefordítják végre magyarra már rég elavult ...

    Jahhh, és németországba pár kurzust angol nyelvül tartjék ... csak hogy tisztába legyél vele!

    VálaszTörlés
  111. Na, azért a Bsc nem kamu, lásd Bsc diploma hovatalos feltételei... http://hu.wikipedia.org/wiki/BSc

    Rosenberg az "ihletadó" ideológus volt tudom, jaja, meg az Oppenheimer Analysis tagjai se zsidók.

    VálaszTörlés
  112. Sneci, a Comenius Logo, amit az egyetemen tanultál, meg a GPU-n futtatott fizikai szimulációs algoritmusok igen távol állnak egymástól!

    Szerintem maradj meg a saját szinteden (szórólap-szerkesztés, dremweaver)

    VálaszTörlés
  113. Tényleg nincs rá ember, hogy azt a sok-sok infot, akár a napi híreket, akár a szakmai újdonságokat mind lefordítsák németre, magyarra, azért is kell 1ébként.

    Franciáról angolra, vagy németről angolra különben sokkal jobban fordít a google, mint bármiről magyarra, v magyarról bármire..

    VálaszTörlés
  114. műlégy: "0-ról indítottad a ciklust, és ha 0 volt a ciklusváltozó, akkor mást csináltál, mint egyébként"

    A legelső elemnél csinálunk valamit, a többinél meg nem. Ez most miért lenne feltétlenül szentségtörés? Ezt el lehetne végezni a ciklusmagon kívül is, de biztos arra gondoltam, hogy további esetekkel kell majd bővíteni, aztán mégse.

    "Ja, amúgy tanár szak volt, csak szólok."

    Osztatlan egyetemi szak.

    "A másik is csak valami kamu BSc."

    A Corvinusos gazdinfo kamu? Az a gazdinfo, ahonnan a kilépő emberek 80%-a rögtön elhelyezkedik? :)

    Mandy: "és ahoz, hogy egy félig-meddig szavahihető informatikusnak higgyenek, ahoz kötelező az angol nyelv tudása"

    Ja. De milyen szinten? :)
    Nem oxfordi irodalomprofesszorokkal kell társalognom, hanem a szakmai dokumentációkat magabiztosan megértenem. Azokat pedig 100%-os magabiztossággal értem meg.

    "németországba pár kurzust angol nyelvül tartjék"

    Bizonyos szakokon itthon is.
    Na és? :)

    sneider: "Sneci, a Comenius Logo, amit az egyetemen tanultál"

    Egyrészt elég bonyolult rekurzív meghívásokon alapuló feladatokat kellett megoldani, nem kockát rajzolni.

    Másrészt az egy olyan többszemeszteres tárgy keretében volt, ahol sorra vettünk csomó nyelvet. Prolog, C++, Java, assembly.

    VálaszTörlés
  115. seggfej: mondod ezt úgy, hogy nem is tudsz franciául seggfej? :)

    bocs, mégegyszer nem követek el ilyen hibát, hogy elolvasom a kommentedet homár

    VálaszTörlés
  116. Talán épp azért írtam ezt, nem? :)

    VálaszTörlés
  117. Meg különben is, tanuljanak meg a csigazabálók angolul, vagy minimum németül.... nehogymáááá :))))))

    VálaszTörlés
  118. Pontosan. Az angolnak még nem értelme.

    Azzal a külföldivel viszont, aki még angolul sem tud, semmi értelme beszélgetni. :)

    VálaszTörlés
  119. "A legelső elemnél csinálunk valamit, a többinél meg nem. Ez most miért lenne feltétlenül szentségtörés?"
    Mondom, hogy a kódjaid simán kikerülhetnek a thedailywtf.com-ra...

