Ha még nem láttad volna

2011. június 12., vasárnap

Szolgálati közlemény - moderálási elvek

Miután nem akarom, hogy ismét azzá váljon a blog, ami miatt annak idején abbahagytam minden Internetes publikálást, mostantól az alábbi egyszerű szabályt hozom.
  1. Tilos olyan témában megszólalni, ami nem kapcsolódik nagyon szorosan az aktuális bejegyzéshez.
  2. Ez alól az egyetlen kivétel, ha valaki feldolgozni való közéleti témát ajánl nekem, mint szerzőnek.
Egyéb szabály nincs.
Politikai véleményéért nem bannolok senkit.

Viszont az összes hozzászólást, ami megsérti az 1-es vagy a 2-es pontot, törlöm.

A blog első 5 bejegyzése alól az összes hozzászólást kitöröltem.

By SoDI

481 megjegyzés:

  1. Sodika, a trollok trollkodni akarnak. Ha nem hagyod őket, szerintem durvább módszerekkel próbálják majd megteremteni maguknak a lehetőséget. Ugye emlékszel még a fejlécben a fejed helyére tett faszra meg a vonatozó öregekre? :)

    VálaszTörlés
  2. A stílus mindegy, a stílusáért nem dobok ki senkit. Egyetlen megkötés, hogy mindig az aktuális bejegyzésről szóljon a beszélgetés. Pont.

    VálaszTörlés
  3. Sodi, lehet hogy most újat mondok, de itt csak a személyed érdekel bárkit is, a témáid SENKIT.

    VálaszTörlés
  4. miért áltatod magad azza, hogy bárkit is érdekel az aktuális bejegyzés/videó? kit érdekel egy jobbikos fasz, vagy egy hermánköcsög?

    VálaszTörlés
  5. Szöveges tartalom mikor lesz?

    VálaszTörlés
  6. Rólam akkor lehet beszélgetni, és csak olyan vonatkozásban, amennyire a bejegyzés éppen rólam szól. Lesznek ilyenek is.

    A Győzike-effekt is bejön majd néha, de csak néha. :)

    VálaszTörlés
  7. a trollkodás miatt hagytál abban minden internetes publikálást? korábban azt hazudtad, hogy a munka miatt, mert nincs rá időd.

    VálaszTörlés
  8. "A blog első 5 bejegyzése alól az összes hozzászólást kitöröltem."

    Sodi, olyan vagy mint a Fidesz-kormány, visszamenôleges hatályú intézkedéseket hozol.

    VálaszTörlés
  9. Orbánban is egyetlen dolog tetszik.
    A "nincs olyan, hogy nem lehet" hozzáállás. :D

    VálaszTörlés
  10. "Orbánban is egyetlen dolog tetszik.
    A "nincs olyan, hogy nem lehet" hozzáállás. :D "

    pechedre a trolljaid is így gondolkodnak. nagy küzdelem lesz ez , sneci. remélem felkészültél rá.

    VálaszTörlés
  11. Látom, Sodi, elvesztetted a magánéletedről (vagyis annak hiányáról) szóló vitát, és most ahelyett, hogy szembenéznél a szomorú valósággal, cenzúrázol. Ez elég gáz, aztán ne csodálkozz, ha ezt az oldaladat is feltörik.

    VálaszTörlés
  12. Majd akkor lehet a magánéletemről beszélni, ha épp arról írok.

    VálaszTörlés
  13. Sodi, a 11.50-es hszem miért törölted? A bejegyzésről szólt!

    VálaszTörlés
  14. "Ez alól az egyetlen kivétel, ha valaki feldolgozni való közéleti témát ajánl nekem, mint szerzőnek."

    Ez jó! Akkor ajánlanék máris egy témát: írj azokról a 30 éves, édesanyjuk zsebpénzéből, az ő házukban egyedül élő lusta, mihaszna, egyetemet elvégezni képtelen, buta, frusztrált férfiakról, akik kudarcaikat a zsidókra hárítják, magukat az élet császárainak gondolva, miközben gyakran hetekig nem mozdulnak ki a házból. Mivel manapság egyre gyakoribb ez a jelenség, ezért közéleti téma, így helye van itt a blogon.

    VálaszTörlés
  15. Sodi, kezdem érezni azt, hogy ezek ismét olyan szabályok lesznek, amiket mahad állítottál magadnak, de nem fogod tudni betartani őket...

    VálaszTörlés
  16. Károly Miki: A hamisított nick miatt.
    Te nem a Károly Miki vagy.

    VálaszTörlés
  17. c7102297: Kiröhögtük magunkat.

    VálaszTörlés
  18. be kell látnod sneci, hogy az első csatát elvesztetted, mert kiborítottak a kommentek.

    a következő csatavesztésed az lesz, amikor kb. 3 nap múlva be fogod látni, hogy a moderálás sokkal több energiádat elviszi, mint amennyit erre szánni akarsz.

    a további csatákat akkor fogod elveszíteni, amikor elkezdjük feltörögetni az oldalt.

    mégis mire számítottál, te balfasz?

    VálaszTörlés
  19. Azt nem tudom, hogy TI mire számítottatok. A múltkor is ugyanezért hagytam abba mindent. Azt hittétek, hogy másodszorra el fogom tűrni?

    VálaszTörlés
  20. ez az púpos! a polginak igaza van. jogi lépésekre lesz szükség. jelentsd fel a trollokat.

    VálaszTörlés
  21. Sodi, sodi, megint faszt akarsz a fejlécedbe? Az hogy fog mutatni a 'médiabirodalmadban'? Vagy ha a hírbohócot megtekinteni szándékozók számára a bejegyzéseid alatt a testszagod hűen leíró dal csendül fel?

    Biztos, hogy ezt akarod? Ha nem, szerintem felejtsd el ezt a szabályosdit. Vagy biztosíts egy megfelelő felületet azok számára, akik a KEF-jelenségre kíváncsiak, nem pedig Hermén Tibi bácsi hülyeségeire.

    VálaszTörlés
  22. Zorbán: Nyiss blogot rólam.
    Kirakom oldalsávba a linket, hogy "ellenségeim".
    Ez még okés.

    VálaszTörlés
  23. ugyan, pupi, te is jól tudod, hogy a lustaságod sokkal erősebb annál, hogy nyerjél a trollok ellen. eltarthat a csata 1 hétig is. lehet, hogy 1 hónapig is. de max. 2 hónap múlva kénytelen leszel belátni, hogy felesleges ellenünk küzdeni. erősebbek vagyunk nálad. hidd el, kényelmesebb lesz hagyni a trollkodást. órákat moderálással tölteni roppant kényelmetlen.

    VálaszTörlés
  24. Mi az, hogy a 'hamisított nick' miatt töröltél? Ezt a nicket én regisztráltam, a mai napon, a hozzászólás tőlem származik. Más Károly Miki nem írogat ide. Ha valaha volt egy druszám, aki történetesen a te köcsögöd volt, az pusztán a véletlennel való különös egybeesés.

    VálaszTörlés
  25. Sodi ajánlanék egy témát: Írjál Pünkösd ünnepéről. Mivel ma gondolom voltál templomban és a holnapi ünnepnapot is megtartod, ezért biztosan tele vagy élményekkel

    VálaszTörlés
  26. Mégis, mi az istenért lennénk mi az ellenségeid? Senki sem akar itt neked ártani SoDI. A rajongóid vagyunk. Az egész internetes és való világbeli lényed egy olyan szubkultúrát hozott létre, melyhez hasonló kevés van a magyar interneten. Az első blogkönyv, amit értelme lenne kiadni az a te régi blogod lenne KOMMENTEKKEL, plusz hozzácsapva a sodika.atw.hu.

    Meglepődnél, ha tudnád kik is írogatnak ide.

    VálaszTörlés
  27. sneci, ebből megint rinyálás lesz. ha tovább feszíted a húrt, előkerülnek az irl akciók, és nagyon ideges leszel amikor dolgoznod kéne, de valami trollkodós hülyeség miatt kénytelen vagy kimozdulni otthonról.

    bárhogy is szeretném, én nem tudom visszatartani ezeket a vicces kedvű trollokat. a fantáziájuk pedig sokkal kiterjedtebb, mint te azt gondolnád.

    tudom, nem erősséged a gondolkodás, de talán mérlegelj mielőtt rossz döntést hozol, mert a szellemet nem lehet majd visszatuszkolni a palackba ha egyszer kiszabadul.

