Ha még nem láttad volna

2011. június 26., vasárnap

Kína

Egyébként ha valaki nem értené, hogy mi folyik itt, annak elmagyarázom.
  • Ha oroszoktól kérünk pénzt, cserébe mindenféle gázelosztó létesítményeket akarnak vásárolni, és a nekik tetsző nemzetközi vezeték támogatását kérik tőlünk a másikkal szemben.
  • Ha nyugatról kérünk pénzt, cserébe elkezdenek csipogni a mindenféle degenerált aljanép és deviáns csoport tiszteletéről, és rákényszerítenek minket a társadalmi erkölcs rombolására.
  • Ha Kínától kérünk pénzt, pont leszarják a belpolitikánkat, csupán EU-n belüli gyártelepet kérnek, hogy ne kelljen vámmal küszködniük. Cserébe garantáltan nem fognak a kubikos cigányok sanyarú sorsáról, vagy a hazudozó Pest belvárosi libsik törvényi szájba rúgásáról óbégatni, és még a politikai fogoly Budaházyért sem fogják felemelni a szavukat soha - még bíróságaikon keresztül sem. Ráadásul - Putyinékkal ellentétben - az energiapolitikánkba sem akarnak belepofázni.
Mindez önmagában érthető, és logikus, sőt: kifejezetten hasznos, de marhára nem dőlt volna össze semmi, ha ennek ellenére engedélyezik a fideszesek néhány tibetinek a hétvégi tüntetgetést. Ezért - bár hatásában pozitív, amit tesznek -, ennek ellenére alapjában véve dögöljenek meg. :)

By SoDI

24 megjegyzés:

  1. Merthogy Viktor tegnap világosan kimondta a lényeget. A megállapodás sarokpontja, hogy kurvára nem pofázunk bele egymás dolgaiba.

    Ez pedig nyilvánvalóan világos üzenet mindenki másnak (nyugat + oroszok), aki belepofázna.

    VálaszTörlés
  2. Most akkor baj a kínai nyitás szerinted, vagy nem baj? Mert az előző posztnak még teljesen más volt a hangvétele ezzel a dologgal kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon leült ez a blog.
    Már csak Lucy meg a falábú jár ide.
    Elhagy a közönséged Sodi!

    VálaszTörlés
  4. L Sturmast:

    A közönség a témára jön.

    Én meg épp uborkaszezon elején indítottam el a blogot. A nagy felpörgés őszre várható, mert legközelebb csak akkor lesznek témák.

    VálaszTörlés
  5. Nem azt mondtam, hogy baj, hanem azt, hogy fasznak baszogatják azokat a tibetieket, akikkel két éve még együtt paroláztak.

    "Emberi jogi kérdéseket érinteni most nem időszerű." Egy ilyen mondat kellően diplomatikus lett volna, és legalább őszinte. Közben meg hadd ugráljanak a tibetiek az utcán - szabadon és zaklatás nélkül. De a feltételek nélküli nagy seggnyalás már nem oké. Az már szaremberség.

    Azért, amit a tibetiekkel műveltek a hétvégén, pofán köpést érdemelne mind. Most éppen nem időszerű ezt taglalni - érthető. Ne kerüljön most szóba. Homlokegyenest egészen mást pofázni viszont már tisztességtelen dolog.

    Lehet úgy is reálpolitizálni, hogy közben nem mondunk ellent saját magunknak. Csak ennyit kell mondani hozzá: "erről most éppen nem időszerű beszélni". De ezt ÍGY igenis tessék kimondani. Most éppen nem.

    VálaszTörlés
  6. Endre gyermekem!

    Remélem igaz katolikusként néhány órán belül kiraksz egy 66 másodperces videót egy pátyi keresztről. Tudod, hagyomány meg minden.

    Áldás, békesség.

    Őszentsége

    VálaszTörlés
  7. Legújabb filmünk, ami el lett küldve többek között a világon létező valamennyi titkosszolgálatnak is: http://www.youtube.com/watch?v=SreYoxqBbBo

    Endre te hol voltál a tüntetés helyett?