    "A pénz egy dolog.
    És a szakmaiság megint más dolog. :) "
    Szóval azt állítod, hogy szakmailag legalább ott vagy mint Gates, Jobs vagy Zuckerberg? Ne legyen már megint nagy az arcod a semmire, sneci! Elmagyarázom a különbséget: Bill Gates és Mark Zuckerberg a világ legjobb egyetemére, a Harvardra jártak, ahol amúgy jó tanulónak számítottak, majd ezt néhány éven belül otthagyták, hogy belevágjanak a szakma legértékesebb vállalkozásainak a megalapításába. Te ezzel szemben évekig bukdácsoltál a szakjaidon, majd nagy nehezen a célegyenesbe értél a Corvinus gazdinfón, ami még Magyarországon sem számít a legjobbnak a szakmában. Látod a különbséget? De mondok egy másikat: Steve Jobs a garázsában szerelte össze az első Apple gépeket éjt-nappallá téve. Te a szobádban hülyéskedsz technikai próbákat tartva, hogy hogyan tudod 6 kamerával venni a torz fejed. Érted már a különbséget?

    VálaszTörlés
  120. "Másrészt az egy olyan többszemeszteres tárgy keretében volt, ahol sorra vettünk csomó nyelvet. Prolog, C++, Java, assembly."

    Ki tudnál rajzolni egy kört assemblyben? Erősen kétlem. Mondom, a fizikai szimulációktól te geci messze jársz.

    VálaszTörlés
  121. seggfej: ha nem ismered a nyelveket honnan tudod, hogy a fordítás helyes? az asztrálvilágból, ahol te egy nőstény macska vagy? :)))

    kezdem azt hinni, hogy sodi és rokonsága mengele félresikerült genetikai kísérletének eredménye...

    VálaszTörlés
  122. ismeretlenjoakaro:

    A közös pont ott van, hogy ugyanazt csinálom, amit papírral a zsebemben csinálnék. Akárcsak ők.

    sneci: "Ki tudnál rajzolni egy kört assemblyben? Erősen kétlem."

    Márpedig ilyesmi volt a feladat, és elvégeztem a tárgyat. :)

    VálaszTörlés
  123. "Mondom, a fizikai szimulációktól te geci messze jársz."

    Mert pont leszarom. A technikai háttér megismerése attól még tágíthatja a látóköröm. :)

    VálaszTörlés
  124. A papír kérdésének akkor lenne jelentősége, hogyha papírral a zsebemben mást csinálnék, mint most. De nem csinálnék mást. :)

    VálaszTörlés
  125. "A közös pont ott van, hogy ugyanazt csinálom, amit papírral a zsebemben csinálnék. Akárcsak ők."

    Szépítheted ezt, ahogy csak akarod, sneci, de a helyzet az marad, hogy ők szorgalmasak, innovatívak, jó vezetők és jó szakemberek is. Benned egyik ilyen tulajdonság sincs meg, akárhogy próbálod elhitetni magadról.

    Ezen felül szerintem ők nem követték volna el azt a while ciklusos WTF-edet. És az, hogy nem érted, hogy mi vele a baj nagyon sokat elárul a szakmaiságodról :)

    VálaszTörlés
  126. Sürgősségi ortopédia2011. július 6. 12:02

    SoDI és S:F: el tudjátok képzelni milyen érzés az, mikor izomláztól fáj a hát, nem pedig a 24 órás üléstől?

    VálaszTörlés
  127. Attól, hogy kevés benne az ordító nyelvtani, és általában vett értelmességi baki... Nyilván agyat nem operálhatna az ember ilyen instabil info-forrásból, de más egyébre attól még hasznos lehet.

    1ébként nyelvtani hasonlóságok vannak, és azért van ez + sokkal többen foglalkoznak ezeknek a fordításpároknak a fejlesztésével, mint a magyarral...

    "A kísérlet sikerült, a beteg meghalt".... :)

    VálaszTörlés
  128. ismeretlenjoakaro:

    Na, ha az while ciklus volt, akkor megvan a magyarázat. Nyilván volt valami kiegészítő feltétel egyáltalán a ciklusmagba történő belépéshez, és amiatt nem raktam azon kívül a belső esetszétválasztást.