    VálaszTörlés
  28. Sodika, emlékszel még, hogy a legutóbbi két blogod milyen rövid életű volt? Azt akarod, hogy ennek is gyorsan vége legyen, mert nem tudod elfogadni, hogy a Hatalommal van dolgod?

    VálaszTörlés
  29. Na, ezt akartad, Sodi? :DDD Durvul a trollkodás, moderálhatsz egész éjjel :)

    VálaszTörlés
  30. Az elmebeteg pszichopaták - akik az év 365 napján vígan hahotáznak az orbáni féregpatkány júdásfaj elmebeteg tömeggyilkos-gyerektömeggyilkos népírtó államfasiszta apartheid bűnözők ámokfutásain - beröfögéseit minden további nélkül törölni, ellenük elrendelt előállítás, házkutatás bizonyítékok elkobzása feltétlen szükséges, továbbá a keresztyénüldöző orbánféreg (orbángáspár elmebeteg apád) ellen a törvény minden szigorával fellépni.

    Üdvözlettel: Molnár F. Árpád "ELI" paramount of echelon witnesses, keresztyén emberjogvédő, az Amnesty International (mikor mozdul már meg végre) tagja, világszintő echelon tanú, eleve elrendelt próféta

    VálaszTörlés
  31. Sodi, a blogspot-profilodban ez az Annober egészségbiztosítási honlap micsoda? Ez az egyik referenciád a portfóliódból? :D

    VálaszTörlés
  32. Danyiil: Az még egy 2008-as (bőven egyetemista voltam még) projektem, amikor kértek tőlem SEO-t, és meg blogokkal oldottam meg. :D

    VálaszTörlés
  33. megállapíthatjuk, hogy első körben sikerült nagyon sok információt összegyűjtenünk a további trollkodáshoz.

    VálaszTörlés
  34. Károly Miki:

    Nem nyitok vitát.
    A trollos nicknevek mostantól törlődnek.

    VálaszTörlés
  35. A jóízlés és a hozzáértés csúcsa, hogy blogspotokat gyártasz :) Ja, bőven egyetemista voltál, csak szakdolgozatod, államvizsgád és diplomád nincs :D

    VálaszTörlés
  36. szeretnénk újabb információkhoz jutni az államvizsgádról, szakdolgozatodról. nem írnál erről egy bejegyzést? végre beszkennelhetnéd a szakdolgozatot ahogy régebben ígérted.

    VálaszTörlés
  37. Minek beszkennelni? Ha megírta, nyilván megvan doc vagy pdf formátumban a gépén. Kikeresni a vinyóról és belinkelni. Ennyi.

    VálaszTörlés
  38. sneci, nem értem ezt a moderálást abból a szempontból sem, hogy ez itt egy technikai próba. ha csak próba, akkor nem mindegy, hogy miről szólnak a kommentek? úgyis lesz egy végleges oldal, ott majd ráérsz moderálni. minek kapkodsz? ez egy folyamat.

    VálaszTörlés
  39. Danyil: Jó, ebben tényleg igazad lehet, egy magyar közéleti blog valóban jobb helyen van a blog.hu-n.

    Objektíven akarok tudósítani, a közvetlen ízes zsidózást mellőzöm (helyette az új fegyverem általában a maró cinizmus lesz, mert az jobban éget, és elegánsabb), így akár még ott is megtűrhetnek.

    VálaszTörlés
  40. Danyiil: Bruhaha. Nagyon vicces vagy.

    VálaszTörlés
  41. sneci, várjuk a szakdogadát pdf-ben vagy doc-ban. nem kell ide, jó lesz egy fájlfeltöltő oldalra, és szúrd be a linket. gondolom nem akarsz hazugságban élni.

    VálaszTörlés
  42. Pfff... szóval lesz még egy blog.hu-s állomás is a végleges honlap előtt? :S Vagy már nincs is tervben a saját oldal?

    VálaszTörlés
  43. Sodi egyébként adok egy tippet ahhoz hogy sikeres legyen az oldal. Ezt téma javaslatnak is veheted, így nem kell kisoderálni: Kell valami ütős anyag, amire az emberek felkapják a fejüket. Ártánynak ilyen volt pl a Fekete Pákós videója. Egy beszédképtelen naplopó Hermán Péter és egy olyan sajtótájékoztató videója, amit bárhol máshol megnézhetek, nem fogja idevonzani a látogatókat. A legjobb esélyed ütős anyagra Ártánnyal kapcsolatban van. A helyedben én napestig provokálnám, hívogatnám, keresném hátha eldurran az agya és olyat csinál amiből össze tudsz rakni valami keményet.

    VálaszTörlés
  44. SoDI állítása, miszerint 'bőven egyetemista volt' teljességgel megállja a helyét, hiszen már régen nincs jogviszonya egyik intézménnyel sem, 4 passzív félév után bizony kirúgták, mint a cirmost... khhm khhm

    VálaszTörlés
  45. ismeretlenjoakaro:

    Létezik ám a Tomcaten kívüli világegyetem is, de monomániás fasz. :D

    Danyiil:

    Ahelyett, hogy örülnél, hogy az építő kritikákat még tőletek is elfogadom.

    VálaszTörlés
  46. SoDI, én rohadtul nem egy blog.hu-s oldalra gondoltam, ezt csak te képzelted bele. Végre leprogramozhatnál egy saját honlapot, ahogy évek óta tervezed, dehát ahhoz túl lusta vagy. Szerintem a blog.hu-ról kivágnak a francba téged :)

    VálaszTörlés
  47. Tomcatet csak azért mondtam mert vele van a legnagyobb esélyed. Tőlem készíthetsz videót arról is hogyan keféled meg a magyar szépségkirálynőt vagy készíthetsz exkluzív interjút Orbán Viktorral, de valljuk be ezeknek elég kicsi a valószínűsége. A te ugródeszkád a rivaldafénybe Ártány lehet, vagy képes vagy ezt kihasználni vagy nem.

    VálaszTörlés
  48. Sodi, találtam egy neked való terméket, szerintem tudni fogod, mire használd. http://www.youtube.com/watch?v=xbsSeVr5NSI

    VálaszTörlés
  49. Danyiil:

    Nem, szerintem ok nélkül még onnan sem.

    VálaszTörlés
  50. Egyébként Tomcat mostanában nem nagyon tesz egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat. Enélkül viszont nincs mit feldolgozni vele kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  51. Nincs mit feldolgozni? Zajlanak körülötte az események, neked csak ott kellene lenni, vagy legalább megírni a véleményedet, mint régen. Csak épp be vagy szarva tőle és mindenféle kifogásokat keresel.

    VálaszTörlés
  52. "Orbánban is egyetlen dolog tetszik.
    A "nincs olyan, hogy nem lehet" hozzáállás. :D "

    Bármelyik elmegyógyintézetben találsz egy napóleont hasonló hozzáállással :D

    VálaszTörlés
  53. Gondolom Hajdú Péter is azért hívta meg a Frizbibe mert nem történik körülötte semmi. A Frizbi pedig mint tudjuk messze elmarad a sodiblog mögött minden tekintetben.

    VálaszTörlés
  54. Holmi "saját magának mond ellen"-féle ellentmondások nélkül unalmas, hiába zajlik körülötte az élet. Megnézem a Hajdú Péternél és kész. :)

    VálaszTörlés
  55. Sóder, figyelj.

    A trollok tudják a pátyi lakcímedet.
    Van kontaktjuk Tomcat felé.

    Te pedig moderálsz.

    Kapisgálod? :)

    VálaszTörlés
  56. A trollodásotokat moderálom.

    VálaszTörlés
  57. te hülye vagy sodika. a novák elleni polgári perről is eldöntötted, hogy nem fog történni semmi, pedig csak fostál odamenni. aztán pofánvágták ártányt, és most meg azt írod, hogy nincs mit feldolgozni vele kapcsolatban. most is beígértek neki egy verést, te meg balfasz vagy, és nem gyűjtöd az infót, hanem előre eldöntötted, hogy nem is történt semmi, és egyébként is neki van igaza. balfasz vagy, szokás szerint, és még hazudozol is. szerintem a büntetőügyre sem fogsz elmenni, annyira fosol tőle.