    VálaszTörlés
  8. Árpád gyermekem!

    Holnap várlak audienciára!

    Béke veled!

    Ratzi

    VálaszTörlés
  9. A Hírháttér Multimédia FELJELENTÉST tesz a Tizenhatodik Benedeknek nevében kommentelő elmebeteg pszichopata ellen:

    a) A lelkiismereti és vallásszabadság megsértése (Btk. 174/A. § a), b)) bűncselekmény miatt
    b)félelemkeltést célzó, zaklatás bűncselekmény miatt (Btk. 176/A. § (1), (2), a), b))

    A feljelentést elküldtük az összes hazai rendőrkapitányságra és a titkosszolgálatoknak is világszerte.
    Szükséges azonnali házkutatás, a bizonyítékok lefoglalása, a bűnöző pszichopata letartóztatása. Kiszabható minimum büntetése: 20 év letöltendő.

    VálaszTörlés
  10. Árpi, szerintem ez az igazi pápa, és a google fordítóval ír/olvas magyarul. Biztosan ős snecológus az öreg mert ismeri a vasárnapi sodi blog hagyományt ;D

    VálaszTörlés
  11. Árpád gyermekem!

    Ezt most kurvára elbasztad. Az Anyaszentegyház innentől visszamenőlegesen is ellenségének tekint.

    Mostantól meg ne lássalak a Vatikán környékén, különben még több ilyet kiszivárogtatunk.

    http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=56602976&t=9114992

    Ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek, kis takony.

    Áldás, Békesség.

    Ratzinger

    ui: Endre hol a kereszt? HOL VAN BRONI???!!!!

    VálaszTörlés
  12. Amúgy meg Árpád, azért még külön beszélünk mert lenyúltad a nevem :(

    Béke veled (Endre, már csak 35 perc)

    Joseph Ratzinger a.k.a. Tizenhatodik (XVI.) Benedek, a Nemzetközi Római Katolikus Anyaszentegyház és Kiemelten Közhasznú Nonprofit Vállalat 41. elnök-vezérigazgatója és 265. pápája

    VálaszTörlés
  13. "A közönség a témára jön.

    Én meg épp uborkaszezon elején indítottam el a blogot."

    Te szerencsétlen! Annyi jó dologról készíthettél volna riportot hogy az eszméletlen. Pl. a kínai dolgokkal kapcsolatban készíthettél volna interjút berendelt tibetiekkel vagy megkérdezhetted volna valamelyik nagy jobbikos véleményét. Ezen túl itt van a Pál Marcis ügy is, aminek lusta vagy utána menni. De ott volt a bohóc meg a diáktüntetés is. Ezek mindegyikéről lehetett volna érdekes anyagot csinálni, ami hoz látogatókat. Te azonban valamiért csak a melegfelvonulást tartottad érdekesnek, arról is csak egy kritikán aluli közvetítést tudtál csinálni. Mégis mond már el, szerinted mi számít érdekes tartalomnak?

    VálaszTörlés
  14. Sodi,

    azzal büszkélkedsz, hogy te jóban vagy (pl. nem köpnek tarkón) a szcientológusokkal.

    AKKOR BIZONY TE EGY ÁTKOZOTT ELLENSÉG VAGY, AKI ELLEN BÁRMILYEN ESZKÖZ MEGENGEDETT.

    SODI!!!! KEZDHETED SZÁLLÍTANI A KÖTELET AZ AKASZTÁSODHOZ!!!

    Parirovi.

    Üdv, Bentli

    VálaszTörlés
  15. ismeretlenjoakaro:

    Olyan tüntetésre nem megyek, amitől felfordul a gyomrom. Libsik TGM-ezése, és bohócok szemkilövő-nyugdíj védése ez a kategória.

    A tibetiek kálváriájáról pedig csak utólag lehetett olvasni.

    VálaszTörlés
  16. "A tibetiek kálváriájáról pedig csak utólag lehetett olvasni. "

    És szerinted utólag nem lehet interjút készíteni velük?