    VálaszTörlés
  129. A programtranszformációkról annyit tanítanak meg az egyetemen is, hogy különböző szempontok szerint kell alkalmazni egyiket-másikat. Annak függvényében, hogy éppen melyik szempont a fontos. A konkrétan említett példánál a kód átláthatósága volt a cél. Hogy ne legyen benne egymás után kétszer ugyanannak a dolognak vizsgálata a kódban. Ennyi.

    Minden csak valamilyen szempont szerint jó vagy rossz.

    VálaszTörlés
  130. Lesz ma új tartalom vagy egész nap a profizmusod bizonygatod? :)
    Esetleg egy bejegyzésben helyre tehetnéd a támadóidat, ha a jelenlegi munkádból részleteket mutatnál. Én ugyan nem sokat értenék belőle, hisz csak egy egyszerű gárdista lány vagyok, de mégis jó lenne látni vérprofi tudásod mindent elsöprő bizonyítékát. :)

    Szebb jövőt!

    Niki

    VálaszTörlés
  131. Programtranszformáció... minden csak valamilyen szempont szerint jó vagy rossz... bazmeg, egy hatsoros kód volt! És úgy rossz, hogy nincs rá szó. Ezek után akarsz te GPU-hoz nyúlni?

    VálaszTörlés
  132. s.f.: kezdd az alapokkal http://www.youtube.com/watch?v=ad7V3DIzQ8U&feature=related

    és próbálj meg ne recskázni, ez nem homopornó

    VálaszTörlés
  133. Mit gondolsz, a Facebook elindítását hány év technikai próba előzte meg?
    El kell indítani permanens bétában, a mai kor szokása szerint, oszt' jó napot.
    Kell egy alapötlet, üzleti terv, kell néhány emberke, aki hajlandó neked zsebpénzért is kamerázni, amíg nem termel komoly bevételt az oldal, meg esetleg lehetővé tenni hogy a júzerek is küldjenek be anyagokat, ennyi.

    VálaszTörlés
  134. műlégy: "bazmeg, egy hatsoros kód volt!"

    Jó. És? :)
    Miről beszélünk?
    6 vagy 600, nem mindegy?

    "És úgy rossz, hogy nincs rá szó."

    Nem rossz. Az átláthatóság projektre vonatkoztatott szempontjának és emellett a specifikációnak tökéletesen megfelel.

    Ond: Egyetértünk. Csak pillanatnyilag élnem is kell. :)

    VálaszTörlés
  135. Lehet, hogy a mucságaröcsögei főiskolán azt verik hülye fejetekbe, műlégy, hogy adott probléma megoldására mi az egyetlen egy mód, amit még nagy nehezen ti is képesek vagytok felfogni, de normálisabb helyeken az alap programozási tételeken túl már elsősorban a szempontokat tanítják meg, és azt, hogy ezek között a pillanatnyi igények szerint súlyozva mikor melyik a jó választás.

    VálaszTörlés
  136. "Ond: Egyetértünk. Csak pillanatnyilag élnem is kell. :) "

    A havi rezsire gondolsz? Ezt leszámítva anyád tart el. Kurvára nagy lábon élsz, mondhatom. Mikor voltál utoljára nyaralni, szórakozni, moziban, vacsorázni?

    Egyébként nem azt mondtad, hogy a skálázható munkádnak köszönhetően mindig annyi pénzed van, amennyire éppen szükséged van. Akkor éppen miért nem keresel többet, hogy meg tudd valósítani a terveidet?

    VálaszTörlés
  137. Headache material kifejezés = amibe belefájdul a fejem... Az angol királyi akadémia külön foglalkozott a nyelv megújításával, nem tegnaptól, és ennek egyik célja pont a nyelv logikusabbá tétele volt. Nyilván NEM azért, hogy könnyebben tanulják meg a KERESKEDŐK.... :)

    A németek, bár nem olyan régóta, mint inglisék, szintén erre feküdtek rá. Volt nemrég komoly nyelv-reform arrafelé, amivel sokan nem értettek 1et.

