Ha még nem láttad volna

2011. június 20., hétfő

Miért nem írok semmit?

Update:

A bejegyzés megírása óta részt vettem a Jobbik közmunkáról szóló sajtótájékoztatóján, én ott megértettem, hogy ők sem a diplomás munkanélküliekkel való kivételezést akarják, csupán finom differenciálást annak függvényében, hogy valaki korábban járulékfizető, dolgos életmódot folytatott-e vagy sem. (videó itt)

Sokan kérdezték, hogy miért nem írok mostanában politikai témákban. Nos, ennek nagyon egyszerű oka van. Az én írói vénámnak az a sajátossága, hogy igazán akkor száll meg az ihlet, ha valamin, de főként az általános közéleti légkörön erősen felháborodok. Ahhoz, hogy jó írások szülessenek tőlem, szükség van egy elemi dühre, és arra a meggyőződésre, hogy alapvetően rossz irányba tart az ország legtöbb dolga.

Ez a belső feszültség, felindultság, és indulat, a "miközben mások fizikailag harcolnak, én a szó erejével rombolom az ellenséget" inspiráció most majdhogynem teljesen hiányzik belőlem. Jelenleg ugyanis néhány részletkérdéstől eltekintve egyetértek a kormány döntésével. Olyannyira, hogy egészen rövid azon intézkedések listája, mellyel mégsem.
  • bírói engedélyek nélküli lehallgatás lehetősége (ilyen még a Gyurcsány alatt sem volt)
  • 120 órára növelt rendőrségi őrizet és védő nélküli kihallgatások (ilyen még a Gyurcsány alatt sem volt)
  • a kereskedelmi céllal indított netes újságok médiahatósági bírságolása (ilyen még a Gyurcsány alatt sem volt)
  • hazafi vádlottak pl. Budaházy György kitiltása a saját tárgyalásáról (ilyen még a Gyurcsány alatt sem volt)
  • megválasztott parlamenti képviselő rendőrségi körbezárása, mozgásának akadályozása egy könnygázzal elárasztott területen (ilyen még a Gyurcsány alatt sem volt)
  • folyamatos támadások a hazafias szervezetek ellen, például Eszes Tamás magánterületről történő elhurcolása, a hazafias polgárőrök ellehetetlenítése, a Heves megyei közgyűlésbe beválasztott HVIM tiszteletbeli elnök Toroczkai időszakos kitiltása a Parlamentből (ilyen még a Gyurcsány alatt sem volt), és feloszlatási perek pl. a Hermán Péter-féle Túlélés '98 Egyesület ellen
Ezek a pontok bár egyenként is rém vérlázítóak, azonban amíg mindegyik mellé fel tudok sorolni négy-öt olyan egyéb intézkedést, amelyet viszont a liberálisok, a bolsevikok, és a fajvédők védencei szívnak alaposan meg, alapvetően nem tudom belőlük azt a következtetést levonni, hogy a nemzetpusztítás irányába haladnánk, ahogyan az az elmúlt 4 évben történt.

A Fidesz kormány minden egyéb sarkalatos döntésével ugyanis alapvetően egyetértek.
  • Egykulcsos 16%-os SZJA és családi adózás
Nem bünteti a teljesítményt, de eközben gyermektelenségi adót jelent. Ez helyes, aki nem nevel gyereket, fizessen többet.
  • Rendészeti nyugdíjak megnyirbálása
Helyes. A Tinesz Mihály-féle szemkilövők, és azok a szemetek, akik szombaton is illegálisan körülzárt emberekre fújták rá a gázt, megérdemlik, hogy ugyanúgy 65 éves korukig gályázzanak, mint mi, többiek.
  • Az iskolakerülőktől megvont pénzbeni családi pótlék
Helyes. Azt a pénzt iskoláztatásra adja az állam. Ha nincs iskoláztatás, nincs is mire elkölteni.
  • A munkanélküli segély 3 hónapra csökkentése, ugyanakkor havi összegének jelentős megemelése
Amikor én munkát kerestem, egyetlen hét alatt kettőt is találtam. Mindkét hellyel máig közel napi munkakapcsolatban vagyok. Aki tehát három hónap alatt sem talál munkát, az hat vagy tizenkettő hónap alatt sem fog. Amire egy munka nélkül maradt embernek szüksége van, az nem az idő, hanem a pénz. Sok pénz. Munkát keresni ugyanis elképesztően költséges dolog. Élni kell, rezsit fizetni, enni, és elutazni az állásinterjúk helyszínére. Ezért csak helyeselni tudom, hogy első hónapban minden munkanélküli megkapja a korábbi fizetésének kereken 80%-át. (Update: tévedtem. Nem 80, hanem 90, azaz kilencven százalék! Így pedig még pompásabb a dolog!) Az is nagyon helyes, hogy az álláskeresési támogatás összege ezután is mindössze a korábbi bér havi 10%-ával csökken. Azelőtt a munkanélküli segély mértéke alig érte el a korábbi jövedelem 50%-át, ami hatalmas érvágás a legtöbb embernél. Az új rendszerben viszont minden piacképes tudással rendelkező munkaerő rendkívül minimális bevételkieséssel lesz képes átvészelni a munkahelyváltás rövid időszakát.
  • A munkanélküliség negyedik hónapjától kvázi-kötelező közmunka
Hiába van valakinek elvileg képzettsége, ha három hónap alatt sem talált hozzá olyasvalakit, aki igényt tart a szakértelmére, akkor az nem egy piacképes érték. Ebben az esetben viszont értelmét veszti az, hogy valamilyen tevékenység valakinek derogál. Ha nincs alapja, miért derogál neki?
  • Segély csak annak, aki rendben tartja a portáját, és rendszeresen tisztálkodik
Ez nehéz kérdés, mert az ilyesfajta ellenőrzésekkel valóban bárkit alaposan meg lehet alázni. Amennyiben úgy fogják szabályozni a témát, hogy nem automatikusan ellenőriznek, hanem csak akkor, ha a követelmények elmaradásának látványos jelei mutatkoznak valakinél, elfogadható lehet a dolog. Egy szennyező parlagfű-telepet nem lenne helyes dolog adóforintból támogatni. Akinek nincs munkája, az menjen már ki, és szánjon rá fél órát a parlagfű kitépkedésére - legalább a saját kertjében. És mossa meg az arcát.
  • Az elmúlt négy évben tevékenykedő hazafiak erkölcsi és anyagi elismerése
Én tavaly decemberben kaptam 800 ezer forintot, és egy hónapja újabb 250 ezret. Az igazság csak a gonoszoknak fáj, a jó emberek viszont örülnek az igazságnak. Aki tehát nem fogadja örömmel a számomra az igazság helyreállítása nevében kiutalt összegeket, az alapvetően rossz ember. Külön öröm egyébként, hogy immár törvény mondja ki a korábbi igazunkat.
  • Trianon-emléknap. Az iskolákban kötelezően.
Nagyon helyes.
  • A katolikus egyház befolyásának növelése, egyházi iskolák alapítása
Egy 1100 éve keresztény országban ez így természetes.
  • Állami magzatgyilkosság-elleni kampány még a brüsszeli libsik fröcsögése ellenére is
Minden, ami az emberi élet mellett van jó. Minden, ami az emberi élet ellen van, rossz.
  • A nyugdíjtőzsde felszámolása
Nagyon helyes. Vállalatok jönnek-mennek, tönkremennek. Értékpapírok szárnyalnak, majd utána kitörölheted velük. Az állam viszont nem csupán egy-két meghatározott céggel áll kapcsolatban, hanem az összessel. A jelenlegiekkel és a jövőbeliekkel is. Egy 10 év múlva megalakuló hazai sikercégben nem tudsz előre részvényt venni. Ám járulékok fizetésével pont ezt teszed. Jogot keletkeztetsz a csupán évtizedek múlva megalakuló jövőbeli összes sikercég adójának egy részére. Aki pedig országok között is diverzifikálni akar, annak még mindig ott van kiegészítésként az önkéntes nyugdíjpénztár.

Ez lenne az összkép.

Akárhogy is nézem tehát, a negatívumokat egyelőre nagyjából kiegyenlítik a pozitív és üdvözölendő fejlemények. Ilyen körülmények között viszont képtelen vagyok jól írni. Indulat és fortyogó harag nélkül ugyanis csak ócska, és középszerű írásokat tudnék produkálni.

