Ha még nem láttad volna

2011. június 19., vasárnap

Országgyűlési képviselőt is!

Uramisten! Ha nem látom, nem hiszem el!

Ezek a mocskok tegnap egy országgyűlési képviselőt is körbe zártak, és azután is, hogy igazolta magát, még hosszú ideig akadályoztak a szabad mozgásában! Ez az új Fidesz módi? Rendőrökkel zaklatjuk az ellenzék képviselőit?! Ezt még Gyurcsány sem merte megtenni!



(Hermán Péter videója)

By SoDI

32 megjegyzés:

  1. Húúúúúúú...
    Akkor ezért ment el mellettem fél perccel később full vörös arccal ez a punk. :D
    (a videó végén)

    VálaszTörlés
  2. Hermán Péternek nincs felvétele arról hogy néztél ki a tudósító felszerelésedben?

    VálaszTörlés
  3. Biztos felrakja a vágatlan felvételét.
    Fel szokta. De szerintem nem leszek rajta.

    Engem Tibi bácsi szokott fényképezni, de ő most nem volt a helyszínen. :)

    VálaszTörlés
  4. A vén csöves jobb helyen volt, mint te és jobb minőségű videót készített, ami (persze bizonyos nagyon szűk keretek között, de) még szól is valamiről.

    Talán még haza is gyalogolt szívinfarktus nélkül, veled ellentétben :D

    VálaszTörlés
  5. Emberjogi szempontból aggályos körülzárni, azaz menekülési útvonal nélkül bekeríteni embereket, hát még könnygázt lőni közéjük. Semmivel sem különbek Fletónál likudék tehát. Szerintem csak önmagában külön ez a felvonulás, hogy engedték megrendezni, tuti -10% a fideszdsz-nek. Meg még van más ezer dolog persze... Olyanok gyűlölik meg a fideszt lassan, de biztosan, akik mindig is rájuk szavaztak, én nyitott füllel járok eleve, meg ismertem is pár embert... ;)

    VálaszTörlés
  6. Majd pont a nácik mondják meg, hogy mi aggályos emberi jogi szempontból, meg mi nem.

    VálaszTörlés
  7. Majd pont a szabadkőmcsi amcsik által pénzelt szadeszutód-birkapárt szavazói mondják meg???? :))

    Uganis tőlük mást vártak a választóik, nem a parttalan liberalizmust...

    http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=42277

    http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_06_18_lanyokra-tamadtak-kulfoldi-antifasisztak

    "Mi ebből a tanulság? Hogy a rendőr, 2011-ben is, ha meglát az utcán egy verekedést, akkor azonnal a nemzeti oldal feltehető képviselőinek megy neki. Magyar ez a rendőrség? Mi lett parancsba adva nekik az ellentüntetés előtti eligazításon? Üsd a magyart?!"

    Ez eleve a készenléti rendőrség, ami köztudomásúan a legalja az állománynak. Kb. mint amikor analfabéta embereket tettek meg ávósnak, ahhoz hasonlítható az ottani kontraszelekció. Himnuszt éneklőket oszlatni, az megy nekik, de a felfegyverzett, halálos fenyegetéseket üvöltöző kancigány horda az "nem igényel rendőri intézkedést". xD

    VálaszTörlés
  8. "Ezt még Gyurcsány sem merte megtenni!"

    Mondd ki, Sodi: Gyurcsány alatt minden jobb volt!

    VálaszTörlés
  9. Jön még kutyára teherautó. xD
    Mellesleg ha az utcán megállítasz vkit, és megkérdezed a rendőri brutalitásról, vagy arról, hogy szerinte engedni kéne-e a buzivonulást, szerinted akkor mst midnenki náci? Húzd a fejed ki az elempé seggéből lécci.