    VálaszTörlés
  138. "Lehet, hogy a mucságaröcsögei főiskolán azt verik hülye fejetekbe"

    Neked mi a faszra ekkora az arcod? Szerintem itt erősen kisebbségben lehetsz az érettségiddel meg az okj papírjaiddal a diplomás kommentelőkkel szemben. :D:D:D Örülnél te _bármilyen_ diplomának hülyegyerek :)

    VálaszTörlés
  139. sneider:

    A másfél év, amióta dolgozom hasznos volt. Így ha elkezdem a saját projektet, rögtön sokkal színvonalasabb lesz, mint annak előtte lett volna.

    VálaszTörlés
  140. Hét, sóder, ezt a mucsaröcsögei főiskolázást, meg hogy kinek mi fér a fejébe, azt tényleg nem kellett volna. Egyszerűen nem hangzik jól az OKJ-s prolipofádból, aki még egy nyelvet sem volt képes annyira elsajátítani, hogy letegyen egy szaros középfokú nyelvvizsgát. Plusz pistike-szintű php-ismeretekkel veri a mellét, hogy mekkora informatikus. Sneci, te milyen szempontokat alkalmazol a mindennapi munkádban? Mesélj, hadd tanuljunk a profitól!

    VálaszTörlés
  141. Megint elfelejted, milyen helyekre jártam több mint 5 évig. ELTE IK pl. Valamint hogy napi szinten használom a tudásom, így a folyton változó ügyféligények, valamint a szigorú formai követelmények szerint felépülő keretrendszerek mellett eleve nem lehet "pistike-szinten" megrekedve a tudásom.

    Egyébként, úgy látszik, a mucságaröcsögei főiskolával beletaláltam a közepébe. :DDD Ellenkező esetben cáfolnál.

    VálaszTörlés
  142. Sodi, Sodi... Kurva nagyra vagy az elbukott eltés tanár szakoddal meg a majdnem befejezett corvinusos büfé infóddal. Elárulok neked valamit: Ezek a szakok még Magyarországon sem számítanak top szaknak. Az elejtett kommentjeidből pedig egy valódi szakembernek egyértelmű, hogy a programozói tudásod igen csak szegényes. Az, hogy piti céges oldalakba fejlesztesz PHP-ban modulokat, nagyon messze van a szakma krémjétől.

    Egyébként meg te folyamatosan cáfolni próbálsz, ez azt jelenti, hogy általában "betalálunk a közepébe"? Vigyázz, mert megint magadat húzod csőbe :)

    VálaszTörlés
  143. Hehehe, ja, a szigorú formai követelmények szerint dolgozó profi programozók tényleg 5 ezer forintos kölcsönökre szorulnak, meg nem tudják kifizetni a BUSZJEGYüket. :D :D

    Sneci ha ilyen kibaszott profi és képzett vagy, nem érzed úgy, hogy alulfizetnek? :))

    VálaszTörlés
  144. recskás, hogy baszod az anyádat, megint nagy pofád van. egy lecsúszott senki vagy, aki olyan embereket fikáz, akik egy hét alatt többet keresnek, mint te két hónap alatt, életedben nem volt egy olyan csajod, akit nyilvánosan is fel lehet vállalni, anyád kegyelemkenyerét eszed egy pátyi sufniban és úgy takarítasz meg egy filléres kamerára, hogy nem buszjegyre költöd a zsebpénzedet. mindezt harminc felett és még gateshez hasonlítod magad? igazság szerint fogyatékos vagy és csak szerencsétlen anyádnak köszönheted, hogy még élsz. imádkozz, hogy sokáig éljen, mert ahogy kilép a játékból egy éven belül te is mész utána, te torzszülött.