By SoDI

145 megjegyzés:

  1. Gyanús, hogy zsarolják a kormányt, és lehet, hogy személy szerint is embereket, és azért vannak az először felsorolt dolgok többek közt. Nem csak én mondom, feltételezni logikus lenne, és visszahallottam ezt a gondolatot a Kibeszélőben is. Azt soxor nézem. ;)

    Hogy konkrétan valami lejárató infoval, azok eddig is kerültek ki pl. a kurucra. Inkább az lehet, amivel Antallt is megfogták, a banki hitelezést uralók diktálnak. De akkor ki kellene állni az egész hóbelevanccal a nép elé, mint pl Nagy Imre. Jó, mondjuk lehet bedőlne a Ft, meg ilyesmi, viszont akkor lenne támogatottság, már csak az ellenséges cionista erőkkel szembeni dacból is.

    VálaszTörlés
  2. Jó, a devizahiteleseket valóban átbaszták Viktorék, de rájuk tényleg egyszerűen pénz nincs.

    Viszont ha már egyszer nincs pénz, és nem is kerül állami pénzbe az álmegoldás, nyugodtan érvényes lehetne a szabad felhasználású jelzálogosokra is. Az emberek azt nem viccből vették fel, hanem hogy átvészeljék a válság éveit.

    Viszont pénz nélkül is lehetne segíteni az embereken. Csak be kéne vezetni a magáncsőd intézményét. 2-3 év együttműködési szándék, és szabad vagy. Erre nem ugathatna senki, lehetne mutatni, hogy de hiszen ez Németországban is így van.

    Bár NEKEM személy szerint szar lenne, mert akkor az én volt tanárom felé meglévő kintlevőségem is elévülne, amit nem akarok. :D

    VálaszTörlés
  3. Zsi-desz-bééé-renc!!! :)

    Egyebkent a netes ujsagok szabalyozasaval mi a gond? Ok, hogy Gyurcsany idejen se volt ilyen, de pl Horn idejeben meg netes ujsagok se nagyon voltak. A torvenyhozasnak kovetnie kell a technikai fejlodest, olyan ez mint a KRESZ bevezetese egy bizonyos szintu motorizacio utan.

    VálaszTörlés
  4. Mert a net az legyen szabad. :)

    VálaszTörlés
  5. "alapvetően nem tudom belőlük azt a következtetést levonni, hogy a nemzetpusztítás irányába haladnánk, ahogyan az az elmúlt 4 évben történt." --- mert teljesen elfogult vagy. Amikor GyF idején volt szó a súlyponti kórházakról, vagy nyugdíjcsökkentésről, rokkantnyugdíjasok felülvizsgálatáról, iskolabezárásokról, stb, akkor ezek még a "nemzetpusztítás irányába hatottak", ellenben most nem tekinted úgy.

    Valójában sok intézkedést mi is elkezdtünk, azok közül ami most megy, vagy ott volt az asztalfiókban. És nagyon kíváncsi leszek, ha Orbán jövőre tényleg bevezeti a vizitdíjat (valószínűleg valami ettől eltérő névvel, de azonos lényeggel), vajon fognak-e sápítozni azok, akik az elmúlt 4 évben nemzethalált kiabáltak.

    VálaszTörlés
  6. Én úgy tudom, hogy az első hónapban a fizetés 90%-a járna, másodikban 80, harmadikban 70.
    És ezzel így, korlátozás nélkül nem értek egyet.
    Ha úgy lenne, hogy a korábbi bér, _de legfeljebb a mindenkori minimálbér kétszeresének_ 90%-a, 80%-a, 70%-a, akkor esetleg, de ezt is csak úgy, ha a munkaviszony rendkívüli felmondással, vagy a munkáltató rendes felmondásával szűnt meg.

    VálaszTörlés
  7. ahoz képpest,hogy nem tudsz sokat írni, elég jól összefostad a netemet!

    VálaszTörlés
  8. Sodi annyi magas labdát adtál itt fel, már-már sportszerűtlenségnek érzem mindet lecsapni.
    Nem érzed röhejesnek, hogy te, pont te értekezel más nyugdíjáról, munkanélküli segélyéről stb, hogy meddig kapják, mikor életedben nem voltál képes arra, hogy magadat eltartsd...

    "...azok a szemetek, akik szombaton is illegálisan körülzárt emberekre fújták rá a gázt, megérdemlik, hogy ugyanúgy 65 éves korukig gályázzanak, mint mi, többiek"
    Szóval most már "gályázol" a "többiekkel"... 65 éves korodig... Na ne röhögtess. Egész eddig azt hirdetted, hogy nem fogsz berállni a sorba, nem leszel bérrabszolga, meg ilyen faszságok.
    Mellesleg talán nem kellene az oktogonon jelen levő pár tucatnyi rendőrről leáltalánosítani az összes, huszon-valahányezerre.

    "A munkanélküli segély 3 hónapra csökkentése, (...)
    Amikor én munkát kerestem, egyetlen hét alatt kettőt is találtam"
    Egy hét alatt lehet ugyan találni valamit, de nem biztos, hogy a végzettségednek meg a képesítéseidnek megfelelő lesz...
    Az, hogy te szülői nyomásra elvállaltál valalmi kulimunkát - amivel még jól be is szoptál, lásd jól megkötbéreztek, meg a havi órabéred kijött vagy 500Ft-ra - nem azt jelenti, hogy mindenkinek ezt kell csinálnia.

    "Segély csak annak, aki rendben tartja a portáját, és rendszeresen tisztálkodik"
    Ez a kedvencem:DDD! Egy önmagát bevallottan is igánytelennek tartó, a napi tisztálkodást felesleges hóbortnak gondoló, saját kosz-és bűzbarlangját rendbe tartani képtelen KOSZLIDÉRC kiszól a fingszagú foteljából és megmondja a személyi higiéniáról. Ez az Sodi:DD!!!!!!!!

    "A katolikus egyház befolyásának növelése, egyházi iskolák alapítása"

    Sőt. Törvénybe kéne iktatni, hogy mindenki tegyen ki vasárnap feszületet a blogjára. Swinger partiba menni, szülőket leugatni, szexcsetes profilt update-olni meg csak hétfőtől szombatig lehessen.

    VálaszTörlés
  9. Ond: "Amikor GyF idején volt szó a súlyponti kórházakról"

    A progresszív ellátás az SZDSZ azon kevés intézkedései közé tartozott, melyet annak idején a SoDI blogon a legkeményebb időkben is helyeseltem.

    "vagy nyugdíjcsökkentésről"

    Gyurcsány az összes nyugdíjas járandóságát csökkentette. Ami szemétség. Orbán - úgy néz ki - csak a munkaképes emberekhez nyúl.

    "rokkantnyugdíjasok felülvizsgálatáról"

    Az ilyen vizsgálatok ellen soha sem tiltakoztam. Így garantálható, hogy a valódi betegekre mindig jut pénz.

    "iskolabezárásokról, stb, akkor ezek még a 'nemzetpusztítás irányába hatottak' "

    Az Orbán-kormány nem a falusi iskolákat zárja be, mint a Gyurcsány, hanem városi intézményeket szervez át. Én annak idején a kis falvak ellehetetlenítése ellen tiltakoztam. Ha ugyanis egy kisfiú vagy kislány meghal reggel az iskolabuszban (mint ahogy történt is ilyen), akkor az az oktatásért felelős miniszter áldozata.

    VálaszTörlés
  10. Ond: "Én úgy tudom, hogy az első hónapban a fizetés 90%-a járna, másodikban 80, harmadikban 70. És ezzel így, korlátozás nélkül nem értek egyet."

    Miért nem? Aki többet keresett aktív idejében, az többet is adózott. Természetes és abszolút igazságos tehát, hogy ennek fejében, ha bajban van, többet is kap az államtól.

    VálaszTörlés
  11. L Sturmast: "Szóval most már "gályázol" a "többiekkel"... 65 éves korodig... Na ne röhögtess. Egész eddig azt hirdetted, hogy nem fogsz berállni a sorba, nem leszel bérrabszolga"

    Igazán hosszú távon nem is. :)
    Nem a gyakorlatról, hanem az elvi kötelezettségekről beszéltem.