    VálaszTörlés
  58. Kicsit le vagy maradva. Attól a TC-nek beszóló félanalfabétától, aki a mondatvégi írásjelek elé is szóközt rak, még a Gárda főkapitánya is elhatárolódik. :D

    VálaszTörlés
  59. Sodi, miért fosol ennyire Tomcattől? Hiszen amikor lefejelt, akkor sem sikerült megvernie. Hangos "jajajajajajjj!" ajvékolás és zacskócsörgés kíséretében visszatámadtál, és... győztél is, Sodika, vagy csak döntetlenre hoztad? Hogy is volt?

    Szóval nincs mit félned tőle, ott van veled Kántor, meg a kardiogépeken edzett izmaid.

    VálaszTörlés
  60. "Attól a TC-nek beszóló félanalfabétától, aki a mondatvégi írásjelek elé is szóközt rak"

    Again mine the access
    Caucescu
    qui prodest?
    abszolútum

    stb. :D

    Te félanalfabéta :D

    VálaszTörlés
  61. Fosik a nénikéd.

    Majd ha esetleg valami új személyt (vagy régi személyt új módon) TÉNYLEG aljas módon betámad a nemzeti radikálisok közül, visszatérek a témára, és foglalkozni fogok vele újra. Most viszont éppen nem látok ilyesmit.

    Egy ügyvéd teljesítményének bírósági tárgyaláson való becsmérlése nem ez a kategória. Az ügyvédek ugyanis erre vannak kitalálva. :D

    VálaszTörlés
  62. buta vagy sneci. azért határolódott el inárcsi, hogy a gárdához ne fűződjön bűncselekmény ha ártányt megverik a gárdisták. nekem több infóm van az ügyről, mint neked, pedig te vagy a nemezet krónikása (muhaha). pl. konkrétan tudom, hogy mi hangzott le, mikor, milyen körülmények között, és mi volt ártány motivációja ezzel. ezen kívül ártányról olyan adatokat kértek valakik valakiktől, amiből legalábbis következtetni lehet, hogy mi készülődik. ha nem is verik el, de lesz egy nehéz beszélgetése valakikkel. úgyhogy te vagy nagyon-nagyon lemaradva.

    VálaszTörlés
  63. "Studt Gábor" :D

    VálaszTörlés
  64. Ezeket te kitalálod szerintem.

    VálaszTörlés
  65. " "Studt Gábor" :D

    Máris javítottam.

    VálaszTörlés
  66. Kedves Sodi és Snecológus Páholytagok!

    Felhívnám mindannyiótok figyelmét arra, hogy Sodi azt csinál, amit akar. Bármennyire nevettek, ha ő az anyjával akar lakni, és oda akarja neki adni a fizetése egy fix részét, ő odaadja.

    Most hozzád fordulok, Sodi, ezen a szent órán. Minden hozzászólásom paródiarovat! Továbbá valljuk be, egy dologhoz biztosan értesz: az íráshoz és az állóvíz felkavarásához. Mindannyian emlékszünk kimunkált, alapos, logikailag megkérdőjelezhetetlen cikkeidre a freeblogos blogodon, amit gyakorlatilag a teljes nemzeti oldal, de még az ellenség, Tóta Démon, sőt, Gyurcsány Ferenc is elismert annak idején, amikor kvázi idéztek tőled, amikor a híres-hírhedt montázst lobogtatták a tévében. Sodi, egy biztos: írni tudsz, de hülyeségekre aprózod el az idődet. A kamerázgatás önmagában kevés, de emlékezz vissza, amikor a zsidó tanár úrról, a lakásmaffiás ügyedről, a pereidről és önmagad feddhetetlenségéről írtál mindenkit padlóra küldő cikkeket! És közben meg-megjelent egy-egy video is, ott semmi nem számított. Ezért és csak ezért volt olvasottságod, mert egy szokatlan, meghökkentő és lehengerlő intellektuális produktum volt a blogod a blogoszférában, és ezt az egyet mindenkinek el kell ismernie. Ha van teljesítmény, akkor mit számít, hogy nézel ki, vagy hogyan élsz? Akkoriban nem röhögött rajtad senki, hisz olyasmit tettél le az asztalra, amit sokan megirigyeltek volna tőled. Egy jól összeszedett, szerkesztett, rendszeresen frissülő blogod volt. És igen, ment a diskurzus mindenről a kommentek között, még olykor a személyedről is. De micsoda pezsgő diskurzus volt, micsoda megzabolázását vitted végbe a tömegeknek és indulatoknak!

    Sodi! Hagyd a fenébe a bizonyítási kényszert, és térj vissza ahhoz az egyszerű, de sikeres tevékenységhez, amihez a legjobban értesz, és amiben előnyöd van minden bloggerhez képest: írj. Írj. Írj. Csak erre biztatnálak. A legjobban akkor ment a blogod, szerintem talán még az életed is. Tényező voltál. Én mindenki mástól elhatárolódom, és szeretettel szóltam hozzád.

    Üdvözlettel:
    Bentli

    VálaszTörlés
  67. "Egy ügyvéd teljesítményének bírósági tárgyaláson való becsmérlése nem ez a kategória. Az ügyvédek ugyanis erre vannak kitalálva."

    a tárgyaláson?:)) és honnan tudod, hogy a tárgyaláson hangzott el olyasmi? nem honnan gondolod, hanem honnan tudod. ismered a tudni szó jelentését? te megint csak meséket gyártasz, és megpróbálod azokat valóságként értelmezni, ahelyett, hogy utána járnál a tényeknek.

    ha szemtől szemben találkoznál ártánnyal az utcán, azt hiszem tele lene a gatyesz, fosodi. hagyjuk ezt. mindent elmond rólad, hogy egy szar tüntetésre mentél a polgári tárgyalás helyett.

    VálaszTörlés
  68. Hosszú szöveget szerkeszteni sok idő.
    Írni majd helyszíni beszámolókat fogok.
    Itt vagyok a peren és XY ezt meg azt mondja.

    VálaszTörlés
  69. informátor:

    Arra mentem, amihez nem kell hajnalban felkelni. :)

    VálaszTörlés
  70. Nem találom ki, balfasz. Az again mine the access-t a youtube-nak írtad, miután feltörték az accountodat. Caucescu - itt azzal védekeztél, hogy te mindent kiejtés szerint írsz és kész. Az abszolútumot az abszolutórium helyett használtad, a qui prodestet meg a cui prodest helyett, mert fingod nincs a latinról, műveltséged nulla.

    Egyébként vicces, hogy pont te félanalfabétázol, mikor bevallottan hülyeségnek tartod az olvasást és még a kommenteket is speakboard makogja el neked :D Te csíra :D

    VálaszTörlés
  71. Egyébként meg nyilván a tárgyaláson történt.
    A folyosón mi a faszért szólt volna be egy ügyvédnek? Ennek semmi értelme.

    VálaszTörlés
  72. szerinted kitalálom. szerintem meg tudom mi volt az a 4 szó ami elhangzott, csak nem árulom el, mert akkor kiderülhetne, hogy kitől tudom, és az informátoromat nem akarom kiadni, mert nekem aranyat ér, főleg ha ártányt szopatni akarom. márpedig az ártányszopatás kellemes elfoglaltság, főleg ha látod, hogy nyilvánosan nyüszít.

    VálaszTörlés
  73. "Arra mentem, amihez nem kell hajnalban felkelni."

    Pedig az volt az egyik legjobb videód, amin hajnalban elkommandóztok Pálmarcsival valami börzére. Tán többet kéne kimozdulni.

    VálaszTörlés
  74. Sodi!

    Kérlek, emeld tekinteted az Index címlapjára. Az Indexet sokan olvassák, nem csak zsidók. Nem béna emberek készítik a tömegek ízlésének. Hogy akarsz hatást többszörözni, ha olyan perekről tudósítgatol, ami a kutyát nem érdekli, ha meg igen, akkor ott lesz nyolc tökös újságíró?

    Sodi, tekintsd meg az Index címlapját. Van egy box a jobb szélén. Neked. A blogok. Mit gondolsz, miért nincs ott egy olyan blog MINDEN NAP, hogy Sodika? Lehetne. Csak rajtad múlik, hogy gondolkodsz magadról. Mint egy sikertelen kezdő blogger, aki wordpress és blogspot blogokat csinálgat? Vagy egy sikeres, profi közíró, aki közvetlenül Kumin és Törökgábor alatt jelenik meg, és olvasottabb, mint a Zolivagyok blog? Sodi, a fenébe is!