    VálaszTörlés
  145. "Egyébként, úgy látszik, a mucságaröcsögei főiskolával beletaláltam a közepébe. :DDD Ellenkező esetben cáfolnál. "

    Sodi, te valamit nagyon félrenéztél. Te kezdtél el személyeskedve mucsaröcsögeizni, miközben a többiek vitát folytattak veled. Csak ugye te látatlanban általánosítod a vitapartnereidet, miközben itt mindenki ismeri a te végzettségedet, ami ugye az érettségi és néhány vécépapír.

    VálaszTörlés
  146. Miért lenne nyilvános egy párkapcsolat eleve? Smitpál se vallotta be, kivel csalja a b. nejét.... xD

    Nagypolgári, dzsentri, lenéző sznob attitűd "van érzékelve".... Ebbe 1* már bele buktak, lásd panelprolizás történet...

    Szerintem azért biztos megharagszanak, ha kimutatod, hogy lenézel valakit, még ha nyíltan nem is mutatják ennek jelét. És kimutatod, mertt testbeszéd + fogalmazás + hangsúlyozás stb. játszik, hazudni meg kevesen tudnak.

    VálaszTörlés
  147. Lüszi... te érted miről beszélsz?

    EGYÁLTALÁN MI A FRANCNAK VAGY ITT???!!!!
    TE MÉG TEXNÉL IS idegesítőbb vagy.

    VálaszTörlés
  148. Ekú azt mondják, legalább annyira fontos, mint az íkú. Tudom, hogy eq meg iq de így viccesebb. Meg különben is az az equalizer rövidítése.

    OKJ = szakma = vécépapír = tehát végsősoron mindenki vécépapírral rendelkezik csak, aki szakmunkás, vagy középfokon végzett szakmunkás- annak neve technikus??????????????

    Kommunikációból pl. minek diploma? Mérnök, orvos, tanár megértem, de az ilyen VALÓBAN lufi szakokat nagyon NEM.... miért léteznek? igazi élő emberek fizetnek érte?

    VálaszTörlés
  149. seggfej: ne okoskodj te kis szar fotelorákulum geci

    VálaszTörlés
  150. SF neked milyen szakmád van?

    VálaszTörlés
  151. Nem vitatkozok olyanokkal, akik folyton elfelejtik, mit írtam korábban. A skálázhatóságnál tessenek keresgélni.

    VálaszTörlés
  152. Neeem, ez nem okoskodás, csak hiperasszociatív vok. :)

    VálaszTörlés
  153. szarházi recskás! itt te vagy az, aki azt szeretné, ha mi elfelejtenénk, hogy miket írkáltál korábban. a mai napból eltel 6 munkaóra elég volt, hogy megszerkeszd az elveszett kutyás szórólapot?

    VálaszTörlés
  154. "csak hiperasszociatív vok. :)"

    két pofon után mire asszociálnál? :)
    :)
    :)
    :)

    VálaszTörlés
  155. Zsidó: SeggFej diplomás felszopó

    VálaszTörlés
  156. sneider: a sodik.atw-t nem akarod újraindítani?

    VálaszTörlés
  157. SoDI írta...
    Nem vitatkozok olyanokkal, akik folyton elfelejtik, mit írtam korábban. A skálázhatóságnál tessenek keresgélni.


    ki nem szarja le a hülyeségeidre alapuló skáládat?
    rajtad kívül úgy se érti senki. Inkább sorold már be az angol nyelvtudásodat egy 10es skálába ... oszt utána kérdezd már meg magadtól, hogy mé nem tudsz lerakni egy kibaszott nyelvvizsgát? a barátnőm 14 évesen rakta le németből!

    VálaszTörlés
  158. mandy: minek nyelvet tanulni mikor van egy csomó fordító program? olvasni is felesleges, arra való a szpíkbórd.

    VálaszTörlés
  159. már csak egy univerzális kerekesszék hiányzik a kis endi életéből. egy olyan szék ami egyben infúzió (minek enni, felesleges) wc (most azért felállni hogy szarjál? áá) és persze recskáztató gép.