    "Az, hogy te szülői nyomásra elvállaltál valalmi kulimunkát - amivel még jól be is szoptál, lásd jól megkötbéreztek, meg a havi órabéred kijött vagy 500Ft-ra -"

    Mindkét hely, ahova bedolgozom, rendes, megbízható főnök irányítása alatt áll. A pontos és jó munkát nagyon jól megfizetik. Hatalmas szerencse, hogy ilyen emberekkel dolgozhatok együtt. Kivétel nélkül minden kellemetlenséget, ami a munkám első évében akadt, csak és kizárólag saját magamnak köszönhetek. Nincs olyan fizetségbeli megakadás, ami nem abszolút nekem felróható okokból következett volna be. Igazából nagyon mély hálával és köszönettel tartozok mindenkinek, hogy elviselték az első évben előforduló botlásaimat.
    Tehát nem kulimunkát találtam, hanem nagyon fasza helyeket. Álmaim melóját. (A következő lépés majd a saját netbirodalom, de addig is élni kell.)

    "Egy önmagát bevallottan is igánytelennek tartó"

    Ki beszélt itt most igénytelenségről?

    "a napi tisztálkodást felesleges hóbortnak gondoló"

    Ez hazugság.

    "saját kosz-és bűzbarlangját rendbe tartani képtelen"

    Takarítani? Személyesen? Minek? Amennyi időt a takarításra szánnék, bőven megkeresem a takarítás költségét. :)))))

    VálaszTörlés
  12. sneci, még 11 és fél órád van, hogy feltöltsd a batali mérlegét. sürgesd meg nagybátyádékat, mert 5 kiló a mulasztási bírság.

    VálaszTörlés
  13. Csütörtökön utaltam el a közzétételi illetéket.
    A visszaigazoló email szerintem ma kell hogy eljusson hozzájuk. Ez alapján holnap el tudják készíteni. Tehát a beszámolót szerdán már olvashatod, nyugi. :)

    VálaszTörlés
  14. jól értem, hogy az volt az oka a késedelmnek, hogy nem tudtál elutalni 3000 ft-t a kim-nek?

    VálaszTörlés
  15. 8000 kellett.
    Plusz 5000 az új számla nyitásához.
    Oszt nem volt annyi, ja.

    VálaszTörlés
  16. hú, de jól mehet az üzlet, hogy 8 rugós kiadás gondot okoz a cégnek.:)

    amúgy szerinted ez cash flow adat, és az "az első évben előforduló botlásaid" milyen összhangban vannak a korábban magadról kialakított (hazudott) "vérprofi programozó és vállalkozó" képpel?

    nem érzed úgy, hogy a magadról kialakított elképzeléseidet az élet nem igazolta vissza? milyen változásokat eredményezett az önképedben a sorozatos kudarcélmény?

    VálaszTörlés
  17. Nem. A legkevésbé sem.
    A legelső évbe bőven belefér a bénázás.
    A csecsemő is botladozva tanul meg járni.

    VálaszTörlés
  18. és szerinted a csecsemő is nagy arccal hirdeti magáról mielőtt megtanul járni, hogy vérprofi gyalogló? te pont egy ilyen csecsemő voltál, ezért röhögtünk rajtad annyit. szerintem egy csecsemő is reálisabb önképpel rendelkezik, mint te.

    VálaszTörlés
  19. Akkor a technikai tudásomról beszéltem, nem pedig annak éles, napi munkakörnyezetben történő begyakorlottságáról.

    VálaszTörlés
  20. "Akkor a technikai tudásomról beszéltem, nem pedig annak éles, napi munkakörnyezetben történő begyakorlottságáról."

    Kifejtenéd a kettő közti különbséget?

    VálaszTörlés
  21. ??? Hát nem evidens?

    Az egyik hogy faszán megoldok egyetemi infós laborgyakorlatokat. A másik hogy ezzel kollégákkal együttműködve pénzt is keresek.

    VálaszTörlés
  22. Ez inkább csak azt mutatja, hogy siralmasan gyöngén oktatják az informatikát a magyar felsőoktatásban.

    Aki nem tud megoldani egy egyszerűbb feladatot sem a munkahelyén, azt én nem nevezném vérprofinak...

    VálaszTörlés
  23. Nem a feladatmegoldással, hanem a NAPI munkavégzésbe történő belerázódással volt a gond.

    Időmenedzsment-probléma.
    De már belejöttem.

    VálaszTörlés
  24. Viszont a pénzzel még mindig nem tanultál meg bánni. Kaptál több mint 1 millió forintot a semmiért, és mégis gondod van 8 ezer forint előteremtésével.

    VálaszTörlés
  25. SoDI nehogy azt mond hogy az alet webshop időmenedzsment-probléma miatt volt egy összegányolt hulladék! Mi lenne ha beismernéd hogy akkor csak egy kis csíra voltál, akinek a semmire volt nagy az arca? Amúgy az alet helyett mondhattam volna az ingatlantúrát vagy a jobbstartos blogodat is, mindegyiken ott vonatoztak az öregek. Idömenedzsment-probléma, bazzeg.

    VálaszTörlés
  26. Zulu: Az élet költséges.

    ismeretlenjoakaro: Elloptátok a MySQL jelszavamat, mert valahova véletlenül feltöltöttem a bemutatkozó projektek között.
    Ez egy apró figyelmetlenség volt, nem pedig szakmai bénázás.

    VálaszTörlés
  27. @SoDI: SQL Injection mond valamit? XSS? Hogy csak ket olyan jellemzo sebezhetoseget mondjak, amivel teli vannak az altalam ismert oldalaid.

    Ha jol tudom a webshopod valami olyasminek fekudt le, hogy javascriptet lehetett kirakni ra, es mindenki, aki bejelentkezve megnezte kompromittalodott, azaz a tamado egybol tudott a neveben cselekedni...

    Te mit szoktal csinalni egy inputtal, miutan megerkezik a usertol? Van fogalmad arrol, hogy hogyan kellene kezelni oket?

    VálaszTörlés
  28. Pontosan tudom, bár a konkrét projektekben még a Dreamweaver beépített függvényeire támaszkodtam. Sziklaszilárd meggyőződésem ugyanakkor, hogy nem volt itt SQL injection, csak menőzni akarsz.

    Eleinte Javasciptet tényleg nem szűrtem, de csak azért nem, mert ezek nem voltak még lezárt projektek.

    VálaszTörlés
  29. Mutasd meg sneckó valamelyik mostani munkádat aztán meglátjuk kint lesznek-e az öregek pár percen belül.

    VálaszTörlés
  30. Munkatársakkal dolgozom, ezért nem vagyok hajlandó mutatni semmit. :)

    VálaszTörlés
  31. Közvetlenül VONA GÁBOR, MORVAI KRISZTINA, SZEGEDI CSANÁD, NOVÁK ELŐD, DÚRÓ DÓRA voltak azok, akik a TITKOSSZOLGÁLATOK UTASÍTÁSÁRA, a 8. kerületi pártvezetőket utasították arra, hogy a HÍRHÁTTÉR sérelmére bűncselekményeket kövessenek el.
    SOÓS JÓZSEF elmondta a kezelőorvosának, DR. PELIKÁN ANETTNEK, hogy BŰNSZERVEZETBEN ÉLETELLENES BŰNCSELEKMÉNYEKET KÖVET EL. Ezt SOÓS JÓZSEF pár nappal előtte DR. KURIMAY TAMÁS osztályos főorvosnak is nyilvánosan elmondta, a PSZICHIÁTRIA teljes orvosi kara előtt HÍRHÁTTÉR életvédő TANÚ füle hallatára. A teljes orvosi kar ott volt, beleértve a REZIDENS ORVOSOKAT, SZAKÁPOLÓKAT és másokat.

    VálaszTörlés
  32. Rohadt t-online ADSL beszart.

    Micsoda hatalmas szerencse, hogy tartok erre az esetre itthon mobilos pótnetet, így nem kell megállnom a munkában. :)

    VálaszTörlés
  33. Még szerencse, mi lenne velünk sodi nélkül...

    VálaszTörlés
  34. Sodi, a te írásaid indulattal és haraggal is csak középszerűek.

    És akkor még jóindulatú is voltam...