    Nézd, most az egyszer adok neked egy tippet. Olyan tippet, amit meg fogsz köszönni, ha megérted a lényegét. Molnár F. és te keressétek fel TBG-t az indexnél, hogy rajzoljon és rakjon össze nektek egy közös blogmagazint. Egy saját hírportált. Ketten csak képesek lesztek minden nap hozni valami témát. Akkor aztán írhatsz is, videozhatsz is. Ha más nincs, akkor beszélgettek egyet a kamerák előtt MFÁ-dal. Hipp-hopp ismerni fognak, néznek majd nagyokat. Régóta gondolkodtam ezen, és most megosztottam veled.

    Üdv, Bentli

    VálaszTörlés
  75. Majd akkor leszek ott, ha akkor történik valami érdekes, amikor csak az én kamerám van jelen. Vagy olyan dokumentumot rakok ki, ami csak nekem van, de mégis közérdekű. Vagy valami ilyesmi.

    Nyugi, minden idő kérdése.

    VálaszTörlés
  76. ja, nyilván úgy történt ahogy te gondolod, mert te annyira okos vagy, hogy amire te nem gondolsz, az egyszerűen nem létezik.:)

    mindig jót röhögök rajtad, amikor nyilvánvaló jelét adod a balfaszságodnak. most pont nem szopatlak, de ha akarnálak, akkor most is nagyon könnyen meg tudnám tenni. ahogy már meg is tettem többször.

    VálaszTörlés
  77. Jó. Én csupán türelmes vagyok.
    Idővel minden kiderül.

    VálaszTörlés
  78. Egy pillanat, egy pillanat...

    Mi van akkor, ha nem is hangzott el az égvilágon semmi, csak ti kavarjátok a szart, és ezért rágott be a Gárda TC-re?

    Ha anno még engem is képesek voltatok megvezetni (ami valóban kimagasló teljesítmény volt, tekintve, hogy mennyire elképesztő szinten immunis vagyok minden hasonló kísérletre), akkor az ilyen gárdás jogi összekötő-féle fazonokat pláne meg tudhatjátok vezetni.

    Bár mondjuk ebben az esetben az ügyvédnő közölte volna velük, hogy nem volt semmi, nem kell rinyálni.

    Hümmm-hümm....

    VálaszTörlés
  79. Bentlakásos Intézmény: Ez meg hogy jön ide? :)

    VálaszTörlés
  80. Sodi,

    kérlek szépen, tisztelettel kérlek, ne beszélj többes számban. Jómagam orthodox snecológus vagyok, a függetlenül működő Snecológia Theoretikus Nagypáholyának tagja, és semmi közöm az akcionista Ártányológus Páholyhoz. Én szeretem, amit csinálsz, még ha nevetni járok is ide, meg azért, hogy veled beszélgessek. Soha nem ártottam neked, nem is szeretnék. Kérlek szépen, ne kezelj együtt minden más hozzászólóval.

    A lábméreted azért kell, mert ha véletlenül ugyanakkora a lábunk, akkor mostantól szégyen szemre inkább nem vetem le a cipőm a zsinagóga bejáratánál.

    Üdv, Bentli

    VálaszTörlés
  81. kimagasló teljesítmény téged megszopatni?:)

    látod, most elkezted írni a nagyon okosnak hitt okfejtésedet, és mire a végére értél, rájöttél, hogy valószínűleg hülyeség. na jó, nem jöttél rá, mert még most is adsz neki esélyt, de legelaább elbizonytalanodtál. amikor megszopattunk, akkor nem jutottál el eddig a pontig a folyamatban.

    ártánynak egy nagyságrenddel több esze van nálad, de még őt is többször nagyon durván megszopattuk.

    egyáltalán nem nagy szellemi kihívás téged vagy ártányt megszopatni. mert mindkettőtökre jellemző az a tulajdonság ami könnyűvé teszi a feladatot, hogy úgy vagytok hülyék, hogy közben nagyon okosnak hiszitek magatokat.

    az ártányszopatás egyébként mostanában más síkon történik, nem a nyilvánosság előtt.

    VálaszTörlés
  82. Hol itt az ellentmondás? A "nem a nyilvánosság előtt"-be pont belefér, amit írtam.

    VálaszTörlés
  83. De mondjuk ha nem szemtől szembe ment az ügyvédnőnek a rágalom, hanem a háta mögött, akkor már mégis csak felmerülhet a kérdés, amire az előbb utaltam.

    Na jó, mindegy. Akárhogy van, leszarom, de nagyon magasról. :D

    VálaszTörlés
  84. még hozzátenném, hogy az ártányszopatás mostanában olyan szövetségi rendszerekre tett szert, hogy te magad is nagyon csodálkoznál. korábban a tudtukon kívül használtuk ezeket az elemeket, de most szövetséget kötöttünk velük, és ez az eredményekben is meg fog látszódni.

    ez téged annyiban érint, hogy nem vagy célpontja a szopatásnak. a szolgálat energiái le vannak kötne, rád most nem jut erőforrás.

    VálaszTörlés
  85. "az ártányszopatás egyébként mostanában más síkon történik, nem a nyilvánosság előtt."

    Csak nem behajtotta rajta az APEH a Bt-je tartozását?

    VálaszTörlés
  86. Informátor: Azért próbáljatok Sodikára is energiát fordítani, sokak szerint Tc szopatása meg sem közelíti Sodi szopatását viccességben.

    VálaszTörlés
  87. ne legyél már ennyire ostoba, sneci. az ügyvédnő 1 perc alatt tisztázná a helyzetet ha nem volna valóságalapja. ártány elmebeteg módon viselkedett a nővel, és nagyon be vannak rá pipulva egyesek. egyébként tudod miért durva az egész? mert az ügyvédnő még ártány érdekében is ellátott jogsegélyszolgálatot, és (ingyen) képviselte a rendőrségen évekkel korábban, amikor ártányt bevitték. a korábbi tárgyaláson pedig ártány ott jópofizott az ügyvédnővel a folyosón, még össze is tegeződtek, amikor közösen felemlegették ezt a korábbi képviseletet. na most már össze tudod rakni?

    VálaszTörlés
  88. Jó, és?

    Gaudi szintén védte Tomcatet, aztán a székesfehérvári tanúskodása alkalmával kis híján besorolt a saját esküdt ellenségei közé még személy szerint engem is, csak mert futó gondolatként felmerült, hogy esetleg TC-vel közös járműben fogok leutazni a kamerámmal a helyszínre. :D

    VálaszTörlés
  89. lókupec: most speciel nem erre gondoltam, de amit említettél, az egy felettébb vicces történet, mert természetesen erről is vannak infóim. ártánynak nem véletlenül kellett pákó pénze olyan nagyon. sajnos az adótitok nehezen megkerülhető dolog, és a szolgálatnak a jövőben erősítenie kell ebbe az irányba, de annyit azért tudunk, hogy ártány cipőjében kavics van, ami nyomja a lábát.

    VálaszTörlés
  90. sneci, maradjunk annyiban, hogy korlátolt a gondolkodásod, kicsi az empatikus képességed, kevés az infód, és ezért nem tudod megérteni, hogy mi a helyzet. legalább annyit azért érzékelhetnél az ügyben, hogy a radikális oldalon milyen ügyek miatt szoktak felcsapni az érzelmek. a becsület mond valamit?

    VálaszTörlés
  91. Ugye a történet vége - mint anno a blogon is megírtam - annyi volt, hogy Gonda észbe kapott, hogy "jaaa, ő a tanú??", mert addig tényleg nem tudta, és ezután őt visszamondta. :D

    VálaszTörlés
  92. danyil: azok, akik ezt mondják, nem ismernek minden szopatást amit ártánnyal csináltunk. persze, pl. vicces bezáratni sneci blogját, de azért az még viccesebb, amikor mi szerkesztjük a kurucon ártány dossziéját, vagy megiratunk vele egy posztot a buzigyáron, amit aztán kénytelen levenni, mert rájön, hogy hülyére vettük. de már nem ezeken a szinteken dolgozunk, inkább olyan ügyeket támogatunk, amiből ártánynak komoly (pl. anyagi) problémái lesznek. nagyon elszemtelenedett az utóbbi időben, ezért nagyobbakat kell ütni rajta. ha még sokáig pattog, akkor a buzihírt is elbukja.