    VálaszTörlés
  160. kef írta...
    mandy: minek nyelvet tanulni mikor van egy csomó fordító program? olvasni is felesleges, arra való a szpíkbórd.


    fordítóprogrammal próbáljon már lefordítani egy könyvet ... ehhhe ... de azonfelül olyan szarul fordít néha a google is, hogy csak röhögni lehet rajta ... jahh ... most emlékszek ... nem Sóder volt az, aki lefordított egy e-mailt magyarról angolra oszt boldogította vele service-managereket a youtube-nál?

    VálaszTörlés
  161. minek minden, egy minden, minden egy, minden mindegy :)

    Mandy : Egyszer majd lehetséges lesz az értelmes gépi fordítás, magyarra is, de 1előre halandzsa télleg. Pedig van itt egy 1959-es könyv, amiben beígérik 2000-re. A szovjet tudósok, a tudomány és technika hazájában... xD

    VálaszTörlés
  162. Csak hát közben megszűnt a Szovjetunió..

    VálaszTörlés
  163. Abban azért biztos vok, hogy felhasználták az ottani fejlesztéseket pl ehhez a google fordítóhoz is. Orosz oldalakat is elég jól fordít angolra ugyanis.

    VálaszTörlés
  164. Személy szerint kétlem, hogy valaha lehetséges lesz tökéletes, vagy legalább egy gyakorlott fordítóéval összevethető minőségű gépi fordítás.
    A gép nagyon jó abban, hogy előre megadott szintaktikai szabályok alapján szöveget transzformáljon, de az eredmény összevetésére a valósággal sajnos képtelen, illetve nem érzékeli a saját korlátait, szemben egy emberi fordítóval.

    VálaszTörlés
  165. Emberi szintű mesterséges intelligencia, ami ezt megoldja, az meg nem holnap lesz. Kurzweil se jósolja pár évtizedre előre SEM. Persze lehet, hogy pesszimista, és mégis lesz.

    VálaszTörlés
  166. http://www.kreuz.net/

    SoDI, te balfasz, tudnál németül, itt lehetne a helyed!

    VálaszTörlés
  167. Na akkor ezen megmutatom :

    http://translate.google.hu/translate?js=n&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.kreuz.net%2Farticle.13478.html

    Na ugye... :P

    1ébként a cikkben démonokként emlegetett entitások (de ezek nem is démonok amúgy, ezek mások) egyfajta glitch-ek a valóságban, természetességet tehát nem lehet számonkérni rajtuk. Project Camelot oldalon van bővebb info róluk, magyarul meg pl a Kárpáti Harsona-n.

    De a vízben, kajában levő nem odavaló hormonok, vegyszermaradványok miatt is lehet "eltérés"... Ha a békák nemi hormonaira hatott a szennyezett víz, akkor miért ne hatna az emberekéire is.

    VálaszTörlés
  168. szopjad a dzsagonom2011. július 6. 17:32

    Ez a mucságaröcsögei-s idézet instant mehetett volna a sodézetek vérprofizmus rovatába. Igazán jó lenne, ha lehetne újra idézeteket küldeni legalább, sneider.

    Amúgy zsodi, jól értem, arra vagy büszke, hogy öt évet elbukdácsolva egy egyetemen megszerezd a kreditjeid kétharmadát? Ezt komolyan gondolod? Felfogtad, hogy ezzel folyamatosan azt hangoztatod, hogy nem voltál képes elvégezni az egyetemet? Tényleg erre vered magad?

    VálaszTörlés
  169. Hazugság, hogy nem voltam képes elvégezni.
    A tandíjra fogyott el a pénz, mert jött a válság.

    VálaszTörlés
  170. Látom sodi próbál stílusosan és könnyedén alázni, de ez a humorérzék és a műveltség hiánya miatt nem megy neki...