    VálaszTörlés
  35. héber: mé, te elolvasod? addig futottam át a szememmel, hogy butaházi tárgyalásról való kizárását a kormány intézkedéseként írja le. aki ilyen baromságot leír, annak az írása a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető középszerűnek. ez sokkal inkább egy hülyegyerek (aka közíró) ostoba locsogásának tekinthető.

    VálaszTörlés
  36. Egy kormánynak az igazságszolgáltatás eleve alá van rendelve, tehát SoDinak van igaza.... Te azok egyike lehecc, akik tévéhíradóból meg méjnsztrimből "tájékozódnak" jaja, pont mint ahogy a villanypásztorból a birkák xD

    VálaszTörlés
  37. kabbe: Közvetve vagy közvetlenül, nem mindegy?

    Egyébként úgy néz ki, talán napokig nem lesz ADSL kapcsolatom, amíg szerelik. Marha jó. :(

    VálaszTörlés
  38. ja, hogy "eleve"? az máááás. gondolom a kurucon olvastad. hülyegerek.

    és ha "eleve", akkor miért nem sikerült "eleve" kineveztetni buzijózsi feleségét bírósági elnöknek? közvetlenül, és közvetve sem. ja, hogy azt sem tudod miről beszélek?

    így néz ki amikor a 2 síkhülye kiss megszakérti a bírósági rencert.

    VálaszTörlés
  39. kabbe: Nem kell egyenes utasítás. Ha nem felelsz meg az elvárásnak, kinyírnak szakmailag.
    Nem olvasol mostanában Morvai Krisztinát?

    VálaszTörlés
  40. Na, úgy néz ki, a Telenor szerelt itt a környéken valamit, mióta utoljára mobilneteztem, mert amikor képeket nézegetek simán hozza őket több mint 2 Mbps-sel. Határozottan gyorsabb, mint legutóbb.

    VálaszTörlés
  41. Sőt, amikor nagyfelbontású képeket nézegetek a Hardwired.hu-n, simán hozza őket 3,5 Mbps-sel is. Az előbb kipróbáltam YouTube-on is. Korábban nem volt folyamatos onnan a lejátszás, most pedig már az.

    Viszont szándékosan nem videózok. Tartogatom az adatforgalmat a csütörtöki napra, amikor is jó eséllyel élőben közvetítem a Túlélés '98 perben a peres félként előadott véleményemet. :D

    VálaszTörlés
  42. a kérdésre válaszolj, hülye.

    mostanában? morvait soha nem olvasok, viszont a bkkb-s bíróról tudok. ezzel együtt sem a kormány záratta ki butaházit a tárgyalásról. ezt csak egy ostoba, tájékozatlan hülye hiheti, és írja le tényként. az ilyen szintű hülyék mennek tüntetni butaházi szabadon bocsátásáért a fidesz székház elé. mekkorát röhögtem azon is...

    VálaszTörlés
  43. Na, ha most Vodás vagy Telenoros lennék, ideges lennék kicsit. Így viszont nem gáz, mert a böngészés és email korlátlan.

    VálaszTörlés
  44. kabbe: Mondom. Nem közvetlenül.

    VálaszTörlés
  45. de miért bocsátkozom érdemi vitába 2 ostoba hülyegyerekkel? mekkora hiba, úristen...

    VálaszTörlés
  46. sf: anyádék mit csinálnak a szomszéd szobában? meddig engednek netezni? nem mennek be hozzád a szobádba, hogy "most már késő van kisfiam, feküdj le aludni!"? milyen gyakran vihetsz fel nőt baszni? rádnyitottak már?

    VálaszTörlés
  47. Ajjaj, akkor mi lesz az esti hokipartival? Képekről megy majd?
    Bár egy profinak biztos van lementett anyaga az ilyen szűkös napokra :))!

    VálaszTörlés
  48. Íme, a primitív liberális bunkó, aki valszeg buznyák, azért dühöng magában, és írogat ostobaságokat. xD

    Minek Körmenden lenni??? ;)

    VálaszTörlés
  49. Az életben látom, "hülyegyerek", hogy a hatalom maga alá rendeli az igazságszolgáltatást, ha módja van rá. A mi jogrendszerünkben a bíró személyének kiválasztása (kinek utalják ki a pert) ennek egyik módja.

    Tudod, valamivel tapasztaltabb vagyok nálad, ?talán annak köszönhetően, hogy nem bulizással töltöttem minden szabad időmet... Legalább büszke ne lennél rá, hogy egy az egyben az indexről vetted azt a nagy "eszedet" a Buda témában - is... ;D

    Olyan apróságokat nem is említve, hogy az egész cirkusz a te bőrödre is megy. Mivel nem is vagy zsidó, egy esetlegesen létrejövő nyílt cionista diktatúra egyből az ellenségének tekintene, lehetnél te akármekkora liberális XD

    VálaszTörlés
  50. sneci, unokatesóddal szoktatok skype-on közös hokipartikat tartani? "most hagyjál anyuci, éppen balázzsal skype-olunk."..."de mi ez nagy csattogás, endikém?"..."ááá, semmi, csak tévében megy valami film".

    VálaszTörlés
  51. mijafaszért moderáész,zsodi?

    VálaszTörlés
  52. húúúú ú bazzeg, ma nagyon bebasztam ....

    VálaszTörlés
  53. Miért vizionálsz ilyen marhaságokat, talán efféle élményekre vágysz te magad???

    Buzi-e vagy?
    GYURI-e vagy? xD

    VálaszTörlés
  54. .... de összevesztem unokatesómmal ... :(

    VálaszTörlés
  55. hehe, most olvasom, hogy butaházinak 10 napon belül be kell csengetni közel 1 millát, és gyűjtik az adományokat, ártány módjára. ti mennyit adakoztok, kissék?

    sneci, ha meglesz az elveszett 2ezres, azt odaadod? vagy fáj a hátad, és nem tudsz elmenni a bankba?

    VálaszTörlés
  56. Na tényleg, ennek is pont annyi értelme van, mint pl. iszappal dobálózni. Csak itt épp két LABANC dobálja 1mást... xD

    VálaszTörlés
  57. Azért még MI nem kell hogy összeveszve legyünk. :))))

    VálaszTörlés
  58. sf ne itt buzuljál, ez egy jobboldali blog

    VálaszTörlés
  59. kabbe: Tudod, aggregált függvény. :D

    VálaszTörlés
  60. WOW.

    Nyomtam előbb egy SpeedTest-et.
    Ahhoz képest, hogy egy faluszéli, szántóföld melletti, árokban fekvő házból mobilnetezek a leglassabb hazai szolgáltatótól, nem is rossz. :)

    http://www.image-share.com/ijpg-729-37.html

    VálaszTörlés
  61. sneci, a pátyi szántóföldről jut eszembe, hogy pátyi peres telekbiznisszel csináltam kb. 2,5 millás nyereséget, kb. 8 évvel ezelőtt, 1 év leforgása alatt. kedves emlékek fűznek ahhoz a faluhoz. még voltam egyszer parlagfüvet is kaszálni a telkeimen, mert meg akart baszni az önkori a gaz miatt. poénból csináltam magam a kaszálást, persze, inkább az volt a lényeg, hogy eltüzeljünk közben 1-2 rakétát is, már ha érted mire gondolok. de ehhez az egészhez kellett egy buta faszi, aki szintén úgy gondolta ahogy te, hogy "nem vagyok balek". de aztán sajnos bebizonyítottuk neki, hogy mégis csak balek. én voltam a zsidó telekmaffia. de most már aranyban utazok. nem akarsz venni okosba párszáz gramm 999,9-es aranytömböt? év végére felmegy 2000 dolcsira egy uncia. 25-30 %-ot nyernél fél év alatt. na, nem fekteted be nálam a nándorfehérvár közi lakás árát? tudnál venni a nyereségből 1 jó kamerát.

    VálaszTörlés
  62. Üzemel a projektor nagyban. :))

    Az arany áráról annyi, hogy a fák nem nőnek az égig, békében létezik egy határ, amit nem fog tőllépni, és már igen közel van hozzá. SELL!!!!! Xd

    Nem tudom, mi értelme füvezni... a parlagfű cirkuszban viszont szintén nem hiszek...