    VálaszTörlés
  93. Becsületét sérti? De hát ez egy ügyvéd!
    Az ellenfél ügyvédje!

    Úgy értem, anno a Szetey-montázsnál is azzal hívott fel egy ismerős (ismert, de ma már nem aktív politikus), hogy nem érzem-e úgy, hogy tényleg megsértettem őt emberségében.

    Szó szerint nem is értettem a kérdést. Ez egy politikában otthonosan mozgó diplomás ember, miként kérdezhet tőlem mégis mindenféle logikát ilyen súlyos szinten nélkülöző dolgot? Ráadásul akként, hogy átjön a hangján: nem viccel. Már hogy a fenébe érezném így? Milyen hülye gondolat már ez.
    Ez egy ÁLLAMTITKÁR, a francba is. Nem a magánembert céloztam meg, hanem az államtitkárt!

    Na mindegy, tényleg fogalmam sincs, miként lehet berágni egy ügyvéd számára egy konkrét ügy kapcsán címzett szimpla beszóláson. Egyszerűen szó szerint el nem tudom képzelni, pedig gazdag a fantáziám.

    VálaszTörlés
  94. sodika: a molnár balázs elleni tanúskodás ártány egyik legnagyobb ballépése volt. talán ha nem megy neki ennyire a kurucosoknak, hogy beköpi őket a bíróságon, és még be is pereli őket, akkor megúszta volna. de így még sokáig fogják ütni. ártány annyira ostoba, szinte kéri, hogy szopassák. egyszerűen nem tudja felmérni az erőviszonykat. azért, mert korábban elbánt egy-két gyengébb célponttal, még nem biztos, hogy mindenkit érdemes célba vennie aki nem tetszik neki. durvákat fog koppanni a jövőben. csak amiről én tudok, az milliókat fog jelenteni neki mínuszban.

    VálaszTörlés
  95. sneci, mondom, kicsi az empatikus képességed. pedig elég sok támpontot adtam. egyébként szerintem nem is az ügyvédnő rágott be, hanem csak elmesélte mi történt vele. és azok, akikért sokat tett, úgy érezték, mintha őket bántották volna ezekkel a szavakkal. és lehet, hogy az is közrejátszott, hogy ártányt egyébként is elég sokan utálják.

    VálaszTörlés
  96. egyébként rémesen buta vagy, sneci. de tényleg. miért gondolod azt, hogy a perbeli ellenfeleknek agyagba kell döngölni egymás személyét? láttál már ítéleti indokolást? ha igen, melyikben volt benne, hogy az egyik fél azért nyert, mert ügyesen taposott a másik becsületébe, és jól meg tudta sérteni a másik személyét? az egy buta, szűk látókörű vélemény, hogy a peres feleknek, vagy azok ügyvédjeinek, vagy az ügyvédnek az ellenféllel rosszban kell lenni, és sértegetni kell a tárgyaláson, vagy azt követően. ilyet csak azok gondolnak, akiknek alacsony az érzelmi intelligenciájuk, és emellett még buták is.

    VálaszTörlés
  97. Én a Krokotól tanulok.
    Sok-sok mmiliót nyert már, és szinte sose veszít.

    Ő csinálja mindig azt, hogy bizonygatja a per közben szóban és írásban egyaránt, a másik fél vagy annak az ügyvédje mennyire dilettáns. :D

    VálaszTörlés
  98. Az ügyvédnős történet egyébként nagyon zavaros.
    Nem akarok belefolyni, mert ezer variáció lehetséges.

    VálaszTörlés
  99. azt olvastad krokó ítéleteinek indokolásában, hogy azért nyert, mert bebizonyította, hogy dilettáns az ellenfele ügyvédje? nem ezt kell bizonyítani a perben, de kérdezd meg anyádat, ha nekem nem hiszel.

    egyébként krokótól aztán érdemes tanulni...nézz csak rá az életére. lehet, hogy milliókat nyert, és mire ment vele? ki akarna egy olyan boldogtalan, őrült életet, mint az övé? ne pszichopatáktól tanulj, sneci.

    VálaszTörlés
  100. Nem azt mondtam, hogy ez lenne az oka bárminek is, hanem csupán azt, hogy az igazán élvezetes és édes pernyerés az úgy néz ki, hogy közben szanaszét-trollkodtad az ellenfelet. :D

    VálaszTörlés
  101. Kroko elmesélte, miként jutott el idáig. Még 15 éve egy Népszabadság elleni perében előadta magát az ügyvéd, hogy mennyire felszínes és hozzá nem értő a Kroko. Na akkor hazament azzal, hogy "na a kurva anyátok ám", elkezdett utánaolvasni a dolognak, és nemsokára sorra nyert mindent, így ma már általában alappal tudja elmondani az ominózus mondatot mindenkinek, még a szakembereknek is. :))

    VálaszTörlés
  102. informátor: Jól gondolom, hogy a Bombahírrel szart se keres, viszont az adóhatóság számára ezen cégén keresztül "szem elôtt van", ergo sanszos, hogy a korábbi adóhátralékai miatt elveszik tôle a játékát, ha nem kezd el sürgôsen csengetni? Ez pedig azt jelentené, hogy elmehetne újra bérrabszolgának a tisztelt vállalkozó úr.

    VálaszTörlés
  103. Milyen cég? Neked még mindig nem tűnt fel, hogy semmiféle Bombahír Egyesület nem létezik a bejegyzett szervezetek között? :)

    VálaszTörlés
  104. Az orbániáda által világrekord szinten üldözött, a világ legbetiltottabb médiája Akik ellen 100% D-notice-t rendelt orbánféreg és bűnbandája pintérmoslék sándor, szívesen nyilatkozna SoDI blogján egy 66 másodperces videóinterjúban amelyben megemlítenénk többek között, hogy andy vajna mindent megtesz a filmjeink eltitkolása - holott általános közvélekedés szerint is Pulitzer díjat érdemelnének - és Mr. Steven Spielberg lejáratása és a Super 8 film eltitkolása érdekében.

    Üdvözlettel: Molnár F. Árpád, a világ első számú echelon tanúja

    VálaszTörlés
  105. Sodi, kávézókritika lesz? Simán megcsinálhatnád, amikor egyik helyszínről mész a másikra, mondjuk egy perről egy tüntetésre. Beugrasz egy kávéra és videóra mondod, hogy mik a benyomásaid a helyről. Egy videóval több, plusz színesíti a palettát.

    Középtávon esetleg szponzorokat is nyerhetnél így, hiszen ki akarja, hogy leszólják a kávézóját.

    VálaszTörlés
  106. Te Sodmány. Mi a helyzet a Hermán Péteres üggyel? Vissza fogják nyerni a rendőrök tőled majd a peren, ami pénzt a BM adott neked?

    VálaszTörlés
  107. Tisztelt lakosság!

    A falu becsülete forog kockán!!!

    VálaszTörlés
  108. Sodi és az ő példaképe...
    Legjobb úton haladsz afelé, hogy 50+ évesen elérd Krokó szintjét. Mínusz a diploma meg a csaj.

    VálaszTörlés
  109. Plusz egy tolószék.

    VálaszTörlés
  110. Sodi, mennyi pénzzel tartozol az egyetem(ek)nek?

    VálaszTörlés
  111. egy örökzöld: http://www.youtube.com/watch?v=iq4E4F0En1k

    VálaszTörlés
  112. Sodi szereljed már meg az órát! Látom ebből is az lesz mint annó a számozott kommentekkel volt.

    VálaszTörlés
  113. lókupec: nem. úgy gondoltam, hogy szolgálatnak még arra is van egy vicces terve, hogy hogyan menjen neki a bombahírnek. az adóhatóságnál valóban szem előtt, vagy inkább fekete listán van ártány, de a korábbi ügyei miatt.

    VálaszTörlés
  114. "Milyen cég?"

    Azt gondolnám, hogy cég nélkül nem lehet legálisan vállalkozást üzemeltetni. Persze nem vagyok tisztában Polgár úr kreatív adócsalási technikáival. Akkor viszont nem értem, miért kapálózik ennyire, eddig is nincstelen volt, foglalni nem tudnak nála semmit, eztán is az marad, legfeljebb az adóhátraléka növekszik, ahogy egyre több szart kever, meg ahogy ketyeg a kamat a régiekre.