    VálaszTörlés
  171. Nem végezted el, Sneci. Nincs róla papírod. Nincs nyelvvizsgád sem, ami feltétele a diplomának. Nem teljesítetted a követelményeket. Nem vagy diplomás. Nem vagy értelmiségi. Saját szavaid szerint egy szar proli vagy. A diplomás családod elsőgenerációs prolija :D

    VálaszTörlés
  172. Sodi, és a Coprvinussal mi van? Megvan az államvizsgád?

    VálaszTörlés
  173. "Egyébként, úgy látszik, a mucságaröcsögei főiskolával beletaláltam a közepébe. :DDD Ellenkező esetben cáfolnál."

    Lehet, hogy mi meg beletrafáltunk a soha-nem-volt államvizsgádba, meg a soha-nem-volt szakdolgozatodba? Ellenkező esetben cáfolnál egy szkennelt aláírással meg egy szakdolgozatcímmel :)

    VálaszTörlés
  174. Danyiil, ha egy telefonhívásra artikulátlan őrjöngésben tört ki, akkor most mit csinálhat? Addig töri a berendezést a szobájában, amíg meg nem fájdul a háta?

    VálaszTörlés
  175. Szerintem simán ráránt, hogy levezesse a feszültséget :)

    VálaszTörlés
  176. Oké, Sodi, fogadjuk el, hogy a válság elvitte a tandíjra valót (LOL). Akkor a tanárszakot miért nem végezted el? Tudod, az első diploma ingyen van - ha csak nem csúszol két félévnél többet...

    VálaszTörlés
  177. ezt kéne közvetítenie.

    ahogy itt küzd a trollokkal, aztán felhúzza magát és végül ahogy levezeti a feszültséget...

    VálaszTörlés
  178. műlégy:

    Ez milyen hülye kérdés már. A tanárszakon egyetlen félév 300 ezer forint felett van.

    VálaszTörlés
  179. Ja, hogy te ahhoz is hülye voltál, hogy államilag finanszírozott tanárszakra felvegyenek? Muhaha...

    VálaszTörlés
  180. Látod sodi látod.

    Kell neked tátott szájjal rohangálni a faszerdőben?

    VálaszTörlés
  181. Elég durva PONTHATÁROK vannak ám. Nem mindig voltak, többször nekiestek, hogy lehetőleg minél kevesebb ember tanuljon az állam ktségén - ez volt a cél. Aki emi NeM, tehát nem 4-5 sőt inkább 5 volt érettségin, ua. éves középsulis bizi, annak ezért nehéz a kapun belül kerülni.

    Mondjuk tanárnak minek, alig lesznek gyerekek + sok wsoook problémás gyerek lesz, demográfia, meg ilyenek.

    VálaszTörlés
  182. Pedig a tanárképzés színvonala eléggé a béka segge alatt van az országban, a ponthatárok sem túl magasak. Szerintem az egyik alapvető probléma, hogy az megy tanárnak (tisztelet az elhivatott kivételnek), aki minden másra alkalmatlan - lásd Sneci.

    Sneci, tényleg nem bírtál bejutni egy állami, nappali tanárszakra?

    VálaszTörlés
  183. SeggFej, köszi, hogy alátámasztod a következtetéseinket és megerősíted azt, amit a nagybátyád fia olyan hevesen próbál tagadni.

    Jóval nehezebb dolga lenne a snecológiának, ha te nem lennél itt.

    VálaszTörlés
  184. Azzal, hogy leírtam, a víz az nedves? :)

    Valamikor lehettek alacsonyabbak, épp erről vakerok. Bizony az állam irányítja, miből mennyi képződjön, ha valamiből sok képződik, felviszi a pont6árokat. Ésszerű így szabályozni ezt a rendszert, nem?

    VálaszTörlés
  185. tanárnak márcsak azé nehéz SoDI-nak, mert a gyerekek fél órát röhögnek rajta, mielött elkezdi az órát ... bazz ... belegondolni is rossz ...

    VálaszTörlés
  186. Sodi, ilyet te is csinálhatnál.

    http://www.nlcafe.hu/gasztro/20110630/uj-zelandon_az_almas-spermas_ital_a_meno/

    Almát lopsz a pátyi kertekből, a másik hozzávalót meg napi szinten többször is lecsapolod. Csak el kell adnod a kocsmákban.