    VálaszTörlés
  63. Mellesleg valóban nevetséges eleve, az olyan egyed, aki ennyire erőltetetten az élet császárának akarja láttatni magát. Nemde? ;))

    na, visszafexem

    VálaszTörlés
  64. Fantasztikus, amit a piacképességről írsz, Kisfarkú. Azon elgondolkodtál már, hogy vajon túlélted volna, ha ezeket az intézkedéseket 10 évvel korábban vezetik be, és anyád már akkor ráébred, mekkora faszság téged egy percig is eltartani?

    VálaszTörlés
  65. Látom, örvendezel a keresztény ország fölött is. Kifejtenéd végre azt a sajátos kereszténységfelfogásodat, amibe belefér mindenféle koszvadt kurva a csetről meg a zserbóból?
    Anyád említette a levelet végül? Nem szólt, hogy hagy abba a nyilvános náculást?

    VálaszTörlés
  66. amúgy Sodi, ősszel indul a vv5 az rtl-en. a legőszintébben mondom, nemhogy a bekerülésre, a fődíjra is tökéletesen alkalmasnak látszol. te is tudod, hogy az előző szériát egy hozzád eléggé hasonló elbaszott, csontvelőig frusztrált, kizárólag szerepeiben létező pszichopata nyerte meg, kb 50 millió forint értékben mindenestül. én IMÁDNÁM nézni, ahogy udvarolsz valami cigánykurvának a villában, aztán duzzogva elvonulsz a bukszus mögé gyíkot verni. vagy ahogy megpróbálod megszervezni a masztipartit. jelentkezz most, ígérem, segítek!

    VálaszTörlés
  67. A "náculás"-ról úgy külön annyi, hogy rengeteg ember vélekedik úgy, hogy ha azt kinyilvánítaná, az ellenség kommunikációja által megtévesztettek (saját érdekeik ellenére), illetve maguk a kollaboránsok simán lenáciznák. De szerencsére "A „halál és a hazugság kultúrája" halálra van ítélve!"

    És ezzel még az is jóljár majd, aki most még azt hiszi, hogy nem.

    VálaszTörlés
  68. Köszöntjük a kedves nézőket,

    ez itt a Valló Világ 5! Nézzük, mi történt a legutóbbi közvetítés óta!

    Tyündike Mamusz arcába öntötte a gvakamólét, miután egész este készítette, Mamusz pedig csak egy öblös fingással honorálta. Ezután majom módjára közösültek a sezlonyon, amit látva a többiek is heves közösülésbe kezdtek.

    Endi, a legesélyesebbnek tartott versenyző ezen felindulva a kommunikációs szobába zárkózva töltötte a hétvégét, és jelentős fejfájást okozott ezzel az influenza járványtól szenvedő játékostársainak, ugyanis a ház összes papírzsepkendőjét, szalvétáját és negyvenkilenc tekercs vécépapírját magával vitte.

    Endi kicsit magányos lehet, mióta nem engedik be hozzá Mámmát, a 60 éves barátnőjét, aki korábban rendszeresen zserbót hozott neki kapcsolatuk kezdetére emlékezve ezzel.

    Közben a házban pörög az élet, ugyanis Lütyő prímszámokkal végzett kísérletére alapozva sikerült a fullerének egy olyan csoportját elkülönítenie, amelyek a szabályos szénrács-szerkezetnek hála rendkívüli szilárdságot mutatnak.

    Endi, miután kijött a kommunikációs szobából, előadta az ősrégi teóriát arról, hogy a férfi gerincvelejét használja el élete során, s minden csapolással fogy ez a csodás nedű. De szerinte ez hülyeség, bár igaz, hogy már kétszáz méter után elfárad, és nem bír a háta miatt öt percig sem állni, de - vallotta be - úgyse megyek sehova, mert összenőttem egy büdös fotellel. Mondta, majd visszahuppant a hírhedt ülőkére.

    (Paródia rovat!!!!)

    VálaszTörlés
  69. Józan Becsület:

    Ez a "kizárólag szerepeiben létező" mégis mi a francot jelent? Ha tanultál volna valaha pszichológiát, pontosan tudnád, hogy mindenki kizárólag szerepeiben létezik. :)

    VálaszTörlés
  70. Egyébként 18 évesen egy ember csak jogilag felnőtt, valójában még gyerek. Miért kellene, hogy egy gyerek életképes legyen? :)

    Ennyit arról, hogy "ha 10 éve..."

    VálaszTörlés
  71. józan becsület: végül elment sneci anyjának a levél? és mi volt a tartalma?

    sneci, nem akarsz erről beszámolni?

    VálaszTörlés
  72. Vajon mi a foglalkozása annak, aki egy disznótort képes tökéletesen lebonyolítani???? XD

    Ki tud kifordított gömböt vizualizálni mmég mellesleg?

    Ilyen emberi hozzáállással (netto gonoszság) mit akarsz te számonkérni Sodin 1általán, az itt a fő kérdés. Te meg drogozol, otthon vajon tudnak róla?

    VálaszTörlés
  73. Bazsa, te valami közepesen fárasztó balogbélás arc vagy, aki még emberek közé keveredve is arról kezd el okoskodni, hogy asztrál síkokon micsoda csodák történhetnek? Köszönöm a választ,

    Bentli

    VálaszTörlés
  74. LOL.

    Ez aranyos.
    Ezek szerint a bíróságon nem csak mi, nemzeti radikálisok tudunk bohóckodni. :D

    “Nagyon örülnék neki, ha sikerülne végre elkezdeni a nyilvános ülést” - mondja a bírónő. Kulka Jánost kiküldte, mert rágózott. Akkor jöhet vissza, ha kiköpte.
    http://velvet.hu/celeb/2011/06/21/stohl_andrast_ma_jpgerosen_elitelik/

    VálaszTörlés
  75. Pataki meg azt utálja, de NAGYON, ha elkezd valaki újságot olvasni a hallgatóság soraiban. Mert ez állítólag illetlenség, miközben ő dolgozik. :D

    VálaszTörlés
  76. Nem neked szántam a célzást, mellesleg pont ezt az alakzatot nem lehet vizualizálni, megfájdul a fejed, ha megőróbálod...

    Azért, mert egyszer belinkeltem a logout.hu-ról egy pdf-et... De megjegyeztétek ezt a Balogot. :)

    "Csodák" nincsenek, a valóság önmaga, de nem az, aminek a materialisták hinni szeretnék. Érdekes módon a hatalom legfelső szintjén nincs "anyaghívő", ez látszik abból, hogy mundjuk paraképességekkel rendelkező embereket foglalkoztatnak... Minek is, ha mindez nincs? Persze nem ezo tévé szintű röhej a valódi 'műsor'... :)))))

    VálaszTörlés
  77. sneci, ez az önértékelési zavar, hogy te 18 évesen még gyerek vagy, a magyarázata annak, hogy engedelmeskedtél anyád akaratának, és elmentél egy olyan iskolába tanulni, ahova nem is akartál? azzal magyarázod az anyád akaratának való behódolást, hogy szerinted te 18 évesen még gyerek voltál? de mi történt 28 évesen? akkor is az anyád akaratának engedelmeskedve kerestél munkát.

    VálaszTörlés
  78. Mellesleg Rousseau (a felvilágosodáshoz kapcsolódó személyiség, nem?) is azt írta, az ember eredendően jó, a nevelés rontja el. Balogh pont ezt a gondolatot viszi végig abban a könyvben.

    VálaszTörlés
  79. SoDI, munkahelyen vagy?

    VálaszTörlés
  80. "Pataki meg azt utálja, de NAGYON, ha elkezd valaki újságot olvasni a hallgatóság soraiban. Mert ez állítólag illetlenség, miközben ő dolgozik. :D"

    nem tom mi ezen olyan vicces, mert van benne valami. Ha olvasni akarsz egy kibaszott újságot, akkor nem tárgyalásra kell elmenni csörögni, hanem elvégezheted azt a budin is ...

    VálaszTörlés
  81. Fél Szomszi bipsi volt, állítólag azért is lett vége, mert összevesztek... Derék Raksányi Gellért viszont jó magyar ember volt, RIP.

    Az összes megél7ési aláíró, jaéspersze az elemlámpapárt kiáll Buci mellett. Kozák Rajmundot is kiengedték, nekik ezt is lehet.

    Császár Előd is megúszta.