    VálaszTörlés
  10. "Még akkor is nyíltan vállalnak előre megtervezett súlyos törvénysértést, ha ez később perek tucatjainak elvesztését és kártérítés fizetését is jelenti. Bármi áron megéri nekik!"

    http://szentkoronaradio.com/2011_06_18_ismet_konnygaz_a_buzik_vonulasa_miatt_videok_kepek

    "Világszerte az ellenállás falába ütköznek a deviánsok, amikor buzivonaglások szervezésére adják a fejüket. Vannak országok, ahol egyenesen tiltják, de a kevésbé radikális fővárosokban megszervezett meneteken sem bánnak velük kesztyűs kézzel"

    http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_07_02_hol-nem-szeretik-a-buzikat

    Más miatt meg Spanyolo., Görögo... A rendőri brutalitás pedig mindig és mindenhol növeli a rendszerrel szembeni ellenszenvet.

    Ilyen se volt még, hogy egy hazugságokra, és brutális erőszakra épülő diktatorikus rendszer diktatúraveszéllyel indokolva kövessen el előre megfontoltan tömeges jogsértéseket. Csakhogy ez nem fog sokáig működni. XD

    VálaszTörlés
  11. SF, te agyalágyult, nem kell elempésnek lenni ahhoz, hogy valaki belássa, elég ellentmondásos dolog két "buzikat a Dunába, zsidókat meg utána!" kántálás között az emberi jogi kérdésekről szónokolni.

    VálaszTörlés
  12. De, biztos, ott tüntet 'ellent' a néger csávó egyik vidóban, ők is mind náczik. Ikszdé.

    Mellesleg mi van, ha valaki beteg, és gyógyszert kell időre bevennie, vagy mondjuk wc-znie kell? Senki nem tervezi, hogy körülzárják, ha kilép az utcára, és igen, most is beleestek sima járókelők is a szórásba, tehát akik céllal mentek a-ból b-be, és nem a tüntetés miatt jöttek ki.

    Érdekes az a kettős mérce, ami magánterületen oszlat, rabosít semmi törvénysértőt el nem követő embereket, viszont háborús erőfeszítéseket súroló módon biztosítja az aberráltaknak, hogy közszeméremsértően végig MASÍROZZANAK fél Bp-en. (pocok alias elsimon kedvenc szava, biztos ő lebeg, vagy inkább úgy változtat helyt, mint 1 földigiliszta.)

    VálaszTörlés
  13. Megöllekezni is szoktak, meg agyonverlekezni. Vernek agyon annyi embert, mint ahánynak ezt mondják? Már mondtam, a lehető legdurvább szavakat használják, tehát túloznak, igen.

    VálaszTörlés
  14. Érdekes, hogy ilyenkor létezik kollektív bűnösség, Egy káromkodik, tehát jogos pofánlőni harcigázzal mindet, meg rabosítani, oszlatni, meg minden.

    Tipikus álliberós kettősmérce, szinte már uncsi is. ;D

    VálaszTörlés
  15. "magánterületen oszlat, rabosít semmi törvénysértőt el nem követő embereket, viszont háborús erőfeszítéseket súroló módon biztosítja az aberráltaknak, hogy közszeméremsértően végig MASÍROZZANAK fél Bp-en"

    Ismeretlenjóakaró már megpróbálta helyre rakni a kis fejedben a szitut, de akkor teszek én is egy próbát. Ebben a sztoriban a buzik a békések, ti meg a rendbontók. A törvény a békés demonstrációt védi a rendbontók ellen. Ennyi.

    Mondom ezt minden minősítés nélkül, mert a buziparádé nekem sem szívügyem (sőt), bár úgy gondolom, hogy a lecsúszott, toprongyos, alkesz prolikból álló jobbikos csürhe legalább olyan undorító látvány, mint a fartúrók oszlopa.

    VálaszTörlés
  16. Kettős mérce az, amikor diktatúráról álmodoztok, meg pogromokról, közben pedig a bíróságon sírtok a jogaitokért. Nem ízlik a diktatúra, mikor ti vagytok a fasz másik végén, cicafiú?