    VálaszTörlés
  115. sneci, itt a téma, exkluzív beszámolót csinálhatsz:

    http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=42035

    VálaszTörlés
  116. Ja, anno a kattintható fejlécet sem bírta megcsinálni, kész kínszenvedés volt oda kommentelni. Végül aki feltörte az oldalt, az csinálta meg a kattintható fejlécet meg a számozott kommenteket. Sodi meg úgy hagyta :D Kész röhej, hogy az ellenséges hacker trollok teszik használhatóvá a béna blogjait :D

    VálaszTörlés
  117. lókupec: a szolgálat kiderítette, hogy ártány nevén van egy ingatlan, ami végrehajtási eljárásban már le van foglalva. valószínűleg valami családi örökség, vagy ilyesmi. lehet, hogy a nővéréék laknak benne. egyelőre gyűjtjük az adatokat.

    VálaszTörlés
  118. ... tehát igaz! A SoDI visszatért ...

    VálaszTörlés
  119. Akkor viszont tényleg megszopja ha nem kerít sürgôsen pénzt. Röhögnék, ha kiderülne, hogy azért van Tomika nevén az ingatlan, mert a pereputtya még nála is nagyobb szarban van az APEHnál.

    VálaszTörlés
  120. nem véletlenül kellett neki gyorsan pákó pénze. szerintem nyakába ömlött a szar.

    VálaszTörlés
  121. Sodi, hol vagy már? Megint nőzöl? Elképzelem, hogy milyen lehet egy ilyen kaland: este nem áll fel a bütykös lábú vénasszonyra, aki viszont gyakorlottan ráránt a reggeli merevedésre és onnantól négy kézzel küzdötök a lohadás ellen :D

    VálaszTörlés
  122. Nocsak, Blogin még mindig blogol, a tegnapi bejegyzésének első és utolsó mondatai a következők: "Egy cselekedet megítélésében a szándék megismerése az egyik legfontosabb feladat. (...) Csak azt akartam, hogy azok, akik már törekednek a jóra, azt se felejtenék el, hogy kívülre könnyű annak tűnni, de belül érezzük, hogy valóban a jóság szűri-e át tetteinket. Sok sötétség van belül, ha jól figyelünk."

    Alkaa viszont még mindig nem blogol, talán megbékélt a szexuális beállítottságával és azóta boldog. Pedig mennyit röhögtem rajta is...

    VálaszTörlés
  123. Nem szoktam másnak rosszat kívánni, de most végignézném, ahogy végigcsorog a szar a nyakán az agresszív tahó nagyarcú baromnak. Most visszaszáll rá a faszparaszt viselkedése.

    VálaszTörlés
  124. Miért nem veszik el az Athinát? Náluk van dohány. Biztosítva lenne az egzisztenciája.

    VálaszTörlés
  125. Nehéz elvenni egy nőt, ha az nem akarja. Hidd el nekem :D

    VálaszTörlés
  126. kérdés: az idő milyen időzónára van beálítva e nevezetes blogon?

    VálaszTörlés
  127. MST (Mountain Standard Time)
    = UTC - 7 óra

    VálaszTörlés
  128. sneidernek nem kéne szólni, hogy lehessen újra beküldeni sodézetet?

    VálaszTörlés
  129. Ha jól tudom valakinek elküldte a SnecEngine-t. Fel kéne pattintani valahova mert volt most is pár jó aranyköpés ami a kommentek törlésével elveszett.

    VálaszTörlés
  130. sneider végérvényesen szakított a snecológiával ? nem indul újra az oldala ?

    VálaszTörlés
  131. ha beindulna megint egy snecológiai oldal, akkor sneci is oda járna kommentelni. mint amikor beindította a sodiazisten blogot, és szinte senki nem írt oda, sodi is sodi.tk-n hadakozott a trollsereggel.

    így azt fogja hinni, hogy a szarjainak köszönhető a látogatottság. pedig nem, a trollkodásnak köszönhető.

    VálaszTörlés
  132. Még mindig alszol Endre, mikor a falut lejáratják?!?

    VálaszTörlés
  133. Sneider... ;)
    Biztos itt vagy valahol te is. Franc se tudta, hogy te odalenn délen lakozol. És ezért, vagy vmiért miről nem tudok, nem bírod a szerbeket, hát tudod... én meg amúgy ismerek párat, irl, akik feljöttek ide. Ja, és azért a yugopop akkor is teccik, mint olyan. xD

    A megbocsájtás az amúgy nem 1 keresztény erény, amit így külön modulban alkalmaz6 akárki persze -tehát a pogányok is? Kinek mit ártott a Tomcat, hogy így ellene vannak ennyien, sok hülyeséget csinált, de más is, aztán mégse.

    VálaszTörlés
  134. Sodi a moderalasi elveidnek megfeleloen SF fenti hozzaszolasat ki kell moderaljad. Lassuk valoban objektiv es kovetkezetes vagy-e es tenyleg kimoderalod SF-et. (Ja es mielott ezt a HSZ-t kisoderalnad, en a temahoz szoltam hozza)

    VálaszTörlés
  135. SF, te álmodod ezeket az infókat Sneiderről? Mondj már valamit rólam is, mit súg a macskaösztönöd?

    VálaszTörlés
  136. Sodi, rád is kíváncsi lennék, hogyan viszonyulsz a trolljaidhoz? Egybefüggő massza vagyunk a szemedben, esetleg van olyan, akit jobban/kevésbé utálsz, stb?

    VálaszTörlés
  137. Alapvetően képmutató lehetsz, mint sok "polgári" értékrendű kiket szintén irl áll módomban vmennyire ismerni. Nagy divatkonzi divatkeresztények. Ez így úgyse ér semmit, dehát te tudod. Talán humán végzettséged van, még, mellesleg. Ha nézed a blog.hu-s modoros blogot, biztos ki tudod keresni magad... xD

    Azt róla egész konkrétan tudom, nem sejtem, meg ilyesmi. Meg a véletlen egybeesést, hogy pont a szomódi szomszédban valakinek a valakijének a családneve is uaz, mint az övé. (nem is ott laknak, csak övék, de mind1) De nem haragszom rájuk, meg ilyesmi. :)

    VálaszTörlés
  138. A humánt eltaláltad (nem volt nehéz, korábban említettem), de se a konzi, se a keresztény nem stimmel. A modorosblog egy szar :)

    VálaszTörlés
  139. balázskám ne fárasszál már bennünket, mert elküldöm ártányt a május 1 . utcába, aztán megbasz anyád hátán.

    VálaszTörlés
  140. Nahát. Te is gót vagy? :)))))))

    Szerintem gyanús most már minden lejárató célú infó vele kapcsolatban. Lehet, hogy mégis neki van igaza. Legalábbis ezekben a dolgokban biztos.

    VálaszTörlés
  141. Sodi, hol a tökömben vagy? Mit csinálsz?

    VálaszTörlés
  142. sf balázs, miért tagadta sneci, hogy az unokatesója vagy? meg akart "védeni"?

    VálaszTörlés
  143. Kabbe: Megfelelő információ a megfelelő időben.

    VálaszTörlés
  144. SoDI!!! Gyere mááá! Itt vagyok én is!

    XD

    VálaszTörlés
  145. titus megnéztem a facebookos oldalat. miért nincs kiírva, hogy féllábú vagy?

    VálaszTörlés
  146. Azt is biztos hazudtátok Mandyról???? de akkor is bunkóság ezen viccelődnie vkinek

    fb, jaja, "Fazekas Henrik", aki egy pék. xD Jól bele nyúlt mellesleg az asszociációs koincidens-struktúrába. Ez igenis tehetség mágia terén, ehhez az kell.

    Van egyáltalán szabad akaratunk, vagy ez a világ itt 1 film/szimuláció/akármi, és előre elrendeltetett, az is, 1álán mit akarunk akarni és abból milesz.... ;P

    VálaszTörlés
  147. balázs, ha már mágiázol, miért nem szegény unokatesódat, snecit mágiázod meg, hogy ne legyen ennyire szerencsétlen balfasz az élet minden területén?

    VálaszTörlés
  148. Karma a macska karma ;)), a szabad akarat valósítja meg a karmát éppen hogy, bármilyen mágia, a kíváncsiság, a gyanakvás, a tanulás, a külső baráti segítség legjobb igyekezet szerint, de még a segítő jószándék is csak pont oda juttat, ahol a szerint lenni kell az embernek. Példa én...

    http://dakini.freeblog.hu/archives/2010/01/06/Jorge_Luis_Borges_Ht_este_1980__A_buddhizmus/

    VálaszTörlés
  149. azt állítod, hogy sneci azért ekkora balfasz, mert ez a karmája? és nálatok a családban nem téma, nem szoktátok sajnálni?