    Ha Buda magát a kollektív tudatot sugalmazza 5leteivel az aktív ellenállás terén, rossz hírem van, azt még egy Faraday kalitkából is lehet, nem hogy a börtönből... xD

    Végül is, a Towernél biztos különb körülmények között van, és rájöttem, hogy csak azért szeretitek malíciával emlegetni, mert tipikus reakciót vártok. Mint afféle energiavámpírok. ;D

    VálaszTörlés
  82. Sodi én is ideges lennék ha vmi fehér öltönyös koszlidérc a hátsó sorban pornóújságot olvasna és közben feltűnően matatna a gatyájában.

    A másik témához hozzászólva pedig képzeld SoDI, ismerek olyat, aki 18 éves korára a saját anyját tartotta el munkából mert rokkant lett. E mellett tanult, voltak barátai, volt barátnője, sportolt és boldog volt. Szerintem ő 18 évesen milliószor felnőtteb volt mint te most vagy.

    VálaszTörlés
  83. A rokkant embert eltartja az állam is.

    VálaszTörlés
  84. sf, hiába erőlködsz senki sem olvassa a homoerotikus kommentjeidet, még speakboard-dal sem. És bizonyára Sodinak se tetszik, hogy társkeresőnek használod a blogját, tehát legyél rá tekintettel és magadban maszturbálj, ez egy jobboldali blog, itt nincs helyed.

    VálaszTörlés
  85. Nagyon jellemző rád ez a válasz, sodi. Itt van adva egy sztori valakiről, aki milliószor teljesebb életet él nálad 18 évesen, és neked csak annyi jut el belőle a tudatodig, hogy "A rokkant embert eltartja az állam is".

    De egyszerűvé teszem neked a leckét. Szerinted a keresztény erkölcsök alapján melyikőtök él tisztább életet?

    Ő, aki dolgozik és rendszeresen pénzt ad az anyjának (tudom, tudom most te is adsz... házi feladat rájönni mi a különbség, de most vegyük a pár évvvel ezelőtti állapotot, amikor nem adtál) vagy pedig te, aki anyádat perrel fenyegetted ha nem ad neked pénzt és közben mocsok módon lehordtad mindennek és küldted el a picsába.

    Ő, aki egy szerelemre épülő tartós kapcsolatot ápol egy lánnyal vagy te, aki egyéjszakás swingerklub partikra mész szexchaten összeszedett asszonyokkal?
    (Tudom, tudom csak egyszer voltál. Próbáld a lényeget megérteni.)

    Ő, aki valós emberi kapcsolatokat ápol a barátaival vagy te, aki kb a neten intézel mindent mert élőben találkozni "fárasztó"?

    Egyelőre legyen ennyi elég, de még lehetne sorolni.

    VálaszTörlés
  86. "Egyébként 18 évesen egy ember csak jogilag felnőtt, valójában még gyerek. Miért kellene, hogy egy gyerek életképes legyen? :)"

    Gazdagéknál lehet. Mindenesetre pl. a volt gimis osztályomból (vidéki kisváros) élből tudnék vagy 10 embert, aki biztosan cáfolja ezt a mondatot.

    VálaszTörlés
  87. Mondjuk Kab!B!ala, 2 b-vel, de akkor is igaz, hogy használják a metódust...

    http://szentkoronaradio.com/publicisztika/2011_06_03_a-magyarok-szovetsege-es-amive-lett

    Demoduláció, moduláció... de meg is lehet semmisíteni egy jelet az azt kioltó szimmetriájú ellen-strukturált jellel... Void Kampf... xD

    Egy igazi férfi nem közlékeny? De akkor eleve senki nem lehet az, aki ide ír??? ;)

    VálaszTörlés
  88. Hát életképes, talpraesett az lehet, de tapasztalatlan, és hacsak nem végzett szakmunkás, szakképzetlen is. Jól megoldott egy adódó élethelyzetet, valóban.

    Van viszont, aki nem szerelmes típus. Nincs rá indíttatása 1szerűen. A legnagyobb jólétben, és a legnagyobb nyomorban sem...

    VálaszTörlés
  89. Minden attól függ, miként definiáljuk azt, hogy "felnőtt". Mármint ugye nem a jogi értelmében, mert az egyértelmű.

    Számomra például azt jelenti, hogy az ember felelősség- és kötelességtudattal rendelkezik, és legalább önmaga fenntartására, önálló életvitelre képes.

    Persze az ide írókkal szemben nem mondom azt, hogy mindenkinek 18 éves korában ilyenné kell válnia. Csak ugye százezerszámra vannak, akiknek igazából nincs választásuk.

    (Jól emléxem egyébként, hogy az előző SoDI-blogokon is sokszor lerágtuk ezt a felnőtt- nem felnőtt csontot?? :D)

    VálaszTörlés
  90. "Van viszont, aki nem szerelmes típus."

    Ez most nekem hirtelen váltás volt. :))

    VálaszTörlés
  91. SoDI írta...

    A rokkant embert eltartja az állam is.


    Lehet hogy eltartja, de szerinted hogyan? Kijön az állam a nyuggerhoz és főz neki egy kávét, ha kell? És utána kiviszi a budiba szaratni? Vagy hogyan tartja el?

    VálaszTörlés
  92. Mandy: Mi az ilyesmit anyai nagyapámnál székely vendégmunkás nénivel oldottuk meg. Az olcsó.

    Ond: Egy egyetemista ha eltartja magát, az a tanulás rovására megy.

    VálaszTörlés
  93. Jól emléxel. Igen, ha nincs más választásuk, akkor akár a 8 évesek is képesek sok mindenre.

    VálaszTörlés
  94. SoDI írta...

    Mandy: Mi az ilyesmit anyai nagyapámnál székely vendégmunkás nénivel oldottuk meg. Az olcsó.


    Szóval kihasználtátok az olcsó munkaerőt, mi? Na te vagy aztán az igazi hazafi! Gondolom a bótba is az ócsó, szar hollandparadicsomot veszed a magyar helyett oszt a végén meg rinyálsz hogy a zsidók tönkreteszik a magy˙ar gazdaságot ...

    VálaszTörlés
  95. A túl sok információ már nem segíti, hanem ellehetetleníti a döntést. Elbizonytalanít. "Inkább tanulj még, amíg teheted" hallja az ember mindenhonnan...

    És akkor addig sem kell dönteni. Olyasvalaki viszont lehet segítség a pályaválasztásban, aki a kehető legjobban ismer. Pl. az ember szülei. :)

    VálaszTörlés
  96. S.F. írta...

    Jól emléxel. Igen, ha nincs más választásuk, akkor akár a 8 évesek is képesek sok mindenre.



    Akár Afrikába AK-47-essel más 8évesekre lövöldözni ... vagy Palesztínába kővel tankokat dobálni ...

    VálaszTörlés
  97. Jé, én is PONT a gyerekkatonákra gondoltam... meg a háborúra

    VálaszTörlés
  98. "Ond: Egy egyetemista ha eltartja magát, az a tanulás rovására megy."

    Nyilván, ha több időt kell dolgozni, kevesebb idő jut tanulásra.

    A személyes tapasztalatom mondjuk az, hogy rengetegen akik nem dolgoznak, sokkal linkebbek és gyengébben teljesítőek azokhoz képest, akiknek dolgozniuk is kell. Ez megerősítette bennem azt, hogy a kötelesség- és felelősségtudat a legtöbbeknél igenis a munka világában alakul ki.

    Akik viszont komolyan tudták venni a követelményeket, és nem kellett dolgozniuk, azoknak rengeteg lehetőségük volt. Pályázatok, versenyek, köztársasági ösztöndíj, egyetemi (köz)élet, training programok. No őket azért irigyeltük egy jópáran.

    Megcsinálni meg lehet munka mellett. Nagyot alkotni viszont úgy tényleg nehéz. De hát mindenki más élethelyzetből jön.

    VálaszTörlés
  99. "Szóval kihasználtátok az olcsó munkaerőt, mi?"

    A székely néni az olcsó munkaerejével versenyzett a piacon. Kár ebből erkölcsi dilemmát csinálni.

    VálaszTörlés
  100. "Ond: Egy egyetemista ha eltartja magát, az a tanulás rovására megy. "

    Emlékeztess minket Sneckó! Te hány évet jártál egyetemre és hány diplomád van?

    VálaszTörlés
  101. sf nagyon hasonlítasz az unokatesódra

    http://kepfeltoltes.hu/view/110621/sf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
  102. "A székely néni az olcsó munkaerejével versenyzett a piacon. Kár ebből erkölcsi dilemmát csinálni."