    Persze azzal, hogy nem árulhatják el, hogy tőled származik. Sőt, így még nyílik esélyed is arra, hogy nő szjába kerüljön a spermád.

    VálaszTörlés
  187. Cicafiú, már megint mit hadoválsz össze? Nem tudom fejből a legutóbbi ponthatárokat, de a nyakamat teszem rá, hogy a tanárszakok ponthatárai lényegesen alacsonyabbak. Nem véletlen írják be a felvételizők utolsó helyre, hogy ha máshová nem megy, legalább oda. És nem véletlenül kerül oda (nagy átlagban) a leggyengébb emberanyag.

    Na, a sokszorosan terhelt kuzinodnak még oda sem sikerült bejutnia ezek szerint.

    VálaszTörlés
  188. szopjad a dzsagonom2011. július 6. 19:12

    Milyen durva ponthatárok, te pénisz? Én az egész középiskolát végigszívtam/buliztam/csajoztam, és max pontom lett.

    Szóval sodika ráadásul fizetős voltál. Hát az még zseniálisabb. Fizetősre bazdmeg olyanokat felvesznek, akiknek közük sincs az adott szakterülethez, gondolom egy szigorlatod sem sikerült, és elsőéves tárgyakat csináltál ötödévesként. Hármas megvolt matekból gimiben?

    VálaszTörlés
  189. szopjad a dzsagonom2011. július 6. 19:15

    Igazad van amúgy seggfej, minek is kellenek tanárok, demográfia meg ilyenek, szüntessük is meg az iskolát úgy ahogy van, az egész csak egy zsidó ármány, helyette mindenki tanulmányozza otthon balogbélát, hátha olyan szép elmebeteg transzvesztita fogyatékos lesz belőlük, mint te vagy a kuzinod.

    VálaszTörlés
  190. sf a köcsögöm2011. július 6. 19:18

    sodi nem magántanulóként érettségizett?

    VálaszTörlés
  191. Ajaj, moderálás-szagot érzek közeledni...

    VálaszTörlés
  192. "Szóval sodika ráadásul fizetős voltál."

    Nem voltam fizetős, csak elfogytak az állami féléveim a kertészeti Corvinus miatt, ahova párhuzamosan harmadik suliként iratkoztam be.

    VálaszTörlés
  193. "elfogytak az állami féléveim a kertészeti Corvinus miatt, ahova párhuzamosan harmadik suliként iratkoztam be"

    El lehetett volna ezt jobban is baszni?

    VálaszTörlés
  194. Eléggé beszűkült nyamvadt elcseszett duma. De tudod mit, menj cigányfaluba tanítani. Én uanis erre céloztam a demoval :)))))))))

    Én ismertem pár olyant, aki nem tudott leérettségizni, mert ő valóban azt csinálta, mint amit te összenagyképűsködsz. Konkrétan elsőben kibuktak, kb tornát kivéve mindenből. :) Ha-ha. xD

    VálaszTörlés
  195. lógeciről mindig ez jut eszembe, holott a gecinek semmi köze hozzá:

    www.2guys1horse.com

    VálaszTörlés
  196. Danyiil: Talán ha még mellé felvett volna egy negyedik szakot is, mondjuk gazdinfót... xd

    VálaszTörlés
  197. műlégy: Felvettem a gazdinfót. :)

    Így jártam a tanári szakpáromat (az alapján, hogy bizonyos feltételek teljesülése esetén egyszakos diploma is kiállítható mindkettőből) kettőnek számítva egyszerre négy egyetemi szakra.

    Danyil: "El lehetett volna ezt jobban is baszni?"

    Nem tudom, mindenesetre tény, hogy tanulmányi okból engem soha sehonnan nem rúgtak ki. Minden nehézségem mögött anyagi okok vannak és voltak.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.