    VálaszTörlés
  150. Nem balfasz, amúgy. Mit csinálnál a helyében máshogy?

    VálaszTörlés
  151. A te mércéddel nyilván nem balfasz, hiszen te is majdnem ugyanakkora vagy :)

    VálaszTörlés
  152. Valaki szólt, hogy én ide "kommentálgatok". Mégis mi folyik itt, meg tudja ezt magyarázni valaki? Hol van a blog szerkesztője ilyenkor, mikor a FALUNK becsülete a tét?!?!?

    VálaszTörlés
  153. mondjuk első lépésben nem hagytam volna magamat lehúzni 3 millával, de ha már lehúztak, akkor sem mondanám, hogy pont jó így, mert lesz egy életjáradékom. ami ugye nincs.

    második lépésben 8 évnyi egyetemi-főiskolai balfaszkodás után meg tudtam volna szereznia diplomát.

    ugyanennyi év alatt fel tudtam volna készülni egy nyelvvizsgára, ha tudom, hogy ez a diploma feltétele.

    nem írok alá olyan szerződéseket, amelyek eltúlzott kötbért tartalmaznak, és nem csúszok bele olyan helyzetbe, hogy ezáltal ingyen dolgozok.

    nem úgy lesz állásom, hogy vállalkozási terveim vannak, és azért, hogy bebizonyítsam az engem presszionáló anyámnak, hogy nem érek semmit a munkaerőpiacon, feladok egy hirdetést.

    ha már az anya-kérdésnél tartunk. nem az anyámnak engedelmeskedve megyek tanfolyamra, főiskolára, vállalok állást, stb. mivel a saját életemet élem, nem az anyámét.

    megteremtem azokat a feltételeket, hogy az anyámtól elkülönülve, saját életet tudjak élni, főleg 30-hoz közeledve.

    nem szexcseten keresek alkalmi párkapcsolatot, érzelmi kapcsoalt helyett.

    soroljam tovább, hogy mit csinálnék másképp, vagy ennyi elég, hogy lásd milyen egy igazi balfasz életvezetése?

    VálaszTörlés
  154. Óvatosabb, gyanakvóbb mondjuk lehetne, az sosem árt, ha a nyelvvizsgát vesszük, átlagnál jobb nyelvérzék kell ahhoz is, meg némi tanulási előzmények. Akár középiskolaiak. Németből nyelvvizsgázni pedig eleve sokkal nehezebb, mint angolból.

    Akkor is döntést hoz az ember, ha nem mer dönteni, vagy ha a biztonságra játszik. Az mondjuk igaz, hogy egyszerre egy főiskola, meg mellette a nyelvtanulás pont elég sűrű program, aztán amellett lehet alkalmilag dolgozni valamit persze, de még egy iskola már nehezen fér bele.

    Szóval inkább kevesebb célra kell törekedni egyszerre, de azokban kitartani, és bejezetetten elérni, igen. De ezt már ő is mondta.

    VálaszTörlés
  155. Figyu Balázs, nyelvvizsgához segg kell, nem más. Le kell ülni és be kell seggelni. Ha van nyelvérzéked, nyilván könnyebb, de ha nincs, akkor se reménytelen.

    Vagy szerinted az ország összes 35 év alatti diplomásának átlag feletti a nyelvérzéke?

    Hogy mit mond az unokatestvéred, azzal nagyon ne foglalkozz, ha ugyanazt csinálja utána, amit eddig és ő mindig ezt szokta.

    Kabbe, azt kihagytad, hogy nem fogok egy hóbortos, télapóképű vénember puszta kérésére a blogomba feltenni olyan tartalmat, ami miatt a bíróság nagy valószínűséggel el fog ítélni és az érintettek polgári peren leperlik rólam a gatyát is nem vagyoni kártérítés fejében.

    Szerintem ez lesz az utolsó csepp Sodi gyámság alá vételéhez...

    VálaszTörlés
  156. Azért ne felejtsük ki az ősbűnt: nem kellett volna az indexfórumon masztipartira jelentkezni :D

    VálaszTörlés
  157. A freeblogon volt 1 névlista, amit átírt, aki belépett a kramlonnal, de eredetileg csak felsorolás volt ott. Tele van a magyar net ilyen és ehhez hasonló feketelistákkal különben.

    VálaszTörlés
  158. a masztiparti összeesküvés volt!

    VálaszTörlés
  159. Én is tudok egy párat:

    - Nem basztam volna el a fél életem arra hogy magamat közírónak gondolva elmebeteg hajléktalanokról pakolászok fel cikkeket a netre, amiket aztán széttrollkodnak.

    - Nem járattam volna le magamat egy ország előtt idióta montázsokat készítve.

    - Beállítottam volna az új blogomon az időzónát

    - Nem adtam volna át egy biztonsági hibáktól hemzsegő oldalt trolloknak tesztelésre miközben vérprofinak nevezem magam

    stb.

    VálaszTörlés
  160. Az IMF oldala(i)t is feltörték... Joomla, Drupal, WP és hasonló cms-ek eleve kiemelt célpontok, viszonylag könnyű irodalmat, segédeszközöket találni a feltörésükhöz. Épp Sneider oldalát pedig nem feltörték, hanem "kiakasztották" egyszer, hogy más tartalom jelenjen meg rajta.

    A montázs, arra csak az emléxik, aki odafigyelt ott, és akkor, valamint ma még érdekli ez az egész egyáltalán. Elég kevesen lehetnek, meg hát már a 15 perc is letelt. :)

    VálaszTörlés
  161. Jah, még ilyenekl:

    Nem égetem be a Krokót a redtube -os videójával meg a szexképeivel, amin ott virít egy fotosoppolt kép a faszáról.

    Nem akartam volna Tomcatnek védelmi pénzt fizetni és nem terjesztettem volna azt, hogy milyen kurva okos vagyok, miközben csak az nem ver át, aki nem akar.

    Nem hivatkoznék arra, hogy nagyon szegény vagyok, miközben van egy lakásom, autóm, aminek a költségeit más fizeti, anyám tölti fel a hűtőmet kajával és fizeti a bejárónőt, aki feltakarítja a mocskomat.

    Nem fedtem volna fel az egész rokonságomat, köztük az unokatestvérem fiatalkori botlását és a másik unokatestvérem személyazonosságát, miközben az kétségbeesetten igyekszik megtartani azt titokban.

    VálaszTörlés
  162. Jah, csak nem mindegy, hogy egy profi hekker töri fel napok vagy hetek munkájával vagy egy amatőr pár perc alatt...

    VálaszTörlés
  163. Most valahogy a Magyar Hírlap fóruma jutott eszembe. Na azt aztán széttrollkodják rendesen. Hiába van regisztráció. Biztos nincs ember, aki foglalkozzon a moderációval. Jutubon ilyen esetben, jellemzően, ha durvább trollkodás indul a vidó alatt, letiltják az egész kommentezést a francba. Pl. izraeli politikát bíráló, vagy épp védő tartalmak tipikusan ilyenek.

    VálaszTörlés
  164. És ami még a negatív csúcs:

    nem a trolljaimtól kell megtudnom, hogy apám élet-halál között fekszik a kórházban és nem kezdek el mentegetőzni, hogy azért nem megyek el hozzá, hogy nehogy elmaradjak a munkával és újra kötbért kelljen fizetnem.

    VálaszTörlés
  165. "Németből nyelvvizsgázni pedig eleve sokkal nehezebb, mint angolból."

    De Sodi angol Taxus CDket vetetett, nem németet :)

    VálaszTörlés
  166. Hát nem volt 1 bombabiztos oldal... Viszont Sodi biztos, hogy szeret ezzel foglalkozni, meg vmennyire tud is, hobbiból régebb óta programozott, készített különféle animációkat, rajzokat, powerpoint-szerű prezentációkat, még régebben persze tette mindezt basic-ben. Mondom, hobbiból.

    Jaja, pláne hogy sose tudhatja az ember, melyik Tomcat AZ a Tomcat egyáltalán... meg még emailt is lehet hamis feladóval küldeni ám...