    Érződik az írásodból a benned dúló belső feszültség, hiszen homokos náciként érintett vagy több szempontból is :D

    VálaszTörlés
  17. Amúgy hogy hozzászóljak a témához is, én a joghoz nem értek de azt tudom hogy itt Angliában pl randalírozásoknál szintén ezt a ketreces módszert szokták alkalmazni. Beszorítják egy ketrecbe a csürhét, hogy had tombolja ki magát, aztán közben kiemelik a hangadó elemeket vagy később civil ruhás rendőrök hazáig kísérik őket és ott letartóztatják. Az én véleményem az hogy a magyar rendőrség nagyon profin kezelte ezt a szombati tüntetést. Hogy jogszerűen-e, az már tényleg más kérdés, azt majd a bíróságok eldöntik.

    VálaszTörlés
  18. Nézd, SeggFej, a könnygázhoz csak annyit, hogy én eléggé érzékeny vagyok az emberi jogokra, például rendkívül felháborít még ma is a 2006. okt. 23-i terror, amikor egy békésen demonstráló tömeget vertek szét brutálisan.

    De a buziparádé napján 13:00-kor épp a Nyugatitól sétáltam a Blaha felé a körúton és átmentem az Oktogonon is. Sodit nem láttam ugyan, de láttam gyülekezni a sok frusztrált, elcseszett életű, pörköltszaftos nagymagyarország-pólós, zsíros hajú szerencsétlent, tojással meg paradicsommal.

    Nos, amikor egy ilyen alkoholista a saját fajtájával tömegbe verődik és megkapja az ingert, fogatlan szájával elkezd óbégatni és a mogyorónyi agya mákszemnyi méretűre szűkül össze, akkor ott a könnygáz az legfinomabb kommunikációs forma, amiből ért, nem pedig a demokratikus diskurzus. Ez van.

    VálaszTörlés
  19. ismeretlenjoakaro:

    Én ugyanilyen körülzárós-könnygázas szitu miatt kaptam azt a pénzt, amiből a laptopom vettem. :D

    Erről ennyit.

    VálaszTörlés
  20. Egyébként, Danyil, a minőséggel kapcsolatban:

    Én egyrészt az egyik kezemben végig a laptopomat tartottam, másrészt a Firewire kártyám a szervizben lévő gépemben van, így ideiglenesen még az asztali gépemnél is kénytelen voltam az USB digitalizáló képességeire hagyatkozni.

    VálaszTörlés
  21. Jól van Sodi, én ehhez nem értek, nekem ez kínai, de ami tény, az tény, ő jobbat csinált.

    VálaszTörlés
  22. "Én ugyanilyen körülzárós-könnygázas szitu miatt kaptam azt a pénzt, amiből a laptopom vettem. :D"

    Most ha Magyarországon fizetnék adót kurvára fel lennék háborodva hogy az adóforintokat a randalírozó csürhe tagjai kapják. Így csak röhögök az egészen. Megélhetési tüntető bakker... ilyen is csak Magyarországon van :D

    VálaszTörlés
  23. A saját? magyar fajtád gyalázni, az bezzeg látom, megy. Az nem is gyűlölködés, ánem. Mi bajod a pörkölttel? XD

    Akkor akik a buzikat oda hurcolták, miért vállalták annak költségeit? Az állam miért vállalta a rendezvény biztosítását? Simán meg lehetett volna tiltani a közlekedés aránytalan akadályoztatása okán.

    Amúgy hidd el, sokkal többen rühellik a libsiket, mint ahány nem is biztos, hogy jobbikos kiment tüntetni a buznyákvonulás ellen.

    Amúgy te hol láttad, hogy pénzt osztogattak volna az ellentüntetőknek? Miről beszélsz? Ilyen alapon meg ne rendezzenek az én adóforintjaimból buzifelvonulást. Másokéból se, akik ellenzik.

    Ősi uncsi panelszöveg, hogy csak az lehet okos, aki libsi.