    Pontosan.

    VálaszTörlés
  103. Nem is hasonlít... xD
    Egyébként ha valami feltűnő arcra, az épp a fülem - egyáltalán nem áll el, lelapul, és nagyon magasan ül, emiatt aztán rövid hajjal is alig látszik profilból...
    Most mutatnék 1 blogot, hol egy hasonló figurát rajzolnak, de inkább nem. :)
    A zsidóknak ugye nincs fülcimpájuk, és kerek a fülük felső fele? Mint pl a Bombera Kriszta. Enyém hegyes, és van cimpája...

    VálaszTörlés
  104. SoDI írta...

    "A székely néni az olcsó munkaerejével versenyzett a piacon. Kár ebből erkölcsi dilemmát csinálni."

    Pontosan.


    Pontosan így csinálja mindenk:

    Alkalmazz egy ócsó munkaerőt, azaz egy román kurvát, aki nem adózik ...

    VálaszTörlés
  105. Szerintem nem román az, ha már egyszer Sodi írja, hogy székely (egyébként nem minden romániai magyar székely ám), de még aki tényleg az, attól is csak a bábeli átok választ el... :)

    Régebben valóban nagycsaládban megoldották az ilyesmit, meg az lenne a jó, de akkor még nem kellett egyre kisebb lakásokba/egyre nagyobb városokba költözni a megélhetésért.

    VálaszTörlés
  106. "A zsidóknak ugye nincs fülcimpájuk, és kerek a fülük felső fele? Mint pl a Bombera Kriszta. Enyém hegyes, és van cimpája..."

    Tévedsz!

    http://bit.ly/d5fx3j

    VálaszTörlés
  107. Aztán lehet, hogy ez csak egy budapesti génvariáns... Pont a hazai tévések közt figyeltem meg én is.

    VálaszTörlés
  108. Akkor mi határozza meg a kinézetet? Egyvalamiről tudok még, de az a gének magasabb síkú megfelelője...

    Bizony az egymás közt szűk körben történt házasodás miatt lehet ilyet mondani. nyilván nem mindenkire igaz közülük se, de feltűnt ez a gyakori külső jegy.

    VálaszTörlés
  109. génvariáns ... beszarok!

    Mondjuk olvastam, hogy tényleg vannak genetikai variációk. Pl. az indiai elefántok fülei kissebbek az afrikaiénál.

    De ezzel mondjuk nem magyaráznám meg a fülemüle-fülű tv-seket, mert SoDI még írna egy disszertációt, hogy az afrikai elefántok mind zsidók.

    VálaszTörlés
  110. "Ezek szerint a bíróságon nem csak mi, nemzeti radikálisok tudunk bohóckodni. :D"

    Gratulálok, ezek szerint a nemzeti radikálisok bohóckodnak a bíróságokon.
    Ne csodálkozz, ha legközelebb tényleg megcsap valami ninja.
    Azt egyébként elmondanád, hogy te személy szerint mitől vagy radikális (a bohóckodáson kívül)?
    Csak mert fotelből osztani az észt, zugblogokon szabadságot budaházyzni, meg felvonulásokon fejhangon visítozva videózni nem radikalizmus.

    VálaszTörlés
  111. "mi, nemzeti radikálisok"


    ... most nemazé, de a nemzeti radikális haverjaid hányszor akartak megfejelni a minap?

    VálaszTörlés
  112. L Sturmast:

    Bohóckodni annyit tesz, mint tréfát űzni a diktatúrából és intézményeiből. :)

    Mandy:

    Másfél évig eltűntem. Persze hogy ezután sokkal kevesebben ismernek meg. Vissza kell rázódnom az élvonalba.

    VálaszTörlés
  113. Mandy:

    Minden hajszálpontosan annyit ér, amennyit adnak érte. Ezt jól jegyezd meg. Hajszálpontosan annyit.

    VálaszTörlés
  114. Sodi,

    mikor édesanyád azt mondta neked, hogy felvettek az egyetemre, valójában a Zöld Kakas Líceumba íratott be téged. Sose tűnt fel, hogy neked mindig a "kampuszra" kell órára menned, és mindig "elsősökkel" közös óráid vannak? Most már azt is elárulhatjuk, hogy a Comenius Logo nem php fejlesztő környezet, és ha sikerül odébb zavarni a teknőst, az nem valid programkód.

    Mikor édesanyád lebukott azzal, hogy ő fizeti a Hotel Pandában a habilitációs "munkádat", kénytelen volt azt mondani, hogy kötbért kell fizetned. Mit gondolsz, miért nem kellett soha felkelned akkor, amikor már az utolsó vakációs óvodás is rég ébren van? Egy egy speciális oktatási és habilitációs intézményben volt csak lehetséges. Sajnos idővel a Nándorfejérvár közi óvodát el kellett adni, és önkormányzati pénzből a Pátyi Gyermekotthont tudták felújítani.

    Minden hozzászólásom paródia rovat!

    Bentli

    VálaszTörlés
  115. "Azért akartak megfejelni, mert nem ismertek fel."

    Szerintem ha én kimennék nem akarna megfejelni senki annak ellenére hogy senki sem ismerne fel. Az erősen szemita arcszerkezeted miatt akartak megfejelni, amire már mi is többször felhívtuk a figyelmed.

    VálaszTörlés
  116. "Szerintem ha én kimennék nem akarna megfejelni senki"

    Dehogynem.
    Ha úgy viselkedtél volna, mint én (kamera és laptop baszogatás), téged is meg akartak volna. :D
    Erre mondtam, hogy senki sem akar bántani engem, csak szokatlan jelenség vagyok.

    VálaszTörlés
  117. Egyébként, Mandy, Szolidárisnak a beteg, gyenge, elesett, vagy még tanuló emberekkel kell lenni. Ezért volt a szocik 8 éves ámokfutása egy népirtó rémálom, mert a betegeket, időseket, valamint a diákokat sarcolták. A beteg, túlságosan fiatal, vagy kellően idős embereket támogatni kell. Egészséges, életerős, felnőtt, tanulmányait maga mögött hagyó emberrel szemben nincs ok piacidegen módon szolidárisnak lenni.

    Bentlakásos Intézmény: Idióta vagy.

    VálaszTörlés
  118. SoDI írta...

    Azért akartak megfejelni, mert nem ismertek fel.


    Tehát ez azt jelenti konkrét, hogy aki nem ismer téged, annak alapból kényszere van téged le/meg/befejelni? Mert ha mondjuk konkrétan én elmegyek egy fesziválra, klubba vagy neadjIsten betévedek egy kocsmába, akkor nem kell tartanom attól hogy le/meg/befejelnek ...

    VálaszTörlés
  119. Mandy: Azért akartam megfejelni, ahogyan viselkedtem. Nagyon helyesen egyébként. Fő az óvatosság. Ez így van jól.

    VálaszTörlés
  120. SoDI írta...

    Egészséges, életerős, felnőtt, tanulmányait maga mögött hagyó emberrel szemben nincs ok piacidegen módon szolidárisnak lenni.


    mért ne lenne ok? Szerinted minden egészséges, életerős, felnőtt, tanulmányait maga mögött hagyó ember képes úgy élni mint Marci Hevesen?

    VálaszTörlés
  121. "Azért akartam megfejelni, ahogyan viselkedtem. Nagyon helyesen egyébként. Fő az óvatosság. Ez így van jól. "

    Milyen elbaszott világnézeted van neked Sneci... Aki laptoppal meg kamerával mászkál azt megfejeljük? Te eddig hány embert fejeltél meg életedben? Nem követed a saját elméletedet?

    VálaszTörlés
  122. SoDI írta...

    Mandy: Azért akartam megfejelni, ahogyan viselkedtem. Nagyon helyesen egyébként. Fő az óvatosság. Ez így van jól.


    Ezt nekem lécci magyarul, mert valahogyan nem értem a logikát.

    VálaszTörlés
  123. Azt bírom, hogy a bevallottan lusta, fáradékony, otthonról hetente maximum 3x kimozduló Sodi akarja megmondani, mi hogy van jól a valóságban. :D Képzeld Sodi, ma kétszer mentem VÉGIG a Király utcán. Hősöd vagyok?