    Ja, tudom ki, pedig eredetileg nem is ismerte az atw-s oldalt, meg tán az egész Sodi blog témát se, aztán persze szóltak neki, mi van, és már ő is kommentelt oda.

    VálaszTörlés
  167. dehogy tudod. nem rolandka volt. balfasz sodi meg fenyegetőzik, hogy "megüti a bokáját". ennyit tud.

    VálaszTörlés
  168. Snecike, mit csinálsz, hol vagy?

    VálaszTörlés
  169. most már magad is beláthatod, hogy mekkora balfasz sodi. pedig a felét sem soroltuk fel a balfaszkodásainak.

    egyébként tudod mi sneci karmája? az, hogy hozzá mérve beláthassuk, hogy mi viszont mekkora királyok vagyunk hozzá képest. egy-egy önbizalomhiányos pillanatunkban csak elég ha eszünkbe jut sodi, és máris helyreáll az önképünk. ez sodi eredendő rendeltetése.

    VálaszTörlés
  170. Aki botlott, aki némileg rosszindulatú módon emlegetve volt, tudom, hogy nem a Rolandka az.

    Elvileg ő is benéz7 ide... vagy kommentelhet is akár.

    Valamilyen távolabbi rokon, de vérrokon unokatestvérek (ráadásul az unokatestvéreknek is az unokatestvérei!!!!!), akikkel 1* találkoztam strandolás közben. Akár őközülük is lehetnek itt...

    VálaszTörlés
  171. "Alapvetően képmutató lehetsz, mint sok "polgári" értékrendű kiket szintén irl áll módomban vmennyire ismerni. Nagy divatkonzi divatkeresztények."

    Szerintem a legnagyobb divatkeresztény ezen a blogon SoDI.

    VálaszTörlés
  172. SF, a montázst kb 10 másodperc megtalálni:
    http://subba.blog.hu/2009/12/23/blogajanlo_sodi

    VálaszTörlés
  173. Igen, ha direkt rákeresel, meg lehet találni. Ahogy mondjuk a Mekanik Disorder együttes myspace oldalát is. Vagy bármi más akármit. Más kérdés, kinek jut eszébe !pont erre! direkt rákeresni... És erre gondoltam. ;=)

    VálaszTörlés
  174. SoDI: Mizu

    Bízunk a Niveában
    Én meg Pál haver
    Na mondd csak, mi a pálya?
    Ha felállt, verni kell.
    Rég óta nincs kiút
    Csak masztis nagyfiúk
    Nekem bejön ez a szitu
    Nekem bejön ez a szitu!

    Csak akkor hokizom, ha úgy van
    És általában úgy van,
    Itt megtalálsz a blogban.
    Mert nekem bejön ez a szitu
    A sok zsidó troll is szopat
    Posztoljunk most olyat,
    Amit megbánunk majd holnap

    Masztis srác, ou, szia, helló!
    Verjük csak ki, hadd folyjon a genyó
    Na figyu már, mondom mi a szitu
    Te gój, én meg zsidó
    Na mizu, mizu, mizu?

    Blogjaim rég bezártak
    Anyám is felébred
    Világos van, de nálam
    A makkok kemények
    A zsepik szétdobálva
    Pizza a pofámban
    Te és én a félhomályban
    Kiverjük az ágyban?

    rap:
    Te is tudod, hogy van
    ha Sodika felbukkan
    Flanelingben a blogban
    szájszaggal, borostásan
    az S-O-D-I
    a masztiállat, ezt tudnod kell
    mert az élet csak úgy lesz jó
    ha felpörget, mint a Silingó

    Masztis srác, ou, szia, helló!
    Verjük csak ki, hadd folyjon a genyó
    Na figyu már, mondom mi a szitu
    Te gój, én meg zsidó
    Na mizu, mizu, mizu?

    VálaszTörlés
  175. na ennek a blognak is vége. megint túlságosan nekiestetek sodinak :D. most várhatunk megint hónapokig, hogy előkerüljön

    VálaszTörlés
  176. "egy-egy önbizalomhiányos pillanatunkban csak elég ha eszünkbe jut sodi, és máris helyreáll az önképünk. ez sodi eredendő rendeltetése."

    Ez igen! Végre egy őszinte mondat.

    VálaszTörlés
  177. sodi itt sunyul, moderálgat, de nem szól hozzá!

    VálaszTörlés
  178. SoDI olyan mint a szar ... bárhol kiszarják, a legyek már rajta is lógnak .... hasonlóan itt:még ki se bontakozott az új blogjával, már is itt feszítenek a szurkolók ...

    VálaszTörlés
  179. egyébként megnézett valaki akárcsak egy videot is ??

    VálaszTörlés
  180. omgwtfbbq: aki megnézte a videóit az ba-lek. pont.

    VálaszTörlés
  181. most kaptuk a hírt, hogy sodi azért tűnt el, mert benevezett egy masztimaratonra.

    VálaszTörlés
  182. Sodi, ez te voltál??? http://4.bp.blogspot.com/-ihE93hqGyGs/Tc5RcKe9apI/AAAAAAAAAPc/EX26SOj7f_U/s1600/school+paper.jpg

    VálaszTörlés
  183. Most már tudjuk mi történt SoDI szakdolgozatával...

    (Amúgy ha valakit érdekel a teljes masztis cikk: http://issuu.com/osmgmu/docs/march_28_issue)

    VálaszTörlés
  184. "most kaptuk a hírt, hogy sodi azért tűnt el, mert benevezett egy masztimaratonra."

    Akkor semmi gond, legkésôbb 2 nap múlva újra fog tudni járni és gépelni, várjunk hát türelmesen.

    VálaszTörlés
  185. Sodi, mi van már? Nem voltál ma videózni? Tényleg befejezted ezt a blogot is két nap után? Ne már!

    VálaszTörlés
  186. Ma nem volt semmi érdekes.

    Egyedül az AVH előtt rendezett Toroczkai-féle tüntetés lett volna az, de ott csak beszédek voltak, azt pedig majd megnézem a Szentkorona rádión.

    Én olyan anyagokat akarok szállítani, amilyeneket más nem, vagy ha mégis, hát biztos hogy nem úgy, mint én.

    Egyébként a hét hátralévő három hétköznapjának mindegyikén várható jó eséllyel tartalom itt. Szöveges is. Bizony.

    VálaszTörlés
  187. Ez tök jó! Már várom!

    VálaszTörlés
  188. Nem ígértem, hogy naponta frissül a blog.
    Azt ígértem, hogy hetente minimum egyszer, jellemzően kétszer, de maximum háromszor fog.

    VálaszTörlés
  189. Szombaton meg buzifelvonulás.
    Arról ugye mindig van anyagom 2008. óta.
    Ez már hagyomány nálam.

    Idén se lesz másként. :)

    VálaszTörlés
  190. Tehát ezzel együtt heti négyre ugrunk fel ezen a héten, ha minden igaz.

    VálaszTörlés
  191. Na igen, csak először azt ígérted, hogy most hétfőn mész kamerázni, aztán meg azt, hogy ma. Egyikből sem lett semmi, dehát mit is vártam, én vagyok a hülye.

    VálaszTörlés
  192. Most a következő négy nap mindegyikére tervezek valamit. Aztán vagy lesz kedvem reggel elmenni itthonról vagy nem. :)

    De azért igyekszem. :D

    VálaszTörlés
  193. Mondjuk a buzifelvonulás a 100%.

    Ha már volt 2008-as, 2009-es, és 2010-es videóm is róla, nem szabad hogy megszakadjon a lánc. :)

    VálaszTörlés
  194. SoDI szerintem az igazán exkluzív anyag az lenne ha identitásodat felvállalva belülről kameráznád a buzifelvonulást. Talán még az igaz szerelem is rádtalálna egy tűsarkúban tipegő úr formájában.

    VálaszTörlés
  195. Sodi, mi újság a Hermán-ügyben? Leperelték már rólad a gatyát? :D

    VálaszTörlés
  196. Mi a fenéről beszélsz?
    2009-ben bementem a tömeg közepére, és ott kameráztam. Ekkor írtam, hogy ennél unalmasabb dolog a világon nincs. Élőben tudósítottam Twitteren a buzik közül :D

    Videó:
    http://videa.hu/videok/hirek-politika/buzifelvonulas-2009-buzi-felvonulas-gyurcsany-pZ2Q2LjFfWNl70pB

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.