    VálaszTörlés
  17. "A nagy felpörgés őszre várható, mert legközelebb csak akkor lesznek témák. "

    Miért, mi lesz ősszel? Kroko bepereli a gyerekeit vagy Bognár Tibi bácsinak a vakbélműtétjét fogod streamelni? Esetleg megtudjuk ki az a Hermán Péter?

    Igen, az ősz végére a már kész jobbstartot százezrek fogják bogarászni, és az általános iskolák udvarai is a 66 másodperces videók témáitól lesznek zajosak. És ez így lesz. Pont.

    VálaszTörlés
  18. Jó fej ez a Varga Imre... :)

    http://hunhir.info/?pid=hirek&id=42503

    Mivel a médián keresztül értesülünk róla, és nem látunk át abba a párhuzamos világba, ahol létezik függetléen Tibet, hogy mi lenne ott akkor... jobb lenne-e nekik? Kína nélkülük is eleve többnemzetiségű ország lenne amúgy.

    VálaszTörlés
  19. HOPPÁ!
    Erről nem is tudtam.

    "Szóval, vétkesek közt cinkos, aki néma, és így tett valamiért a Jobbik is. Valamiért? Tudjuk, hogy a Jobbik-frakció tagjai számára tilos volt a dalai láma előadásán való részvétel. Most viszont néma ködbe burkolódzott a radikális párthoz közeli sajtóorgánum internetes változata, egy szava sem volt arról, hogy itt, kérem szépen, pekingi módszerekkel korlátozzák magyar állampolgárok jogait. Hiába na, az ember sok mindent lenyel egymilliárd euróért, kérdés, hogy ezt minek nevezzük. A szaknyelv prostitúciónak, a Rákóczi téri ledér hölgyek pedig kurválkodásnak nevezik az ilyesmit..."
    http://kuruc.info/r/7/81170/

    Na hát ezek is elmennek a picsába.

    VálaszTörlés
  20. Facebookos hsz-IDÉZET... xD

    "Nem a kínaiakkal van a baj, hanem azzal, hogy most már nagyon látszik, ezek világkormányt akarnak, felgyorsultak az események. Mind a kínai, mint a török ravasz nép, jó diplomaták, ami izraelt illeti, a kínaiak technológiát akarnak lemásolni szokásuk szerint, a törökök pedig - ugye "gyaurnak tett eskü nem kötelez" - Egri Csillagok :)"

    VálaszTörlés
  21. Nem indulnak a török segélyszállító hajók, na vajon miért-szabotázs...

    http://www.jovonk.info/2011/06/27/izraeli-szabotazs-akcio

    VálaszTörlés
  22. Szarember:

    Kezét csókolom: Semjén Zsolt és Tibet
    jún. 27. 13:07

    "2008-2009-ben nagyon sok Fideszes és KDNP-s politikus keményen bírálta Kínát Tibet miatt" - kezdte el kérdését tudósítónk a Parlament folyosóján Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek, de befejezni nem tudta. Amikor ugyanis Semjén Zsolt meghallotta a Tibet szót, kedvesen elmosolyodott, kollégánk vállára tette a kezét, majd azt válaszolta, "kezét csókolom" és továbbment.

    Semjén Zsolt 2008-ban egy indítványt akart elfogadtatni a parlamenttel Tibet mellett. Azt mondta: "Magyarországnak erkölcsi kötelessége kiállni Tibetért (...), ami nem Kína ellen, hanem Tibet mellett foglal állást. Az emberi jogok tekintetében nincs alku, mindenki erkölcsi kötelessége a kiállás". A kínai kormányfő szombati látogatásakor ilyet nem hallottunk.

    (Index)

    VálaszTörlés
  23. Az ujgurok az inkább rokonnép, mint a tibetiek, ott is van valami gebasz, őket meg még csak meg sem említették fideszék, régebben se. Ez ilyen angol külpolitika, ugye ki mondta, hogy Angliának nincsenek barátai, csak érdekei.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.