    VálaszTörlés
  24. SF: Rögtön nem osztogatják a pénzt.
    Néhány hónapig pereskedni kell előtte. De 1012 tavaszán az iPhone 5-ömet már lehet hogy a tegnapi napból veszem. :D

    VálaszTörlés
  25. Ilyen alapon meg, a libsik csak a Gestapo nyelvén értenek... Elég tipikus elcseszett beltenyésztett kisebbség ám a libbant, nézd meg a zsiráf fejét a biztos tudod, melyik politikusnak... xD

    Én egész konkrétan valahol máshol, szóba hoztam az egészet, hogy ma ilyen lesz, az első téma, ami felmerült, az volt, hogy miért engedik 1általán megrendezni, minek a cirkusz.

    Csakhogy minden egy válasz. Marx és Engels se írt volna tele hosszú könyvköteteket, ha nem létezett volna ennyire hangsúlyosan a korabeli társadalmi berendezkedés negatív oldala... A libsiket amúgy a nemesi előjogok, az abszlutista diktatúra, és a mindenbe beleszóló, szinte korlátlan hatalmú 1ház elleni ellenreakció hozta létre eszerint. Ezek ma már nincsenek, és én sem értenék egyet velük, tehát tessék kirakni a Konyec feliratot. xD

    VálaszTörlés
  26. Ő arra célzott, pénzbe kerül megrendezni. Ne rendezzék meg tehát.

    Különben így tényleg nincs visszatartó ereje a jogsértéseknek. Az állam úgy gondolkodik, megéri neki elkövetni azokat, aztán pedig, pont ahogy Ron Werber mondta, a büntetést majd később kifizetjük...

    VálaszTörlés
  27. 1. Nem a "fajtámat" gyaláztam hanem a rendszert ami ezt lehetővé teszi. Ez gondolom elég egyértelmű abból hogy Magyarországot írtam és nem a magyarokról beszéltem.

    2. Nyilván annak sem örültem soha hogy az adóforintokból támogatják a melegfelvonulást. A pénz túlnyomó többsége viszont pont hogy a biztosításra kell amire mint azt már leírtam kizárólag miattatok van szükség.

    3. Libsizel itt össze-vissza, fingod nincsen a politikai nézeteimről, kizárólag a miatt soroltál be egy általad kreált kis skatulyába mert ellenvéleményt mertem megfogalmazni veled szemben.

    Végül hivatkozol itt állandóan a kettős mércére, az nem tűnik fel, hogy te lépten-nyomon alkalmazod? Hivatkoztok itt az unokatesóddal együtt a szabad mozgás jogára meg a véleménynyilvánítás és a demonstrálás szabadságára. Nem tűnik fel hogy a buzik is csak ugyanezekkel a jogaikkal szerettek volna élni?

    VálaszTörlés
  28. Az ellentüntetés létrejötte (akkr is, ha fizikailag egész máshol tüntetnek) teljesen normális, egészséges válaszreakció, az általános emberi jó-érzésből következik (hogy mi a jó, mi a rossz...), miként pl. a pedofilokat még a börtönben is agyon szokás veregetni... Gondolom a gyerekesek se szeretik őket... Meg effélék. xD

    Ahogy idézem, az igazi ellenség az, aki lehetővé teszi a társadalomra káros jelenségek térnyerését. A buzulás csak az egyik ebben a hosszú sorban.

    VálaszTörlés
  29. Az ellentüntetéssel semmi probléma nincsen, természetes hogy neked is meg van a véleményed és ezt ki akarod fejezni. Elkezdtem begépelni hogy mi a különbség egy ellentüntetés és az elvtársaid szombati megmozdulása között, de inkább visszatöröltem. Szerintem látod te is csak nem vagy hajlandó beismerni.

    VálaszTörlés
  30. Lehet, hogy nem pont így kéne, elég sok a bénázás, de az ellenállás maga akkor is jogos.

    VálaszTörlés
  31. most, 2011 június 20-án , délelött 10 óra 10 perc körül, az alig hihető videjó 25-ik nézője vagyok.

    VálaszTörlés
  32. Hol volt itt ogy. képvizelő?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.