    Sodi, hogy kell halakat tartani? :D

    Üdv, Bentli

    VálaszTörlés
  124. Azért korábban is volt ilyen. Sőt, akkor nem csak akartak, fel is rúgtak a tüntetők. A "tieid" :DDD!
    Te meg, az Igazi Férfi, miután kimagyaráztad magad, még útba is igazítottad őket :DDD!

    VálaszTörlés
  125. fő az óvatosság? oszt mégis mitől védené az agresszív neonáci köcsögöket ez a fajta óvatosság, amikor a ketrecen kívülről bárki lekamerázhatja őket, ahogy le is kamerázták őket, még mielőtt felvették a csuklyát, maszkot? ott az indexes videó, szabadon készítettek az egysejtű elvtársaiddal interjúkat, meg felvételeket a sok primitív gyökérről. "miért akarjátok megverni a buzika? hát azé mer" - mondta az egyik elvtársad.

    hiába mutogattad te csak a cipőket, a rendőrségen minden egyes dobáló köcsögről kiváló felvételek vannak. óvatosság...:)

    szokás szerint ostoba vagy, senci.

    VálaszTörlés
  126. Mandy: "zerinted minden egészséges, életerős, felnőtt, tanulmányait maga mögött hagyó ember képes úgy élni mint Marci Hevesen?"

    Nem. Ha például kiskorú gyerekei vannak, akkor az jelenthet nehézséget. Ebben az esetben viszont a gyerekeket kell támogatni formálisan, nem őt magát.

    VálaszTörlés
  127. ismeretlenjoakaro:

    Bizony.

    Ha valaki úgy mászkál egy hazafias tüntetés helyszínén kamerával és laptoppal, mint ahogyan én tettem, de nem ismeri senki, nem igazolja senki a kilétét, akkor el kell zavarni, ha pedig nem akar elkotródni, le kell fejelni. Ez így van rendjén.

    VálaszTörlés
  128. Akkor arra felelj sodi hogy az indexeseket miért nem fejelte le/rúgta fel senki?

    VálaszTörlés
  129. Mert ők a tömeg szélén dolgoztak, a körülzárás előtt.

    VálaszTörlés
  130. Na de téged rendszeresen basztatnak, nem tanulsz soha. Amikor meg annak idején felrúgtak, még csak el sem voltál tűnve másfél évre.

    VálaszTörlés
  131. télleg, mé tünté el másfél évet?

    VálaszTörlés
  132. "de nem ismeri senki, nem igazolja senki a kilétét, akkor el kell zavarni, ha pedig nem akar elkotródni, le kell fejelni."

    köszönjük, most pontosan meghatároztad, hogy mi miatt vagytok ti radikális bunkók egy belterjes, a magyarságot megosztó zárvány.

    az volna a legjobb, ha csak magatok között szaporodnátok, és rátok tetoválnának egy jelet, hogy lehessen tudni, ti vagytok azok, akik mérgezitek a közéletet, ti vagytok azok az agresszív bűnözők, akik másokat megvertek, megfejeltek.

    csak azt nem tudom, hogy amikor veled szemben járt el így ártány, hogy megfejelt, akkor miért reklamáltál, és miért nem vetted szó nélkül tudomásul? hiszen a ti primitív közösségetekben ez az emberi kommunikáció elfogadott formája. nem tetszik a másik? akkor megütöm, megfejelem.

    szerencse, hogy a társadalomnak csak egy nagyon szűk rétege van ezen a primitív értelmi és érzelmi szinten, és a jelképeitek miatt jól körülhatárolhatóak vagytok. ha meglátok valakin egy árpádsávos, nagy-magyagyarországos cuccot, akkor tudom, hogy az valószínűleg egy primitív, agresszív bunkó, akitől bármelyik pillanatban várható egy őrültséget tükröző agresszív megnyilvánulás, vagy fizikálisan, vagy verbálisan. tisztelet a kivételnek, persze.

    a szombati nap is jól jelképezte a társadalomban elfoglalt helyeteket: egy zárt, rendőrök által felügyelt ketrec, az a nektek való hely. néha egy kis könnygázt befújva, ha nem bírtok magatokkal.

    VálaszTörlés
  133. még azt hozzátenném, hogy a szombati, felétek, primitív radikális bunkók felé megnyilvánuló rendőri eljárás alapján teljesen indokolt a rendőrök korkedvezményes nyugdíja indokolt. akiknek ilyen állatok jutottak "ügyfélnek", mint az árpádsávos, agresszív, tüntető őrültek, akik kimennek verni a buzikat "hát csak ezé mer", az megérdemli a társadalomtól, hogy hamarabb kapjon nyugdíjat. nagyon nagy hasznot tesznek nekünk, normális többségnek a rendőrök, hogy időnként meggumibotoznak, lefújnak könnygázzal titeket, viselkedni nem tudó, beteg állatokat. a magam részéről a gumilövedékes rendfenntartást is indítványoznám, mert ha minden alkalommal kilövik valakinek a szemét közületek, akkor talán jobban megértitek, hogy hol a helyetek, és nem akartok majd kijönni a nektek fenntartott ketrecből. idomítani kell titeket, mint az állatokat.

    VálaszTörlés
  134. Most is dolgozok, de most már megtaláltam a blogolásnak azt a formáját, ami nem megy a munka rovására.

    VálaszTörlés
  135. mit dógozol pontosan?

    VálaszTörlés
  136. "Mert ők a tömeg szélén dolgoztak, a körülzárás előtt. "

    Mégis milliószor szinvonalasabb anyagot készítettek mint te. És volt olyan év ha jól emlékszem amikor élőben is közvetítettek. Mondanom sem kell az is profibb volt. És itt most elsősorban nem a képminőségre gondolok.

    VálaszTörlés
  137. SoDI, hogy te milyen nyomorult vagy. Az elvtársaid is meg akarnak verni a zsidó fejed miatt, ami ugye elég durva kognitív disszonanciát okoz a csöpp lelkedben. De ahhoz túl gyáva, túl magányos vagy, hogy arra haragudj, aki meg akart verni, vagy hogy revideáld a tüntetőkről alkotott képedet. Ehelyett kénytelen vagy megideologizálni a megtámadásodat, mivel az egész önértékelésedet a retardjobbos szubkultúra szokásainak és szólamainak elfogadására építed. Ha ezt feladnád, nem maradna neked semmi, csak a görbe hátú zsidó fejű életképtelen kis görcs, akitől menekülsz és aki valójában vagy.

    VálaszTörlés
  138. Na, a fenti post gondolataiból egyvalamit részletesen kifejtettem most mégis.

    http://66masodperc.blogspot.com/2011/06/bovebben-kozmunkarol.html

    VálaszTörlés
  139. sodi, te egy óvodás proli vagy. Ez már látszott a közvetítésben is (rég nem röhögtem ilyen jót, kösz mindenkinek!), de itt is kiviláglik. Szinte elélvezel, amikor Akció!!! van, csak azért mész ki, hogy vért láss, de úgy, hogy neked ne kelljen kockázatot vállalnod. Újságíró vagyok, zacskócsörgés, és megúszod. Kis hibaszázalékkal bevisznek, de meg is érdemled. Na, ez elég prolis már.

    No de az az óvodás értelmi-érzelmi szint, hogy csak arról tudsz írni, ami dühít, ami idegesít. Közíró, mi? Egy frusztrált balfasz, az. Ész nélkül, stílus nélkül, minden írói eszköz nélkül. Továbbgondolni? Ugyan, minek. Mindenki ugyanúgy él, mint te, az anyja a segge alá tol mindent, nincs Borsod, nincs munkanélküli uránbányász, mindenki meg tudja oldani a problémáját saját maga. Elég, ha csak a földhöz veri magát hisztizve, és anyu segít. Ezt gondolod a világról, nem?

    Az meg, hogy sávszélességre vered... hát, ezek után már nem minősíteném. Látszik, hogy nincs másra.

    VálaszTörlés
  140. kabbe, te elmebeteg vagy, ennyi gyűlöletet még a legvadabb cionisták iránt sem érzek, mint amit te ide összeokádsz. Tomcat is ezerszer különb az indexes fajtádnál amúgy.

    Még jó, hogy nincs beleszólásod. A legrosszabb elvakult vérivó diktátorok pont a magadfajta buta libsikből lesznek.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.